🇮🇷📝 تناقض آشکار مسولان اوکراین در مورد ارسال سلاح از سوی ایران!
❄️🌹❄️
🔻مشاور ارشد زلنسکی و رئیس اطلاعات نظامی اوکراین گفته ایران هرگز یک موشک هم به روسیه تحویل نداده و در آینده هم چنین اتفاقی نخواهد افتاد.
🔸این اظهار نظر برغم موج رسانهای غرب مبنی بر اینکه ایران به روسیه موشک تحویل داده و قصد دارد مجدد این کار را انجام دهد صورت گرفته است.
✅ نکته و نظر:
🔹تناقض آشکار در خصوص ارسال موشک و سلاح به اوکراین از سوی ایران، در دو اظهار نظر مسئولین رده بالای این کشور، به چشم می خورد.
🔸در این میان، باید به نظر کدام یک از این دو مسئول اوکراینی استناد کرد؟
1⃣ به زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین که می گوید ایران به روسیه کمک تسلیحاتی می کند؟
2⃣ یا به نظر رئیس اطلاعات نظامی اوکراین و مشاور ارشد زلنسکی؟
🔹آنچه مسلم است: زلنسکی بدون تحقیقات و بررسی و تحت فشار مسئولین جنگ طلب آمریکا و غربی های دنباله رو آن، مجبور به اظهارنظر بدون سند و مدرک است.
🔸از طرفی، آمریکاییها هم علاقمندند از هر راه ممکن، وجهه بین المللی ایران را تخریب نمایند و این بار با اتهام زنی به ارسال سلاح به اوکراین از زبان رئیس جمهور اوکراین تا شاید به این هدف نامشروع خود نائل آیند. ولی زهی خیال باطل.
✍محمدعلی برزگر
در تاریخ بنویسند جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه پیام نور ۵۵۰۰۰ دانشجوی زن افغانی را میپذیرد
دنیا سکوت کرد
ایران عمل کرد
جالب اینجاست که جمهوری اسلامی ایران از کمیسیون زنان سازمان ملل حذف میشود و #مولوی_عبدالحمید سلبریتی حامی اغتشاشات و #طالبان میشود حامی حقوقی زنان❗️
#يازهراء
هوشمندی عمان و جرم انگاری عادی سازی رابطه با اسرائیل
🔸️ مجلس شورای سلطنت عمان با برگزاری نشستی پیشنهاد اصلاح فرمان سلطنتی مربوط به تحریم رژیم صهیونیستی را تایید کرد.
🔸️طبق این اصلاحیه هرگونه همکاری ورزشی، فرهنگی و اقتصادی با رژیم صهیونیستی ممنوع است.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر گردد؛
1️⃣ نتانیاهو نخست وزیر وقت اسرائیل در سال ۹۹ به مسقط سفر و با قابوس بن سعید پادشاه آنجا دیدار کرد و بسیاری معتقد بودند عمان پس از بحرین و امارات سومین کشور عربی همسایه ایران است که به عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی می پیوندد.
🔸️این سفر انتقاد شدید ایران را نسبت به عمان در پی داشت و از گرمی روابط بین ۲ کشور کاسته شد .
🔸️همچنین دوطرف توافق کرده بودند که هواپیماهای شرکت های تجاری اسرائیلی از آسمان عمان بگذرند که با فشارهای تهران این امر محقق نشد.
2️⃣ مجلس سلطنتی عمان تحت نفوذ کامل پادشاه است و این تصمیم نشان داد هیثم بن طارق، هوشمندانه آینده منطقه غرب آسیا را تحلیل کرده و ملتفت گشته که اسرائیل در آینده این منطقه هیچ جایگاهی نخواهد داشت و هرگونه رابطه با این رژیم به ضرر منافع ملی عمان است و خشم ملت های عربی و همسایگانی چون ایران را در پی دارد .
3️⃣ جام جهانی قطر نشان داد افکار عمومی جهانی و به خصوص مردم عرب برخلاف برخی از دولت های سلطنتی( که به افکار عمومی توجهی ندارند) تا چه حد از رژیم صهیونیستی متنفرند و اسرائیل هیچگاه در ادراک مردم به عنوان یک دولت ملی پذیرفته نشده و مشروع تلقی نمی گردد.
