هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 دولتها با تکیه به مردم میتوانند به خواسته دشمن «چشم» نگویند
✏️ رهبر انقلاب: در میدان سیاسی بزرگنمایی دشمن موجب میشود انسان احساس کند که خودش در انزوا است، احساس کند که ضعیف است، احساس کند از عهدهی او برنمیآید؛ نتیجهاش این است که تسلیم خواستههای او بشود؛ [بگویند] این کار را بکنید، چَشم؛ آن کار را نکنید، چَشم...
✏️ در حالی که همانها اگر به ملّتهای خودشان تکیه بکنند، اگر به تواناییهای داخلی خودشان تکیه کنند، اگر حقیقت موجودیّت آن دشمن را بشناسند و بدانند که دستش آنقدرها که وانمود میکند پُر نیست، میتوانند نگویند چَشم.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار کنگرهی بزرگداشت شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد. ۱۴۰۳/۵/۲۴
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57489
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚀 همه نگرانیم. همه داریم از ترس میلرزیم، نیاز نیست از گفتنش خجالت بکشیم!
24.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بازنشر/ حجت الاسلام سید علی خمینی به موضوع مهمی اشاره کرد :
♦️در زمان ده ساله امام راحل، افراد سخنور و اندیشمند و با ریشه، که بین مردم محبوبیت داشتند، در واقع سخنان امام جامعه را به خوبی تبیین می کردند و امام کمتر مورد سیبل دشمنان بود.
♦️ولی در زمان جانشینش مقام معظم رهبری،یک تنه، بار فرهنگی تبیین در امور مختلف را بعهده دارد
♦️لاجرم این امام جامعه است، که مورد سیبل بیشتر دشمنان قرارگرفته
🔻 بلومبرگ: شگفت آورترین اتفاق شکست دادن آمریکا توسط گروهی به نام حوثی هاست که هنوز نامشان برای بسیاری از آمریکایی ها نا شناخته است...
خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ در سرمقالهاش به قلم "هال براندز" با عنوان "شکست آمریکا در جنگ دریای سرخ" نوشت: سال گذشته سالی پر از اتفاقهای پیشبینینشده و غافلگیرکننده بود. حمله ناگهانی حماس، خونینترین روزهای یهود پس از ماجرای "هولوکاست" را به بار آورد. در حال حاضر جنگ بین اسرائیل و حماس در غزه و در مدت زمانی بسیار بیشتر و طولانیتر از حد تصور در جریان است و ایران بزرگترین حمله پهپادی و موشکی را در تاریخ علیه اسرائیل انجام داد.
از همه اینها شگفتآورتر موفقیتهای "حوثیها" (انصار الله یمن)– که نامش هنوز برای اغلب آمریکاییها ناشناخته است – در شکست دادن ابرقدرت جهان و به چالش کشیدن امنیت و آزادی دریانوردی پس از سالیان دراز در این منطقه است.
آمریکا در مقام ابرقدرت جهان، خود را درگیر یک جنگ فرسایشی با عاقبت نامعلوم با گروهی از یمنیها کرده است که بازدارندگی نمیشناسند.
پ ن : لازم به یادآوری است در ادامه درگیریهای طرف یمن و آمریکایی ، یمنی ها دیروز دوازدهمین پهپاد گران قیمت آمریکا را هم منهدم کردند....
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ وال استریت ژورنال:
📍این پهپاد ایرانی به دلیل دشواری در رهگیری، تهدید فزایندهای برای آمریکا و شرکای آن به بار آورده...
❌گزارش کیهان از پروژه «خالصسازی» با تابلوی «وفاق ملی»
⏪ حذف منتقدان و بهکارگیری افراطیها «وفاق ملی» نیست
🔸با گذشت روزها و هفتهها از آغاز دولت چهاردهم، هرچه پیش میرویم وجوه جدیدی از ادعای وفاق ملی برای اذهان عمومی آشکار میشود.
