eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
407 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
« بی بی سی » دهها گزارش علیه تا کنون ارائه کرده.خودروهای باری و مهندسی این سازمان به ایران آمده نه نیروی پیاده.اما BBC علت را درمصاحبه با کارشناسش(فتحی)لو داد. 1-الان که سپاه تروریست اعلام شده این کار تقویت سپاه است 2-حشدالشعبی خودش تروریستی است. هم عینBBCمخالفند
، رئیس cia می‌گوید تمرکزمان بر روسیه و ایران بیشتر می شود قبلا تمرکزمان بر گروهها بود حق دارد! آخی انتخابات آمریکا را که روسیه مدیریت کرد سیا خواب بود .خدمات دولت آمریکا به وحدت بیشتر ایرانیان وسپاه هم روشن است تا جایی که صادقی و مطهری هم پاسدار شدند😁
🔴خاطره‌‌ی شنیده‌نشده‌ای از رهبر انقلاب درباره‌ی انتخاب فرمانده نیروی هوایی ارتش رهبر انقلاب در دیدار ۴ شنبه گذشته: 🔹ارتش جمهوری اسلامی به برکت جمهوری اسلامی صِرفاً ابزارآلات و تجربه و دانش و فن نیست بلکه در بخشهایی از ارتش، یک نمایشگاهِ ارزشهای اسلامی هم هست؛ بسیاری از نقاط ارتش، ویترین ارزشهای اسلامی است: چه در دانشگاه‌هایش، چه در پادگانهایش، چه در مراکز اداری و استقرارش، توجّه به ظواهر دین، توجّه به اَعمال شریعت، توجّه به خدمتگزاری؛ اینها چیزهایی است که در ارتش، خودش را نشان داده؛ من حکم کلّی نمیکنم، همه یک جور نیستند. مهم این است که نمونه‌هایی داشته باشیم که انسان بتواند اینها را سرِ دست بلند کند و نشان بدهد. عبّاس بابایی را یا صیّاد شیرازی را یا امثال اینها را انسان میتواند به یک ملّت نشان بدهد، میتواند به امّت اسلامی نشان بدهد و بگوید اینها، این [طور] بودند؛ آن تعهّدشان، آن فداکاری‌شان، آن تواضعشان، آن گریختنشان از نام و نشان. 🔸در یک برهه‌ای، فرمانده‌ نیروی هوایی را میخواستیم انتخاب کنیم، سه گزینه مطرح بود: شهید ستّاری، شهید بابایی و یک نفر دیگر که یادم نیست چه کسی بود؛ مال زمان ریاست جمهوری من است. من به خودشان محوّل کردم، گفتم من انتخاب نمیکنم -به نظرم خواستمشان، حالا یادم نیست، چون خیلی گذشته، سالها گذشته- خودتان بنشینید یکی‌تان را انتخاب کنید؛ نشستند انتخاب کردند. البتّه آن زمان بیشتر رسم بود که فرمانده نیروی هوایی خلبان باشد، شهید ستّاری خلبان هم نبود، نیروی فنّی بود، [ولی] او را انتخاب کردند؛ مثلاً گفتند به این دلیل، به این دلیل. یعنی مثلاً شهید بابایی که حالا یادم هست اسمش را یا آن دیگری که یادم نیست، میتوانست یک اشاره‌ای بکند که آدم بفهمد او مایل است که بشود فرمانده، راحت همین کار اتّفاق می‌افتاد، [چون] بالاخره او خلبان بود و خلبانها آن وقت در نیروی هوایی بیشترین امکانات را داشتند یعنی بیشترین شانس را داشتند برای فرماندهی؛ [امّا اشاره‌ای] نکردند. 🔹اینها خیلی مهم است؛ غالباً چشمهای ظاهربین و زبانهای جدا از اندیشه و فکر، این چیزها را نه می‌بینند و نه میگویند؛ امّا هست، وجود دارد. من در ارتش خیلی بوده‌ام، با خیلی از ارتشی‌ها نشسته‌ام، برخاسته‌ام، آزموده‌ام این را، اینها وجود دارد در ارتش، این ارتش خیلی باارزش است؛ ارتش مکتبی یعنی این، این را شماها که فرمانده هستید تقویت کنید. ۹۸/۱/۲۸
///بازنشر 🔴 سلبریتی ها بازیچه سیاسیونِ پشتِ پرده! ✔️ اینکه یک روز رضا کیانیان بازیگر سینما در مراسم تشییع آقای دری کارگردان سینما در جایگاه قرار می گیرد و در جلوی رسانه ها و مردم افاضه می کند که: "40 سال است یک روز خوش نداریم" و یا .... کیومرث پوراحمد کارگردان سینما در مراسمی دیگر همین جمله کیانیان را با فاصله ای چندماهه تکرار می کند و یا... فاطمه معتمدآریا در جشنواره فیلم فجر می گوید: 40 سال را جلوی من را می گیرند و یا..... مهناز افشار و یا آناهیتا همتی و یا فرخ نژاد و یا فلان فوتبالیست و هنرمند... هر از گاهی به چهره نظام اسلامی خنج می کشند، علت این است که این جماعت همچنان در زندگی روزمره خود در حال بازی هستند و نقشی که برعهده آنان نهاده شده است در حال ایفا هستند! نقشی که نویسندگی و کارگردانی آن را تئوریسین های جریان اصلاحات و نیروهای کارکشته امنیتی و باز مانده از ادامه راه برعهده دارند آنجا که سعید حجاریان(از تئوریسین های جریان برانداز) علتاً گفته است: "حرفمان را باید از زبان سِلِبریتی ها بزنیم!" نتیجه این نمایش ناامید کردن مردم از نظام و سوق دادن جامعه به سمت غرب و متلاشی کردن وحدت جامعه! و چه نمایش تلخی است حکایت هنرمندی که هنرش باید در خدمت مردم باشد و حال بازیچه سیاسیون کثیفی افتاد تا بر علیه مردم گام بردارد!
