💠 سفر سردار قآانی به لبنان و چند نکته
🔸️برخی منابع خبری از سفر سردار قاآنی به لبنان خبر می دهند .
🔸️اگر این خبر صحت داشته باشد یعنی در صورت ادامه جنگ در جنوب فلسطین اشغالی و فرسایش توان صهیونیست ها ، ایران قصد دارد جبهه شمالی اسرائیل را هم فعال کند و در آنصورت علاوه بر جنگ زمینی ، موشک های بسیار سنگین و پرتعداد بیشتری به سمت اراضی صهیونیست نشین شلیک خواهد شد .
🔸️اگر این اتفاق رخ دهد ممکن است گروههای مقاومت و ارتش سوریه هم به جولان حمله نمایند .
🔸️همه این موارد به تصمیماتی بستگی دارد که در تهران گرفته می شود .
🔴 خدا حافظی دوباره احمدی نژاد با نظام
♦️امروز آقای احمدی نژاد با جماعتی اندک که از پیش فراخوان شده و از شب گذشته در اطراف منزل وی خوابانده شده بودند، به وزارت کشور رفته و در حاشیه درگیری اطرافیانش، اقدام به ثبت نام نمود.
♦️احمدی نژاد که خودش به خوبی می داند صلاحیت این جایگاه را از دست داده است، بعد از ثبت نام، از تریبون وزارت کشور اقدام به قرائت بیانیه ای تند علیه نظام اسلامی نمود و تهدید کرد که اگر ردصلاحیت شود، اصلا انتخابات را قبول ندارد و در انتخابات نیز شرکت نکرده و رای هم نخواهد داد!
♦️وی سپس دستگاه های امنیتی نظام را نیز متهم به نفوذ عناصر فاسدی کرد که به دنبال خشونت علیه مردم هستند.
♦️در این زمینه اولا آقای احمدی نژاد متاسفانه با شیبی تند در حال تکرار رفتار امثال رجوی در ابتدای انقلاب و کشاندن برخی هواداران خود به رفتارهای رادیکال و خطرناک علیه نظام است.
♦️ثانیا از نظر مدل فکری، سخنان آقای احمدی نژاد ، تکرار رفتارهای امثال هاشمی رفسنجانی،میرحسین موسوی و روحانی... است که نظام را تا وقتی قبول دارند که خودشان بر آن حاکم باشند و نظرات خودشان اجرا شود وگرنه فتنه می کنند.
♦️ثالثا از الان به خیال خود می خواهد روغن ریخته را نذر امامزاده کرده و می خواهد تعداد افرادی را که به هر دلیل، از جمله عملکرد روحانی و سیاه نمایی های خودش در انتخابات شرکت نمی کنند را طرفداران خود بداند و بعد از انتخابات، تعداد هواداران خودش را با آن اعداد، القا کند. در صورتی که بعد از ماهها زور زدن و تبلیغات و ادعا، در هیچ اجتماع و جلسه ای در تمام نقاط کشور، نتوانسته تعداد قابل توجهی را جمع کند.
♦️رابعا آقای احمدی نژاد که سالهاست در پرتو مجاهدات همین نیروهای امنیتی، با امنیت و فراغ بال، در مسئولیت های مختلف حضور داشته و از امکانات پرهزینه ی حفاظتی و... استفاده کرده، چگونه می تواند چنین اتهاماتی را وارد کند؟
♦️و سوال مهمی از مسئولین نظام این است که چگونه اجازه می دهند فردی با استفاده از تیم بزرگ حفاظتی و انواع امکانات اهم از دفتر و نیروها و حقوق مالی خود و اطرافیانش، از بیت المال ارتزاق کند و باز هم از تریبون نظام و وزارت کشور، علیه نظام و ولایت سخن بگوید؟
فاعتبروا یا اولی الابصار
94605_725-۱.pdf
1.37M
💠 کتاب بيست گفتار در باب انتخابات کتاب
🔹 براساس قانون اساسي جمهوري اسلامي، تمامي مسئولين و کارگزاران براي اداره امور کشور، از طريق انتخابات و با رأي مردم به صورت مستقيم يا غيرمستقيم انتخاب ميشوند. بنابراين رأي مردم در هر يک از انتخابات ايران، هم از نظر کميت (ميزان مشارکت مردم) و هم از نظر کيفيت (ويژگيهاي منتخب يا منتخبين مردم)، ارتباط مستقيم با ميزان کارآمدي نظام، پيشبرد امور و حل مشکلات کشور دارد. هر چند تمامي انتخابات در ايران به دليل ماهيت نظام و اصالت رأي مردم، واجد اهميت است؛ لکن انتخابات ۱۴۰۰ از اهميت مضاعف برخوردار ميباشد. با تأمل در مجموعة شرايط و تحولات در سطوح ملي، منطقهاي و بينالمللي، ميتوان به دلايل اين اهميت مضاعف پي برد.
