eitaa logo
بصیر
343 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.2هزار ویدیو
400 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
سوال:چرارهبری ازدولت روحانی اینقدرحمایت میکنه؟ جواب:اینکه رهبری از دولت روحانی حمایت می کند امر تازه و غیرعادی نیست و در زمان امام راحل ( ره ) نیز وجود داشته است ، چراکه اولا حمایت از دولت مستقر برای توفیق بیشتر در انجام وظایف محوله رویه ی همیشگی رهبر معظم انقلاب بوده و در دولت های گذشته نیز وجود داشته است . ثانیا رئیس جمهور بعنوان منتخب مردم برای انجام امور اجرایی کشور است و حمایت رهبری به شخص وی بر نمی گردد بلکه به جایگاه رای مردم و صیانت از رای مردم اختصاص دارد . نکته ی دیگر اینکه : آمریکا سال گذشته برنامه ای برای ساقط کردن دولت های لبنان ، عراق و ایران و بی ثباتی و ضربه زدن به مقاومت داشت . در عراق و لبنان دولت ها استعفا دادند و بی ثباتی گسترش پیدا کرد ولی در ایران با حمایت رهبر معظم انقلاب از طرح قوا برای افزایش قیمت بنزین دولت از سقوط نجات پیدا کرد. امسال هم همان برنامه برای این سه کشور پیگیری می شود . با انفجار بیروت دولت لبنان سقوط و زمینه روی کار آمدن دوباره حریری فراهم شد . در عراق نا آرامی ها برای گسترش آن به ایران شروع شده و در ایران باتوجه به وضعیت اقتصادی که ناشی از تحریم ها ، بی تدبیری ها و بیماری کرونا است منتظر فراهم شدن شرایطند . بی دولتی و در نتیجه بی ثباتی در ایران فرصتی ایست که دشمن برای آن برنامه دارد ، لذا در این شرایط و با توجه به این که انتخابات ۱۴۰۰ چند ماه دیگر برگزار می شود ، حضرت آقا همگان را به همفکری و همکاری برای اداره بهتر کشور و رفع مشکلات ملت فرا خواندند.
💠 انتخابات آمریکایی؛ انتظارات ایرانی! ✍ عزیز غضنفری : اینکه همه نظام های سیاسی تحت تاثیر رخدادهای بین المللی قرار می گیرند، طبیعی است. اینکه حکومت ها در مقابله با رخدادهای خارج از مرزهای خود به واکنش و اتخاذ سیاست هایی روی می آورند نیز امری بدیهی است. بالطبع جمهوری اسلامی ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست، اما درباره رابطه جمهوری اسلامی و متغیرهای جهانی وضعیت از جهتی دیگر متفاوت است.چرا که در ایران از سوی یک تفکر خاص، پیشرفت که اصالتا امری درون زاست،متوقف بر تحولات خارجی شده است.این روزها که در آستانه انتخابات آمریکا قرار گرفته ایم به طرز بی سابقه و غیرمعمول جمع زیادی منتظرند تا بلکه نتیجه انتخابات آمریکا مشکلات اقتصادی کشور را رفع نماید! جدای از اینکه انعکاس این موضوع تا چه اندازه در رسانه های کشور پوشش داده می شود، اما واقعیت آن است که هیچ گاه به اندازه وضعیت کنونی برای کف جامعه مسائل مربوط به انتخابات آمریکا حائز اهمیت نبوده است. سخن این نیست که حاکمیت به قضایای خارجی توجه نکند یا اینکه آن پدیدها برای مسئولین حکومت و جامعه جامعه اهمیتی نداشته باشد. نکته اساسی آن است تحت تاثیر فضاسازی رسانه ها و با پر رنگ شدن نگاه مردم ایران به تحولات آمریکا برای حل مسائل داخلی، فضای جدیدی در جامعه ایرانی رخ خواهد داد که به شکل یک موج پرقدرت و پرفشار معادلات سیاست در ایران را تا انتخابات۱۴۰۰ تحت تاثیر قرار می دهد. این وضعیت اولا اقتصاد کشور را به گروگان خواهدگرفت، ثانیا انتخابات۱۴۰۰ ایران را در مسیری مبتنی بر احساسات و پیش فرض های غیرواقعی قرار خواهد داد و در نهایت قدرت کنش گری، بخش سیاسی کشور را برای طراحی سناریوهایی مبتنی بر منافع ملی از بین خواهد برد. راه علاج در شرایط فعلی چندان ساده نیست. تلقی ایجاد توسعه در ایران به خارج و حل مسائل از این طریق، عقبه فکری طولانی دارد. برخی ناکارآمدی ها و سیاست ها نیز در این باره نقش تعیین کننده دارند. شاید اصلی ترین عامل نیز همین باشد. با این حال اما در کوتاه مدت باید کارهایی کرد. مثلا در خصوص نحوه مواجهه با پیروزی احتمالی بایدن، بخش سیاسی کشور هیچ گونه سیگنال غلطی نباید به طرف پیروز در انتخابات آمریکا منتقل کنند. از طرف دیگر رسانه های ایران و جامعه تحلیل گر کشور، ضرورت دارد فضای مطلوب و مورد نیاز را برای افکار عمومی ترسیم کنند. در اینجا کم اثر کردن آثار سیاسی و روانی انتخابات آمریکا در بخش های مختلف کشور مورد نظر است. مهم ترین و راهبردی ترین توصیه اما، طراحی و پیگیری ابتکارات ایرانی برای پیشرفت کشور و حل مسائل اقتصادی و معیشتی است.
