🔴 مردّدِ مردود
✍ قاسم اکبری :
عبدالله بن جعفر را که می شناسید؟! پسر جعفربن ابیطالب برادر بزرگوار امیرالمومنین علی(ع) . همان کسی که سرپرست مهاجرین به حبشه بود و بعدها از سوی پیامبر(ص) فرمانده لشکر مسلمین در جنگ موته شد و در همان جنگ دو دستش را از دست داد و به شهادت رسید.
عبدالله بن جعفر در دامان عمویش بزرگ شد و آن قدر صلاحیت داشت که امیرالمومنین (ع) او را به شوهری حضرت زینب کبری(س) قبول نمایند.
عبدالله در جنگ های سه گانه زمان حکومت علی (ع) در رکاب مولایش حضور داشت و بعدها جزو عبّاد اربعه مکه و یکی از مهم ترین و تاثیر گذارترین افراد زمانه گشت.
اما همین عبدالله با همه خصوصیات و اعتبار و نام و نشان و صلاحیاتش در کمال تعجب امام حسین(ع) را در سفر کربلا یاری نکرد!
علی رغم دعوت خصوصی امام حسین(ع) از عبدالله برای همراهی در سفر عشق ، نه تنها در لبیک به دعوت امامش مردّد شد ، بلکه با بی معرفتی و بی بصیرتی تمام ، امام را نصیحت کرد و از سفر پرخطر بر حذر داشت!!!
عاقبت هم نتوانست بر تردیدش در همراهی امام زمانش غلبه کند و از قافله عشق جاماند و ثابت نمود که کربلا جای مردّدین نیست ...
آری می شود که پسر جعفر طیار و دست پرورده امیرالمومنین(ع) و شوهر زینب کبری(ع) و پدر دو شهید در کربلا باشی اما در بلای کربلا و امتحان سخت ولایت پذیری مردود شوی ...
(اللّهم اجعَل عواقِبَ اُمورِنا خیراً)
صادق زیباکلام گفت: اگر شورای نگهبان شخصِ آقای سید محمد خاتمی را هم تأیید صلاحیت کند، باز هم بدنه اجتماعی اصلاحطلبان پای صندوق رأی نمیرود؛ بنابراین از همین حالا باید دور آن 24میلیون رأیی که آقای روحانی را روی کار آورد را خط قرمز بکشیم.
زیباکلام گفت: من از سال96 تاکنون شرمنده مردم هستم. خیلیها بودند که در آن سال نمیخواستند در انتخابات شرکت کنند و من آنها را راضی به حضور در انتخابات کردم و اکنون پاسخی به آنها ندارم که بدهم و باور کنید نمیتوانم به چشمشان نگاه کنم...
💠 بگویید دیگر روضه حضرت قاسم نخوانند!
✍ محمدایمانی :
✍️ سال 1362 زمانی که رییس جمهور از ساختمان ریاست جمهوری در خیابان پاستور خارج میشد، متوجه سر و صدایی شد که از همان نزدیکی شنیده میشد. چند محافظ دور کسی حلقه زده بودند و چیزهایی میگفتند. او فریاد میزد آقای رییس جمهور! آقای خامنهای! من باید شما را ببینم...
🔹آقای خامنه ای پرسید چی شده؟ کیه این بنده خدا؟ یکی از محافظان گفت: حاج آقا! یه بچه است, میگه از اردبیل اومده و با شما کار واجب داره, بچهها میگن با عز و التماس خودشو رسونده تا اینجا، گفته میخوام باآقای خامنهای حرف هم بزنم.
♦️پسرک 13 ساله با صورت پر اشک، از حلقه محافظان بیرون آمده و خودش را به آقا میرساند. آقا دستش را دراز کرده و با صدای بلند میگوید سلام بابا جان! خوش آمدی. حالت چطوره؟ سرتیم محافظان میگوید: این هم آقای خامنهای! بگو دیگر حرفت را. ناگهان آقا با زبان آذری میپرسد: اسمت چیه پسرم؟
🔹پسر نوجوان با شنیدن زبان مادری جان گرفته و با هیجان به ترکی میگوید: آقاجان من مرحمت بالازاده هستم از اردبیل، تنها اومدم تهران که شما را ببینم. آقا دست روی شانه او گذاشته و میگوید: افتخار دادی پسرم صفا آوردی چرا این قدر زحمت کشیدی؟ بچهٔ کجای اردبیل هستی؟
♦️-انگوت کندی آقا جان! آقا جان! من از اردبیل آمدم تا اینجا که خواهشی از شما بکنم.