94541_728.pdf
547.9K
💠 کتاب بصیرت در انتخابات ۱۴۰۰
🌐 پاسخ به ۲۲ سؤال در باب انتخابات
🔹انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ را به دلایل مختلف میتوان یکی از مهمترین و سرنوشت سازترین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی از ابتدا تاکنون ارزیابی کرد. انتخابات ۱۴۰۰ در شرایطی برگزار میشود که، از یک سو نشانه های افول قدرت شیطان بزرگ آمریکای جهانخوار بیش از پیش آشکار شده، و از سوی دیگر مردم عزیزمان به دلیل مشکلات ناشی از تحریم های خارجی و سوءمدیریتهای داخلی به شدت از وضع موجود ناراضی و گله مند هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت درگیری اینروزها در فلسطین و موشک باران تلآویو چیست؟
🔰مصلحت یا عدم مصلحت یک حضور...
✍ علی محمدی
🔶 بخشی از جریان انقلاب که نگران روند مبارزه با فساد در کشور هستند، نسبت به جدا شدن جناب رئیسی از ق .ق و اعلام نامزدی ایشان برای ریاست جمهوری ملاحظاتی داشته و بر اساس همین ملاحظات، مخالف کاندید شدن ایشان هستند. اما در نقطه مقابل عده ای نیز، مصلحت را بر حضور ایشان می دانند و استدلال های زیر را می آورند:
1⃣ حضور دو ساله ی جناب رئیسی بر ق.ق، باعث شده تا قطار قوه قضاییه بر روی ریل قرار گیرد. در نبود ایشان نیز ، افراد باسابقه ای در این قوه هستند که بر حرکت این قطار، استمرار ببخشند.
2⃣پیش گیری از فساد مهمتر از مبارزه با آن است. خیلی از فسادها ریشه در قوه مجریه دارد. قرار گرفتن فردی مثل رئیسی در راس قوه مجریه، که به قوانین کشور و پیشگیری قضاییه آگاهی دارد، می تواند روند فساد را سریع تر کاهش دهد. بنابراین رسالت رییسی در قوه مجریه بهتر ادامه دارد.
3⃣فقط با وجود رئیسی امکان ائتلاف در جریان فراهم است. و در نبود او ، تشتت جریان متصور است که این امر می تواند منجر به شکست جریان انقلاب گردد.
4⃣وضعیت اقتصادی کشور به گونه نیست که تاب و تحمل ادامه "حاکمیت تفکر لیبرالیسم بر دولت" را داشته باشد. در واقع جای ریسک برای جریان انقلاب وجود ندارد. بنابراین جریان انقلاب باید با تمام توان در میدان حاضر شود.
🔴سخنان مهم رهبر انقلاب اسلامی درباره انتخابات ۱۲اردیبهشت ۱۴۰۰:
♦️ عده ای با خدشه وارد کردن در اصل انتخابات و یا در عملکرد دست اندرکاران اعم از شورای نگهبان یا دستگاههای دیگر موجب دلسردی مردم می شوند که این کار غلط است.
♦️در جمهوری اسلامی همه انتخاباتها سالم برگزار شده است. ممکن است تخلفات کوچکی روی داده باشد اما در نتیجه انتخابات هیچ تأثیری نداشته و همواره انتخابات در جمهوری اسلامی همراه با امانت بوده است.
♦️البته برخیها هنگامی که نتیجه مورد نظر آنها در انتخابات حاصل می شود آن انتخابات را سالم می خوانند اما اگر نتیجه مورد نظر آنها بهدست نیاید یا برگزارکنندگان را متهم می کنند و یا همانند سال ۸۸ اغتشاش بهپا می کنند که آن متهم کردنها بی انصافی است و اغتشاش بهراه انداختن جرم است.