💠 انتخابات امریکا و کارنامه خالی بانیان تحریم ✍ احمد بنافی : 🔹در حالی که تنها سه روز بیشتر تا انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر آمریکا باقی نمانده است دونالد ترامپ در این رقابت سخت با جو بایدن زیر شدیدترین انتقادها قرار گرفته است. منتقدان، ترامپ را به شکست استراتژی فشار حداکثری علیه ایران متهم می‌کنند و تحریم‌ها را فاقد اثر و مایه شکاف میان آمریکا و متحدانش می‌دانند و اعتقاد دارند این تنش‌های بی‌فایده جایگاه آمریکا را در نظام بین‌الملل کاهش داده است. 🔸 در این ایام پر شدت وزارت خزانه‌داری آمریکا در هفته گذشته دو فهرست جداگانه از تحریم‌ها را علیه مقام‌های ایرانی و شرکت‌های مرتبط با حوزه نفت و پتروشیمی منتشر کرد. از میان آنها چند شرکت مستقر در چین، سنگاپور و هنگ‌کنگ نیز در آن فهرست دیده می‌شود که به بهانه نقض تحریم‌های ایران به فهرست تحریم‌های آمریکا(SDN لیست) افزوده شده است.در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است. 1⃣ آمریکا در رقابت راهبردی با ایران به نوعی به تحریم معتاد شده است؛ به عبارتی تحریم تنها ابزار اعمالی و سلاح آمریکا در رقابت راهبردی با جمهوری اسلامی است. در این خصوص ترامپ می‌خواهد وانمود کند که این یگانه ابزار باقی مانده، الزام‌آور و تاثیرگذار بوده و تحریم‌ها را ابزاری پاسخگو نمایش دهد. 2⃣ باید به این نکته توجه داشت که تحریم‌ها در حال از دست دادن کارکردهای خود هستند و به نوعی به سقف خود در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران رسیده و اکنون به مثابه یک فواره در حال بازگشت به نقطه اول خود است. تا جایی که رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی ترامپ یکشنبه گذشته گفته بود ایالات متحده دیگر گزینه چندانی برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران ندارد. 3⃣اطلاعاتی وجود دارد که جمهوری اسلامی میزان فروش نفت خام و فرآورده‌های آن را افزایش داده است. ترامپ می‌خواهد نمایش دهد این تحریم‌ها با هدف صفر شدن میزان صادرات نفت ایران و قطع کامل مالی و اقتصادی ایران با نظام مالی و پولی جهانی صورت گرفته است. 4⃣این تحریم‌ها آنهم در آخرین لحظات کارزار انتخاباتی از ناحیه گردانندگان کنونی کاخ سفید صرفاً دارای ارزش رسانه‌ای آنهم برای اثر گذاری بر انتخابات آمریکا و بستن زبان منتقدان ترامپ طراحی گردیده و فاقد ارزش عملیاتی است.
680.9K
سلام سوال ۱- چرا اگه واقعا امریکا روبه افول هست هنوز دلار و ارز امریکا حرف اول را میزنه و اقتصاد ما وخیلی کشورها روی ان میچرخه؟
🔴 | پاسخ های رهبر انقلاب به ۱۰ پرسش در مورد نسبت جمهوری اسلامی و آمریکا: 1⃣ به چه معناست؟ 🔹یعنی آن کسانی که در همه کارها مداخله می‌کنند برای حفظ منافع خود؛ حق تحمیل بر ملت ها را برای خود قائل است، پاسخگو هم به هیچ کس نیست. 2⃣ با استکبار یعنی چه؟ 🔹یعنی یک ملّتی زیر بار مداخله‌جویی و تحمیل قدرت استکبارگر نرود. 3⃣ مبارزه با استکبار چیست؟ 🔹مبارزه با استکبار در انقلاب اسلامی، یک حرکت خردمندانه و متکی به عقلانیت است. 4⃣ دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی چیست؟ 🔹اولین حکومتی که با حرکت مردم ایران به طور جدی مخالفت کرد، آمریکا بود... در اولین ماه‌های پیروزی انقلاب در حالی که هنوز سفارت آمریکا در ایران باز بود، مجلس سنای آمریکا یک قطعنامه شدید اللحنی علیه جمهوری اسلامی صادر کرد... 5⃣ دعوای جمهوری اسلامی با دنیای استکبار و آمریکا بر سر چیست؟ 🔹رژیم ایالات متحده آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم، داعیه ابرقدرتی مطلق دنیا را داشت... در حساس ترین نقطه، انقلاب اسلامی در ایران به وجود آمد که مهم‌ترین شعارش مقابله با ظلم و استکبار بود... از یک چنین نقطه‌ای آمریکایی‌ها بیرون رانده شدند. 6⃣ جمهوری اسلامی به دنبال چیست؟ 🔹جمهوری اسلامی دنبال استقلال، آزادی، منافع ملی و پیشرفت علم و فناوری در کشور است؛ اینها حقوق این ملت است. 7⃣ فعلی ما در مبارزه با استکبار چگونه است؟ 🔹دست ما پر است؛ ما فکر درست داریم. امروز جمهوری اسلامی هم سلاح دارد، هم پول دارد، هم علم و فناوری دارد، هم قدرت ساخت دارد، هم اعتبار دارد، هم میلیون‌ها استعداد دارد. 8⃣ این مبارزه چه خواهد بود؟ 🔹پایان این راه، بن بست برای رژیم طاغوت و استکبارگر آمریکاست. 9⃣ برای پیروزی چه شرایطی لازم است؟ 🔹باید مراقب بود؛ باید فهمید که چالش هست. اگر دچار نفهمی و راحت طلبی شدیم، شکست می‌خوریم. اگر متکی به خدا و دین خدا بودید، قطعاً پیروز می‌شوید. 🖌 | مبارزه با استکبار تعطیل پذیر نیست؛ این جزو مبانی انقلاب است... خودتان را آماده کنید برای ادامه مبارزه با استکبار!