نوشت: 🔴 رسیدن قیمت بنزین به فوب خلیج فارس؟ 💢 در شرایطی که به نظر می‌رسد نرخ بنزین سهمیه نزدیک به نرخ‌ فعلی باقی خواهد ماند، کارشناسان عقیده دارند می‌توان نرخ بنزین آزاد را به نرخ فوب خلیج فارس نزدیک کرد. 💢 در این صورت ضمن پیشگیری از قاچاق این کالا، زمینه‌های تعیین نرخ سوخت بر اساس قیمت‌های جهانی و حذف کامل یارانه سوخت نیز فراهم می‌شود. 💢 بر اساس اطلاعات موجود، در حال حاضر هر لیتر بنزین در فوب خلیج فارس ۵۵ سنت در لیتر قیمت دارد. با در نظر گرفتن نرخ دلار آزاد، هر لیتر بنزین در ایران می‌تواند بیش از هفت هزار تومان در لیتر قیمت داشته باشد. مابه‌التفاوت این قیمت با قیمت فعلی، از طریق پرداخت یارانه انرژی از سمت دولت پر می‌شود. 💢 کارشناسان عقیده دارند نرخ بنزین آزاد باید دست‌کم به قیمت فوب خلیج فارس نزدیک باشد. با این حال آن‌طور که برخی منابع آگاه خبر می‌دهند، بالاترین قیمت پیشنهادی برای بنزین آزاد که به نوع سوپر مربوط می‌شود، ۴۴۲۰ تومان است که همچنان فاصله‌ای چشمگیر از قیمت‌ فوب خلیج فارس دارد. 💢 دولت روزانه ۴۰۰ میلیارد تومان سهمیه سوخت پرداخت می‌کند تا قیمت روی هزار تومان ثابت باشد. پرداخت این سهمیه مشکلاتی نظیر رشد لجام‌گسیخته مصرف، افزایش قاچاق سوخت، افزایش آلودگی هوا و تهدید از میان رفتن خودکفایی در تولید بنزین را به همراه آورده است.
روحانی:"۱۲فروردين كه استاندار (لرستان)به من خبر داد ارتباط ما با پلدختر قطع شد خيلي نگران شدم قرآن خواندم و دعا كردم و تا صبح چندبار تماس گرفتم كه به من خبر دادند تلفات جاني نداشتيم" دعا و توسل و انس با قرآن در هنگامه مشکلات جز باورهای دینی ماست و اقدام روحانی در کنار تلاش میدانی دولت قابل ستایش است اما فرض کنید این عبارت را رئیسی، قالیباف یا یک امام جمعه گفته بود الان چه مصیبتی داشتیم که ایها الناس چه نشسته اید که مردم تلف می شدند و اینها عقلانیت را تعطیل کردند.
🔴 این همه جاسوس روزه می گرفتند؟! ✔️ دکتر مجتبی زارعی استاد علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس در تجلیل از فداکاران ادارهٔ ضدّ جاسوسی ایران و در واکنش به خبر تعداد شگفت‌آور شناسایی جاسوسان CIA و MI6؛ با ارجاع به اخبار چمدان‌ها و کیف‌های دلار آمریکایی مطرح شده ازسوی آیات عظام مصباح و جنتی در سال‌های گذشته در توئیت جدید خود نوشت: 🔹 اگر شناسایی حدود #۳۰۰_جاسوس_CIA و MI6 ازسوی بروبچه‌های فداکار ضدّ جاسوسی درست باشد پس چرا غوغاگران به اخبار آیت‌الله مصباح و آیت‌الله جنتی درباره ٔ و کیف هجوم می‌بردند!؟ این همه جاسوس آیا روزه می گرفتند؟!
🔴 اعترافات ناب جناب سفیر در شام آخر‼️ 🔻 "جرارد آرو"، سفیر فرانسه در واشنگتن در مصاحبه با آتلانتیک در آخرین روز ماموریت: 🔹طرح معامله قرن ۹۹ درصد محکوم به شکست است. 🔸 اسرائیل هم‌اکنون یک رژیم آپارتاید است. 🔹نقش آمریکا به‌عنوان کلانتر جهان به پایان رسیده است. 🔸 جلیقه‌زردها شبیه آمریکایی‌هایی هستند که به ترامپ رای دادند. 🔹از خروج ترامپ از برجام بهت‌زده شدیم. 🔸 ترامپ یک شبه تصمیم گرفته بود.
