در سالگرد این جنبش نحس، یادی کنیم از این توئیت امیر تفرشی که فحاش ترین، بیرحمانه ترین، جنایتکار ترین، بی اصول ترین، و بی منطق ترین، جنبشی که در عمل جنایت کردند، انسان زنده به آتش کشیدند، و در غیرانسانی ترین حالت ممکن جوانی را تکه تکه کردند، را بزرگترين جنبش عدالتخواهی در چهل سال گذشته خواند!
#سید_نوشت
جنبش موسوم به عدالتخواهی سردرگم ترین جنبش عدالتخواهی تاریخ اسلام است. کسانی که هیچوقت ضروریات زمانه خویش را درک نکردند؛ آنجایی که باید کنار حق و عدالت می ایستادند سکوت کردند و آنجایی که باید سکوت می کردند حرف زدند.
پ.ن. البته حساب بعضی از دوستانِ عدالتخواه که حقیقتا دلسوز هستن از اینها جداست. و پیشنهاد می کنم این عزیزان به صورت عمومی از امثال تفرشی برائت بجویند.
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مارک لوین، مجری فاکس نیوز:
به ایرانِ ابرقدرت سلام کنید!
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
بصیر
اسامی افراد و نهادهای تحریم شده توسط آمریکا ۳ رسانه تحریم شده: 🔹خبرگزاری تسنیم 🔹پرس تیوی 🔹خبرگزاری
🇮🇷
📝 تحریم رسانه یعنی پذیرش شیک شکست
🍃🌹🍃
✅ عبدالله گنجی، فعال رسانهای: تحریم رسانه یعنی پذیرش شیک شکست. تحریم رسانه با مدعای گوش کر کن آزادی، شبیه همون کت و شلواری و کرواتی ادکلن زده شیک است که ساعت ۱:۲۰ شب در فرودگاه بغداد ترور سردار شهید را انجام میدهد.
♨️ فاتح غائله؛ فتح قله⁉️
🔹 برای رسیدن به قله، چارهای جز عبور از گردنهها و مسیرهای صعب العبور نیست؛ از قضا فتنهها نشاندهندهی نزدیک شدن به قله است. وقتی در خرداد سال ۹۵، مقام معظم رهبری خطاب به جوانان فرمودند که "آینده از آن شماست و خرمشهرها در پیش است اما نه در میدان نظامی"، باید برای بازپس گیری آنچه دشمن برای فتح آن سرمایه گذاری کرده و بر روی آن چنبره زده بود، خود را آماده میکردیم. و شد آنچه شد.
🔸 دشمن سالها با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی، تلاش کرده بود از میان مردم ایران برای خود سربازانی علیه جمهوری اسلامی فراهم کند و عده این سربازان را افزایش دهد تا ابتدا «بیثبات سازی» و در نهایت به سراغ براندازی رود. جمعبندی دشمن به مانند راهبردهای جنگ فرهنگی و شناختیاش، بسیار دقیق و حساب شده بود. آنها بهترین موضوع و بهترین شیوه را برای بهره برداری نهایی از سالها نبرد پنهان در ذهنها انتخاب کرده بودند تا بصورت علنی از سربازان خود در خیابان ها رونمایی کنند. برآورد دشمن این بود که موضوع زن، پوشش و محدودیتهای دینی، بهترین گزینه برای سرمایه گذاری نهایی است تا جنبش زن، زندگی و آزادی را راه بیندازند.
🔹 آنها میپنداشتند میتوان زنها را بصورت فراگیر با وعده زندگی غربی و آزادی بی قید و بند به تقابل با حکومت دینی کشاند. زمان این نبرد هم بعد از جنگ اقتصادی چند ساله انتخاب شد تا عصبانیت خفته از فشار معیشتی را هم در پی داشته باشد.
🔸 پیش بینی آنها این بود که جمهوری اسلامی، با همگرایی مدیریتی جدیدی که بوجود آمده و یا می آید، با رویکرد انقلابی، با گذر از پیچ تاریخیِ در حال وقوع دنیا، با پشت سر گذاشتن مشکلات اقتصادی، به قدرتی بلامنازع در منطقه و دنیا تبدیل میشود و اگر در این مرحله کاری نکنند، جمهوری اسلامی قابل مهار نخواهد بود.
✅ پس برای آغاز فتنه، دانشگاهها را انتخاب کرده بودند که حادثه فوت مهسا امینی، دامنه آن را گسترده تر کرد.
