eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
408 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🎲دکتر اسدا‌‌‌... پازکیان ،پژوهشگر مسائل سیاسی بین المللی ✍️پروژه نرمالیزه کردن نظام،سمی مهلک که اصلاحات آن را به بدن نظام تزریق نمود. جان ساورز رئیس سازمان اطلاعات انگلستان (Mi6) سال ۱۳۹۴ ،جمله ای را در خصوص نوع برخورد و مواجهه با جمهوری اسلامی ایران می گوید : «باید در تعامل با ایران ،از گزینه صبر استراتژیک » بهره برداری نمود. این صبر استراتژیک به این معنی است :«که باید مدتی در حدود ۱۰ الی ۱۵ سال » را در برابر ایران صبر کنیم تا گزینه ها و نیروهای میدانی ما ماموریت خودشان را در داخل ایران انجام دهند تا ما به نتیجه مطلوب خویش برسیم. «دکتر سعید حجاریان مدتی بعد» می گوید دولت روحانی ،پروژه نرمالیزاسیون ایران را انجام می دهد و متعاقبا می گوید: منظور از نرمالیزاسیون : ۱-هنجار سازی ۲-به سامان کردن ایران و بعد توضیح می دهد : که میبایست کاری کرد که اتفاقاتی نادر در کشور ایران شبیه معجزه بیفتد،که این وقایع شبیه معجزه بوده و از طریق ،مساله ای،چون آشوب که ذاتی تغییر و تحول است ،کشور ایران را در مسیر تغییر بیفتد. البته وی در مقام شاگردی دکتر بشیریه ،همگام با مراد خود ،بشیریه می گوید: « باید در ایران دموکراتیزاسیون اتفاق بیفتد. و مقصود وی اینست جامعه از این ،طریق در مسیر دو قطبی(طرفداران تغییر و موافقان حاکمیت ) افتاده و این آنتالپی (دوقطبی ) موجب درگیری مردم علیه مردم ،اغتشاش و آشوب و در نهایت شکل گیری فضای مورد انتظار آنان خواهد شد. البته از منظر سعید حجاریان باید کارگزاران و نیروهای میدانی این دموکراتیزاسیون(غربی کردن ایران) را پیش ببرند. لازم به ذکر است این پروژه ،جهت پیشبرد برنامه های خویش ،در سه محور برنامه ریزی نموده است: ۱-کمک به کوچک کردن ایران و تقسیم ایران به (۷ کشور طرح برنارد لوییس،و ۵ کشور طرح رالف پیتزر افسر ارشد وزارت دفاع آمریکا) ۲-جلوگیری از افول غربگرای،در ایران طرح کنت دومارانش رییس سرویس اطلاعات فرانسه (از طریق نفوذ و یارگیری از مساجد و دانشگاههای ایران) ۳-پروژه متوقف کردن علمی ایران: نشریه نیچر که یکی از معتبرترین نشریات علمی جهان است در یکی از مقالات خود با عنوان «رژه بزرگ ایرانیان» راهکار جلوگیری از توسعه علمی ایران را اغتشاش ،یا تحریم می داند. حال با توجه به این مولفه ها مخاطب بهتر میتوان بخشی از علل اغتشاشات در ایران را بهتر متوجه‌،گردد. ۱۴۰۱/۹/۲۲
💢ملاحظاتی پیرامون ارتقای قدرت خرید مردم ✍🏻علی محمدی 🔸رونق و رفاه اقتصادی در گرو تعادل‌بخشی به نظام عرضه و تقاضا است. در واقع برای نیل به یک رفاه پایدار، باید پویایی نظام تولید و مصرف را حفظ کرد. زمانی که مردم توان خریدشان را از دست می‌دهند، رابطه تعادلی از سوی تقاضا بهم خواهد ریخت و در نتیجه بخش دیگر، یعنی عرضه را نیز با مشکل روبه‌رو خواهد کرد، مشکلی که در نهایت به رکود اقتصادی منجر خواهد شد. در دهه نود به خصوص از سال ۱۳۹۷ به شدت از قدرت خرید مردم کاسته شده است. به نظر می‌رسد علی‌رغم اقدامات مثبتی که دولت سیزدهم انجام داده اما همچنان به دلیل تورم بالا، قدرت خرید مردم در حال کاهش می‌باشد. از این منظر افزایش قدرت خرید مردم مستلزم اقداماتی اساسی و فنی در دو حوزه است. 🔹دولت در اولین اقدام باید تورم را کنترل و تثبیت نماید. آمارها مبنی بر کاهش تورم از ۵۹ درصد در تابستان گذشته به ۴۳ درصد در تابستان امسال است و اگرچه امیدوارکننده می‌باشد اما کافی نیست. با وجود برخی اقدامات مثبت دولت در سیاست‌های پولی و مالی، وضعیت تعدادی از نماگرهایی که در نهایت اثرشان بر تورم تعلق می‌گیرد و دورنمایی از سطح قیمت‌ها در ماه‌های آینده را برای ما ترسیم می‌کنند، چندان مناسب نیست. جنس تورم در کشور ما بیشتر از جنس عرضه، یعنی نظام تولید است. بنگاه‌های تولیدی باید رشد کنند. اما افزایش مداوم نرخ ارز، منجر به بی‌ثباتی، کاهش سرمایه‌گذاری، افزایش سفته‌بازی و... می‌شود که در نهایت با کاهش اشتغال و افزایش سطح عمومی قیمت‌ها، اثر منفی بر وضعیت رفاه و توان خرید مردم می‌گذارد. 🔸افزایش دستمزد و حقوق‌های اقشار کم‌درآمد مثل کارگران و کارمندان، اقدام درست از سوی دولت بود که می‌تواند منجر به افزایش قدرت خرید مردم شود. اما در این بین اگر دولت نتواند تورم و ریشه‌های آن را کاهش دهد، اقتصاد دچار مارپیچ تورم دستمزد خواهد شد. به این معنا که افزایش درآمدها اثر خود را از دست می‌دهد. بحث دیگر اجرای حذف ارز ترجیحی است که قرار بود ماحصل آن ارتقای قدرت خرید مردم باشد. ادامه پرداخت یارانه‌ها به شکل فعلی و اجرای این قانون، در سایه افزایش روزافزون نرخ ارز، تمام اقدامات و اهداف دولت را از بین خواهد برد. احتمالا در برخی موارد تغییر شکل یارانه‌ها از ریالی به کالایی، بهتر بتواند مقصود سیاست‌گذار را فراهم کند.