؟‼️ ؛ ‼️ 🔴 گروه نزدیک به داعش غرب تهدید کرد... 🔹 گروه «المنتصر» وابسته به گروه تروریستی داعش تصاویری از آتش گرفتن کلیسای نوتردام پاریس را منتشر کرد و زیر آن نوشت «منتظر بعدی باشید.» 🔹 نهاد اطلاعاتی «سایت» که سازمانی ضد تروریستی بوده و گزارش تهدیدات احتمالی را منتشر می‌کند اعلام کرد که این تهدید نشان از آن دارد که آنها کلیسای جامع شهر پاریس را هدف قرار داده و اعلام این موضوع که «منتظر بعدی باشید» احتمالا اشاره به حمله به کلیساهای دیگر باشد. 👌 : 🔹 رهبرانقلاب: « متأسفانه برخی کشورهای منطقه متوجه خطری که گروه‌های تکفیری، در آینده، برای خود آن‌ها ایجاد خواهد کرد نیستند و همچنان در حال حمایت از این گروه‌ها هستند. برخی کشورهای منطقه اکنون با کمک به گروه‌های تکفیری، از کشتار و جنایات آن‌ها در سوریه و برخی کشورهای دیگر حمایت می‌کنند اما در آینده نه‌چندان دور، این گروه‌ها بلای جان همان کشورهای حامی خواهند شد و درنهایت مجبور خواهند بود که با هزینه زیاد، آن‌ها را از بین ببرند.» (۱۲خرداد ۹۳)
✅ تثبیت یا افزایش انفجاری قیمت؛ کدام تدبیر درباره بنزین عاقلانه تر است؟ ✍ دولت ضمن افزایش 20 درصدی قیمت، بنزین را از خرداد ماه سهمیه بندی می کند. احتمالا نرخی بالای دو هزار تومان هم برای بنزین مصرفی مازاد بر سهمیه تعیین خواهد شد. اینها مباحثی است که دولت به جلسه هماهنگی اقتصادی سران قوا برده است. 🔹با اجرای سهمیه بندی بنزین از سال 86، متوسط مصرف روزانه بنزین به 60 میلیون لیتر کاهش یافت. اما با حذف کارت سوخت، این رقم به 90 تا 100 میلیون لیتر رسید و اواخر پارسال تا سقف 135 میلیون لیتر در روز هم بالا رفت. حذف کارت سوخت، حذف شفافیت آماری و موجب تشدید قاچاق بود. ♦ با این روند ممکن است مجبور باشیم بنزین را با قیمت روز دنیا وارد کنیم، در حالی که به قیمت یارانه ای قاچاق می شود! روزانه 100 میلیارد تومان خسارت کشور از قاچاق بنزین است؛ ماهانه سه هزار میلیارد و سالانه 36 هزار میلیارد تومان. این را با رقم یارانه پرداختی در هر ماه که حدود ٣٨٠٠ میلیارد تومان است، مقایسه کنید. 🔹می شد این پول هنگفت صرف حمایت از تولید و ایجاد اشتغال شود. متاسفانه دولت، صرفا از سر لجبازی با دولت قبل و تداوم دو قطبی های عوام فریبانه، کارت سوخت را حذف و موجب بازگشت قاچاق در 6 سال اخیر شد. ♦ دولت، شش سال خلاف مصلحت عمل کرد و قیمت بنزین را با وجود افزایش سالانه تورم- که به 40 درصد و بالاتر هم رسید- ثابت نگه داشت؛ سپس، چند ماه بعد از انتخابات ریاست جمهوری 96، خواستار افزایش انفجاری قیمت به جبران آن کوتاهی 6 ساله شد! 🔹دولت آن زمان ادعا کرد با دو برابر کردن قیمت بنزین می توان 50 تا 200 هزار شغل ایجاد کرد و این در حالی بود که مرکز پژوهش های مجلس ضمن یک پژوهش اقتصادی تصریح کرد 480 هزار شغل با تورم ناشی از افزایش 100 درصدی قیمت بنزین از بین می رود. همان زمان روزنامه شرق، میزان شغل های نابود شونده در صورت دو برابر شدن قیمت بنزین را 800 هزار شغل برآورد کرد . ♦️با افزایش تدریجی و سالانه قیمت در حد 15- تا 20 درصد، می شد قیمت را در مقایسه با کشورهای همسایه که سوخت به آنجا قاچاق می شود، واقعی تر کرد و مجبور نبود ناگهان در لایحه بودجه 97، پیشنهاد افزایش 50 تا 100 درصدی قیمت را روی میز نمایندگان مجلس گذاشت. که با مخالف مجلس هم رو به رو شد. 🔹بنزین، کالایی راهبردی است. چنان که چند سال قبل، در اولویت تحریم های غرب علیه ایران قرار گرفت. اما متأسفانه دولت به جای مدیریت مصرف، روش های غلطی را پیشه کرد که به وابستگی و مصرف بیشتر - ولو به نفع واردکنندگان خاص- می انجامید. ♦️در این میان، هر چند قرارگاه سازندگی خاتم الانبیای سپاه، با احداث و راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس، نقش مهمی در خودکفایی بنزین داشت، اما سرعت افزایش مصرف و قاچاق، می تواند مجددا برای کشور تهدید اقتصادی فراهم کند. 🔹موضوع قاچاق و هدر رفت منابع، در دوره کمبود در آمد نفت و منابع سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال، آسیب مهمی است و سهمیه بندی می تواند راه آن را ببندد. http://fi9.ir/v3d1hz ♦اکنون با آشکار شدن نتایج خسارت بار سوء تدبیر دولت، باید مسیر را تدریجا استباه کرد. و البته ضرورت دارد مقصران این خسارت و سوء تدبیر از طریق مجلس و قوه قضائیه مواخذه شوند. نباید هزینه آزمون و خطا یا لجبازی برخی مدیران دولت را مردم بپردازند.
