فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحریف سخنان ولادیمیر پوتین
🔹برخی کانالهای فارسی زبان صحبتهای ولادیمیر پوتین را منتشر کرده و زیر آن نوشتهاند: پوتین خطاب به ایرانیها گفت: امریکاییها از توافق با شما خارج شدند شما احمقها چرا هنوز به آن پایبند هستید!!!!
اما
🔹صحبتهای رئیسجمهور روسیه به زبان روسی و همچنین ترجمه دقیق آن به شرح زیر است
پوتین میگوید:
«Бывший президент [США Дональд] Трамп взял и принял решение выйти из соглашения. А европейцы говорят: «Да, это не очень хорошо, что американцы вышли, но вы, иранцы, всё соблюдайте!» С какого хрена-то? Извините, по-русски это звучит грубовато, но если ключевой игрок вышел из соглашения, почему на Иране должна лежать такая нагрузка по соблюдению»,
ترجمه همراه با #توضیح:
🔸ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا تصمیم گرفت از این توافق (توافق با ایران) خارج شود. اروپاییها گفتند: امریکا کار خوبی نکرد که از توافق خارج شد ولی شما ایرانیها باید به توافق پایبند باشید.
🔸این را (این که ایران باید پایبند باشد را) از کجایتان دراوردید (این چه حرف مزخرفی است که می زنید؟!! چرا و بر اساس چه مبنایی این حرف را می زنید؟!!) متأسفم، این عبارات (که گفتم) در زبان روسی کمی بیادبانه به نظر میرسد، اما وقتی طرف کلیدی و اصلی (آمریکا) از توافق خارج شده است، چرا ایران باید به آن پایبند باشد...؟!
📌 #شایعات
🔰طالبان بخشی از حقآبه هیرمند را رهاسازی کرد
🔹وزیر نیرو:
در روزهای اخیر طالبان بخشی از حقآبه هیرمند را رهاسازی کرد؛ ما همچنان پیگیر رهاسازی و دریافت حق آبه هیرمند خواهیم بود.
🔹با دستور رئیسجمهور شهید اجرای طرحهای کلان آبرسانی در سه مرحله از جمله تأمین آب شهرهای سیستان و زاهدان، انتقال آب از مرزهای شرقی به زاهدان (تهلاب)، انتقال آب از دریای عمان، و جهاد آبرسانی به یک هزار و ۷۵۱ روستای سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار گرفت.
#شهید_جمهور #رئیسی_عزیز #رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ ابراز نگرانی رسانه سعودی از حضور زاکانی/ دستپاچگی ایران اینترنشنال از ادامه راه رئیسی
🔰 با حضور رسمی علیرضا زاکانی در انتخابات، دور جدیدی از حملات ضدانقلاب شدت گرفت.
ابتدا شماره همسر شهردار تهران در شبکه های اجتماعی منتشر شد.
این رسانه خبری صهیونیستی در ادامه دروغ هایی قدیمی که ارتباطی به دوران شهرداری زاکانی نداشت را به او نسبت داده است.
به تازگی نیز تلویزیون ایران اینترنشنال، ویژه برنامهای علیه زاکانی پخش کرد.
در این برنامه، ایران اینترنشنال، از نزدیکی علیرضا زاکانی به رهبر معظم انقلاب و ادامه مسیر آیت الله رئیسی توسط وی ابراز نگرانی و اعلام خطر کرد.
کارشناس اینترنشنال همچنین در توییتهای دیگر نتوانست ترس خود از حضور زاکانی در انتخابات را پنهان کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید| همستر کامبت؛ رویای دستیافتنی یا بی سرانجام!
اگه بهم میگفتن ذلت و عزت رو توی یه عکس نشون بده:
بالا: احترام ژاپنیها در حاشیه دیدار وزیرخارجه ژاپن با شهید امیرعبداللهیان در ژنو.
پایین: عکسی از حاشیه قرارداد نفتی با شرکت توتال فرانسه که ذوقمرگ شدن زنگنه و آدمای دولت حسن روحانی رو میبینید! چندوقت بعد هم توتال بدون پرداخت هیچ غرامتی یکطرفه زیر قرارداد زد و میادین مشترک ایران و قطر رو به نفع قطر استخراج کرد و به ریش روحانی خندید!!
اجازه ندید دوران ذلت و وطنفروشی روحانی رو تکرار کنن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینی که در این ویدیو توسط موشکهای حز.ب الله منفجر شد، اسمش گنبد آهنین است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این افشاگری مرحوم حاج احمدآقا خمینی درباره معاون عباس آخوندی که جاسوس انگلیس از آب در اومد گوش کنید تا متوجه بشید روحانی و آدمهاش چه خوابی برای انتخابات و آینده ایران دیدند...
نکاتی که میبایست مورد تاکید جریان انقلابی قرار گیرد
در حالی که لاریجانی و جهانگیری در صحنه انتخابات حاضرند، و در حالی که سعید جلیلی روابط نزدیکی با محمد باقر قالیباف دارد، و در حالی که رای لاریجانی روبه رشد است، تیغ های آخته تخریب به روی قالیباف کشیده شده است. گویی برای برخی اصلا مهم نیست کشور در چه وضعی است، ریاست جمهوری چگونه جایی است و چه رقیبانی به کمین نشسته اند. فقط مهم است که قالیباف را تخریب کنند ولو نتیجه آن تکرار سناریوی 92 و رییس جمهور شدن لاریجانی و تشکیل دولت سوم روحانی باشد. این واقعیت است. برخی ها به دروغ می گویند انقلابی هستند چون در دل رییس جمهور شدن لاریجانی و روحانی را به قالیباف ترجیح می دهند.
