دبیر شورای عالی امنیت ملی به توانایی ایران در مهار بیماری کرونا در مقایسه با پیشرفتهترین کشورهای دنیا اشاره کرد و گفت: معجزه قدرت زیرساخت در مقابله با کرونا خودنمایی میکند.
دریابان علی شمخانی روز پنجشنبه طی پیامی که در حساب توئیتری خود منتشر کرد، نوشت: «ایران قبل از انقلاب، وابسته مطلق به خدمات پزشکی خارجی بود، اما به برکت انقلاب اسلامی، معجزه قدرت زیرساخت در مقابله با بحران کرونا خودنمایی میکند. رشد تصاعدی بیمارستانها و دانشگاهها و افزایش متخصصان علوم پزشکی در اقصی نقاط کشور، سرمایه کمنظیری برای دفاع از سلامت مردم است.»
تو مکن تهدید از کشتن که من
تشنهٔ زارم به خون خویشتن
عاشقان را هر زمانی مردنیست
مردن عشاق خود یک نوع نیست
او دو صد جان دارد از جان هدی
وآن دوصد را میکند هر دم فدی
هر یکی جان را ستاند ده بها
از نبی خوان عشرة امثالها
گر بریزد خون من آن دوسترو
پایکوبان جان برافشانم برو
آزمودم مرگ من در زندگیست
چون رهم زین زندگی پایندگیست
⭕️ آقای عباس عبدی نوشته: یک علت عدم رغبت دولت برای اتخاذ تصميمات سخت جهت کنترل کرونا این است که رييس دولت گمان ميكند اكنون بهترين فرصت برای حل مسأله تحريمها وآغاز گفتگوهاست و معلوم نيست کنترل اپیدمی در ایران به تحقق اين هدف كمك كند.
-این خبر اگر درست باشد از کرونا فاجعه بارتر است.
👤 سیدنظام الدین موسوی
🔴 لعنت بر تو ای بوریس جانسون
🔹لعنت همیشگی بر تو ای "بوریس جانسون" با آن تئوری احمقانه و غیرعلمیِ «مصونیت جمعی شهروندان» که برخیها را به پیروی کورکورانه واداشت.
🔹ننگ دائمی بر شبکه همکار داخلی غرب و غربگرایان در ایران که همواره دچار مرض غرب پرستی بوده و توانمندیهای ملت خود را هیچ پنداشتهاند.
🔹نفرین بر بیعملی سی روزه (از ۶ اسفند ۹۸ تا ۶ فروردین ۹۹) و ممانعت از اجرای راهبرد بهداشتی قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا و اصرار بر راهبرد انگلیسی
🔹روحانی در ششم اسفند : «از روز شنبه همه روالها به صورت عادی خواهد بود.» روحانی در ششم فروردین : «از فردا تا شانزدهم فروردین با مسوولیت وزارت کشور محدودیت و سخت گیریهایی انجام میشود که مردم برای آنکه ضرورت حفاظت از زندگی آنهاست، آماده باشند. ممکن است برای سفرهای مردم مشکلاتی ایجاد کند و بوستانها بسته شود.»
#رضاسراج
🔴از بحران #کرونا فرصت بسازیم
🔰در این مدت اخیر، همکاری ویژه صنایع دولتی و خصوصی و شرکت های دانش بنیان و دانشگاه ها در تولید با کیفیت اقلام بهداشتی، دارویی، تجهیزات آزمایشگاهی و درمانی که برخی از آنان هیچ گاه در کشور خط تولید نداشته اند، نشان داد چه ظرفیت بالایی برای تولید محصولات دانش بنیان در کشور وجود دارد و چه راحت می شود قوانین و تبصره های دست و پاگیر را از سر راه تولید گشود.
🔰امروز می توان بازار این محصولات را در کشورهای منطقه و حتی دوردست برای خود تثبیت کرد. در حین مدیریت بحران، با بهره گیری از فرصت های پیش آمده به فکر #اقتصاد_پساکرونا باشیم.
