🔹زیباترین صحنه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
صحنه اول: انتخابات سه قطبی و کاملا رقابتی دور اول انتخابات ریاست جمهوری تیرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.دو قطب انتخاباتی جلیلی و قالیباف گرچه با یکدیگر رقابت سنگین درون گفتمانی داشتند ولی ماندن هر دو سبب شد که دیگر قطب انتخابات یعنی پزشکیان، فرصت جمع آوری رای بیشتری را پیدا نکند. این نکته مهمی است که دو قطب جلیلی و قالیباف همزمان رقابت با یکدیگر ، مقابله راهبردی نیز با پزشکیان داشتند و از سبد جبهه انقلاب نیز مشترکا صیانت می کردند. حالا دو قطب جلیلی و قالیباف وارد دوره جدیدی شدهاند که بنا به سیاست ورزی به ستاد مشترک انتخاباتی ختم می شود و پیشرانهای قبلی نزاعهای انتخابات یعنی زاکانی و حتی قاضی زاده را نیز دوباره فعال خواهد کرد. در همین حال، مسعود پزشکیان هم به تنهایی به یک قطب قدرتمند انتخاباتی تبدیل شده که از یک طرف به لحاظ شخصیتی توانسته نگاه های مردمی را به خود جلب کند و از طرفی دیگر کمپین بزرگی از نخبگان سیاسی جریان اصلاحات و دولتمردان کابینه روحانی او را در فضای مجازی و تبلیغاتی حمایت می کنند و تلاش می کنند ضعفهای سیاسی وی را بپوشانند و مزیت هایی را که ندارد به صورت مجازی برای او خلق کنند.
صحنه دوم: عمده کسانی که بعد از فتنه ۸۸ و بعد از حوادث ۱۴۰۱ ، سیاست تحریم انتخابات را در پیش گرفته بودند، برای انتخابات اخیر دوباره فعال شدند. فعالین برجسته سیاسی که تا دیروز تحریم انتخابات را برند سیاسی خود معرفی می کردند ولی در این دوره از انتخابات کارشان به تلفن زدن به افراد برای افزایش مشارکت در انتخابات رسید. البته اصلاح طلبان بر خلاق ادعای چندین ساله خود نه تنها رقم خاصی به مشارکت اضافه نکردند بلکه در صندوق رای جبهه سنتی انقلاب با حریفان خودشان رقابت و شراکت کردند. بماند که بسیاری از کسانی که به پزشکیان رای دادند بیش از آنکه به صورت جریانی به اصلاحات و یا اعتدال رای بدهند به شخص پزشکیان و ویژگی های شخصیتی و تاکید وی بر گفتمان های مشابه اصولگرایان مثل عدالت رای دادند.
صحنه سوم: دومین انتخابات بعد از حوادث سال ۱۴۰۱ در حالی برگزار شد که ضد انقلاب و جریان موسوم به زن زندگی آزادی منفعل ترین جریان فعال در انتخابات ریاست جمهوری اخیر در دوره اول بود. اینترنشنال و بی بی سی فارسی عملا در بازی نبودند و برخلاف گذشته عملیات های رسانه ای شان موجی در محیط داخلی ایران ایجاد نمی کرد. این موضوع مهمی است که باید به درستی درک شود. برداشت درست این است که آنها در نیامدن بخشی از جامعه به صندوق رای اصلی ترین عامل نبودند و این یعنی اینکه برای بازگرداندن بخش ناراحت، ناامید، بی تفاوت یا حتی قهر کرده جامعه به صندوق رای، راه حلی از درون ایران باید جستجو کرد.
صحنه چهارم: همزمان با برگزاری انتخابات، گروهک های تروریستی تجزیه طلب و تکفیری فعال در جنوب شرق به یک صندوق رای که آرای مردم بلوچ و اهل سنت در آن بوده، حمله می کنند و دو تن از ماموران نیروی انتظامی را به شهادت میرسانند. گرچه این حادثه غم انگیز است، ولی زیباترین صحنه انتخابات ریاست جمهوری را هم به تصویر می کشاند. این تصویر خون آلود از یک طرف نشان می دهد که ضدانقلاب از وجود مردم سالاری و شرکت مردم در انتخابات چقدر عصبانی است و از طرفی دیگر نشان می دهد که حاکمیت با خون ماموران خود از مردم سالاری و رای مردم در دورترین نقاط کشور هم صیانت می کند.
