eitaa logo
بصیر
340 دنبال‌کننده
9هزار عکس
6.2هزار ویدیو
395 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ تغییر موازنه در جنگ یمن ✍️ 🔹تحولات میدانی در یمن به‌قدری سریع شده است که هرروز اخبار مختلفی از آن مخابره می‌شود. پیشروی‌های انصارالله در مأرب و عقب‌نشینی عربستان از حدیده و حملات موشکی یمنی‌ها به عربستان از مهم‌ترین اتفاقات اخیر است. صرف‌نظر از پرداختن به تحولات میدانی هر حوزه، ذکر چند نکته پیرامون تحولات اخیر یمن قابل‌ذکر است؛ گزاره‌های خبری: 1️⃣تحالف تحت رهبری عربستان سعودی به این نتیجه رسیده است که پیروز جنگ یمن نخواهد بود و مترصد عقب‌نشینی تدریجی از مناطق تحت تصرف خود است. عقب‌نشینی ۷۰ کیلومتری عربستان از حدیده، شرایط را برای اتصال صنعا به حدیده و دسترسی انصارالله به ساحل فراهم کرده است. این امر از دو جهت برای انصارالله دارای دستاورد است: الف) از وجود جبهه‌های مختلف علیه انصارالله و فشار بر این گروه خواهد کاست؛ ب) دسترسی انصارالله به ساحل و دریای آزاد را فراهم خواهد کرد. 2️⃣- از نظر عربستان، قبل از هزینه‌های سنگین در جنگ، باید از طریق روشی قابل‌اتکا، به دنبال خروج از یمن بود. اکنون عربستان از سه طریق به دنبال دستاورد از جنگ یمن است: الف) تشدید حملات به یمن که این روش تاکنون جواب نداده است؛ زیرا در مقابل حملات، انصارالله متقابلاً جواب داده است و طی روزهای گذشته فرودگاه ملک خالد و مناطق مهم دیگر در داخل عربستان موردحمله قرار گرفته است. ب) از طریق سازمان ملل که به دنبال تحمیل طرح شورای همکاری بر انصارالله است؛ بر اساس این طرح انصارالله باید به مناطق قبلی بازگردد و منصور هادی دوباره رئیس‌جمهور شود. هرچند این طرح بارها از جانب انصارالله رد شده اما اکنون عربستان به دنبال طرح تعدیل شده‌ای مبتنی بر یک دولت فراگیر با حضور سایر گروه‌ها اما با محوریت نیروهای طرفدار خود به‌ویژه منصورهادی است. ج) از طریق مذاکرات مستقیم که با توجه به زیاده‌خواهی‌های عربستان و عدم به رسمیت شناخته شدن انصارالله توسط ریاض، بر روی آن خیلی تمرکز نشده است. درنتیجه عربستان اکنون یک گزاره تلفیقی از تشدید حملات در کنار تشدید فشارهای بین‌المللی در پیش گرفته است تا از این طریق بتواند به نتیجه مطلوبی برسد 3️⃣- جنگ در یمن اثبات کرد که عربستان و سایر کشورهای هم‌پیمانش، باید انصارالله را به‌عنوان بازیگر اصلی در یمن به رسمیت بشناسند و همین از منظر تحالف سعودی بسیار هزینه زا است. از سوی دیگر انصارالله اکنون در موضعی برتر نسبت به گذشته قرار دارد و اعلام کرده که راهبرد این جنبش مبتنی بر خروج کشورهای اشغالگر از یمن است
🔴 بسیاری از نخبگان صنعت نفت ایران در سالهای اخیر به دلیل رفتارهای دیکتاتورمآبانه زنگنه از ایران رفتند/ وزیر سابق نفت ظلم بزرگی به دانشگاه صنعت نفت کرد 🔹دکتر رضا مسیبی بهبهانی، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه صنعت نفت، در گفتگو با «نود اقتصادی»: سرمایه‌گذاری ضعیف در حوزه صنعت نفت و گاز در سال‌های اخیر و عدم احداث پالایشگاه‌های جدید در کشور، ناشی از اشتباهات وزارت نفت است. مهندس زنگنه همواره اعلام می‌کرد که دغدغه تولید را در سر دارد در حالیکه موتور محرک تولید در کشور، سرمایه انسانی و نخبگان دانشگاهی هستند که او نسبت به آنها جفا کرد. 🔹توسعه میادین نفت و گاز کشور صرفنظر از سرمایه‌گذاری مالی، نیازمند حضور افراد نخبه در صنعت نفت بود که بسیاری از نخبگان صنعت نفت به دلیل برخوردهای دیکتاتورمآبانه وزیر سابق نفت از کشور مهاجرت کردند. 🔹در دوران وزارت آقای زنگنه، دانشگاه صنعت نفت خیلی تضعیف شد در صورتیکه این دانشگاه می‌توانست قطب علمی نفت و گاز خاورمیانه باشد. 🔹آقای زنگنه در مجلس گفته بود وظیفه دارد تا نمایندگان مجلس را جذب وزارت نفت کند در حالیکه متاسفانه همزمان با این صحبت‌ها، ایشان بارها با استخدام نخبگان فارغ‌التحصیل دانشگاه صنعت نفت مخالفت می‌کرد. این رفتارها، ظلم بزرگی به صنعت نفت بود.