♦️ البته برخی اوقات هم از برخی افراد حرف هایی صادر میشود که گویا قانون اساسی را قبول ندارند، در حالیکه کسی که می خواهد وارد عرصه انتخابات شود باید معتقد به اسلام، قانون اساسی و رای مردم باشد لذا مطالبه جدی داریم که این موضوع رعایت شود.
🔴وجود مرض در دل کسانی که اگر حق طرف آنها نباشد، قبول نمی کنند
♦️امام خامنهای :انتخابات در کشور ما انتخابات سالمی است؛ من تعجّب میکنم از بعضیها که خودشان به وسیلهی انتخابات به یک جایی رسیدهاند، همینها انتخابات را زیر سؤال میبرند؛ چطور آن وقتی که انتخابات به نفع شما است، صحیح و متقن است، امّا آنجایی که به نفع شما نیست، انتخابات میشود خراب؟ وَ اِن یَکُن لَهُمُ الحَقُّ یَأتوا اِلَیهِ مُذعِنین؛(۱) قرآن میگوید اگر در قضاوت، حق طرف آنها شد، قبول میکنند قضاوت را، اگر طرف آنها نشد، قبول نمیکنند؛ بعد میفرماید: «اَ فی قُلوبِهِم مَرَض»؟(۲) در دل اینها مرض هست؟
♦️خب پس ما از دشمن که گلایهای نداریم، دشمن خُب دشمنی میکند، شأنش این است، امّا از دوستان، از کسانی که در داخل کشور هستند -چه یک نویسندهی روزنامه، چه [آن] کسی که با فضای مجازی ارتباط دارد، چه آن کسی که نمایندهی مجلس است، چه آن کسی که مسئول مهمّ دولتی است- [توقّع داریم]؛ همه بایستی مراقبت کنند. این جور نباشد که ما به زبان به مردم بگوییم که در انتخابات شرکت کنید، منتها یک جوری حرف بزنیم که مردم را از ورود در انتخابات دلسرد کند؛ این درست نیست، این غلط است.۱۳۹۸/۱۱/۱۶
🔰 این پدیده ها اتفاقی نیست؟
📝 یعقوب ربیعی
🔰سه التهاب در یک هفته گذشته در منطقه رخ داده است:
1️⃣ _ تحولات فلسطین و درگیری مقاومت و رژیم صهیونیستی.
2️⃣ _ ترور ایهاب الوزنی و حمله به کنسولگری ایران در کربلا.
3️⃣_ خروج سربازان آمریکایی از افغانستان و حادثه تروریستی دهشتناک این کشور.
✅ بیاد بیاوریم که سیاست اوباما در منطقه *مدیریت آشوب* یا اصل *ایجاد نظم در بی نظمی* براساس نظریه برنارد لوییس بود. آنها بر این اساس داعش را در منطقه ایجاد کردند. ظاهراً برنامه آقای بایدن در منطقه هم بر اساس همان سیاست است.
🔜 به نظر میرسد که روزهای سختی در منطقه در پیش است.
🔴 صحبت های بین رهبر انقلاب و سید حسن خمینی (مصطفوی) دقیقاً چه بود؟!
🔹 وکیلی سردبیر روزنامه ابتکار (نقل به مضمون): سید حسن خمینی در دیدار خود با رهبری قضیه ریاست جمهوری خود را مطرح می کنند و اینکه از بزرگان و اقشار مختلف به بنده گفته اند که در انتخابات ریاستجمهوری شرکت کنم، بنده گفتم از شما کسب مشورت و تکلیف کنم.
🔹 رهبر انقلاب در پاسخ میگویند که بنده در این زمینه ورودی ندارم و نظری نمیدهم.
🔹 اما سید حسن خمینی بسیار اصرار میکند و میگوید اگر فرزندان خودتان چنین نظری از شما خواستند چه چیزی به آنها می گویید؟ همان را به من بگویید.
🔹 رهبری میگویند آن فرق میکند و سید حسن درخواست میکند در جایگاه پدر و فرزندی آن توصیه ای که به فرزندان خود می کنید و می گویید به من هم توصیه کنید که رهبری می گویند که من به آنها می گویم به صلاح نمیدانم که ورود کنید.
