دختر خانمی که عکس حاجقاسم رو پاره میکنی و جیغ میکشی
بدون اگه سرت به بدنت چسبیده صدقه سر سلیمانی هاست...
بلایی که داعشیها بر سر زنان ایزدی آوردن...
✅تحلیل جامعهشناس انگلیسی از نقش سازمانهای تروریستی خارجی در اغتشاشات اخیر
اساس اعتراضات در ایران به یک روایت اشتباه درباره مرگ یک دختر کرد به نام مهسا امینی نسبت داده شده است
این مسائل بیارتباط است و توسط جریاناتی سرهمبندی شده که برای تحقق این حادثه منافع ژئوپلیتیک دارند، علیالخصوص آمریکا، اسرائیل و مجاهدین خلق، لذا از نظر من شروع این ماجرا بر اساس یک روایت غلط بود و بازیگران ژئوپلیتیک دکمه شروع را فشار دادند
اغتشاشات اخیر به عناصر وابسته به قدرتهای خارجی در داخل و خارج از ایران است
سرویسهای جاسوسی که در این زمینه فعالیت میکنند از جمله بنیاد سوروس دارای سابقه آشوبگری و براندازی نظامهای سیاسی در سایر کشورها هستند.
بیشتر بخوانید👇
https://irna.ir/xjKJBb
♨️ تغییر آشفتگیآور
✍🏻مصطفی قربانی
🔻مقطع کنونی نظام بینالملل را شاید بتوان یکی از آشفتهترین و پیچیدهترین مقاطع نظام بینالملل دانست. برجسته شدن خطر جنگ هستهای در مواجهه روسیه و غرب در اوکراین را شاید بتوان عالیترین نمود این آشفتگی، پیچیدگی و ابهام دانست. سؤالی که در این میان مطرح میشود، آن است که این وضعیت را چگونه میتوان تحلیل کرد و اساساً دلیل آن چیست؟ براساس تحلیل سیستمی از روابط بینالملل، وضعیت موجود را میتوان محصول تغییر معادله قدرت و تقویت احتمال تغییر نظم بینالمللی دانست؛ همان موضوعی که با عناوینی چون تغییر نظام بینالملل و ظهور جهان چندقطبی نوین از آن نام برده میشود. اگر این گزاره را مبنای تحلیل خود از وضع موجود قرار دهیم، بایستی به دو نکته مهم توجه کرد:
1⃣ وقوع تحولاتی در نظام بینالملل در سالهای اخیر که حکایت از تغییر موازنه قدرت به ضرر هژمون موجود(آمریکا) دارد؛ بروز و ظهور و رشد فزاینده اقتصادی چین و قدرتنمایی روسیه در برابر آمریکا در حوزه نظامی و همچنین، دست برتر جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه غرب آسیا، نمودهای بارز این تغییر موازنه میباشد.
2⃣ هژمون موجود؛ یعنی آمریکا که متوجه این تغییر شده است، میکوشد تا به هر طریق ممکنی برای اعاده هژمونی خود تلاش میکند. با این حال، الگوی رفتاری آمریکای در حال افول حکایت از آن دارد که این کشور با اقدامات خود در عمل به آنتروپیهای سیستمی(بینظمی در سطح نظام بینالملل) دامن میزند.
⬅️ ورود تمامعیار غرب به قضیه اوکراین و تلاش قدرتهای غربی به ویژه آمریکا برای شکست دادن روسیه در این جنگ را میتوان در حکم دست و پا زدن این کشور برای متوقف کردن روسیه و اعاده هژمونی خود دانست؛ کما اینکه پیروزی روسیه در جنگ اوکراین، معادله تغییر نظام بینالملل را بیش از پیش به ضرر آمریکا تغییر میدهد. در همین راستا میتوان به یکی از مهمترین دلایل آمریکا و اذناب منطقهای آن برای به آشوب کشیدن فضای داخلی ایران بخوبی پی برد. درواقع، آشوبهای اخیر رخداده در ایران، بیارتباط با وضعیتی که در بالا به آن اشاره شد، نیست. بر این اساس، آمریکا با این قبیل دست و پا زدنها که به منظور اعاده هژمونی بینالمللی خود انجام میدهد، عملاً نظام بینالملل را گرفتار آشوب و پیچیدگی بیشتر کرده است.