🔸️افکار عمومی جهان عرب و دنیا رژیم صهیونیستی را یک رژیم جعلی و آپارتاید می دانند و زمامداران جدید این رژیم همچون بن غفیر و اسموتریچ بر چنین تصوراتی دامن می زنند .
4️⃣ عمان به همراه عراق، کویت و قطر موضع خود را در ضدیت با اسرائیل روشن بیان کرده اند و همین امر شرایط را برای محمد بن سلمان و عادی سازی احتمالی رابطه عربستان با اسرائیل سخت خواهد کرد زیرا سعودی همواره یک قطب و کشور تاثیرگذار در جهان عرب به شمار می رفته و رابطه علنی آن با رژیم صهیونیستی به جایگاه مذهبی این پادشاهی در افکار عمومی جهان عرب لطمه ای جدی خواهد زد .
5️⃣ تجربه مغرب (مراکش) نیز بر عمانی ها اثر گذاشت، زیرا آن پادشاهی نیز رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت اما در اثنای جام جهانی و پس از آن مشخص شد که مردم مغرب تا چه میزان از رژیم صهیونیستی تنفر دارند و فاصله خواست افکار عمومی آنجا با تصمیم دولت چقدر تفاوت دارد.
📌 عمان با تصمیم مجلس سلطنتیش ثابت کرد، منطق و عقلانیت و آینده نگری در این پادشاهی نهادینه شده و از اشتباه راهبردی امارات و بحرین درس عبرت گرفته است .
🔸️همچنین رژیم صهیونیستی نیز که آرزو داشت بعد از گذشت ۷۵ سال از تشکیلش توسط جهان عرب و کشورهای منطقه غرب آسیا پذیرفته شود ، تنها توسط چند کشور بسیار کوچک ، بی اثر و کم جمعیت به رسمیت شناخته شده و نسل های جدید جهان عرب نیز راضی به برقراری رابطه با این رژیم نیستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مصاحبه با مردم سال ۱۳۵۶
غذا چی میخورید؟
+نون و اب
_نون نداریم بخوریم
بعد ی بچه ۱۲ ساله تو تلگرام و اینستاگرام میاد میگ چی کم داشتید سال ۵۷ انقلاب کردید😐
💎 جواب کامل شبهه
9️⃣1️⃣1️⃣ مگر نمیگویند حضرت زهرا و حضرت زینب سلام الله علیهما الگو برای زنان هستند و مراقب بودند نامحرم صداشان را نشنود یا بوی آنها را حس نکند پس چطوری رفتند در بین مردان در مسجد و خطبه خواندند و گریه کردند؟!
🔶 اول: سخنرانی زن برای مردان به جهت روشنگری و هدایت اشکالی ندارد.
🔷 دوم: جایی که برای دفاع از حق و دین خدا باشد فرقی بین زن و مرد نیست و باید زن و مرد دفاع کنند حتی اگر زن مجبور باشد در بین مردان سخنرانی کند.
🔶 سوم: طبق آیات و روایات اگر به کسی ظلم و ستم شود او میتواند ادعای دادخواهی و ادعای دفاع از حقش کند و از بدی ظالم بگوید فرقی ندارد زن باشد یا مرد باشد. «لَا يُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَنْ ظُلِمَ؛ خدا دوست ندارد کسی بدی دیگری را بگوید مگر کسی که به او ظلم شده است»[نساء/148].
🔻 پس اگر زنی که به او ظلم شده است و حق او را ضایع کردهاند برای گرفتن حقش بیاید و در بین مردان صحبت کند و ادعای حقش را کند جایز است.
🔷 چهارم: علاوه بر همه اینها حضرت زهرا و حضرت زینب سلام الله علیهما با اینکه در شرایط ضرورت بودند و وظیفهای جز دفاع از دین خدا و ولی خدا نداشتند، و در حق آنها ظلم شده بود و باید حقشان را طلب میکردند، باز با این وجود تمام شرایط را رعایت کردند یعنی طوری صحبت کردند که انگار رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم صحبت میکند. یا وقتی حضرت زینب سلام الله علیها خطبه میخواند انگار امیرالمومنین علی علیه السلام است که خطبه میخواند.