🔰 تفاوت مذاکرات ١۴٠٠ با مذاکرات ١٣٩٢⁉️ ✍🏻 حامد نوری 🔹 دور هفتم مذاکرات هسته‌ای قرار است در ۲۹ نوامبر ( ۸ آذر) در وین برگزار شود. "رابرت مالی" نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در پیام توئیتری خبر از گفتگوی سازنده با "سرگئی ریابکوف" و "ما ژائوشو" معاونان وزرای خارجه روسیه و چین داده است، در کنار آن دیروز رئیس‌جمهور کشورمان در جمع بسیجیان نهاد ریاست‌جمهوری با کمال آرامش؛ از گشایش‌هایی از قبیل فروش نفت، منابع مالی، ارتباطات بین‌المللی بدون هیچ‌گونه باج‌دادن بیان نمودند. 🔸 اگر پیام "رابرت مالی" را در کنار پیام "آقای رئیسی" قرار دهیم می‌توان به این نکته پی برد که مذاکرات ۱۴۰۰ با مذاکرات ۱۳۹۲ از زمین تا آسمان فرق دارد، از جمله تفاوت‌های آن می‌توان به موارد زیر اشاره نمود: 1⃣ مهمترین مسئله این است که در این دور از مذاکرات کشور ایران با در دست گرفتن ابتکار عمل به عنوان قطب اصلی و تعیین‌کننده مذاکرات ۱۴۰۰، نسبت به سایر کشورها توانسته با تکیه بر اقتدار خود عرض اندام نماید. 2⃣ دامن نزدن فضای سیاسی‌اجتماعی کشور به مذاکرات و اینکه چرخه اقتصادی کشور می‌بایست بدون اعتنا به مذاکرات هسته‌ای به پیش‌روندگی خود ادامه دهد. در واقع دولت با خنثی‌سازی تحریم‌ها به دنبال تقویت تولید ملی و بهبود معیشت مردم حرکت کند. 3⃣ حرف اول و آخر کشور ایران در این دور از مذاکرات در دو کلمه خلاصه می‌شود اول "لغو تمامی تحریم‌ها" بعد از آن "مسئله هسته‌ای" و این هم با راستی‌آزمایی از جانب ایران صورت خواهد گرفت. 4⃣ نکته حائز اهمیت اینکه در این دور از مذاکرات، کشوری به نام ایالات متحده آمریکا با توجه به خروج یک‌طرفه از برجام وجود فیزیکی در پشت میز مذاکرات ندارد که بخواهد به دنبال تحمیل صحبت‌های خود و زیاده‌خواهی بی‌جا باشد. 5⃣ دستگاه دیپلماسی ایران در دولت سیزدهم نشان داد که فقط غرب و در رأس آن ایالات متحده آمریکا تعیین‌کننده مراودات بین‌المللی نیست، بلکه با فعال نمودن دیپلماسی منطقه‌ای و نگاه به شرق و در رأس آن پیمان شانگهای و دیدارهای مثبت با کشورهای همسایه راه نو و جدید را شروع نموده است. 🔚در آخر اینکه با توجه به موارد ذکر شده؛ تحریم قابل علاج است، اما علاج آن عقب‌نشینی نیست. علاج تحریم فقط و فقط تکیه بر توانایی‌های ملی و احیای آن می‌باشد که امیدواریم دولت سیزدهم تمام تلاش خود را جهت "تقویت تولید ملی" و "خنثی‌سازی تحریم‌ها" به کار ببندد.
⚠️ تله جدید آمریکا برای اختلال در تصمیم قاطع ایران 🔹در چند روز اخیر گزارشی در آکسیوس منتشر شد که طی آن این وبگاه خبری آمریکایی مدعی شده بود: «رابرت مالی، مشاور امنیت ملی آمریکا در گفت‌وگو با همتای اسرائیلی خود ایده توافق موقت با ایران را برای خرید زمان در زمینه مذاکرات هسته‌ای مطرح کرده است.» پیشنهاد آمریکا آزادی‌ بخشی از پول ایران در ازای توقف غنی‌سازی ۶۰ درصدی اورانیوم است. 🔻روزنامه فرهیختگان درباره این طرح آمریکایی‌ها می‌نویسد: آمریکا به شکل یکجانبه از توافق بین‌المللی برجام خارج شد و تنها هزینه‌ای که تا به الآن برای این رفتار غیرمتعهدانه خود پرداخت کرد، عدم‌حضور مستقیم این کشور در دور جدید مذاکرات با ایران بوده است. 🔸در طرف مقابل ایران که تنها طرف اجراکننده تعهدات خود در توافق برجام بوده، سعی کرد تا با گسترش فناوری هسته‌ای خود بیش از این از معطل ماندن برای اجرای تعهدات طرفین غربی متضرر نشود. توسعه صنعت هسته‌ای و رساندن سطح غنی‌سازی به ۶۰ درصد، این پیام را به آمریکایی‌ها منتقل کرده که فناوری بومی هسته‌ای ایران به‌سرعت قابل بازیابی است و با فریب‌های سیاسی مثل امضای توافق و عدم‌اجرای آن توسط آمریکا نمی‌شود آن را از بین برد. 🔹فعال‌شدن ظرفیت‌های هسته‌ای ایران باعث شد تا بار دیگر میز مذاکرات برای توافق بر سر مواردی همچون رفع تحریم و محدودسازی فعالیت‌های هسته‌ای برپا شود. 🔸 حال اما آمریکا قصد دارد تا بار دیگر به میز مذاکره با ایران بازگردد بدون اینکه در قبال اقدامات غیرمتعهدانه خود متحمل هزینه‌ای شود. آمریکا نه‌تنها به تعهدات پیشین خود عمل نکرده، بلکه اجرای تعهدات پیشین خود را نیز منوط به نتیجه رسیدن مذاکرات می‌داند. 🔹این مطالبه درحالی است که ایران یک‌بار تعهداتش را اجرایی کرده و چیزی در مقابل آن دریافت نکرده و طبیعی است که در مقابل سابقه بدعهدی کشورهای غربی به‌سادگی نیز کوتاه نمی‌آید. آمریکا با دانستن این نکته برای اینکه فعالیت‌های هسته‌ای ایران را محدود کند، توافق موقت این درحالی است که هزینه محدودیت برای فعالیت‌های هسته‌ای ایران کمتر از لغو تمامی تحریم‌ها نیست. همان چیزی که پیش از این روی آن توافق شده بود و هر چیزی غیر از این مورد زیاده‌خواهی است که طبیعتا ایران نباید با سهل‌انگاری در مقابل آن کوتاه بیاید. 🔸ابتکار توافق موقت یک تجربه جدید برای ایران نیست. پیش از این دولت روحانی یک‌بار مسیر توافق موقت را امتحان کرده است. تجربه‌ای که به غیر از معطل نگه‌داشتن فعالیت‌های هسته‌ای هیچ خروجی دیگری نداشت. 🔹همچنین تعیین ضرب‌الاجل برای رسیدن به توافق آن‌هم برای یک پرونده پرمناقشه، دیگر خطای راهبردی‌ای بود که صرفا فشار روانی برای تیم مذاکره‌کننده به همراه می‌آورد. 🔸با چنین نگاهی دیگر توافق موقت با هدف ادامه مذاکرات رویکرد ایران نخواهد بود؛ چراکه ایران یک‌بار این مسیر را پیموده و درحال حاضر چیزی جز توافقی نهایی با ضمانت اجرایی، هدف ایران نیست.