+بگو پسرم. چه خواهشی؟
-آقا! خواهش میکنم به آقایان روحانی و مداحان دستور بدهید که دیگر روضه حضرت قاسم (ع) نخوانند!
+چرا پسرم؟
🔹نوجوان دوباره بغضش می ترکد: آقا جان!حضرت قاسم 13 ساله بود که امام حسین(ع) به اجازه داد برود میدان و بجنگد، من هم 13 سالهام ولی فرمانده سپاه اردبیل اجازه نمیدهد به جبهه بروم. میگوید 13 سالهها را نمیفرستیم. اگر به جنگ رفتن 13 سالهها بد است، چرا این همه روضه حضرت قاسم (ع) میخوانند؟
♦️+پسرم! شما مگر درس و مدرسه نداری؟ درس خواندن هم خودش یک جور جهاد است.
نوجوان هیچ نمیگوید، فقط هق هق گریه میکند .
+آقای...! یک زحمتی بکش با امام جمعه تبریزتماس بگیر بگو فلانی گفت این آقا مرحمت رفیق ماست, هر کاری دارد راه بیاندازید و هرکجا خواست ببریدش. ماشین بگیرید تا برگردد.
🔹آقا خم می شود صورت اورا می بوسد و می گوید «ما را دعا کن, پسرم. درس و مدرسه را هم فراموش نکن, سلام مرا به پدر و مادر و دوستانت در جبهه برسان» . ...نوجوان 13 ساله، روز21 اسفند 1363 در عملیات بدر به فاصله اندکی از شهادت مرادش شهید مهدی باکری به شهادت رسید و میهمان حضرت قاسم (ع) شد.
🔴 #قانون_جنگل| برای نرمال شدن کافیست پولش را بپردازید‼️
🔺گاردین: پمپئو به #سودان پیشنهاد داده، ۳۳۰ میلیون دلار بدهد تا، نام این کشور از لیست حامیان تروریسم پاک شود!
🔻نماینده دائم سوریه در سازمان ملل و بیماری حاد امریکا .🔺
🔸دکتر جعفری در جلسه عمومی سازمان ملل بیان داشت ،
هنگامی که امریکا بطور علنی ۲۰۰ هزار بشکه نفت سوریه را بطور روزانه از چاه های نفت این کشور سرقت می کند و ۴۰ هزار تن محصول پنبه را به تاراج می برد ، و هزاران هکتار زمین های حاصل خیز گندم را به اتش می کشد ، و تعداد ۵ میلیون دام زنده را می رباید ، و از تقسیم کشور سوریه می گوید ، و بخشی از خاک کشور را اشغال می کند و سارق دیگری چون اردوغان را حمایت می نماید و توسط پست ترین تحریم ها عرصه اقتصادی و معیشتی را بر مردم کشورم تنگ می کند .... انگاه شنیدن نماینده امریکا در سازمان ملل از نگرانی شدید کشورش از وضعیت معیشتی سخت مردم سوریه اشاره انگشت اتهام به سوی دولت سوریه و ان را مقصر این امر قلمداد میکند جای سوال است که ایا در این امر نشانه هایی از نوعی دو رویی سیاسی به چشم نمی خورد ؟ و ایا این نشانه های یک بیماری حاد نیست ؟
🔴 #تحلیل| رقابت برای بایدن دشوار است
🔻 طبق جدیدترین نظرسنجی مؤسسه پیو در رابطه با انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، ۵۳ درصد مردم آمریکا به جو بایدن و ۴۵ درصد به دونالد ترامپ گرایش دارند. اما تحلیل آرای #منفی دو نامزد نشان میدهد ترامپ در میان هوادارانش وضعیت مستحکمتری دارد زیرا عمدتاً به دلایل ایجابی مانند عملکرد و کارنامه او و دفاعش از ارزشهای محافظهکارانه از وی حمایت میکنند.
🔹 به نظر میرسد از دلایل این امر رویکرد هیجانیتر و ارتباط عاطفیتر ترامپ با هوادارانش در مقایسه با نوع مواجهه نسبتاً سرد و به دور از هیجان بایدن با حامیانش باشد. طبق نظرسنجی مذکور ۶۶ درصد حامیان ترامپ «بهشدت» و ۲۳ درصد «تا حدی» از وی حمایت میکنند. در حالی که درباره بایدن ۴۶ درصد «بهشدت» و ۴۳ درصد «تا حدی» تمایل به پشتیبانی از وی دارند.