🇮🇷 اساتید انقلابی و نخبگان علمی
باندهای فساد که در دو سال گذشته از قوه قضائیه ضربه خورده اند برای ورود احتمالی #رئیسی به انتخابات آماده می شوند
تشکیل اتاق عملیات روانی برای انتقام در دستور کار است.تلگرام مهمترین بستر عملیات است
🔗 @Dr_A_Ganji
احتمال رأی مردم ایران به شخصیتهای سیاسی
🔹مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران در موج پنجم نظرسنجی انتخاباتی با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور و اندازه نمونه ۱۵۵۳ از طریق مصاحبه تلفنی میزان رای احتمالی مردم به شخصیت های سیاسی (در صورت کاندیدا شدن در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰) را مورد سنجش قرار داده است.
🔹از مردم پرسیده شد «من اسم چند شخصیت سیاسی را میخوانم؛ اگر هر کدام کاندیدای ریاست جمهوری شوند تا چه حد احتمال دارد شما به هر یک از این افراد رای بدهید؟»
🔹نسبت آرای احتمالی شخصیتهای سیاسی بین افرادی که گفتهاند «قطعا و به احتمال زیاد» در انتخابات شرکت می کنند، ارائه شده است.
🔹با توجه به اینکه امکان طرح پرسشهای زیاد در نظرسنجی تلفنی وجود ندارد لذا نمیتوان محبوبیت همه افرادی که در گمانه زنیهای رسانهای نام آنها مطرح هست را مورد سنجش قرار داد.
@TasnimNews
💠 اوضاع در سرزمینهای اشغالی به هیچ عنوان به نفع صهیونیستها نیست. تقریبا برد موشکهای مقاومت تا ۵۰ کیلومتری بعد از تلاویو هم رسیده است. حتی گزارش شده که چند موشک به محدوده نیروگاه دیمونا هم اصابت کرده است. تقریبا تمام شهرهای مهم رژیم زیر آتش مقاومت قرار دارد، مضاف بر اینکه چالش دیگری هم گریبان صهیونیستها را گرفته و آنهم این است که جنگ در شهرها و خیابانها آغاز شده است. مقامات رژیم اعتراف میکنند که غافلگیر شدهاند و آنچه را که میبینند باور نمیکنند.
🔹 رئیس رژیم صهیونیستی با اشاره به درگیریهای داخلی در ارضی اشغالی فلسطین گفته است، به همه التماس میکنم، تمام تلاش خود را کنند تا از وقوع این اتفاق وحشتناک که مقابل چشمان ما در حال رخ دادن است، جلوگیری کنند.
🔹درگیریها میان فلسطینیان و شهرک نشینان صهیونیستی به شدت در حال افزایش است و شهرهای این رژیم در حال تبدیل شدن به عرصه یک جنگ داخلی میباشد. اکنون صهیونیستها در چند جبهه درگیر شدهاند، از جمله جنگ با فلسطینیان در غزه، جنگ داخلی و فشارهای خارجی. در حال حاضر شرایط به شکلی است که این بحران خودساخته برای آنان، به طور فزایندهای در حال تشدید شدن است. مقامات رژیم سعی میکنند وانمود نمایند اوضاع را در کنترل دارند و میتوانند به چالشهای کنونی پاسخ دهند. اما وضع غیر از این است، به ازای هر موشکی که قرار است رهگیری کنند باید هزار برابر آن هزینه کنند. این شرایط هزینهها را برای آنان به شدت بالا برده است. در کنار آن اوضاع در فضای بینالمللی و افکار عمومی نیز برایشان دست کمی از موشکهای مقاومت ندارد.
✍احمد بنافی
🔴وقتی خودت به خودت میگی غلط نخور!
همون آدمی که دوره قبل از روحانی حمایت کرد و ازش تقدیر شد، دوباره اومده برای فریب مردم!
چند ماه قبل از انتخابات میگن رئیسی خیلی خوبه، کاش نیاد رئیس جمهور بشه و تو قوه بمونه!
وقتی میبینن نقشهشون نگرفت، فاز تخریب رو شروع میکنن😂
آقای رئیسی، خواهشا به این تهمتها رسیدگی کنید تا آدم بشن این موجودات!