خود کرده را تدبیر نیست!
🔹انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری روز گذشته برگزار شد، اما به پایان راه نرسید. در این میان، موضوع مشارکت مردم در انتخابات از اهمیت فراوانی برخوردار است. مشارکت مردم در انتخابات آن گونه که انتظار میرفت و پیشبینیها و نظرسنجیها بیان میکرد، پیش نرفت و انتخابات با مشارکت حدود ۴۰ درصد در مرحله اول به پایان رسید. به نظر میآید واکاوی آنچه پدید آمده است، ضرورت داشته باشد. در اینجا فعلاً به یک مورد اساسی توجه مخاطبان را جلب میکنیم.
🔸از اواخر روز جمعه ۸ تیرماه که آمار ارائه شده حاکی از مشارکت پایین در صحنه انتخابات بود، برخی اصلاحطلبان به گفته خودشان در لحظات پایانی انتخابات در تلاش بودند تا با روشهای گوناگون رسانهای مردم را به مشارکت تشویق کنند. ظریف، آذری جهرمی و آخوندی در این راستا اعلام کردند مشغول به تماس تلفنی برای دعوت به مشارکت شدهاند؛ اما این اقدام اصلاحطلبان با واکنشهای گوناگونی، از جمله مقصر بودن این جریان به ناامیدسازی مردم نسبت به عملکرد نظام جمهوری اسلامی و توانایی مسئولان نظام و انتخابات در حل مشکلات روبهرو شد.
🔹آن روزها که بخش نسبتاً زیادی از افراد، گروهها و رسانههای جریان اصلاحات، ناجوانمردانه تصاویر سیاه و ناامیدکننده از انتخابات و برخی موضوعات دیگر میساختند، باید فکر چنین روزی را میکردند، که نکردند. معلوم و آشکار بود که بخشهایی از جامعه به درخواستهای مکرر دیروز و روزهای قبل شما واکنش جدی نشان نمیدهند. آن روزها فکر میکردند همیشه امروز است و فردایی در کار نیست؟ امروز همان فردایی است که سیاهش کردند و مردم را از زمین و زمان مأیوس ساختند و گمان میبردند از راه نمیرسد؛ اما از راه رسید.
🔸رهبر حکیم انقلاب اسلامی نه یک بار و دو بار، بلکه بارها تذکر دادند که مردم را نسبت به کارهای انجام شده و راه سپری شده ناامید نکنید و اوضاع را سیاه نمایش ندهید؛ اما متأسفانه کو گوش شنوا؟!
🔹بخشی از جامعه که امیدی به حل مسائل ندارد، به طور طبیعی میل و رغبتی برای شرکت در انتخابات پیدا نمیکند. حال با این وضعیت شما رویکرد و کنشگری جریان اصلاحات را در ادوار گذشته مرور کنید تا به عمق مسئله پی ببرید. آنهایی که با زبان بی زبانی انتخابات را در کشور تحریم میکردند و برخی چهرههای سیاسی با افتخار از شرکت نکردن خود در انتخابات سخن میگفتند، فکر میکردند اگر حالا فرمان مشارکت بدهند، جامعه نیز پشت سر آنان قرار خواهد گرفت. به هر حال باید از نو به مسیر گذشته نظری افکند و با آسیبشناسی صحیح طرحی جدید برای ادامه راه در انداخت.
🔰نتایج نهایی و رسمی انتخابات؛ انتخابات به دور دوم کشیده شد.
🔻مشارکت ۴۰ درصد
🔹مسعود پزشکیان: ۱۰.۴۱۵.۹۹۱ رأی
🔹سعید جلیلی: ۹.۴۷۳.۲۹۸ رأی
🔹محمدباقر قالیباف: ۳.۳۸۳.۳۴۰ رأی
🔹مصطفی پورمحمدی: ۲۰۶.۳۹۷ رأی
🔻تعداد کل شعب شمارش شده: 58640
🔻تعداد شهرستانهای شمارش شده: 482
🔻تعرفههای شمارش شده: 24535185
حاکمیت الان واضع تر می تواند چرایی سکون در سقف مشارکت را آسیب شناسی کند.
