eitaa logo
بصیر
334 دنبال‌کننده
9هزار عکس
6.1هزار ویدیو
389 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
توجه به این فکت ها اهمیت دارد: 1-ترامپ برای توجیه عدم پاسخ امریکا به ایران پیشاپیش با اعلام اشتباهی بودن شلیک به پهپاد امریکا هرگونه درگیری نظامی را منتفی کرده است. این یعنی دولت امریکا در حال جمع آوری دلیل برای اقدام نکردن است نه برعکس. 2-چاک شومر رییس دموکرات های سنا گفته امریکا به پاسخ های سنجیده به ایران فکر می کند. ریچارد هاس رییس شورای روابط خارجی قبلا گفته بود رییس جمهور امریکا هارت و پورت زیاد می کند اما نهایتا گزینه ای غیر از تحریم اقتصادی نخواهد داشت. وزیر دفاع سعودی هم بعد از دیدار با برایان هوک گفته سعودی از تحریم های اقتصادی علیه ایران حمایت می کند. همه اینها بدان معناست که امریکا نهایتا گزینه ای جز تحریم ندارد و آن گزینه هم دیگر به سقف رسیده و کار نمی کند. در واقع امریکا فاقد گزینه راهبردی در مقابل ایران است. 3-باربارا اسلاوین کارشناس ارشد امور ایران در شورای آتلانتیک در میزگرد الحدث بر این نکته تاکید کرده که چیزی به نام جنگ محدود با ایران وجود خارجی ندارد. این محاسبه مهمی است که امریکا باید روزی چند بار آن را مرور کند. 4- سنت کام هم در بیانیه خود گفته پهپاد ساقط شده ابزار نظارتی امریکا بوده. امریکایی ها مدت هاست در واژگان نظامی خود از عملیات جاسوسی به عنوان عملیات نظارتی یاد می کند. « مهدی محمدی »
. ضربات دردناک؛ به احترام عقلانیت 🔹ضربات پیاپی و دردناک محور ایران به منافع اقتصادی و هیمنه نظامی حریف، یک پیغام کوتاه و رسا دارد: ایران نه تهدید نظامی را می پذیرد و نه در مقابل جنگ تحریمی کوتاه می آید. ♦️ایران تماشا نمی کند که امکان مانور اقتصادی را از او بگیرند. به شکل نامتقارن اما متنوع و دردناک ضربه می زند. حالا نه فقط عربستان و امارات، و آلمان و نروژ و ژاپن، که باید آمریکایی ها نیز از نو محاسبه کنند آیا هزینه هایی که به خاطر یاغیگری دولت آمریکا می پردازند، قابل تحمل است؟ 🔹تحقیری که آمریکا در چند ماه اخیر متحمل شده اما نتوانسته پاسخ بدهد، از همه دردناک تر است. ضربات دردناک ایران در عین حال می تواند بی خیالان همراه یاغی را در سیاست و اقتصاد جهانی سر عقل آورد. ♦️کاری که ایران و متحدان آن کردند، فعلا در حد بازدارندگی و دگرگونی در محاسبات دشمن است. غرب (اروپا و آمریکا) و متحدان آن، مدتها بود با بدفهمی درباره اقتدار و بازدارندگی ایران، ماشین محاسبه خود را خاموش کرده بودند و هر کدام با بی مبالاتی رفتار می کردند. 🔹اکنون نوبت عقلانیت و محاسبه مجدد در جبهه مقابل است. ایران پس از مدت ها نجابت، تنها گوشه ای از صولت و هیبت حیدری خود را نشان داده است. اکنون نوبت احترام به عقل است؛ ولو عقل سود اندیش و ابزاری غرب جدید. ♦️ما اکنون در حال تربیت ترامپ و نظایرش هستیم که اصرار داشتند خود را دیوانه و سگ هار جا بزنند. « محمد ایمانی »
سرجمع سخنان و مواضع متضاد، سردرگم و ناهمگون رئیس‌جمهور آمریکا در مدت ۴۸ساعت بعد از ، برای آمریکا بدتر و شکننده تر از شکار پهپاد است.تزلزل اراده کمتر از شکست تکنولوژیک نیست « دکتر عبدالله گنجی »
که قرار است رهبر حزب محافظه کار و نخست وزیر انگلیس شود با دوست دخترش در منزل دعواش شده صداها بالا رفته همسایه ها زنگ زده اند به پلیس.از دلایل ناراحتی دوست دختر،ریختن شراب روی مبل بوده.بقیه اش روشن نیست اینها مدعی سروری جهان طبق هستند « دکتر عبدالله گنجی »
هدایت شده از صدای انقلاب
sedayeenghelab036.mp3
4.62M
پیام ها و پیامدهای انهدام پیشرفته آمریکایی در فضای ایران گفت و گو با سردار معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔻 برای محمدرضا شاه احترام بسیاری قائلم و بسیار او را دوست دارم. ولی شاه دو بار از کشور فرار کرد (یک بار سال ۳۲ و یک بار هم سال ۵۷). پس شاه قهرمان من نیست! قهرمان من و است که مقابل قانون جنگل و زورگویی امریکا ایستاده‌اند. 👆🏻 این توئیت امید شریفی‌ دانا (زرتشتیِ سلطنت‌طلبِ ضد اسلام ساکن سوئد) است.