❓چرا پدربزرگ شما کم سواد است؟ ⁉️آیا می دانید علت کم سوادی پدر بزرگ و مادربزرگ شما چیست ؟ 🔲 در دوران قبل از انقلاب ، بسیاری از مردم چندان به داشتن تحصیلات اهمیت نمی دادند و اکثرا داشتن سوادی در حد خواندن و نوشتن و تسلط بر محاسبات ساده ریاضی را کافی می دانستند.لذا بسیاری از فرزندان بعد از آموزش های ابتدایی معمولا ادامه تحصیل نمی دادند و سر کار می رفتند ... 🔘البته علت اصلی این نگرش مردم، به واقعیت های جامعه برمی گشت چرا که در آن دوران از یک طرف وضعیت اقتصادی خانواده ها طوری بود که فرزندان بعد از رسیدن به سن نوجوانی باید بخشی از هزینه های زندگی شان را خودشان تامین می کردند. ⭕️از طرف دیگر آن زمان کشور چندان پیشرفته نبود و لذا عموم مشاغل، ساده و ابتدایی بودند و نیازی به داشتن سواد خاصی نداشت. عمده امور تخصصی کشور هم مانند امور فنی مهندسی و راه سازی و صنایع نظامی و امور درمانی و ساخت و راه اندازی کارخانجات و ... به خارج وابسته بود و توسط متخصصان خارجی انجام می شد. لذا مردم در داشتن سوادی اضافه بر خواندن و نوشتن و محاسبات ساده ریاضی چندان فایده ای نمی دیدند. ✅اما بعد از انقلاب کم کم شرایط کشور و سطح زندگی مردم تغییر کرد و با پیشرفته تر شدن همه ی جنبه های زندگی مردم، امروز وضعیت طوری شده که داشتن سواد در همه ی امور زندگی موثر و لازم است و همه ی امور کشور بدست افراد تحصیل کرده ایرانی اداره می شود. لذا پیدا کردن شغل مناسب ارتباط زیادی با سطح تحصیلات و تخصص افراد پیدا کرده... 👈 در همین زمانه که عده ای با دیدن پیشرفت های کشور میگویند همه ی دنیا پیشرفت کرده، اگر شما سفری به برخی از کشورهای همسایه داشته باشید، میتوانید وضعیتی که چهل سال قبل در ایران وجود داشت را آنجا مشاهده کنید تا متوجه شوید پیشرفت دنیا دلیلی بر پیشرفته تر شدن یک کشور نیست، و تا زمینه های لازم پیشرفت توسط نظام حکومتی کشور فراهم نشود کشور پیشرفت شتابانی نخواهد داشت (آنهم در شرایط تحریم ...)
🔴 وزارت را قبول نکردم 🔺 پرویز فتاح : در این دولت به بنده اصرار شد که به وزارت رفاه بروم با این وجود رهبر انقلاب نظر دیگری داشتند و بنده در کمیته امداد ماندم. من می خواهم سرباز ولایت باشم.
🔴 بغض و ترس سعودی از نام !! 🔺امتناع رئیس مجلس شورای سعودی از ذکر صحیح نام نخست‌وزیر عراق 🔹اقدام رئیس مجلس شورای عربستان سعودی در عدم ذکر نام «عادل عبدالمهدی» در اجلاس سران پارلمان‌های کشورهای همسایه این کشور، اعتراض یکی از ائتلاف‌های عراقی را در پی داشت. 🔹عباس الموسوی، سخنگوی ائتلاف «دولت القانون» عراق گفت «آل الشیخ» متعمدانه نام عادل عبدالمهدی را بارها «عادل عبد الهادی» گفته است. 🔹الموسوی این حرکت آل شیخ را نشانه و پیامی برای آن دسته از عراقی‌ها دانست که همچنان بر این باورند «نظام پادشاهی» تغییر رویه داده است. 🔹الموسوی تأکید کرد «عراق پایتخت امام مهدی (عج) است»
✅آیا خسارت سیل اخیر برابر با جنگ تحمیلی است؟  مطلبی به نقل از یک عضو کمیسیون انرژی مجلس در حال انتشار است مبنی بر اینکه، «خسارت سیل اگر از جنگ تحمیلی بیشتر نباشد برابر است زیرا تمامی دار و ندار و کشاورزی و دام های مردم که وسیله معیشت شان بود از بین رفت؛ ۳۰۰ هزار واحد مسکونی در سیل خوزستان آسیب دید و قابل است» پاسخ دکتر محسن زنگنه اقتصاد دان در خصوص این ادعا: «خسارت براورد شده تا الان ۳۵ هزار میلیارد است یعنی ۲.۶ تا نهایت ۳ میلیارد دلار. خسارات و هزینه جنگ بالغ بر ۴۰۰ میلیارد دلار براورد شده است. ضمن آنکه جدول هزینه - فایده نشان از مثبت بودن تراز اقتصادی بارندگی هاست. افزایش ذخایر آبی کشور، بالا آمدن سطح آب های زیر زمینی، رفع مشکل ریزگردها، پر آب شدن دریاچه ها و تالاب ها از جمله ارومیه، گسترش دیم، رونق کشاورزی و دامداری، تامین آب صنایع فولاد و سایر صنایع آب بر، رفع مشکل آب شرب استان های کشور و....از جمله فایده های اقتصادی است. این گونه ایجاد فضای منفی در خصوص سیل چندان نه منطقی است و نه به مصلحت» منبع: کانال تبیین