چون میزان مشارکت نشان داد که بود و نبود کاندیدای اختصاصی اصلاح طلبان، تلاش فراگیر یا تحریم آنان تاثیری در رشد مشارکت ندارد.
محاسبات حکومت برای رشد مشارکت دقیق نبود.اصلاح طلبان هم واقع بین شدند
بیشتر می نویسم
🗣 عبدالله گنجی
♦️بیانیه مهم قالیباف: همه تلاش کنیم دکتر جلیلی رئیس دولت آینده شود
راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خودمیخواهم که کمک کنند تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است،به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.
📸 قاضیزاده هاشمی: از هوادارانم و آقایان قالیباف، زاکانی و ستادهای انتخاباتی آنها میخواهم از آقای جلیلی حمایت کنند.
#انتخابات۱۴۰۳
#انقلابیون
بصیر
♦️بیانیه مهم قالیباف: همه تلاش کنیم دکتر جلیلی رئیس دولت آینده شود راه هنوز پایان نیافته است و علی
🔰متن کامل بیانیه محمدباقر قالیباف در حمایت از سعید جلیلی
🔹من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهممن ینتظر و ما بدلوا تبدیلا
🔹انتخابات ۸ تیر نشانه باور عمیق نظام جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب به مردم سالاری دینی است که پنجره فرصت تغییرات را از درون ساختار انتخابات فراهم می کند و اجازه می دهد جریان های متعدد با سلیقه های مختلف بتوانند در رقابتی سالم و عادلانه ، خود را به مردم عرضه کنند و مردم عزیز با مشارکتی موثر مدیران اجرایی خود را انتخاب کنند.
🔹اینجانب خدا را شاکرم علی رغم اینکه منطق سیاسی حکم بر ماندن من در جایگاه ریاست مجلس می کرد، در انجام تکلیف و دوری از تخریب های گسترده، بر کرسی عافیت طلبی تکیه نزدم. خوشحال هستم که با هدایتهای الهی در این لحظه تاریخی برای عدم بازگشت به دوره خسارت بار دهه ۹۰ و ناتمام نماندن راهی که با شهید رییسی شروع کرده بودیم، چه برای آمدن و چه برای کنار نرفتن تردید به خود راه ندادم و شرمنده شهدا و امام شهدا نشدم که این حضور فرصتی را برای جریان انقلابی در دور دوم انتخابات فراهم کرد و خداوند نیز بر این حقیر منت گذاشت و قلب های بزرگان و متنفذان اخلاقی، مذهبی، آیینی، حوزوی و دانشگاهی و همچنین عموم مردم نجیب و اقشار محترم را بر حمایت از این بنده پرتقصیر هدایت کرد که ضروری می دانم از همه کسانی که با بزرگ منشی بر اینجانب لطف داشتند، تشکر ویژه کنم و بابت فشارهای غیراخلاقی که بخاطر این حمایت متحمل شدند، از خداوند طلب اجر کنم.
🔹آنها در لحظه مهم تصمیم، هزینه دادن را بر مصلحت اندیشی ترجیح دادند. بزرگی ارزش این حمایت برای من بیش از همه روشن است چرا که می دانم این بزرگان هیچ گاه خود را برای فردی هزینه نمی کنند مگر برای انجام تکلیف الهی.
🔹همچنین لازم است تاکید کنم راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود میخواهم که کمک کنند تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.
🔹در پایان وظیفه خود می دانم سپاس خود را از رهبرفرزانه انقلاب که با هدایت های خود مسیر انتخابات را در جهت مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح هموار کردند، اعلام کنم و از همه حامیان خود که مظلومانه ، تحت بیشترین فشارها و تخریب های همه جانبه برای بازگرداندن گفتمان عقلانیت انقلابی و کارآمدی شبانه روز تلاش کردند تشکر فراوان می کنم و اطمینان دارم مورد لطف شهدا مخصوصا شهید سلیمانی قرار گرفتهاند.
والسلام
محمد باقر قالیباف
#انتخابات۱۴۰۳
#انقلابیون
پیش بینی درصد مشارکت و نتایج انتخابات را می توان از تحلیل کلان داده های آنلاین راجع به انتخابات در روز های اخیر رصد کرد ....
این هم آمار مشارکت امسال 👇👇
🔹کل آرای شمارششده: ۲۴.۵۳۵.۱۸۵ رأی
🔹مسعود پزشکیان: ۱۰.۴۱۵.۱۹۱ رأی
🔸سعید جلیلی: ۹.۴۷۳.۲۹۸ رأی
🔹محمدباقر قالیباف: ۳.۳۸۳.۳۴۰ رأی
🔸مصطفی پورمحمدی: ۲۰۶.۳۹۷ رأی
خیلی از دستگاه ها با انجام افکار سنجی به نظر سنجی میدانی پرداختند و آمار مشارکت و حتی درصد رای نامزدهای انتخاباتی را هم اعلام نمودند ولی متاسفانه با اعلام نتایج انتخابات با شکست پروژه هایشان مواجه شدند.
حال ما به چند نکته می پردازیم :
🔸 ۱_ در بیشتر پروژه های افکار سنجی تعداد فراوانی داده نسبت به بررسی کلان داده های آنلاین در فضای مجازی کم تر است و دریافت این داده ها عمدتا توسط پرسشگران انتخابی هستند به همین علت خروجی مطلوبی دریافت نمی شود به شرطی که قواعد پرسشگری و همه پرسشی انجام شود.
🔸 ۲_ عمده پروژه های افکار سنجی و نظر سنجی ها بعد از آخرین مناظره نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری بوده است ولی باتوجه به اینکه نامزدهای ریاستجمهوری به صورت قانونی حق تبلیغات را تا روز پنجشنبه مورخ ۷ تیرماه ۱۴۰۳ را داشته اند مطابقا آمار داده ای تغییر می کند.
🔸 ۳_ تبلیغات نامزدهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه به پایان می رسد با بررسی تحلیل کلان داده آنلاین متوجه می شویم بخش بزرگی از پلتفرم های خارجی حامیان جبهه اصلاحات ، حامیان عدم مشارکت در انتخابات اند و تبلیغات را ادامه می دهند تا پایان ساعت ۲۴ روز انتخابات و از چندین ترفند مثل : دعوت از حداقل ۱۰ نفر به مشارکت در انتخابات از طریق تماس تلفنی و پیامک ، انتشار کلیپ هایی بر علیه نامزد های دیگر در راستای تخریب آنها ، طرح دعوت از خانه ها و طرح دعوت افراد به صورت مستقیم صورت گرفته شد .
حال سوال اینجاست این طرح ها عمدتا برای دعوت به مشارکت توسط افراد انقلابی با نام های مثل طرح تواصی خانه به خانه، طرح پیامک انبوه ، طرح دعوت چهره به چهره و... انجام می شود ولی چرا اینقدر جبهه اصلاحات برای افزایش درصد مشارکت تلاش می کند ؟!؟
نظر خودتان چیست ؟؟؟؟
🔸 ۴_ در بیشتر افکارسنجی های میدانی و حضوری رقابت های احتمالی میان جلیلی و قالیباف مطرح شده بود ولی با توجه اشتباه عموم مردم انقلابی نسبت به دعوت عموم به مشارکت در پای صندوق های رأی به تخریب نامزد های انقلابی و دعوت به تغییر رأی برای نامزد مورد نظر خودشان رقم خورد و همین کار باعث ایجاد تنش میان افراد انقلابی شد.
🔸 ۵_ با توجه به بررسی کلان داده های آنلاین در روز برگزاری انتخابات این اقدامات باعث تخریب جبهه انقلاب و دعوای طرفداران دو نامزد ها شد :
۱_ انتشار عکس فتوشاپی رأی مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) توسط حامیان قالیباف که همین کار با توجه به سوء استفاده رسانه های خارجی باعث ریزش رأی او شد.
۲_ انتشار کلیپ های حمله به رأی دهندگان خارج از کشور با فحشهای بسیار رکیک باعث شد در ساعات اولیه روز انتخابات، تبلیغاتی زیادی بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رأی دهندگان شود به همین دلیل آن دسته از افراد مردد در شرکت در انتخابات با اعلام این پیام ( میخواستم رای بدهم به پزشکیان ولی نام مهسا هنوز زنده است ، زنده باد زن زندگی آزادی مرده باد جمهوری اسلامی ) در شبکه های اجتماعی مثل ایکس(توییتر سابق) و اینستاگرام رقم خورد و باعث افزایش آمار عدم حضور مرددین به صحنه انتخابات شد.