🔸فاز جدید وفاق ملی مورد ادعای مدعیان اصلاحات و سیاستمداران آنان در دولت جدید، علاوهبر میدان دادن به افرادی که علنا و آشکارا ضدیت خود را با نظام جمهوری اسلامی اعلام داشتهاند، با منزوی کردن نیروهای انقلابی همراه بوده است.
این روند درست در زمانی آغاز شده است که به فاصله کمتر از چند هفته از توصیه رهبر معظم انقلاب درباره بهکارگیری مدیران و افراد مؤمن، انقلابی، متعهد و همچنین جوان، انتصابات و بهکارگیریها در دولت درست در نقطه مقابل این توصیه پیگیری شده است.
🔸متاسفانه نگاهی کوتاه به انتصابات اخیر در دولت نشانگر این است که با تسلط طیفهای تندرو مدعی اصلاحات بر تصمیمگیریهای دولت، بیش از اینکه امیدی به تربیت صد مدیر جوان مؤمن در دولت چهاردهم باشد، ظن تربیت صد مدیر حامی فتنه و اغتشاش بیشتر احساس میشود.
🔸مدعیان اصلاحات پیشتر و در حالی که بعضی از دلسوزان از دولت شهید رئیسی به دلیل کندی چند ساله در روند عزل و نصب افراد انتقاد میکردند، ایشان و کلیت نظام را به خالصسازی متهم میکردند ولی عجیب اینکه اکنون با رایی کمتر از دولت سیزدهم، با دیکتاتوری تمام، حتی نهادهای غیردولتی را نیز هدف حملات خود برای خالصسازی از مسئولان انقلابی قرار میدهند.
🔸در روزهای اخیر همچنین یکی از افرادی که سابقه سیاهی در حمایت از آشوبگران سال ۱۴۰۱ را در کارنامه دارد در حکمی به سرپرستی دفتر ریاست و هماهنگی امور استانها سازمان محیط زیست منصوب شد.
به نظر میرسد با غفلت تصمیمگیران در دولت چهاردهم و با تسلط تندروهای مدعی اصلاحات بر ارکان تصمیمگیری دولت، افراد زاویهدار در حال دریافت جایزه عدم تعهد خود به نظام هستند.
https://kayhan.ir/001En2
🔺مصاحبه "غدی فرانسیس" خبرنگار لبنانی با "جورج گالوی" را میدیدم که از دور، چه تحلیل های دقیقی درباره ایران داشت، و افسوس خوردم به حال برخی خودی ها که وقتی اتفاقی می افتد چگونه در شبکه های اجتماعی آسمان را به زمین میدوزند و بی صبرانه از مسئولان انتظار واکنش های احساسی دارند. بخش های کوتاهی از صحبت های خانم "فرانسیس" درباره ایران را در ادامه نقل به مضمون بخوانید: اگر صبر حزب الله اینقدر است(تصویر بالا)، صبر ایران این اندازه است(تصویر پایین)؛ ایران در لحظه اقدام نمیکند؛ امکان ندارد پاسخ ندهد، چون آنها جمهوری اسلامی ایران هستند؛ آنها از سال ۱۹۷۹ نشان داده اند در منطقه چه کسانی هستند، چگونه عمل میکنند، و تلافی به چه شکل خواهد بود؛ برخی صاحبنظران میگویند حتی اتفاقات امنیتی این روزها در اسرائیل که به یکباره از سر گرفته شده هم ممکن است بخشی از اقدامات ایران باشد؛ آنها به اینکه من و شما برای تلافی جشن بگیریم اهمیت نمیدهند، بلکه به دنبال یک تلافی واقعی و بازدارندگی هستند؛ ایرانی ها در لحظه تصمیم نمیگیرند، آنها حساب و کتاب بزرگی دارند؛ وقتی آیت الله علی خامنه ای درباره امکان از سرگیری مذاکرات [هسته ای] صحبت میکند، شما ممکن است فکر کنید که عجله ای برای تلافی ندارند، اما من به تجربه ها و نحوه نبرد آنها علیه اسرائیل در منطقه اعتماد دارم؛ معنی کلمات در دیکشنری ایرانی ها فرق دارد، معنی بازدارندگی، معنی تلافی با آنچه ما فکر میکنیم، اروپایی ها و آمریکا تصور میکنند فرق دارد؛ آنها در دیکشنری خود به اشتیاق اهمیت نمیدهند، اینکه اسرائیل چه میخواهد بکند برایشان مهم است.