hedayat 01-04-98.doc
551.9K
نسخه word نشریه الکترونیکی هدایت/شماره6 #ویژه هادیان و مسئولان سیاسی #نشستهای بصیرتی #طرح شهید کمالی
🔴 به اسم مذاکره به رسم تسلیم‼️ 🔺 ( فعال سیاسی اصلاح‌طلب ) : در اين شرايط، «مذاکره» یعنی «تسلیم» 🔹چرا مذاكره بي‌معناست؟ آغاز هر مذاكره‌اي در این شرایط به معنای پذيرفتن ادعاهای زورگويانه و غیرمنطقی طرف مقابل است و هيچ دستاوردي نخواهد داشت. ايران تا كنون بارها در امور گوناگون با آمريكايي‌ها مذاكره كرده است. درباره عراق، درباره افغانستان و درباره مساله هسته‌ای 🔹بنابراين ايران نبوده كه ميز مذاكره را ترك كرده است. كسی دارد شعار درخواست مذاكره را می ‌دهد كه پيشتر نتايج مهم‌ترين مذاكرات سياسي در قرن ۲۱ را پاره كرده و به آن ملتزم نيست. اين را مذاكره نمی‌گویند. اگر اسمش را مذاکره بگذارند رسمش تسلیم است. ❇️ : رهبرمعظم انقلاب : « تجربه برجام ملّت ما را بالا خواهد برد. » ۱۳۹۲/۰۸/۱۲ 
🔴یک جمله با هزار نکته... عبدالمالک خطاب به بن سلمان: وقتی دریا با توست، جو با توست، خشکی با توست، نفت با توست، پول با توست، مزدوران با تو هستند، امریکا و اسرائیل و انگلیس و فرانسه و اتحاد کشورهای عربی با تو هستند اما پیروز نمی‌شوی، یقین بدان که خدا با تو نیست.
🔴 درباره مثلث آهنین...! 🔹اواخر دهه شصت میلادی، اتحاد چین با شوروی از بین رفت. دو کشور کمونیست خیلی زود خود را در آستانه جنگ با یکدیگر یافتند. در تحلیل مائو، رهبر انقلاب چین، شوروی دیگر کشوری سوسیالیستی نبود و خودش هم امپریالیستی جهانگشا بود و برای چین خطرناکتر از آمریکا. بر اساس این تحلیل، مائو به غرب چرخید و دست دوستی به سوی نیکسون، رئیس جمهور آمریکا دراز کرد. 🔺چین به تدریج شریک تجاری آمریکا شد و بیش از چهارصد میلیون نیروی کار ارزان و‌ منضبط چینی را در اختیار تولید محصولات ارزان برای آمریکا قرار داد. ارزانی این نیروی کار شکل‌ جدیدی از روابط تولیدی و برهه‌ای نو‌در تاریخ سرمایه را ممکن کرد که امروز آن را با نئولیبرالیسم می‌شناسیم. فرمی از اقتصاد که رقابت برای بلوک شرق را دوچندان دسوار میکرد.  🔹جابجایی چین از جایگاه متحد شوروی به شریک تجاری آمریکا، تعادل یا اکولیبریوم میان آمریکا و شوروی را بهم زد. نتیجه بیست سال بعدتر مشخص شد که فروپاشی امپراطوری شوروی بود. 🔺حالا سی سال بعد از استیلای بلامنازع آمریکا اتحاد دیگری ممکن شده. اتحاد چین و روسیه و ایران. اتحادی که به نوبه خود میتواند در یکی دو دهه آینده به فروپاشی آمریکا بیانجامد.  🔹این حرفها تخیل من نیست. حرفی است که این روزها در مجامع جدی چین هم شنیده میشود. دیروز ارگان حزب کمونیست چین در گزارشی به بهانه سقوط پهپاد آمریکایی از امکان تشکیل مثلث آهنین «ایران - روسیه و چین» سخن گفته و ابراز حمایت و همگرایی استراتژیک پکن با ایران را ضرورتی اجتناب ناپذیر خوانده. 💢آمریکا در حال افول است. و‌ نظم جهانی جدیدی در حال تقلا برای به دنیا آمدن است. و ما میتوانیم یکی از پایه‌های جهان جدید باشیم.  