#محمد_عبدالهی
🔹عباس عبدي فعال سياسي اصلاح طلب كه اين روزها از او به عنوان يكي از كاسبان سياسي كرونا ياد ميشود سرانجام نتوانست خودش را كنترل كند و حرف دلش را زد!
🔹دلشان برجام ميخواهد به هر قيمتي و اينبار قرار است كرونا را برجاميزه كنند
🔹جالب اينكه حاضر نيستند موفقيتهاي ايران در شرايط تحريم نسبت به اروپا و آمريكا و ناكارامدي غرب در مواجهه با برجام را مورد اشاره قرار دهند
🔹 بماند كه پاسخ نميدهند تجربه قبلي برجام براي شما كافي نبود؟ اينبار قرار است مردم چه تاواني بدهند؟
#بهزاد_مهرکش
🔺چرا این همه اصرار وجود دارد که ما کمک های آمریکا و پزشکان بدون مرز را دریافت کنیم؟ درحالی که آن ها حاضر نیستند تحریم های ایران را حتی موقتا کاهش دهند؛
درحالی که خودشان بهشدت محتاج کمک هستند؛
درحالی که ما تخت و نیرو و ماسک و تجهیزات به تعداد کافی داریم؛ البته به جز برخی اقلام دارویی یا دستگاه تنفسی که به علت موانع بانکی تحریم ها قادر به تهیه آن نیستیم و آمریکا هم قصد برداشتن آن ها را ندارد...
این همه اصرار به این دلایل است:
1️⃣کاهش تبعات رسانه ای قطع نکردن تحریم های ایران با وجود بحران کرونا
2️⃣ایجاد شکاف بین نظام و ملت به وسیله جنگ روانی
3️⃣ادراک سازی برای افکار عمومی از طریق منجی نمایی آمریکا
4⃣انداختن توپ در زمین ایران
5⃣بحث نفوذ و جاسوسی از طریق ارسال کمک های بشردوستانه و پزشکان (بخوانید جاسوسان) بدون مرز
محمد عبدالهی
📸 لحظه تحویل رسمی پایگاه "القیاره" از جانب نماینده ائتلاف امریکایی به نماینده نیروهای مسلح عراق
نکته قابل توجه و مشکوک اینکه هیچکدام از فرماندهان نظامی آمریکایی حاضر ، ماسک استفاده نکرده اند
در حالیکه تمامی نیروهای عراقی حاضر در پایگاه القیاره ماسک به صورت و دستکش بدست وبارعایت فاصله ازهم قرار دارند نیروهای آمریکایی بدون هیچ گونه لوازم محافظت شخصی و یا نگرانی واسترس باخیال راحت درحال انجام مراحل تحویل پایگاه به نیروهای عراقی هستند
به فاصله نیروهای عراقی ؛همچنین فاصله نیروهای خارجی دقت کنید
ویروس آمریکایی / جنگ بیولوژیک
🔴 سلبریتی غربی و سلبریتی ایرانی
🔻 مفهوم سلبریتی از نیمه اول قرن بیستم در آمریکا تولید شد. با گسترش صنعت سینما چهره های هنری، ورزشی و ... را باشروطی در اذهان مردم برجسته نمودند که بتوانند از محبوبیتی که از آنها نزد افکار عمومی می سازند در جهت تحکیم مبانی سیاست های خود استفاده کنند و درواقع در این فرآیند سلبریتی ها سمپات حکومت شدند.
🔹چندی پیش در خبرها آمده بود که پلیس فرانسه یکی از معترضان چاقو بدست را با ۷ گلوله به قتل رساند که بلافاصله سلبریتی های فرانسوی در حمایت از اقدام پلیس، مقتول را تروریست نامیدند.