♦️ پنجم: با توجه به ابتدای خطبه فدکیه وقتی حضرت زهرا سلام الله علیها از خانه خارج میشدند با حجاب کامل و با همراهی چند زن از یاران و آشنایان خود بودند که اطراف او را گرفته بودند تا کسی بدن او را نبیند و وقتی وارد مسجد شدند مقابل او پردهای آویختند و حضرت به آن خانمها فرمود دور او حلقه زنند تا کسی او را نبیند بعد شروع به خطبه خواندن نمودند.
🖇 لینک مطلب:
http://alirezaazarpeykan.blogfa.com/post/57
⚠️زن و آزادی، از عصر مدرن تا فروشنده
🔻چارلی چاپلین در فیلم عصر مدرن(the modern time)، به ظاهر غرب سرمایه داری را به چالش میکشد.
او در این فیلم معروف، از حقوق کارگران دفاع و البته با زیرکی تمام، بر حقوق زنان نیز تأکید میکند.
نقش مکمل چارلی چاپلین در این اثر سینمایی را دختری جوان بر عهده دارد.
دختری که از طبقه فرودستان است به طوری که از شدت گرسنگی مجبور به دزدیدن نان از نانوایی شده و چارلی چاپلین تلاش میکند تا او به زندان نرود.
با این حال، در انتهای فیلم او در کنار چارلی چاپلین میرقصد، مشروب مینوشد، لباسهای شیک به تن میکند و به #آزادی می رسد!
۱. غرب با استفاده از ابزار هنر، برداشت خود از مفهوم آزادی را به دنیا صادر کرد.
از منظر تمدن غرب، آزادی برابر است با «اباحیگری»، انسان موجودی آزاد است و هیچ چارچوبی نمیتواند او را محدود کند.
انسان آزاد است تا هر کار که میخواهد بکند، هر جور که دوست دارد لباس بپوشد، با هر فردی که تمایل دارد رابطه داشته باشد و هیچ کس حق مخالفت با او را ندارد!
۲. شعار آزادی به معنای غربی آن، از زمان #مشروطه وارد ایران شد. در آن مقطع، روشنفکران غرب زده، مخالفین آزادی را، مستبد مینامیدند!
بنابراین هر کس با شعار آزادی مخالف بود، از نظر آنها فردی عقب مانده، متحجر و حتی مستبد بود.
۳. نمیدانم چرا اما حداقل در صد سال اخیر، چه در ایران و چه در غرب، همیشه اینگونه بوده که هر جا شعار آزادی سر داده شده، کنار آن مفهوم "زن" نیز بکار رفته است! شاید بگویید از سر اتفاق بوده اما بعید به نظر میرسد که این حد از باهم بودن شعار «آزادی و زن» اتفاقی بوده باشد.
۴. وقتی برای اولین بار سینما به ایران آمد، رضا شاه شخصاً به سینما رفت تا اولین فیلم سینمایی را در کنار مردم ببیند، فیلم سینمایی «دختر لُر» که از قضا ماجرای زنی را به تصویر میکشید که در انتهای فیلم به #آزادی میرسید! زنی که از جامعه سنتی به سمت جامعه مدرن با محوریت آزادی به پیش میرفت و در این مسیر هیچ چیز جلودارش نبود!
۵. با نگاهی گذرا به سینمای قبل از انقلاب و حتی -با کمال تأسف- سینمای بعد از انقلاب، شاهد این هستیم که مفهوم زن در دایره پرگار آزادی قرار گرفته، گویی مراد از آزادی چیزی جز آزادی زن و یا بهتر بگویم، آزادی دسترسی به زن نمیباشد!
قطعا سینمای منحط قبل از انقلاب را نمیتوان با سینمای ارزشی بعد از انقلاب مقایسه کرد اما اگر بخواهیم قدری با عینک واقع بینی نگاه کنیم، باید بگوییم که رد پای جریان روشنفکری غربگرا همچنان در آثار سینمایی بعد از انقلاب نیز دیده میشود. تقریبا در عمده آثار سینمایی چند دهه اخیر، ظلم به زن، احیای حقوق زنان، آزادی زنان و موضوعاتی از این دست، محور کار فیلم سازان بوده است.
۶. نسل نوجوان و جوان کنونی که بخشی از آنها حاصل تربیت اشتباه رسانه و ولنگاری شبکههای اجتماعی در دو دهه اخیر هستند، متاسفانه در آشوب ها و اغتشاشات اخیر نیز حضوری پر رنگ داشتند.