🔴نمایندگانی همراستا با سلطنت طلبها و سازمان منافقین (به اصطلاح مجاهدین خلق) متلک پراکنی رجوی و پهلوی به کمک حشدالشعبی به سیل زدگان ایرانی قطعاً تعجب ندارد اما کاش نماینده لیست_امید که در بحبوحه سیل، ترجیح داده همنوا با آنها به حضور حشدالشعبی گیر بدهد اولاً کمی دقت میکرد تا فرق حضور امدادی نیروهای بسیج مردمی عراق را با تشکیل و احداث #پایگاه_نظامی در کشور (که بر طبق اصل ۱۴۶ ممنوع می‌باشد) متوجه میشد و درثانی کمی از این حساسیت ها را زمانی به خرج میداد که نمایندگانِ دولت در حال امضاء کردن و تعهد دادن برای پیوستن به #FATF، اجرای #سند۲۰۳۰، توافقنامه پاریس و ...بودند، آنهم بدون اجازه از مجلس (برخلاف اصل ۱۲۵ قانون اساسی) !! بیچاره ملتی که نماینده ای انتخاب کرده اندکه درک وفهمی ازقوانین نداردوکمک به هم نوع راخلاف قانون می فهمد
✅ خبری عبرت انگیز؛ با وعده "اینستکس"، مبادلات تجاری ایران و اروپا به یک پنجم کاهش یافت! ◀طبق آمار منتشرشده از سوی اداره اطلاعات اقتصادی اتحادیه اروپا، در سال گذشته، مبادلات تجاری ایران و اروپا به یک پنجم کاهش یافت! اتحادیه اروپا، به‌رغم وعده‌های خود نخواسته است از منافع ایران در چارچوب توافق هسته‌ای دفاع کند؛ کشورهای اروپایی با پیروی از تحریم نفتی آمریکا علیه ایران واردات نفت از ایران را در دوماهه نخست سال ۲۰۱۹ متوقف کرده‌اند و صادرات کالا به ایران را به کمتر از نصف رسانده‌اند|تسنیم نکته جالبتر اینکه در ۲ مهر سال قبل یک دیپلمات ارشد اروپایی گفته بود: "ما داریم زمان می‌خریم تا ایرانی‌ها، تصمیم احمقانه نگیرند" 👈قضاوت با شما.. @Drseddighi
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا: مدیریت بحران در کشور نیازمند بازنگری است سردار سعید محمد با تاکید بر اینکه مدیریت بحران در کشور نیازمند بازنگری است، گفت: حادثه سیل اخیر بسیار عمیق بود اما انسجام بسیار خوبی را در این زمینه شاهد بودیم. مشروح گفتگو در لینک زیر https://goo.gl/ZPVmdB
نشست یک روزه رؤسای پارلمانهای همسایگان ، با حضور رؤسای مجلس پنج کشور دیروز در بغداد برگزار شد اما جناب ، بعنوان رئیس ایران در این نشست شرکت نکرد و بجای خود را فرستاد؛ شاید در شرایط کنونی منطقه و بازی آمریکایی‌ها حضور جناب لاریجانی بیشتر میتوانست مفید واقع شود اما نباید از نظر دور کرد که اگر در این اجلاس شرکت میکرد، هم ردیف ایشان از ، شخصی می‌نشست که اساساً کشورش نه دارد و نه به اصول اولیه دموکراسی اعتقادی دارد!!
🔴 آزادی بیان به شیوه مدعیان غربی! 💥 اینستاگرام صفحه یک شهید را هم تاب نیاورد! ✔️اینستاگرام صفحه ای که فقط در مورد شهید حسین ولایتی(که در حادثه تروریستی رژه اهواز به شهادت رسید) مطلب بارگذاری می کردند رو به دلیل نقض قوانینش از دسترس خارج کرد؛ و چنین پیام داد:"حساب شما به دلیل نقض شرایط ما غیرفعال شده است." ⁉️بیاید ببینیم چه قانونی رو نقض کردند: 🔹راستش بعد شهادت حسین، در چند تا پست از چهارتا هشتک استفاده کردیم ، و روز پاسدار هم عکس کیکی به مناسبت همین روز برای رفیق شهیدمون درست کرده بودیم با هشتک های و پخش کردیم.. 🔹هیچ فعالیتی بجز معرفی شهید تو این صفحه انجام نمی شد. ۸۹ پستی که تو این صفحه قرار گرفت همه و همه مربوط به شهید حسین ولایتی فر بودند. الان چندمین باره که این جمله رو با خودم مرور می کنم ... نقضِ قوانینِ ما... واقعا انسان آزادی پیدا می شه بگه ما چه قانونی رو نقض کردیم؟! چی بگیم که داعیه داران آزادی بیان و آزادی رسانه تو فضای بین المللی دارن هر کاری می کنند که صدای جریان مقاومت رو خاموش کنند، حالا اگه این صدا از حنجره نحیف ما و در قالبِ صفحه ی معرفی رفیق شهیدمون باشه. 💥 یه نکته اساسی اینکه: غرب بخاطر خوشایند ما حاضر نمی شود که ذره ای از اصول و قوانین خودش کوتاه بیاید و حال در کشور ما، توسط بعضی ها قوانین که هیچ، آرمانها و مقدسات را زیر پا می گذارند تا شاید غرب لبخندی به ما بزند! و آنها آزادانه افکار باطل خود را از طریق همین فضای مجازی به خورد مردم می دهد و هنوز دولت قائل به نظارت و فیلترینگ نیست! غرب زدگی تا کجا؟!