👈نکته مهم، رهبر معظم انقلاب براساس همین نگاه هست که جامعه و نخبگان را از تقلیل سطح منازعه تحذیر داده و فرمودند: «دعوا بر سر مسئله باحجاب و بدحجاب نیست؛ دعوا بر سر از دنیا رفتن یک دختر جوان نیست... بحث سر اصل استقلال و ایستادگی و تقویت و اقتدار ایران اسلامی است.»
💬 رسوایی بزرگ برای ۵ رسانه ضدانقلاب: ۱۷۳۱۲ دروغ فقط در ۲۵ روز!
🔹بررسی عملکرد ۵ رسانه یعنی بیبیسی فارسی، ایران اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و منوتو و صفحههای مجازی آنها نشان میدهد این رسانهها در ۲۵ روز گذشته بیش از ۱۷ هزار دروغ درباره حوادث اخیر ایران منتشر کردهاند.
🔹در این پیمایش فقط سایت، تلگرام، توییتر و اینستاگرام این ۵ رسانه بررسی شده و شبکههای تلویزیونی آنها بررسی نشده.
🔹۵ دروغی که در ۲۵ روز گذشته بیشترین بازنشر را از این رسانهها داشتهاند:
۱. ادعای دروغ ضرب و شتم مهسا امینی
۲. ادعای دروغ درباره فوت و بیماری رهبر انقلاب
۳. ادعای دروغ درباره سقوط شهر اشنویه
۴. ادعای دروغ درباره علت مرگ نیکا شاکرمی
۵. ادعای دروغ «به خاک و خون کشیده شدن دانشگاه شریف»
🔹مطابق رتبهبندی بیشترین انتشار اخبار خلاف واقع نسبت به حجم کل اخبار متعلق است به:
۱. شبکه بیبیسی با مجموع ۵۸ درصد
۲. ایراناینترنشنال با مجموع ۵۳ درصد
۳. شبکه منوتو با مجموع ۴۹ درصد
۴. صدای آمریکا با مجموع ۴۳ درصد
۵. رادیو فردا با مجموع ۴۱ درصد
بدین ترتیب در این ایام به طور متوسط ۴۸.۸ درصد اخبار منتشرشده این رسانهها خلاف واقع بوده یعنی تقریبا از هر ۲ خبر یک خبر صحت نداشته است.
🔹این رسانهها مجموعا در ۲۵ روز گذشته به طور متوسط هر ۲ دقیقه یک دروغ منتشر کردهاند.
🔹ایران اینترنشنال با ۱۱۴۲۶ مطلب بیشترین میزان تولید را در ۲۵ روز گذشته داشته و صدای آمریکا و رادیو فردا رتبه بعدی را به خود اختصاص دادند.
💬 اوکراین زیر آتش شدید روسیه / واکنش سخت روسیه به انهدام پل کریمه توسط اوکراین
بر اساس آنچه خبرگزاریها و رسانههای مختلف منتشر کردند، علاوه بر کیف پایتخت اوکراین، تقریباً تمام شهرهای بزرگ و اصلی اوکراین هدف حملات موشکی ارتش روسیه قرار گرفته و هیچکدام از این شهرها از انهدام و انفجار بینصیب نماندند. به نظر هم می رسد عمده مراکزی که هدف قرار گرفته زیرساختهای اقتصادی و برقرسانی اوکراین بوده است و روسها میخواهند تلافی انفجاره پل کریمه و همچنین حملات بامداد امروز به شهر زاپروژیا را گرفته و زهرچشمی اساسی از آنها بگیرند.
