🔴 #توطئه یا #دلسوزی؟ l درباره ادعای غرق کردن تعدادی از مهاجرین غیرقانونی افغانستانی
🔹 مهاجرین غرق شده مهاجر غیرقانونی بوده و دولتها عموما در مرز به مرزگذران غیرقانونی شلیک میکنند. این درحالی است که هیچ مورد مهمی از شلیک به مهاجرین غیرقانونی افغانستانی در تاریخ ایران گزارش نشده است.
🔹 بعد از شیوع ویروس کرونا ابتدا شاهد بازگشت بیسابقه افغانها به کشور خودشان بودیم اما پس شیوع ویروس در افغانستان به دلیل فقدان امکانات و ارائه خدمات رایگان بهداشتی حتی به مهاجرین غیرقانونی در ایران، موج مهاجرت به ایران تشدید شد؛ طوری که فقط ۱۳۰ هزار مورد مرزگذری کشف شده است.
🔹 حادثه در شبی سیلابی در هیرمند، از معابر اصلی مهاجرین، رخ داده است. ایران کشور پاییندست هیرمند است و نظربه جریان بالا به پایین آب طبیعتا اجساد مغروقین باید در ایران کشف میشد تا در سواحل افغانستان! لذا مهمترین گزینه محتمل، غرق شدن مهاجرین در آبهای بالادست هیرمند در خاک افغانستان است.
🔹 نه در شب حادثه و نه در روزهای بعد از آن (تا ۱۰ روز) مقامات مرزی افغانستان گزارشی از حادثه به مقامات ایرانی ندادهاند. درحالیکه منطقا اجساد در روز حادثه یافت شدهاند. این درحالیست که مطابق قرارداد انتظامات مرزی ایران و افغانستان مصوب ۱۳۳۵ ترتیباتی برای چنین مواردی پیشبینی شده است.
🔹 مقامات افغانستان ترجیح دادند که بجای این ترتیبات، پس از ۱۰ روز، با پشتیبانی وزیر خارجه آمریکا از طریق بیبیسی به ایران اعتراض کنند!
🔹 جالب آنکه افغانها بدلیل ویروس کرونا ۵۴ پاسگاه مرزی که در سالهای گذشته به هزینه ایران برای کنترل مرز احداث شده بود را ترک کرده اند و ایران را با ۷۰۰ کیلومتر مرز که بعضا در کنترل طالبان است تنها گذاشتهاند؛ مرزی که از آن برای قاچاق انسان، موادمخدر و اقدامات تروریستی علیه ایران به کرات استفاده شده و میشود.
💢 در چنین شرایطی موضعگیری مشکوک و مشترک افغانستان-آمریکا بیشتر رنگ و بوی توطئهای سیاسی دارد تا حمایتی انسانی.
🖌 #محسن_عبداللهی
🔴با هشتگ #خاتمی_امید، اصلاحات امیدوار نمی شود!
🔻طرفداران معدود سید محمد خاتمی سعی می کنند برای احیای جایگاه لیدری او هشتگ #امید_خاتمی را داغ کنند. درحالی که
🔹بدنه اجتماعی اصلاح طلب از خاتمی بابت پاسخگو نبودن شاکیست؛
🔹جوانان فعال اصلاح طلب به خاطر تَکرار خطاها و شکست ها سرخورده اند؛
🔹تندروهایی چون عبدی به او معترض و بی اعتقاد هستند؛
🔹و منتقدان درونی اصلاحات مثل زیباکلام و کرباسچی بدون تعارف میگویند اصلاحات ۲۲ سال است رهبر ندارد!
🔻هیچ کدام وی را در جایگاهی نمی دانند که بخواهد دم از تز آشتی ملی و مردم داری و اصلاح بزند. خاتمی خیلی وقت است با تکرارهای غیر مسوولانه و بی اساس خود را تمام کرده است!
#محمد_عبدالهی
🔴 #منتظر_نباشید!! l اعتراف اندیشکده آمریکایی به اقتدار ایران
🔻 اندیشکده شورای آتلانتیک در گزارشی به قلم دکتر راز زیمت از اعضای پژوهشی موسسه مطالعات امنیت ملی و از کارشناسان کهنهکار امور ایران در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نوشت:
" نظام، اقتصاد و هژمونی ایران با وجود فشار حداکثری آمریکا و تحولات منطقه دچار فروپاشی نخواهد شد. منتظر ظهور یک خاورمیانه جدید بدون جمهوری اسلامی نباشید."