البته جالب است که نظرسنجی ها نشان می دهد تخریب قالیباف نه تنها هیچ تاثیری روی رای او نگذاشته بلکه در دو نظر سنجی دانشگاه تهران و صدا و سیما، رای قالیباف به 31 درصد رسیده است، گرچه همین نظرسنجی ها نشان می دهد رای لاریجانی هم رشد قابل توجهی کرده است.
چرا قالیباف اینقدر تخریب می شود؟ یک دلیل این است که قالیباف دیکته نوشته پس غلط هم دارد و این به کسانی که در عمرشان یک خط دیکته هم ننوشته اند فرصت تخریب می دهد. بالاخره قالیباف تهران را ساخته. ممکن است در آن میانه چند خطا هم کرده باشد. آن خطاها را دست گرفته اند تا مردم فراموش کنند که بعد از قالیباف دیگر در تهران اتفاقی نیفتاده است. دلیل دیگر این است که تخریب قالیباف پروژه است و برای آن پول های کلان اختصاص داده می شود. از جانب چه کسانی؟ از سوی همان ها که مثلا نمی خواهند مردم هرگز بفهمند آن چیزی که اسمش را گذاشته اند پرونده یاس در واقع تلاش قالیباف بوده برای حمایت مالی از سردار سلیمانی و نیروی قدس، در شرایطی که دولت روحانی حاج قاسم را تحریم داخلی کرده بود. پای تخریب قالیباف پول های بزرگ خرج می شود و تخریب گران قالیباف، به گفته خودشان از خانه های محقر به کافه زدن در خیابان اندرزگو می رسند. پس انتظار نداشته باشد این تخریب ها متوقف شود.
منتها جالب است که ظاهرا فضای تخریب های اشباع شده و دیگر جواب نمی دهد. نوبت آن است که کاندیداها به مردم بگویند چه کار کرده اند، چه کار می توانند بکنند و چرا باید باور کرد توان اجرای آنچه وعده می دهند را دارند. مردم از کوچک تر شدن سفره هایشان خسته شده اند.
باز دوباره جو به خودش گرفت؛
🔻ادبیات توطئه از سر و روی جملات و مواضع سلبریتی سخنران می بارد. در شرایطی که کشور در شرف انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفته، ستاد کل نیروهای مسلح به عنوان تنها و معتبر ترین مرجع اعلام رسیدگی به سانحه سقوط بیانیه داده و هنوز هم در حال بررسی هستند، با ادبیات مثلا دلسوزانه و گفتار جیمز باندی بدنبال جمع کردن نفرات دور خودت باشی، چه انگاره ای را منتقل می کند؟"بی اعتمادی"
🔻سلبریتی سخنران محفلی را اگر پیگیر شده باشید از ابتدا بر روی مسائلی تمرکز می کند که نه قابلیت رد صد در صد و نه قابلیت تایید صد در صد دارد به اضافه اینکه دوز احساس و هیجانی بالایی منتشر می کند.
عمده مطالبی که تکرار می کند، خارج از حیطه دسترسی او و کیس های امنیتی_ تحقیقاتی با سطح دسترسی بالا و محدود هستند.
یک روز نفوذ شیطان پرستی یک روز نفوذ فراماسونری یک روز سلاح کرونا یک روز نفوذ اجنه یک روز لجن پراکنی به اسم مطالبه گری و اکنون سقوط بالگرد سید شهید!!!
🔻سخنان او بر روی موضوعات متنوع در یک نقطه دارای اشتراک است؛ القای رمز آلود بودن همه اتفاقات پیرامون ایران در کنار ضعیف بودن جمهوری اسلامی نسبت به شناخت،درک و خنثی سازی آن ها.این نگاه به مسائل، چه انگاره ای به ذهن شهروند ایرانی منتقل می کند؟
*پوریا طیبی
بیانیه خاتمی و دعوت ضمنی به انتخابات، دلیل مشخصی دارد؛
خط جدید سرویسهای امنیتی بویژه موساد به عوامل داخلی، بجای خط همیشگی تحریم، تاثیرگذاری بر رأی مردم و انتخاب یک رئیسجمهور ضعیف است تا با مشغولسازی حاکمیت در داخل، فرصت تمرکز بر مسائل خارجی بخصوص علیه رژیم صهیونیستی گرفته شود!
✅غرب پنج مرحله حکمرانی را طی کرد؛
🌳 اول:
حکمرانی هرمی با رویکردی مستبدانه و ارباب و رعیتی و اقتدار مطلق و بی قید و شرط که منجر به توزیع ظلم و جور در مردم شد.
🌳 دوم:
حکمرانی بازاری از طریق تفکیک قوا؛
گرچه تقسیم قدرت با این الگوی حکمرانی شکل گرفت؛ اما اختاپوس قدرتها، جایگزین حکمرانی هرمی شد و در واقع اقتدار ظلم و جور توزیع گردید.
