eitaa logo
بصیر
363 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
6.4هزار ویدیو
434 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ یک دسته ی ۴۱ درصدی ؟ 🔺وقتی شما در یک طرف خاکریز قرار گرفتید که سلاح های چندانی ندارید ، اما در طرف مقابل ، دشمن با انواع و اقسام تجهیزات و ادوات نظامی شامل : انواع توپ و تانک، مدل به مدل هواپیماهای جنگی ، آواکس های اطلاعاتی و... قرار دارد و به شما تک سنگین نماید، چه اتفاقی در انتظار شما خواهد بود؟ 🔺هدف دشمن تصرف خاکریز و نابودی شماست و احتمالاً تلفات سنگینی از شما خواهد گرفت. اما در این بین، یک دسته از گردان با وجود تحمل تمام سختی و مشقت ها نه تنها در برابر تک سنگین دشمن ایستادگی می کند که حتی اجازه ورود به خاک خودی را هم نمی دهد.هر عقل سلیمی این دسته را پیروز میدان قلمداد می کند و دشمن را شکست خورده. 🔺 در انتخابات اخیر، برخی انتخابات را پیروزی و برخی هم شکست نامیدند. 🔺اگر با نگاه اعداد و رقم به انتخابات نگاه کنیم، قطعاً انتخابات، شکست بوده است. چرا که پایین ترین حدنصاب سالهای اخیر را به خود اختصاص داده است. 🔺اما اگر دلایل این مشارکت کم بررسی شود ، می توان آنرا یک پیروزی نامید. 🔺اگر با این نگاه به انتخابات نگاه کنیم که حداقل در طول یکسال گذشته ، سنگین ترین جنگ رسانه ای علیه انتخابات صورت گرفته و اخبار منفی و دلسرد کننده به صورت شبانه روزی به جامعه ما پمپاژ شده است متوجه می شویم که نه تنها حضور ۴۱ درصدی مردم شکست نبود ، بلکه یک پیروزی قلمداد می شود. 🔺در این انتخابات ، ۲۵ میلیون مجاهد به مثابه یک دسته در دفاع مقدس از خاکریز شرف و امنیت پاسداری کردند و نباید آن را مسئله کوچکی محسوب کرد. 🔺البته تک سنگین رسانه ای دشمن ، بسیاری را مورد هدف قرار داده که با جهاد تبیین و کار رسانه ای و اقدام جهادی مسئولان در کاستن مشکلات به ویژه مشکلات معیشتی مردم می تواند آنها را مجدد به خط دفاع از انقلاب اسلامی بازگرداند. ✍ سعید میرزایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جایگاه بانوان قبل انقلاب چه بود، بعد انقلاب چه شد؟‌ 🔹به مناسبت فرارسیدن ۸ مارس "روز جهانی زن" مروری کنیم بر اعتلای جایگاه زنان در دوران پسا انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیل خوزستان بود سردار سلیمانی به کمک آمده بود شهر به شهر دنبالش میگشتم مصاحبه کنم تا اینکه دیدمش ولی حاضر به مصاحبه نشد! ابومهدی المهندس که دید ناراحتم مصاحبه کرد...اشکهایم بی اختیار می آمدکه ماشین سردار جلویم ایستاد گفت: دخترم از من ناراحت نشو چه بگویم؟ و این مصاحبه شد:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب تفسیری به به جانم به این مفسر جانم به این آقا از کنار این کلیپ به سادگی عبور نکنید لطفاً
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینا حرفای یه پاسدار یا یه آخوند یا یه نیروی انقلابی و امثال اینا نیست ، حرف‌های "شهرام همایون" از فعالین سیاسی مخالف جمهوری اسلامی ایران و ساکن آمریکا میزان هزینه شبکه های معاند و اهداف آنها را افشا کرد. تامل برانگیز است🤔
✅مریم رجوی پیام دادگاه کیفرخواست منافقین و شمارش معکوس برای استرداد سران فرقه را دریافت کرد. او که تا دیروز دادگاه رسیدگی به جنایات منافقین را نمایش روحوضی خطاب می‌کرد، امروز صراحتا با ترس کامل، از احتمال استرداد منافقین به ایران سخن می‌گوید.
۴نکته قابل تأمل در انتخابات ١۴٠٢ شاید جالب باشد: -میانگین رای اهل سنت از میانگین کشوری بالاتر است -نمایندگان اهل سنت از ١۶به ٢١افزایش یافت -در یک شهرستان برای سومین بار متوالی، مردم به خانم رای دادند.سه دوره الزاما یک نفر نیست -زرتشتیان ایران برای اولین بار زن به مجلس فرستادند.
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مهدی خزعلی مزدوران اینترنشنال را با خاک یکسان کرد؛ از رضا پهلوی تا فائزه هاشمی، همگی ستون پنجم و دشمنان مردم ایران هستند!
ادبیات تریبون داران و صاحبان قلم ورسانه در طول انقلاب چگونه بوده است ؟ ✍محمدحسن فشی در طول تارخ انقلاب اسلامی اگر بخواهیم یک تقسیم بندی داشته باشیم، ادبیات برخی صاحبان تریبون، قلم و رسانه تقریبا در هر دهه تغییر کرده واین تغییر از ابتدا تا به امروز سیر نزولی داشته ، البته درزمان انتخابات این موضوع فعال تر می شود ، ومهمتر اینکه بیشتر از ناحیه نامزدهای انتخاباتی شاهد این ماجرا هستیم ، حتی برخی برای موفقیت خود و حزبش شروع به تخریب رقبای می کنند، این موضوع را بارها در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی دیده ایم ، حالا در دهه پنجم انقلاب قرار داریم، ادبیات برخی تریبون داران و صاحبان قلم و رسانه چگونه است؟ آیا تغییر کرده اند؟ ادبیات سخنرانان : دهه اول انقلاب : حماسی ، دارای شور وشعور یود (کسانی مثل شهید مطهری ، هاشمی نژاد، حضرت آقا...) دهه دوم انقلاب: نقلی بود( گفتمان امام مثلا امام چنین گفت و...) دهه سوم انقلاب: چالشی بود ( بین گفتمان امام وسکولاریسم) دهه چهارم انقلاب: تخریبی ( کاربرد اخلاق سیاسی و فضای تخریبی ) دهه پنجم انقلاب : همچنان تخریبی ( در انتخابات مجلس دوازدهم هم شاهد آن بودیم ) امروز وقتی به سوابق نمایندگان مردم در مجلس دوازدهم نگاه می کنيم می بینیم اولویت تخریب کنندگان وحامیان آنها جنگ اقتصادی، حل مشکلات مردم وجهاد تبیین نبوده !! نتیجه این روش این می شود که تنها ۶ درصد از ۲۹۰ نماینده مجلس اقتصاد دان هستند، اما می بینیم برای اینها اولویت، کوبیدن و تخریب طرف مقابل به هر قیمتی است نه حرکت در مسیر آرمان‌های انقلاب و حل مشکلات مردم، ملت بزرگ و شریف ما باید خیلی هوشیار باشند .