احمدی نژاد طرفدار حق بود که ما طرفدارش بودیم
از حق که گذشت ما هم از او گذشتیم. در جبهه انقلاب چیزی بنام چک سفید امضا نداریم!
صدها مسئول، صدها احمدینژاد، صدها رئیسی و جلیلی و محمد به فدای امام خامنهای ...
✍ محمد پازوکی
🌟 ستاد وعدههای پوچ
🔶 مسببان وضع موجود در انتخابات ۱۴۰۰ یا کاندیدا هستند یا پشتصحنه انتخابات فعالیت میکنند:
🔹سید محمد خاتمی: برای آینده بهتر به روحانی رای میدهیم
🔸سعید حجاریان: نباید میان اصلاحطلبان و روحانی تفکیک قائل شد. بهترین گزینه ما روحانی است.
🔹اسحاق جهانگیری: ماشین اقتصاد کشور را در دولت از ته دره درآوردیم و در مسیر توسعه است.
🔸مصطفی معین: با روحانی به سمت عزتمندی، رفاه و آزادی حرکت میکنیم.
🔹محسن هاشمی: حمایت از روحانی وصیت پدرم است.
🔸مصطفی تاجزاده: اگر روحانی نیاورد پراید ۶۰ میلیون تومان میشود.
🔹بهزاد نبوی: تصمیم خاتمی در کاندید کردن روحانی، بهترین تصمیم بود.
🔸محمدرضا خاتمی: ما تضمین خاتمی هستیم
✅چرا احمدی نژاد باید ردصلاحیت شود؟!
✍ محسن مهدیان :
برخی نامزدها مشروعیت لازم را برای حضور در یک رقابت مبتنی بر اسلامیت و جمهوریت ندارند و این فراتر از آنست که با این نامزد موافق باشیم یا مخالف. به این فهم 3 دلیل کلیدی برای رد صلاحیت آقای احمدی نژاد وجود دارد.
✅یکم بی اخلاقی.
احمدی نژادبه سادگی و بسیار روان تهمت می زند و دروغ می گوید. همین چند روز اخیر گواه است. تصریح دارد که "مسوولین تراز اول کشور" خودشان واکسن زدند. تاکید هم دارد که تراز اول. یا اینکه اعلام می کند آمار مرگ و میر کرونا دروغ است و غیره. فهرست تهمت های احمدی نژادبسیار است.
فراموش نکنیم که احمدی نژاد روزهای واپسین دولت را با تعبیر خیانت کار از سوی رهبر انقلاب ترک کرد. وقتی که رهبری فرمود از امروز هرکس تا انتخابات حاشیه درست کند خیانت کرده است و احمدی نژاد یک شنبه سیاه مجلس را رقم زد و کار بدانجا رسید که رهبری در واکنش به این رفتار فرمودند اقدام وی "غیراخلاقی و غیرشرعی وغیرقانونی وغیرمردمی" بود.
اما دلیل اصلی اینجا نیست.
✅دوم قانون شکنی.
احمدی نژاد نشان داده است هرجا که ساختار کشور علیه او باشد نمی پذیرد. 8 سال دولت او مملو از تقابل با قانون بود. صریحا اعلام می کرد قانون مجلس را قبول ندارم و اجرا نمی کنم. در برخورد عدلیه با اطرافیانش از جمله معاون اول، خط قرمز گذاشته بود و اجازه برخورد نمی داد. اما راه دور نرویم. احمدی نژاد در همین روز ثبت نام اعلام کرد اگر ردصلاحیت شود، انتخابات را تائید نمی کند و رای نخواهد داد. یعنی مشروعیت. انتخابات بند تایید صلاحیت اوست. یعنی حاضر است خلاف شرع رفتار کندو رای ندهد و انتخابات را تحریم کند، چون به سلیقه اورفتار نشده است. آیا چنین فردی می تواند حامی وحافظ قانون اساسی باشد؟
اما دلیل اصلی اینجاهم نیست.
✅سوم ضد مردمی.
اصل ماجرا در تقابل احمدی نژادبا جمهوریت است. انشالله این بخش را با طمانینه بیشتر مرور فرمائید. به این فهم مهمترین دلیل برای ردصلاحیت احمدی نژاد دیکتاتوری است. همین دیکتاتوری است که او را به رفتار های غیراخلاقی وغیرقانونی می کشد.
