⭕️اگر این نشانه افول نیست، پس چیست؟
🔹سالها جمهوری اسلامی مدعی بود اروپا رو به زوال است اما بسیاری جدی نگرفتند .
🔹حال بعد از آزمایش موشک بالستیک قاره پیما (البته تحت عنوان ماهواره بر) توسط سپاه و کوتاه نیامدن جمهوری اسلامی از مواضعش در خصوص پرونده اتمی و اصرار تهران بر ماندن در نقطه گریز (جهت ایجادموازنه با اروپا و آمریکا) و اخیرا دستیابی آن به موشک هایپرسونیک، رئیس جمهور فرانسه در واکنش با مصی علینژاد دیدار کرد .
🔹این اتفاق بی تردید اوج درماندگی اروپا از اعمال فشار به تهران ، اتمام گزینه های روی میز آن ها و ته کشیدن انرژی شان برای تغییر رفتار جمهوری اسلامی را نشان می دهد .
🔹مطمئنا فرانسه به عنوان یک قدرت نظامی ، اتمی و دارای حق وتو دیگر گزینه ای روی میز خود نمی بیند که در حرکتی کاملا عجیب و نابخردانه در سطح عالی ترین مقام با یک خبرنگار شکست خورده دیدار می کند .
جای آنست که خون موج زند در دل لعل
زین تغابن که خزف می شکند بازارش
🇮🇷 📝جنگ زرگری دو رسانه تروریست بالا گرفت
🍃🌹🍃
🔻پس از انتشار فایل صوتی خبرنگار بیبیسی فارسی، اینترنشنال که نقشههای خود را توسط بازوی دیگر اپوزیسیون نقش بر آب میبیند، گزارش تندی را علیه رعنا رحیمپور و بیبیسی فارسی منتشر میکند.
🔹اینترنشنال گزارش خود را با این جمله آغاز میکند: «وکیل مدافع شیطان یا خبرنگار بیطرف بیبیسی»، سپس هرگونه سندی علیه او دارد و ندارد را روی دایره میریزد.
🔺اینترنشنال از حمله به شخصیت رعنا رحیمپور تا انتشار تصاویر قدیمی او، هرکاری میکند تا دعوای حیاتیشان را نمایش دهد. در ادامه این گزارش هم اینترنشنال ادعا میکند بیبیسی با پول مالیات مردم بریتانیا و کارکنان اینترنشنال اداره میشود و اینکه سکوت مدیران بیبیسی دربرابر مواضع خبرنگارشان، یعنی تایید آن.
🇮🇷 📸 رشد ۲۵٪ صادرات ایران
🍃🌹🍃
🔻صادرات غیر نفتی کشور در ۷ ماه نخست امسال از مرز ۲۸.۴ میلیارد دلار عبور کرد. این میزان صادرات در مهر به نسبت شهریور ۲۵% رشد داشته است.
🔹صادرات ۷ ماهه کشور به نسبت مدت مشابه سال قبل ۵.۶% رشد داشته است.
🔺بنابر آمار گمرگ تجارت خارجی کشور یعنی صادرات و واردات، در ۷ ماهه امسال به لحاظ ارزشی نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۰ درصد افزایش و از حیث وزن ۱۷.۶ درصد کاهش داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 وقتی بازی خوردههای رسانههای معاند در تله نیروهای امنیتی میافتند...
💢جوجه گانگسترهای سیاسی
✍🏻حسین حسینینژاد
🔹«کتاب رو میبوسی، سوگندنامه رو امضا میکنی و بعدش تو پادشاهی، به همین سادگی». این بخشی از دیالوگ بین پادشاه انگلستان با یکی از مشاورانش در فیلم سخنرانی پادشاه به کارگردانی تام هوپر محصول سال ۲۰۱۰ آمریکا است. در این سکانس از فیلم، لوگ در واکنش به نگرانی جرج ششم که در آستانه تاجگذاری است توصیه میکند که به واسطه تسلط درازمدت سیستم پادشاهی نباید نگران ادامه سلطنت باشد و میتواند راحت به تخت بنشیند. این گفتوگو آدم را یاد جوجه گانگسترهای سیاسی میاندازد که در ذهنشان خود را جُرج پادشاه تصور کردهاند و فکر میکنند تاج پادشاهی در کف خیابان منتظر آنهاست تا آن را بر سر بگذارند. مثل اینکه جمعی متوهم از پیرزنی شکست خورده در آلبانی، شاهزادهای سرخورده، حزبی مسلح و غیر دموکراتیک گرفته تا خبرنگاری فراری، ملیجکهای مجری، ورزشکاری وطنفروخته و جمعی از رقاصکهای فریبخورده واقعا باورشان شده که تغییر حکومت به همین سادگی دیالوگ فیلمها و قصههای رمانتیک و پستهای اینستاگرامی است.