🔹حالا خودتان رفتار سلبریتی های فرانسوی را با سلبریتی های ایرانی مقایسه کنید! ؛ برخی سلبریتی های وطنی در جریان اغتشاشات بنزینی آبان ماه سال گذشته بدون توجه به درد واقعی منتقدین محترم، #اشرار_آدمکش_مزدور را بی گناه توصیف کردند. امروزه نیز در کوران کرونا نه تنها اقدامات ارزشمند کادر محترم درمانی، نیروهای مسلح، و نیروهای جهادی را نمی بینند تازه با وقاحت بیمارستان و نقاهتگاه پیشرفته ارتش انقلابی را هم به سخره می گیرند... و این درحالی است که رونالدو فوتبالیست مطرح پرتغالی کلیه هتلهایش را در اختیار درمان بیماران کرونایی کشورش قرار می دهد.. اینجاست که باید به برخی سلبریتی های وطن فروش گفت ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان ...
🔹 چقدر خطا میکنند جوانان محترم و احساسی که چنین سلبریتی های نمک نشناس را به عنوان الگوی زندگی و مرجعیت فکری خود انتخاب میکنند!
🔺 #اندکی_تفکر
🖌 #وحید_محبی
🔴 نگاهی آینده پژوهانه به دنیای پسا کرونا
🖌 #دکتر_حسین_ظفری (دکترای آینده پژوهی از دانشگاه تهران)
🔻 از زمانی که این ویروس تاجدار رخ نموده است، این پرسش در اذهان می چرخد که دنیای پسا #کرونا چگونه خواهد بود؟ آیا دنیای جدیدی شکل خواهد گرفت؟ اگر پاسخ مثبت است، چه تغییراتی در جهان آینده نمایان خواهد شد؟
🔹بسیاری از متفکران معتقدند همانگونه که این بیماری زندگی ها را از بین برده است، تعاملات اقتصادی را مختل کرده و عملکرد ابرقدرتهای جهانی را (بر خلاف تصویر به ظاهر زیبای شان) در معرض دید جهانی قرار داده است؛ منجر به تغییر و تحولات دائمی در قدرت سیاسی و اقتصادی و حتی تعاملات فرهنگی در سطوح مختلف جهانی خواهد شد که علایم آن از هم اکنون در حال نمایان شدن است در این راستا مهمترین تغییرات جهان جدید علی الخصوص در حوزه اقتصادی به قرار زیر است:
🔹 تا کنون روندها به سمت ضعیف شدن هرچه بیشتر دولتها گرایش داشت اما این پاندمیک باعث شد که مردم و به ویژه بیماران بیش از گذشته به دولت ها نیاز پیدا کنند و احتمالاً تقویت نقش دولت ها و قدرتمند شدن نهادهای حاکمیت از اثرات کروناویروس خواهد بود.
🔹اگر با همین روند پیش رویم به احتمال زیاد، گرایش جهان از آمریکا به سمت چین تمایل پیدا خواهد کرد و اساساً استراتژی نگاه به شرق پررنگ تر خواهد شد مگر آنکه تغییرات اساسی در «استراتژی های خودمحورِ» فعلیِ واشنگتن رخ دهد.
🔹 اگرچه #کرونا پیوستگی امنیتی و ایمنی بین کشورها را به نمایش گذاشت اما در حوزه اقتصادی و با قرنطینه شدن کشورها، ایده اقتصاد جهانی و تعاملات سودمند اقتصادی فی مابین کشورها، دچار ابهام اساسی شده است. #کوید19 سبب می شود تا دولت ها، شرکت ها و جوامع به سود کمتر و پایداری بیشتر فکر کنند و مجبور شوند که ظرفیت داخلی خود را برای مقابله با دوره های طولانی انزوای اقتصادی تقویت کنند. در این راستا «اقتصاد مقاوم» و نگاه به داخل و استقلال اقتصادی پررنگ تر از گذشته خواهد شد.
🔹 تعاملات مجازی به ویژه کسب و کارهای اینترنتی تقویت خواهد شد و شغل های جدیدی در درون دنیای مجازی شکل خواهد گرفت. کسب و کارهای اینترنت محور در کشورهای در حال توسعه شدت و سرعت بیشتری خواهد گرفت.