🔴 پول بدهید تا بجنگیم‼️ ترامپ: 🔹به بن‌سلمان زنگ زدم و گفتم عملیات نظامی هزینه دارد، پول بدهید. 🔹آن‌ها خریدهای کلانی می‌کنند، ۱۵۰ میلیارد دلار تجهیزات، که ما آن‌ها را استفاده می‌کنیم. 🔹بر خلاف بقیه کشورها که پول ندارند و ما باید برای همه‌چیز به آن‌ها کمک هزینه بدهیم، عربستان سعودی خریدار کلان محصولات آمریکایی است. این برای من معنایی دارد. تولیدکننده کلان شغل.
🔴 اقدام غرورآفرین بود 🔻 : اروپایی‌ها نه توان دارند و نه اراده که اقدامی صورت دهند 🔹اقدام سپاه در سرنگون کردن پهپاد جاسوسی آمریکا از نظر فناوری و رشادت و دفاع از تمامیت ارضی کشور اقدامی غرورآفرین بود. 🔹همواره گفته‌ایم تمامیت ارضی کشور موضوعی قابل مذاکره نیست و خدشه به ایران توسط هر کسی با شدیدترین واکنش همه مردم ما مخصوصا نیروهای مسلح مواجه خواهد شد. 🔹تاخیر دوباره راه‌اندازی اینستکس نشان از آن دارد که اروپایی‌ها نه توان و نه اراده‌ای برای صورت دادن اقدامی در راستای تعهداتشان ذیل برجام ندارند. 🔹در صورتی که اروپایی ها تعهداتشان را اجرا نکنند حتما باید با عواقب عدم اجرای تعهداتشان روبرو شوند.
🔺پاتک رسانه ای ایران به آمریکا در سازمان ملل 💢 خبرگزاری صدا و سیما در سازمان ملل با خبر شده در حاشیه نشست شورای امنیت سازمان ملل با موضوع پهپاد و نفتکش؛تخت روانچی سفیر ایران در جمع خبرنگاران سازمان ملل حاضر می شود تا به پرسش های آنها پاسخ دهد. 💢 طبق شواهد ،دستان ایران پر‌ از مدارک و مستندات و ادله حقوقی است که ثابت می‌کند، پهپاد آمریکایی به حریم هوایی کشورمان تجاوز کرده. 💢 آمریکا با درخواست نشست غیرعلنی ، راه ورود و دفاع ایران در نشست شورای امنیت را مسدود کرده است 🔻 : اساتید محترم در بیان تحلیل و رمز اقتدار ایران در ماجرای سرنگون کردن پهپاد جاسوسی آمریکا به همراهی، همسویی و اتحاد سه جبهه ، ، به عنوان یک مولفه مهم و اشاره شود. الگویی که در شرایط حساس فعلی بر اساس منافع ملی بایست تکرار شود.
🔴 ۴۱ هزار كشته و ۲۵ هزار مجروح‼️ 🔻مرکز حقوق بشری «عین الانسانیه» اعلام کرد، تعداد کشته‌شده‌های یمنی طی ۱۵۵۰ روز از تجاوز ائتلاف سعودی به این کشور به ۴۱ هزار و ۱۵۷ تن رسیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش روحانی به تحریم مقام معظم رهبری توسط آمریکا: 🔹اموال رهبری را می‌خواهند تصرف کنند؟ اموال رهبری یک حسینیه است و یک خانه ساده. 🔹این یعنی دشمن در یک رفتار غیرعادی قرار گرفته است.
