🔰فاز ۱۱ پارس جنوبی ۴ سال زودتر از موعد مقرر به بهرهبرداری رسید
🔹وزیر نفت گفت: با تاکید رئیسجمهور فاز ۱۱ پارس جنوبی که شرکت توتال و سایر شرکتهای خارجی ۲۰ سال کشور ما را معطل آن کرده بودند، امروز به بهرهبرداری رسید. علارغم تمام مشکلات، با باور ما میتوانیم امروز این پروژه پس از ۲۰ سال به بهرهبرداری رسید.
🔹 در فاز ۱۱ پارس جنوبی، ۸۰۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی اتفاق افتاد. به واسطه اجرای طرح انتقال سکو به فاز ۱۱ توسط متخصصان داخلی، پروژه ۳ تا ۴ سال زودتر از موعد مقرر به بهرهبرداری رسید.
🔴در سر هزار فتنه نيرنگهاي رنگي! (نکته)
✍حسین شریعتمداری
۱- «الیز استفنیک» از اساتید دانشگاه هاروارد بود. او انتخابات 2020 آمریکا را که به پیروزی جو بایدن منجر شده بود زیر سؤال برده و بدون آن که سندی ارائه کند، ادعای تقلب کرده بود. دانشگاه هاروارد از استفنیک میخواهد که استعفا بدهد ولی او از استعفا خودداری میکند و بلافاصله از دانشگاه اخراج میشود
(مقایسه کنید با ادعای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ ایران از سوی خاتمی و موسوی و سایر فتنهگران که با اشاره جرج سوروس صهیونیست و حمایت آشکار آمریکا و اروپا و اسرائیل مملکت را به آشوب کشیدند و با وجود وطنفروشی و خیانت آشکار، آب هم در دلشان تکان نخورده است!)
۲- « آدام برومبرگ» استاد دانشگاه هنر هامبورگ بود. او
دو سال پیش تنها به علت انتقادی که از رژیم صهیونیستی کرده بود از دانشگاه اخراج شد. نکته درخور توجه این که برومبرگ یک یهودی است و معروف است که یکی از بازماندگان [افسانه] هولوکاست است!
۳- «جوی کارگا» استادیار دانشگاه اوبرلین در اوهایو آمریکا بود. او 7 سال قبل به علت آن که با ارائه اسنادی، حمله تروریستی
11 سپتامبر را به صهیونیستها نسبت داده بود، از دانشگاه
اخراج شد!
۴- « آنتونیهال» استاد دانشگاه لث بریج کانادا بود. او با ارائه چند سند، هولوکاست را زیر سؤال برده و آن را غیر واقعی دانسته بود. این استاد دانشگاه لث بریج کانادا نیز تنها به خاطر این اظهارنظر از دانشگاه اخراج شد.
۵- «دیوید میلر» استاد جامعهشناسی دانشگاه بریستول انگلیس بود. این استاد دانشگاه را نیز درپی انتقاد به جنایات
رژیم صهیونیستی، اخراج کردند!
۶- «تیم اندرسون» هم استاد دانشگاه سیدنی استرالیا بود که به خاطر مواضع ضداستکباری و ضدصهیونیستیاش 5 سال پیش از این دانشگاه اخراج شد.
۷- « برونو گلنيش» استاد دانشگاه لیون فرانسه را هم به دلیل زیر سؤال بردن هلوکاست از کار معلق کردند!
۸- «توماس بِرِنان» استاد فیزیک دانشگاه فریس در ایالت میشیگان آمریکا نیز به خاطر اظهارنظری که درباره «مافیای یهودی» در توئیتر منتشر کرده بود از دانشگاه مورد اشاره اخراج شد!...
و این رشته سر دراز دارد!
