🔻 اگر جرأت میکردند قبر مطهر پیغمبر را هم ویران میکردند...
✏️ رهبر انقلاب: تلخی دیگری که [در حادثهی تخریب قبر صحابی جلیلالقدر، حجربنعدی] وجود دارد، این است که در میان مجموعهی مسلمانان و امت اسلامی کسانی پیدا شوند که با افکار پلید و متحجر و عقبمانده و خرافی خود، تجلیل از بزرگان و برجستگان و چهرههای نورانی صدر اسلام را شرک بدانند، کفر بدانند؛ واقعاً این مصیبتی است. اینها همان کسانی هستند که گذشتگانشان قبور ائمه (علیهمالسّلام) را در بقیع ویران کردند. آن روز که در دنیای اسلام، از شبهقارهی هند گرفته تا آفریقا، علیه اینها قیام کردند، اگر اینها جرأت میکردند، قبر مطهر پیغمبر را هم ویران میکردند، با خاک یکسان میکردند. ببینید چه فکر باطلی، چه روحیهی پلیدی، چه انسانهای بداندیشی، احترام به بزرگان را اینجوری بخواهند نقض کنند و هتک کنند و این را جزو وظائف دینی بشمرند! ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
📷 عکس: رهبر انقلاب در حال مشاهده آخرین تصویر به جا مانده از بارگاه امام حسن مجتبی(عليه السلام) و سائر ائمه در قبرستان بقیع. ۹۴/۵/۳۱
🗓 ٨ سوال، سالگرد تخریب قبرستان بقیع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر عابر بانک به هر علتی کارت شما را خورد، در همان لحظه اول کلید زرد به همراه صفر را ۵ ثانیه نگه دارید تا کارتتان را بدون مراجعه به داخل بانک پس بدهد.
🔴 رویترز: آمریکا طی روزهای اخیر یک محموله نفت ایران را توقیف کرده است
🔹 خبرگزاری رویترز به نقل از سه منبع ادعا کرد که ایالات متحده طی روزهای اخیر، نفت ایران در یک نفتکش در دریا را توقیف کرده است.
🔹 این خبرگزاری همچنین به نقل از یک شرکت امنیت دریایی، ادعا کرد که ایران پس از این اتفاق، اقدام به توقیف یک نفتکش کرده است.
🔹 این شرکت همچنین عنوان کرد که اقدام آمریکا پنج روز پیش از توقیف کشتی در دریای عمان توسط ایران رخ داده است.
💢پدرکشتگی با اعتماد عمومی
🔹وقتی گفتار برخی نمایندگان مجلس و بگومگوهای سیاسیون را انسان میبیند یا میشنود به نظر میآید که بعضی انگار با «اعتماد عمومی» نوعی پدرکشتگی دارند وگرنه هیچ رقمه نمیتوان برخی گفتهها را توجیه کرد. نمونه بارز آن را در اخبار این روزها میبینیم.
🔸درست در شرایطی که به دلیل افزایش افسارگسیخته قیمت خودرو، پیشبینی مردم از آینده بازار ناکامی از خرید یک خودروی ساده است به ناگاه یک نماینده مجلس از واگذاری خودروهای شاسیبلند لاکچری از سوی دولت به نمایندگان مجلس در جریان استیضاح وزیر صمت خبر میدهد، خبری که خیلی زود تکذیب میشود اما میخی که به دیوار اعتماد عمومی کوبیده شد اگر بیرون هم کشیده شود جای آن تا مدتها بر دیوار خواهد ماند.
🔹معلوم نیست که این رویه غلط «دیده شدن به قیمت ذبح افکار عمومی» که طی آن هر قدر که به فضای انتخابات نزدیکتر میشویم مجبوریم حرفهای شاذ بیشتری را بشنویم، کی قرار است اصلاح شود. حرفهایی که در ظاهر میخواهد افکار عمومی را به این نتیجه برساند که «من با مردمم»، «من ضد فسادم»، «من نمیترسم» پس «به من رأی دهید» غافل از اینکه افکار عمومی قائل به تفکیک نیست و وقتی خبری از فساد چه به درست و چه نادرست منتشر شود همه را جمع میبندد و «تو را نیز با آنها خواهد دید»؛ تنها آورده این شوی مطبوعاتی فروریختن دیوار اعتماد عمومی است.
🔸آنچه بدیهی است اینکه نهادهای نظارتی در مجلس و بیرون از آن باید هزینه «اظهارنظرها و قولهای شاذ و بدون استناد» دم انتخاباتی نمایندگان را آنقدر بالا ببرند تا کسی به خود اجازه خرج کردن اعتماد عمومی را ندهد. نقطه شروع این قصه میتواند پیگیری و بررسی موضوع اظهارنظر این نماینده مجلس در مورد واگذاری خودروهای شاسیبلند باشد اگر درست است که با متخلفان و اگر بیاساس است با اظهارکننده برابر قانون برخورد شود.