🔹 اگر در کنار این موارد دو نکته دیگر نیز مد نظر قرار بگیرد، مشخص میشود بایدن راه دشواری تا کاخ سفید در پیش دارد:
1⃣ قابلیتهای سخنوری جسارتآمیز ترامپ در مناظرهها
2⃣ بهرهمندی طبیعی ترامپ از امکانات مقام ریاستجمهوری در افزایش ارتباطاتش با جامعه که میتواند بیش از بایدن از رسانههای جمعی در انتقال مواضعش سود جوید.
🔹 به نظر میرسد رویکرد سلبی کمپین بایدن گرچه در انفعال کنونی ناشی از فضای کرونا تا حدی به نفع او تمام شده ولی با رقابتیتر شدن فضای انتخابات و افزایش حملات ترامپ میتواند به نقطه ضعف او بدل شود و وی را به عنوان گزینهای ضعیف و ناتوان جلوه دهد.
🔴جزئیاتی منتشر نشده از طرح فضای مجازی مجلس / مقاومت وزارت ارتباطات در برابر طرح مجلس برای ارزان شدن اینترنت و ساماندهی شبکه های اجتماعی
🔹پس از مطرح شدن تصمیم مجلس برای ساماندهی شبکه های اجتماعی و ارزان شدن ترافیک داخلی اینترنت برای مردم، وزارت ارتباطات و برخی نزدیکان دولت به شدت از کاهش درآمدهای خود از جیب مردم ابراز نگرانی می کنند. اما جزییات این طرح چیست؟
۱. همه پیام رسانهای داخلی و خارجی می توانند در ایران فعال باشند.
۲. مانند سایر نقاط جهان همه پیامرسانها و شبکه های اجتماعی که می خواهند در ایران فعال باشند باید قوانین کشور ایران را بپذیرند و نماینده ای برای پاسخگویی نسبت به تضییع احتمالی حقوق مردم و حریم خصوصی به شورایی که برای نظارت تاسیس می شود معرفی کنند.
۳. این شورا متشکل از نمایندگان وزارت ارشاد، وزارت ارتباطات، وزارت اطلاعات، کمیسیون فرهنگی مجلس، صدا و سیما، نیروی انتظامی و... است.
۴. پیامرسانهایی که در ایران فعال هستند موظف به ارائه خدمات کاربردی به مردم هستند و دولت باید از کسب و کارهای مبتنی بر این شبکه ها از طریق اعطای تسهیلات حمایت کمک کند.
۵. وزارت ارتباطات موظف به ارائه اینترنت ارزان و درآمد زا به مردم می شود./دانا
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
⭕️ جهانگیری گفته "#هفت_تپه را سیاسی نکنید"
ولی ما یادمون هست که وزیرتون برای شنیدن حرف های کارگران پشیزی ارزش قائل نشد،
یادمان هم هست که رئیس خصوصی سازی برای خلع یدکارفرما به شما نامه زده اما هنوز جوابش رو ندادین
این رفتار شماسیاسیه نه دفاع از حق اونایی که دستشون به هیچ جابند نیست!
✍ سيده زهرا عبداللهی
مرعشی: اگر ولایت فقیه نبود ایران، امنیت و استقلال نداشت
سخنگوی حزب کارگزاران تصریح کرد اگر ولایتفقیه نبود، امنیت کشور در منطقه پرآشوب حفظ نمیشد.
حسین مرعشی در گفتوگو با روزنامه همشهری، با بیان این که نظراتش تفاوتهایی با اصلاحطلبان دارد، افزود: در جمهوری اسلامی در کلان نظام و در رهبری نظام سیستمی به نام ولایتفقیه مستقر است. پیش از هر چیزی دوستان اصلاح طلب امروزی ما در دوران امام این سیستم را مستقر کردند و دوستان اصولگرایمان نیز در این 30 سال اخیر بعد از رهبری حضرت آیتاللهخامنهای این سیستم را تقویت کردند.
وی افزود: یکی از مهمترین دستاوردهای استقرار ولایتفقیه در کشور امنیت ایران است، یعنی واقعا اگر قدرتی به نام ولایتفقیه و هدایتهای ولایت فقیه نبود ما نمیتوانسیم در منطقهای که بسیار متشنج است، به حفظ تمامیت ارزی و امنیت ایران امیدوار و مطمئن باشیم. یک دستاورد دیگر، در حوزه سیاستهای منطقهای و بینالمللی ایران حفظ استقلال ایران است؛ یعنی از نقطهای که روزگاری سران پیروز جنگ جهانی دوم میآمدند در کنفرانس ایران مینشستند، پادشاه ایران را تبعید میکردند و باید سیاستمداری مثل فروغی پیدا میشد تا رایزنی کند و محمدرضا را به جای پدر بنشاند - آن هم با خفت بیسابقهای که کف ماشین پنهانش میکردند تا به دور از چشم مأموران انگلیسی برای سوگند به مجلس برود- به نقطهای رسیدهایم که رئیسجمهور آمریکا میگوید ایران میخواهد در انتخابات آمریکا دخالت کند! این استقلال ایران مرهون یک قدرت مرکزی به نام ولایتفقیه است.