🔴 نفت کش های ایرانی با کدام پشتوانه به ونزوئلا می روند ؟
🔻 اخیرا خبرگزاری رویترز در گزارشی اعلام کرد که یک نفتکش ایرانی در حال انتقال محموله بزرگی از بنزین به سمت ونزوئلاست. نکته مهمی که رویترز به آن اشاره کرد این بود که با توجه به نزدیکی جغرافیایی ونزوئلا با ایالات متحده و تحریم هردو کشور ایران و ونزوئلا توسط این کشور ،نفتکش ایرانی با پرچم جمهوری اسلامی در حال حرکت به سمت مقصد می باشد.
🔹 این کشتی در حال حاضر از تنگه جبل الطارق گذشته و وارد اقیانوس اطلس شده است. همچنین ایالات متحده رسما اعلام کرد که ایران ۵ نفتکش حامل سوخت به سمت ونزوئلا ارسال کرده که در حال حرکت در دریاهای آزاد می باشند.
چندی پیش نیز وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد ایران ۹ تن شمش طلا از ونزوئلا به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار را از طریق هواپیمایی ماهان در ازای خدمات نفتی به ایران منتقل کرده است.
🔻 در خصوص مطالب فوق ذکر چند نکته ضروری است:
1️⃣ همکاری های ایران و ونزوئلا در شرایط تحریم شدید هر دو کشور نشان دهنده شکست راهبرد آمریکا برای تسلیم کردن این ۲ منبع بزرگ انرژی دنیاست.
ایران با کمک تکنولوژی بومی خود در شرایط تحریم شدید و همه جانبه قادر به پشتیبانی از متحدان خود می باشد و این حمایت ها یک طرفه نیست و هر دو طرف منتفع می شوند.
۹ تن طلا یعنی حدود ۸۵۰۰ میلیارد تومان و این میزان از طلا در شرایط تحریم کمرشکن برای ایران یک اندوخته بسیار ارزشمند است تا بتواند در برابر تحریم ها تاب بیاورد. در ازای این میزان از طلا به این کشور سوخت و خدمات نفتی ارائه خواهد شد. این یعنی تکنولوژی بومی ایرانی در شرایط تحریمی به کمک اقتصاد کشور آمده است. ایران پس از بهره برداری از پالایشگاه بومی ستاره خلیج فارس به صادر کننده بنزین تبدیل شد و بنزین برخلاف نفت خام به آسانی قابل فروش است .
2️⃣ این که ایران از عمد پرچم خود را بر روی نفتکش هایش برافراشته کرده تا عرض اقیانوس اطلس را بپیماید و ناوگان دریایی ایالات متحده هم نظاره گر آن باشد . بسیار بعید است آمریکا جرات کند نفتکش های ایرانی را توقیف نماید چرا که انگلیس قبلا این قمار را انجام داد و نتیجه آن را به وضوح دید.
3️⃣ سومین نکته و اصلی ترین نکته این است که ایران پس از موشک باران عین الاسد و ارسال ماهواره نظامی به فضا ( که ماهواره بر آن در واقع یک موشک قاره پیما بود ) به یک توازن وحشت با ایالات متحده دست یافته است و با توجه به این نکته که آمریکا از عزم ایران برای استفاده از موشک هایش تردید ندارد باید گفت ایران به اعتبار قدرت راهبردی موشکی خود در حال شکستن علنی تحریم های آمریکاست و این توانایی استراتژیک تضمین کننده فعالیت های اقتصادی ایران در شرایط تحریم است.
🔻ایران به پشتوانه زرادخانه موشکی اش علنا نفتکش هایش را روانه ونزوئلا کرده و در حال ریش خند به تحریم خود و متحدش می باشد و اگر ایالات متحده جلوی آن را نگیرد دیگر نمی تواند عنوان ابرقدرت را یدک بکشد.
❇️ این اقدام ایران ضربه حیثیتی سنگینی برای ترامپی ست که ۲ سال پیش از برجام خارج شد و بنای نابودی اقتصاد ایران و تسلیم آن بوسیله تحریم هایش را داشت اما اکنون نظاره گر حرکت نفتکش های ایرانی با پرچم جمهوری اسلامی در نزدیکی آب هایش است.ترامپ خوب می داند کرونا چه بحرانی برای ایالات متحده ایجاد کرده است و به همین دلیل وارد یک چالش پر ریسک با ایران نخواهد شد؛ علی الخصوص که فعلا از نظر ترامپ مهار و تنبیه چین باید اولویت سیاست خارجی آمریکا باشد.
🔻چند روز دیگر مشخص خواهد کرد ترامپ جرات دستور توقیف نفتکش های ایرانی را به خود می دهد یا با سکوتی معنی دار از کنار آن خواهد گذشت؟
🖌 #تقوی_نیا
🔴 چشم انداز روابط تهران - بغداد در دوره الکاظمی؟
🔻 روابط تهران و بغداد، روابطی نیست که با رفتن یک دولت و یک نخست وزیر و آمدن یک دولت و نخست وزیر دیگر، دچار تغییراتی قابل ملاحظه شود، ولذا می توان گفت که روابط تهران و بغداد در دوران نخست وزیری مصطفی کاظمی نیز روابطی خوب و رو به گسترش خواهد بود.
