فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فتوشاپ نیست!!❌
هوش مصنوعی هم این فیلم را تولید نکرده!!❌
خود اعلی حضرت همایونی ، محمد رضا شاه پهلوی از روی کاغذ میزان تورم و گرانی ها را قرائت میفرمایند!!😏
❔پس فرمودید در زمان شاه گرانی نبود و همه در رفاه و اسایش بودند؟
#دروغ_بزرگ
#پهلوی_بدون_روتوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #شبهه : با این همه تبلیغاتی که علیه ما وجود دارد ، نمیتوان کار فرهنگی و جهاد تبیین انجام داد!
🔺جــــــــــــــــــــــــواب
🎙حسن رحیم پور ازغدی
#انقلابی_گری
📲طبق نظریه #برجسته_سازی، اگر رسانهها در کوتاه مدت هم نتوانند عقاید و افکار شما را بهکلی تغییر دهند، اما قطعا میتوانند اولویتهای ذهنی شما را تعیین کنند.
🖇به بیان دیگر، رسانهها گرچه نمیتوانند تعیین کنند که مردم «چگونه» بیندیشند، اما میتوانند تعیین کنند که «دربارهی چه» بیندیشند!
🖇این کار معمولا از طریق انتخاب و ضریب دادن بیشازحد به بعضی از موضوعات و رویدادها در قالب گزارشهای خبری زنجیرهای و راهاندازی کمپینهای مجازی انجام میگیرد!
#جنگ_شناختی
#سواد_رسانه
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷ملت ایران از هفت خانی عبور کرد که ملتهای دیگر از یک خانَش هم
نمیتوانستند عبور کنند!
#کلام_رهبری
#ایران_قوی
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷ملت ایران از هفت خانی عبور کرد که ملتهای دیگر از یک خانَش هم
نمیتوانستند عبور کنند!
#کلام_رهبری
#ایران_قوی
♨️ حکایتِ دو امضا‼️
🔶 این روزها در فضای مجازی برخی اصلاح طلبان همراه با جریان ضدانقلاب با اشاره به یادداشت رئیس جمهور در دفتر یادبود سیمون بولیوار با زیرپا گذاشتن تمام و کمال #اخلاقِ_رسانه_ای شروع به تمسخر و استهزاء #امضای_رییس_جمهور کرده اند.
همان هایی که زمانی با مباهات به #امضای_جان_کری آن را #تضمین می دانستند و برای خود دستاورد سازی می کردند که نتیجه آن #دیپلماسی_ذلیلانه در عرصه های اقتصادی، سیاسی و امنیتی، امروز بر همگان نمایان شده است.
🔷پُر واضح است که تحقیر و استهزاء یکی از تکنیک های #عملیات_روانی است که بوسیله آن اصل موضوع و محتوا به حاشیه رانده شود.
💢اما اصلِ موضوع و محتوا چیست؟
👈اصل موضوع این است که دولت مردمی آیت الله رییسی دنیا را فقط آمریکا و پنج کشور غربی ندیده و توانسته بدون برجام و fatfو... با #دیپلماسی_عزتمندانه و فعالانه خود و ارتباط گیری با همسایه ها و سایر کشورها به خصوص کشورهای آمریکای لاتین که معروف به #حیات_خلوتِ آمریکا هستند توانسته با حفظ اقتدار و عزت ملت ایران با وجود تحریم ها، هم فروش نفت ایران را نسبت به دورانِ #برجام چندبرابر کند و هم با سیاست خارجی صحیح میزانِ تجارت خارجی را افزایش داده و علاوه بر حفظ عزت، آرامشی نسبی بر روابط فی مابین کشورهای دنیا و ایران حکمفرما نماید.
🔺محتوای یادداشت رییس جمهور در دفتر یادبود مقبره سیمون بولیوار در ونزوئلا نیز بدین شرح است که متاسفانه با فضاسازی رسانه ای انجام شده به حاشیه رفت:
«مبارزات مردم آمریکای لاتین به ویژه مردم ونزوئلا علیه نظام سلطه و استکبار جهانی قابل تقدیر میباشد.
بدون تردید راه استقلال و آزادی و اجرای عدالت، مقاومت و ایستادگی میباشد.
بدون تردید مردم ونزوئلا و دولت میتوانند کشور را بدون دخالت بیگانگان به ویژه آمریکاییها بسازند.
به امید پیروزی نهایی و اجرای عدالت»
✍ مهدی یزدان پناه
✅ آخرین وضعیت روابط ایران و طالبان:
۱-طالبان با بازدید ایران از سد کجکی موافقت کرد.
۲- تنشهای مرزی با طالبان کنترل شده و این گروه با افزایش نیرو در مرز، گروههای خودسر را فعلا مهار کرده است.
۳-رفت و آمد تجاری برقرار و همه مرزها باز است.