🌀 چند کلام خودمانی به جبهه انقلاب باتوجه به اینکه این انتخابات به دور دوم راه پیدا کرد این اقدامات را حتما بازنگری کنیم :
۱_ به هیچ عنوان تخریب نامزد های جبهه انقلاب را در پیش نگیریم.
۲_ در فضای مجازی پلتفرم های داخلی فقط به تبلیغ نپردازیم بلکه مثل جبهه مقابل و گروه های ضد انقلاب پلتفرم های مورد استقبال قشر جوان و نوجوان مثل اینستاگرام، یوتیوب، فیسبوک، ایکس( توییتر سابق) ، تیک تاک ، دیسکورد و کلاب هاوس به دعوت در مشارکت انتخابات و معرفی ویژگی های نماینده اصلح بپردازیم.
۳_ به نظر سنجی های منتشر شده توسط حامیان نامزد ها اعتماد نکنیم و این کار را باعث شکست خودمان ندانیم و تا آخرین ثانیه از روز برگزاری انتخابات به تواصی به حق بپردازیم .
🔔 جریان شناسی رسانه همیشه می تواند سازمان ها و دولت ها را زود تر از خودشان رصد و تحلیل کند. مراقب فضای مجازی و تکنولوژی های هوشمند باشیم .
📝 امین مهاجرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رسانه چینی:
📍عملکرد چشمگیر این پهپاد، توجه جهانی را به تواناییهای نظامی ایران جلب کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شبکه کان اسرائیل بررسی میکند:
📍در شب تاریخی حمله ایران به اسرائیل چه گذشت؟
آقای دکتر جلیلی!!!
امروز دیگر بحث انتخاب شما نیست
بلکه بحث سرنوشت امت اسلامی است
عاجزانه تقاضا داریم چهرههایی که این مدت به اختلاف دامن میزدند را به نحوی مدیریت کنید .
یادتان باشد این باخت، باخت امت اسلامی است.
🔰چه باید کرد ؟
🔹دور نخست #انتخابات به پایان رسید و مسئولیت و ماموریت جبهه انقلاب نمایان تر از گذشته شد. امروز تهدید بازگشت به دهه ۹۰ برای همه دلبستگان به انقلاب روشنتر از همیشه است.
🔹اما بررسی فعالیت برخی از بدنه جبهه انقلاب نشان از عدم درک صحیح از شرایط است. اختلافات درون جبهه ای امروز تنها سرمایه اصلاحات است.
🔺غلیظ شدن اختلافات هواداران جناب آقای #جلیلی و هواداران جناب آقای #قالیباف پاشنه آشیل انقلاب در این انتخابات خواهد بود. از ساعات اولیه اعلام نتایج ، مشاهده میشود که دو طرف با متهم کردن یکدیگر سعی در مسئولیت گریزی از وظایف خود دارند. قطعا بخشی از رای آقای جلیلی را آرای حامیان قالیباف تشکیل میدهند که با توجه به جلوتر بودن ایشان در نظرسنجی ها ، رای خود را تعویض و به جناب جلیلی رای دادند.
🔹اما آندسته از هواداران قالیباف که به قالیباف رای دادند نباید مورد حمله قرار گیرند! امروز با اتحاد کامل باید این پیچ تاریخی را رد کرد تا زحمات شهدای عزیزمان در دولت بی ثمر نماند.
🔹لذا از هر دو طرف خواهشمندیم همین امروز به تمام اختلافات پایان دهند و از همین امروز فعالیت خود را بر مدار افزایش مشارکت و رای به اصلح آغاز کنند. درک صحیح از شرایط و اقدام انقلابی به حمدالله یاری امام عصر (ارواحنا فداه) را نیز به همراه خواهد داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 فوری
اطلاعات پور محمدی درباره پزشکیان!
اطلاعات خطرناک درباره اطرافیان او!
وقت تنگه اطلاع رسانی کنید.