۹- حالا به کشور خودمان برگردیم. چند تن از اعضای هیئت علمی دانشگاهها که در جریان اغتشاشات پائیز سال گذشته نه فقط از اغتشاشات و اغتشاشگران حمایت کرده بودند بلکه در پارهای از موارد با اراذل و اوباش اغتشاشگر در جنایت علیه مردم مظلوم این مرز و بوم همراه بودهاند، از دانشگاه اخراج شدهاند و این کمترین و پیشپا افتادهترین مجازات در مقابل اقدامات پلشت و غیرانسانی آنهاست. آنها به وضوح میدانستند که آشوبها از سوی دشمنان تابلودار نظام و مردم ایران طراحی شده و به صحنه آمده است. حمایت آشکار و بیپرده آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و مخصوصاً رژیم صهیونیستی از اغتشاشات، حتی برای کند ذهنترین افراد نیز به آسانی قابل درک بود. در کجای دنیا، آدمکشی، آتشزدن اموال عمومی، به آتش کشیدن قرآن کریم، متوقف کردن آمبولانسهای حامل بیمار و به آتش کشیدن آنها، غارت فروشگاهها، شکنجه و به شهادت رساندن شهید عجمیانها و شهید علیوردیها و شهید الداغیها و نیروهای پلیس و بسیج و... اعتراض نامیده میشود؟! اگر فلان استاد در فلان دانشگاه آمریکا یا اروپا به جرم اعتراض به رژیم صهیونیستی اخراج شده است، این چند به اصطلاح استاد! با اجرای دستورالعمل صهیونیستها علیه مردم کشورشان همراه بودهاند!
۱۰- گلایهای همراه با ملامت نیز از مسئولان دانشگاههای کشورمان در میان است که از اعلام صریح و رسمی جرم این چند تن برای افکار عمومی دریغ میورزند و به کلیاتی نظیر، مدت قرارداد آنها پایان یافته بود! و... اکتفا میکنند! و در نتیجه اصل ماجرا از نگاه مردم پنهان میماند و به احزاب غربگرا که به سختی میتوان در کارنامه آنها حتی یک نمونه از تفاوت مواضع آنها با دشمنان مردم را آدرس داد، اجازه میدهند تا از اقدام ضروری و مردمدوستانه مقامات مسئول در اخراج آنها روایتهای غلط و تحریفشدهای ارائه بدهند.
۱۱- و بالاخره همین جا گفتنی است که دیروز برادران متعهد و صاحبنظرمان آقایان دکتر امیرحسین ثابتی و عباس موزون به عنوان استاد مدعو برای تدریس انقلاب اسلامی و آئین زندگی به دانشگاه شریف دعوت شده بودند. انتشار این خبر بلافاصله با
ادامه در کیهان 👇👇
https://kayhan.ir/fa/print/272002
✅خیانت پهلوی به خودشان‼️
فرح دیبا بعد از فرار از کشور اوقاتش را با بیبندوباری و عیش و نوش سپری میکرد. روزی فرح با یک مرد آمریکایی به نام آلن مشغول خوشگذرانی بود که شهریار شفیق، پسر اشرف پهلوی با عصبانیت به او میگوید: در ایران انقلاب شده و مرتب دارند افسران ارتش و هیئت دولت و سران سیاسی را اعدام میکنند؛ شما باید حفظ ظاهر را بفرمایید.
👸🏻این چه وضعی است و این مرتیکه کیست که دارد این جوکهای کثیف را میگوید و شما میخندید؟ فرح در جواب میگوید: انقلاب که باید میشد ولی انقلاب ما را آخوندها دزدیدند. آنهایی هم که اعدام میشوند حقشان است که بمیرند به تو هم مربوط نیست که من چه کار میکنم!
📚منبع: محافظ شاه، ص ۲۷۶
🇮🇷
🖼 #اینفوگرافیک | ویژگیهای شاخص فاز ۱۱ پارس جنوبی در یک نگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️قحط الرجال در آمریکا..!
🔹بایدن و ترامپ، که دنیا یکی را حواس پرت و دیگری را دیوانه میپندارد، دو گزینه اول انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در انتخابات ۲۰۲۴ هستند؛ بایدن رئیس جمهور مستقر و ترامپ اگر به انتخابات راه یابد [که احتمالا می یابد] قوی ترین رقیب او خواهد بود.
🔹ترامپ نوامبر آینده و کمتر از ۳ ماه دیگر ۷۸ ساله میشود و بایدن به زودی وارد ۸۱ سالگی خواهد شد؛ واشنگتن اگزماینر امید به زندگی در آمریکا را ۷۶ سالگی اعلام کرده و نوشته این عدد روز به روز کمتر نیز میشود؛ این رسانه آمریکایی می افزاید مرگ مردان در نیمه دوم دهه هفتم زندگی طبیعی است.
🔹در این سن به مرور ضعف بدنی، اختلالات ذهنی و بیماری ها بروز خواهند کرد؛ همین حالا بایدن اوضاع خوبی ندارد و علاوه بر حواس پرتی، مکرر زمین میخورد، و ترامپ اگرچه حافظه اش را از دست نداده اما نسبت به قبل بسیار کندتر شده و اضافه وزن دارد، که همین اضافه وزن میتواند کار دستش دهد!
🔹ببینید! تازه در چنین شرایطی این دو میخواهند وارد یک رقابتی شوند که در صورت پیروزیِ هر کدام، حداقل باید ۴ سال رئیس جمهور باشد؛ بایدن همین حالا هم واضح است که هیچ کاره است و برای کمترین کارهایش نیازمند دیگران است؛ نه به لحاظ جسمی و نه از نظر ذهنی کشش ندارد.
🔹با این وجود گویا آمریکایی ها با توجه به شرایط داخلی و بسیاری مولفه های خارجی، درکنار مسائلی که ما از آن بی خبریم، نمیخواهند یا نمیتوانتد از این دو نفر عبور کنند. همین مسئله باعث شده تا ریاست جمهوری آمریکا در سالهای اخیر به پاشنه آشیل این کشور تبدیل، و افول آمریکا را سرعت بخشد!
🔹عمر دست خدا است لیکن هنوز کسی نمیداند کشوری چون آمریکا اگر رئیس جمهورش حین خدمت بمیرد با چه تبعاتی روبرو میشود. این مسئله اخیرا به یکی از دغدغه های مردم آمریکا نیز بدل شده و بابت آن ابراز نگرانی میکنند. ولی واقعا آیا در آمریکا قحط الرجال است؟ این دو مرد نماد افول آمریکا هستند!
#عبدالرحیم_انصاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️معترضین سوریه با عکسهای #مهسا_امینی وارد خیابان ها شدند و شعارهای ضد انقلاب و ضد حاکمیت بشار اسد سر دادند!
❇️ سناریو، همان سناریوی نخ نمای همیشگی است. شهرهای شمالی سوریه که تحت کنترل و اشغال گروهکهای تروریستی داعش و گروهکهای حمایت شده از سوی ترکیه و آمریکا هستند، کانون این شورشها میباشند.
❇️ هنگامی که پروژه زنده نگه داشتن آشوبها بعداز یکسال در داخل با شکست مواجه میشود به ادلب سوریه متوسل میشوند.
❇️ جالبتر اینکه بسیاری از زنان تروریستهای داعش در این راهپیمایی حجابشان از مهسا امینی کاملتر است، عین تناقض!
✅ ترکیب عملیات تروریستی با سناریوهای کشته سازی برای بازتولید آشوب / افشای هویت دو تن از سرکردگان عملیات تروریستی مستقر در دانمارک و هلند
🔹وزارت اطلاعات از شناسایی شبکه گستردهی تروریستیـصهیونیستی در چند استان کشور و بازداشت ۱۴ تروریست و کشف و ضبط ۴۳ بمب قوی آماده انفجارخبر داد.
🔹از این افراد، تعداد ۳۸۲ قلم انواع بمبهای دستساز، ابزارآلات و مواد شیمیایی پیشساز بمب و ۶۵ بمب آتشزای آماده، کشف و ضبط شد.
🔹این متهم مدتی پیش از دستگیری، تعداد دو بمب صوتی آماده انفجار، همراه با دستگاههای کنترل از راه دور، از سرپل کانون تروریستی مستقر در کشور هلند دریافت کرده بود.
🔹این متهمین، عملیاتهای ایذایی متعددی در سطح آن استان انجام و ضمن فیلمبرداری از اقدامات مذکور، فیلمها را برای سرکردگان کانون تروریستی مستقر در دانمارک و هلند ارسال میکردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨ویژه
📢 ببینید | بررسی دلایل اهمیت افتتاح فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی بعد از بیست سال که رهبر انقلاب روز گذشته در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت از آن یاد کردند.
☝️شماره بیست و پنجم بسته تصویری #مثبت۱۰۰ثانیه KHAMENEI.IR منتشر شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔴 گزارش بلومبرگ از جهش ۸۰ درصدی صادرات نفت ایران؛ دلار در مسیر کاهشی
🔸بازار ارز روزهای آرامتری را سپری میکند و این در حالی است که بسیاری از فعالان و ذی نفعان بازار در مدت اخیر انتظار افزایش قیمت دلار را داشته و سعی داشتند انتظار خود را نیز به گروههای دیگر اقتصادی تزریق کنند.
🔹البته که در اواخر سال گذشته با افزایش سیالیت نقدینگی و همچنین تنشهای بین المللی قیمت دلار جهش کرد و حتی به قیمتهای بیش از ۶۰ هزار تومان نیز رسید اما معادلات در شرایط حاضر تغییر کرده است. رکود در عمده بازارهای دارایی به خصوص بازار دلار حاکم شده و کند شدن شتاب تورم، انتظارات تورمی را نیز کاهش داده است.
🔸در این میان اما تغییر نگرشهای بینالمللی تاثیر خود را بیش از هر عامل دیگری بر بازار ارز و انتظارات فعالان آن گذشته و دادههای اقتصادی نشان میدهد که دست بازارساز در آینده بیش از پیش باز خواهد بود.
🔹بررسی گزارشهای TankerTrackers که دادههای مربوط به محمولههای نفت را ارائه میکند، نشان میدهد که ایران در مرداد ماه به طور روزانه بیش از ۲.۲ میلیون بشکه در روز نفت خام و میعانات گازی ارسال کرده و صادرات ماهانه مرداد به بالاترین سطح خود پس از سال ۹۷ رسیده است. این رقم در حالی است که صادرات ایران در دی ماه ۱۴۰۱ به صورت روزانه ۱.۲ میلیون بشکه بوده و در مدت ۸ ماه بیش از ۸۰ درصد رشد داشته است.
🔸افزایش صادرات نفتی به تبع خود افزایش درآمدهای نفتی را در پیش خواهد داشت و با افزایش ذخایر ارزی قدرت و توان سیاست گذار را در کنترل بازار ارز بیشتر خواهد کرد..
🔹با توجه به اینکه روسیه و عربستان بر اساس توافق اوپک پلاس تولیدات نفت خود را کاهش داده و قیمت نفت را به ۸۵ دلار به ازای هر بشکه رساندهاند به نظر نفت ایران میتواند با تامین کمبود بازار به ثبات قیمت نفت نیز کمک کند. احتمالا همین موضوع باعث شده تا آمریکا برای کنترل قیمت نفت و همچنین کنترل تورم خود به افزایش بشکههای تولیدی نفت در جهان بیش از گذشته نیاز داشته باشد./نود اقتصادی
🇮🇷
📝 چمدانی که به جای بیت امام (ره) در دفتر نخست وزیری منفجر شد
🍃🌹🍃
🔻براساس شواهد موجود، نفوذی سازمان منافقین درصدد ترور رهبر كبیر انقلاب اسلامی بوده است.
🔸چنانچه مرحوم حجتالاسلام احمد خمینی نقل كرده است: «آن شخص كه با منافقین كار میكرد، یعنی كشمیری، بنا بود یك چمدان مواد منفجره را بیاورد و در كنار حضرت امام(ره) بگذارد؛ در زمانی كه ریاست جمهور، رئیس مجلس و نخستوزیر و وزرا خدمت حضرت امام(ره) آمدند [از محل] سه راه بیت حضرت امام آمدند و گفتند آقای كشمیری با یك ساك هست كه در آن ساك وسایل و چیزهایی كه بناست یادداشت كنند قرار دارد؛ گفتم نه ما اجازه نمیدهیم.
🔺كشمیری از ترس اینكه نكند مسئله روشن شود به عنوان اعتراض همراه كیفش برگشت. همان كیف در نخستوزیری جلوی مرحوم رجایی و باهنر گذاشته شد و آنجا را منفجر كرد و این دو شهید بزرگوار را از دست ما گرفت.»
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت ۱۴۰۲/۰۶/۰۸
💠درباره هفته دولت
👈 هفتهی دولت، مزیّن است به نام شهید رجائی و شهید باهنر.
🔺 جهتگیری این دو شهید عزیز، انقلابی و الهی بود، دنبال رضای الهی بودند.
❇️ اسم رمز دولتهای ما باید این باشد: کسب رضای الهی و کار برای مردم.
🏷 جملهای در صحیفه سجادیه درباره رضای الهی:
↙️ من رضای تو را ترجیح بدهم بر هر انگیزهی دیگری، اگر این شد:
✅دشمن من خاطرش جمع است که به او ظلم نخواهم کرد.
✅دوست من هم مطمئن است که برای او یک امتیاز رفاقتی قائل نمیشوم.
💠درباره عملکرد دولت
✔️ بنده از همهی دولتها در این سی و چند سال حمایت کردم.
🙏 لکن در مورد این دولت، علاوهی بر کمک، بنده با نگاه به این دوساله میخواهم تمجید هم بکنم.
👏 در بخشهایی، دولت خوب و قوی ظاهر شده.
🎙 زبان دولت در بیان آنچه انجام گرفته متأسّفانه زبان رسایی نیست.
🏷 کارهای مثبت در زمینه اقتصاد و شاخصهای اقتصاد کلان:
🔹 افزایش رشد اقتصادی بخصوص در بخش صنعت
🔸 افزایش رشد سرمایهگذاری
🔹 کاهش رشد نقدینگی
🔸 کاهش بیکاری
🔹 کاهش ضریب جینی
🔸 رشد قابل توجه صادرات کالا
🔹 تقویت نظام مالیاتی
🔸 رشد قابل توجه تولید محصولات پتروشیمی
🔹 اقدامات ارزنده در زمینه نفت و گاز
🔸 راهاندازی چند هزار کارخانه تعطیل یا نیمه تعطیل
🔹 فعالیتهای مهم در زمینه آبرسانی یا شبکههای آبیاری و زهکشی
👈 از این قبیل اقدامات، دیده نمیشود:
1️⃣ به خاطر اینکه کار اطلاعرسانی در دولت متأسفانه ضعیف است.
2️⃣ چون مشکلات معیشتی وجود دارد، از کارهای باارزش اقتصادی غفلت پیدا میشود.
🏷 کارهای خوب دولت در بخش مدیریتی:
📌 حضور در بین مردم و مواجهه مستقیم با مشکلات مردم
📌 سادهزیستی و کاهش تشریفات در سلوک شخصی و حکومتی دولت
📌 روحیهی جهادی در بخشی از کارها
📌 بهکارگیری جوانان در ردههای گوناگون مدیریتی
🏷 کارهای خوب دولت در بخش سیاست خارجی:
🔹 تحرک بسیار خوب در سیاست خارجی
🔸 سیاست خوب ارتباط با همسایگان
🔹 ارتباط با همه دولتها در دنیا با یک استثنای محدود
🔸 ارتباط با قارّههای مختلف؛ آمریکای جنوبی، آفریقا، آسیا، شرق آسیا
🔹 سیاستِ ارتباطِ متعدّد و متنوّع با کشورهای مختلف
🔸 عضویّت در دو پیمان مهم بینالمللی در فاصلهی کوتاه
🏷 در بخش فرهنگی کارهای خوبی شده که باید در کم و کیف افزایش پیدا کند.
💠تذکرات به مسئولین
👈 شعار امسال دو بخش داشت:
❌ مهار تورّم
✅ رشد تولید
⏪ مهمترین کار برای مهار تورّم، افزایش تولید است، پس تولید شد محور.
⁉️ حمایت از تولید یعنی چه؟
🔻 حمایت قانونی
👈 تولید برای تولیدکننده، هم آسان بشود، هم باصرفه بشود.
🔻 حمایتهای مالی
👈 تأمین منابع ارزی و ریالی در آن حدّی که جزو وظایف است.
🔻 حمایتهای فرهنگی
👈 به مردم تفهیم کنیم که محصول داخلی باید مصرف بشود.
✅ تجارت باید پشتیبان تولید باشد.
✅ نیازهای داخلی کشور را بهنگام تشخیص بدهیم
💪 تولیدکننده داخلی میتواند نیاز داخلی را در عمده مسائل کشور تأمین کند.
✅ در برنامه هفتم، تکالیف زیادی بر عهدهی دولت گذاشته شده
📍 در این برنامه، این چند نقطه را رعایت کنید:
🔹 مسئلهی عدالت و کاهش فاصلهی طبقاتی
🔸 ثبات بازار
🔹 کاهش تورّم
🔸 ثبات نرخ ارز
🔹 رشد تولید
✅ مسئلهی معیشت خیلی مهم است.
⚠️ همه اقدامات مثبت، با مشکلات در معیشت مردم از چشمها دور میماند؛ واقعاً حیف است!
♨️ هدفِ تحریمهایی که تحمیل شده همین معیشت مردم است.
🔺برای رفع تحریم مذاکراتی میشود، امّا در کنار آن باید خطّ موازی عبارت باشد از خنثی کردن تحریمها.
↙️سفارش در باب تعاملات خارجی و سیاستهای بینالمللی:
⭕️ فرصتها شناخته بشود و از فرصتها استفاده بشود.
⭕️ سندهای همکاریای که انجام میگیرد، روی کاغذ نماند.
⭕️ وقتی میگوییم «تعامل با دنیا»، بعضی «دنیا» را عبارت میدانند از چند کشور عمدتاً غربی.
⛔️ این نگاه ارتجاعی است، صد سال پیش همینجور بود، آن روزگار گذشته.
🌐 ارتباط با دنیا یعنی ارتباط با آفریقا، ارتباط با آمریکای لاتین، ارتباط با آسیا.
🏷 چند تذکر:
🔹 زیّ مردمی را حفظ کنید.
🔸 گفتگو با نخبگان را هرچه میتوانید پی بگیرید.
🔹 حضور در دانشگاهها یکی از کارهای لازم است.
🔸 توصیهی دیگر مسئلهی کارآمدسازی فعّالیّتهای رسانهای دولت است.
🔹 در گفتارها، وعدهها، آماردهیهای افراد دولت، انسجام وجود داشته باشد.
🔸 اگر اقدامتان، سنجیده و اندیشیده است، به جوسازیها و حاشیهسازیها اعتنا نکنید.
🔹 کارها را نیمهکاره رها نکنید.
🍀 امیدواریم انشاءاللّه خدای متعال از شما راضی باشد و بهتان توفیق بدهد و مدّت باقیماندهی مسئولیّتتان هم با موفّقیّتهای مضاعفی انشاءاللّه همراه باشد.
✳️۱- تمجید کمسابقه رهبر انقلاب از دولت آقای رییسی بی گمان مدال درخشانی بر سینه دولت است و بابت آن باید به برادران و خواهرانی که لایق این تمجید بوده اند تبریک گفت.
۲- همچنانکه تحسین بی سابقه رهبر انقلاب از مجلس در واپسین سال مسئولیت آن، و به کار بردن تعبیر انقلابی در توصیف آن، موهبتی بی مثال برای مجلس و نمایندگان آن است.
۳- در هر دو مورد، این تمجید و تحسین با تذکرات و توجهاتی همراه بوده که چه بسا مهم ترین بخش کلام رهبر حکیم انقلاب است و برای دولت و مجلس مسئولیت مضاعف ایجاد می کند.
۴- درباره دولت، تذکر اصلی ضرورت آشکار شدن نتایج زحمات زیرساختی در معیشت مردم و درباره مجلس، ضرورت تمام کردن کارهای ناتمام در مهلت باقی مانده است. اگر راست بگوییم و اهل تکلیف باشیم، این وظیفه های بر زمین مانده اولویت شماره یک تا آخرین لحظه مسئولیت است.
۵- طبعا نه درباره دولت و نه درباره مجلس، این تمجید و تحسین به معنای مسدود شدن باب انتقاد نیست بلکه بدان معناست که اولا انتقاد باید چارچوب داشته باشد و ثانیا برخورد انتقادی نمی تواند مضمون اصلی ‘رویکرد انقلابیون’ به ارزیابی کارنامه دولت و مجلس باشد.
۶-می توان به دولت انتقاد کرد اما اگر کسی کارنامه دولت را یکسره خسارت و ناکامی خواند دیگر نمی تواند ادعای انقلابی بودن داشته باشد.
۷-همچنانکه می توان به مجلس از بسیاری جهات انتقاد کرد اما اگر کسی مجلس را غیرانقلابی یا بالاتر از آن فاسد خواند، طبعا نمی تواند مدعی انقلابی بودن و پیروی از رهبری باشد.
۸- در هم نیامیختن مرزها و مغشوش نکردن مفاهیم در این روزگار صعب، شرط انقلابی بودن و انقلابی ماندن است و این طبعا با بدخلقی، کینه توزی و خود را دائر مدار حق دانستن و یمین و یسار را تکفیر کردن نمی خواند. باید به خود بپردازیم قبل از آنکه دیگران به ما بپردازند.
✍مهدی محمدی
🔴چرا تقویت رسانهای دولت انقلابی از نان شب واجبتر است؟
✍ سید علیرضا آلداود
🔸تذکر چند باره رهبر حکیم انقلاب اسلامی در خصوص لزوم تقویت رسانهای دولت انقلابی بسیار برای دلسوزان انقلابی گران تمام شد.
🔸اگر بیانات رهبری را در خصوص لزوم تقویت رسانهای دولت در دوسال گذشته مرور کنیم متوجه میشویم دولت انقلابی آیت الله رئیسی که مورد تمجید رهبر حکیم قرار دارند، در این حوزه ضعف جدی دارند.
🔸 حقیقتا هر شخصی بعد از ۸ سال خسارات مهندسی شده حسن روحانی و تیم بنفشش در ایران سر کار میآمد تا امروز از این حجم خرابی و کار بریده بود، اما آیت الله رئیسی ولایتمدارانه و مقاوم با توسل و توکل و تحمل زخم زبانها از خودی و غیرخودی ثابت قدم برای آبادی ایران عزیز حرکت میکند.
🔸 یکی از مهمترین نقاط ضعف دولت در حوزه رسانه اعتماد به سازمانها و قرارگاههای مختل رسانهای و فضای مجازی در کشور است که متاسفانه کشور را با گزارشهای جعلی و ترندبازیهای توییتری بی اثر سرکار گذاشتهاند.
🔸شاهد مثال این موضوع اینکه دقیقا سال قبل بود که یکی از مسئولین ارشد روز ۱۵ شهریور از چند هزار نفر فعال در فضای مجازی خبر داد و ۱۰ روز بعدش یعنی ۲۵ شهریور همه دنبال این افراد در آغاز شورش مهسا کومله میگشتند و سیلیهای پیاپی بعدش و... در ادامه باز هم گزارش دروغ پشت سر هم...
🔸 خوب است دولت انقلابی حرف دلسوزان را بشنود و راه گذشته را تکرار نکند.
🔸 پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر آرایش رسانهای دولت با جایگزین کردن افراد کارآمد با نگاه باز که بتواند فعالان آتش به اختیار را سازماندهی کند تغییر کند تا مردم هرچه بیشتر شاهد خدمات شبانه روزی دولت باشند و در جریان امور قرار بگیرند.
🔸 این ریز شبکهها هستند که در جنگ شناختی و ترکیبی به داد نظام میرسند و البته بیشترین حجم تخریب و پرونده سازی توسط برخی افراد ناکارآمد و نفوذی برای این افراد بسیجی و انقلابی طی سالیان گذشته شده است.
🔸 انتظار ما از آقای رئیسی لبیک سریع در جهت اجرایی شدن فرمان امام خامنهای در حوزه رسانه است.
چرا ورود جنگنده یاک ۱۳۰ یک تحول راهبردی است ؟
🔸️بالاخره نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از جنگنده یاک ۱۳۰ رونمایی کرد.
🔸️در خصوص این جنگنده چند نکته باید ذکر شود ؛
1️⃣ یاک۱۳۰ یک جنگنده رزمی - آموزشی است که مدت زمان اندکی از ورود آن به خدمت می گذرد و برای آموزش خلبانان جنگنده های نسل ۴+ و ۵ ساخت روسیه از جمله سوخو ۳۵ مورد استفاده قرار می گیرد.
2️⃣ تحویل این هواگرد به ایران مقدمه ورود جنگنده های بسیار پیشرفته سوخو ۳۵ تحلیل می شود زیرا یاک ۱۳۰ برای آموزش خلبانان هواپیماهای پیشرفته روسی مورد استفاده قرار می گیرد.
3️⃣ این هواپیما کاربرد رزمی نیز دارد و اگرچه مادون صوت است اما بسیار چابک و مانورپذیر بوده و ۳۰۰۰ کیلوگرم انواع مهمات حمل می کند و می تواند در نقش یک جنگنده-بمب افکن پشتیبانی نزدیک نیز ظاهر شود.
4️⃣ یاک ۱۳۰ جدیدترین و از برخی جنبه ها پیشرفته ترین عضو خانواده نیروی هوایی ارتش ایران است که سالها از نبود جنگنده های پیشرفته و نسل جدید رنج می برد.
5️⃣ کابین این جنگنده برخلاف جنگنده های روسی سابقا فروخته شده به ایران ، ۳ نمایشگر رنگی دارد و از HUD (head up display) یا فناوری نمایشگری بالاسری برخوردار است تا خلبان هنگام داگ فایت یا مانورهای سنگین بدون نگاه به نمایشگرها اطلاعات پرواز را روی شیشه جلوی خود ببیند .
6️⃣ یاک۱۳۰ علاوه بر درگیری هوایی ، توانایی حمله به اهداف زمینی و دریایی را دارد و یک جنگنده سبک پیشرفته و ارزان قیمت به حساب می آید.
7️⃣ به نظر می رسد تحویل فوری جنگنده های یاک ۱۳۰ به ایران (برخلاف معامله های قبلی) حاکی از نگاه جدید مسکو به تهران و نیاز روسها به جمهوری اسلامی باشد زیرا از زمان عقد قرارداد تا ورود این جنگنده به پایگاه اصفهان مدت زیادی نگذشت.
8️⃣ ورود یاک ۱۳۰ به ایران یک تحول راهبردی است زیرا از تکنولوژی های پیشرفته روسی برخوردار بوده و نوید ورود تسلیحات نوین ساخت این قدرت شرقی به ایران را می دهد.
احتمالا اگر روسها قصد تحویل سوخو ۳۵ به ایران را نداشتند ، یاک ۱۳۰ را نیز تحویل نمی دادند.
9️⃣ در نهایت باید گفت هواپیمای یاک۱۳۰ علاوه بر آموزش خلبانان ایرانی برای هدایت جنگنده های پیشرفته روسی، تکنولوژی های جدید روسیه را نیز در اختیار متخصصان نیروی هوایی ایران قرار می دهد تا در فرایند ساخت یا بومی سازی جگنده ها، مورد بهره برداری آنان واقع شود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شگفتی کارشناسان شبکه اینترنشنال از اشراف اطلاعاتی و نفوذ ایران در کاخ سفید!
🔺️ایران با انتشار اسناد محرمانه دولت آمریکا میخواهد قدرت خود را از نظر اطلاعاتی و امنیتی به رخ ایالات متحده بکشد!
✅ ۲ هزار محتوا ی فریب در ۲۰ ساعت در رابطه با فوت جواد روحی
از ساعت ۱۷ نهم شهریور تا ساعت ۱۲ ظهر دهم شهریور بیش از ۲ هزار محتوا توسط رسانههای فارسیزبان خارجی، اکانت های منتسب به براندازان، سلطنتطلبان و سلبریتیهای ایرانی تبار تولید شده است که در حدود ۹۵ درصد این تولیدات واقعیت ماجرا را وارونه به مخاطبان ارائه دادهاند.
♦️رسانههای فارسی زبان خارجی از زمان آغاز پوشش خبری این حادثه، تلاش کردند تا با استفاده از عکس آرشیوی مرحوم که متعلق به حضور وی در سال ۱۴۰۰ در بیمارستان بود، کلید واژه «مرگ مشکوک» را در افکارعمومی برجسته سازی کنند.
♦️رسانههای معارض موضوع سوابق پزشکی جواد روحی، دیدار تاریخ هشتم شهریور مرحوم با خانواده در سلامت کامل و... را سانسور کردند و با بمبباران اطلاعات سعی دارند تا توجه مخاطبان از واقعیت سوابق پزشکی و بیماری زمینهای او دور شود تا در نهایت بتوانند روایت خود را بعنوان روایت غالب در افکارعمومی نهادینه کنند
✍سعید قربانی