🌳 سوم:
حکمرانی حزبی؛
این الگو توانست احزاب متعدد و شفاف را با اساس نامه و مرام نامه و برنامه ریزیهای تعریف شده در جامعه تشکیل دهد و مردم با تفکر و اراده به انتخاب حزب محبوب خود اقدام کنند؛ لکن قدرت اقتصادی در مدیریت احزاب، دوباره توزیع ظلم و جور را به شکل دیگری رهبری کرد.
🌳 چهارم:
حکمرانی با رویکرد جامعه مدنی؛
در این الگو، علاوه بر احزاب، تشکلهای دیگر و مستقل از دولت مانند ngo ها و سندیکاها شکل گرفت و توزیع قدرتهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و مشارکت مردمی توسعه یافت؛ لکن نقش اختاپوس اقتصادی و سیاسی و فرهنگی در مدیریت تشکلهای مستقل از دولت، نقش مشارکت واقعی مردم را کاهش داد.
🌳 پنجم:
حکمرانی فضای مجازی و رسانهای؛
این الگو به نوعی بازگشت به حکمرانی هرمی اقتدارگرای ظالمانه است؛ اما با ابزار رسانه و فضای مجازی و هوش مصنوعی که میتواند هم نیازسنجی کند و هم نیازسازی انسانها را به دست گیرد و با مدد هوش مصنوعی به مدیریت هوش طبیعی انسانها بپردازد و آدمیان را چون خیمه شب بازی، مختال فخور سازد و جبر اجتماعی رسانهای پدید آورد. مردم در این الگو مشارکت دارند و حتا مشارکت حداکثری، اما با میل خود، ظلم و جور و فساد و اسارت را پذیرا میشوند. فرهنگ برهنگی و بردهداری مدرن را با تخیل و نسبی گرایی و تناسخ هویتی میپذیرند.
بشر امروز گرفتار چنین حکمرانی گردید. این حکمرانی، مسلمان و غیرمسلمان و انقلابی و غیرانقلابی و اصول گرا و اصلاح طلب و رزمنده و شرمنده نمیشناسد و همه را اسیر حکمرانی رسانهای میکند.
✍دکتر محمد سجاد شیرودی
✳️نامزد اول جبهه اصلاحات
بی کفایت ترین وزیر روحانی!
♦️باور می کنید که برای معرفی نامزد نهایی انتخابات، در جبهه اصلاحات رای گیری کرده اند و عباس آخوندی رای اول را آورده است؟!
🔹جبهه اصلاحات، دارای ۴۶ عضو، شامل نمایندگان ۳۱ حزب (اعضای حقوقی) و ۱۵ عضو حقیقی است. در جای گیری جلسه امروز جبهه اصلاحات، سه نفر با ترکیب آرای معرفی شدند: عباس آخوندی ۲۶ رای، مسعود پزشکیان ۲۴ رای و اسحاق جهانگیری ۲۴ رای.
♦️معنای اول این رای گیری، حذف نامزد های اصلاح طلب دیگر، از جمله ناصر همتی، علی صوفی، محمد صادقی، حمیده زرآبادی، مهدی شیخ و... است.
🔹اما معنای مهم تر این است که اکثریت اعضا در جبهه دو دسته اصلاحات، روی گزینه ای پافشاری می کنند که بدترین و منفی ترین کارنامه را در دولت روحانی (در بخش مسکن) داشت و در سال پنجم دولت، در اثر شدت اعتراض های عمومی و حتی اصلاح طلبان، از وزارت استعفا کرد. قیمت مسکن در دولت روحانی بیش از هفت برابر شد.
♦️عباس آخوندی، همچنان که به تنگ حوصلگی، تندخویی و قهر بودن با رسانه معروف است، فاقد کمترین جذابیت انتخاباتی هم هست و در عین حال، جزو محتمل ترین نامزدها برای رد صلاحیت در شورای نگهبان شمرده می شود. جهانگیری هم در دوره قبلی انتخابات، رد صلاحیت شده است.
🔹بدین ترتیب، به نظر می رسد اکثریت اعضای جبهه اصلاحات، روی مظلوم نمایی و قهر و نه پیروزی انتخاباتی شرط بندی کرده اند و این در حالی است که پیش از این در اثر شدت تندروی، بهزاد نبوی و عارف و موسوی لاری را مجبور به استعفا از ریاست جبهه اصلاحات و شورای سیاستگذاری کردند.
♦️این طیف همان هایی هستند که در انتخابات اخیر مجلس هم ضمن هو کردن احزاب مشارکت جو در داخل جبهه اصلاحات، خاتمی را مجبور کردند در انتخابات شرکت نکند.
✍محمد ایمانی
🔻 تایید تصویب توافقنامه تجارت آزاد اتحادیه اقتصادی اوراسیا و ایران
سازمان توسعه تجارت ایران:
🔹️توافقنامه تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، تصویب شد.این موافقتنامه در (۴ دی ۱۴۰۲) به امضا رسیده بود و هم اکنون در مرحله تصویب ملی توسط مجالس قانونگذاری ایران و پنج کشور اوراسیا (روسیه، قزاقستان، ارمنستان، قرقیزستان و بلاروس) است.
🔹️این احتمال وجود دارد ظرف مدت یک هفته این توافقنامه از سوی رئیس جمهور روسیه امضا شود و با تأیید ریاست جمهوری روسیه تصویب ملی آن کامل خواهد شد.
🔹️هدف از امضای این توافقنامه تسهیل تجارت بین کشورهای اوراسیا و ایران از طریق کاهش یا رفع موانع تعرفهای و غیرتعرفهای و حمایت از تعاملات اقتصادی و تجاری است.