🔸انقلابها بیش از نارضایتی و خشونت، نیازمند گسترش روحیه انقلابی در بین آحاد مردم، رهبری قوی و ظهور ایدئولوژی جایگزینی هستند که مورد وثوق همگان باشد؛ به نظر میرسد در حال حاضر هیچکدام از این عناصر در اختیار مخالفین جمهوری اسلامی نیست. از اینرو فعالیت آنها تنها مبارزهای خشونت پایه است. تاریخ نشان داده است حرکتهای سیاسی قهرآمیزی که تنها ریشه در خاک خشونت داشتهاند، میوهای نیز جز خشونت به بار نیاوردهاند. اینکه عدهای بنام کنشگری سیاسی بخواهند با استفاده از زور و فشار، خواه زور و فشار فیزیکی و خواه غیر فیزیکی از طریق گروگان گرفتن امنیت ملی و روانی جامعه خواسته خود را بر حکومت تحمیل کنند موفقیتآمیز به نظر نمیرسد. چرا که هر چند ممکن است نظام به دلایلی به صورت موقت دست به تسامح و صبر بزند اما تجربه نشان داده که تواناییاش در مقابله با این گروهکهای سیاسی یا تجزیه طلب یک امر ثابت شدنی است.
🔹بر این اساس با این فرمانی که مخالفان جمهوری اسلامی به پیش میروند ره به ترکستان میبرند، خاصه اینکه جمهوری اسلامی همچنان طیف وسیعی از طرفداران پر و پا قرص دارد که دل در گرو انقلاب و ارزشهای آن داشته و آماده جانفشانی هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای جالب آخوندی که قرار بود توسط یک مرد کشته شود!!
چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴٠۱
یک نفر در ماشین پی کِی من رو باز کرد و گفت: شما خجالت نمیکشید پولهاتون رو به دلار تبدیل میکنین..!
💬 ابتکار هوشمندانه سرباز روس برای سنجش عیار انسانیت!
🔹️یک سرباز ارتش روسیه با انتشار این عکس مدعی می شود که به همراه همقطاران خود یک زن اوکراینی را اسیر کردهاند.
در فاصله کوتاهی پس از انتشار عکس، بیش از ۲۰۰ هزار کاربر، کامنتهای توهین آمیزی را ذیل پست منتشر شده از سوی او درج میکنند و میگویند «این عمل غیر انسانی است و شایسته انسان نیست. »
🔹️سرباز روسی ۲۴ ساعت پس از انتشار عکس، ضمن عذرخواهی اعلام می کند که عکس منتشر شده مربوط به یک زن فلسطینی است که توسط سربازان اسرائیلی اسیر شده است.
🔹️پس از این توضیح حتی یک کامنت دیگر نیز ذیل عکس منتشر نمیشود!
💬 کمبود کشتی تجاری در دریای خزر/ کالاهای صادراتی به روسیه یک ماه در بنادر معطل میشوند/ خطر از دست دادن بازار روسیه و تقدیم آن به ترکیه
▪️چه کسانی مسؤل چنین اتفاقی هستند؟
🔹بر اساس گزارشات رسیده، دپوی سنگینی از کالاهای صادراتی در بنادر انزلی و امیر آباد ایجاد شده است. بر اساس گفته صادر کنندگان بعضاً کالاهای صادراتی به روسیه بیش از یک ماه معطل میمانند تا کشتیهای تجاری بار آنها را حمل کنند. این موضوع به شدت شرایط را برای صادر کنندگان سخت و عملا رقابت را با شرکتهای ترکیهای دچار چالش کرده است.
🔹بنا به اظهار صادرکنندگان کمبود کشتی در دریای خزر هزینه های حمل را به طرز سرسام آوری افزایش داده و حمل بار را بیش از دو برابر گران کرده است.
🔹شرکت کشتیرانی خزر وابسته به شرکت جمهوری اسلامی بزرگترین ناوگان ایرانی را در دریای خزر دارد که متاسفانه با وجود اینکه از وضعیت وخیم حمل کالا اطلاع دارد با این حال اقدام به خرید کشتی نمیکند!
🔹گزارشات واصله بیانگر آن است که در صورت عدم تمهیدات لازم در خصوص تامین کشتی، بی تردید ایران بازار های روسیه را از دست خواهد داد و ترکیه آن بازار را تصاحب خواهد کرد.
💬 توافق کلیدی با چین برای ورود به شاهراه جدید ابریشم
🔹در حالی که سال ۱۴۰۰ حداکثر جابهجایی کالا در رویه ترانزیت در مرزهای ایران بالغ بر ۱۵ میلیون تن بوده، با ورود سرمایهگذار چینی در منطقه ویژه اقتصادی سرخس، تنها در یک سال ۲۰ میلیون تن ظرفیت ترانزیت جدید ایجاد خواهد شد.
🔹اخیرا دستیار رئیسجمهور روسیه از دستور پوتین به مسئولان این کشور برای اجرای خط آهن رشت ـ آستارا، برقیسازی خط اینچهبرون ـ گرمسار و افزایش ظرفیتهای همکاریهای حملونقلی دو کشور ایران و روسیه خبر داد. واقعیت آن است که هر دو پروژه در مسیر کریدور استراتژیک شمال ـ جنوب و اتصال کشور هند به غرب اروپا قرار دارند.
🔹مسئله کریدورهای استراتژیک بینالمللی اعم از (شمال ـ جنوب و شرق ـ غرب) به مهمترین موضوعات حوزه ژئواکونومی و ژئواستراتژیک تبدیل شدهاند. این درحالی است که در ۲۰ سال اخیر بهدلیل نبود انسجام در قوه تصمیمسازی در کشور و عدم کنش رسانهای مؤثر، موضوعات اساسی از این جنس چندان در اولویت دولتها نبودهاند.