🔰رسانه آمریکایی: معمای تروریستی بودن سپاه، موضوع پوچی است!
📌 فارین پالیسی در گزارشی به روند مذاکرات وین در یک سال گذشته پرداخته و با پیش کشیدن موضوع اختلافی برداشته شدن یا نشدن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست گروههای تروریستی، مینویسد: «این گروه درواقع از سال 2007 با انواع تحریمها مواجه شده است که تجارت و بانکهای آمریکایی را از تعامل با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نهادهای وابسته مسدود میکند. سپاه تنها در سال 2019 تحت کمپین فشار حداکثری ترامپ به فهرست FTO اضافه شد، اما این تأثیر محدودی بر تواناییهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای تأثیر در منطقه داشته است. این گروه به حمایت از نیروهای نیابتی خود در لبنان، سوریه، عراق و یمن ادامه داده است و باوجود نامگذاری تروریستی، آزادانه در منطقه عمل کرده است». این رسانه در ادامه با اشاره به فشار متحدان آمریکا بر دولت بایدن برای حفظ سپاه پاسداران در فهرست گروههای تروریستی، میآورد: «دعوا بر سر وضعیت سپاه همچنان ادامه دارد و هنوز مشخص نیست چه کسی اول کوتاه خواهد آمد؛ اما ممکن است عاقلانهتر نباشد که غرب تسلیم شود، زیرا زمان به نفع او نیست. اگر غرب دو هفته یا یک ماه دیگر به ایران اجازه دهد تا به پیشرفت خود در زمینه غنیسازی هستهای ادامه دهد، [ایران] میتواند توافق را بهطور کامل لغو کند. میتوان معمای تروریستی بودن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را یک موضوع پوچ خلاصه کرد. این کمکی به ایالاتمتحده نمیکند و موضوع نیز به ایران آسیبی نمیرساند
🔹اوضاع پاکستان
به اختصار عرض می کنم .
🔺برکناری عمران خان به تلاش ارتش باز می گردد و قابل پیش بینی هم بود کما اینکه در دو دهه اخیر چنین اتفاقی مکرر رخ داده بود .
در پاکستان نهاد تعیین کننده سیاست های اصولی ، ارتش است و دولت ها باید این را به رسمیت بشناسند و تا زمانی که این شناسایی باشد ، دولت به کار خود ادامه می دهد و زمانی که این شناسایی تقلیل یابد ، ارتش به طریق سخت یا نرم آن را کنار می زند .
در این صحنه ، عمران خان در این اواخر به گونه ای رفتار کرد که گویا می خواهد نقش اول را در تعیین سیاست خارجی پاکستان ایفا نماید ، ارتش طی چند نوبت با ارائه رفتار متناقض سعی کرد خان را به تمکین وادار نماید . این تفاوت در مورد روابط با عربستان و ترکیه در خارج و روابط با بعضی از جریانات طائفی پاکستان مثل جریان حقانی بروز پیدا کرد . از نظر ارتش عمران خان در مقام نخست وزیر از خطوط سنتی پاکستان - یعنی خطوط ارتش - تخطی کرده و پاکستان را وارد چالش نموده است . ولی خان پیام را نگرفت و گمان کرد به دلیل ضعیف شدن موقعیت امریکا در منطقه - بعنوان مستحکم ترین حامی خارجی ارتش - می تواند مخالفت ارتش را از سر بگذراند .
ارتش بر خلاف موارد قبلی ، این بار از قدرت نظامی استفاده نکرد و به سوی استفاده از ظرفیت حقوقی پاکستان رفت .
بر این اساس در مجلس مخالفین دولت دست به کار شدند از سوی دیگر ارتش از نفوذ خود در حزب و فراکسیون تحریک انصاف استفاده کرد و به اکثریت مخالف در مجلس پاکستان دست یافت و طرح استیضاح نخست وزیر را روی میز گذاشت اما هدف ارتش استیضاح نبود بلکه با پیش بینی حرکت بعدی خان انحلال مجلسی که تحریک انصاف در آن اکثریت داشت و رئیس پارلمان و در نتیجه رئیس جمهور هم با او بود در نظر داشت .
در اینجا خان عجله کرد و از رئیس جمهوز انحلال مجلس را طلب کرد که در روز چهارشنبه - روز استیضاح - به اسانی پذیرفته شد و در واقع نهاد قانونی که او را به قدرت رسانده بود را منحل کرد . همان اشتباهی که مصدق هم با انحلال پارلمان انجام داد . با انحلال مجلس این ابهام پیش امد که تکلیف نخست وزیر منتخب پارلمان چه می شود ؟ ارتش در گام بعدی رئیس جمهور را وادار به تعلیق نخست وزیری و انتخابات زودرس - ۹۰ روزه - کرد و رئیس جمهور که طبق قانون باید دولت موقت را برای برگزاری انتخابات سر کار می اورد ، خان را برکنار کرد و دستور تشکیل دولت موقت را صادر نمود .