🔺بایدن مدعی شد : ترامپ باید چمدانش را ببندد 🔹طی سه روز، می‌توانیم به این ریاست جمهوری که باعث تفرقه ملت ما شده پایان دهیم. زمان آن فرا رسیده که ترامپ به خانه‎اش برود.
🔴 | جهانگیری که هیچ، خود خاتمی هم شانسی در انتخابات ندارد 🔻صادق زیباکلام: 🔹️ آقای جهانگیری این چندماه را به هر نحوی با دولت سر می‌کند و دیگر کنار می‌نشیند و هیچ نقشی هم در انتخابات ۱۴۰۰ نخواهد داشت. 🔹️ جهانگیری که هیچ خود خاتمی یا دیگر شخصیت‌های مطرح اصلاح‌طلب هم هیچ شانسی در انتخابات پیش رو ندارند.
کالج الکترال یا ۵۳۸ کالج الکترال یا هیئت انتخاب کننده رئیس جمهور به گروهی از افراد اطلاق می‌شود که توسط هر ایالت انتخاب می‌شوند تا رسما رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور ایالات متحده را انتخاب کنند. در فصل دوم بخش اول بند دوم قانون اساسی آمریکا، تعداد نمایندگان هر ایالت را مشخص کرده است. از سال ۱۹۶۴ تاکنون ۵۳۸ انتخاب کننده در کل آمریکا وجود داشته است. این عدد ۵۳۸ در واقع مجموع ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان به علاوه ۱۰۰ کرسی مجلس سنا به علاوه سه نماینده از منطقه کلمبیا است. هر نامزد ریاست جمهوری باید دست کم، ۲۷۰ رای یعنی بیش از نصف آرای کالج الکترال را به دست آورد. در پاسخ به این سئوال که سهمیه نماینده‌های کالج الکترال از کجا می‌آید باید گفت؛ هر ایالت براساس جمعیت، تعداد مشخصی کالج الکترال دریافت می‌کند. سرشماری در آمریکا هر ده سال یکبار تغییر می‌کند. تعداد رای های کالج الکترال از یک ایالت به ایالت دیگر متغیر است. به عنوان مثال اگر یک نامزد انتخابی در انتخابات کالیفرنیا در صندوق‌های رای ۵۱ درصد آراء را به دست آورد، کل ۵۵ رای کالج الکترال را به دست می‌آورد و عملا فرد بازنده هیچ رای کالج الکترال نخواهد داشت. به همین دلیل است که اغلب نامزد‌های ریاست جمهوری تلاش می‌کنند در سه ایالت تگزاس فلوریدا و نیویورک برنده شوند. چرا که فقط از این ایالت ۹۶ رای کالج الکترال به دست خواهند آورد.
. فشار معیشتی بر مردم؛ کوتاهی یا تعمد؟ ۱- حجم خبرهایی که درباره نابسامانی در توزیع کالاهای اساسی و بی مبالاتی مدیران ذی ربط منتشر می شود، تکان دهنده است. تولید کنندگان و انجمن های صنفی و وارد کنندگان می گویند کالاهایی مانند روغن، گوشت و برنج و... به وفور در کشور تولید شده، یا در انبارها و بعضا گمرک دپو شده و بعضا در حال فاسد شدن است. ۲- رئیس جمهور نیز همین را می گوید و موضوع را به سوء مدیریت توزیع حواله می دهد؛ بی آن که از وزارتخانه های ذی ربط، کار جدی درباره ساماندهی شبکه توزیع و برخورد قاطع با شبکه های قاچاق و احتکار و اختلال توزیع مطالبه کند. ۳- رسانه های زرد زنجیره ای در این میان، به جای این که مدیران مذکور را برای ساماندهی بازار و مهار گرانی مصنوعی خطاب قرار دهند، افکار عمومی تحت فشار معیشتی را با سیرک انتخاباتی فیل ها و الاغ ها در آمریکا سرگرم می کنند! ۴-این به هم زدن اولویت ها و دغدغه ها در رسانه، از سر غفلت است؟ یا نقشه طراحی شده برای دهن کجی به معیشت مردم و ناراضی و عصبانی کردن آنها در آستانه سالگرد شوک بنزینی دولت به مردم؟ ✍ محمد ایمانی
مجلس روی ریل خدمت «علیرضا زاکانی»، نماینده مجلس عصر پنجشنبه در جمع مردم روستای کرمجگان بخش کهک قم با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین وظایف مجلس شناسایی مشکلات کشور و ارائه راه‌حل برای آن است، گفت: «مجلس یازدهم در ابتدای راه و در ۲ ماه گذشته در حال انسجام‌بخشی به خودش بوده و از دیروز به‌نوعی مجلس وارد عرصه گره‌گشایی از مشکلات کشور شده است. در اولین گام در روز گذشته برای کمتر کردن فشار اقتصادی مصوب شد به ۶۰ میلیون نفر بن کالا تخصیص داده شود». زاکانی تأمین معاش و بهبود زندگی مردم را اولویت اول مجلس یازدهم بیان کرد و افزود: «در هفته آینده «طرح جمعیت و تعالی خانواده» در صحن علنی بررسی و بعد از آن «طرح جهش تولید و تأمین مسکن» ارائه خواهد شد».