🔹 البته در زمان این دولت نیز دولت آمریکا همچون گذشته خواهد کوشید تا با شیوه های گوناگون، اختلالاتی را در روابط ایران و عراق ایجاد کند و با بهره جستن از عناصر نفوذی و یا دامن زدن به تبلیغات بی پایه و اساس، از توسعه روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور جلوگیری نماید؛ غافل از آنکه این روابط به علت اشتراکات تاریخی و اشتراکات فوق العاده مذهبی و فرهنگی، روابطی ژرف و پُر ابعادی است که امواج سهمگین تبلیغات، توانایی کاهش یا قطع آن را نخواهند داشت.
🔹 با این حال و شاید در کنار موارد فوق و منافع اقتصادی طرفینی آنچه از همه مهمتر میباشد نقش بسیار تعیین کننده ای است که همکاری ها و همسویی های نظامی دو کشور در مقابله با تروریسم داشته و عراق را از شرّ خشن ترین و بی رحمانه ترین نوع تروریسم تکفیری رهایی بخشیده است.
🔹 البته بهخاطر همین همکاری های مؤثر در خنثی کردن توطئه های تروریستیِ مثلث عربی، عبری و غربی است که همزمان با آغاز بهکار مصطفی الکاظمی، تلاش های تازه ای برای اخلال در روابط تهران و بغداد بکار گرفته شده و عناصر نفوذی در عراق، برای اشغال پست های مدیریتی تأثیر گذار بر روابط خارجی این کشور فعالیت های مجددی را آغاز کرده اند.
🖌 #قنادباشی
سوال
بورس برای دولت درآمد دارد؟
جواب:
شما هر معامله ای که میکنی *نیم درصد ارزشش میره تو جیب دولت به عنوان مالیات*
در روز کاری قبل حدود ۲۵ هزار میلیارد تومن معامله در بورس انجام شد.
نیم درصدش میشه ۱۲۵ میلیارد تومن. با دلار ۱۶ هزار تومنی میشه حدود ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار.
هر بشکه نفت ایران با این شرایط تحریم و فروش سخت نهایت بشکه ای ۱۵ تا ۱۷ دلار معامله میشه. ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار تقسیم بر ۱۵ دلار میشه ۵۲۰ هزار بشکه !
بله روزی ۵۲۰ هزار بشکه!
حالا فک کن بورس تا آخر سال ۲ برابر شه و ارزش معاملات رشد کنه...
درآمد بورسی دولت میشه روزی ۱ میلیون بشکه !!!
به نظر شما دیگه نیازی به فروش نفت داره؟!
نیازی به رفع تحریم فروش نفت داره؟
نتیجه دولت با بورس حالا حالا ها کار داره.تمام
قذافی به دنبال پایان شیرین تحریم ها بود و دل به اعتماد غرب و نوچه هایش سپرد که ناگهان، هم پایان تلخ خودش رقم خورد، هم تلخی بی پایان جنگ را به جان ملتش انداخت!
📝 #رها_عبداللهی
✳️ #قمار_جدید_ترامپ l آیا ترامپ با ایجاد ناامنی در آبراههای بینالمللی بهدنبال قمار جدید است؟
🔻 روز گذشته یک مقام ارشد دولت آمریکا که حاضر به افشای نامش نشد به خبرگزاری رویترز گفت؛ واشینگتن در حال بررسی اقدامات مناسب برای واکنش نشاندادن به انتقال بنزین توسط ایران به ونزوئلاست. ایران و ونزوئلا به صورت غیرقانونی و در اقدامی یکجانبه از سوی آمریکا تحریم شدهاند.
🔹اخبار دریافت شده از منابع مطلع حاکیاست ؛ نیروی دریایی آمریکا ۴ ناو جنگی به همراه هواپیمای «پی ۸ پوسایدون» Boeing P-8 Poseidon از اسکادران VP-26 را به منطقه کارائیب اعزام کرده است.
🔹در صورتی که آمریکا مشابه دزدان دریایی قصد ایجاد ناامنی در آبراههای بینالمللی را داشته باشد دست به ریسکی خطرناک زده که به طور قطع بدون واکنش نخواهد بود.
🔴 ️ اول قدرت نظامی بعد گفتمان
🔹ترامپ میگوید: ما الان داریم به طرزی باورنکردنی تجهیزات نظامی تولید میکنیم درسطحی که هیچکس قبلا شاهد آن نبوده.ما موشکی ساختهایم که ۱۷بار سریعتر از موشکهای فعلی است.
کاش آن سیاستمدار معروف و مرحوم، زنده بودند و میدیدند برای آمریکا دنیای فردا هم دنیای موشکهاست نه دنیای گفتمانها.