#یادداشت دردناک
💢 *تفرقهٔ جبههٔ حق* 💢
✍ پیام مخاطب
امیرالمومنین از اینکه یارانش در فرمانبرداری و انجام وظایف خود تنبل بودند بسیار گلهمند بودند؛ در خطبهٔ ۲۷ فرمودند:
*«شگفتا، شگفتا! به خدا سوگند قلب را مىمیراند و غم و اندوه را (به روح انسان) سرازیر مىکند که آنها (شامیان غارتگر) در مسیر باطل خود، چنین متّحدند و شما، در طریق حقّتان، اینگونه پراکنده و متفرّق»!*
اینقدر اهل باطل با پشتکار و پُر تلاش بودند، و اهل حق تنبل بودند، که امیرالمومنین علیهالسلام آرزوی عجیبی کردند؛ در خطبهٔ ۹۷ فرمودند:
*«به خدا سوگند! بسيار دوست داشتم معاويه شما را با نفرات خود مبادله مىکرد، همچون مبادله کردن دينار به درهم! ده نفر از شما را از من مىگرفت و يک نفر از آنها را به من مىداد...».*
👌سالها گذشته و امروز نیز اهل باطل در دشمنی خود بسیار پُرتلاش هستند، ما نیز مدّعی پیروی از امیرالمومنین علیهالسلام هستیم؛
⁉️ مهمترین سوال این است که امروز، ما در انجام وظایف خودمان چگونه عمل میکنیم؟! آیا متحد هستیم؟ یا به هر بهانهای خودی را میدریم؟!
😭 *مبادا امام زمان به ما بفرمایند: ای کاش ۱۰ تا مثل شما را میدادم و....* 😭
خدمات دولت #شهید_رئیسی یک روز هم تعطیل نشده. خدمت ادامه دارد...
سه اتفاق بزرگ و تاریخی در سیستان و بلوچستان
🔹عزیزان انقلابی تا اعلام نظر شورای محترم نگهبان و معرفی افراد، مقداری سعه صدر داشته باشند.
فعلا طبق فرمایش امام جامعه نسبت به حضور حداکثری در انتخابات پیش رو اقدام نماییم.
کسی را تخریب نکنیم که شاید با تغییر صحنه مجبور به حمایت و رأی به ایشان شویم!
از انتخابات سال ۱۳۹۲ درس بگیریم...
✍مهدی فاطمی والا
#انتخابات۱۴۰۳
#انقلابیون
🔰جبههٔ اصلاحات کاندیداهای خود را معرفی کرد
🔹سخنگوی جبههٔ #اصلاحات: در نشست مجمع عمومی با دو سوم آرا عباس آخوندی، اسحاق جهانگیری و مسعود پزشکیان ۳ کاندیدای جبههٔ اصلاحات انتخاب شدند.
🔹حمیده زرآبادی هم بیش از نصف آرا را بهدست آورد.
🔹نامزد نهایی جبههٔ اصلاحات از بین این افراد انتخاب خواهد شد.
#انتخابات۱۴۰۳
#انقلابیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی همستر یک جادوی رسانهای...!
هر آن چیزی که باید در مورد این بازی بدونید!
لطفاً این فیلم رو از دست ندید
تلگرام برای جبران کمبود مخاطب دست به چه کاری زده؟🪸
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
راهبردها و تاکتیک های ضد انقلاب در انتخابات ۸ تیر:
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انتخابات بعنوان عامل اصلی پیش برندگی و رفع مشکلات مردم، قطعا توسط ضد انقلاب مورد توجه است لذا؛
🔹باید به این نکته توجه داشت که دشمنان انقلاب هر عاملی که باعث توسعه و پیشرفت کشور شود را مورد نقد ، تحریف و تحریم قرار می دهد. و قطعا می دانند، انتخابات در ایران باعث پیشرفت کشور می شود.
🔹از باب سلامت انتخابات وقتی عامه مردم بر مبنای وجدان پاک خود به تاریخ انتخابات در ایران توجه می کنند می بینند جو غالب کشور به سمت یک رئیس جمهور بوده و به آن رای دادند و آن کاندیدا از صندوق رای بیرون آمد.
نخبگان می دانند انتخابات یعنی تزریق تفکر ، توان و اراده جدید در بدنه اجرایی کشور و خالی شدن فضا برای حضور جوانان در راستای توسعه کشور لذا باید به صورت جامع به راهبردها و تاکتیک های دشمنان انقلاب توجه نمود تا اسیر فریب ها و نیرنگ های آنها نشویم.
🔸راهبردها:
۱.ناکارآمد و بی تاثیر نشان دادن رای مردم؛
۲.مشروعیت زدایی از نظام و براندازی نرم
۳.نا امن سازی کشور؛ "باهدف به چالش کشیدن امنیت و قدرت جمهوری اسلامی بعنوان یکی بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی"
🔸تاکتیک ها:
۱.عملیات روانی رسانه ای جهت کاهش مشارکت در انتخابات (بزرگ نمایی بعضی از مشکلات اقتصادی در مناظرات ، مهندسی و فرمایشی خواندن انتخابات و ...)