⛔️بیانیه شدیدالحن سید مهدی امام جمارانی از یاران امام ره علیه برخی اقدامات سیدحسن خمینی و شهردار تهران؛
◾️چرا به نام حفظ میراث امام (ره) به مردم جماران ظلم میکنید⁉️
👈مردم هیچگاه فکر نمی کردند بعد از ارتحال امامی که دلش همواره برای محرومین و مستضعفان میتپید ، عدهای به اسم حفظ آثار و میراث امام، چوب حراج به زندگی و مال آنان می زنند، تا اینکه آنها مجبور شوند زمین و ملک خود را به ثمن بخس به موسسه نشر آثار امام بفروشند.
◾️آیا این میزان تملک کفایت نمیکند و چشم به خانههای مردم دوخته اید.
از طرفی آقایانی که مدعی حفظ میراث امام هستند پیوسته دنبال تخریب و انتقال بیمارستان جماران از این محل بودهاند.
در طرحی مصوب شده بود که ۱۴ هزار متر #باغ خسروشاهی خریداری شود و از آنجا راهی به بیمارستان قلب جماران باز کنند و علیرغم اینکه این باغ بزرگ توسط شهرداری خریداری شد ولیکن این راه به بیمارستان باز نشد و آن باغ را هم به موسسه نشرآثار(سیدحسن)واگذار کردند❗️
◾️حفظ میراث امام به حفظ هویت مکتب و سخنان ایشان است که متأسفانه مغفول مانده و این دفتر(موسسه نشر آثار امام ره) وظیفه اصلی خود را فراموش کرده است.
✅ نکته : گفتنی است #سیدحسن_خمینی سالانه بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال بودجه دولتی دریافت می کند اما عملکرد او طی این چند سال طوری بوده است که حتی صدای هم حزب هایش هم درآورده است.
با وجودی که سید حسن طی چند ده سال گذشته میلیاردها تومان پول از نظام گرفته اما برخی ها می گویند او حتی خانه تبعیدی امام ره در ترکیه را خریداری نکرده است. جا دارد که دلسوزان نظام و نمایندگان مجلس حسابرسی مختصری از عملکرد مالی موسسه در ۲۰ سال گذشته داشته باشند.
💠 فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ
@basir8
🔴 #گزارش_گروسی| مدیرکل آژانس در بازگشت چه گفت؟‼️
◾️ «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی پس از اتمام سفر به ایران در بدو ورود به وین:
🔹سفر من به تهران، مهم بود و با یک خروجی همراه بود که معتقدم از لحاظ عدم اشاعه، صلح و امنیت و همچنین کار آژانس در سطح جهانی، بسیار بسیار مهم بود. ما یک بیانیه مشترک در ۶ بند صادر کردیم که ارجاعاتی برای مسیر مطلوب همکاری و ادامه آن و ضرورت اعتماد وجود دارد.
🔹من با دو هدف به تهران رفتم: اول، به منظور ایجاد کانال مستقیم ارتباط و گفتگو با مقامات ایرانی و دوم، گرفتن دسترسی برای بازرسانمان.
🔹ما همچنین توافق کردیم که بازرسیهایی که ما میخواهیم آنجا داشته باشیم، در مورد مواد هستهای یا فعالیتهای احتمالی مرتبط هستهای باشد. در چارچوب کنونی هیچ مکان دیگری وجود ندارد که ما نیاز به دیدن آن داشته باشیم.
🔹تاریخ دقیق بازرسیها، چیزی است که ما معمولا علنی اعلام نمی کنیم، چرا که بخشی از اطلاعات پادمانی محرمانه است که ما داریم. ولی می توانم بگویم که بر سر تاریخها توافق شد و این تاریخها بسیار بسیار نزدیک هستند.
🔹کاملا معتقدم که موضوع بازرسیها در مسیر درست انجام خواهد شد. هیچ محدودیتی وجود ندارد. البته در چارچوب رویههای پذیرفته شده. شما میدانید که ما دستورالعملهایی در این خصوص داریم تا محرمانگی اطلاعات و منافع دولت بازرسی شونده را تضمین کنیم. ما به طور آزاد به هر جا که میخواهیم نمیرویم. ما توافقنامه جامع پادمان، پروتکل الحاقی، موافقتنامه تاسیسات و... را داریم.