🔹در شرایطی که به حد کافی مسئله ساختگی و واقعی برای تخریب اعتماد عمومی وجود دارد انتظار از نمایندگان محترم مجلس این است که بیش از گذشته متوجه باشند که اعتماد عمومی آب جوی نیست که هر کسی از هر کجا رسید با بیدقتی یا تعمدا آن را هدر دهد که اگر آب جوی هم بود نمیشد با چند تکذیبیه و پیوست خبری آن را به جوی برگرداند.
✍🏻حسین حسینینژاد
💠با وجود دستکاری ذهنی جامعه توسط دشمن؛ امنیت روانی چگونه به دست میآید؟
💠با توجه به اینکه فضای مجازی در ایران فضایی رهاشده، بیضابطه و بیقانون است، دشمن از این فضا سوءاستفاده میکنند.
💠 فضای مجازی و سایبری با خدماتی که ارائه میدهد، فقط بستر سرگرمی، اطلاعرسانی و خدمات نیست بلکه بستر جنگ شهودی و جنگ روایتهاست. با بررسی مشخصات و دادهکاوی میبینیم عمده پلتفرمها برضد مردم ما و حاوی محتواهای یاسآور و ناامیدکننده هستند که مردم را به سمت خود تحقیری هدایت میکند.
دشمن از دو عامل در جنگ شناختی برای این جنگ شهودی برای یاس و ناامیدی مردم استفاده میکند
1. بمباران اطلاعاتی اخبار منفی، جعلی
2. تصویر سازی غلط با تحریمهای مغرضانه در پلتفرمهای تصویر محور است.
💠در سالهای اخیر از محتواهای تصویری استقبال شده است، علت این رویه هم تاثیر تصویرسازی بر قسمت تصویری ذهن است که محل احساسات انسان است.
💠بر اساس نظرسنجی انجمن سلطنتی انگلیس در سال ۲۰۱۷ از تقریباً ۱۵۰۰ نوجوان و بزرگسال، اینستاگرام بدترین شبکه رسانه اجتماعی برای سلامت روان و رفاه تشخیص داده شد. مشخص شد این پلتفرم تصویرمحور منتج به افزایش اضطراب، افسردگی، قلدری و FOMO یا «ترس از دست دادن» میشود.
جنگ شناختی به دنبال تضعیف وحدت اجتماعی و آسیب به اعتماد عمومی به نظام سیاسی حاکم است.
💠جنگ شناختی با هدف دستکاری گفتمان عمومی توسط عناصر خارجی تعریف میشود که به دنبال تضعیف وحدت اجتماعی یا آسیب رساندن به اعتماد عمومی به نظام سیاسی، بیثبات سازی و عادی سازی موضوعات متضاد با ارزشها و هنجارهای یک کشور هستند، در این جنگ پاشیدن بذر بیاعتمادی بر روی افکار عمومی از اهداف اصلی به حساب میآید.
💠جنگ شناختی تلاش میکند ادراکات و سپس رفتار مردم را تغییر دهد، ادراک محصول شناخت است که «مکانیسمی» است که تلاش میشود در این جنگ از آن بهره ببریم.
📌سیدعلیرضا آل داوود
💢از هول حلیم در دیگ نیفتید
🖋احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاحطلب در توئیتی نوشت:
🔸ران دسنتیس فرماندار فلوریدا قرار است رقیب دونالد ترامپ در انتخابات درونحزبی حزب جمهوریخواه آمریکا برای نامزدی رسمی در انتخابات ریاستجمهوری سال آینده شود.
🔹او در سفرش به رژیم صهیونیستی چنان مواضع بیرحمانهای در مورد بحرانهای خاورمیانه گرفته است که در مقایسه با او دونالد ترامپ کاملاً شبیه کبوترها به نظر میرسد!
🔸اگر جمهوری اسلامی قصد خروج از این وضعیت را دارد، بهتر است تا دیر نشده با همین دولت بایدن به قرار و توافقی دست پیدا کند، وگرنه در صورت به قدرت رسیدن ران دسنتیس کار به مراتب از دوره ریاستجمهوری ترامپ دشوارتر خواهد شد.
🖋امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا در پاسخ به زیدآبادی نوشت:
🔹جمله پرتکرار این روزها: «تا فرصت است با بایدن توافق کنید، ممکن است ترامپ یا بدتر از ترامپ بیاید.»
🔸تجربه نشان داده است که دولت مستقر در آمریکا میتواند توافق دولتهای قبلی را به راحتی چرخش یک قلم روی کاغذ بر باد دهد؛ یک نمونه آن، خروج دولت ترامپ از برجام منعقد شده در دولت اوباما.
🌐 رهبر انقلاب در دیدار کارگران:
خیلی سعی کردند جامعهی کارگری را در مقابل نظام قرار بدهند، اما بخاطر هوشمندی کارگران، نتوانستند
🔹مهمترین نشانهی وفاداری جامعهی کارگری به نظام رفتار آنها در این چند دهه بوده؛ در اول انقلاب تلاشهای گروهکها بود در داخل کشور، گروهکها تلاش میکردند هدفشان این بود که کارگران را بکشانند در خیابان، کارگاهها تعطیل بشود و انقلاب زمینگیر بشود، بعد به تدریج بحث گروهکها به کنار رفت. عمدتاً بدخواهان خارجی در این قضیه وارد شدند تا امروز هم ادامه دارد تحریکات کردند، اقدام کردند. برای اینکه بتوانند جامعهی کارگری را در مقابل نظام قرار بدهند؛ جامعهی کارگری هوشمندی نشان داد ایستاد. این خیلی مهم است.