🔴کنایه میرکاظمی به دولت روحانی: حقوق را 20درصد بالا بردند اما 30درصد بر تورم افزودند مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه: 🔹با كاهش تورم و بهبود رشد اقتصادي قدرت خريد مردم افزايش خواهد يافت، اين روش بهتر از آن است كه ۲۰ درصد حقوق را بالا بردند و ۳۰ درصد بر تورم كشور افزودند. 🔹سياست قطعي دولت اصلاح ساختار بودجه بر اساس دستورات مقام معظم رهبري و اسناد بالادستي و تمركززدايي است؛ ‌با اين سياست ها اختيارات استانداران به ويژه در منابع مالي، رشد قابل ملاحظه اي خواهد داشت اما آنها بايد در قبال اين اختيار نسبت به شاخص هاي كلان اقتصادي حوزه خود پاسخگو باشند. 🔹در بودجه ۱۴۰۱ بر رشد اقتصادي تمركز شده است؛‌ طرح هايي كه باعث ايجاد رشد مي شوند در زير بخش هاي مختلف تا سطح شهرستان شناسايي شده اند اجراي اين طرح ها در دستور كار دولت و استانداران قرار مي گيرد. 🔹بودجه سال آينده بر اساس منابع پايدار و بدون كسري بسته شده و مجلس هم از اين سياست دولت حمايت كرد. 🔹دولت سيزدهم با ايجاد ثبات و رشد اقتصادي و كاهش نرخ تورم قدرت خريد مردم را افزايش مي دهد.
💢 بن سلمان و سودای بازگشت ترامپ به کاخ سفید 📌 "جو بایدن" رئیس جمهور آمریکا به تازگی و همزمان با افزایش قیمت برخی اقلام مهم مواد غذایی و دیگر کالاها و خدمات در این کشور، اصلی ترین اولویت خود در عرصه سیاست داخلی آمریکا را اتخاذ سیاست هایی که مانع از افزایش قیمت کالاهای اساسی در این کشور شود، عنوان کرده است. 🔸 بایدن به طور خاص به این نکته اشاره کرده که دلیل اصلی افزایش قیمت های اخیر در اقتصاد آمریکا، بالا رفتن قیمت نفت در بازارهای جهانی است که به طور ویژه بر زنجیره های تولید و تامین مواد غذایی در ایالات متحده آمریکا نیز تاثیرات قابل توجهی را از خود برجا گذاشته است. 🔹با این حال، برخی تحلیلگران بر این باورند که علت اصلی چالشِ اقتصادی جدید دولت بایدن را بایستی در غرب آسیا و در رویه های محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی جستجو کرد که به نوعی با استفاده از سلاح انرژی قصد دارد بایدن و دولتش را تضعیف کند. 🔸 بن سلمان که در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ، روابط نزدیکی را با ترامپ داشت، وقتی در دوره ترامپ با درخواست وی از عربستان مبنی بر بالابردن سطح تولید نفت عربستان با هدف کاهش قیمت های انرژی رو به رو شد(سال 2018)، بلافاصله این خواسته رئیس جمهور جنجالی آمریکا را اجابت کرد و موجب شد تا قیمت نفت به شدت کاهش یابد و به نوعی ترامپ از این مساله به عنوان یک برنگ برنده در عرصه سیاست داخلی آمریکا نیز استفاده کرد. 🔸با این حال، اکنون بایدن در موقعیت مشابهی قرار گرفته اما بن سلمان دست به افزایش تولید نفت که منجر به کاهش قیمت آن شود، نمی زند. دلیل اصلی این مساله نیز روشن است: زیرا بن سلمان از این طریق بنا دارد تا سیگنالی روشن را به بایدن برساند که از اقدامات او نظیر به رسمیت نشناختن موقعیت وی(بن سلمان) در ساختار سیاسی عربستان به دلیل ایفای نقش او در قضیه قتل جمال خاشقچی و یا ابتکارات بایدن در مسائلی نظیر تلاش های او جهت احیای توافق برجام و همچنین پایان دادن به حمایت های آمریکا از عملیات نظامی ائتلاف سعودی در خاک یمن، شدیدا ناراضی و عصبانی است و سعی دارد با استفاده از اهرم انرژی، زمینه را برای تشدید نارضایتی های داخلی در آمریکا و در نهایت، تقویت موقعیت جمهوریخواهان و افرادی نظیر ترامپ در آستانه انتخابات میاندوره ای کنگره آمریکا در سال 2022 و یا انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 این کشورهموار سازد. 🔹در این رابطه، بسیاری از ناظران و تحلیلگران آمریکایی بر این باورند که بن سلمان اساسا روی کارآمدن یک رئیس‌جمهورِ جمهوریخواه در آمریکا را بیش از هر چیز دیگری در راستای منافع عربستان سعودی ارزیابی می‌کند. از دید او، جمهوریخواهان با راهبردی تهاجمی به خاورمیانه می نگرند و این مساله، همکاری های نزدیک و هماهنگی آن ها با عربستان سعودی را کاملا ضروری می سازد. مساله ای که موجب تقویت موضع ریاض در عرصه معادلات خاورمیانه و آنگونه بن سلمان فکر می کند موجب تضعیف موقعیت بازیگران مهم منطقه ایِ دیگر نظیر ایران خواهد شد. 🔸حتی خودِ بایدن نیز به این موضوع واقف است کما اینکه وی اخیرا در جریان نشست "جی 20 "در رُم ایتالیا اعلام کرد: "کشورهایی نظیر عربستان و روسیه می توانستند با افزایش تولید خود، مانع از افزایش قیمت در بازار انرژی شوند. با این حال آن ها چنین نکردند و عملا موجب آسیب رسیدن به اقتصادهای مختلف از جمله آمریکا شده‌اند". 🔸جدای از این ها، پیش از این نیز بایدن در گفتگو با "شبکه سی ان ان" به طور غیرمستقیم با اشاره به بن سلمان گفته بود: "برخی در منطقه خاورمیانه مایل هستند تا من با آن ها دیدار کنم. با این حال من نسبت به انجام چنین دیداری مطمئن نیستم". 🔹فارغ از تقلای ولیعهد جوان عربستان، نکته مهمی که باید در پایان به آن اشاره کرد فهم محمد بن سلمان است که بهتر از هرکسی می‌داند آل سعود زیاد نمی تواند با آمریکا وارد بازی بشود چون اساسا عربستان آنقدر به آمریکا وابستگی پیدا کرده که عملا حیات آل سعود به دولت های آمریکا گره خورده است.