✍️«سید نظام الدین موسوی»
💠 مجلس دهم در پله پایانی
هفته پیشرو آخرین هفته کاری نمایندگان مجلس دهم است؛ آخرین جلسات علنی مجلس دهم در همین هفته برگزار میشود و مراسم اختتامیه نیز در ۳۱ اردیبهشت خواهد بود. دراینباره نکات زیر قابل توجه است:
نکات تحلیلی: ۱ -این نکته کاملاً طبیعی است که در مقام ارزیابی، هر نهادی دربرگیرنده ضعفها و قوتهایی است. نمیتوان و چندان منصفانه و منطقی هم نیست که مجلس کنونی را ضعیفترین مجلس جمهوری اسلامی معرفی کرد، همچنان که برخی ابایی از بکار بردن چنین تعابیری ندارند. تضعیف و بیخاصیت معرفی کردن یکی از ارکان و قوای کشور هیچ منفعتی در پی ندارد. باید قوتها و کاستیهایش را با هم دید. ۲- ضرورت دارد کسانی با رویکردهایی کارشناسی و با نگاهی دلسوزانه ارزیابی واقعبینانه و دقیق از مجلسی که هم اینک روزهای پایان کارش را میگذارند، ارائه دهند. مهمترین متغیرها در ارزیابی این مجلس، تطبیق آن بر پیگیری مطالبات واقعی مردم و کشور است. ۳- غلتیدن مجلس به سمت ملاحظات سیاسی و جناحی بزرگترین ضعف آن به حساب میآید. غلبه نگاههای منطقهای بهجای رویکردهای ملی چالش فراگیر و مستمر تقریباً همه مجالس تاریخ نظام جمهوری اسلامی بوده است. مجلس جدید باید خود را از این وضعیت پرهزینه برهاند. طبعاً تمرکز مجلس بر مسائل اقتصادی کلان کشور، نهایتاً آثار و نتایج مثبتی برای همه مناطق کشور رقم خواهد زد. ۴ - رد صلاحیت جمع زیادی از نمایندگان مجلس دهم در انتخابات اخیر، نه به نفع خود مجلس بود و نه به نفع نظام و نه هیچکس دیگر. مجلس یازدهم برای پیشگیری از چنین سرنوشتی باید نظارت بر خویش را مو جدی بگیرد. ۵ - از دیگر سو در حوزه مسائل سیاسی کشور، رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال98 فرمودند یك نمونه از شرارتهای آمریكا این است كه كنگره در دو سال گذشته، 226 طرح و لایحه علیه جمهوری اسلامی ارائه و یا تصویب كرده است كه البته باید از مجلس خودمان هم گلایه و سؤال بكنیم كه مجلس شورای اسلامی تاكنون چند طرح و یا لایحه علیه خباثتهای آمریكا ارائه یا تصویب كرده است؟
نکته راهبردی: مهمترین موضوع برای نمایندگان جدید خانه ملت، عبرتآموزی از حوادثی است که اتفاق افتاده و تجربهای است که باید از وضعیت کنونی بیاموزند. نمایندگانی که وارد خانه ملت میشوند، یادشان باشد که وکلای مردم هستند و لاغیر؛ پس لازم است ضمن همافزایی و رویکرد انسجامبخشی در درون مجلس، به دور از حواشی، بر مسائل اساسی کشور تمرکز دقیق و کارشناسانه داشته باشند.
🔴 #بخوانید l عدالتخواهانی که مولا علی(ع) را کشتند‼️
🖌 #علی_مهدیان
🔻 "اعرف الحق تعرف اهله " پاسخ امیرالمومنین است به یک پرسش. پرسشی که نماد یک زخم کاری و عمیق بر جان اندیشه خوارجی است. اندیشه کسانی که قدرت ندارند در میانه دعواها و نقشه ها حق را بیابند. شاخص ها و استاندارد هایشان غلط و ناقص است ظاهرگرایانه است و برای اینکه دچار #استانداردهای_دوگانه نشوند تیغ را به روی حق و باطل هر دو میکشند. هم علی هم معاویه و عمروعاص.
🔻چرا حکومت داری؟ اصلا حکومت مال خدا است. پس هر کس حکومت دارد بزنیم. چرا پول داری پول مال خدا است پس هر کس پولدار است بزنیم. تو پول و قدرت داری و این همه انسان فقیر داریم پس تو بدی. اگر بگویی خدیجه پولدار بود محمدص پولدار بود موسی ع پولدار بود امیرالمومنین پولدار بود امام خمینی پولدار بود نمیفهمند. اگر بگویی باید پول داشت و خرج جبهه حق کرد حکومت داشت و خرج احقاق حق مظلوم کرد نه چپگرایانه هر پولدار قدرتمندی را محکوم کرد ارور میدهند. باور کنید ظلم ستیزی کمونیستی روحش ظلم ستیزی خوارجی است. ظلم ستیزی بر بستر ظاهرگرایی.