از بد گویی تا بوسیدن سپاه ✍️ آقای روحانی امروز گفت "کارهایی که آمریکا انجام می‌دهد، به معنای شکست قطعی آمریکاست؛ آنها سرخورده و سر در گم شده اند. دست سپاه و وزارت دفاع را در سرنگونی پهپاد جاسوسی می‌بوسیم". ♦️به یک معنا، ایشان هم به منطق انقلاب و امام (ره) می گوید آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. این در حالی است که آقای روحانی در اوج توجیه ضرورت اعتماد و مذاکره و توافق، آمریکا را کدخدا می خواند و می گفت "نباید مقابل ابرقدرت ها ایستاد، آن هم با شعارهایی که بعضا توخالی هم هست". 🔹روحانی از آن طرف بارها علیه سپاه و ابوذر و سلمان های آن حرف زد و اتهام پراکنی کرد. یک تجربه تلخ شش ساله لازم بود تا یقین کنیم؛ 🔻آمریکا قابل اعتماد نیست. 🔻آمریکا ناتوان از جنگ است. 🔻آمریکا ضعیف و قابل شکست دادن است. 🔻آمریکا با امتیاز دادن، وحشی تر می شود و نه نرم تر. 🔻نباید با افتادن در تله فریب دشمن، وسوسه مذاکره درباره "برجام دو" و واگذاری توانمندی دفاعی و نظامی را پذیرفت. 🔻سپاه، همچنان که تکیه گاه اقتصاد کشور در روزگار تحریم هاست، دیوار مستحکم اقتدار و امنیت ملی هم است. 🔻باید دست فرزندان شجاع و بی توقع سپاه را بوسید، نه این که ناسزا گفت و درشتی کرد. 🔻نباید به دیکته های FATF که به تروریست نامیدن سپاه در قالب دیکته های آمریکا و تحریم آن ختم می شود، کمترین بهایی داد. 🔹خسارت های برجام بی شمار است اما به خاطر عبرت ها و درس های بزرگی که به ما آموخت، باید از روحانی تشکر کنیم؛ هر چند که می توانستیم آزموده ها و عبرت ها را از نو تجربه نکنیم. @IMANI_mohammad
امروز گفته 68هزار داریم و 17 هزار شهید ترور. عراق که سلاح شیمایی نداشت.غربی ها خصوصا آلمان سلاح شیمیایی در اختیار صدام گذاشتند اما اکنون ما از نگاه آنها هم ناقض حقوق بشر هستیم هم حامی تروریسم. ترور کنندگان آن 17 هزار نفر هم در غرب زندگی می کنند @Dr_A_Ganji
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف ریچارد نفیو (معمار تحریم ها): دیگر جایی برای تحریم نمانده‼️ 🔺نفیو در گفتگو با بی‌بی‌سی: تحریم هایی که دولت ترامپ الان دارد اعمال میکند، تحریم هایی است که زمان اوباما اعمال شده است؛ اصلا دیگر جایی نمانده که آمریکا آنرا تحریم نکرده باشد!!
📲 پیامک جالب درباره تحریم ظریف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از نوری زاده تا مهاجرانی 🔺 نظر ضدانقلاب و مخالفان درباره دارایی‌های رهبر معظم انقلاب تحریم شدنی نیست...
🔺 دیدگاه یک تحلیلگر 🔻‌ مهدی محمدی: اینستکس فقط به ۴ شرط به درد می‌خورد والا کلاهبرداری بزرگ تر از است! 1⃣ بتوان با آن کالای تحریمی خرید 2⃣ اروپا از ایران نفت بخرد 3⃣ مشروط بهFATF نشود 4⃣ علاوه بر تسویه، عملیات پرداخت هم انجام بدهد
🔴 این ، آن قناری موعود نیست‼ 🔹یک جریان رسانه‌ای خاص، بدون اینکه اشاره کند با راه‌اندازی اینستکس دقیقا چه اتفاقی خواهد افتاد، درباره راه‌اندازی این سامانه تبلیغات گسترده‌ای آغاز کرده است تا القا کند اروپایی‌ها به تعهدات خود در برجام عمل کرده‌اند. 🔹در این جنجال تبلیغاتی، جالب ترین نکته این است که گفته می‌شود "نخستین انتقال بانکی توسط اینستکس انجام شد"، در حالی که این سامانه، هیچ ارتباطی به مکانیسم‌های بانکی ندارد، صرفا یک سامانه تهاتری محدود به غذا و داروست و تحریم‌هایی که اروپایی‌ها در برجام متعهد به برداشته شدن آنها شده‌اند، با وجود این سامانه همچنان پابرجا خواهند بود. 🔹نکته بسیار جالب‌تر اینکه این تصور اشتباه است که ایران از اروپا اقلام کشاورزی وارد می‌کند و اینستکس، این یک قلم مشکل را حل خواهد کرد! در واقع، شرکت‌های اروپایی، دلال و واسطه فروش هستند و اقلام کشاورزی که به ایران صادر می‌کنند، خودشان فی‌المثل از آمریکای لاتین خریداری کرده‌اند! به عبارت روشن‌تر، اگر سامانه اینستکس با کشورهای مبدا اقلام کشاورزی ایجاد می‌شد، برای ما حتما به صرفه‌تر بود! 🔹کشورهای اروپایی با راه‌اندازی اینستکس نباید انتظار این را داشته باشند که ایران، وعده خود را برای ادامه کاهش تعهدات برجامی عملیاتی نکند، چراکه اینستکس همان "تقریبا هیچ" است که نه خرید نفتی بر اساس آن در کار است، نه تجارت اقلامی که آمریکا تحریم کرده(نظیر قطعات خودرو)، و نه عادی شدن روابط بانکی. 🔹راه‌اندازی اینستکس در روزهای آینده توسط جریان لیبرال در بوق و کرنا خواهد شد تا به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره تصویب لوایح تکلیفی FATF فشار بیاورند. بعید نیست تیتر بزنند که "اینستکس راه‌اندازی شد، حال نوبت مجمع تشخیص است!" 🔹اعضای محترم مجمع باید عنایت داشته باشند که این سامانه، اولا به هیچ عنوان ارتباطی به مناسبات بانکی ندارد که به FATF ربط پیدا کند، ثانیا محدود به غذا و داروست، ثالثا حتی نفت در برابر غذا هم نیست، چرا که اروپایی‌ها از طریق این سامانه از ایران نفتی نخواهند خرید. هشیار باشیم که این کلاغ سیاه آن قناری موعود برجام نیست. طعمه‌ای است که ما را در دام خودتحریمی بیندازد.
🔴چرا اتحادیه‌اروپا را فعال کرد؟! 🔹بالاخره بعد از مدتها بدقولی اتحادیه‌اروپا سرانجام «هلگا اشیمت» معاون مسئول سیاست خارجه این اتحادیه‌ خبر راه اندازی را اعلام کرد. 🔹اینستکس نام ابزاری است که قرار است بر مبنای آن و در سایه اقتصادی آمریکا ، تبادلات اقتصادی ایران و اروپا حفظ شود. 🔹۱۱ بهمن سال گذشته سه کشور اروپایی آلمان و فرانسه و انگلیس متعهد به راه اندازی این سازوکار شدند اما تا امروز خبری از عملیاتی سازی آن نبود و حتی در طی ماه های گذشته همواره از تعهدات اجرایی تعیین شده برای آن هم کاسته شد و فعلا هم بنا بر ادعای اروپایی ها گویا صرفا قرار است که متمرکز بر حوزهای انسان دوستانه از جمله غذا و دارو یا همان «humanitarian trade» باشد که البته مورد قبول طرف ایرانی نیست. 🔹البته اروپایی های مایل به راه‌اندازی هم بخش محدود از اینستکس هم نبودند اما در هفته های اخیر به خوبی به این نکته پی‌بردند که نظام ایران در پی‌تشدید ها و تداوم انفعال اتحادیه در تامین منافع اقتصادی ملت ایران مصمم به لغو برخی محدودیتهای داوطلبانه خود در عرصه‌های تعریف شده ذیل JCPOA است، لذا به نظر می رسد که اتحادیه‌اروپا با اعلام خبر فعال سازی اینستکس به دنبال دو هدف زیر است: 1️⃣ ممانعت از خروج ایران از 2️⃣ترغیب ایران به تصویب و اجرای لوایح
