eitaa logo
بصیر
363 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
418 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 وقاحت از حد گذشته برگزیده‌ی جشنواره شعر فجر به سردار شهید سليمانی 🔻در جشنواره شعر فجر چه خبر است که چنین عنصر هرزه‌گو و بی‌حیایی باید منتخب آن باشد!؟
. سند نفاق مدعیان اصلاح طلبی 🔹چطور می شود هم خط امامی بود و هم طرفدار منتظری، که به خاطر سواری دادن به منافقین و گروهک های ضد انقلاب توسط امام خمینی (ره) عزل شد؟ ♦️نفاق از این واضح تر؟! جالب این که همین ها در فتنه 88 شعار می دادند "مجتهد واقعی- منتظری، صانعی"؛ اما در گذشته تقلید از مرجعیت را کار میمون خوانده بودند! 🔹امام می فرمود "پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد". اما فتنه گران مرگ بر اصل ولایت فقیه می گفتند! چرا نفاق مدعیان اصلاحات این قدر شدید عود کرده است؟! ♦️این مدل نفاق در حالی در پیش گرفته شده که چند سال قبل، بهزاد نبوی، نبودن تصویر امام در نشست های اصلاح طلبان را خلاف مصلحت دانسته بود و نسبت به آن هشدار داده بود.
‏⁧⁩: ‏ "شیوع ویروس کشنده ⁧⁩ در چین می‌تواند برای اقتصاد آمریکا خوب باشد.فکر می‌کنم این امر به تسریع بازگشت شغل‌ها به آمریکای شمالی کمک خواهد کرد" ‏کثیف تر از اینها در جهان دیدید؟با هراس جهانی از بیماری و مرگ هم تجارت میکنند.بعد توقع هست از ⁧⁩ بخاطر خاشقجی بگذرند؟
🔻سلبریتی‌ها با صدای بلند می‌روند اما بی‌صدا برمی‌گردند! 📌همزمان با روزهای سخت کشور در موضوع حادثه هواپیمای اوکراینی، در کنار تاثر افکار عمومی از این رخداد، همزمان با فضاسازی رسانه‌های خارجی علیه کشور، برخی سلبریتی‌ها از تحریم جشنواره فیلم فجر سخن گفته بودند، برخی از آنها که اساسا امسال فیلمی در جشنواره نداشتند و برخی دیگر که داشتندهم بنای بر آمدن، نداشتند. 📌حالا همزمان با آغاز جشنواره فیلم فجر شاهد هستیم که این سلبریتی‌ها با انتشار پوستر فیلم‌هایی که در آن ایفای نقش کرده‌اند، مردم را به تماشای فیلم‌ها در جشنواره تشویق می‌کنند! 📌این تجربه باشد که هرگاه مثلث «سلبریتی»، «رسانه ها» و «سیاسیون داخلی و خارجی» روی موضوعی تمرکز کردند به این معناست که بناست افکار عمومی به نفع هدفی مشخص و تعیین شده، مدیریت شود. موج رسانه ای یعنی حرکت آگاهانه روی امواج خبر باهدف هدایت فرآیند ایجاد شده به سمت و سوی خاص و تحت کنترل درآوردن پیامدها و آثار یک جریان یا بهره برداری از آن. 📌 بقای سلبریتی‌ها در دیده شدن است آنهم به هر روشی حتی مفتضحانه‌ترین حالت ممکن.