اگر بپذیریم که رسانه و شبکههای اجتماعی صرفاً زمینه و بستری هستند برای انتقال پیام، بنابراین منشأ و محل پیدایش مفاهیم و شعارهایی همچون «آزادی و زن» را باید در جایی دیگر جستجو کرد، جایی که با استفاده از ابزار هنر و رسانه، برای مخاطب خود #انگاره_سازی میکند و تصویری نوین از زن و آزادی خلق میکند و آن چیزی نیست جز #سینما.
۷. سینما -که متأسفانه همچنان از اهمیت آن غافل هستیم- نقش بسیار مهمی در تولید محتوا، تولید ادبیات و خلق رفتار دارد.
سینما قدرت این را دارد که ذهن را مسخ کند و با انس و تکرار و تلقین، برای مخاطبش ذهنیت، زاویه نگاه و در نهایت، تصمیم و رفتار خلق کند.
۸. متأسفانه تصویری که امروز بوسیله سینما از جایگاه زن در جامعه کنونی ایران به دنیا منتقل میشود، تصویری سرد و تاریک و بعضاً همراه با لودگی و تمسخر است، از فیلمی مانند فروشنده، که اساساً بر همین مبنا ساخته شده، تا فیلم هایی مانند هزارپا، آنتن و ده ها فیلم دیگر.
آیا براستی مقام و منزلت زن در ایران امروز، اینگونه است؟
✍محسن مومنی
🇮🇷
📝 از استارلینک استقبال میکنیم
❄️🌹❄️
🔻زارعپور، وزیر ارتباطات:
🔹از این اینترنتهای ماهوارهای از جمله استارلینک استقبال میکنیم، اما باید قواعد را بپذیرند.
🔸۳ هزار روستا داریم که هنوز به اینترنت متصل نیستند که با این اقدام میتوان آنها را به اینترنت متصل کرد.
🔹ورشکستگی را هم تنها رایتل اعلام کرد. بقیه اپراتورها نیز نامههایی نوشتند که در حال بررسی هستیم.
🔺در مدت اخیر ترافیک بینالمللی اپراتورها کاهش پیدا کرده، اما محل درآمد اینها فقط ترافیک بینالمللی نیست. بلکه مجموع درآمد آنها افزایش یافته است.
🇮🇷 📝 بحران دلار در عراق
❄️🌹❄️
✍ غلامعلی کریمی
🔻توطئه آمریکا برای ایجاد بحران در عراق پس از استقرا دولت محمد شیاع السودانی و ایجاد ثبات نسبی سیاسی.
🔹طی روزهای اخیر افزایش لجام گسیخته و کم سابقه قیمت برابری دلار در مقابل دینار عراق، مشکلات معیشتی فراوانی را برای مردم این کشور ایجاد کرده و کشور عراق را در آستانه یک آشوب گسترده اجتماعی قرار داده است.
🔸با توجه به اینکه اکثر مواد غذایی مصرفی در عراق وارداتی هست و این اقلام تقریباً به صورت روزانه وارد می شود و هیچگونه یارانه ای هم بابت این امور پرداخت نمی گردد، افزایش ناگهانی قیمت برابری دلار با دینار عراق، مشکلات فراوانی را برای مردم عراق مخصوصاً در حوزه معیشت و تغذیه ایجاد نموده است.
🔸در همین راستا نخست وزیر عراق جلسات متعدی را با مسئولان بانک مرکزی و دستگاه های مختلف اقتصادی این کشور برگزار کرده ولی تاکنون توفیقی در این زمینه حاصل نشده است.
🔹به اعتقاد بسیاری از ناظران امور ، علت اصلی عدم توفیق دولت عراق در کنترل قیمت ارز، این است که سررشته این امور در دست آمریکائیها است و آنها به دنبال به آشوب کشاندن عراق و در نتیجه دستیابی به اهداف شوم خود در منطقه هستند.
🔸️در این رابطه، طی روزهای اخیر شخصیت مختلف عراقی مخصوصاً جنبش الفتح و نجباء و ... در این مورد پیام های اخطار آمیزی را صادر کرده اند و آمریکا را مقصر اصلی این بحران معرفی نموده و از این پدیده بعنوان " سرقت قرن " یاد کرده اند.