کلاهي چطور جذب حزب جمهوري شد؟.pdf
177.4K
کلاهي چطور جذب حزب جمهوري شد؟ جدي‌ترين تاکتيک سازمان منافقين براي زمينه‌سازي براندازي حاکميت انقلاب «خط نفوذ» در نهادهاي حاکميتي، تصميم‌گير و هدايت کننده انقلاب بود. مهم‌ترين نهادهاي هدف نفوذ براي منافقين را مي‌توان نخست وزيري، سپاه پاسداران، کميته‌هاي انقلاب، وزارت‌خانه‌هاي مهم، مجلس شوراي
🔴 آیا قیمت بنزین در ایران ارزان‌تر از سایر نقاط دنیاست؟! 🔻در بحث پیرامون قیمت بنزین، یکی از مباحثی که بسیار مطرح می‌شود، ارزانی بنزین در ایران نسبت به سایر نقاط دنیاست. این ادعا هم درست است و هم نادرست. 🔹درست است از این جهت که وقتی به جدول قیمت بنزین به تفکیک کشورهای جهان مراجعه می‌کنیم، می‌بینیم که پس از ونزوئلا که قیمت بنزین در آن صفر است(رایگان است)، ایران قرار دارد که با احتساب دلار ۱۳ هزار تومان، هر لیتر بنزین حدود هفت سنت فروخته می‌شود. 🔹اما ادعای ارزانی بنزین در ایران نادرست است به این دلیل که آنچه مبنای محاسبه ارزانی و گرانی قرار گرفته، کاملا غلط است. برای نشان دادن مغالطه موجود در محاسبه قبلی، کافی است این پرسش را مطرح کنیم که بنزین در ایران برای چه کسی ارزان است؟ برای شهروند ایرانی یا برای شهروند غیرایرانی؟ فی‌المثل برای مصرف کننده آمریکایی که بنزین را ۷۹ سنت می‌خرد، بنزین هفت سنتی در ایران حتما ارزان است. اما آیا می‌توان ادعا کرد برای مصرف‌کننده ایرانی نیز بنزین هفت سنتی، ارزان است؟ 🔹ارزانی و گرانی، یک امر نسبی و ناظر به قدرت خرید مصرف کننده است. لذا برای ارزیابی ارزانی یا گرانی بنزین در ایران نسبت به سایر کشورها، باید شیوه‌ای منطقی انتخاب کرد که در آن قدرت خرید مصرف‌کننده لحاظ شده باشد. 🔹حداقل دستمزد برای هر ساعت کار در آمریکا، ۷.۲۵ دلار و قیمت بنزین لیتری ۷۹ سنت است. یعنی با یک ساعت کار در آمریکا می‌توان ۹ لیتر بنزین خریداری کرد. حداقل دستمزد برای هر ساعت کار در ایران، حدود ۱۰ هزار تومان است. یعنی با یک ساعت کار، می‌توان ۱۰ لیتر بنزین تهیه کرد. اگر قیمت بنزین به ۱۱۰۰ تومان افزایش یابد، قیمت بنزین از نظر گرانی و ارزانی در ایران و آمریکا برابر خواهد بود. 🔹شیوه محاسبه قیمت بنزین بر اساس دلار و سپس قضاوت درباره ارزانی و گرانی آن، مانند محاسبه ارزش پول یک کشور بر اساس تعداد صفرهای مقابل آن است! در صورتی که ارزش پول تقریبا هیچ ارتباطی به تعداد صفرهای آن ندارد. برای لمس این واقعیت، شما یک صفر به صفرهای ریال ایران بیفزایید یا کم کنید، یک صفر هم به حقوق خود بیفزایید یا کم کنید. هیچ اتفاقی برای ارزش حقوق شما نمی‌افتد. 🔹اگر می‌خواهیم جلوی افزایش بی‌رویه مصرف بنزین در کشور را بگیریم، راهش احیای کارت سوخت است تا هم مصرف مدیریت شود و هم جلوی قاچاق گرفته شود. از زمان ایجاد کارت سوخت تا سال ۹۴، کل مصرف کشور فقط ۶ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است. اما از سه سال گذشته که کارت سوخت حذف شد، مصرف بیش از ۲۵ میلیون لیتر افزایش داشته است. گزارش‌ها می‌گوید حدود ۲۰ میلیون لیتر از این رقم، قاچاق می‌شود. لذا مقصر اصلی این وضعیت مصرف سوخت، کسانی هستند که بدون مبنای کارشناسی کارت سوخت را حذف کردند و باید مانند ب.ز. محاکمه شوند. 🔹قیمت سوخت، مانند قیمت ارز یک قیمت کلیدی است که روی همه قیمت‌ها اثر خواهد گذاشت. با استدلال‌های سست و مغلطه آمیز، موج جدید تورمی در کشور ایجاد نکنیم.