♻️ آوردگاه جدید علیه جمهوری اسلامی باز هم با سکوت خواص، ترس و واهمه و پنهان شدنِ انقلابی نماها و ایستادگی و پایمردی مدافعان بی نام و نشان ولایت مواجه شد و آنچه که جهاد تبیین نامیده شد، از سوی جوانان مومنِ انقلابی برای مقابله با جنگ شناختی، دو چندان به اجرا در آمد.
❇️ جنبش زن، زندگی، آزادی به تاسی از فیلم امریکایی "جوکر" که سه سال پیش از آن، در سال ۲۰۱۹، اکران جهانی شده و در ایران هم مورد استقبال برخی جوانان قرار گرفته بود، جنبشی سرشار از خشم و نفرت و عقده گشایی جلوه کرد و این شیوه، گمانه زنی بر هدفمند بودن آن فیلم و این جنبش را بیشتر کرد.
📌 از مهمترین شاخصههای ززآ، دعوا بر سر یک دروغ بزرگ (قتل حکومتی مهسا امینی)، وحدت حول یک خشم نامقدس، بی رهبری و تهی از نظریات علمی، رسانه زدگی و سلبریتی گرایی حامیان جنبش (بازیگران و بازیکنان) و چشم پوشی از تحلیل و تعقل بود. سرسپردگان به این جریان، عنان خود را به دست شبکه های فارسی زبان معاند سپرده بودند و هر چه آنها می گفتند، اینها بدون تفکر می پذیرفتند و بر خشم خود می افزودند و به خیابان می آمدند تا با خشم، به خواسته های موهوم خود دست یابند.
🔚 آنها که مدعی سرافرازی ایران بودند، به حدی در دام رسانه های شیطانی و خالی از تحلیل بودند که ندانستند که اصالت شعار زن، زندگی، آزادی، عیناً برگرفته از شعار کردهای تجزیه طلب است که نمی خواهند نامی از ایران بماند.
آنها به حدی تعقل را رها کرده بودند که فریادهای حمایت مریم رجوی و منافقین از خود را نمیدیدند و یا راز آن را نمیفهمیدند؛ اصلا شاید خیلی از این جماعت، نمیدانستند که این گروهک چه جنایتهایی کرده است. طرفداران جنبش ززآ، به حدی غرق در شعار به ظاهر زیبای خود بودند که ندانستند رهبران خود خواندهشان، درآمدهای میلیون دلاری از دولت آمریکا می گیرند و در امن ترین مکان ها، آنها و کشورشان را به ناامنی فرا می خوانند. فریب خوردگان نفهمیدند که در دام پهلوی چی ها افتاده اند، همان ها که شاهانشان در زمان شاهنشاهی، ضد زن ترین انسان ها بوده اند و تاریخ را با ثبت برخی سیاست ها و برخی مواضع و سخن ها شرمنده کرده اند. آنها چگونه فکر می کردند که می توانند با علینژاد ها و نازنین بنیادی ها، مسیح انقلاب و بنیاد انقلاب را برافکنند و یا حتی آنرا بی ثبات کنند؟ اینجا بود که جنگ شناختی چند ساله خود را نشان داد و حجاب هایی که بر مغزهای جوانان افکنده بودند، به جنگ حجاب زنان آمدند و ندانستند که برای دشمن، حجاب و انتخابات بهانه است، آنها هویت ایرانی و اسلامی مردمی که می خواهند مستقل و سعادتمند باشند را نشانه گرفته اند و اراده کرده اند که دیگر نام ایران نباشد. در رسانه ای که نام ایران بر خود گذاشته بود (ایران اینترنشنال) بارها و بارها از تجزیه طلبی سخت گفته شد و تجزیه طلبان خونریز نظریات خود را به راحتی مطرح می کردند.
✍🏻 دکتر محمد اکبرزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند وقتی است نخورده به ضریحش دستم
بفرستید به مشهد، غمِ هجران مرا
#سطانقلبم💔
#امام_رضا
#شهادت_امام_رضا_تسلیت🖤
.
♻️ "بنی امیه" هم به بهانه مرگ یک "زن" دنبال فتنه بود!
در جلسهای عمرو بن عاص به عائشه گفت: آرزو داشتم كه تو در جنگ جمل کشته میشدی!
عائشه گفت: اى بى پدر براى چه اینگونه سخن میگویی؟!
ابن عاص گفت: چون تو به خاطر هدف خودت كشته شده و به بهشت میرفتى و من هم مرگ تو را بزرگترين دلیل برای سرزنش عليه علی قرار میدادم!