🔻در جامعه دینی اینها عدالتخواهانی هستند که آرمانجوییشان ربطی با ولایت ندارد ان الحکم الا لله یعنی آرمان بی ولایت، یعنی توحید بدون ولایت، یعنی حرکت بدون رهبر. چرا رهبر نه ؟ چون ولایت و رهبری عقل جامعه است و این آرمانجویی با عقل نسبتی ندارد. چون ولایت روح جامعه است و این جریان بدن را میشناسد نه روح.
🔻مارخوش خط و خالند چون حرف از ارزش ها میزنند حرف از آرمانها میزنند اینها قبل از آنکه شکم بیگناهان را با تیغ نفهمی هایشان سفره کنند کمر علی ع را شکسته بودند. به نام پر زرق و برق ترین شعارها از جمله توحید.
🔻حاصل عمرم در حوزه یک جمله شده و آن اینکه هر آرمانی و هر ارزشی، دقیقا هر ارزشی، در زبان هر کس شنیدم نسبتش را با اندیشه ناب محمدی بیابم با اندیشه امام. از جمله عدالت. عدالت علوی و ناب با عدالت ظاهرگرایانه متحجر با عدالت مارقین با عدالت کمونیستی فرق میکند. ظلم ستیزی خمینی با ظلم ستیزی کج کلاههای سیبیلو با ظلم ستیزی کسانی که شاخصهای رشدشان قواره ای بیش از چشمهایشان ندارد با ظلم ستیزی جاهلان ظاهرگرا فرق میکند.
🔻اینها فقط اهل ظلم به این و آن نیستند ظلم اصلی را به انقلاب مردم میکنند. چهل سال انقلاب را شکست میدانند چرا که آرمانها به تقریرشان رخ نداد. #بیانیه_گام_دوم را یک دروغ بزرگ میفهمند. ربطی به مدرک و سواد و مقاله و کتاب ندارد اینها حوادث و وقایع و رخدادها را بر اساس حق نمیشناسند بر اساس ظاهر تقریر میکنند.
🔻معمولا ابزار دست انگلیس و آمریکا و خلاصه دشمن هوشمند دنیاخواهند. این جریان محل خیزش و رویش ابن ملجم ها است. ببینید شهید مطهری را چه کسانی و چرا کشتند.
✳️ نخستوزیر جدید عراق الحشد الشعبی را «نور چشمان» این کشور دانست
🔹نخستوزیر عراق در دیدار با رئیس و فرماندهان سازمان الحشد الشعبی ضمن اعلام حمایت و دفاع از این سازمان، گفت که نباید بین الحشد العشبی و دولت شکاف بیفتد.
🔴 بازگشت دزدان دریای کارائیب‼️
🔻 چندی قبل بود که رسانه های مختلف مدعی شدند که ایران درقبال ارسال بنزین به ونزوئلا، ۹ تن طلا توسط هواپیمایی ماهان، وارد ایران کرده است. نیمه اردیبهشت ماه، بلومبرگ به نقل از منابعی که نامی از آن ها نبرد، مدعی شد: «۹ تن شمش طلا با ارزشی معادل ۵۰۰ میلیون دلار در ماه آوریل با هواپیما بابت همکاری ایران در راهاندازی پالایشگاههای تولید بنزین در ونزوئلا از ونزوئلا به تهران ارسال شد.»
🔹 از این که ایران به ونزوئلا بنزین فرستاده است یا نه یا می خواهد بفرستد یا نه، خبری در دست نبود تا این که پنج شنبه هفته گذشته رویترز در گزارشی با استفاده از دادههای رفینیتیو آیکون، وب سایت مسیریاب کشتیها مدعی شد که یک کشتی با پرچم ایران وحامل بنزین از ایران راهی ونزوئلا شده است.
🔹 ساعاتی پس از انتشار این خبر، آمریکایی ها سندی را منتشر کردند که از شرکتهای کشتیرانی در جهان به ویژه شرکت هایی که در بخشهای حمل انرژی و فلزات فعالیت دارند، خواسته بود که مراقب فریبکاریهای ایران، کره شمالی و سوریه درزمینه دور زدن تحریم ها باشند. همزمان یک مقام آمریکایی که نامی از وی برده نشده، در گفت و گو با رویترز خبرداد که واشنگتن در حال بررسی گزینههای خود برای اقدام احتمالی علیه یک کشتی ایرانی حامل سوخت است تا این که روز گذشته در خبرها آمد که آمریکا چهار ناو جنگی خود را به همراه هواپیمای «پی ۸ پوسایدون»، به منظور مقابله با نفتکش ایرانی به کارائیب فرستاده است.