2(7).pdf
484.8K
☘️ 📝سخنواره| بسیج پاره تن مردم و ضامن عزّت و امنیت ملّی 🍃🌹🍃
♨️ بدهكاران دل‌نگران! *«مهدي آیتی» فعال سیاسی اصلاح‌طلب و نماینده سابق مجلس با تیره و تاریک توصیف کردن وضعیت کنونی کشور، آورده است: «فلج سیاسی و اقتصادی شده‌ایم، تمام مسائل کشور ما به سیاست خارجی برمی‌گردد و تا صلح و آشتی نشود این شرایط سخت ادامه دارد... و این رویه قابل‌دوام و مدیریت کردن نخواهد بود»؛ چندي است دل‌نگرانی‌های كاذب اصلاح‌طلبان بدهكار به انقلاب و مردم، نسبت به مذاكرات هسته‌ای فزوني گرفته است! 👈 گزاره‌های خبری 🔹جریان اصلاحات اخیراً بیانیه‌ای ۷ بندی تحت عنوان «نگرانی جبهه اصلاحات ایران از روند سیاست خارجی و دیپلماسی هسته‌ای» را منتشر کرد. اين جريان با تکرار مواضع ۸ ساله خود در مورد وضعیت پرونده هسته‌ای ایران و مذاکرات، با ادبیاتی به‌ظاهر خیرخواهانه و مشفقانه برای کشور، از آینده مذاکرات ابراز نگرانی‌ کرده است. جبهه اصلاحات در این بیانیه آورده است: «در شرایطی که ملّت ایران با مشکلات طاقت‌فرسای اقتصادی و معیشتی دست‌به‌گریبان است، هرگونه درنگ در بازگشت به برجام، جز خسارت برای کشور و ملّت به بار نخواهد آورد». 🔸علی مطهری، کاندیدای ردصلاحیت شده دو انتخابات مجلس و ریاست جمهوری نیز به‌تازگی طی یادداشتی در روزنامه اعتماد برای بار چندم در نقش دلسوزی برای انقلاب اسلامی ظاهرشده و توصیه کرده که مقامات کشور به‌گونه‌ای با دنيا رفتار نكنند كه اساس انقلاب اسلامي به خطر بيفتد! وي همچنین با ادعای این‌که «در سال‌هاي گذشته معلوم شد كه اروپا و چين و روسيه در اين موضوع كاره‌اي نيستند و از امريكا حساب مي‌برند»، خواستار مذاكره‌ مستقیم هیئت ايراني با امريكا شده است. 🔹«بهزاد نبوی» فعال اصلاح‌طلب و از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ هم در مصاحبه با روزنامه شرق گفته است: «مشکل اقتصادی و معیشتی ما الآن در تاریخ چهل‌واندی سال بعد از انقلاب بی‌سابقه است. ما هرگز تا این حد مشکل نداشته‌ایم. برای حل این مشکلات اقتصادی که می‌شود اسمش را بحران اقتصادی‌-معیشتی گذاشت، اولین کاری که می‌شود کرد این است که در سیاست خارجی تجدیدنظر کنیم...این مشکل فعلی از راه رفع تحریم‌ها حل می‌شود. رفع تحریم‌ها هم راهش مذاکره با جهان خارج و حل مشکلات سیاست خارجی است تا بتوانیم یک حداقل زندگی قابل‌قبول برای مردم درست کنیم». 👈 نکته پایانی پاک کردن ردپای بانیان وضع موجود و سرپوش گذاشتن بر کارنامه خسارت محض پرونده برجام ازجمله اهداف اين جماعت همیشه طلبکار غیرپاسخگو است. در شرايط كنوني كه دولت سيزدهم بعد از تأخیر و تعلل چندساله دولت روحانی، به دنبال نقد کردن حقوق ملت ایران است، جماعت دلداده به غرب و آمریکا در پشت پرده دفاع از حقوق مردم و دلسوزی برای حل مشکلات کنونی کشور، همچنان به دنبال حفاظت از منافع آمریکا است. از اتمام زنگ انشاي جريان اصلاح‌طلب مدت قابل‌توجهی گذشته است، ضرورت امروز به صدا درآمدن زنگ حساب در کرسی‌های آزاداندیشی براي اين جماعت است. ✍️ حسين عباسيان
⁉️ پرسمان : 🔻با توجه به مشکلات معیشتی پیش آمده برای مردم بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم آیا امیدی به حل این مشکلات هست!؟ ✅پاسخ: 🔻با توجه به "به ارث رسیدن کسری بودجه 500 هزار میلیارد تومانی برای دولت سیزدهم و سررسید 500 هزار میلیارد تومانی(همت) اوراق قرضه از دولت دوازدهم و تعین بودجه 1400 در دولت قبلی و عدم اصلاح ساختار بودجه و الزام حرکت دولت سیزدهم بر ریل دولت قبلی در نیمه دوم سال 1400" به نظر می رسد مشکلات پیش آمده طبیعی باشد؛ در عین حال دولت با کار جهادی و روحیه انقلابی، بسیاری از تنگناها را رفع کرده و در آینده‌یِ نزدیک ضمن کنترل تورم و رونق کسب و کار، افق روشنی پیش روی ملت ایران خواهد بود. 