۲.طراحی عملیات های رسانه ای به منظور حمایت از دورترین کاندیداها با گفتمان انقلاب اسلامی (دعوت مردم به تلگرام از طریق بازی و ارزهای دیجیتال ، فعالسازی حباب های هوشمند اینستاگرام ، ویژه برنامه های ماهواره ای و ...)
۳.برچسب زنی و تخریب کاندیداهای نزدیک به جبهه انقلاب
۴.عصبی کردن مردم جهت جلوگیری از ایجاد وحدت ملی به واسطه انتخابات (پرداختن به خاطرات تلخ گذشته نظیر جنبش ززآ و ...)
۵.بسیج ظرفیت ها و امکانات خود به منظور حمایت از کاندیداهای مد نظر ( سازمان های بین المللی ، نرم افزارها و شبکه های اجتماعی و ...)
🔸در پایان باید مردم عزیز ایران توجه کنند که مشکلات کشور قطعا توسط مردم و دولتمردان درون کشور برطرف می شود و کشورهای خارجی چه دوست چه دشمن کمترین نقش را در پیشرفت یک کشور دارند.
ایجاد دو قطبی هایی نظیر مذاکره و فیلترینگ و از این دست مسائل از فریب ها ، تکنیک ها و تاکتیکهای رسانه ای دشمنان هستند که فقط با هدف جلوگیری از پیشرفت کشور و حمایت از کاندیداهای خاص طراحی و اجرا می شوند.
🔹 لذا اگر مردم دوستدار برطرف شدن مشکلات کشور هستند که قطعا هستند باید در یک فضای منطقی برنامه های کاندیداها و سوابق جریانات سیاسی را بررسی و از افراد مورد اعتماد و درگیر با رفع مشکلات کشور نظرخواهی و مشورت کنند.
دقت شود افرادی که در کف میدان حل مشکلات کشور نیستند و فقط در بستر فضای مجازی ارائه نظر می کنند افراد مناسبی برای مشورت در این خصوص نیستند ، خیلی از این افراد فقط به دنبال جذب مخاطب و شاید با هدف دیگری...! اظهار نظر می کنند. پس باید دوست و دشمن را خوب شناخت.
🔹این کشورها را در مواجه با سیاسیت های انقلاب اسلامی هیچگاه دوست ندانید. "آمریکا، انگلیس، آلمان ، فرانسه و رژیم کودک کُش اسرائیل"
✍ حیدر بردبارنسب
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🔰 نظر سنجی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
🔻مشارکت سیاسی شهروندان همواره برای نظامهای مختلف حکمرانی مهم بوده است، اهمیت این امر در نظامهای مردمسالاری همچون جمهوری اسلامی ایران دوچندان است. مؤسسه افکارسنجی ملت مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در راستای سنجش میزان مشارکت مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، از افراد بالای 18 سال در کشور و با روش نمونهگیری تصادفی ساده متناسب با جمعیت و بهشیوه تلفنی، از تاریخ 6 تا 9 خردادماه 1403 نظرسنجی انجام داده است.
برخی از مهمترین نتایج این پیمایش بهشرح زیر است؛
مشخصات پاسخگویان
در این نظرسنجی ملی، 50/1 درصد از پاسخگویان را مردان و 49/9 درصد را زنان تشکیل میدهند، همچنین 28/9 درصد از پاسخگویان در بازه سنی 18 تا 35 سال (جوان)، 57/3 درصد در بازه سنی 36 تا 60 سال (میانسال) و 13/1 درصد در بازه سنی بیش از 60 سال (سالمند) قرار دارند. 34/5 درصد دارای تحصیلات دانشگاهی، 60/5 درصد دارای تحصیلات غیردانشگاهی و 3/9 درصد نیز بیسواد هستند، همچنین 40/3 درصد از پاسخگویان ساکن مراکز استانها، 36/7 درصد ساکن شهرهای تابعه و 23 درصد ساکن روستاهای کشور هستند.
🔹تأثیر انتخابات در بهبود شرایط کشور
در نتیجه پرسش «همانطور که میدانید حدود یک ماه دیگر قرار است برای انتخاب رئیس جمهور جدید، انتخاباتی زودهنگام برگزار شود، فکر میکنید شرکت در این انتخابات چقدر در بهبود شرایط کشور مؤثر است؟» نزدیک به دوسوم از پاسخگویان (64/2 درصد) بهمیزان زیاد یا خیلی زیاد و در مقابل، 14 درصد از آنها بهمیزان کمی شرکت در این انتخابات را اثرگذار میدانند، همچنین، 18/3 درصد از مردم شرکت در این انتخابات را اصلاً در بهبود شرایط کشور مؤثر نمیدانند.
🔹اولویتهای اقدام رئیسجمهور آینده
در پاسخ به سؤال «بهنظر شما رئیس جمهور آینده کدام اقدام را باید در اولویت قرار دهد؟»، بهترتیب 33/8 درصد از پاسخگویان «عدالتخواهی و مبارزه با فساد»، 26/1 درصد «رفع تحریمهای خارجی»، 26 درصد «بهبود مدیریت و افزایش کارآمدی مسئولان» و 4/4 درصد «آزادیهای سیاسی و اجتماعی» را بهعنوان اولویت اصلی اقدامات رئیس جمهور آینده اعلام کردهاند
🔹میزان مشارکت در چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری
از پاسخگویان پرسیده شده است؛ «در انتخابات ریاستجمهوری ماه آینده، برخی از مردم شرکت میکنند و برخی شرکت نمیکنند؛ شما چطور؟» 53/4 درصد بیان کردهاند قطعاً شرکت میکنند و در مقابل 17/7 درصد اصلاً شرکت نمیکنند، همچنین، 28/9 درصد در این زمینه مردد بوده و هنوز تصمیم نگرفتهاند، با این حساب نرخ مشارکت در کل کشور با احتساب حاشیه خطای 3 درصد تا پایان هفته دوم خردادماه، 53/4 درصد پیشبینی میشود.