💢تاریخ بخوانید تا هذیان نگویید 🗣سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در مورد دستکاری تاریخ و مالکیت جزایر سه‌گانه هشدار داد و گفت: 🔹اگر بخواهند به عقب برگردند، جزیره بحرین (مجمع الجزایر دیلمون) هم متعلق ایران است... من سیاسی نیستم بلکه نظامی هستم ولی این جزایر ایرانی است و کسانی که ادعایی غیر از این دارند، تاریخ را مرور کنند. اگر ما به تاریخ برگردیم، بد می‌شود و بحرین باید به ایران بازگردد. 🔸ما هیچگاه دست به سینه در مقابل هیچکس نیستیم فقط در مقابل ملت خود خضوع می‌کنیم. سیاسیون باید دقت کنند و تاریخ بخوانند و نباید به خاطر دلخوشی یک کشور حرف اشتباهی بزنند. ما به کشوری تجاوز نمی‌کنیم اما اجازه تجاوز به خاک کشورمان را نمی‌دهیم. این جزایر ایرانی است و ایرانی می‌ماند.
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کشف محموله سلاح‌های آمریکایی در استان خراسان شمالی، که برای کشتن مردم وارد کشور شده بود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 شنیدید میگن دولت رئیسی داره بنزین رو ارزان فروشی میکنه؟ 🍃🌹🍃 🔻دولت روحانی حدود سه سال پیش، بنزین را هر لیتر ۲۷ سنت به طرف خارجی فروخت، پولش را گرفت و خرج هم کرد، حالا دولت رئیسی باید طبق قرارداد بنزین تولیدشده را تحویل طرف خارجی دهد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 اهمیت فرزندآوری در نگاه قران و اهل بیت علیهم‌السلام 🍃🌹🍃 🎙 استاد قرائتی
📝 اگر ‎بحرين و ‎جزیره آریایی و ‎زرکوه از ‎ایران جدا نمیشد، الان این ناحیه از ‎خلیج فارس، متعلق به ایران بود و رسماً حرکت هر کشتی و نفتکشی به سمت عربستان و کویت و عراق، فقط با اجازه ایران و پرداخت حق ترانزیت ممکن بود. 🔺با از دست دادن این ۳ جزیره، نیمی از آب های سرزمینی ایران در خلیج فارس از دست رفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 | چرایی حمایت دانش‌آموزان از حکومت پهلوی 🍃🌹🍃 💢 تجربه‌ای تأمل برانگیز در مدارس! ⁉️ برداشتی غلط از پهلوی توسط دانش‌آموزان! 🎙
دولت: مدیر ارزی بانک مرکزی با هدف مدیریت بازار تغییر کرد 🔹امروز «افشین خانی» از معاونت ارزی بانک مرکزی برکنار و «محمد آرام» معاون جدید شد. رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت در واکنش به این موضوع گفته: تغییر در مدیریت ارزی بانک مرکزی با هدف مدیریت بازار ارز انجام شد. 🔹یک عامل بنیادی در التهاب برخی بازارها از جمله ارز، اغتشاشات بود که با افزایش نااطمینانی، جریان سرمایه و اقتصاد کشور را هدف گرفت.
درآمد فروش نفتی ایران به گزارش آمریکا : سال ۲۰۲۰ نزدیک ۱۷ میلیارد دلار سال ۲۰۲۱ نزدیک ۳۹ میلیارد دلار سال ۲۰۲۲ امسال نزدیک به ۵۸ میلیارد دلار خواهد رسید بهتون میگم اقتصاد توی مسیر درستیه این یه نمونشه، فقط باید به مردم امید بدیم
صهیونیستها رسما مسولیت حمله به کاروان سوخت ایران در مرز سوریه-عراق را پذیرفتند.تجارت سوخت هم قانونی و جنبه نظامی هم ندارد.در مرز آنها هم نبود.اما هیچ کس هم محکوم نمیکند اونوقت نماینده آمریکا یک پاره آهن برده سازمان ملل که این از یمن شلیک شده به سعودی اما ایرانی است 🗣عبدالله گنجی
رضاخان نونوا رو به خاطر کیفیت بد نونش داد توو تنورش بسوزونن عین عدالته،اما اگه جمهوری اسلامی یه قاتل رو اعدام کنه جنایته‌!!!