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای اولین موشک ایرانی که بعثی ها رو غافلگیر کرد
تصاویر دیده نشده از شهید حسن تهرانی مقدم و تیمش در حال ساخت موشک
✅سواد رسانه
🔴تفاوت دیده شدن و واکنشها به یک خبر وقتی بدون راستیآزمایی منتشر شود
⏺ خبرگزاری رکنا خبری در مورد «نقشه ۳ افغانستانی برای دزدیدن ۲ دختر» منتشر کرد (عکس راست)، ۱۳۰۰ لایک و ۸۰ هزار بازدید و حجمی از کامنتهای افغانستیزانه گرفت، امروز خبر توسط پلیس تهران تکذیب شد، اما خبر تکذیبه تنها ۱۳ لایک و ۴ هزار بازدید گرفت!
⚠️فتنهگری اصلاحات تمامی ندارد
🔺برآوردهای یک نهاد امنیتی نشان میدهد در تابستان جاری بیشترین محتوای آسیب زننده به عناصر قدرت جمهوری اسلامی را 4 روزنامه شرق، سازندگی، اعتماد و هم میهن منتشر کرده اند.
🔸بر اساس این گزارش سلب اعتماد و حمایت مردم از نظام و نهادهای حاکمیتی، هجمه به رویکرد وفاق ملی دولت و القا تحویل زمین سوخته به دولت چهاردهم از جمله خطوط خبر آنها بوده است.
🔰چطور دوقطبی می سازیم؟ چطور نسازیم؟
✍🏼#محسن_مهدیان
🔹اخیرا یک سخنران مشهور در ذم دوقطبی نکاتی داشتند که محل اختلاف شده است.
🔹اختلاف سر چیست؟ یعنی عده ای موافق و عدهای مخالف دوقطبی اند؟ خیر؛ یعنی ظاهرا بله. ولی اساسا محل اختلاف اینجا نیست.
اجازه دهید صریح بنویسم. خیلی بعید است کسی موافق دوقطبی باشد. در غیر اینصورت یا جاهل تودرتو است یا دارای خباثت درونی است.
🔹دوقطبی آنقدر شنیع است که شاید کمتر نهی و انذار سیاسی در کلام رهبرانقلاب این میزان بسامد داشته باشد. دوقطبی آنقدر زیانده است که حتا افزایش مشارکت انتخاباتی از طریق دوقطبی نیز مذموم است.
🔹پس اختلاف کجاست؟
اختلاف در مرز انتقاد و رقابت با دوقطبی سازی است. مصداق امروزش تعامل با دولت است. خیلی ها نمی دانند چطور می شود هم منتقد و مطالبه کننده از دولت باشیم و هم اهل وفاق و همدلی. مرز ایندو کجاست؟
🔹اولا اجازه دهید این جمله را بنویسم. این اختلاف بین کسانی است که این روزها دغدغه انقلاب اسلامی دارند. چه آنکه فراموش نکردیم آنها که اهل کاسبی و مکر و دغلکاری بودند با دولت شهید رئیسی چه کردند و چه دل ها از این حقد و کینه ها سوزاندند. بگذریم. اما این اختلاف اصلش ارزش مند است. نشان می دهد در جبهه انقلاب هردو دغدغه وجود دارد هم نقد و هم وفاق.
🔹اما دوقطبی؛ اگر قدر و اندازه دوقطبی دقیق شود و از یک مفهوم کلی و بدون مرز خارج شود، بسیاری از مشکلات رفع می شود.
🔹دوقطبی چه نیست؟
هر دوئی و دوگانه ای دوقطبی نیست. هر اختلاف و رقابتی هم.
🔹دوقطبی چیست؟
دوقطبی زمانی شکل می گیرد که یک سوی ماجرا را حق مطلق و سوی دیگر را باطل محض بدانیم. چنین جبهه بندی رقابت را حیثیتی و یک تعصب ایدئولوژیک درست می کند.