زبان گویای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به‌عنوان فرماندهی کل این نیرو انتخاب شد. سردار حسین سلامی با دریافت درجه سرلشکری توسط فرماندهی کل قوا جانشین سرلشکر جعفری شدند. فقط خواهشا دو سه روز دیگر کسی نگوید به این دلیل و آن دلیل سرلشکر جعفری برکنار شد! بر اساس قانون تعریف شده و البته نانوشته در ایران، پست‌های اعطایی توسط رهبری، 10 ساله است و دوره 10 ساله سرلشکر جعفری هم به پایان رسیده بود.
جهاد مشارکت ملی در بازسازی چگونه؟ دکتر عبدالله گنجی با فروکش کردن سیل کم‌سابقه در مناطق جنوبی کشور به صورت طبیعی ترمیم آلام روحی و هزینه‌های مالی و مادی مردم باید در کانون توجه حاکمیت و خصوصاً دولت قرار گیرد. زحماتی که تاکنون نیرو‌های مسلح و اجزای مختلف دولت کشیده‌اند مربوط به دوران اضطرار و گذار بوده است و کم‌کم مرحله اقدامات زیرساختی و تثبیت شروع خواهد شد. باید منصفانه دید و گفت که گرچه وظیفه اصلی بر دوش دولت است، اما دولت قادر به تأمین همه منابع موجود برای رفع مشکلات کشاورزی، احشام، اثاثیه و مسکن، راه، برق، آب، گاز و... نخواهد بود. اینجاست که «جهاد ملی مشارکت» را باید راه‌حل اصلی مسئله دانست، باید متناسب با وزن هر یک از سه‌گانه: ۱- دولت ۲- دستگاه‌های حاکمیتی فرادولتی ۳- کمک‌های مردمی، برنامه‌ریزی و تقسیم هزینه و تخصیص منابع نمود. به صورت طبیعی کار اصلی بر دوش دولت است و برخی امور در همه جغرافیای مناطق بحران‌زده بر عهده آن است. حتی اگر ابزار و ادوات انجام کار نیز در خارج از دولت یافت شود، اما تأمین منابع به عهده دولت خواهد بود. ۱- مأموریت دولت در حوزه‌هایی مانند کشاورزی، احشام، آبرسانی، برق‌رسانی و ترمیم راه‌های ارتباطی قطعی و حتمی است. اگر این امور در همه مناطق به عهده دولت گذاشته شود قابل انجام است، زیرا ساختار‌های آن را دارد. این بخش اگرچه گسترده است، اما هزینه‌های آن شاید به اندازه همه مسکن آسیب دیده نباشد. شرط این مهم آن است که دولت را از حوزه مسکن و اثاثیه معاف نماییم. ۲- سازمان‌ها و نهاد‌هایی هستند که دارای زیرساخت، ادوات، نیروی انسانی متخصص و با تجربه هستند. دولت می‌تواند ساخت جاده‌ها، لایروبی‌ها و خدمات عمومی را بین آنان از جهت قدرالسهم جغرافیایی توزیع نماید و هر سازمان معین منطقه‌ای خاص شود، اما منابع این کار نیز به عهده دولت باشد. ۳- اما مسئله اصلی و اساسی تأمین مسکن یا ترمیم آن است که هزینه زیادی را به خود اختصاص خواهد داد. تصدی‌گری مستقیم دولت یا هر سازمانی در این حوزه امری غیرعقلایی است، چرا که اگر مالک را از فرایند ساخت حذف کردیم او صرفاً توقعات را طرح می‌کند و توقع دارد منزلی مطلوب در اختیارش قرار گیرد. پس محوریت اصلی ساخت مسکن باید مالک باشد تا هم سلیقه خود را اعمال کند و هم قدرالسهم حاکمیت به وی روشن باشد و خود مدیریت کار را به عهده بگیرد. به نظر می‌رسد باید منابع مالی بخش مسکن و تأمین اثاثیه منزل را به مردم سپرد. مشارکت مردم باید در این نقطه متمرکز شود. کمک‌های خالصانه و بی‌شائبه مردم تاکنون رضایت‌بخش بوده، اما هم در نسبت با خسارات وارده ناچیز است و هم در مرحله اسکان و ضروریات و تغذیه هزینه شده است. طرح سازمان بسیج مستضعفین مبنی بر «یک مسجد یک منزل» را باید مورد توجه قرار داد و این شدنی است. اول اینکه بسیج دارای شبکه سراسری در کشور است و تقریباً در همه مساجد کشور حضور دارد. حدود ۷۰ هزار مسجد در کشور وجود دارد که ۴۰ هزار آن فعال است. اما حدود ۱۵ هزار مسجد پای کار می‌توانند مشکل مسکن همه سیل‌زدگان را حل کنند. دوم اینکه بازاریان و متمکنین اهل مسجد هستند که می‌توانند هم مرجع جمع‌آوری منابع شوند و هم خود به میدان بیایند. در عین حال هزاران مسجد کشور دارای اماکن تجاری و درآمدزا هستند که تأمین یک باب منزل که شاید زیر ۱۰۰ میلیون تومان تمام شود برای آنها، عدد زحمت‌آوری نباشد. این کار به دو روش می‌تواند انجام گیرد؛ اول اینکه بسیج به تصدی‌گری ورود نکند. هر مسجد مستقیماً ساخت منزلی را در مناطق سیل‌زده به عهده بگیرد و هیئت امنا و بسیج مسجد مستقیماً به مالک وصل شوند و امر ساخت و ساز را با هم انجام دهند. راه دوم اینکه مساجد منابع را در اختیار بسیج سازندگی قرار دهند و نواحی شهرستان‌های بسیج به مالکان منازل آسیب دیده وصل شوند و امر ساخت و ساز را تسهیل نمایند. اثاثیه منزل را نیز می‌توان به چند سازمان مشخص مانند ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان، کمیته امداد حضرت امام، آستان قدس و قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه و بسیج اصناف واگذار کرد. با این اوصاف بخش گسترده‌ای از کار مستقیماً بر دوش دولت قرار می‌گیرد و بخش متمرکز و پرهزینه کار نیز به‌عهده مساجد درآمدزای کشور خواهد بود. هر مسجد می‌تواند منابع بانکی را نیز از دولت اخذ و اقساط آن را خود پرداخت کند، زیرا بسیاری از مردم روستا‌های لرستان و خوزستان حتی قدرت دریافت وام را نیز ندارند و نسبت به اخذ آن تمایل نشان نمی‌دهند. این ایده را می‌توان به طرح عملیاتی تبدیل کرد و در وانفسای منابع دولتی، مردم را به میدان مشارکت آورد.