مردم را باید با 4 وجه تحلیل کرد. یکم. محور وحدت بخش مردم. آنچه که مردم را بهم پیوند می دهند و موجب وحدت عمیق واصیل مردم است. دوم. خواص مردم. مجاهدینی که تلاش می کنند نیروی محرکه حرکت های اجتماعی باشند و قدرت سازند و حلقه اتصال امام و امت اند. سوم. نهادهای مردم . هرآنچه که از دل مردم بیرون آمده است و چهارم متن وحدانی مردم که متکی بر خردورزی است.
احمدی نژاد را باید در تحلیل جمهوریت در نسبت این 4 اصل تحلیل کرد.
🔸یکم. محور پیوند دهنده بین مردم ولایت است. آنچه موجب وحدت مردم می شود ولی فقیه است. احمدی نژاد به روشنی بین خود و رهبری فاصله گذاشت و روز به روز این فاصله را بیشتر کرده است. از خانه نشینی 11 روزه این فاصله گذاری "علنی" شد و تاامروز هر روز بیشتر شده است.
🔸دوم. خواص مردم است. خواص بین مردم جریان مجاهدین و انقلابیون هستند. احمدی نژاد از سال82 تا امروز یک سرمایه مستحکم اجتماعی را از دست داده و اتفاقا با این جریان به تقابل رسیده است. امروز کمتر فرد شاخص انقلابی و مکتبی در اطراف احمدی نژادپیدا می کنید که از او دفاع کند.
🔸سوم. نهادهای برآمده از مردم است. احمدی نژاد با تمام نهادهای نظام که برآمده از رای و خواست مردم هستند درگیر شده است. نهادی باقی نمانده که احمدی نژاد برای آن رخ نکشیده باشد. از مجلس تا قوه قضائیه تا مجمع تشخیص مصلحت نظام تا شورای نگهبان و نهاد قانون اساسی و غیره. توجه شود که این نهادها با تمام قوت و ضعف شان، ساختارهای مبتنی بر رای و نظر مردم هستند.
🔸چهارم جنبه وحدانی مردم که بر علم و خرد آنها سوارست.
احمدی نژاد ازین جهت دو مواجهه خطرناک با مردم دارد
🔹الف. احمدی نژاد تلاش می کند بر هیجان مردم سوار شود و نه اراده و ادراک و علم مردم. او مردم را چون توده هایی جاهل می داند که می تواند با بالا رفتن از دیوار و حرف های شاذ و بگم بگم ها و تهدید کردن ها و منم منم کردن ها و افسانه سرایی هایی مثل اینکه در معرض ترور هستم بفریبد و آنهارا هیجان زده کندو محبوبیت توده ای و نه عالمانه کسب کند.
🔹ب . اینکه احمدی نژاد مردم را مقابل مردم قرار می دهد و با رفتارهای دوقطبی ساز بین مردم جنگ درست می کند. آنطور که 88 ایجاد کرد. رهبرانقلاب نیز در سال 96به همین دلیل به او توصیه کرد تا وارد انتخابات نشود. فرمود حضور شما منجر به دوقطبی سازی می شود.
هرفردی می تواند علاقه مند به یک شخصیت سیاسی باشد یا نباشد و نظرش محترم.
اما اون جوان با ظواهر مذهبی که می گوید:برای سلامتی امام خامنهای و مالک اشتر او دکتر محمود احمدینژاد صلوات بفرست را کجامون بذاریم؟
مشکل از بی خبری،ضعف تحلیل،قفل شدن در گذشته یا تعلقات بیش از حد عاطفی است؟
🔗 @Dr_A_Ganji
⁉️احمدی نژاد ۱۴۰۰کیست؟!
🔻به نظر می رسد که رفتارشناسی می تواند یکی از شاخص های احراز صلاحیت برای کاندیداهای ریاست جمهوری واقع شود.
وقتی از لحظه ورود یک شخص به محل ثبت نام تا سبک تعاملش با طرفداران و شیوه تعاملش با ماموران قانون و همچنین مدل بیانیه خوانی اش در پلان نهایی، پیرنگ انتخاباتی اش را مطالعه می کنیم؛ به نکات ریز و قابل تاملی در تیپولوژی افراد پی می بریم که شبیه یک مطالعه بالینی جهت احراز صلاحیت یا عدم تایید صلاحیت فرد می تواند باشد.