🔺از طرف دیگر جریانهای مخالف محور مقاومت و ائتلاف شیعی، فرصت را برای تخریب و تضعیف دولت "محمد شیاع السودانی" مغتنم شمرده و حتی برخی از فراکسیونهای مخالف خواستار استیضاح و برکناری وی شده اند.
آقای عالی شب گذشته حرف قشنگی زدن با این مضمون که حجاب یعنی منِ زن رو فارغ از جذابیت های زنانه بعنوان یک انسان در جامعه ببینید...
💢سه ملاحظه مهم پیرامون یک قانون
✍🏻علی محمدی
🔹با گذشته بیش از یک سال از تصویب طرح مالیات بر عایدی سرمایه، همچنان شاهد پیشتازی سفتهبازی و سوداگری از تولید در اقتصاد هستیم و برخی بازارها مثل مسکن، ارز و طلا با ایجاد تقاضای کاذب و در نتیجه بر هم خوردن تعادل، موجبات افزایش قیمتها و ایجاد شکاف طبقاتی را فراهم کرده است.
🔸در چنین شرایطی مسئولان مربوطه چاره کار را در به جریان انداختن این طرح و قانونمندسازی جزئیات آن دیدهاند. به نظر میرسد در طرحریزی و تصویب این قانون باید سه ملاحظه اساسی مدنظر قرار گیرد:
🔻۱ ـ در اقتصاد وجود معاملات سالم در چارچوب قانون و ملاحظات کلان اقتصادی پذیرفته شده است چرا که حکم روغنکاری در موتور خودرو را دارند که باعث روان شدن چرخه پول در اقتصاد میشود. اما چنانچه این معاملات و سفتهبازیها بازدهیای به مراتب بیشتر از تولید ایجاد کنند و همزمان ریسک کمتری را پذیرا باشند در این صورت باید احساس خطر و بحران کرد. این دقیقا همان موضوعی است که اکنون با آن مواجه هستیم و باعث شده منابع کشور به جای بخش مولد، سمت و سوی بازارهای نامولد پیدا کنند. از این منظر طرح مالیات بر عایدی سرمایه از مهمترین ابزارهایی است که قطعا در شرایطی فعلی نیاز مبرم کشور، ضد تورمی و کمک کار بخش تولید است و در اجرای آن نباید مغلوب فضاسازی رسانهها شد.
🔻۲ ـ موضوع مهم اینکه اجرای یک قانون و به ثمر نشستن آن مستلزم داشتن زیرساختهای مورد نیاز است. متأسفانه در کشور ما ابتدا قانون را تصویب میکنند و بعد در پی ایجاد زیرساختهای مربوطه میروند. قانون مالیات برخانههای خالی و پرداخت یارانهها در اصلاحات اقتصادی اخیر دولت از همین نمونه بودند که بدون وجود زیرساخت، دولت را با مشکل مواجه کرد و متأسفانه اهداف آن محقق نشد. در قانون مالیات بر عایدی سرمایه نیز ابتدا باید زیرساخت آن فراهم شود تا حقی از مردم ضایع نگردد.
🔻۳ ـ سازوکار مربوطه و پایه مالیاتی مندرج در قانون باید به گونهای در نظر گرفته شود که گروه هدف آن، تنها سوداگران و ملاکان باشند و مردم عادی و تقاضای مصرفی از پرداخت این نوع مالیات معاف شوند. بهعبارتی در محاسبه مالیات بر عایدی سرمایه حتما باید اثرات تورمی با توجه به نرخ حقیقی تورم مورد توجه باشد. به بیان دیگر افراد نباید هم از بابت ناتوانی دولت در اداره نرخ تورم دچار کاهش ارزش ذاتی داراییهای خود شوند و هم از جهت افزایش ظاهری ارزش داراییهای متعلقه مشمول پرداخت مالیات ناعادلانه شوند.
🔴دست کانالهای قیمتساز رو شد!
🔹 در روزهایی که «دلار تلگرامی» به کلیدواژهای مورد استفاده در بین دنبالکنندگان بازار ارز تبدیل شده، سوتی یکی از کانالهای تلگرامی که قیمت لحظهای دلار را منتشر میکند، ابعاد جدیدتری از ماجرای دلار تلگرامی را افشا کرد.