پاکستان در نتیجه این وضعیت به احتمال زیاد ناگزیر به تشکیل دولت ائتلافی که مطلوب ارتش است خواهد رفت ولی این به معنای تغییر در سیاست های داخلی و خارجی و بخصوص خارجی این کشور نخواهد بود .
🔴درشرق کشور چه میگذرد؟
🔹شهریور سال ۱۴۰۰ سردار قاآنی در مجلس شورای اسلامی گفته بود نقشه آمریکا، درگیری ایران و اهل سنت است.
🔻یکی از کارویژههای دشمن علیالخصوص میز افغانستان در موساد، احیای داعش در افغانستان در تابستان امسال
است.
🔻باید توجه کرد که حواشی ایجاد شده اخیر در فضای مجازی ایران و افغانستان به وسیله نشر مطالب تفرقه افکنانه میان ملت ایران و افغانستان و شیعیان و اهل تسنن به نوعی پیشزمینه رخدادهای تابستان امسال است.
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید حسن نصرالله و برقراری موازنه بازدارنده با اسرائیل
🔸️در این فیلم که مربوط به حدود ۱۲ سال پیش است، دبیرکل حزب الله اسرائیل را اینگونه تهدید می کند که به موازنه وحشت با اسرائیل تبدیل شد .
ترجمه :
🔸️اگر بناهای ضاحیه را نابود کنید ما هم بناهای شما در تل آویو را نابود خواهیم کرد
🔸️اگر فرودگاه بین المللی شهید رفیق حریری را هدف قرار دهید، ما هم فرودگاه بن گوریون در تل آویو را می زنیم
🔸️اگر میدان های نفتی ما را بزنید میدان های نفتی شما را می زنیم
🔸️اگر مراکز صنعتی ما را بمباران کنید، مراکز صنعتی شما را بمباران می کنیم
🔸️ اگر نیروگاه های برق ما را بزنید ، مراکز برق شما را بمباران می کنیم
🔸️ در یادبود شهادت شیخ راغب حرب ، سید عباس موسوی و عماد مغنیه این مبارزه طلبی را اعلام می کنم و از آن استقبال می کنیم
🔸️ما در لبنان اعم از ملت ، ارتش ملی و مقاومت، توانایی حمایت از وطنمان را داریم و به هیچکس در دنیا برای دفاع از سرزمینمان احتیاجی نداریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بخشی از مناظره دکتر خانعلیزاده و زیباکلام که کار را در حق زیباکلام تمام کرد
♨️ آقای زیباکلام شما ایرانستیزید؛ نه اینکه ایران امریکاستیز باشه!
🔰آغاز بهبود شاخصهای کلان اقتصادی!
📜«علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت در توئیتی نوشت: «برای ۴ ماه متوالی نرخ رشد نقدینگی کاهش یافته و ۹۶ هزار میلیارد تومان از اوراق فروخته شده در دولت قبل تسویه شده است. تورم نقطهای از 43.7 در شهریور به 34.7 در اسفند ۱۴۰۰ رسید. اینها همگی نشان از شروع بهبود شاخصهای کلان اقتصادی است».
🌴مثلث تکفیر، نفاق و سلطنت طلبان علیه روحانیت
🔹حوادث اخیر در کشور علیه روحانیت نشان از هماهنگی نوشته یا نانوشته دشمنان دارد.
اهانت به تمثال مبارک حضرت امام در قم، هجمه در فضای مجازی علیه نهاد جمعه مشهد، به اشتراک گزاری شادمانی های جعلی از فوت روحانیون و اخیرا اقدام تروریستی علیه طلاب جهادگر در حرم حضرت امام رضا علیه السلام بخشی از هجمه های دشمنان علیه روحانیت است.
دشمنان ار ابتدای انقلاب به دنبال جدایی مردم از روحانیت بودند. با مایوس شدن از تفرقه افکنی اقدام به ترور فیزیکی و شخصیتی روحانیون در صحنه مانند شهید مطهری و شهید بهشتی کردند. نکاتی در این باره، شایان توجه است:
1⃣. این هجمه ها و حمله ها نباید ما را از دشمن اصلی که آمریکا است غافل کند. همه می دانند که این دلقک ها، دست آموز شیطان بزرگ هستند.
2⃣. هجمه ها می تواند نشان از درستی انتخاب مسیر روحانیت در صحنه باشد.