🔹شهردار کییف در تازهترین اظهارنظر گفته موشکهای شلیکشده زیرساختهای حساس پایتخت اوکراین را هدف قرار داده است.
🔹خبرنگار الجزیره در اوکراین هم از وقوع چندین انفجار در نزدیکی زیرساختها و نیروگاه برق خارکیف خبر داده است.
رئیسجمهور اوکراین پس از حملات موشکی روسیه:
🔹آنها در تلاشتند ما را نابود و از روی زمین محو کنند.
🔹آژیرهای حمله هوایی در سراسر اوکراین خاموش نمیشوند. موشکها اصابت میکنند. متاسفانه کشته و زخمی وجود دارد.
فوری ؛
یک کشتی در بندر فجیره امارات آتش گرفته
و یک کشتی باری سعودی نیز حامل 260 کانتینر تجاری به شماره 2221 در دریای سرخ در نزدیکی بندر جیزان در اثر انفجار در آتش می سوزد.
زمین بازی عوض می شود ماهم خدایی داریم!
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تصاویری از عملیاتهای نیروهای بسیج در اغتشاشات
🔹خیال مردم راحت؛ مدافعان وطن وسط میدان اند.
💠 شگرد رسانه ای اکثریت پنداری
🔹رسانههای خبری ماهوارهای و اینترنتی ازجمله ابزارهای مصادره مردم است.
🔹 رسانهها همان حس «ما زیاد هستیم» و حتی «ما بیشتر هستیم» یا بهعبارتی «خود اکثریت پنداری» را با دروازهبانی هدفمند اخبار برای مخاطبان خود رقم میزنند.
🔹 یک رسانه حرفهای برای ایجاد چنین حسی حتی نیاز به دروغپردازی و پخش تصاویر تکراری و قدیمی ندارد. تنها با تاکید بر «بخشی» از حقیقت و مسکوت گذاشتن باقی آن -که به آن چهارچوببندی گفته میشود- احساس در اکثریت بودن به مخاطبان منتقل خواهد شد.
🔹 عموم مردم از انزوا منزجر هستند و احساس همراه بودن با دیگران، یکی از مویدات ذهنی است که برای باورهای فرد در نظر گرفته میشود.
🔹 از آنجا که مشاهده پیامهایی که باورهای فرد را رد میکند، احساسی منفی برای فرد به ارمغان میآورد، عموم مردم بین لذت و آزار، لذت را انتخاب و به مشاهده برنامههایی که باورهای قبلیشان را تایید میکند، عادت میکنند.
شبکههای اجتماعی این فرآیند را بهصورت افراطیتر درآوردهاند.
🔹اگر قبلا این افراد بودند که بهخاطر احساسات مثبت و منفی خود به انتخابگری میان رسانهها دست میزدند، حالا شبکههای اجتماعی بهوسیله پویش رفتارهای دقیق مخاطب خود (کدام پستها را مشاهده کرد، کدام را رد کرد، روی کدام مکث کرد و...) از ابتدا تلاش میکند تا آنچه را او میپسندد، نمایش داده و از نمایش آنچه او را آزار میدهد، اجتناب کنند.
🔹اتفاقی که درنهایت میافتد، افتادن مخاطبان در «حباب فیلتر» یا «اتاق پژواک» است. مخاطب هرسو که مینگرد اطلاعات و پیامهایی موید ایده خود میبیند (شاید بهندرت پیامهای مخالف هم مشاهده کند) و در چنین حالتی بهراحتی تصور میکند که افراد مشابه او بسیار زیاد هستند.
#سواد_فضای_مجازی
#سوادرسانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
او آرزویش، سفر به کربلا را از مردی طلب کرد و پاسخ گرفت، که او خود آرزوی کربلا دارد.
#لبیک_یا_خامنهای
#مع_حسين_العصر_حتّى_النّصر