🔴 الزامات قوی تر شدن 🔻یکی از نشانه ها و تبلور عینی شعار مرگ بر آمریکا در گرامیداشت چهل ویکمین سالگرد پیروزی انقلاب ، می تواند قوی تر شدن و مقاوم سازی اقتصاد کشور در مقابل فشار حداکثری آمریکا باشد. 🔻الزامات قوی تر شدن در بیان رهبر انقلاب(۲۷ دی۹۸) اینگونه آمده است: 1⃣ عدم امید به امریکا 2⃣ رهایی از اقتصاد نفتی 3⃣ ادامه جهش علمی کشور 4⃣ حضور و انتخاب آگاهانه در انتخابات 🖌
🔴 نهایی شدن ترکیب شورای انتخابات ائتلاف نیروهای انقلاب 🔻 در گام اول با پیشنهاد احزاب، فهرست ۱۵۹ نفره‌ای از نامزد‌ها انتخاب شد و در گام دوم، مجمع بزرگ هشت هزار نفره‌ای از نمایندگان تمام محلات تهران و احزاب و تشکل‌های انقلابی شهر تهران تشکیل شد که از میان ۱۵۹ نامزد پیشنهادی، ۹۰ نفر برگزیده شدند. نهایتا در مرحله سوم، این شورا، از میان ۹۰ نفر، ۳۰ نفر نهایی را انتخاب کرد. 🔻 ۱۰ چهره شاخص انقلابی به عنوان اعضای شورای انتخابات ائتلاف نیرو‌های انقلاب انتخاب شدند که اسامی آن‌ها به شرح زیر است: ▪️حجت الاسلام عالی ▪️یاسر جبرائیلی ▪️حجت الاسلام قاسمیان ▪️حجت الاسلام مصلحی ▪️نادر طالب زاده ▪️منوچهر متکی ▪️حجت الاسلام و المسلمین بی آزار تهرانی ▪️کامران دانشجو ▪️معصومه آباد ▪️رضا روستا آزاد
‏امارات، بحرین و عمان در مراسم رونمایی از ⁧⁩ در کاخ سفید حضور داشتند.ترامپ هم از مشارکت آنان تشکر کرد. ‏حالا اتحادیه عرب بیانیه داده و این طرح را رد کرده است ‏خدا چنین خفت و خواری را نصیب هیچ ملت و کشوری نکند.حاکمانی که برای ماندن و دیده شدن حاضرند هر روز به صورتی باشند.
🔴 بالاخره اتمام حجت شد یا نشد؟ 🔻نامه امیرحسین ثابتی برای دکترصالحی: ◾️ جناب آقای دکتر صالحی! ریاست سازمان انرژی اتمی. با سلام 🔸در خبرها خواندم که امریکا شما را نیز تحریم کرد. ناخودآگاه یاد کتاب خاطرات تان افتادم. آنجایی که نوشته اید در سال ۹۱ موافق مذاکره مخفیانه با امریکا در عمان بودید و به همین خاطر پا پیش گذاشتید و حتی به رهبر انقلاب اصرار کردید اما رهبر انقلاب در پاسخ به شما گفتند خوشبین نیستند. 🔸باز اصرار کردید تا اینکه به گفته خودتان در کتاب خاطرات تان: «بعد اینکه موضوع را شرح دادم آقا فرمودند این مذاکرات چه سودی دارد؟ میتواند مضرات زیادی داشته باشد... سپس ایشان مواردی از خلف وعده های امریکا را برشمردند و تاکید کردند که دولتمردان شان به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند.» (ص ۴۷۶ کتاب گذری در تاریخ/ خاطرات صالحی) اما بازهم خلاف نظر رهبر انقلاب به ایشان اصرار کردید و گفتید: «اجازه دهید برای اتمام حجت هم که شده این کار را امتحان کنیم!» (همان منبع) تا اینکه بالاخره این کار را به عنوان وزیر خارجه به رهبر انقلاب برخلاف نظرشان تحمیل کردید. 🔻جناب صالحی!  🔹 حالا ۷ سال از آن موقع می گذرد و در دو دولت با امریکا مذاکره شد. رهبر انقلاب نیز در هر دو دولت گفتند خوشبین نیستند ولی چون شما و سایر مسئولان اصرار داشتید، جلویتان را برای این کار نگرفتند. لذا خواهشا امروز که بعد از این همه عقب نشینی مقابل امریکا و از دست رفتن زیرساخت های هسته ای کشور، خودتان هم در لیست تحریم ها رفتید و امریکا به قدی جسور شده که حاج قاسم را هم ترور می کند، توضیح بدهید نتیجه این مذاکرات چه بوده؟ بالاخره اتمام حجت شد یا نشد؟ 🔹 ولله، ولله، ولله که اشتباه کردید و امروز هم چرخ صنعت هسته ای کند تر از قبل می چرخد و هم چرخ اقتصاد. حالا که به آرزویتان رسیدید و با امریکایی ها دست دادید و عکس گرفتید نتیجه اش را هم ببینید! خودتان هم به لیست تحریم ها وارد شدید. حالا علت مخالفت های رهبر انقلاب را متوجه شدید یا بازهم باید هزینه های دیگری پرداخت شود تا بفهمید چرا ایشان از همان موقع خوشبین نبودند؟!
اخبار شما خودتان نمی‌دانید چه کرده‌اید! «سردار حسین نجات» معاون فرهنگی اجتماعی سپاه با اشاره به ورود انقلاب اسلامی به گام دوم خود گفت: «یکی از فعالان مصری به ایران آمد، او می‌گفت در سال‌های بعد از انقلاب شما به جایی رسیده‌اید که حیوان زنده را به فضا فرستادید و ما که ارتباط بسیاری با آمریکا داشتیم و با رژیم صهیونیستی هم در صلح بودیم، در امور شهر قاهره هم مانده‌ایم.» وی اضافه کرد «پس از حمله موشکی به عین‌الأسد، وزیر دفاع روسیه سفیر ما را خواسته و گفته بود شما مسیر تاریخ را عوض کردید، چراکه بعد از جنگ جهانی دوم چنین حمله‌ای به آمریکا سابقه نداشت. وزیر رژیم صهیونیستی می‌گوید مشکل ما این است که جمهوری اسلامی هر کجا قدم می‌گذارد از خود اثری به جا می‌گذارد که به جز نابودی رژیم صهیونیستی فکر نمی‌کند.» سردار نجات ادامه داد: «مدتی قبل سفری داشتم به لبنان و با سیدحسن نصرالله دیدار کردم. او می‌گفت شما خودتان نمی‌دانید چه کرده‌اید، مانند شخصی که در قطار است و متوجه سرعت حرکتش نیست، اما ما که بیرون هستیم، می‌بینیم سرعت شما چقدر زیاد است.
🔴برگزیت، چالش‌های انگلیس و اروپا🔴 🔹پس از کش و قوس‌های زیاد، بیریتانیا (انگلیس، ایرلندشمالی، ولز و اسکاتلند) رسما از اتحادیه اروپا خارج شد. انگلیس و اتحادیه اروپا در پسا (اختصار خروج بریتانیا) با چه چالش‌هایی مواجه خواهند شد؟ ♦️چالش‌‌های انگلیس و اروپا 1⃣نوسانات مالی و کاهش ارزش پوند 2⃣کاهش تولید و رشد اقتصادی انگلیس 3⃣جدایی‌طلبی ایرلند و اسکاتلند از انگلیس 4⃣تضعیف ناتو و کاهش نفوذ انگلیس در اروپا 5⃣کاهش قدرت مداخله گری اروپا در خارج 6⃣تقویت جریان راست‌ افراطی در اروپا 7⃣خطر برای تمامیت اتحادیه اروپا 🔹از این پس اتحادیه اروپایی با دو روند فزآینده روبرو خواهد شد. "استقلال طلبی فروملی" و "درون‌گرایی و ملی گرایی" این دو روند، موجودیت و ماهیت بزرگترین اتحادیه منطقه‌ای را در اروپا با چالش جدی مواجه می‌کند. این شرایط گسل‌ها و کانون‌های جدایی طلب، از جمله "اسکاتلند" در بریتانیا، "کاتولونیا" و "باسک" در اسپانیا، "فلامان" در بلژیک، "شش منطقه" در ایتالیا و "سیسیل، ساردینی و کورسیا" در فرانسه را فعال‌تر خواهند کرد. نتیجه آنکه ممکن است در آینده‌ای نه چندان دور شاهد تشکیل بیش از ۱۰ دولت جدید التاسیس در اروپا باشیم. پیش‌تر از این "دونالد تاسک" رئیس لهستانی شورای اروپایی در این ارتباط گفت : "خروج بریتانیا می تواند آغاز ویرانی نه تنها برای اتحادیه اروپا بلکه برای کل تمدن سیاسی غربی باشد."
فرعون قرن بیستم! (نکته)     یک روز قبل از فرار شاه (۲۵ دی‌ماه ۵۷) در ستادی که برای برگزاری تظاهرات و نهایتاً استقبال از حضرت امام(ره) شکل گرفته بود، حضور داشتیم. که تصمیم گرفته شد برای نظم دادن به کارها چند کمیته با ماموریت‌های تعریف‌شده تشکیل شود. کمیته تدارکات، کمیته دعوت از مردم، کمیته انتشارات، کمیته تهیه تراکت‌های تبلیغاتی و... یکی از آقایان پیشنهاد کرد که کمیته تهیه شعار هم داشته باشیم و تعدادی از برادران، مسئولیت تهیه و تدوین شعار را بر‌عهده بگیرند و شعارهای تهیه‌شده را به مساجد و مدارس و دانشگاه‌ها و محله‌ها بدهند! نگارنده با تشکیل این کمیته مخالفت کردم و در توضیح مخالفت خود گفتم که در شعارهایی که مردم بر سر زبان‌ها دارند، دقت و درایت فراوانی دیده می‌شود و از این نکته حکایت می‌کند که شعار‌ها را خدا بر قلب‌ها الهام می‌کند و بر زبان‌ها جاری می‌شوند. دوستان استدلال مرا رد نکردند، حتی آن را تأیید نیز کردند ولی با این وجود، تشکیل کمیته تهیه شعار را هم ضروری دانستند و این کمیته با شرکت سه تن از برادران شکل گرفت.  فردای آن روز -۲۶ دی ماه ۵۷ - دقایقی بعد از ساعت ۲ بعداز‌ظهر، برای انجام ماموریتی که به ما محول شده بود از سه‌راه امین‌حضور در خیابان ری عبور می‌کردیم (ماموریت ما تماس با دو تن از برادران مؤمن و متعهد کلاه سبز بود که در گارد ویژه شاهنشاهی خدمت می‌کردند و به شدت مورد اعتماد تیمسار خسرو‌داد، فرمانده گارد ویژه بودند و با نگارنده از قبل ارتباط داشتند). ناگهان صدای بوق خودروها فضا را پر کرد و دقایقی بعد مردم در حالی که شیرینی و گُل پخش می‌کردند به خیابان‌ها ریختند. خبر آمده بود که شاه فرار کرده است... نزدیک به دو ساعت بعد، در خیابان پامنار با تعدادی جوان و نوجوان کم‌سن و سال برخورد کردیم که این شعار را سر داده بودند؛ به همت خمینی، این شاه در به در شد فرعون  قرن  بیستم، در مصر مستقر شد شاه؟! مقایسه شاه با فرعون؟! قرن بیستم؟! مصر؟!... این شعار که جای جای آن از حکمت و درایت و نکته‌سنجی تهیه‌کننده آن حکایت می‌کرد، از کجا آمده بود؟ هنوز دو ساعت از فرار شاه و استقرارش در مصر نگذشته بود! رو به دوستم که از ماجرای دیروز خبر داشت کردم و پرسیدم؛ این شعار را کمیته شعار ساخته است یا خدای منّان بر زبان آنها ‌انداخته است؟! حسین شریعتمداری