🔹هیچ مقام رسمی در ایران به این ادعاها و نیز این اقدام آمریکا واکنش نشان نداده اما «نور نیوز» سایت نزدیک به شورای عالی امنیت ملی با عبارتی تهدید آمیز نوشت:«در صورتی که آمریکا مشابه دزدان دریایی قصد ایجاد ناامنی در آبراههای بینالمللی را داشته باشد دست به ریسکی خطرناک زده که به طور قطع بدون واکنش نخواهد بود.» سال گذشته انگلیس در یک اقدام غیر قانونی نفتکش ایرانی «گریس» را در جبل الطارق توقیف کرد و ایران در اقدامی تلافی جویانه نفتکش انگلیسی به نام «استنا ایمپرو» را در تنگه هرمز توقیف کرد.
🔹همزمان مهدی محمدی، تحلیلگر مسائل بین الملل توقیف سال گذشته نفتکش انگلیسی توسط ایران را یادآور شد و در توئیتی به طرف آمریکایی هشدار داد: «ناوگان آمریکا و متحدانش در خلیج فارس، گروگان هر نوع تجاوز به کشتیرانی قانونی بین المللی ایران است. ترامپ خوب است قبل از هر تصمیمی جزئیات تجربه نفتکش انگلیسی را از دوستش بوریس جانسون بپرسد.»
⭕️ هرگونه مخاطره امنیتی آمریکا برای کشتی های ایرانی که طبق قوانین بینالمللی در حال انتقال سوخت هستند به معنی استقبال جهان از حاکمیت #قانون_جنگل بر همه آب راههای بین المللی خواهد بود.ایران ثابت کرده است برای زحمت آفرینان زحمت مضاعف ایجاد میشود.این بدعت همه آبهای جهان را ناامن میکند
🖌 عبدالله گنجی
#سرباز_وطن
💥هیچ وقت ندیده ایم کسانی که به وقت خطا یا سانحه، اینطور بی محابا به نیروهای مسلح حمله می کنند، به وقت پیروزی یا جانفشانی، از آنها طرفداری یا تجلیلی کرده باشند.
👇معلوم می شود مشکل اینها با اصل ‘سربازی وطن’ یا ‘دفاع ایدئولوژیک’ است که اگر نبود، هیچ کس نمی داند چه بر سر قلمروی به نام ایران می آمد.
معلوم است نمی خواهند این حقیقت دیده شود که تزریق ایدئولوژی به دفاع، تا چه حد آن را ممتاز و کارآمد کرده.
👇اگر قصدشان غصه خوردن برای جان آدمیان است، چرا صدها و هزاران جای دیگر که آدمیان را دستجمعی کشتار می کنند صدایی از اینها در نمی آید؟
اگر هدفشان دل سوزاندن برای بخش دفاع کشور است، چرا هرگز کسی ندیده روشنفکران غربگرا و سلبریتی ها برای دفاع از ایران یک سیلی بخورند؛ گلوله که جای خود دارد.
👇 همه اینها به ما می گوید این افراد در اصل با مقوله ای به نام ‘دفاع’ مشکل دارند حالا یا به این دلیل که اساسا دشمن را دشمن نمی دانند، یا ملت ایران را بزرگ ترین دشمن خود می دانند یا هم اینکه ماموریت آنها حمله به هر چیزی است که ‘تسلیم’ را دشوار یا بی اعتبار می کند.
👇نیروی نظامی جانش را کف دست گرفته و در مقابل دشمنانی هار و خونخوار ایستاده.
خطا هم ممکن است بکند، گرچه که خطاهایش در مقابل توفیقاتش ‘هیچ’ است.
🔴 ارتش سازمان منضبط و دقیقی است و من اطمینان دارم اصلاحاتی اساسی در سازمان رزم خود ایجاد خواهد کرد، همچنانکه سپاه پس از حادثه هواپیمای اوکراینی نظامات خود را یکسره بازنگری و نوسازی کرده.
☑️هیچ خطای انسانی بزرگ تر از این نیست که در میانه نبردی دشوار و پیچیده، لوله تفنگ را سمت ‘سرباز وطن’ بگیرید ولو اشتباهی حتی بزرگ کرده باشد.
✔️ صاحبان این تفنگ های به خیانت نشانه گرفته شده را به خاطر بسپارید.
✍️مهدی محمدی
#ویژگی های ویروس های خبری
💥ویروسهای خبری مانند بسیاری از ویروسهای دیگر عمل میکنند با این تفاوت که بستر آنها میتواند ارزشها، باورها، نگرشها و حتی روح و جسم آدمی باشد. خبرهای ویروسی یعنی خبرهایی که بزرگنمایی یا کوچک نمایی میکنند، خبرهای ناقص یا گزینشی هستند و اساساً بناست به شکل ویروس با سرعت و وسیع پخش شوند تا شناخت انسان را مختل کنند.