🔹خیلی سعی کردند جامعهی کارگری را در مقابل نظام قرار بدهند، اما نتوانستند بعد از این هم دارند تلاش میکنند. همین الان دارند تلاش میکنند، حالا و در آینده هم به حول و قوهی الهی نخواهند توانست. البته اعتراضهایی در محیط کارگری وجود داشته؛ بعضی از این اعتراضات که حالا بنده تا آن جایی که خبر دارم اعتراضهای بجایی بوده، اعتراض به تأخیر حقوق، اعتراض به واگذاری غلط؛ گاهی یک محلی را یک مجتمع مهم کاری را به صورت غلط، به صورت فاسد، مفسد واگذار میکنند کارگر آنجاست دارد میبیند از نزدیک معترض است.
🔹این [اعتراض] کمک به دولت است این کمک به نظام است، این آگاه کردن نظام است، هر جا هم در این چنین موارد دستگاههای مسئول مثل قوهِی قضاییه و غیره دنبال قضیه رفتند دیدند حق با اینهاست. منتها بنده در جریان تعدادی از این قضایا از حالا از دور و نزدیک قرار داشتم در همین قضایا هم جامعهی کارگری با دشمن مرزبندی کردند؛ نگذاشتند از این اعتراض در فلان قضیه، در فلان مجتمع نگذاشتند دشمن استفاده کند؛ میگویند به این کار اعتراض داریم اما از دشمن هم بیزاریم با نظام هم رفیقیم، همراهیم.
✅ بسیاری از آسیبهای اجتماعی ناشی از بیکاری است/ دستگاههای مسئول تولید کار بدانند که ایجاد اشتغال برای جامعه مهم است
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار کارگران: بیکاری منشأ فساد است. خیلی از این فسادها بر اثر بیکاری است. ما چند سال قبل از این، سه چهار سال پیش یک حرکتی را با دولت وقت شروع کردیم برای شناخت آسیبهای اجتماعی. بنده حتی خودم در جلسات شرکت میکردم، جلسات چند ساعته برای اینکه راجع به آسیبهای اجتماعی کار بشود، فکر بشود. آنی که من خودم به نتیجه رسیدم این است که بسیاری از این آسیبها ناشی از بیکاری است. اعتیاد مربوط به بیکاری است، فساد مربوط به بیکاری است، دزدی مربوط به بیکاری است. طلاق، انهدام خانوادهها مربوط به بیکاری است.
✏️ آن دستگاههایی که مسئول تولید کارند بدانند که تولید کار، ایجاد کار، ایجاد اشتغال به معنای واقعی کلمه چقدر برای جامعه مهم است. سرمایه گذاری کنند. ۱۴۰۲/۲/۹
📩 بنده ۲۰سال پیش گفتم که با اژدهای هفتسر فساد باید همه جانبه مبارزه کرد/ اگر از آن روز دولتهای محترم و مسئولین محترم دنبال میکردند این قضیه را ما امروز وضع بهتری داشتیم
✏️ بنده حدود بیست سال پیش یک نوشتهی مشروحی در باب مبارزهی با فساد دادم؛ آنجا هم گفتم که مبارزهی با فساد پیگیری میخواهد، به قول این داستانها و افسانهها «اژدهای هفتسر، یک سرش را بزنی، شش سر دیگرش آن طرف زندهاند مشغول کارند»، همهجانبه باید مبارزه کرد. اگر از آن روز این قضیه را دولتهای محترم و مسئولین محترم دنبال میکردندما امروز وضع بهتری داشتیم بلاشک. خب حالا بحمداللّه دولت مردمی، مجلس انقلابی، امید این هست که اینها این کار مبارزهی با فساد را دنبال کنند. ۱۴۰۲/۲/۹
📩 تولید، ستون اقتصاد کشور و کارگر ستون فقرات تولید است / نباید بگذاریم این ستون فقرات تضعیف بشود
اقتصاد کشور ستون فقراتش تولید است. ستون فقرات تولید هم کارگر است. ما نباید بگذاریم کارگر، این ستون فقرات تضعیف بشود. ما امسال گفتیم رشد تولید. خب رشد تولید چه جوری به وجود میآید؟ بخش مهمی از رشد تولید مربوط به کارگرهاست.
✏️ برای رشد تولید، برای بهبود وضع باید ارتقاء زندگی کارگر را یک اصل مهم به حساب بیاورند. ۱۴۰۲/۲/۹
🔴 حماقت این ابله ها تمامی ندارد
یاسمین پهلوی : در تلویزیون ایتالیا یک خبرنگاری آمد پیش ما و گفت: چند وقت پیش رفته بودم وزارت خارجه ایران در تهران، آنجا سپاهیان و پاسداران آمدند به من گفتند ما منتظریم رضا پهلوی دوم برگردد
✍ الاغ، بین ضد انقلاب سر نخواستن شوهرت دعوا است اون وقت داخل ایران دنبالشن 😂😂
ضمنا تو فعلا برو با دوست پسر فرانسوی ات کلاس یوگا برو زیر پتو زنیکه هرزه :))
⛔️موظب باشید؛ جماران در کمین است!