🔹 اگرچه کشورهای ضعیف از نظر اقتصادی و سیاسی، ضعیف تر می شوند اما کشورهای با اقتصاد بزرگتر، ضرر بسیار بیشتری خواهند دید و همین امر سبب می شود تا فاصله بین کشورهای در حال توسعه با کشورهای توسعه یافته کمتر شود. به نظر می رسد که در این بحران، اتحادیه اروپا بیشترین ضرر را ببیند.
🔻 دو نکته هم در مورد ایران:
🔷اولاً فارغ از نگاه جهانی، به نظر می رسد در که کشور خودمان (ایران)، فعالیت های عمومی دولت بصورت هدفمند به سمت مردمی تر شدن سوق پیدا می کند و عملاً نقش گروههای مردمی در کمک به دولت تقویت خواهد شد. همانگونه که در مهار کرونا، بخش زیادی از فعالیت های عمومی و خدماتی توسط گروههای مردمی، بسیج و گروههای جهادی به انجام رسید.
🔷ثانیاً اگرچه آینده نزدیک ایران نیز همچون سایر کشورها، طعم پیامدهای منفی کرونا را در اقتصاد خواهد چشید اما به دلیل اعمال سیاست های اقتصاد مقاومتی، زودتر از سایر کشورها به سمت الگوی نگاه به داخل و سیاست «اقتصادِ مقاوم و غیر وابسته» حرکت کرده است که به احتمال زیاد به نسبت سایر کشورها می تواند با سرعت بیشتری بازسازی اقتصادی را به انجام برساند و از بسیاری کشورها پیشی گیرد (البته به شرط همت مسئولان مربوطه).
⭕️ تا چند ماه پیش ایران و آمریکا دعوا میکردن سر مسائل انرژی هستهای، الان بحث سر اینه که آفتابه ما از دستمال توالت شما کارایی بیشتری داره اگر تحریمارو لغو کنید تکنولوژی ساختشو بهتون میدیم .
🔴 تاكنون ٢١ هواپيمای کمکهای چين به ايران ارسال شده است
سفیر ایران در چین:
🔹۵۰۰ اتاق پیش ساخته بیمارستانی اهدایی ۲ شرکت چینی به تهران ارسال میشود.
🔹این محموله قابلیت تجهیز فوری یک بیمارستان صحرایی۵۰۰ تخته خوابی را دارد.
🔹تاکنون ۲۱ هواپیما حامل کمک از چین به ایران برای مقابله با کرونا ارسال شده است.
⏪نکته: کشورهای پرمدعای غربی هم ۷ جاسوس پزشک نما با هزار عدد ماسک برامون فرستادن کلی هم تحریمها رو اضافه کردن
🔴 چه زمانی کار جمهوری اسلامی تمام خواهد شد؟
🔹به نظر من در امكانات و اقتدار دشمن مبالغه میشود. نه اینكه بنده خبر ندارم؛ نه، من از اغلب شما از امكاناتی كه دارند و وسایلی كه میسازند، بیشتر اطّلاع دارم، چون اینجا مركز سیل اطّلاعات گوناگون از جاهای دیگر است و ما میدانیم در دنیا چه خبر است. [اما] سلاح و تجهیزات و ابزارهای جاسوسی و ابزارهای اطّلاعاتی و ... برای ایجاد سیطرهی یك قدرت بر ملتی كه بخواهد بایستد، كافی نیست. لذا میبینید كه امروز در حرفهایشان میگویند كه بایستی از درون با ایران برخورد كرد؛ باید ارادهها؛ ارادهی بر ایستادگی را سُست كرد. اگر ارادهی یك ملت - كه در ارادهی مسؤولینش تجسّم و تجسّد پیدا میكند - سُست نشود، هیچ كاری نمیتوانند بكنند. #امام_خامنهای ۷/۳/۱۳۸۲
🔹آن روزی که شهر اصفهان در دورهی شاه سلطان حسین مورد غارت قرار گرفت و مردم قتل عام شدند و حکومت باعظمت صفوی نابود شد، خیلی از افراد غیور بودند که حاضر بودند مبارزه و مقاومت کنند؛ اما شاه سلطان حسین ضعیف بود. اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسینها بشود، دچار مدیران و مسئولانی بشود که جرأت و جسارت ندارند؛ در خود احساس قدرت نمیکنند، در مردم خودشان احساس توانائی و قدرت نمیکنند، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود.امام خامنه ای ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
🔹دشمنان فشار میآورند؛ سختی هست. برای استقلال و حفظ هویّت یك ملت و شرمنده نشدن در مقابل تاریخ، تحمّل این سختیها لازم است. امام خامنهای - ۷/۳/۱۳۸۲
❇️ الحمدلله امروز در راس این مملکت کسی را داریم که دشمنان ایران و اسلام را به ستوه آورده است. ما به ناخدای این کشتی ایمان داریم و پا در رکاب وی ایستادهایم.