💠 دشمن را به اشتباه محاسباتی نیندازیم ✍️ فتح‌الله پریشان : 🔻چالشی‌ترین انتخابات آمریکا تا دو روز دیگر برگزار می‌شود. رقابت‌ها جدی و تنگاتنگ و حتی خونین جلو می‌رود. سیستم انتخاباتی آمریکا به‌گونه‌ای است که نمی‌توان گفت چه کسی پیروز نهایی است؛ اما مهم‌تر از آن نگاهی است که از بیرون به این انتخابات می‌شود. گاهی پیام‌ها و سیگنال‌هایی از ایران در پوشش بخش رسانه‌ای به‌ظاهر خصوصی و حزبی ارسال می‌شود که می‌تواند فراتر از رأی آوری هرکدام از نامزدهای دموکرات و جمهوری‌خواه، پیام ضعف و ترس تلقی شده و تصمیم‌گیران آمریکایی را به اشتباه راهبردی در خصوص ایران بیندازد. 🌀نکات تحلیلی: ☑️ ۱ - انتخابات آمریکا تأثیرگذار است، اما جنس آن برای جمهوری اسلامی ایران فرق می‌کند. آمریکایی‌ها در حوزه سیاست خارجی خود دو الگوی رفتاری دارند؛ یکی برای کل جهان و دیگری مختص ایران انقلابی و اسلامی! نگاه استثناگرایانه به جمهوری اسلامی در منظر دموکرات و جمهوری‌خواه یکسان است و تنها در حوزه تاکتیک‌ها و شیوه‌های رفتاری، متفاوت عمل می‌کنند؛ اما هدف هر دو یکی و آن «تغییر رفتار ایران» (بخوانید: استحاله جمهوری اسلامی ایران) است؛ هدف اصلی، به تسلیم کشاندن ملت ایران و نادم سازی مردم از انقلابی است که چهل سال پیش رقم زده‌اند و پرستیژ ابرقدرتی آمریکا را به هیچ گرفتند. ☑️ ۲ - اساساً تنگ‌کردن حلقه محاصره اقتصادی و دارویی ملت ایران از سوی آمریکا در شرایط تحریم و کرونایی امروز با نیت تنبیه آن‌ها به منصه ظهور می‌رسد تا ایران را به مدار مدیریت غربی در منطقه برگرداند. البته این کوشش یک‌طرفه نیست، بلکه با میزان‌الحراره کششی در داخل تنظیم می‌شود و آمریکایی‌ها را برای به ثمر نشستن تلاش‌ها و فشارهایشان بر ایران امیدوار می‌سازد. وسیله این کار نیز ارسال سیگنال‌ها و پیام‌های اشتیاق به رأی آوری بایدن و استیصال از گره‌گشایی از مشکلات در داخل به‌صورت توأمان است که به‌هیچ‌وجه ترجمان خواسته ملت ایران نیست. ☑️ ۳ - این کشش‌های درون وطنی درست است که در اقلیت‌اند اما می‌توانند با تصویر و ترسیمی آمریکایی از صحنه، خطایی راهبردی برای کشور مرتکب شوند و آن؛ بر هم زدن محاسبات دشمنان از واقعیات بازدارندگی و اقتدار ایران اسلامی است. 🔺نکته راهبردی: از نمد انتخابات آمریکا و گره زدن سرنوشت کشور به نتایج انتخابات سوم نوامبر، کلاهی گشادی جز ارسال سیگنال ضعف به دشمن عاید ملت ایران نمی‌شود. باید به سیره چهار دهه افتخارآمیز گذشته، با ارسال پیام اقتدار، به گره‌گشایی از مشکلات داخلی با تکیه بر ظرفیت‌های ملی و بومی فکر کرد.
به بهانه ی سالگرد شهادت حُر انقلاب 🔴 ‼️| جُرمش فقط دلدادگی به فرزند فاطمه (س) بود 🔻 ۱۱ آبان ماه سال ۱۳۴۲ ، طیب حاج رضایی و حاج اسماعیل رضایی به جوخه اعدام رژیم مستبد و منحوس پهلوی سپرده شدند. طیب حاج رضایی که روزگاری از بزن بهادرهای تهران بود، شب هنگام در معرض تیر سربازان قرار می گیرد تا به خاطر حمایت از امام خمینی (ع) که آن سالها آرام آرام نهضت انقلابی خویش را گسترده می نمود، تیرباران شود! 🔻در خاطرات طیب به نقل از محمد باقری اینگونه آمده است که طیب ساعاتی قبل از شهادت به من گفت : «محمد آقا اگه یک روز خمینی رو دیدی، سلام منو بهش برسون و بگو خیلی‌ها شما رو دیدند و خریدند ، ما ندیده شما رو خریدیم!» 🔻 امیر حاج رضایی که جوانان امروز او را بیشتر با نام کارشناس فوتبال میشناسند درباره نحوه ی اعدام و شهادت عمویش طیب حاج رضایی اینگونه روایت میکند: 🔹 صحنه خيلی بدی بود!. ما که در مراسم نبوديم اما آنها جسد را تحويل دادند. وقتی تحويل دادند و جسد را ديدم، بعد متوجه نشدم، چطور من را بلند کردند. چيزی حدود ۱۷، ۱۸ تا گلوله خورده بود و تمام رگ و پی اش زده بود بيرون. يعنی بدن تمامش شکافته شده بود و هنوز چشم هايش بسته بود. آن بنده خدا اسماعيل رضايی، افتاده بود و تير خلاص را توی دهانش زده بودند اما عموی من با صورت خورده بود زمين و صورتش هم خون آلود بود که آن تير را به شقيقه اش زدند و گفتند؛ تير خلاص...! 🔹 من خودم آن صحنه را ديدم تا جايی هم که يادم می آيد، غسال مدام پنبه توی اين سوراخ ها میکرد. يعنی همه جای بدن سوراخ سوراخ شده بود. يک شمايل شهيد گونه ای داشت. به هر حال من را بيرون آوردند و نفهميدم چه کسی من را بيرون برد. نشسته بودم و مي ديدم که دارند طبق وصيتش در شاه عبدالعظيم کنار مادرش، خاکش میکنند.