🔸️ یکی از ادمینهای این کانال تلگرامی که قرار بوده به ادمین دیگر کانال بگوید قیمت دلار را بالاتر بنویسد، به اشتباه در این کانال نوشت: "قفلی زدی روی 43 بابا برو روی 44 و 45".
🔹 پیش از این نیز کارشناسان اقتصادی معتقد بودند که کانالهای تلگرامی با قیمتسازیهای جعلی سعی در ایجاد حباب و افزایش غیر واقعی قیمت دلار دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گزارش میدانی از آشفته بازار دلار!
🔹دلالها دارن میگن ۴٢! من بهت میدم ٣٧ و دویست!!
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
به آدم خوبِ بیعرضه یا بدِ اختلاسی مسئولیت ندهید
آیتالله جوادی آملی در دیدار با رئیس مجلس:
🔹دو چیز مملکت را نگه میدارد؛ یکی سواد فعلی و دیگری امید آینده که مسئولان باید تلاش کنند این دو امر از دستشان در نرود.
🔹نباید مسئولیت اجرایی را به آدمهای خوبِ بی عرضه و یا بدِ اختلاسی داد، حضرت امیر علیه السلام، کمیل را مسئول منطقهای کرد، سربازان اموی به این منطقه حمله بردند و آنجا را غارت کردند، حضرت نامهای به کمیل نوشته که در نهج البلاغه آمده، مضمون آن این است که برخی تنها به درد دعای کمیل میخورند ولی توان اداره یک منطقه را ندارند!
🔹داشتن رهبر خوب، یک طرف قضیه است، ما بالاتر از امیرالمومنین(ع) که نداریم، اگر مدیران و کارگزاران با عُرضه وجود نداشته باشد و مردم در صحنه نباشند، شکست قطعی است!
🔹اگر ضعف در مدیریت داشته باشیم خداوند نظر خود را از ما بر می گرداند، امیرالمومنین علیه السلام می فرماید «من وجد ماء و تراباً فافتقر فابعده الله» کشوری که آب دارد، خاک دارد، نتواند خود را اداره کند و نیازمند به دیگران باشد خدا او را از رحمت دور کند!
tn.ai/2828161
@TasnimNews
دلالی مجازی دلالان دلار
🔹اوایل این هفته بود که کانالهای پرمخاطب خرید و فروش دلار اعداد بالای ۴۰ هزار تومان را اعلام کردند. این اتفاق باعث شد التهاب بازار که از چند هفته گذشته و عبور دلار آزاد از مرز ۳۵ هزار تومان آغاز شده بود بیش از پیش افزایش یابد.
🔹گزارشات میدانی خبرنگار فارس از سبزه میدان در بازار تهران نشان میدهد دلار در روزهای شنبه و یکشنبه در قیمت ۳۹.۵۰۰ تومان نیز مشتری نداشت اما همین کانالها که مرجع اصلی معاملات دلار آزاد توسط دلالها هستند حداقل ۲ هزار تومان قیمت دلار را بالاتر از نرخ واقعی قیمتگذاری کردند.
🔹بررسی میدانی ظهر امروز خبرنگار فارس از سبزه میدان نیز نشان میدهد دلار در بازه ۳۹۲۰۰ تا ۴۰۵۰۰ معامله میشود اما همین کانالهای پرمخاطب دلار را دوباره ۲ تا ۳ هزار تومان بالاتر از قیمت واقعی کف بازار اعلام میکنند. قیمت دلار توافقی نیز در کانال ۳۷ هزار تومان باقی ماند.
🔸برخی تحلیلگران اقتصادی معتقدند دلالان دلار مقدار قابل توجهی از ارز را در نوسانات اخیر از بازار جمعآوری کردند و قصد دارند با ایجاد فضای روانی با اعلام قیمت کاذب و ایجاد تقاضای غیرواقعی، دلارهای خود را در اعداد بالاتر به مردم بفروشند. تحلیلگران میگویند مقاومت دلالان ارز برای کاهش نیافتن قیمت دلار با استفاده از عددسازی توسط کانالهای خودشان مشهود است.
42.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺چرا دلار مدام گرون میشه؟!