شایان ذکر است با توجه به ثبتنام چهرههای مختلف و نزدیک شدن به روزهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، انتظار میرود میزان مشارکت افزایش پیدا کند.
26.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 کارشناس صهیونیستی: ایران پهپاد جدید پرسه زنی برای روسیه تولید کرده و علاوه بر آن رو به تولید شهپادهایی آورده که رهگیری و شناسایی آن در دریا غیرممکن است...
▪️◾️▪️
#ایران_قوی | #روشنگری
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 مخرج مشترک جدید عبدالحمید و ضدانقلاب
▪️◾️▪️
▪️عبدالحمید اسماعیلزهی در خطبههای نماز جمعه دیروز مسجد مکی زاهدان به موضوع انتخابات ریاستجمهوری پرداخته و در اقدامی قابل تامل تلاش کرده مردم را نسبت به انتخابات ناامید کند.
▪️او در بین خطبههای خود شرایط ایران را نامناسب تصویر کرده و کشور را روبهرو با بالاترین بحران خوانده است!
▪️امام جمعه مسجد مکی پا را فراتر از سیاهنمایی اوضاع ایران هم گذاشته و گفته که مردم هم امیدشان را متاسفانه از دست دادهاند و معتقدند از دست کسانی که ثبتنام کردهاند کاری برنمیآید.
▪️این موارد در حالی از عبدالحمید مطرح شده که جریان ضدانقلاب نیز همواره در آستانۀ برگزاری انتخابات در ایران دو خط را پیگیری کردهاند؛ خط اول ارائه تصویری شبیه بنبست از شرایط کشور با هدف القای ناامیدی و خط دوم بیفایده جلوهدادن انتخابات و حضور مردم.
#انتخابات | #شهید_جمهور
⛔️توطئه ای دیگر ازطرف اصلاح طلبان برای فضاسازی و مظلوم نمایی و درنتیجه دستیابی به هدف کاهش حضور مردم در #انتخابات
امروز در خبرها آمده بود که جبهه اصلاحات با ۴۶ گروهک سیاسی به سه کاندیدا برای ریاست جمهوری اسلامی به ایستگاه انتخابات رسیده اند
به ترتیب آخوندی ، جهانگیری و پزشکیان که آخوندی بدلیل شهرت به بی کفایت ترین وزیر دولت بی کفایت روحانی ، جهانگیری بدلیل داشتن پرونده باز قضایی ودلایل دیگر و پزشکیان هم احتمالا بدلیل حمایت از آشوبگران سال ۱۴۰۱ و عدم کفایت در حد ریاست جمهور، رد صلاحیت میشوند .
ازاینجا نقشه اتاق جنگ روانی اصلاح طلبان همچون انتخابات گذشته وارد مرحله اجرا خواهدشد و یکی از مهمترین اثر این توطئه بر قشر خاکستری که بعد ازشهادت #شهید_جمهور تصمیم به مشارکت گرفته اند، خواهد بود تا آنان را مجدا دلسرد و نا امید و درنتیجه ازحضور درپای صندوقهای رای منصرف کنند و به هدف کاهش مشارکت دست یابند . مگر اینکه به برآورد هایی برسند که مورد اقبال قرار گیرند.
🔹نکته مهم دراین ماجرا که حکایت از توطعه ای دیگر ازسوی اصلاحات دارد اینجاست که آنها قطعا از عدم صلاحیت دونفر اول و به احتمال زیاد نفر سوم کاندیدای خود به خوبی اطلاع دارند و دقیقا به همین دلیل آنان را معرفی کردند تا با ردشدن صلاحیتشان بوقهای خود را در مظلوم نمایی فعال کنند تا درنهایت اگر هم چند نفر از کاندیدهای با گرایش اصلاحات احراز صلاحیت شدند، بعدا مدعی شوند که کاندیدهای اصلی ما مورد تایید شورای نگهبان قرار نگرفتند و به همین دلیل نظام تصمیم به مهندسی انتخابات و..... دارد
اینجاست که وظیفه جبهه انقلاب از یکسو تبیین دقیق و سریع ماجرا برای مردم ، بخصوص طیق خاکستری و از سوی دیگر پرهیز از اختلاف در جبهه انقلاب است .
بدترین آفت در این مقطع که آنهم در میزان مشارکت طیف خاکستری در این انتخابات اثر خواهد داشت اختلافات همراه با بدگویی و تهمت و ناسزا و برجسته کردن نقاط ضعف کاندیداهای جبهه انقلاب و زدن طرف دیگر توسط طرفداران هریک از کاندیداهای مقابل است . البته ازنقش فعال اصلاح طلبان و دشمنان خارجی و داخلی دراین زمینه نباید غافل بود .