🔻 سایت جماران از آن همه توصیه های خیرخواهانۀ حجت الاسلام و المسلمین ابوترابیفرد، امام جمعه موقت و محترم تهران، فقط این جمله را برجسته کرده و بعنوان تیتر انتخاب کرده است که؛ امر به معروف و نهی از منکر باید وفاق ملی را به وجود بیاورد نه اختلاف ملی!
⁉️ مگر اجرای یک فریضۀ الهی مایۀ اختلاف ملی می شود؟!
🟢 اگر دشمن با جنگ شناختی کاری کرد که یک حکم الهی تعطیل شود، شما باید کمک کنید جامعه به رشدی برسد که دین الهی خدشه برندارد، نه اینکه ادبیاتی تولید کنید تا احکام الهی تضعیف شود و به حاشیه رانده شود.
🔴 آقای ابوترابیفرد! برآیند سخنانتان همان خبطی است که حجت الاسلام علیدوست مرتکب شدند و البته در آن قضیه هم شیطنت سایت جماران بی تاثیر نبوده است.
♨️ برادران عزیز و عُلمای فاضل باید مراقب باشند که گرگهای رسانه ای در کمین هستند تا با تیترهای سمّی و شکار از سخنانشان علیه فریضه حجاب و فرهنگ دین، تولید محتوا کنند!
✍🏻هادی معتقدی
✅رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رییسجمهور عراق:
👈 حتی حضور یک آمریکایی هم در عراق زیاد است
👈 لازمه گسترش همکاریهای ایران و عراق پیگیری جدی توافقهای انجام شده است
✏️ حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار آقای عبداللطیف رشید رئیس جمهور عراق و هیأت همراه با تاکید بر اینکه پیشرفت، سعادت، استقلال و اعتلای عراق برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم است، گفتند: گسترش همکاریهای دو جانبه و اجرایی شدن توافقهای انجام شده، به نفع هردو کشور است.
✏️ ایشان افزودند: جمهوری اسلامی ایران در کنار عراق و آرزوی ما پیشرفت عراق است.
✏️ رهبر انقلاب اسلامی لازمه گسترش همکاریها را پیگیری جدی توافقهای انجام شده بهویژه توافقهای امنیتی و اقتصادی اخیر دانستند و خاطرنشان کردند: گسترش روابط میان ایران و عراق و تعمیق آن، دشمنان قوی دارد و اگر پیوندهای تاریخی و اعتقادی مستحکم میان دو کشور وجود نداشت، وضعیت روابط شاید به شرایط دوران صدام باز میگشت.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به بزرگواری مردم عراق در پذیرایی از زائران ایرانی در ایام اربعین و غیر اربعین بهرغم هشت سال جنگ میان دو کشور گفتند: معنای چنین پدیده بسیار مهمی این است که عوامل اتحادی میان دو ملت و دو کشور وجود دارد که عوامل سیاسی خارجی نمیتوانند بر آنها اثر بگذارند، بنابراین باید از این فرصت جهت تعمیق بیشتر روابط استفاده شود و برای استمرار آن نیز مراقبت و هوشیاری جدی وجود داشته باشد.
✏️ ایشان با ابراز رضایت از وضعیت موجودِ حکومت و دولت عراق، آن را نتیجه اتحاد مردم و گروههای عراقی برشمردند و خاطرنشان کردند: عراق دارای شخصیتها و فکرهای خوب و جوانان پرانگیزه و پرتحرکی است که باید از این ثروت ملی استفاده و زمینههای این اتحاد حفظ شود.
✏️ رهبر انقلاب اسلامی با تاکید براینکه آمریکاییها دوست عراق نیستند، افزودند: آمریکاییها با هیچکس دوستی ندارند و حتی به دوستان اروپایی خود هم وفادار نیستند.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای تاکید کردند: حتی حضور یک آمریکایی هم در عراق زیاد است.
🔸 در این دیدار که حجتالاسلام والمسلمین رئیسی رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای عبداللطیف رشید رئیس جمهور عراق با ابراز خرسندی فراوان از دیدار با رهبر انقلاب اسلامی، گفت: روابط ما با جمهوری اسلامی ایران، یک روابط مستمر و مستحکم و در ابعاد و زمینههای مختلف است.
🔹 وی با اشاره به دیدارها و گفتگوهای خود با مقامات ایران افزود: تمام تلاش عراق تعمیق روابط با ایران و اجرایی کردن برخی مسائل باقیمانده میان دوکشور است.
رئیس جمهور عراق همچنین از کمکها و حمایتهای دولت و ملت ایران در دورانهای مختلف بهویژه در مبارزه با تروریسم قدردانی کرد.