📚مستندات: 1️⃣ تورم کلی در مردادماه زمان تحویل دولت 59 درصد بوده، در آخر آبان به 50 درصد کاهش پیدا کرده است. 2️⃣ دولت در سه ماهی که پشت سر گذاشته است علی‌رغم اینکه هزینه های جاری را پرداخت نموده و 10 همت قرض‌های دولت قبلی را پاس کرده اما از بانک مرکزی قرض نکرده و پایه پولی را افزایش نداده است، معنای کنترل تورم را می‌دهد. 3️⃣ دولت موفق شده کرونا را کنترل و 30 دصد کسب و کارها را که به خاطر کرونا مشکل پیدا کرده بود، مجددا راه اندازی کند. 4️⃣ دولت در مدت 3 ماه به میزان 7 میلیارد از پول‌های بلوکه شده را در دو مرحله سه و نیم و چهار میلیارد یعنی مجموعا 7 و نیم میلیارد دلار به داخل کشور انتقال داده و نیاز شش ماه پایانی سال 1400 با 8 میلیارد تامین می شود. 5️⃣ ذخایر استراتژیک کشور که در مرداد آخر دولت دوازدهم به پایان رسیده بود، امروز برای 4 آماه آینده کاملا تامین شده است. 6️⃣ فروش نفت براساس آمار اوپک دو برابر سال گذشته بوده است. ضمن اینکه قیمت نفت ایران هم نسبت به رقم قید شده در بودجه بیشتر شده است(نفت سنگین ایران 82 دلار به فروش می رسد و قیمت دلار در بوجه 11 هزار تومن دیده شده که الان 27 یا 28 دلار است) باتوجه به سه مورد بیان شده، دست دولت در حل مشکلات بازتر خواهد شد. 7️⃣ در صورت به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته ای، رقم 80 میلیارد دلار بلوکه شده به کشور برمی گردد و فروش نفت‌مان آزاد خواهد شد. 8️⃣ باتوجه به طرح جهش تولید مسکن ملی که هم زمین رایگان برای 2 میلیون نفر مهیا شده و هم مبلغ 360 هزار میلیارد تومن(همت) در بودجه اختصاص داده شده است و تقسیم کار ساخت‌‌و‌ساز بین نهادها و سازمانها صورت پذیرفته است، با راه افتادن مسکن 1300 شغل مرتبط با مسکن فعال خواهد شد؛ یعنی تمام چرخه اقتصاد به حرکت خواهد افتاد. 9️⃣ هم افزایی سه قوه و همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها و نهادهای حاکمیتی برای حل مشکل معیشتی و اقتصادی مردم قابل تقدیر است.
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅• 💵نشانه مثبت از سیاست اقتصادی دولت 🔻سرعت افزایش تورم کند شد📈 📌تغییر ریل سیاستگذاری اقتصادی در دولت سیزدهم اولین نشانه‌های خود را با کاهش تورم سالیانه در دو ماه اخیر نشان داده و مردم را به ادامه این روند و بهبود ثبات اقتصادی امیدوار کرده است. 🔺سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم را با انبوهی از مشکلات تحویل گرفت. 🔴تورم، موضوعی است که همه دولت‌ها با آن دست به‌گریبان بوده‌اند ولی عملکرد هر دولت در برخورد با این موضوع متفاوت بوده است. 🚫دولت قبل که قبل از سال 92، معیار تورم را جیب مردم و کلیدش را عامل گشایش مشکلات عنوان می‌کرد، پس از هشت سال اقتصادی را به رئیسی تحویل داد که تورمش در قرار گرفته بود. 📊آمارها تکان دهنده بود؛ قیمت برخی اقلام اساسی سفره مردم در حدفاصل سال‌های 1392 تا 1400 بیش از 800 درصد هم افزایش یافت. 🔸 این وضعیت درباره دارایی‌هایی مانند ملک، خودرو، طلا و ارز هم صادق بوده است. ♦️تورم‌های سالانه و ماهانه هم در دولت قبل کم سابقه و در برخی موارد بی‌سابقه بود. تورم ماهیانه از مرداد ماه امسال بالای 45 درصد قرار گرفت و در شهریور عدد 45.8 درصد را ثبت کرد. ⭕️چالش اصلی دولت در آغاز کار -که البته تا مدت‌ها با آن دست به‌گریبان خواهد بود- کسری 300 تا 500 هزار میلیارد تومانی بودجه 1400 است که متأسفانه بخشی از این کسری برای سال‌های آینده هم نهادینه می‌شود. ♨️دولت گذشته از بین راه‌هایی که برای تأمین این کسری خودساخته پیش روی داشت و برخی را هم امتحان کرد، به طور ویژه دست روی چاپ پول گذاشت که نتیجه آن تورمی بود که آمار و ارقامش ذکر شد. 🔹اما از مردادماه با تغییر دولت، جلوی خلق پول بی‌رویه گرفته شده به طوری که در ماه‌های مرداد و شهریور فقط ۱۴۰۰ میلیارد تومان خلق پول جدید صورت گرفته است.به نظر می‌رسد دولت سیزدهم با درس گرفتن از گذشتگان، مسیر خوبی در پیش گرفته و اگر در مرحله اجرا با اهتمامی که شخص رئیس‌جمهور و وزرا دارند کار را جلو ببرند، وعده کنترل تورم و بازگشت ثبات به اقتصاد و معیشت مردم عملی خواهد شد. 💯لازم به ذکر است که منظور از کاهش نرخ تورم، پایان گرانی‌ها و فرا رسیدن ارزانی‌ها نیست، بلکه باید توجه داشت این وضعیت به معنای کاهش سرعت افزایش قیمت‌هاست که در صورت استمرار، در بلندمدت به ثبات نسبی قیمت‌ها می‌انجامد. ✨ طبیعی است که مشکل تورم یک باره بوجود نیامده و یکباره هم حل نخواهد شد، اما تغییر در تورم نقطه به نقطه و ماهیانه نشان دهنده مسیر آینده تورم خواهد بود. با این نگاه، عملکرد دولت در این زمینه قابل تقدیر و امیدوارکننده است.