🔹کسی که دوقطبی میسازد دنبال چیست؟
پروژه اهریمن سازی برای قطب مقابل. به نحوی که کاملا حذف شود. رقابت نه؛ حذف.
🔹این تعاریف کافی نیست؟ بسیار خب. باید به نتیجه و ثمره دوقطبی نزدیک تر شویم تا روشن تر شود.
🔹دوقطبی از کجا شناخته می شود؟
یکم نزاع ساز است. دوقطبی ها تا پائین ترین سطح نهاداجتماعی یعنی خانواده امتداد دارد. در میان شخصیت های سیاسی ورسانه ها متوقف نمی شود و تا سرسفره مردم کشیده می شود.
دوم رخوت ساز است. افراد یا در نزاعند یا ساکت و گوشه نشین در سیاست. هرکس خود را در دوقطبی ها نبیند دچار مارپیچ سکوت شده و خود به خود حذف می شود.
🔹با مخاطب چه می کند؟
ذهن دردوقطبی ها قالب بندی می شود بین این و آن. صفر یا یک.سیاه یا سفید. استقلال یا پرسپولیس. نتیجه اینکه ذهن نمی تواند طیفی تحلیل کند. مخاطب هرنوع فرد یا فکری را تنها در این دو دسته تحلیل می کند. یا با منی یا با او. یا اهل جنگ یا سازش. یا وفاق یا نفاق. یا مرگ یا زندگی. یا اصلاح طلب یا اصولگرا.
در نهایت اینکه ذهن هیچ کس و هیچ موضوعی را بدون برچسب نمیتواند تحلیل کند.کوررنگی تحلیلی ایجاد می شود. در نهایت اینکه قضاوت ها حدی و هیجانی می شود و اراده و رفتارها و واکنش ها عصبی و نابخردانه میشود.
🔹تا حدی اثر دوقطبی روشن شد. حالا یک قاعده؛
هرکس به اثر کلام و نقد و مطالبه و کامنت و توئیت و متنش توجه کند. اگر نقطه پایان را گذاشتیم و بجای رشد قوه تحلیلی و استدلالی مخاطب، عصبیت او را بیشتر کردیم یعنی خطا رفتیم.
🔹روشنتر؟
اگر در پایان متن، مخاطب نتوانست گزاره های ظاهرا متعارض را باهم جمع کند یعنی خطا کردیم، ولو با هر نیتی. مثلا بین نقد و وفاق. بین همدلی و مطالبه گری. بین رقابت با دوستی. بین آرمان با واقعیت. بین اصلاح طلبی با اصولگرایی. بین جلیلی با قالیباف. بین اخلاق و عقلانیت با مصلحت. بین عدالت با قانون واخلاق. بین دفاع از ارزش ها با مدارای تربیتی و ....
🔸یک نکته هم در انتها؛
🔹آیا دوقطبی مقدس هم داریم؟
بله. به تعبیر رهبرانقلاب تنها دوقطبی واقعی، دوقطبی انقلابی و ضدانقلابی است. این دوقطبی مقدس در داخل وحدت می سازد و کل جامعه را با همه اختلافات رنگین کمانی مقابل دشمن به وحدت می برد.
🔹چه باید کرد؟
این ۲ گزاره را به خاطر بسپاریم.
یکم. هر کس با هر نوع گرایش در جبهه انقلاب تعریف می شود. قطب مقابل تنها و تنها ضدانقلاب است نه حتا غیرانقلابی. یعنی کسی که مقابل انقلاب شمشیر کشیده است. جبهه انقلاب طیف است. یک سویش مجاهدین ویک سو قاعدین. اما همه در سایه انقلابند.
دوم. هیچ موضوع یا راه حلی حیثیتی نیست و قابل بحث و گفت وگو است. هر کس ممکن است یک موضوع را از زوایای مختلف ببیند. بنابراین رقیب نباید حذف شود. به روشنگری اندیشه نیاز داریم و نه حذف اندیشه.