👇معمولاً این اخبار از ابعاد مختلف شباهتهایی به ویروسها دارند:
1️⃣معمولاً این اخبار به دلیل گسترش فناوری و وسایل ارتباط اجتماعی از سرعت انتشار بالایی برخوردارند.
2️⃣درجه تخریب این اخبار زمانی که جنگ تبلیغاتی و رسانهایی وجود داشته باشد، بالاست.
3️⃣این اخبار توانایی اثرگذاری بر روی عقاید، ارزشها و باورهای ما را دارند.
👇راههای مقابله با ویروسهای خبری:
✔️اصالت یک خبر میتواند با اصالت منبع پیام ارتباط مستقیم داشته باشد پس منبع مهم است.
✔️یکی از راه ها عدم بازنشر اخبار ویروسی است که باعث شکست زنجیره خبر معیوب میشود.
✔️ارتقای سواد رسانهای راه مقابله با اخبار ویروسی است.
✍️سید مرتضی بن شاهی
🔰 در یک مبارزهی عظیم با جبهه استکبار قرار داریم
👈 انقلاب اسلامی به مردم احساس عزّت داده
🔻 رهبرانقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی با طرح سه نکته، از سه زاویه «موقعیّت کنونی کشور» را تبیین کردند:
۱. جمهوری اسلامی در یک مبارزهی عظیم با جبههی ظلم و استکبار است؛
۲. ظرفیّت کشور برای مقابله بسیار بالا است و تجربه در قضایای گوناگون این را به ما نشان میدهد؛
۳. با انقلاب اسلامی، احساس قدرت و عزّت در کشور و مردمِ ما نهادینه شده است؛ البتّه دشمن در صدد است که اعتماد بهنفسِ ملّیِ ما را از بین ببرد. ۹۹/۲/۲۸
✅ #یارگیری_کنید l #مماشات_نکنید
🔴 دولت جوان حزباللّهی یعنی....
🔻 رهبر انقلاب (امروز): دولت جوان حزباللّهی #علاج مشکلات کشور است. البتّه معنیاش این نیست که مثلاً رئیس این دولت یک جوان سیودوساله باشد؛ بلکه یعنی دولتِ سرِپا، بانشاط، آماده و در سنینِ کار و تلاش باشد.
🔹️ جبههی انقلاب را گسترش بدهید؛ یارگیری کنید؛ حذف نکنید. بعضیها که به اسلام و انقلاب معتقدند، در فلان مسئله با شما موافق نیستند؛ این موجب طرد نشود. البتّه منظور جذب منافق و آدم بیاعتقاد نیست.
🔹 با کسانی که مبانی انقلاب را قبول نمیکنند، ایجاد تردید میکنند و دشمن را تزیین میکنند، مماشات نکنید. ایجاد تردید، ستون فقرات کار دشمن است.
🔹جمهوری اسلامی در یک مبارزهی عظیم با جبههی ظلم و استکبار است؛ ۹۹/۲/۲۸
🔴 #برنده_کیست؟ l استراتژی بازی بزدل ایران و آمریکا
🔻 در حین جنگ کانال سوئز در سال ۱۹۵۶ که توافقی محرمانه بین انگلستان ، فرانسه و اسرائیل جهت سقوط جمال عبدالناصر بود، دوایت آیزنهاور رئیس جمهور وقت آمریکا که از طرح مخفی انگلستان و فرانسه آگاهی یافته بود بسیار خمشگین شد؛ علت این خشم هم بی اطلاعی وی از تبانی پنهانی انگلیس و فرانسه بدون هماهنگی آمریکا بود. با اولتیماتوم آیزنهاور و خروشچف ، انگلیس و فرانسه مجبور شدند چتربازان خود را از مناطق درگیر عقب بکشند و بحران ۱۹۵۶ سوئز با موفقیت عبدالناصر پایان یافت.
🔹 اما آن جنگ یک نتیجه بزرگ برای افکار عمومی دنیا داشت؛ پایان دوران انگلستان . بعد از این جنگ به تمام دنیا ثابت شد که فقط آمریکا و شوروی تعیین کننده مقدرات جهانی اند و بقیه دنباله رو آنان.
🔹 در سال ۱۹۸۹ با فروپاشی دیوار برلین با وجود این که هنوز ۲ سال تا فروپاشی رسمی شوروی زمان باقی مانده بود ، اما مشخص شد یکه تاز عرصه سیاست و روابط بین الملل ایالات متحده است. تا آنجا که نظریه پرداز معروفشان فرانسیس فوکویاما از پایان تاریخ سخن گفت و لیبرالیسم به رهبری آمریکا را شکست ناپذیر قلمداد نمود.