اما احمدی نژاد در این ثبت نام انتخاباتی اش چه کرد که سوژه رسانه ها شد و چه فاکتورهایی از ابعاد شخصیتی اش را در حافظه رسانه ها به ثبت رسانید:
1⃣ پوپولیسم:شخصیتی که هشت سال سکان ریاست جمهوری کشور را در کارنامه خود دارد، در واکنش به عده ای از طرفداران خود که در محوطه بیرونی وزارت کشور تجمع کرده بودند، در حرکتی غیرمعمول و علی رغم تذکر اطرافیانش؛ بالای میله ها رفته و به آن ها دست تکان می دهد که بیشتر به یک شوعاف و تهییج احساسات قبل از انتحار شبیه بود تا رفتاری از جنس مردم و برای مردم.
2⃣ لمپنیسم:همین چهره وقتی وارد محوطه ثبت نام می شود، با پشت پا زدن به پروتکل های وزارت کشور و ستاد انتخاباتی؛ به زور و درگیری و قلدری تاسف باری که در فیلم های منتشر شده، مشت و لگدپرانی هم در آن هویداست، بادیگارد و اطرافیانش را هم علی رغم ممانعت مامورین ستاد، وارد اتاق ثبت نامزدها کرده و بدون اعلام تذکری به حامیان خود، مسئولین ستاد را متهم به بداخلاقی می کند.
3⃣ رادیکالیسم: اما کاراکتر احمدی نژاد وقتی جالب می شود که در بیانیه دیکته شده اش که از رو هم خوانده می شود، به طرز عجیبی به ساختارهای نظام از بالا به پایین حمله می کند و وضعیت کشور را سیاه خوانده و مردم را مقابل نظام و حکومت دانسته و یک دوقطبی رادیکال که بوی شورش می دهد را طراحی می کند. چنین رفتار و بیانیه تندی، حمله پیش دستانه ای است که دست هر قانون و مقام مسئولی را فارغ از گذشته طرف می بندد و اصرار بر ردصلاحیت دارد تا بعدا از پیش گویی های اعجازوار خود را سند رفتارهای رادیکالش قرار دهد.
4⃣ آنارشیسم:شخصیت نامتعادل احمدی نژاد از لحظه ورود تا ثبت نام و بیانیه خوانی، چیزی جز آنارشیسم و قانون ستیزی را نمی رساند همانجایی که ادعا می کند اگر من رد صلاحیت شوم، انتخابات را تایید نخواهم کرد و در انتخابات نیز شرکت نمی کنم. گویا که مشروعیت نظام و رای مردم به شخص شخیص ایشان گره خورده که باید گفت: شما هنوز دیپلم معقولیت و مشروعیت را هم نگرفته ای و همان مقبولیت نسبی را هم مدیون ساختاری هستی که الان علیه اش خروج کرده ای.
5⃣ دگماتیسم:این مدل زیرمیز زدن و نگاه صفر و صدی که می گوید: یا من یا هیچکس، چیزی جز دیکتاتوری در رفتار و دگماتیسم در اندیشه را به مخاطب القا نمی کند. وقتی طرف فقط خود را قبول داشته و قانون و نظام و دیگران را چنین بی محابا و بی ملاحظه زیر سوال می برد و به نوعی خود را محور خیر و صلاح و عدالت معرفی می کند، یعنی بلحاظ فکری نیز به یک بنیادگرایی افراطی رسیده که توان تحمل مخالف و حتی قانون علیه خودش را ندارد و ناخودآگاه به یک جزم اندیشی بدون اساس و خطای شناختی در مبانی مبتلاست.
این مدل پدیدارشناسی که از سکانس های رفتاری یک شخصیت در مهمترین لحظه های مواجهه اش با ساختار و جامعه صورت می گیرد، می تواند در تایید یا رد صلاحیت او موثر بوده و افکار عمومی باید بدانند که چنین تیپ های شخصیتی توان اداره کشور ۸۵ میلیونی را در چارچوب ثبات و امنیت و آرامش ندارند.