مقام معظم رهبری این موضوع را در پاسخ دانشجویی که پرسیدند: اینجانب روز یکشنبه همین هفته، شاهد مجروح شدن یک روحانی توسط یک نفر در خیابان کارگر بودم. به نظر شما، علّت کاهش محبوبیت روحانیون بعد از انقلاب چیست؟ متذکر شدند: "ایشان شاهد مجروح شدن یک روحانی بودند؛ اما من تقریباً شاهد شهید شدن چندین روحانی بودم....
البته من نباید این را نگفته بگذارم، که ممکن است یک انسان قدسی، اگر در هیچ کاری دخالت نکند و کنار بایستد، مقام قداست و آن حالت جنّتمکانیش محفوظ باشد؛ اما به مجرّد اینکه وارد میدانی شد، بالاخره یک عدّه مخالف و یک عدّه موافق پیدا میکند. اگر روحانیون در کارهای گوناگون - مثل اوّل انقلاب که در کمیتهها و یا نهادهای دیگر حضور داشتند - دخالت نمیکردند؛ یک گوشه در همان مسجد میماندند و یک وقت هم مثلاً ریشی میجنباندند و انتقادی هم از اوضاع میکردند، یقیناً عدّهای به اینها علاقهمند میشدند؛ ولی بدانید عزیزان من! وقتی انسان وارد این میدان شد، همیشه اینگونه است که یک عدّه را با خود موافق میکند، یک عدّه را مخالف.
#روحانیت
#نفاق
#تکفیر
#موسی_سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 عاشقانه تر از این دیدار حاج قاسم با رهبرمعظم انقلاب سراغ دارید؟
❇️امضا ۱۶.۵ میلیارد دلار قرارداد نفتی/ وزیر: چند برابر توتال، قرارداد امضا کردیم
🔹بیش از ۵۵ قرارداد و تفاهمنامه، ۱۶.۵ میلیارد دلار با شرکتهای داخلی و خارجی امضا شده که هم در بحث توسعه میدانهای نفتی و گازی مشترک، هم بحث جمعآوری گازهای مشعل بوده.
🔹دولت گذشته ۸ سال کشور را معطل امثال شرکت فرانسوی کرد، اما الان شرکتهای بزرگ دیگری آمدهاند و در مجموع چند برابر وعده بیعمل توتال، حاضر به سرمایهگذاری شدند و قرارداد هم امضا کردهاند/ ایرنا
🔴بازارهای خارجی، مقصد اصلی یارانههای گندم و آرد ایران!
🔹 دولت هر تن گندم را ۵۵۰ دلار میخرد و آرد را ۱۰۰ دلار در اختیار صنف و صنعت قرار میدهد. از طرفی کارخانجات هر تن ماکارونی را ۴۰۰ دلار صادر میکنند یعنی کشور ما بابت صادرات هر تن ماکارونی ۳۰۰ دلار ضرر میدهد اما کارخانهداران ماکارونی سود میبرند.
🔹 ایران سالانه ۳۰۰ هزار تن صادرات ماکارونی به کشورهای مختلف دارد. قیمتهای ایران به دلیل دریافت گندم یارانهدار، برای مشتریان خارجی آنقدر جذاب است که حتی کشورهای اروپایی و آمریکایی هم از ایران ماکارونی می خرند.
🔹 همچنین کارخانههای تولید نشاسته و گلوکز هر کیلو گندم را ۲۵۰۰ تومان از دولت میگیرند اما شیرینی در بازار کمتر از کیلویی ۷۰ هزار تومان نیست و یا بیسکویت کیلویی ۴۰ هزار تومان است. وقتی قیمتها اینقدر گران هستند یعنی هدف ما از یارانه دادن محقق نشده و تنها منابع کشور را هدر دادهایم.
🔹 دولت سالانه ۲.۵ میلیون تن گندم یارانه ای به بخش صنعت می دهد که تقریبا یک دهم قیمتی است که از بازارهای جهانی خریداری میکند و بخش صنعت محصولات خود را صادر میکند؛ یعنی یارانه به جیب مردم کشورهای دیگر واریز میشود.
🔹 گندم یارانه ای در بخش نان هم برخی مواقع به مقصد اصلی خود یعنی سر سفره مردم نمیرسد. برخی نانوایان، آرد دولتی را به نرخ آزاد میفروشند. هر کیسه آرد دولتی ۳۳ هزار تومان و آرد آزاد ۴۰۰ هزار تومان است یعنی بیش از ۱۰ برابر اختلاف قیمت وجود دارد. این فروش آرد دولتی توسط نانوایان به کارخانهها روالی معمول شده است.
🔹 صادرات پشتوانه تولید است اما اگر تولید با ارز دولتی و یارانهای باشد، حمایت از خارجیها است! به همین دلیل، در همه کشورها برای صادرات محصولاتی که یارانهای هستند، قوانین خاصی وضع میشود.