🔹 از آن تاریخ حدود ۳۰ سال گذشته و ایران در یک اقدام بی سابقه راهبردی پس از ۲ سال تحریم کمرشکن و تقابل با ایالات متحده که به تنش های مستقیم نظامی منجر شد ، ۵ نفتکش را روانه یکی از حیات خلوت های سنتی آمریکا ( طبق دکترین جیمز مونروئه ) کرده و ارتش ایالات متحده نیز درصدد رویارویی برآمده است.
🔹سیاست گذاران ایران به اتکای توان نظامی خود استراتژی بازی بزدل ( چیکن استراتژی) را با حاکمان کاخ سفید شروع کرده اند و کسی که در مرحله آخر کنار بکشد بازنده این دوئل است. آینده این رویارویی تصویر آینده جهان است ؛ اگر ایران بتواند به پشتوانه توان نظامی و مقاومت اقتصادی مردمش این نفتکش ها را به مقصد برساند به معنای پایان عصر ابرقدرتی آمریکاست. چرا که معنای ابرقدرت این است که کشوری بتواند در هر نقطه جهان منافعش را تحصیل کند و قدرت دخالت موثر و تعیین کننده داشته باشد.
🔹اگر این اتفاق رخ دهد به وضوح وارد عصری خواهیم شد که از جهان تک قطبی نیست بلکه نظام بین الملل چند قطبی نامیده می شود. آمریکا همچنان یک قدرت بزرگ خواهد ماند اما دیگر لقب ابرقدرت طبق تعاریف علوم سیاسی برازنده او نیست.
دنیا بین قدرت های جهانی توزیع می شود و بی شک ایران هم در این سهم بندی بهره ای خواهد خواست و آن تسلط و نفوذ در منطقه ای ست که غربی ها بدان خاورمیانه می گویند ...
🖌 #تقوی_نیا
⭕️ #ماهاتیر_محمد:آمریکا جنگندههای F16 را به صورت ناقص میفروشد پس از دریافت جنگندهها دریافتیم واشنگتن آن را را بدون کدهای اساسی و برنامه کامل فروخته و مالزی نمیتواند از قابلیت هجومی آنها استفاده کند.آمریکا با تمام کشورهای جهان به جز رژیم اسرائیل با همین سیاست برخورد میکند
#اعتماد
تیم جوان؛ نه قهرمان جوان
✍️ رهبر انقلاب دیروز فرمودند: "مکرر گفتهام که به دولت جوان و حزباللهی معتقد و امیدوارم. اما معنای این حرف صرفاً این نیست که یک جوان سی و دو ساله -من باب مثال- رئیسدولت باشد بلکه معنای دولت جوان و حزباللهی یک دولت پای کار، آماده و با نشاط است که علاج مشکلات است و میتواند کشور را از راههای دشوار عبور دهد. برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت اما اگر شهید نمیشد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ میکردم".
🔹بعد از انتشار این بیانات، مجددا برخی مباحث در فضای مجازی، منحصرا به سمت سنّ "رئیس جمهور جوان" رفت! در اینجا خطای مهمی وجود دارد که تا برطرف نشود، یک مشکلات اصلی دولت برطرف نخواهد شد.
♦️رئیس جمهور به عنوان دومین مقام رسمی کشور، مهم است. اما کار دولت، کار جمعی است. در مقام مقایسه، دولت را با ورزش های جمعی مثل والیبال و فوتبال و بسکتبال مقایسه کرد، نه ورزش های انفرادی مانند وزنه برداری و کُشتی.
🔹رهبری نفرمودند منحصرا باید رئیس جمهور جوان باشد، بلکه تاکید دارند دولت به عنوان یک تیم، باید جوان و حزب اللهی باشد؛ بعد هم صرف ویژگی سن و سال را برای تعریف جوانی در مقیاس دولت داری رد می کنند و می فرمایند "معنای دولت جوان و حزباللهی یک دولت پای کار، آماده و با نشاط است ".
♦️پس از آن هم، با تاکید بر "روحیه جوانی" (نشاط و توان و آمادگی کار)، حاج قاسم سلیمانی را با سن بالای شصت سال مثال می زنند که نقض سن و سال گرایی محض است.
🔹بنابراین، در تکاپو برای تشکیل دولت جوان حزب اللهی، آنهایی موفقند -بلکه مراد رهبری را دریافته اند- که فراتر از معیار تک بعدی و نارسای "سن و سال"، برای دور هم آوردن یک تیم هم افزا و دارای روحیه و نشاط جوانانه و ضمنا واجد پختگی و تجربه تلاش می کنند؛ و نه کسانی که از طیف های گوناگون، دنبال رفتار سطحی و هیجانی "نامزد بازی محض"و برجسته کردن این یا آن نامزد هستند.
#محمدایمانی