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 هلیبُرن آمریکا در بغداد برای بازداشت فرماندهان مقاومت شکست خورد
✔ به نقل از روزنامه سعودی «العرب»، نظامیان تروریست آمریکایی اخیراً یک عملیات هلی بُرن را در بغداد، پایتخت عراق ترتیب دادند.
🔹 بر اساس این گزارش، این عملیات در بامداد روز ۵ شنبه در بغداد انجام شد اما موفقیت آمیز نبود.
🔹 نظامیان تروریست آمریکایی قصد داشتند در جریان عملیات مذکور شماری از فرماندهان گروههای مقاومت عراق را بازداشت کنند.
🔹 برخی منابع اعلام کردند: تروریستهای آمریکایی قصد داشتند «شبل الزیدی» فرمانده «گردانهای امام علی (علیه السلام)»، معاون برجسته «اکرم الکعبی» و یکی از همکاران شهید «ابومهدی المهندس» نائب رئیس فقید حشد شعبی را بازداشت کنند.
🔴 پشت پرده بیعملی سی روزه علیه کرونا
🔹بیعملی سی روزه (از ۶ اسفند تا ۶ فروردین) علیه کرونا چه پشت پردهای دارد؟ این مهم سوالی است که ذهن متخصصان حوزه سلامت، نخبگان و آحاد مردم را به خود مشغول نموده است.
🔹ماجرا از این قرار است؛ عدهای سادهاندیش بر این انگاره بودند که ایجاد بحران سلامت در ایران و کمک برخی طرفهای خارجی، به ویژه انگلیس و فرانسه، میتواند منجر به شکلگیری کمپین کاهش تحریمهای آمریکا علیه ایران گردد. از سوی دیگر، تعدیل شدن تحریمهای آمریکا علیه ایران، راه را برای مذاکرات آینده فراهم خواهد کرد. از این رو سادهاندیشان و نفوذ پذیران به مدت سی روز سلامت جامعه ایران را رها کردند تا از رهگذر "بحران- مذاکره" ایده تعامل با کدخدا را بازسازی و جامعه ایران را نیز مجددا شرطی نمایند. در این رابطه عباس عبدی از تئوری پردازان اصلاح طلب نوشته است : "یکی از دلایلی که دولت تصمیمات سختگیرانه درباره کرونا اعمال نمیکند، این است که شرایط را بهترین فرصت برای حل تحریمها و آغاز گفتوگو میداند."
🔹در نگاه اول به بیعملی سی روزه علیه ویروس منحوس کرونا، سهلاندیشی و شیفتگی برای مذاکره از آن فهم میگردد. اما در نگاه دوم به فاجعهی ایجاد مخاطره برای سلامت جامعه و امنیت ملی، غیر از نفوذ پذیری و خیانت برداشت دیگری نمیتوان داشت.
#نفوذ_پذیران #کاسبان_کرونا #خیانت_بزرگ
« دکتر رضا سراج »
میلاد اسوه اخلاص،آزادگی،ایستادگی،پرچمدار عزت مسلمین و معیارساز عزت و ذلت برای سلسله نسلهای تشیع #حسین_ابن_علی(ع)و روز پاسدار را تبریک عرض میکنم
هدایت شده از آئینهی جان
آیینه جان
بمناسبت سوم شعبانالمعظم، ولادت حضرت اباعبداللهالحسین(ع) و روز پاسدار برگزار میکند.