🔴 مروری بر پاسخ های کوبنده سردار سلامی در واکنش به جنگ روانی دشمنان 🔹 توصیه به نتانیاهو؛ شنا در مدیترانه را تمرین کن... 🔸 تيم هسته اي اگر مجددا با تهديد آمريكا در مذاكرات مواجه شد، مذاكرات را ترك كند و ميدان عمل را به ما بسپارد 🔹آمريكا مقابله با ارتشهاي پوسيده را با جنگ با ايران قياس نكند. از جنگ با آمريكا استقبال ميكنيم؛ ناوها و پايگاه هايشان را به آتش ميكشيم 🔸خطاب به وزیر آمریکایی: دورریز غذای ‌۴۰میلیون گرسنه آمریکایی را سیر می‌کند! 🔸اگر رژیم اسرائیل شرارت جدیدی را آغاز کند، سرزمین های اشغالی باز پس گرفته می‌شود و حتی اسرائیلی‌ها در فلسطین، گورستانی برای دفن کردن جنازه‌های خود نخواهند داشت. 🔹هرکس از این حرفها (بازدید از مراکز نظامی ایران) بزند، جواب آن را با «سرب داغ» خواهیم داد. 🔸اخطار به عربستان و امارات: اگر از خطوط قرمز عبور کنید، با پاسخ کوبنده ایران روبرو خواهید‌ شد. پاسخی که هرگز آنرا فراموش نخواهند کرد.
🔴 راز یک زیارت و بازوبند ‼️ 🔻بر خلاف تصور نادرست عمومی، اقرار به ولایت امیرالمؤمنین توسط برادران محترم اهل سنت نباید چیز عجیبی باشد چون عده بسیار کمی از آنان منکر ولایت ایشانند. بسیاری از اهل سنت در جهان امروز دارای گرایشات عرفانی و صوفیانه هستند و لازمه عرفان و تصوف پذیرش ولایت و جایگاه رفیع معنوی اهل بیت بخصوص شخص امیرالمؤمنین است. 🔻عمده اهل سنت بخصوص در شرق ایران که قرابت فرهنگی نیز با ما دارند، به دو نوع ولایت معتقدند؛ 🔹ولایت ظاهری 🔹ولایت باطنی عمده اهل سنت، معتقدند بعد از پیامبر ولایت باطنی که اصل ولایت است در امام علی رضی الله عنه متجلّی شد و ولایت ظاهری از خلیفه اول تا امام حسن(ع) ادامه داشت و بعد با انتقال به معاویه خلافت تبدیل به سلطنت شد و فجایعی چون کربلا و ...رخ داد. 🔸اهل سنت ولایت ظاهری و باطنی را در موعود آخرالزمان جمع می دانند و منتظر او هستند که از نسل علی(ع) است. پس اگر کتابی با این عنوان که" السیف الجلی علی منکر ولایت علی " از دکتر طاهرالقادری بزرگ اهل سنت پاکستان دیدید اصلا تعجب نکنید! ؛ اینان اهل_سنت محبِ اهل بیتند که موردتکفیر داعشی ها نیز هستند و در پیاده روی اربعین کنار شما هستند و در حرم امام رضا علیه السلام نیز در حال زیارتند! 👌 بازوبند" یاعلی " روی بازوی پاکستانی نیز از همین زاویه قابل تحلیل است. ✍
: "كاهش فاصله فقير وغني در ايران از بركات انقلاب اسلامي است وما نيز از انقلاب ايران حمايت ميكنيم وپاكستان جديد بدنبال چنين انقلابي است" چرا از بیرون اینگونه می بینند اما در داخل این باور کمرنگ است؟ شاید حکایت ماهی و آب باشد.یا شاید نقطه های سیاه را برای ما لکه‌های بزرگ نشان می دهند.