گرچه متاسفانه برخی انقلابیونِ با ضعف بصیرت که تعداد کمی هم نیستند ،هم اکنون در کانالها و گروههای مختلف درهمین زمین از درحال بازی فعالانه هستند
افسوس و صد افسوس که تذکرات واشارات ولایت و ولایتمداران به این افراد بی اثراست
ان الله لا یغیر بقوم حتی یغیرو بانفسهم
✍محسن مهدوی پور
همستر کامبت از اهداف تا پیامدها
🔸آبان ۱۴۰۲ بود که رباتی در بستر پیام رسان تلگرام با نام «نات کوین» پدیدار شد. این ربات به کاربران اجازه میداد تا با کلیک کردن بر روی یک سکه، ارزی از جنس دیجیتال و با نام Notcoin جمع آوری نمایند. شش ماه بعد در فروردین امسال؛ تلگرام، ربات و ارز مربوطه را در قالب بلاکچین عرضه کرد. این آغازی بود برای شروع نوع جدیدی از ارزهای دیجیتال که راه را برای معرفی یک ربات جدیدتری با نام همستر کامبت هموار ساختند.
فارغ از کم و کیف این ربات، نکات بسیار مهمی در حاشیه آن وجود دارد که در این یادداشت کوتاه به بخشی از آنها اشاره می کنیم:
۱_پشت پرده این ربات: وجه مهم و اساسی در این موضوع، کسب انتفاع برای شرکت تامین کننده و پشتیبانی دهنده زیرساخت ربات یعنی تلگرام است. یک بخش این است که تلگرام با اخذ تبلیغات از شرکتها، کانال ها و موسسات جهانی، اسامی آنها را در معرض دید و مشاهده عموم مردم قرار می دهد و از این طریق کسب درآمد می نماید. بخش دیگر مربوط می شود به اینکه زیرساخت این ربات یعنی تلگرام با جذب مخاطبین بیشتر نسبت به پیامرسانی های رقیب، گسترش می یابد و کاهش مخاطب خود را که در برخی کشورها به خاطر فیلترینگ رخ داد جبران کند. متولیان ربات یا نرم افزار مربوطه احیانا می توانند کسب درآمد با فروش اطلاعات کاربران نیز داشته باشند. مسئله استفاده ابزاری در حوزه امنیتی و سایبری از این ربات بخش احتمالی این پروژه است که نمی شود نادیده گرفت.
۲_واقعی یا دروغ بودن: نکته بسیار مهم در استفاده از این ربات گمان نادرستی است که القا می شود به همه کاربران( ۱۲۰میلیون) سود هنگفتی اختصاص داده می شود. این در حالی است که بر فرض محقق شدن اهداف گفته شده، سود مورد نظر به اندازه نیست که بتواند همه کاربران را پوشش دهد و اگر هم باشد به اندازه بسیار زیادی ناچیز خواهد بود و صرفا سرشبکه های اصلی را تامین خواهد کرد و عموم کاربران را شامل نمیشود.
۳_اهداف:
علاوه بر کسب درآمد و جذب مخاطب برای تلگرام، راز دیگر همستر کامبت احتمالا در راهاندازی یک توکن(ارز دیجیتال جدید) است که برای افزودن به ارزش آن، باید تلاش ویژهای در جهت عمومیت یافتن آن صورت بگیرد.
۴_پیامدها:نکته مهم دیگر اینکه اگرچه همستر پروژه ای در ظاهر اقتصادی است اما جنبه های متعددی از زندگی بشر مخصوصا فرهنگ را متاثر می سازد. این ربات نشان داد که رویای پولدار شدن و شتابزدگی در رسیدن به ثروت آن هم بدون تلاش و سختکوشی از ویژگیهای بارز نسل جدید جامعه ما می باشد و از قضا این ربات چنین ناهنجاری را در جامعه گسترش می دهد. جامعه ای که کار و تلاش جزء فرهنگ ملی و دینی آن بوده و کار را یک ارزش می دانسته، به سمت راحتطلبی و کسب درآمد از طریق هیچ، سوق می یابد. ضمن اینکه ارز مجازی، مخصوصا از این جنس ربات ها، از آنجا که فاقد ارزش می باشد و پشتوانه ای ندارد، اکل مال به باطل بوده و جایز نیستند و بدیهی است چنین درآمدهای بر فرض وجود، اثرات و تبعات منفی در جامعه خواهد داشت.
" نابرده رنج گنج میسرنمی شود "
✍ محمد میری
اخیرا شاهد هجوم بخشی از جامعه به سوی تلگرام و غرق شدن در بازی به اصطلاح رایگان " همستر کامبت " هستیم که به امید کسب درآمد ، سخت به آن مشغول هستند.
ناخداگاه به یاد ضربالمثل معروف اقتصادی افتادم : چیزی شبیه ناهار مجانی وجود ندارد :
«There doesn texist such a thing as a free lunch»
یعنی هیچ منفعتی بدون هزینه به دست نمیآید، به عبارت دیگر برای هر چیزی که به دست میآوریم، باید بهایی بپردازیم که حداقل آن هزینه فرصت ( Opportunity cost ) از دست رفته است.
جای موعظه نیست در عصری که خیلی چیزها توام شده با تحرکهای بدون تفکر نباید خرده گرفت که عدهای با زدن روی یک #همستر در توهم پولدار شدن باشند؛ اما این حجم از جو زدگی گسیختگی ، علاقهمندی به بدست آوردن بدونِ پرداخت بها و مُفتبَری در جامعه قابل تأمل است.