┄┅─✵🍃🇮🇷 🍃✵─┅┄
👓عکس بالا: جمعیت نماز عیدفطر پشت سر #بزرگترین_مرجع آن زمان در قم مقدسه (شیخ عبدالکریم حائری)
🔻 عکس پایین: بخشی از جمعیت نماز عیدفطر به امامت رهبرمعظم انقلاب
🔹 جمعیت ایران از آن روز حدود ۸برابر شده است؛
صف مردان به زور به ۹ردیف می رسد! شاید اگر بدون #انقلاب اکنون بود نهایت ۷۲ صف تشکیل میشد!
✅ اکنون نماز جماعت های #عادی در حرمهای مقدسه به راحتی چندین برابر این جمعیت است!
این از تلاش های عالمان و عاملان زمان حاج شیخ تاکنون و به ویژه از برکات خون شهدا و انقلاب اسلامی است.
بازسازی نقشه ۱۱ سال قبل؛
ترور شخصیت دولت و مجلس
🔹ادعای یک نماینده نزدیک به حلقه انحرافی درباره واگذاری خودروی شاسی بلند به ۷۵ نماینده برای منتفی شدن استیضاح وزیر صمت، در هئیت رئیسه مجلس بررسی و رسما کذب تشخیص داده شد.
♦️نماینده مذکور ضمن عقیب نشینی، به هئیت رئیسه اعلام کرده که من نگفتم تحویل ادعایی خودروها برای پس گرفتن امضای استیضاح بوده است. او همچنین مستندی برای اثبات ادعای خود به هیئت رئیسه مجلس ارائه نکرد.
🔹اکنون با دروغ از آب در آمدن ادعای مذکور، باید پرسید چه کسانی و با چه انگیزه ای کوشیدند ضمن انتشار دروغ مذکور، با یک تیر چند نشان را بزنند؛ هم مجلس و دولت انقلابی را یکجا ترور شخصیت کنند و هم آنان را به اختلاف و تقابل بکشانند؟!
♦️غیر از سایت وابسته به حلقه انحرافی، کدام شبکه سیاسی- رسانه ای به ادعای دروغ نماینده مذکور ظرف چند روز گذشته ضریب دادند؟ نشریات زنجیره ای وابسته به اشرافیت مدعی اعتدال و اصلاحات!
🔹این همان جریان فاسدی است که اقتصاد کشور را در کام بحران فرو برد، رانت های بزرگ را پدید آورد و برخی زعمای آن، خاطره تلخ حقوق های نجومی، رانت های هنگفت، لفت و لیس ها و واگذاری های ویرانگر شرکت ها و کارخانه ها را به یادگار گذاشتند.
♦️نقش آفرینی مشترک برخی عناصر همسو با حلقه انحرافی و جریان اشرافی مدعی اصلاحات و اعتدال، ماجرای تلخ استیضاح وزیر رفاه و کار دولت دهم در مجلس هشتم (بهمن سال ۱۳۹۱) را در اذهان تداعی می کند.
🔹آن روز با تحریکات برخی عناصر مشکوک، دولت و مجلس (به ریاست احمدی نژاد و لاریجانی) چنان همدیگر را لجن مال و بی حیثیت کردند که ثمره آن را پنج ماه بعد، ائتلاف خاتمی و روحانی و شرکای حزبی همسو در انتخابات سال۱۳۹۲ چیدند؛ و آن هشت سال پر خسارت را بر کشور تحمیل کردند.
♦️عجیب و درس آموز این که علی مطهری از آتش بیاران معرکه استیضاح بود؛ کسی که بعدها معلوم شد به خدمت مدعیان اعتدال و اصلاحات درآمده، و حال آن که به اصرار احمدی نژاد، در فهرست انتخاباتی جریان انقلابی قرار گرفته و به مجلس راه یافته بود!
🔹سوال و استیضاح، اگر بر مبنای حق و انصاف و مآل اندیشی باشد، حق مجلس است. در عین حال باید مراقب بود نفوذ طلبی اغیار، موجب آسیب به همدلی و هم افزایی میان دولت و مجلس نشود و تقابل را جای تعاون و هم افزایی مبتنی بر عقلانیت انقلابی و حل مشکلات مردم ننشاند.
✍محمد ایمانی
🇮🇷
📝 یک روز و دو واقعه | مردم! مقابل روحانیت یا پشتیبان روحانیت؟
🍃🌹🍃
1️⃣ واقعه اول: تشییع پرشکوه آیت الله سلیمانی
واقعه مهم اول تشییع آیت الله سلیمانی بود؛ تشییعی که نه فقط روحانیت بلکه اقشار گوناگون مردم حاضر شده بودند و بار دیگر در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شد که مردم همچنان پای دین و روحانیت ایستادهاند؛ و دلدادگی مردم به روحانیت خدوم همچنان پابرجاست.
2️⃣ واقعه دوم: حمله به طلبه ایستاده در ایستگاه اتوبوس
صبح امروز رانندهای با خودروی سواری خود به دو روحانی ایستاده در ایستگاه اتوبوس تعرض کرده و بعد از تصادف با چاقو نیز به یکی از روحانیون حملهور میشود و سپس به پلیس حمله کرده؛ ناگفته نماند وی با چاقو به خودش نیز آسیب میزند.