انتشار برای‌ نخستین‌بار تصویری تاریخی از اتاق فکر عملیات آزادسازی بلد و سامرا با حضور سردار جعفری، سردار سلیمانی و ابومهدی‌المهندس نایب‌رییس حشدشعبی زمستان ۱۳۹۳ - فرمانداری شهر بلد
🌐 پامپئو در یک نشست محرمانه؛ به دنبال هیچ گونه اقدام نظامی علیه ایران نیستیم سه منبع حاضر در یک نشست محرمانه وزیر خارجه آمریکا با رهبران نهادها و جوامع ایرانی-آمریکایی به پایگاه خبری آکسیوس گفته اند که مایک پامپئو در این جلسه پشت درهای بسته تاکید کرده است که دولت دونالد ترامپ به دنبال هیچ گونه اقدام نظامی در داخل ایران برای تغییر حکومت این کشور نیست. این منابع همچنین گفته‌اند که وزیر خارجه آمریکا در صحبتهایش تلاش کرده از گروه مجاهدین خلق(منافقین) که مورد اقبال و توجه «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید و «رودی جولیانی» وکیل شخصی ترامپ هستند، کاملا فاصله بگیرد. براساس این گزارش، این جلسه دوشنبه گذشته با حضور مایک پامپئو و رهبران 15 نهاد و سازمان ایرانی-آمریکایی در هتل دالاس در تگزاس برگزار شده است. پامپئو در این نشست ابتدا به مدت محدود سخنرانی کرده و سپس به سوالات این افراد پاسخ داده و بیشتر وقت جلسه به سوال و جواب گذشته است. به گفته این منابع، یک سوال عمده این جلسه این بوده است که اگر تغییر حکومت از طریق داخلی اتفاق نیافتد بعد چه خواهد شد؟ وزیر خارجه آمریکا گفته، ما کاملا محتاط هستیم که از زبان تغییر حکومت استفاده نکنیم. وی سپس تاکید کرده است که دولت ترامپ به دنبال مداخله نظامی در ایران نیست. آکسیوس به نقل از منابع خود گزارش داد که پامپئو در این جلسه برای توضیح موقعیت دولت نسبت به ایران از عبارات غیرمستقیم و ادبیات دیپلماتیک استفاده کرده است. پامپئو گفته؛ ماموریت ما دادن فرصت به آنهاست، ایجاد آن و فراهم کردن حمایت انتقالی، بهترین نفع برای ما این است که رهبران آنها(ایران) غیرانقلابی باشند. در ادامه جلسه پرسش و پاسخ، پامپئو در پاسخ به سوالی گفته است که اگر دولت ترامپ در حوادث بعد از انتخابات سال 2009(فتنه 88) روی کار بود خیلی متفاوت تر از دولت باراک اوباما اوضاع را مدیریت می‌کرد. آکسیوس در ادامه گفته است که پامپئو در عین حال نگفته که اگر آنها بودند دقیقا چگونه عمل می‌کردند. پامپئو همچنین در پاسخ به این سوال که چه تضمینی وجود دارد که تحریمها به مردم عادی آسیب نزند هم جواب داده است؛ «هیچ تضمینی وجود ندارد..» این درحالیست که مقامات آمریکایی از جمله خود پامپئو پیش از این بارها تاکید کرده‌اند که هدف از تحریمها حکومت ایران است و مردم ایران به هیچ وجه هدف تحریمهای اقتصادی نیستند. مقامات آمریکایی همچنین مدعی هستند که در حال کمک به مردم ایران هستند.!
✅ دکتر عبدالله گنجی : با آمدن سردار سلامی، تغییر راهبردی در سپاه صورت نمی‌گیرد/ تغییر فرمانده سپاه، ارتباطی به تصمیم اخیر آمریکا ندارد https://www.tabnak.ir/fa/news/893694/
🔴 آخرین تیر در کمان شلیک شد # کاخ سفید: ترامپ تصمیم گرفته است معافیت‌های نفتی ایران را تمدیدنکند؛ با این تصمیم استثنائات مربوط به کاهش خرید نفت از ایران که در ماه مه (۱۲ اردیبهشت) به پایان می‌رسند تمدید نخواهد شد 🔹هدف این تصمیم، توقف کامل صادرات نفت ایران و محروم کردن ایران از درآمد اصلی‌اش است. 🔹واشنگتن، ریاض و ابوظبی برای تحرک در این خصوص و اقدامات مرحله‌ای توافق کردند تا نیاز بازار را تأمین کنند. 🔻 برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران: 🔹خواستار صفر شدن صادرات نفت ایران هستیم. 🔹از کشورهایی که معافیت از تحریم‌ها داشتند می‌خواهیم به عدم تمدید معافیت‌ها پایبند باشند. 🔹عدم تمدید معافیت از تحریم‌ها باعث کاهش نفوذ ایران در منطقه می‌شود. 🔴 🔻 موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه: 🔹با توجه به غیرقانونی بودن اصل تحریم های مورد نظر، جمهوری اسلامی ایران اصولا ارزش و اعتباری برای معافیت های اعطایی بر تحریم ها قائل نبوده و نیست. 🔹با این حال، با توجه به تاثیرات منفی عملی این تحریم ها و احتمال افزایش این اثرات منفی با عدم تمدید معافیت ها، وزارت امور خارجه امروز به صورت مستمر با تمامی نهادهای ذیربط داخلی در تماس بوده و نیز رایزنی های فشرده ای با بسیاری از شرکای خارجی اعم از اروپایی، بین المللی و همسایگان صورت داده است. 🔹نتیجه این تماس‌ها و رایزنی های داخلی و خارجی به مراجع عالی تصمیم گیری منعکس شده و به زودی تصمیم مقتضی در این خصوص اتخاذ و اعلام خواهد شد.
امروز که میگفت ما باید فارسی حرف میزدیم و انگلیسی ها در دوران زبان ما را تغییر دادند یاد این جملات حضرت آقا افتادم: نگران زبان فارسی ام. ...كاری كنیم كه در آینده، آن كسانی كه از پیشرفتهای علمی كشور ما استفاده میكنند، ناچار شوند بروند زبان فارسی را یاد بگیرند. @aledavood