🔴آیا افزایش عجیب قیمت دلار حل خواهد شد؟
🔹چرا تا حالا با برخورد با دلالان و سلطانهای سکه و دلار و ...، مشکل حل نشده؟
⚠️حتما ببینید، تحلیل بسیار عالی و دقیقی بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 صفی به بلندای تاریخ بختیاری
❄️🌹❄️
🔹تصویری متفاوت از تشییع شهید گمنام در شهر پردنجان استان چهارمحال و بختیاری
🔻 این صف خیلی معنا داره.
🔸 یکیش اینه اگر در خط و راه شهدا باشی گم نمیشوی حتی اگر آخر صف باشی...
🌺 ان شاءالله در خط شهدا و امامین شهدا باشیم
✍محمدعلی برزگر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 صفی به بلندای تاریخ بختیاری
❄️🌹❄️
🔹تصویری متفاوت از تشییع شهید گمنام در شهر پردنجان استان چهارمحال و بختیاری
🔻 این صف خیلی معنا داره.
🔸 یکیش اینه اگر در خط و راه شهدا باشی گم نمیشوی حتی اگر آخر صف باشی...
🌺 ان شاءالله در خط شهدا و امامین شهدا باشیم
✍محمدعلی برزگر
خزانهداری کل کشور: هیچ پولی گم نشده است
🔹وزارت اقتصاد: براساس اعلام خزانهداری کل کشور پول نقدی معامله بلوک ۱۲ درصدی شرکت پتروشیمی خلیج فارس به مبلغ حدود ۳۲.۵ هزار میلیارد تومان در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۸ در ساعت ۱۵ به حساب شماره ۲۴۱ خزانه نزد بانک مرکزی بهطور کامل واریز شده و ادعای دروغ گم شدن این مبلغ کذب محض است.
🔹درپی انتشار دروغ گم شدن ۳۶ هزار میلیارد تومان قسط اول معامله بلوک ۱۲ درصدی پتروشیمی خلیج فارس از سوی روزنامه اعتماد، وزارت اقتصاد به اتهام نشر اکاذیب از این روزنامه شکایت کرد.
💬 انتساب عبارت کذب به آیتالله جوادی آملی در روزنامه اصلاحطلب
⭕️این روزها رسانههای اصلاحطلب از هیچ اقدامی در جهت تخریب و مخدوش کردن وجهه دولت سیزدهم دریغ نمیکنند. در آخرین مورد از این اقدامات کینهتوزانه، روزنامه اصلاحطلب «آرمان امروز» در گزارشی سطحی به جعل سخنانی از آیتالله جوادی آملی دست زده است.
⭕️این روزنامه گزارشی با روتیتر «توصیه مشفقانه آیتالله به دولت» و تیتر «جادهای که رئیسی در آن ایستاده، احمدینژاد در انتهای آن است» همراه با عکس آیتالله جوادی آملی در صفحه اصلی خود کار کرده است. این اتفاق درحالیست که آیتالله جوادی آملی هیچگاه چنین سخنی نسبت به دولت رئیسی بیان نداشته است.
⭕️آیتالله جوادی آملی همواره، در همه دولتها، توصیههای دلسوزانهای خطاب به مسئولان داشتهاند. ایشان در دیداری با محمدرضا عارف، کاندیدای پوششی اصلاحطلبان در انتخابات ۹۲، در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۹۵ با طرح بحث «دیاثت سیاسی» نسبت به غربگرایی دولت وقت هشدار دادند.
⭕️بر اساس شنیده ها، روزنامه «آرمان امروز» به دلیل تخلفات بسیاری که داشته لغو مجوز شده و به زودی به این رسانه ابلاغ خواهد شد.
💠 درسهای بصیرتی و امید آفرینی نهم دی
✍موسی سلیمانی
🔹نهم دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شده است. نهم دی پایان دهنده فتنه هشت ماهه در سال ۱۳۸۸ بود، فتنه ۸۸ فتنه ای با سابقه طراحی ۱۰ ساله عوامل خارجی و نفوذی های داخلی بود که حدود ۲۴۰ روز ایران اسلامی را درگیر خود کرده بود. فتنه ای سهمگین، کم سابقه یا حتی بی سابقه که می توانست هر حکومتی را به زانو در آورد؛ اما این فتنه با حضور مردم خاموش شد.