🔸عدهای بسیار علاقه دارند با بزرگنمایی چنین حملاتی، روحانیت را فاقد وجهه اجتماعی نشان دهند و میگویند: روحانیتی که تا دیروز معتمد و محترم مردم بوده، کارش به جایی رسیده که مردم نه تنها از دین بریدهاند، بلکه به روحانیت هم حمله میکنند!
🔹در عصر رسانه، روایت صحیح هر ماجرایی بسیار مهم است؛ چرا که در جنگ روایتها، مخصوصا روایت اول، تأثیرات و تبعات بسیاری به همراه خواهد داشت. از جمله: حس امنیت روحانیون و خانواده ایشان، حس جامعه به اینکه روحانیت در کشور امنیت دارد یا ندارد و... پر واضح است که امنیت روانی از خود امنیت مهمتر است.
🔸بیاندیشیم که دشمن در زمین رسانه دنبال القای کدام روایت و تزریق کدام حس در جامعه است و ما در پازل دشمن بازی نخوریم.
🔺هرچند روحانیت همیشه مظلومترین قشر این جامعه بوده و هست؛ اما مسؤولین هم مثل گذشته وظیفه دارند با هرگونه تعرضی مقابله کنند و میکنند انشاءالله.
✍ علی مهدوی
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥براندازها که تا دیروز مولوی گرگیج رو مدح میکردن الان راه افتادن بهش فحش میدن!
🔹گرگيج خطاب به رضا پهلوی گفت:
رضاشاه پدربزرگ خودم را به سبزوار تبعید کرد و بلوچها را تا ورامین تبعید میکرد و آنزمان هیچ فامیل بلوچی در شناسنامه نگذاشت. وقتی در اینجا بزرگ نشدهاید چگونه میتوانید از آنجا برای مردم تعیین تکلیف کنید و از آنجا برای ما ریاست نکنید. بنام ایران نان نخورید و برای خود مزایا فراهم نکنید و ایران را جای دیگر معامله نکنید.
احتمالاً ما تنها کشوری در دنیا هستیم که جرأت میکنیم بعد از توقیف نفتکش مان توسط آمریکا، یک نفتکش آمریکایی توقیف کنیم!
قیمت این استقلال ملّی چند؟!
واسه یهعده سطلِ ماست از چاقو خطرناکتره ظاهرا…!
مردم به حساب این دوگانه بازیهای سیاسی به وقتش خواهند رسید. اصلاح طلبان طرفدار بی حجابی و بی بندوباری هستند و بخاطر اشتباه یک فرد که سطل ماست بر روی یک خانم بی حجاب ریخت بیانیه دادند ولی الان یک راننده یک طلبه ای را زیر گرفته وبعد خودزنی کرده و یا نگهبان بانک آیت الله سلیمانی را با چند گلوله ترور کرده اصلاح طلبان روزه سکوت گرفته اند . مردم به حساب این دوگانگی خواهند رسید.
#علی_اکبر_شفیعی
🇮🇷
📝 تخریب بارگاه ائمه بقیع | به بهانه سالروز تخریب بارگاه ائمه بقیع
🍃🌹🍃
🔻در طول تاریخ سه ضریح برای حرم بقیع وجود داشت که آخرین آن توسط هنرمندان اصفهانی ساخته و نصب شد.تخریب قبور ائمه در بقیع، واقعه تلخی بود که واکنش مردم و عالمان بسیاری را در ایران، عراق، پاکستان، شوروی سابق و... را برانگیخت.
🔸دولت وقت ایران در واکنش به این اقدام یک روز عزای عمومی اعلام کرد و در پی آن، به رسمیت شناخته شدن کشور تازه تاسیس سعودی سه سال به تعویق افتاد.
🔹اما با این حال زعمای شیعه و حتی دولت های مختلف قبل از انقلاب، در طول تاریخ همواره برای بازسازی آن تلاش کرده اند از جمله عبدالحسین شرف الدین، رضاخان، محمد مصدق، سید موسی صدر، سیدحسن شیرازی، محمدتقی و برادرش جلال آل احمد و عبدالرحیم صاحب فصول.
🔸اولین اقدام برای بازسازی بقیع مربوط به دستنوشته عبدالرحیم صاحب فصول به عبدالعزیز پادشاه وقت عربستان است که در آن خواسته شد: بارگاه رسول خدا تخریب نشود و حدود حریم بقیع را با سنگ چین مشخص کنند و به شیعیان اجازه زیارت مزار اهل بیت را بدهند.
🔹بزرگترین اجتماع برای اعتراض به تخریب ائمه بقیع با حضور گسترده اقشار مختلف مردم در تهران رقم خورد. روزنامه ایران مورخ چهاردهم شهریور ۱۳۰۴ گزارش میدهد که گردهمایی مردم بینظیر بود و مشابه آن در تهران دیده نشد.
🔺در دوره جمهوری اسلامی نیز همواره بر این مهم تاکید شده است چنانکه مقام معظم رهبری در بیانات مختلف به آن پرداخته است. اکنون که روابط ایران و عربستان بهبود یافته و فضای آرامی در روابط دو کشور برقرار شده انتظار میرود دولت محترم رایزنی های لازم رابابت بازسازی حرم مطهر ائمه بقیع علیهم السلام انجام دهد.
✍محمد حکیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کلاغ پرچم اسرائیل را به زیر کشید!
🔹در اتفاقی جالب که در شبکههای اجتماعی عربزبان فراگیر شده است، یک کلاغ پرچم اشغالگران را از روی میله پرچم کَند و بر روی زمین انداخت.
💢تولید، نخ تسبیح چرخه مطلوب اقتصادی
🔹کارشناسان اقتصادی با همه تفاوت دیدگاهها در مباحث اقتصادی؛ اما در یک موضوع فصل مشترک دارند که تولید یکی از بهترین روشهای مهار تورم و به نوعی نخ تسبیح چرخه مطلوب و سالم اقتصادی است. به گونهای که اگر تولید به معنای درست، رقابتی و مردم پایه وقتی در کشور به جریان افتد و فضای کسبوکار در کشور رونق گیرد از یکسو قدرت خرید طبقه ضعیف جامعه با کسب درآمد حقیقی کار و تلاش خویش رقم میخورد و از سوی دیگر افزایش عرضه با رونق تولید تورم روبه صعود در کشور را مهار میکند.
🔸تأکید رهبر معظم انقلاب در مقوله تولید و حمایت از کسبوکار و کالای ایرانی با تکیه بر خصوصیسازی و رفع موانع تولید و در یک کلام اقتصاد مقاومتی، در سالیان گذشته، همه و همه حکایت از راه نرفته دولتها در اقتصاد با تکیه بر ظرفیتهای درونی از نیروی انسانی با هوش و استعداد تا منابع و معادن سرشار و موقعیت بیبدیل جغرافیایی و... دارد.
🔹یکی از موانع جدی در مسیر رشد تولید و بهبود فضای کسبوکار، وجود اقتصاد غیر مولد و غیر رقابتی در کنار شرکتهای شبهدولتی است که آنچه در آن مطرح نیست؛ اهمیت فرهنگ کار و تلاش و کم بهاء بودن مقوله کار در ارزشگذاری عوامل تولید است و لذا مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با کارگران به تبیین رابطه مستقیم درآمد و کار و ضرورت فرهنگسازی در این زمینه پرداختند و فرمودند: «از نگاه اسلام، درآمد باید ناشی از سعی و کار و تلاش باشد؛ بنابراین پولها و ثروتهای بادآورده، واسطهگری، سوداگری، دلالبازی، رشوه، ویژهخواری به علت ارتباط با فلان شخص و رباخواری، مخالف منطق قرآنی و دستور پروردگار است.»
🔸آنچه امروز ضروری به نظر میرسد این است که مسئولان در یک وحدت اصولی و به دور از ملاحظات میبایست با ویرایش قوانین، فرایندها و ساختارهای اقتصادی در بخشهای مختلف از بانکها تا گمرک و مالیات و تسهیل فضای کسبوکار، معاملات غیرمولد و دلال محور را پر هزینه نموده و ملاک و مبنای کسب سود و فایده را در میدان تولید و کار و تلاش واقعی تعریف کنند تا ثروت انباشته عمومی به جای جولان بیهدف و کاذب (کمهزینه و پر سود!) در بازارهای طلا، ارز، خودرو و مسکن به سمت بخشهای تولیدی و اشتغالزا سوق یابد.
✍🏻جواد خسروی
💢پایان عصر دلار، شاید از بریکس؟!
🔸جوزف سالیوان از اعضای شورای مشاوران اقتصادی کاخ سفید، در مقالهای در مجله فارن پالیسی، احتمال پایین کشیدن شدن دلار از تخت سلطنت در دنیا را بررسی کرده است.
🔹به گفته سالیوان، کنار گذاشتن دلار توسط دولتهای خارجی چیزی جدیدی نیست چرا که تمایل به سقوط دلار از دهه 1960 مطرح شده است ولی در حال حاضر، دلار 84/3 درصد از تجارتهای جهانی را شکل میدهدـ در مقایسه با سهم تنها 4/5 درصدی یوان چین.
🔸اما سالیوان ماجرا را برای ارز صادر شده توسط گروه بریکس متفاوت میداند و معتقد است این ارز همانند اتحادیه جدیدی از نارضایتیهای رو به افزایش است که در مقیاس تولید ناخالص داخلی، اکنون در مجموع نه تنها در برابر ایالات متحده، بلکه در برابر تمامی اعضای گروه 7 سنگینی میکند.
🔹این اقتصاددان آمریکایی، افق موفقیت ارز بریکس را متفاوت و جدید ارزیابی میکند و باور دارد چنین ارزی واقعاً میتواند دلار آمریکا را به عنوان ارز ذخیره اعضای بریکس از بین ببرد و اگر اعضای بریکس فقط از بریکس برای تجارت بینالمللی استفاده میکرد، دیگر مانعی برای فرار از هژمونی دلار وجود نداشت.
واشنگتن پست: پایان ابرقدرتی آمریکا/ برخی کشورها دیگر تمایلی به حمایت از ایالات متحده ندارند
روزنامه واشنگتن پست در مقالهای نوشت:
🔹مقامات اطلاعاتی آمریکا معتقدند برخی از کشورهای کلیدی جهان مانند برزیل، مصر، هند و پاکستان در دورهای که آمریکا دیگر ابرقدرت بلامنازع جهان نیست، تمایلی به حمایت بیچون و چرا از این کشور ندارند.
🔹بر اساس ارزیابیهای طبقهبندی شده اطلاعاتی آمریکا که بهتازگی به فضای مجازی درز کرده است، برنامه جهانی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با چالشهای مهمی مواجه است زیرا کشورهای بزرگ در حال توسعه به دنبال فرار از تشدید بنبست بین ایالات متحده از یک طرف و روسیه و چین از طرف دیگر هستند و در برخی موارد از این رقابت برای منافع خود سوء استفاده میکنند.
🔹طبق یکی از اسناد فاش شده، حنا ربانی کهر وزیر دولت در امور خارجه پاکستان در ماه مارس استدلال کرد که کشورش دیگر نمیتواند برای حفظ حد وسط بین چین و ایالات متحده تلاش کند. وی در یادداشتی تاکید کرد که آینده پاکستان در گرو همکاری با چین است.
🔘 تولید، نخِ تسبیحِ چرخهی مطلوب اقتصادی
☑️ کارشناسان اقتصادی با همهی تفاوت دیدگاهها در مباحث اقتصادی؛ اما در یک موضوع فصلِ مشترک دارند که تولید یکی از بهترین روشهای مهار تورم و به نوعی نخ تسبیح چرخهی مطلوب و سالم اقتصادی است. به گونهای که اگر تولید به معنای درست، رقابتی و مردمپایه وقتی در کشور به جریان افتد و فضای کسبوکار در کشور رونق گیرد از یکسو قدرت خرید طبقهی ضعیف جامعه با کسب درآمد حقیقیِ کار و تلاش خویش رقم میخورد و از سوی دیگر افزایش عرضه با رونق تولید تورم روبه صعود در کشور را مهار میکند.
⏺ تأکید رهبر معظم انقلاب در مقولهی تولید و حمایت از کسب وکار و کالای ایرانی با تکیه بر خصوصیسازی و رفع موانع تولید و در یک کلام اقتصاد مقاومتی، در سالیان گذشته، همه و همه حکایت از راه نرفته دولتها در اقتصاد با تکیه بر ظرفیتهای درونی از نیروی انسانی با هوش و استعداد تا منابع و معادن سرشار و موقعیت بیبدیل جغرافیایی و... دارد.
🔳 یکی از موانع جدی در مسیر رشد تولید و بهبود فضای کسبوکار، وجود اقتصاد غیر مولد و غیر رقابتی در کنار شرکتهای شبهدولتی است که آنچه در آن مطرح نیست؛ اهمیت فرهنگ کار و تلاش و کم بهاء بودنِ مقولهی کار در ارزشگذاری عواملِ تولید است و لذا مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با کارگران به تبیین رابطهی مستقیم درآمد و کار و ضرورت فرهنگسازی در این زمینه پرداختند و فرمودند: « از نگاه اسلام، درآمد باید ناشی از سعی و کار و تلاش باشد؛ بنابراین پولها و ثروتهای بادآورده، واسطهگری، سوداگری، دلالبازی، رشوه، ویژهخواری به علت ارتباط با فلان شخص و رباخواری، مخالف منطق قرآنی و دستور پروردگار است.»
🔚 آنچه امروز ضروری به نظر میرسد این است که مسئولان در یک وحدت اصولی و به دور از ملاحظات میبایست با ویرایش قوانین، فرایندها و ساختارهای اقتصادی در بخشهای مختلف از بانکها تا گمرک و مالیات و تسهیل فضای کسبو کار، معاملات غیرمولد و دلالمحور را پر هزینه نموده و ملاک و مبنای کسب سود و فایده را در میدان تولید و کار و تلاش واقعی تعریف کنند تا ثروت انباشتهی عمومی به جای جولان بیهدف و کاذب (کمهزینه و پر سود!) در بازارهای طلا، ارز، خودرو و مسکن به سمت بخشهای تولیدی و اشتغالزا سوق یابد.
✍️ جواد خسروی
امام جعفر صادق علیهالسلام : این کاری که شما گردن هایتان را به جانبش میکشید نخواهد شد تا اینکه ندا کنندهای از آسمان آواز دهد بدانید که فلانی صاحب امر است؛ پس جنگ بر سر چیست؟؟
📚الغيبة للنعماني ج ۱ ص ۲۶۶
#جنگ_باطل_ها
🔹بزرگی میگفت:
اگر کسی برای درخواست کمک، برای حل مشکلی پیش تو اومد؛
🔸هرگز نگو:
فلانی هم که هر وقت کاری داشته باشه فقط ما رو میشناسه!
🔹بلکه بگو:
الحمدلله که خدا به من توفیق برطرفکردن نیازهای مردم رو عنایت کرده.
👤 امام حسین علیهالسلام در این باره میفرمایند:
🔺برآوردن حاجت و برطرفكردن مشكلات مردم به دست شما از نعمتهای خداوند است نسبت به شما، بنابراین با منتگذاری و اذیت آنان، جلوی این نعمتها را نگیرید.
📚بحارالانوار، ج ۷۴ ، ص ۸۳