مسابقه ویژه عیدانه
۵ کمک هزینه ۵۰ میلیون ریالی سفر به عتبات عالیات
زمان: شنبه ۹ فروردین ۱۳۹۹ از ساعت ۱۸ لغایت ۲۴
منبع: محتوای کانال آیینه جان از ۲۹ اسفند ۹۸ تا ۹ فروردین ۹۹
نکته: مسابقه روزانه آیینه جان طبق روال جاری (۶ هدیه ۲ میلیون ریالی) ادامه خواهد داشت.
آیینه جان (در ایتا و سروش)
@aeenejan
@aeenejan
حرم را بستیم
اما شما به مسافرتتان رفتید
هیئت را تعطیل کردیم
اما شما چهارشنبه سوریتان را کنسل نکردید
مساجد را در کل کشور بستیم
اما شما از خرید و خوشگذرانی هایتان نگذشتید
در تاریخ بنویسید حزب اللهی هاپای علم و عقلانیت ماندند اما کسانی که به دروغ دم از علم و وطن پرستی می زدن نماندن
« میثم مطیعی»
⭕️ یک پرسش تاکتیکی؛
مگر آمریکا و استرالیا و ایتالیا و فرانسه و آلمان و انگلیس و دیگر کشورهای غربی #تحریم بودهاند که در مواجهه با کرونا این چنین عاجزانه عمل کردند؟ پس چرا لیبرالها در ایران ضعف خود در برخورد با کرونا را به #تحریم_اقتصادی غرب احاله میدهند؟
👤 حسن عباسی
🔹 بشر تا همین اواخر فکر می کرد عمده راهی را که باید برود رفته و کار چندانی باقی نمانده. حتی کسی مثل فرانسیس فوکویاما حکم کرد که تاریخ با لیبرال دموکراسی به پایان رسیده و از این بعد، کاری جز تکرار این نسخه ندارد. حالا سرو کله یک ویروس پیدا شده و همه دارایی ها، آرزوها و ادعاهای انسان مدرن را در معرض آزمونی بی سابقه قرار داده. دولت های بزرگ که تا دیروز بر سر اینکه کدامشان باید کل جهان را اداره کند در نزاع بودند حالا در تامین ماسک و تخت بیمارستانی و محلول ضد عفونی کننده درمانده اند. سیاستمدارانی که می گفتند کلید حل همه مشکلات در جیب آنهاست، از ترس کرونا معلوم نیست کجا پنهان شده اند، علم مدرن که به مرتبه مقدسات ارتقا داده شده بود، با وجود ابتلای نیم میلیون نفر در جهان هنوز حتی درست نمی تواند بگوید این ویروس در هوا می ماند یا روی زمین می نشیند یا چه؛ شرکت های فرامیلتی بدل به بنگاه های خیریه شده اند و مسابقه اهدای ماسک گذاشته اند، رسانه ها هم به جای آرامش و اعتماد، ترس و تردید می پراکنند. این جهانی که یک موجود ذره بینی اینچنین تعادل آن را بر هم زده نمی تواند داعیه های بزرگ بکند؛ سازندگان و معماران آن نیز. امیدوارم کرونا باعث شده باشد دنیای مدرن و انسان های مدرن حد خود را بشناسند و لااقل از ادعاهای گزاف دست بردارند.
(روی تابلو نوشته اند در بیست بیست فکر می کردیم ماشین ها پرواز خواهند کرد اما فعلا داریم به مردم یاد می دهیم چطور دست هایشان را بشورند!)
🖌 مهدی محمدی
🔴نقش صندوق بینالمللی پول در اغتشاشات آبان ۹۸
🔹رهبر حکیم انقلاب اسلامی آذرماه سال نود و هفت به دولت دستور دادند که در ساختار بودجه اصلاحاتی انجام شود. این دستور برای این بود که برای اشتغال و تولید بسترهای مناسبی در بودجه فراهم شود و بودجه، متناسب با چالشهای کشور تنظیم شود.