🔹جدای از خسارت های مادی و معنوی که این فتنه مانند فتنه شریعتمداری، قائم مقام رهبری و فتنه ۷۸ کوی دانشگاه داشت. نوع مواجهه نظام و حضور پرشور مردم تجربه گرانسنگی را برای ادامه مسیر انقلاب در اختیار علاقمندان به انقلاب اسلامی قرار داد. باز خوانی فتنه ۸۸ نیاز هر روز انقلاب است. برخی به دورغ بازخوانی فتنه ۸۸ را باعث کاهش انسجام ملی می دانند؛ در حالی که اثبات مجدد جایگاه مردمی نظام و قدرت بسیج گری آن و نوع مواجهه با دشمنان، شاخصه نهم دی است که می تواند انسجام ملی را در برابر دشمنان در پی داشته باشد. از این رو تبیین خوب عوامل حماسه ساز نهم دی برای نسل جدید می تواند بصیرت زا و امید آفرین باشد.
۱.نقش بی نظیر ولایت فقیه
خطبه های مقام معظم رهبری در نماز جمعه ۲۹ خرداد، شیوه مواجهه ایشان با نخبگان و مردم، مدیریت بی بدیلی از ایشان را در مدیریت فتنه ۸۸ به نمایش گذاشت. تجربه تاریخی مواجهه امام جامعه با فتنه را می توان در فتنه جمل و نهروان مشاهده کرد. حضرت علی علیه السلام در آن دو فتنه با هر گروهی به شیوه ای برخورد کردند. برخی را نصیحت، برخی را حمایت، برخی را حصر و با برخی به شدت برخورد کردند و پس از پایان فتنه نهروان فرمودند: «فانی فقأت عین الفتنه؛ من بودم که چشم فتنه را در آوردم»( نهج البلاغه، خطبه ۹۳).
۲. بیداری، هوشیاری و بصیرت ملت
هدف دشمنان در فتنه، جدایی امت از امام جامعه و نظام اسلامی بود. همراهی نکردن مردم با فتنه گران پس از روشنگری های مقام معظم رهبری و نخبگان سیاسی، طراحی دشمنان را شکست داد. حضور کمی و کیفی مردم در نهم دی نشان از پیوند عمیق مردم با نظام اسلامی و امام جامعه داشت. در این فتنه عموم مردم بر خلاف برخی خواص به توصیه حضرت علی که فرمودند: «کن فی الفتنه کابن اللبون لا ظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب؛همچون بچه شتری باش که نه پشتی برای سواری دادن دارد و نه شیری برای دوشیدن.» عمل کردند.
عموم مردم در فتنه ۸۸ با هوشیاری و بصیرت ،بر خلاف برخی خواص، اجازه موج سواری را به دشمنان داخلی و خارجی ندادند. مردم در این حماسه مصداق جمله شریف« لایحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصبر» بودند.
۳. روح دیانت ناب ملت
فتنه گران با استفاده ابزاری از دین و اعتقادات و کشاندن معترضان به نماز جمعه، حسینیه ها و محرم الحرام را فرصت مناسبی برای زنده نگه داشتن فتنه سبز می دانستند. اما توده مردم با هوشیاری، اصل را از کاریکاتور تشخیص دادند و با اعتقاد و دیانت ناب و حماسه حسینی اصیل این فتنه را خاموش کردند. موضع گیری صریح مردم در مقابل اهانت به امام حسین علیه السلام نشانه روشن بینی مردم و نقطه مشترک حضور مردم در سال ۵۷ و ۸۸ بود. همانگونه که عاشورا خط تمایز بین حق و باطل است. فتنه ۸۸ و حماسه نهم دی نیز معیار و ملاکی برای تشخیص و تمییز دو جبهه و جریان است. جریانی که مدافع انقلاب و مردم و قانون است و جریانی که در مقابل همه این ها می ایستد. تبیین این موضوع در چله دوم انقلاب برای نسل جدید در ادامه مسیر انقلاب بصیرت زا خواهد بود.
#نهم_دیماه
#بصیرت
زلینسکی با ۴۰ میلیارد دلار از آمریکا به کشورش برگشت، در حالی که امار تلفات سرما در این کشور به صد نفر رسید. چرا دولت امریکا مالیات مردمش را به جای مقابله با بلایای طبیعی در جنگ اوکراین هزینه میکنه؟
این سوال را اونایی باید جواب بدن که می گفتند:
«نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران»