🇮🇷
📝 نتوان شستن از زنگی سیاهی
🍃🌹🍃
🔻«یک پلنگ نمیتواند خالهایش را تغییر دهد»؛ این ضربالمثل اروپایی به این موضوع اشاره دارد که هیچ کس نمیتواند از پیشینه خود فرار کند یا آن را تغییر دهد، به ویژه اگر این پیشینه زشت و کریه باشد. نمونه برجسته و بهروز این مثل را میتوان در تلاش این روزهای «رضا پهلوی» در ساختن چهرهای فداکار و عاشق مردم برای خود دید. او از یک سو تنها به واسطه اینکه از خاندان پهلوی است، خود را مستحق حکومتداری میداند و از سوی دیگر سعی میکند برخلاف اجدادش خود را شخصیتی دموکرات جا بزند. ولیعهد خودخواندهای که دائماً آویزان نظام پادشاهی و دیکتاتوری رضاخانی است.
🔸این دعوت نشان میدهد، گِل این خاندان را چه تاجدار باشند و نباشند و چه شاهزاده باشند و گدا، با خشونت سرشتهاند. در قاموس #پهلوی از همان ابتدا دو عامل «تکیه به بیگانه» و «استفاده از زور» جایگاه محوری داشته است. گواه این ادعا سیر صعود و نزول قدرت این خاندان است. چه رضاخان که با کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ با همراهی ژنرال ایرونساید بر تخت نشست و چه فرزندش که همچون پدر قدرت مطلق را با کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد ۱۳۳ به دست آورد، هیچ گاه در استفاده از ابزار زور و خشونت علیه مردم مضایقه نکردند و اکنون این ته مانده خاندان پهلوی تلاش دارد در پس نقابی دموکراتیک و عوامفریب از این دو مؤلفه برای رسیدن به قدرت استفاده کند.
🔺رضا پهلوی و آنان که دل بدو خوش کردهاند، باید بدانند که این سوت قطار نیست که آن را به جلو میراند، پس با کف و سوت، توئیت و پیام و چسبیدن به این و آن نمیتوان انتظار داشت که دیگران او را به رسمیت بشناسند و برای او وزنی قائل شوند. اگر این شاهزاده ورشکسته قصد دارد شخصیتی دموکراتیک از خود به نمایش بگذارد، شاید بهتر باشد از خاندان خود اعلام برائت کرده و بر داشتههای خود تکیه کند؛ البته اگر داشتهای موجود باشد؛ وگرنه با چسباندن خود به خاندانی دیکتاتور و مستبد نمیتوان چهرهای لطیف از خود بر جای گذاشت، هر چند که «نتوان شستن از زنگی سیاهی».
✍ حسین حسینینژاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 گمان نکنید در حکومت امیرالمومنین همه در حد سلمان و ابوذر بودند
🍃🌹🍃
✅ آیا با وجود برخی مدیران و فرماندهان فاسد منصوب شده امیرالمومنین و امام حسن مجتبی حکومت ایشان اسلامی بود یا نبود؟
🎙 استاد عالی
🇮🇷
📝 اساتید اخراجی فقط ۱۰۰نفرند که آنها هم بوق اجانب هستند
🍃🌹🍃
🔻روزنامه رسالت نوشت:
🔸۱۵۶۴۸۸ استاد در دانشگاههای دولتی و ۱۰۰۱۱۳ استاد در دانشگاههای خصوصی مشغول خدمت هستند. اساتید و میلیونها دانشجو در دانشگاه، شریفترین و پاکترین و عزیزترین قشر جامعه ما هستند.
🔹آنها بار عقلانیت، معنویت، پیشرفت و توسعه کشور را به دوش دارند. اینهمه سروصدا در مورد بهاصطلاح اخراج اساتید که به ادعای حضرات کمتر از ۱۰۰ نفر است، به چهار دهم درصد هم نمیرسد!
🔺تعجب از برخی سایتهای خبری است که همت خود را مصروف دفاع از این جماعت موسوم به اخراجی گذاشتهاند که برخی از آنها یا قراردادشان تمامشده یا بازنشسته شدند و فقط چند نفر بوق اجانب هستند که اینهمه غوغا برای اخراج آنها راه افتاده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑چطور اینترنشنال مورد اعتمادترین رسانه نزد ایرانیان هست، اما کارمندان زنش زیاد بهش اعتماد ندارند و کرامت انسانیشون رو برمیدارند و فرار میکنند!
#پاورقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندی قبل یک عضو سپاه پاسداران در سوریه به شهادت رسید.
امروز انفجار یک خودرو در «کریات العیزر» نزدیکی تاسیسات هستهای حیفا و حذف احتمالی یک فرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفت و شنود کوروش کبیر و برعندازها!
💢دعوا میان دو کشور نیست!
🔹تحولات منطقه قفقاز به نحوی پیش میرود که احتمال وقوع رویدادهای مهم، نظیر بروز جنگ یا حتی اشغال مناطق جنوبی ارمنستان مطرح است. به گزارش وبگاه «آذرنیوز»، تصاویر منتشر شده در شبکههای اجتماعی حاکی از انتقال یگانهای توپخانه و تجهیزات ضد هوایی و همچنین کارکنان نظامی ارمنستان در مناطق مرزی با جمهوری آذربایجان است. جمهوری آذربایجان به فشارهای سیاسی و نظامی خود سرعت قابل توجهی بخشیده است و «کریدور لاچین»، تنها جادهای که قرهباغ را به ارمنستان وصل میکند، محاصره کرده است. نیروهای نظامی باکو از سمت شرق در زنگیلان مواضع خود را مستحکم کردهاند و از سمت غرب در نخجوان به تحرکات زیادی دست زدهاند. این آرایش نیرو نشان میدهد، احتمال حمله به جنوب ارمنستان از دو سوی شرقی و غربی وجود دارد.
🔸در بررسی و تحلیل اتفاقات اخیر قفقاز، باید همزمان چند محور تحلیلی را در کنار هم دید. موضوع امروز در قفقاز جنوبی ابعادی فراتر از مناقشه بین آذربایجان و ارمنستان بر سر قرهباغ است. امروز مسئله اصلی در قفقاز جنوبی تنها دعوا بر سر قرهباغ و دعوا میان دو کشور نیست، بلکه مسئله اصلی تلاش برای ایجاد و اجرای طرحهای بلندپروازانهای است که میتواند ژئوپلیتیک منطقه را به طور کامل دستخوش دگرگونی کند. تسهیل تحقق طرحهای صهیونیستی در حوزه قفقاز جنوبی و در جوار مرزهای ایران، از جمله هشدارهای جدی است که واکنش و حساسیت ایران را برانگیخته است. اساس رفتار ایران در تحولات جاری قفقاز، از جمله رزمایشهای برگزار شده و احداث کنسولگری در قاپان، مرکز سیونیک را منافع ملی و مصالح اسلامی کشور تشکیل میدهد.
🔹سفر اخیر «هاکان فیدان» به تهران با هدف ارزیابی آخرین مواضع تهران در زمینه مسائل منطقهای به خصوص قفقاز، دیدار دیروز هیئت نیروهای مسلح ایران با وزیر دفاع جمهوری آذربایجان و صحبت از اقدامات بازسازی صورت گرفته در مناطق آزادشده در قرهباغ و وضعیت عملیاتی در مرزهای آذربایجانـ ارمنستان و در نهایت پاسخ حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی ظهر دیروز شنبه (۱۸ شهریور) به تماس «نیکول پاشینیان» نخستوزیر ارمنستان، در واکنش به گزارش وی از آخرین تحولات منطقه قفقاز، پیامها و نکات قابل توجهی از سوی ایران دارد که در چند محور قابل تبیین است: حمایت جمهوری اسلامی ایران از تمامیت ارضی تمام کشورهای منطقه، مخالفت جدی جمهوری اسلامی ایران با هرگونه تشنج و درگیری، اعلام رسمی مبنی بر خط قرمز ایران در تغییر در مرزهای تاریخی منطقه، تأکید بر محوریت میز گفتوگو برای حل و فصل مسائل منطقه، مخالفت با هر گونه حضور کشورهای بیگانه در منطقه قفقاز و در نهایت آمادگی کشور ایران به عنوان همسایهای قدرتمند، برای ایفای نقش مؤثر در جلوگیری از درگیری جدید و هرگونه تغییر در ژئوپلیتیک منطقه.
🔸نکته پایانی: ایران به خوبی میداند که فتنه ژئوپلیتیکی دالان تورانی ناتو و اشغال سیونیک علاوه بر اینکه با هدف ضربه زدن به ایران، روسیه و چین در زمینههای چهارگانه «معادلات انرژی، معادلات ترانزیتی، ترویج پان تورانیسم و توسعه ناتو به هارتلند قفقاز و آسیای مرکزی» صورت میگیرد، در مرحله بعدی، به زعم طراحان، ایجاد تجزیهطلبی در مناطق شمال غرب ایران را دنبال میکند. بنابراین، عزم ایران برای مقابله با تحرکات باکو، تل آویو و آنکارا برای اشغال سیونیک به معنای حمایت از یک کشور در مقابل کشور دیگر نیست؛ بلکه در راستای خط قرمز مشخص شده از سوی رهبر معظم انقلاب (در دیدار با اردوغان و پوتین در تیر ۱۴۰۱) مبنی بر جلوگیری از تغییرات مرزی و ژئوپلیتیکی و بسته شدن شاهراههای تاریخی است. این موضوع در کنار تقویت شکلگیری دالان ترانزیتی محور مقاومت، عادیسازی مناسبات ایران با عربستان، عضویت در شانگهای و بریکس و گسترش همکاری ایران با روسیه و چین، نشان میدهد که فتنه انگلیسی دالان تورانی ناتو، محکوم به شکست است.
✍🏻حسين عباسيان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ حرفهای تاثیرگذار "امیلی گارثویت" عکاس و خبرنگار انگلیسی که از اولین و متفاوت ترین تجربهاش در اربعین و کربلا میگوید.
🔻اعتراف ضدانقلاب به دروغ بزرگ پس از یکسال؛ « آسیبی به جمجه مهسا امینی وارد نشده بود»
🔹پس از گذشت حدود یکسال از درگذشت مهسا امینی، رضا بهروز که یکی از چهرههای سرشناس جریان ضدانقلاب و پزشک مغز و اعصاب است در صفحه شخصی خود با انتشار عکسی از همان جمجمه با اعتراف به اینکه که در هیاهوی سال گذشته دیدن حقیقت دشوار بود از تجربه شخصیاش با شبکه اینترنشنال نوشت.
رضا بهروز اعتراف کرد:
🔹پس از آنکه تصاویر سیتیاسکن از سوی شبکه اینترنشنال برایم فرستاده شد تا نظر بدهم تصویر را با دقت نگاه کردم.
🔹سیتیاسکن نرمال بود. یک نقص جمجمه مربوط به استخوان تمپورال راست وجود داشت که شبیه محل جراحی قبلی مغز بود.
🔹پدر مهسا منکر جراحی مغز یا ضربه قبلی به سر مهسا شده بود. تنها نتیجه این بود که تصاویر متعلق به شخص دیگری بود که با نام مهسا امینی به ایران اینترنشنال ارسال شده بود.
🔹با ایران اینترنشنال تماس گرفتم و به مجری برنامه گفتم به احتمال زیاد این سیتیاسکن مهسا نیست.
🔹با خودم گفتم اگر این مورد را فاش کنم به خیزش ملی ضربه میزنم.
🇮🇷آینده جمهوری اسلامی ایران⁉️
🇮🇷 برآورد کلی مردم از عملکرد جمهوری اسلامی ایران توام با رضایت نسبی می باشد، بخاطر:
🇮🇷 حفظ و تحقق ارزشهای جهانشمول شامل: ۱-دموکراسی و آزادی؛ ۲-استقلال؛ ۳_حفظ تمامیت ارضی، اقتدار و امنیت؛ ۴_ پیشرفت تکنولوژیک و اقتصادی؛ ۵_حفظ ارزشهای تمدنی و دینی و توان گفتمان سازی❗️
🇮🇷البته این آرمانها و ارزشها، برخی در سطح بالا، برخی، متوسط و برخی در حال تحقق است، که جنگ شناختی و رسانه ای با تحریف واقعیات و سانسور بسیاری از این دستاوردها و با بزرگنمایی کاستی ها و نارسایی ها مردم را گمراه می کنند!
🇮🇷مردم با درک موانع، محدودیتها و چالشها مثل جنگ، تحریمها و توطئه های دشمنان همواره از اصل نظام حمایت و عملکرد حکومت(دولتها، مجالس و شوراها) را با اصل حاکمبت،؛ یعنی اصل انقلاب تفکیک می کنند❗️
🇮🇷جامعه شناسی مردم ایران آشوبگری و اغتشاش نیست و اعتراض به برخی مسایل امری طبیعی است که در همه جوامع وجود دارد، بررسی اغتشاشات سالهای گذشته حاکی از برنامه ریزی های حرفه ای دشمنان و صرف هزینه های زیاد با حضور ارازل و اوباش، برخی نوجوانان فریب خورده و جاهل، مجاهدین خلق، کومله، دموکرات و برخی گروهک های دست ساز آمریکا و انگلیس است که هیچ گاه با این حجم برنامه ریزی به نیم درصد جمعیت ۹۰ میلیونی ایران نرسیده است و مردم اولین سوالشان اینست که بعد از جمهوری اسلامی چه کسانی سر کار خواهند آمد، بویژه که کارنامه وحشتناک و افتضاح مدعیان بعد از جمهوری اسلامی کاملا هویداست❗️
🇮🇷برخورداری از وعده حمایت الهی(گره خوردن سرنوشت انقلاب با سنتهای الهی بعنوان تنها حکومتی که پرچم توحید و معنویت را بالا برده است)، حمایت مردمی، قدرت اطلاعاتی و نظامی کم نظیر و افزایش مستمر تمام شاخص های قدرت داخلی و خارجی و افول دشمنانش، آینده ای روشن و پیشرو جلوی ملت ایران قرار داده است❗️به گونه ای که طبق نظر سنجی دانشگاه مریلند ۹۵ درصد ایرانیان بین بود یا نبود جمهوری اسلامی، در نهایت به بود آن نظر داده اند، زیرا تجربیات زیادی از تاریخ و کشورهای منطقه و عملکرد غرب پیش روی خود دارد.
«دکترمحمدجواد یاری»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️ بریم «وین» اتریش خوراکی رایگان بگیریم👎👎👎👎‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️اطلاعات تلفنهمراه خبرنگار اینترنشنال لو رفت
🔺افشای نحوه تهیه اخبار و توهین به کردها و مردم ایران
🔹بهتازگی مکالمات «بابک اسحاقی» خبرنگار اینترنشنال در اراضی اشغالی در فضای مجازی منتشر شده است.
🔹در این فیلم که نشاندهنده مکالمه وی با یکی از دوستانش در واتساپ است، وی به کردها توهین میکند و آنها را مردمی عصبانی و تندخو معرفی میکند.
🔹اسحاقی در این مکالمه با ابراز ناراحتی از اینکه اغتشاشات به جایی نرسیده، با توهین به مردم ایران و استفاده از عبارات زشت برای آنها، از به خیابان نیامدن مردم گلایه میکند!
🔺600میلیارد تومان ناقابل برای کشتار اندیشه
🔹هنرپیشه اصلی سریال مختارنامه، فریبرز عرب نیا ۶۰۰میلیون تومان برای ۶ سال کار در این سریال دریافت کرد.
🔸فیلمبرداری سریال مختارنامه از بیست و سوم فروردین۱٣٨٣ آغاز شد و در روز یک تیر ۱۳۸٨ به پایان رسید.
🔹زمان پایان فیلمبرداری سریال مختار، دلار حدود 1000تومان بود.
🔸به بیان سادهتر جناب فریبرز عربنیا دستکم حدود 600 هزار دلار دستمزد از بیتالمال دریافت کرده است. چیزی نزدیک به 30میلیارد تومان در سال 1402!
⚠️راستی ایشان 14 سال بعد از پایان فیلمبرداری پروژه و خرج کردن 600هزار دلار پول ناقابل، ناگهان فهمیده است که دروغ و فساد و کشتار اندیشه، روز به روز در ایران نهادینهتر میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 در عملیات راکت باران پایگاه های آمریکا در عراق ، ماه ها سوال اصلی این بود که کدام خودرو ها به کدام شکل پایگاه ها را میزنند؟!
بعدها مشخص شد در قسمتِ زیرِ بار ، راکت ها کار گذاشته شده و به هنگام عملیات بالا می آیند و عملیات میکنند و بعد خودرو به حالت قبل باز میگردد.
حالا کره شمالی همین را به عنوان یک ایده در رژه اخیر رونمایی کرده ...
فیلم را ببینید ، متوجه ماجرا خواهید شد...
🍃🍃🍃🍃
🍃
سردار ایرانی ، بالای سرِ جنازه یِ معاون صدام ...
آمریکایی ها که به عراق حمله کردند ، برای عزت ابراهیم جایزه گذاشتند.
او تحت تعقیب بود اما هیچ وقت شرایط برای به هلاکت رساندنش فراهم نشد.
سالها گذشت اما ایرانی ها مثل سایه در پیِ قاتلین فرزندان خود و کسانی که جنگ را به این سرزمین تحمیل کرده و خانه را ویران کرده بودند میگشتند.
داعش که حمله کرد ، عزت ابراهیم معاون صدام در لانه ی داعشی ها در حال رهبری میدان به هلاکت رسید.
این تصویر مربوط به سردار ایرانی است، لحظه ای که بالای نعش معاون صدام ایستاده تا اصالت جنازه را تایید کند...
آنها که برابر ایران دست به شرارت بزنند ، خواه صدامِ عراق باشند ، خواه صدام کوچولویِ قفقاز و خواه صدامِ کله زردِ آمریکایی ، تقاص پس خواهند داد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روزی که آمریکایی ها به طور رسمی قرار شد به ایران حمله کنند ...
دقت کردید قیمت بنزین در دومین کشور تولیدکننده ی بزرگ نفتِ جهان «عراق» لیتری حدود ۱۸ هزار تومان است.
پاکستان بالاترین قیمت بنزین را در میان همسایگان ایران را دارد که معادل ۵۹ هزار تومان در هر لیتر است. پس از آن ارمنستان با هر لیتر ۵۳ هزار تومان، ترکیه با هر لیتر ۴۹ هزار تومان، افغانستان با هر لیتر ۳۷ هزار تومان و امارات با ۳۳ هزار تومان هستند.
ارزانترین قیمت بنزین در منطقه پس از ایران متعلق به کشور عربستان سعودی است که با نرخ هر لیتر حدود ۱۷ سنت (۸۳۰۰ تومان) در این جایگاه قرار گرفته است و پس از آن کویت با هر لیتر بنزین حدود ۱۲ هزار تومان قرار دارد.