🔹طیف نئولیبرال حاکم بر نهادهای اقتصادی دولت اما به جای اصلاح ساختار بودجه متناسب با چالشهای کشور و ایجاد بسترهای مناسب برای اشتغال و تولید در بودجه، سراغ صندوق بینالمللی پول رفت تا با مشورت این نهاد که آلت دست وزارت خزانهداری آمریکاست، ساختار بودجه کشور را اصلاح کند.
🔹اوایل سال نود و هشت، با همکاری وزارت اقتصاد و سازمان برنامهوبودجه، یک هیئت چهار نفره از طرف صندوق بینالمللی پول به ایران آمد تا در زمینه اصلاحات ساختار بودجه کشور و برخی مسائل دیگر به مسوولان دولتی مشورت دهد. این هیئت به مدت دو هفته در ایران بود و ماموریت خود را به انجام رساند.
🔹خردادماه نود و هشت، وقتی سازمان برنامه و بودجه، "چارچوب اصلاح ساختاری بودجه" را منتشر کرد، آنها که با صندوق بینالمللی پول آشنا هستند، کاملا دریافتند که این نسخه را صندوق برای ایران نوشته است. راقم این سطور یاد "جفری ساکس" افتاد که برای لهستان، یک شبه نسخه ۱۵ صفحهای اصلاحات نئولیبرالی پیچید و اقتصاد آن را ویران کرد.
🔹در سند ۴۴ صفحهای "چارچوب اصلاح ساختاری بودجه"، ۷۴ بار کلمه #یارانه آمده بود و سند بر حذف یارانه بنزین و سایر حاملهای انرژی، یارانه کالاهای اساسی، یارانه تولید، یارانه کشاورزی و... تصریح داشت.
🔹این سند آنچه رهبر انقلاب میخواستند نبود و همانگونه که انتظار میرفت، ایشان این سند را تنفیذ نکردند. اما طولی نگذشت که اجرای سند توسط دولت آغاز شد و اولین گام، افزایش قیمت بنزین بود که در آن جمعه معروف اتفاق افتاد.
🔹با اجرای نسخه صندوق و افزایش قیمت بنزین، کشور به آشوب کشیده شد و اربابان آمریکایی صندوق، که با علم به آثار نسخه صندوق انتظار این اتفاقات را میکشیدند، وارد صحنه شدند تا از آشوبی که خود برایش نسخه پیچیده بودند، علیه نظام بهرهبرداری کنند.
🔹دقت کنیم که ماجرای اصلاح ساختار بودجه و افزایش قیمت بنزین، صرفا ناشی از تعلق خاطر و اشتیاق تیم اقتصادی دولت به نسخههای صندوق بود. اگر ایران از این نهاد وام بگیرد، اشتیاق ۹۸ جای خود را به الزام و اجبار ۹۹ خواهد داد.
سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #بیوتروریسمl سخنان متفاوت دکتر کرمی
🔻 آیا حمله بیوتروریسم میتواند محتمل باشد؟
✅ دکتر کرمی در برنامه عصر شبکه افق از پشت پرده کرونا بیوتروریسم آمریکا می گوید..
⭕️ روحانی: خدا را شکر که جزو کشورهایی نیستیم که مریضهامان در پیادهرو و چمن بیمارستان افتاده باشند.
اینها همان «قدرتها»ی جهان نیستند که قرار بود مشکل آب خوردن ما رو هم با دستان پر خیر و محبتشان رفع و رجوع کنند؟ و ما بیشناسنامههای عصرحجری از جهنم برگشتهی ترسو نمیفهمیدیمشان؟
⭕️ «رضا نصری» از فعالین #اصلاح_طلب در یادداشتی در روزنامه شرق با عنوان «برنامه ایران پس از پیروزی ترامپ» نوشت:حقیقت این است که احتمال پیروزی #ترامپ در انتخابات سال آینده زیاد است و اگر به توافق با او نرسیم احتمال ترور بقیه فرماندهان نظامی ما زیاد است.
-نهههه ترامپ ما رو نخور.🙏💀🇺🇸