در تاریخ آورده اند که در سال ۱۸۴۸ هنگامی که همه در کالیفرنیا آمریکا در جستجوی طلا بودن یک نفر با فروش بیل میلیونر شد، اما هیچ کس طلا پیدا نکرد. حال بدون شک برندگان اصلی بازی همستر " سازندگان این بازی تلگرامی " هستند که با بهرهگیری از بیسوادی و توهم مردم بیچاره "رویا فروشی " میکنند؛ و گرنه کدام گربه محض رضای خدا موش میگیرد!؟ غیر از اینست که پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشود!
حتی به فرض در اینده تعدادی رمز ارز نیز بدهند، مطمئنا آنقدر بی ارزش است که در برابر زحمت و وقتهای تلف شدهی ما بسیار ناچیز است.پس آن چه که واضح است بازیهایی مثل #همستر کامبت و امثالهم در دنیای بازیهای رمز ارزی برای پر کردن جیب من و شما ساخته نشده اند.
متاسفانه یک فرهنگ غلط در بین بخش های ازجامعه نفوذ کرده که " مفت خوری گواراست " و مصداق این بیت از شعر محشتم کاشانی است که : " سرکه مفت از عسل شیرین تر بود " ، همین ذهنیت اشتباه باعث شده تعدادی زیادی دلفریفته این بازی به ظاهر مفت به امید مال اندوزی شوند ولی غافل از مصرع دوم این شعر محتشم هستند که " نبات مفت بود از زهر قاتل تلختر " !!
باشد که پند گیریم، التماس اندکی تفکر؛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعجب مجری شبکه سلطنتطلب از ثبات قیمت دلار، با وجود چالشهای فراوان و صدور قطعنامه علیه ایران!
✅ پس از سی و چند سال مسئولیت بالاخره لاریجانی شماره داد!؟
📌مردم فریبی یعنی این 👇
۵هزار تومان داده سیم کارت خریده و بعد تبلیغات که خرش از پل گذشت مثل دستمال کاغذی دور می اندازه. تو این ۴۰ سال تا حالا کجا بودی !!!!
#انتخابات_چهاردهم
﷽
🔻هرگز به عقب بر نمی گردیم
🔸رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۱۰بهمن ماه سال ۱۴۰۱ در دیدار با کارآفرینان و تولیدکنندگان فرمودند: ما (در دهه ۹۰ ) یک دهه عقب ماندگی داریم. حل مشکلات اقتصادی نیازمند رشد بالا و مستمر است.
🔸اواخر دولت دهم و ۸سال دولت یازدهم و دوازدهم منتسب به دولت تدبیر و امید دوران حکمرانی دولت احمدینژاد و حسن روحانی بود که به تعبیر رهبری معظم انقلاب، کشور از لحاظ پیشرفت اقتصادی یک دهه عقب ماندگی را تجربه کرد.
🔸 فتنه ۸۸ و در امتداد آن انحراف احمدی نژاد و برخی از نزدیکان او در دولت دهم و عدم تمرکز کافی بر حل مشکلات مردم از یک سو و صدور قطعنامه های شورای امنیتِ سازمان ملل از سوی دیگر از اواخر سال ۱۳۹۰ باعث به هم ریختگی و کاهش ثبات اقتصادی و اثرگذاری در بازار و زندگی مردم گردید.
🔸اگر به شاخص های اقتصادی این دهه نگاه کنیم آمارهای بانک مرکزی و مرکز آمار نشان می دهد که در اکثر سالهای دهه نود به خصوص در اواخر این دهه رشد اقتصادی نزدیک به صفر بوده است.
🔸 تورم حدود ۶۰درصدی ، افزایش ۸برابری قیمت دلار و ۱۰ برابری قیمت سکه ، افزایش سرسام آور قیمت زمین، مسکن و خودرو در این دهه و تعطیلی سریالی کارخانجات و کارگاههای تولیدی و دو رقمی شدن بیکاری در کشور از جمله تبعات عقب ماندگی اقتصادی و شرطی سازی اقتصاد به مذاکرات برجام و رفع تحریم ها از جانب دولت منتسب به اصلاحات_اعتدال است.
🔸مردم ایران با تمام وجود، بی عملی دولت به اصطلاح تدبیر و امید را بر سر سفره و زندگی خود حس کردند . دولتی که رئیس جمهورش در ایام کرونا کشور را ویدئو کنفرانسی اداره می کرد و منتقدین را برنمی تابید و از قیام کربلا درس مذاکره می گرفت لایق این ملت شجاع و انقلابی نیست. لذا بازگشت به آن دوران یعنی خسران و عقب گرد تاریخی و خیانت به آیندگان.
🔹لذا با نگاهی اجمالی به دهه نود و فرمایش رهبر حکیم انقلاب در خصوص یک دهه عقب ماندگی به واسطه وجود دولتهایی که دچار انحراف و یا انفعال شدند می توان دریافت برای تحقق پیشرفت و عدالت مورد تاکید معظم له که شایسته ملت ایران باشد بایستی دولتی فعال، پرکار،آگاه و معتقد به مبانی انقلاب روی کار آورد که رییس جمهور و کابینه اش مجریان واقعی منویّات امام جامعه و ادامه دهندگان راه شهید جمهور باشند تا بتوانند در گام دوم انقلاب، جمهوری اسلامی ایران را به قله های پیشرفت و تمدن نوین اسلامی برسانند.
✍ ابوالفضل فرح بخش