🔴 | به بهانه سالگرد شهادت طیب حاج رضایی 🔻 بیانات رهبر انقلاب درباره طیب حاج رضایی در دیدار خانواده این شهید: 🔹یکی از بالاترین و با فضیلت‌ترین شهادت‌ها، شهادتی است که پدر شما و مرحوم طیب به آن شهید شدند. 🔹در دوران غربت، وحشت و اختناق؛ آن هم تنها. یک وقت انسان با هزار نفر به میدان جنگ می‌رود؛ یک وقت انسان، تنها در مقابل دشمن قرار می‌گیرد؛ این یک‌طور دیگر است. 🔹دوره‌ی اختناق واقعاً خیلی سخت بود؛ بخصوص نسبت به اینها که وضع عجیبی داشتند. خداوند ان‌شاءالله درجاتشان را عالی کند. (۷۵/۱۰/۱۰)
🔴 واقعاً بود؟ 🖌 🔻حضرت امام درباره واقعه ۱۳ آبان فرمودند: "انقلاب دوم" و البته مهمتر از انقلاب اول . اما چرا انقلاب دوم؛ چرا مهمتر؟ 🔹خروش مردم علیه نظام طاغوت با آن تاریخ استبدادی چندصدساله و آن حرکت اجتماعی گسترده می شود انقلاب اول، تسخیر سفارت آمریکا توسط چند جوان دانشجو در جریان یک راه پیمایی می شود انقلاب دوم و البته مهمتر از انقلاب اول. 🔻واقعا منطقش چیست؟ 🔹امام را می شناسیم. حرف ذوقی نمی زند. فقیه و عارف است. می بیند و می گوید. وقتی می گوید "ما همه هیچیم"؛ لب و حاق دریافت های نظری و علمی عرفانی اش را در یک کلمه جمع کرده است و هدیه می کند. تعابیر امام فراتر از یک ادیب و سیاستمدار است. تعبیر "انقلاب دوم" از سر تعارفات اجتماعی نیست. 🔻پس چیست؟ 🔹راز این جمله را در پیام شفاهی سیداحمدخمینی به دانشجویان تسخیر کننده ببینید؛ "امام فرمود:همه ملت پشتیبان این حرکتند" 🔹پس ۱۳ آبان فقط حرکت چند دانشجو نیست. حرکت یک ملت است که بروز  وظهورش در یک حادثه است. 🔻اما چرا انقلاب دوم و چرا مهمتر؟ 🔹اساسا انقلاب اول نقطه آغازش قیام امام علیه یک قانون آمریکایی(کاپیتولاسیون) است . رهبری مبدا اشغال سفارت را در همین نقطه از تاریخ می داند. 🔹اما مبارزه امام از استبداد شروع می شود. سال ۱۳۴۳ می فرماید:" آمریکا از انگلیس بدتر و ... همه از همه بدتر اما امروز سروکار ما با این خبیث هاست(شاه)." 🔹انقلاب اول، انقلاب مردم علیه "دست آمریکا" بود. آنروز ملت "دست" آمریکا را دیدند و قیام کردند. اما بعد انقلاب اول، مردم خود آمریکا را دیدند. در گزارش های سفارت آمریکا آمده است که "از ۱۴ مهر ۵۷ روزی یک حادثه علیه منافع آمریکا شکل گرفته است" 🔹این رشد یک جامعه است که دشمن اصلی را ببیند. لذا می شود انقلاب دوم و مهمتر. بدین جهت رهبرانقلاب می گوید "شعار مرگ برآمریکا را کسی یاد مردم نداد؛ از اعماق جانشان بود."   🖌 🔻 اما برای این روزها: 🔹آنچه انقلاب دوم را شکل داد رشد مردم است. رشد آگاهی هاست. استکبار ستیزی یک فهم است نه صرفا یک شعار. اگر امام فرمود "مرگ بر آمریکا"، شعار نیست و "ذکر" است به جهت شعور ضمیمه ای آنست. "مرگ بر آمریکا" عمقش تبری است و از اصول توحیدی. لذا نباید با آن مثل یک شعار صرف سیاسی رفتار کرد. لقلقه زبان نیست و باید بر جان و قلب و ذهن مردم نشاند تا به تعبیر امام ذکر شود. هرچقدر شناخت قوی تر شود برائت اجتماعی موثرتر می افتد. 🔹 اگر اینطور ماجرا را فهم کنیم؛ کار حکومت و نخبگان و رسانه و دیگر نهادها تنها در تهییج و برانگیختن و مشت گره نیست. باید ذهن ها و قلب ها قبل "الا الله"، "لااله" را درک کند.
🔴 | ماجرای تبعید امام در ۱۳ آبان۱۳۴۳ چه بود؟ 🔻 سیزده آبان ۱۳۴۳ مأموران، امام خمینی را به‌خاطر اعتراض به کاپیتولاسیون دستگیر و به ترکیه تبعید کردند. آمریکا یک دهه بعد از کودتای۲۸ مرداد۳۲ خود را در ایران فعال مایشاء می‌انگاشت و به همین دلیل درصدد برآمد برای مصونیت تمام عیار اتباع خود در ایران، را تحمیل کند. 🔹رژیم شاه با اطلاع از اینکه آیت‌الله خمینی بنا دارد علیه واگذاری کاپیتولاسیون سخنرانی کند، پیغام قابل تاملی به امام دادند که و انحطاط رژیم است: «آمریکا از نظر قدرت در موقعیتى است که هرگونه حمله به آن، به مراتب خطرناکتر از حمله به شخص اول مملکت است. آیت‌الله خمینى اگر این روزها بنا دارند نطقى ایراد کنند باید خیلى مواظب باشند که به دولت آمریکا برخوردى نداشته باشد که خیلى خطرناک است و با عکس‌العمل تند و شدید آنان مواجه خواهد شد. دیگر هرچه بگویند، حتى حمله به شاه، چندان مهم نیست» 🔹اما امام راحل بی اعتنا به پیغام رژیم در سخنرانی خود فرمودند «قانونی را به مجلس بردند که در آن تمام مستشاران نظامی آمریکا با خانواده‌هایشان، با کارمندهای فنی‌شان با کارمندان اداری‌شان، با خدمه‌شان از هر جنایتی که در ایران بکنند، مصون هستند. ملت ایران را از سگ‌های آمریکا پست‌تر کردند. چنانچه کسی سگ آمریکایی را زیر بگیرد، از او مؤاخذه می‌کنند؛ اگر شاه ایران یک سگ آمریکایی را زیر بگیرد، مؤاخذه می‌کنند. چنانچه یک آشپز آمریکایی شاه ایران را زیر بگیرد، بزرگ‌ترین مقام را زیر بگیرد، هیچ‌کس حق تعرض ندارد. آقا من اعلام خطر می‌کنم،‌ای ارتش ایران من اعلام خطر می‌کنم، ‌ای سیاسیون ایران من اعلام خطر می‌کنم». 🔹نهایتا این سخنرانی تاریخی به تبعید ایشان در۱۳ آبان ۱۳۴۳ به ترکیه انجامید.
⭕️ زاد و ولد انبوه اطلاعات، رشد علوم گوگلی و قدرتی که از داده‌کاوی بدست آمده، جای "تفکر" را گرفته و آنرا امری زائد بحساب آورده است. تفکر، آن بصیرت عمیقی است که جهان را معنا میکند. محاسبه داده‌ها با همه سروصدایش، نامش "تفکر" نیست. غلبه جهان مهندسان بر متفکران جان فکر وفرهنگ را میگیرد. ✍ 🇮🇷 وحید یامین پور
🔴 مرعشی: اصلاح‌طلبان باید حاشیه‌نشینی را بپذیرند 🔹سخنگوی حزب کارگزاران به «سازندگی» گفت: 🔹 «اصلاح‌طلبان همانی را درو می‌کنند که قبلاً کِشتند؛ اصلاح‌طلبان دولت روحانی را سر کار آوردند و این دولت هم نزد مردم ایران ندرخشید؛ وقتی در دوره‌ای ندرخشیدید، باید دوره‌ای حاشیه‌نشینی را بپذیرید 🔹 همان زمان که ترامپ از برجام خارج شد معتقد بودم ما باید فردی معادل خودش را روبروی او بگذاریم چرا که دوره گفتگو به پایان رسیده‌ است اما دوستان ما در این باره متقاعد نشدند.
🔴 رهبر انقلاب یکی از رهبران ویژه جهان در مقابله با اپیدمی هستند 🔸 «سعید نمکی» وزیر بهداشت، درمان آموزش کشور در نخستین گفت‌وگوی تلویزیونی بعد از شیوع کرونا در مجله تصویری نگار شبکه ۳ سیما: 🔹 به تازگی گزارش‌هایی تقدیم رهبر انقلاب شده بود و ایشان به شدت نگران میزان مبتلایان به کرونا و آمار مرگ‌ومیر‌های ناشی از آن بودند و در جریان‌ جزئیات مختلف بیماری قرار گرفته بودند؛ به همین علت جلسه با اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا را تشکیل دادند. 🔹 رهبر انقلاب تشخیص دادند که جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در محضر ایشان باشد و دیدگاه‌هایی داشتند که به بیان آن‌ها پرداختند و ما هم نظرات فنی و کارشناسی را ارائه کردیم. 🔹 رهبر انقلاب را در رعایت، هدایت و حمایت در زمینه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به عنوان یکی از رهبران ویژه جهان در عرصه مقابله با اپیدمی می‌شناسیم که موارد را رعایت کردند و سپس افرادی را که از ایشان حرف‌شنوی داشتند هدایت و حمایت کردند.
📩 همه ‌چیز در مورد آرا الکترال 🔻رییس‌جمهور در ایالات متحده‌ آمریکا صرفا" با رای مستقیم مردم انتخاب نمی‌شود، گروهی از گزینش‌گران (Electors) به نمایندگی از مردم، رییس‌جمهور این کشور را با عنوان، سیستم انتخاباتی به نام "مجمع گزینندگان" یا "الکترال کالج" (Electoral college) انتخاب می‌کنند. 🔻نظام سیاسی آمریکا، نظامی فدرال و بر پایه‌ دولت‌های ایالتی است. مطابق قانون اساسی آمریکا، دولت فدرال حاکمیت را با دولت‌های ایالات شریک است و دولت‌های محلی ایالات، تا حد زیادی در قوانین خود مختار هستند. به همین دلیل این آرای نمایندگان ایالت‌هاست که رییس‌جمهور را تعیین می‌کند، نه آرای مستقیم مردم. اما این نمایندگان چه کسانی هستند و چگونه رای می‌دهند؟ 🔻بر اساس اصل دوم قانون اساسی آمریکا، مصوب سال ۱۷۸۷ میلادی، هر ایالت در انتخاب رییس‌جمهور دارای تعدادی نماینده به نام مجمع گزینندگان یا الکترال کالج است. تعداد این آرای الکترال برابر است با جمع تعداد نمایندگان آن ایالت در مجلس سنا و مجلس نمایندگان. 🔻طبق قانون اساسی آمریکا هر ایالت بدون توجه به وسعت یا جمعیت آن، دو سناتور در مجلس سنا دارد که با رای مستقیم مردم آن ایالت تعیین می‌شوند. بدین ترتیب، ۵۰ ایالت آمریکا در مجموع ۱۰۰ سناتور را به مجلس سنا می‌فرستند. 🔻اما مجلس نمایندگان از این لحاظ با مجلس سنا متفاوت است. بر اساس قانون مصوب Public Law 62-5 سال ۱۹۱۱، تعداد نمایندگان حاضر در مجلس نمایندگان، بر روی عدد ۴۳۵ نماینده ثابت است. سهم هر ایالت از این ۴۳۵ نماینده، بر اساس جمعیت آن ایالت نسبت به کل جمعیت آمریکا در سرشماری‌های ۱۰ ساله تعیین می‌شود. 🔻به عنوان مثال ایالت کالیفرنیا با ۳۹.۵۱ میلیون نفر جمعیت که در آخرین سرشماری حدود ۱۲ درصد از کل جمعیت آمریکا را در خود جای داده‌ است، ۱۲ درصد از نمایندگان مجلس نمایندگان یعنی ۵۳ نماینده را در اختیار دارد. به همین ترتیب فلوریدا که ۶ درصد جمعیت آمریکا را دارد، ۶ درصد از آن ۴۳۵ نماینده، یعنی ۲۷ کرسی را در اختیار دارد. ضمن آنکه مطابق قانون اساسی آمریکا یک ایالت هر چقدر هم که جمعیت کمی داشته باشد، حداقل یک نماینده در مجلس نمایندگان دارد. به عنوان مثال، هفت ایالت آلاسکا، وایومینگ، مونتانا، داکوتای شمالی، داکوتای جنوبی، ورمونت و دلور ایالاتی هستند که هر کدام تنها یک نماینده دارند. 🔻آرای الکترال یک ایالت برابر با مجموع نمایندگان آن ایالت در مجلس سنا و مجلس نمایندگان است و چون همه‌ ایالت‌ها فارغ از جمعیت‌شان دو سناتور دارند بنابراین تعداد آرای الکترال هر ایالت برابر است با تعداد نمایندگان آن ایالت در مجلس نمایندگان به علاوه‌ دو.! 🔻به عنوان مثال ایالت تگزاس ۳۶ نماینده در مجلس نمایندگان دارد (۳۶+۲) یعنی ۳۸ رای الکترال در انتخابات ریاست جمهوری. ایالات کم جمعیتی هم که تنها یک نماینده در مجلس نمایندگان دارند، سه رای الکترال خواهند داشت. ضمن آنکه واشنگتن دی‌سی، پایتخت آمریکا نیز با وجود آنکه عضو هیچ کدام از ایالات نیست، سه رای الکترال دارد. 🔻نمایندگان الکترال هر ایالت، افرادی حقیقی هستند که طی فرآیندهایی به صورت معمولا تصادفی، از بین افراد واجد شرایط در هر ایالت انتخاب می‌شوند. سیستم انتخاب افراد به عنوان الکتور در هر ایالت با دیگری متفاوت است. در برخی از ایالت‌ها، نمایندگان سنا آن‌ها را انتخاب می‌کنند و در برخی ایالت‌ها رهبران احزاب این وظیفه را برعهده دارند. اما این افراد نقشی در روند انتخابات ندارند و تنها یک واسطه برای اعلام رای ایالت‌شان به حساب می‌آیند. 🔻با توجه به آنچه گفته شد، در مجموع ۵۳۸ رای الکترال در سیستم انتخاباتی آمریکا وجود دارد که بر اساس قانون اساسی آمریکا، هر نامزدی که بیش از ۵۰ درصد آن یعنی ۲۷۰ الکترال را به دست آورد، رییس‌جمهور ایالات متحده‌ آمریکا خواهد بود. با این همه، این همه‌ ماجرا نیست! نکته‌ اساسی در سیستم رای‌گیری الکترال آن است که چنانچه یک نامزد در یک ایالت از نظر آرای مردمی پیروز شود، همه‌ آرای الکترال آن ایالت به سبد او ریخته خواهد شد. 🔻به عنوان مثال، در سال ۲۰۱۶ دونالد ترامپ در ایالت ویسکانسین، با ۴۷.۲۲ درصد آرا در مقابل ۴۶.۴۵ درصد آرای هیلاری کلینتون، و تنها با ۷۷ صدم اختلاف پیروز آن ایالت شد و به این ترتیب، همه‌ آن ۱۰ آرای الکترال آن ایالت را تصاحب کرد. 🔻نکته آخر اینکه به عنوان مثال، ۱۱ ایالت پر جمعیت آمریکا یعنی کالیفرنیا، نیویورک، تگزاس، فلوریدا، پنسیلوانیا، ایلی ‌نویز، اوهایو، میشیگان، نیوجرسی، کارولینای شمالی و جورجیا بر روی هم ۲۷۰ رای الکترال دارند که چنانچه کاندیدایی آرای الکترال این ۱۱ ایالت را بدست آورد، الکترال ۳۹ ایالات دیگر را بلااثر خواهد کرد./فلسفه سیاسی
| سیره حکمرانی پیامبر اعظم (س)‼️ 🔻 نعره زد عشق که خونین جگری پیدا شد... ؛ بهترین توصیف‌ها درباره حضرت خاتم‌الانبیا(ص) را امیرمومنان(ع) در خطبه ۱۰۸ نهج البلاغه فرموده است: "طَبِيبٌ دَوَّارٌ بِطِبِّهِ قَدْ أَحْكَمَ مَرَاهِمَهُ وَ أَحْمَى مَوَاسِمَهُ يَضَعُ ذَلِكَ حَيْثُ الْحَاجَةُ إِلَيْهِ ". طبیبی بود- نه در مطب نشسته- که دنبال دردمند می‌گشت برای علاج و تسکین درد. آنجا که درد با مرهم و مسکّن چاره می‌شد، مرهم‌هایی محکم می‌بست. 🔹اما با همه جاذبه و مهربانی و عطوفتش، هر جا عفونت شدت گرفته بود، دریغ نداشت که بر موضع عفونت داغ بگذارد. آموخت که اصل دین جاذبه است اما حریم و حصار آن، همان دافعه‌ها و نهی از منکر و جهاد و مجاهدت‌ با پلیدی‌ها و فساد و طغیان و استکبار است. 🔹 کار از همین‌جا دشوار شد. پیامبر(ص) "رحمهًْ للعالمین" بود اما نمی‌توانست باشد. جهاد کبیر و عدم تبعیت از مستکبرین، اشراف و طواغیت را از همان روز اول آغاز کرد. این منطق باصلابت، دشمن فراوان داشت؛ از سران قریش و امپراتورهای جهان، تا همراهان زیاده‌طلب و ریاست‌طلب و خودبنیاد. تا پایان تاریخ نیز هر ملت و حاکمیتی به آن حضرت اقتدا کرد، نوع این دشمنان ستیزه‌جو و متعدی را پیش روی خود خواهد یافت و این دشمنی خبیثان عالم ، نشانه سلامت یک ملت و حکومت است. 🔹 پیامبر در چنین جهاد طاقت فرسایی ، جلوتر از همه بود؛ چنان که امیر مومنان (ع) درحکمت ۲۶۰ نهج البلاغه فرمود "کُنَّا اِذَا احْمَرَّ الْبَاْسُ اتَّقَیْنَا بِرَسُولِ اللَّهِ (صلى الله علیه وآله) فَلَمْ یَکُنْ اَحَدٌ مِنَّا اَقْرَبَ اِلَى الْعَدُوِّ مِنْهُ. هر گاه آتش جنگ، سخت شعله ور مى شد، ما به رسول اللّه (ص) پناه مى بردیم و هیچ یک از ما به دشمن نزدیک تر از او نبود". 🔹انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) لبیک به چنان پیامبر والا مقامی است؛ با مسولیت های سنگین، و با جاذبه ها و دافعه هایی سخت نیرومند؛ و طبیعی است دارای دشمنانی قسم خورده باشد که سازش با آنان خطاست و دوستانی جان افشان در سراسر دنیا باشد.
748.7K
🌀گفتگوی صمیمی با استاد ساجدی در خصوص ارتباط تحولا آمریکا با مسایل داخلی کشور
banafi2.mp3
4.11M
🔴 | ترامپ یا بایدن؟ ؛ کدامیک برای ایران بهتر است؟! 🎙 احمد بنافی
✍️ دكتر محمد حسن قديري ابيانه : 🔴دوگانه مظلوميت و اقتدار مدبرانه رهبر معظم انقلاب 🔹رهبر، ولي مطلقه فقيه ناميده شده، اما مجلس خبرگان رهبري بر عملكرد او نظارت دارد و استمرار تصدي رهبري را در دست خود مي بيند. مهمترين ركن حكومت كه قوه مجريه است را او انتخاب نمي كند، بلكه مردم انتخاب مي كنند و گاه ابوموسي اشعري ها از صندوق عدم دقت كافي، خارج مي شود! با وجود اينكه 95 درصد اقتصاد كشور در اختيار دولت است، اما بانك ها، صنايع و ... از پذيرش مسئوليت خود طفره رفته و عواقب عملكرد خود را از رهبر مطالبه مي كنند. حتي تعيين بودجه دفتر رهبري هم در اختيار دولت است. رئيس قوه قضائيه را رهبر تعيين مي كنند ولي قضات در قضاوت خود مستقل اند و بيشترين فسادها، رانت ها، اختلاس ها و تخلفات در دستگاه هاي قوه مجريه ايجاد مي شوند. رئيس صدا و سيما را رهبر تعيين مي كنند ولي بودجه آن در دست دولت است و فضاي زيادي از صدا و سيما در اختيار دولتي هاست. ... متن کامل این مطلب را در این‌جا مطالعه کنید.👇 http://partosokhan.ir/page.asp?Number=999&Category=375
🔴 مشاور جو بایدن: تحریم‌ها علیه ایران پابرجا خواهد بود 🔻تونی بلینکن مشاور جو بایدن در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا جو بایدن در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بدون هیچ پیش شرطی به برجام باز خواهد گشت؟ گفت: در رابطه با توافق برجام، ایران باید به تعهدات خود به طور کامل عمل کند و تا زمانی که به تعهدات عمل نکند تحریم‌ها ادامه خواهد داشت. 🔻مشاور بایدن ادامه داد: اقدامات ترامپ، آمریکا را در این موضوع منزوی کرده است و نه ایران را. ما باید این مسئله را تغییر دهیم. 🔻جو بایدن در زمان تصدی معاونت رییس جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۳ گفته بود: تحریم‌های ایران «مؤثر‌ترین تحریم‌ها در ‌تاریخ» است.
🖌 🔻 رهبر معظم انقلاب: 🔹در مورد آمریکا سیاست ما یک سیاست حساب شده و مشخصی است. هر کس رئیس جمهور آمریکا بشود، بر روی سیاست ما تاثیری ندارد این سیاست با رفت و آمد اشخاص تغییر نمی کند. هر اتفاقی در انتخابات آمریکا رخ دهد به ما ارتباطی نخواهد داشت.