📍 متن پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته بسیج بسم الله الرحمن الرحیم 🔻هفته بسیج بر همگان مبارک باد بویژه بر رویش های تازه با طراوت بسیجی، که همچنان مانند نسل پیش از خود، فرزندان محبوب امام راحل عظیم الشان اند. 🔻عزیزان قدردان جایگاه خود باشید و بدانید که با همت بلند و در پرتو خردمندی و درست اندیشی و با اعتماد و توکل بر خداوند دانا و توانا می توانید در همه مسائل عمومی کشور و ملت اثر بخش و مشکل گشا باشید، این تجربه چند دهه ملت ایران است . والسلام علیکم و رحمه الله سید علی خامنه‌ای سوم آذر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تحلیلگر سیاسی مشهور جهان عرب؛ ایران تنها کشور جهان است که آمریکا نتوانسته آن را به زانو دربیاورد! ♦️نجاح محمدعلی تحلیلگر سیاسی جهان عرب:"نکته مهم اینست که ایران؛ این استقلال، عزت و سربلندی را به راحتی بدست نیاورده است؛ موسسه تحقیقاتی دانشگاه تل آویو اعتراف می کند که حمله سایبری ایران منجر به نتایج فاجعه بار در رژیم اسرائیل شده است"
💬 رئیس جمهور: به حقوق نجومی باید خاتمه داده شود/پرداخت های غیرمتعارف در دولت و شرکت های دولتی قابل تحمل نیست 🔸رئیسی در جلسه هیئت دولت: 🔹حقوق یک حدی دارد که حد آن باید برای تمام افراد شاغل در دولت و شرکت های دولتی مشخص شود و بیش از آن میزان هم نباید پرداخت شود. 🔹مردم انتظار شنیدن اخباری درباره حقوق های چند ده میلیونی را ندارند و به حقوق نجومی باید خاتمه داده شود. 🔹سازمان اداری و استخدامی کشور هر چه سریعتر و قبل از نهایی شدن بودجه ۱۴۰۱ نسبت به تدوین نظام پرداخت عادلانه حقوق و دستمزد اقدام کند. 🔹شاید طبق قانون دستگاه هایی اجازه تعیین حقوق برای شرکت‌ها و یا افراد دولتی را داشته باشند که باید در این زمینه نیز اقداماتی انجام شود. پرداخت های نابرابر و غیرمتعارف در دولت و شرکت های دولتی قابل تحمل نیست. 🔹سند تحول دولت در ۳۷ مسأله اصلی کشور تدوین شده که بزودی اعلام خواهد شد.
🔴دولت سابق، اشتغال را رونق می‌داد یا بیکاری را؟! ♦️روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت:در حالی که دولت سابق سال‌ها ادعا می‌کرد اشتغال را رونق داده و روزنامه‌های همسو نیز پوشش می‌دادند، حالا همین روزنامه‌ها اذعان می‌کند که میزان کارگران اخراجی در ۳ سال پایانی دولت تدبیر، ۳/۵ برابر شد! ♦️این خبر را روزنامه اعتماد منتشر کرده و نوشته است: آمارهای رسمی حکایت از آن دارد که سال ۱۳۹۹ و درحالی که نرخ مشارکت اقتصادی در جمعیت بالای ۱۵ سال کشور ۴۱.۳درصد بوده و نرخ بیکاری در کل این جمعیت ۹.۶درصد اما در گروه سنی ۱۵ تا ۲۴ ساله، ۲۳.۷درصد و در گروه سنی ۱۸ تا ۳۵ ساله ۱۶.۷درصد برآورد شده، تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری نسبت به سال ۱۳۹۸ افزایش یافته است. طبق گزارش مرکز آمار و مطالعات راهبردی وزارت تعاون، تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در سال ۱۳۹۹ و در مقایسه با سال ۱۳۹۸، رشد ۳.۵ برابری داشته که نشان‌دهنده تاثیر نابسامانی‌های اقتصادی بر فعالیت‌های درآمدزای خرد و بنگاه‌های کوچک کسب و کار در استان‌های مختلف است. ♦️دریافت‌کنندگان مقرری بیمه بیکاری، متفاوت از آسیب‌دیدگان شغلی کرونا بوده و در واقع، بیمه‌شدگانی هستند که به دلیل اخراج توسط کارفرما، شغل خود را از دست داده و طبق قوانین کار، مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری براساس مدت بیمه‌پردازی هستند که این مقرری هم از محل حق بیمه پرداخت شده توسط بیمه‌پرداز و کارفرمای او تامین می‌شود. حالا به استناد گزارش مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت تعاون، تعداد این دسته از بیمه‌شدگان بیکار شده در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ افزایش ۳.۵ برابری داشته چنانکه در سال ۱۳۹۸ در مجموع ۲۲۱ هزار و ۲۲۹ نفر مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کرده‌اند که از این تعداد، ۱۶۴ هزار و ۳۵۱ نفر مرد و ۵۶ هزار و ۸۷۸ نفر زن بوده‌اند در حالی که تعداد دریافت‌کنندگان مقرری بیمه بیکاری در سال ۱۳۹۹، به ۸۰۱ هزار و ۶۳۹ نفر افزایش یافته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 راهکار مهم قرآن برای حل مشکل معیشت و اقتصاد کره زمین از کلام استاد حسن عباسی ⚠️ آنچه امروز به عنوان علم اقتصاد در دانشگاه‌ها تدریس میشود بر اصل حرص و طمع بنا شده! « اقتصاد یعنی: تخصیص منابع محدود به نیازهای نامحدود! » ✅ اما اگر ما منابع را پربرکت و قناعت را جایگزین نیازهای نامحدود کنیم، دیگر هیچ مشکل معیشتی در کره خاکی نخواهیم داشت حتی با چندین برابر شدن جمعیت کنونی
چرا مردم ایران هفته بسیج و دفاع مقدس را گرامی می دارند ؟ 1⃣: آذربایجان و گرجستان به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال۱۸۱۳ میلادی در زمان فتحعلیشاه قاجار از ایران جدا شد .(حدود ٢٠۵ سال پیش) 2⃣-منطقه نخجوان و ارمنستان بموجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ۱۸۲۸ میلادی درزمان فتحعلیشاه از ایران جدا شد(یعنی حدود ١٩٠ سال پیش). 3⃣-افغانستان و هرات به موجب معاهده پاریس در سال ۱۸۵۷ میلادی در زمان محمدشاه قاجار از ایران جدا شد (یعنی حدود ١۶١ سال پیش ). 4⃣-ترکمنستان،ازبکستان و قرقیزستان بموجب قرار داد سال۱۸۸۳ میلادی در زمان ناصرالدین شاه قاجار از ایران جدا شد( یعنی حدود ١٣٧ سال پیش). 5⃣-پاکستان و سیستان بموجب قرارداد ننگین حکمیت « ژنرال اسمیت » در زمان حکومت قاجار در دو مرحله که آخرین آن در سال ۱۹۰۵ میلادی از ایران جداشد ( یعنی حدود ١١٣ سال پیش). 6⃣-مجمع الجزایر بحرین با ۳۳ جزیره ارزشمند در سال ۱۳۵۰ شمسی در زمان محمدرضا شاه پهلوی از ایران جدا شد( یعنی حدو۴٧سال پیش). 7⃣-شهر بندری وزیبای فیروزه در شرق دریای مازندران،قبل از انقلاب در زمان محمدرضا پهلوی از ایران جدا شد و به شوروی واگذار گردید. ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ اما میدانیم که در جنگ تحمیلی مدت ۸ سال با دنیا جنگیدیم،حدود ۱۸۸۰۱۵ نفر شهید دادیم ( در میدان جنگ و هم بمباران شهرها تا روز آتش بس ) که ۳۶ هزار نفر از آنان دانش آموز بودند. حال با افتخار اعلام میکنیم که: ۱- یک وجب از خاک میهن اسلامی را از دست ندادیم. ۲-باعث بیداری کشورهای اسلامی و مظلوم شدیم. ۳-قدرت اسلام و ایران را به ابرقدرت ها نشان دادیم تا دیگر جرأت حمله به ایران را نداشته باشند. بنا بر این در حال و همه زمان ها (جهت قدردانی از شهدا و رزمندگان و آزادگان و نیز خانواده صبور آنان و برای الگوسازی وپرورش نسل جوان که نیاز به قهرمانان راستین دارند ) لازم است که در نکو داشت هفته دفاع مقدس و یاد شهدا و قدر دانی از رزمندگان و آزادگان وخانواده معظم آنها بکوشیم. 🌹🌹🌹🌹🌹 هفته ی بسیج گرامی باد.
٢ آذر سال ١٠۶٧ سالروز تولد نادر شاه است. پایان نادر مطلع پدیدهای در ایران شد که هنوز ادامه دارد. از پایان نادر در سال ١١٢۶ ش تا کنون ایران به هیچ کشوری حمله نکرده است. یعنی ٢٧۶ سال است ایران فقط دفاع می‌کند. حالا ببینید روشنفکران و غربی‌ها چطور چهره جنگی و هجومی از ایران ارائه می دهند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سقف پرداختی مدیران طبق قانون مدیریت خدمات کشوری چقدر است؟ 🔹معاون سازمان اداری و استخدامی کشور: پرداختی مدیران مشمول بین ۲۱ یا ۲۲ میلیون تومان است و میانگین پرداختی برای کارکنان حدود ۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان است.
‏حملات سایبری اخیر با هدف کاهش تاب آوری زیرساختی-شناختی انجام شده واین ناشی از فقدان حکمرانی سایبری در کشوراست. بعید است با نفوذ۸ساله در دولت روحانی در حوزه های مختلف، دشمن در قدم اول دنبال حمله سخت باشد.راهبرد دشمن حمله سایبری-شناختی با امید فراهم شدن مقدمات حمله سخت خواهد بود. ✍
💢 به خاک سیاه نشستن در جمعه سیاه 📌خرید با تخفیف‌های بالا برای هر خریداری خوشایند است، اما همیشه هم ارزان خریدن هنر و اغلب اوقات هیچ ارزانی بی‌حکمت نیست! ماجرای BlakFriday یا حراج جمعه سیاه آخرین جمعه ماه نوامبر است. 🌐جمعه سیاه یا Black Friday(بلک فرایدی) روز بعد از شکرگزاری یا Thanksgiving است که آخرین پنج‌شنبه ماه نوامبر در امریکاست. این روز سرآغاز خریدهای کریسمس است و فروشگاه‌های مختلف برای جلب مشتری بیشتر در این روز کالاهایشان را با تخفیفات ویژه‌ای به مشتریان عرضه می‌کنند. همین تخفیفات هم موجب شده در برخی موارد مردم امریکا از نیمه‌های شب پشت در فروشگاه صف ببندند. 🔹اگر می‌خواهید واقعیت حراج‌های جمعه سیاه را بشناسید، کافی است از چند هفته قبل قیمت کالایی خاص را در فروشگاه اینترنتی مورد نظرتان رصد کنید. در سبک ایرانیزه جمعه سیاه، حتی برخی از فروشگاه‌های معتبر اینترنتی به جای تخفیفات واقعی در روزهای منتهی به جمعه سیاه، اجناس خود را گران کرده و در حراج جمعه سیاه درصدی از این گرانی را در قالب تخفیف به مشتری عرضه می‌کنند! خریدار هم با گمان اینکه جنس را با تخفیف بالا خریداری کرده، نمی‌داند قیمت تخفیف خورده فروشگاه در حراج جمعه سیاه از قیمت بدون تخفیف بازار هم چند درصدی گران‌تر است! 🔹این حراج‌ها همچنین برای فروش کالاهای ته‌انبار مانده و کالاهایی که در حالت عادی مشتری ندارد روش بسیار کارآمدی است، زیرا وقتی مشتری تخفیفات ۵۰ تا ۹۰ درصدی عنوان شده از سوی فروشگاه را می‌بیند به خرید کالایی که حتی به آن نیازی ندارد ترغیب می‌شود، غافل از اینکه تخفیفات عنوان شده اغلب واقعی نیستند و خریدار در نمایش بازاریابی فروشگاه‌های اینترنتی رکب خورده‌است. 🔻در این میان برخی کلاهبرداران هم با راه‌اندازی صفحات دروغین، حساب مشتریانی را که به امید خرید ارزان‌تر در حراج جمعه سیاه به این صفحات مراجعه می‌کنند، هک و خالی می‌کنند.
🔴کشاورزان اصفهانی به تجمع خود پایان دادند 🔹پس از دو هفته از حضور کشاورزان در بستر زاینده‌رود، روز گذشته شورای میراب‎ها و آب‌بران و کشاورزان در بیانیه‎ای از پایان تجمع خود خبر دادند و اعلام کردند با توجه به وضعیت ذخایر آبی به مسئولان فرصت می‌دهند تا اقدامات لازم برای حل مشکلات را در مهلت تعیین شده به انجام رسانند. 🔹درپی این بیانیه، عناصر فرصت‌طلب و ضد انقلاب که از ابتدا تلاش کردند مسیر مطالبات کشاورزان را تغییر دهند و به فضای ناامنی و بی‌نظمی در اصفهان دامن بزنند با حمله به چادرهای حاضرین در بستر زاینده‌رود قصد داشتند مانع از پایان تجمع کشاورزان شوند اما با اقدام به موقع عوامل انتظامی اراذل و اوباش دستگیر شدند. 🔹در چند روز گذشته رسانه های ضدانقلاب تلاش گسترده‎ای کردند تا مدیریت تجمع کشاورزان اصفهانی را دردست بگیرند که با هوشیاری مردم ناکام ماند. کشاورزان نیز صبح امروز به تجمع خود پایان دادند‌ و‌ مانع از سواستفاده فرصت‌طلبان از مطالبات خود شدند.
گفت‌وگوی عربستان با ایران به کجا رسید؟ 🔹تاکنون چهار دور گفت‌وگو میان سعودی‎ها و ایران صورت گرفته و از آن‌جایی که ریاض نتوانسته هدف اصلی خود را در این گفت‌وگو پیش ببرد، که البته مرتبط با روابط دو کشور نیست، این گفت‌وگوها را بی‌نتیجه خوانده است. 🔹جنگ در یمن، مهم‌ترین خواسته ریاض است و تلاش می‌کند گره آن را از طریق گفت‌و‌گو با تهران باز کند و خود را از مخصمه نجات دهد. ایران هم تأکید کرده به جای کسی از جمله یمنی‌ها مذاکره نمی‌کند و ریاض اگر خواستار حل بحران خود در یمن است باید مستقیماً با «دولت نجات ملی» در صنعاء گفت‌وگو کند. 🔹عربستان حاضر نیست جنگ را متوقف کند و پای گفت‌وگو با طرف یمنی بنشیند بلکه توقف درگیری را به مسائل بشردوستانه مرتبط می‌کند. یمن به دنبال آن است که علاوه بر خاتمه جنگ، محاصره یمن نیز لغو شود، چراکه بدون لغو تحریم و محاصره، مردم یمن از وضعیت سخت کنونی نمی‌توانند خارج شوند. 🔹درباره روابط دو طرف هم تهران در این گفت‌وگوها تأکید کرده سعودی‌ها خودشان روابط را قطع کرده‌اند، پس خود باید برای اصلاح آن پیش‌قدم شوند.
سردار ربیعی جانشین فرمانده سپاه در محرومیت زدایی بعد از یک ماه تلاش شبانه روزی برای آبرسانی به مردم محروم سیستان یه عده‌ هم هستن، کارایی هم ازشون بر میاد برای کمک. اما ترجیح میدن کنار بخاری بشینن توییت بازی کنن و یا هی پست اینستاگرامی نشر بدن و به زمین و زمان انتقاد کنن... این یه عده خیلی خسته میشن. خدا قوت دلاور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چه کسانی چادرهای کشاورزان اصفهانی را آتش زدند؟ 👆تصاویر اختصاصی از زاویه دیگر
💠 چالش ناکارآمدی در اقتصاد در گذشته و *منطقِ امید* در دولت جدید.. 🔻 این روزها، با روی کار آمدن دولت سیزدهم که به *"دولت مردمی و تحول"* مشهور شده، برخی با برشمردن مشکلاتی که نتیجه‌ی رویکرد نادرست و فرایند نامطلوب در گذشته‌ی اقتصاد کشور است، آینده‌ی کاری دولت جدید را نیز زیر سئوال برده و پیشاپیش با ادعای "این هم مثل قبلی‌ها" مهر عدم کارایی را در ابتدای راه به این دولت می‌زنند... 🔹 آری؛ در ابتدای حرکت دولت جدید با توجه به بی عملی و سوء تدبیر دولت قبل از یک‌سو و عدم انطباق سیاست‌های اعلام شده‌ی دولت با منافع برخی صاحبان ثروت، از سویی دیگر، چالش‌های کوتاه‌مدتی با بازی عرضه و تقاضا و قیمت‌سازی‌های کاذب در حال اجراست‌. اما آنچه به امید ما در توفیق این دولت منطق می دهد، نه جابجایی اشخاص و تغییر افراد است؛ بلکه سندِ تحول و نقشه‌ی راه متفاوتی است که دولت انقلابی بدان پرداخته و در حال اجرا و اعمال با بهره گیری از اشراف اطلاعاتی از وضعیت موجود و تدارک الزامات تا وضعیت مطلوب است. ❓ *شاید بپرسید؛ وعده و برنامه تا به حال زیاد ارایه و ادعا شده، از کجا بدانیم به سرمنزل مقصد برسد؟* 🔹 در پاسخ به این پرسش باید به کارنامه و سابقه‌ی فرد رجوع کرد و اینکه آقای رییسی در قوه‌ی قضاییه، چگونه توانست در مدت زمانی دو ساله، روند خمود و کم اثر قضایی را با ارایه سند تحول و پیگیری عملی آن به ساختاری فعال و پر کار تبدیل کند که با آمدن نفر بعدی این روند نه تنها متوقف نشد، بلکه بر امید مردم و نخبگان در عملکرد درست روند قضاء در کشور افزوده می‌شود. 🔻 آری؛ بیاییم دست از پیشداوری برداریم، "این‌همانی"کردن‌ها را کنار بگذاریم و با همراهی و همدلی با دولت جدید که سعی دارد تفکر پیشرو، جهادی، انقلابی و تجربه‌شده را که در عرصه‌های سختِ دفاعی، هوافضا، شرکت‌های دانش بنیان و.... پیشرفت‌های خیره‌کننده‌ای را به ارمغان آورده، در میدان اقتصاد وارد کند و به فرمایش مقام معظم رهبری مدظله العالی با خردمندی، درست اندیشی‌، همت بلند و توکل بر خدا، بتوانیم بر چالشهای اقتصادی کشور فایق آییم. 👈 براستی که نتیجه‌ی مطلوب محصولِ فرایند مطلوب به همراهِ تدارکِ شرایط و الزامات مربوط به تحقق اهداف است و اینکه با هدف، برنامه، اراده، همت و کار و تلاشِ همگانی البته با چاشنی صبر و حوصله است که به مراد و منظور دست می‌یابیم. و «انَّ مع العسر یسرا » با تکیه بر « تواصوا بالحقِّ و تواصوا بالصَّبر» محقق می گردد. ✍️ جواد خسروی