⁉️ اصرار از سید حسن بوده یا رهبری؟
🔸چندی پیش خبری مبنی بر مخالفت رهبر معظم انقلاب با نامزد شدن سید حسن خمینی توسط سیّد یاسر خمینی در رسانهها منتشر شد که این گونه اظهار نظر کرده بود: «حسن آقا امروز مطابق دیدارهای نوبه خود با رهبری به دیدن ایشان رفتند که طی این ملاقات، رهبر انقلاب کاندیداتوری ایشان در انتخابات را به صلاح ندانستند و با بیان اینکه حاج حسن آقا را مانند فرزند خود میدانند، از ایشان خواستند که در شرایط فعلی به این عرصه ورود نکنند.
🔸ماجرا از این قرار است که سیّدحسن خمینی در ملاقات با رهبر انقلاب از ایشان میخواهد تا درباره ورودش به انتخابات نظر دهند. رهبر انقلاب طبق همان مشی خود، اظهارنظری نمیکنند. اصرار سیّدحسن خمینی ادامه پیدا میکند و خطاب به رهبر انقلاب میگوید: «فرض کنید که فرزند شما چنین درخواستی از شما داشتهاند، پاسخ شما به او چیست؟». استنکاف رهبر انقلاب ادامه مییابد تا اینکه در نهایت پس از اصرارهای متوالی سیّدحسن خمینی، ایشان میگویند که اگر فرزند من چنین درخواستی داشته باشد، میگویم به صلاح او نیست در انتخابات شرکت کند.
🔸اما امروز مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در توییتی نوشت:نه موافقم و نه مخالف، پاسخی است که داوطلبان ریاست جمهوری با گرایش های مختلف همواره از آیت الله خامنه ای شنیده اند. اما در این دوره همین پاسخ هم به این تقاضاها داده نشده است. چنانکه به آقای سیدحسن خمینی فرمودند«نظری نمی دهم» و در پی اصرار وی برای نظر مشورتی معظم له، ارزیابی خود را ابراز کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 احمدی نژاد با تحریم انتخابات دنبال چیست؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
❌موضع جدید احمدینژاد: من لیبرالم
🔹محمود احمدینژاد در گفتوگو با اندیشه پویا حرفهای جدیدی زده مثل اینکه گفته از هاشمی دفاع کردم چون تخریب او ناجوانمردانه و نامردی بود.
🔹با این حال اوج این گفتوگو جایی است که میگوید من لیبرال دموکراتم!
🔹این جمله پیشتر برچسبی به حزب کارگزاران بود چراکه حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران سازندگی آن را درباره خود و حزبش بکار برده بود. البته مرعشی تاکید میکرد ما لیبرال دموکرات مسلمانیم؛ اما با این حال دیگر اعضای کارگزاران همچون عطریانفر تلاش کردند این اظهار نظر را رفو کنند.
🔹حالا احمدینژاد درباره خود گفته که لیبرال دموکرات است و حتی برای قرابت یافتن آن در اذهان، دلیل آورده که حتی یکبار هم علیه بازرگان موضعی نگرفتم.
🔹احمدینژاد دیروز هم با مواضعی که هنگام ثبتنام در وزارت کشور گرفت، در چرخشی آشکار به رقبای خود در سال ۸۸ نزدیک شد؛ مسیری که میرحسین موسوی و مهدی کروبی در سال ۸۸ طی کردند و در رادیکالیسمی بیسرانجام افتادند حالا انگار به نسخه احمدینژادی آن رسیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پاسخ شنیدنی رهبرمعظم انقلاب به انتقادات صریح یک دانشجو درباره بدعت شورای نگهبان، هواپیمای اوکراینی و تبلیغاتی بودن دیدارهای رهبری
♦️رهبرمعظم انقلاب: گفتن این سخنان هیچ ایرادی ندارد و نظر شما است ولی نمایشی عنوان کردن این دیدارها یک کار جوانمردانه نیست.
♦️من از شنیدن انتقادها هیچ ابایی ندارم چه مثل شما که روبروی من انتقاد کردید چه کسانی که در فضای مجازی انتقاد می کنند و من از انتقاد ناراحت نمی شوم.
♦️اگر سخن درستی باشد از آن استفاده می کنم. البته خیلی از حرفهای شما را قبول ندارم ولی میشنوم و اگر ده بار دیگر هم اینگونه حرفها زده بشود از نظر بنده ایرادی ندارد.