۴-امریکا، اسراییل و سعودی درحال تقویت گروهک انصارالفرقان وابسته به القاعده در مرزهای ایران و داعش در شمال افغانستان هستند. راهبرد آمریکا ایجاد تنش در روابط ایران با همسایگانش می باشد که با درایت ایران ناکام مانده است‼️
پرسمان
💢بازار را شرطی نکنید
🔹واکاوی علل آشفتگی در بازارهای کشور، بخصوص در دهه نود، نشان میدهد که از جمله مهمترین این عوامل حساسیت نامتعارف آن نسبت به حوادث پیرامون سیاست خارجی کشور، به ویژه مذاکرات هستهای بوده است. در واقع پیش از آنکه اتفاقی در مورد تحریمها در واقعیت رخ نماید، اخبار مربوط به مذاکرات هستهای و تحریم، از کانال انتظارات تورمی و عوامل روانیـ نه عوامل بنیادین اقتصادیـ بر بازارهای کشور اثر گذاشته و اقتصاد را نسبت به این تحولات شرطی کرده است.
🔸این شرطیسازی نامتعارف، در دهه گذشته و از زمانی شروع شد که برخی جریانات، رسانهها و مسئولان دولتی این انگاره را ترویج دادند که بدون لغو تحریمها، کاهش معضلات اقتصادی امکانپذیر نیست. این نگرش بود که باعث شد تا همه به روند و نتایج مذاکرات هستهای حساس شوند و نماگرهای کلان اقتصادی منوط به وضعیت مذاکرات هستهای گردند؛ و همه چیز معطل نتیجه مذاکرات هستهای شود.
🔹تردیدی نیست که اقتصاد ذاتا به حوزه سیاست وابسته است. اما در عین حال باید توجه داشت که حوزه سیاست به اندازه وزنی که دارد باید مؤثر بر اقتصاد باشد نه بیشتر. چه اینکه به جز سیاست، پارامترهای دیگری نیز وجود دارند که نماگرهای اقتصاد کلان را جهتدهی میکنند. در اینجا رفتار حکمران اقتصادی تعیینکننده است. در واقع مهم است که اولا سیاستگذار، تصمیماتش را از روی میزی که در آن انتخابهای زیادی دارد، به صورت خطی انتخاب میکند یا به صورت توأمان و باهم. و ثانیا اینکه حکمران و سیاستگذار از میان این تصمیمات، کدام راهبرد را در اولویت قرار میدهد؛ درونگرایی، برونگرایی یا درونگرایی توأم با بروننگری. تصمیمات حکمران در این زمینه معین میسازد که ظرفیتها و توانمندیهای ذاتی معطل و مغفول بمانند یا خیر.
🔸آنچه مبرهن است این میباشد که در دهه گذشته حوزه سیاست خارجه برای رفع تحریمها در اولویت گذاشته شد و پارامترهایی که میتوانستند ظرفیتهای خنثیسازی تحریمها را ایجاد کنند، به حاشیه رفتند. سؤال اساسی اینجاست که آیا مسیر پیشرفت اقتصادی صرفا از کانال سیاست خارجه میگذرد یا عواملی مثل «ضابطهمند کردن خلق پول بانکها»، «کاهش فرار مالیاتی»، «کاهش نرخ سود بانکی» و «وضع مالیات بر سوداگری» نیز باید در دستور کار باشد. وقتی سود بالای بازارهای نامولد، روند کند مجوزهای کسبوکار، ناتوانی بانکها، مانع بزرگ بر سر رونق فعالیتهای تولیدی هستند، چگونه میتوان بدون در نظر گرفتن آنها به کنترل تورم و انتظارات تورمی در بازارها پرداخت تا بستر رشد اقتصادی فراهم شود!
🔹فارغ از اینکه تا چه اندازه عملکردها مطابق با انتظارات بوده است، باید بر یک موضوع تأکید داشت که رویکردهای کلی اقتصادی در دهه اخیر، همچون گذشته خطی و تکقطبی نیستند که سیاستگذار فقط بر یک عاملـ مثلا تمرکز بر رفع تحریمها و مذاکره با غربـ تأکید کند، بلکه علاوه بر اینکه در حوزه سیاست خارجه شاهد تعدد زمینهای بازی هستیم و به ظرفیت سازمانهای بینالمللی، آمریکای لاتین، چین، روسیه و کشورهای منطقه، هر کدام به اندازه وزنشان به آنها توجه میشود تا شبکه تسویه و تجارت کشور بهبود یابد، در حوزه حکمرانی اقتصادی در داخل کشور نیز اقدامات خوبی در حال وقوع است، که آیندهای امیدبخش را نوید میدهد. هر چند برای اینکه اثر آنها بر کنترل تورم و رشد اقتصادی تعلق بگیرد، نیازمند زمان و آسیبشناسیهای بهتر و بیشتری هستیم.
✍🏻علی محمدی
.
♻️ چرا خاتمی عفاف را از حجاب جدا کرد
🔰 نکته مهمی که کمتر به آن توجه شده و در کلام محمد خاتمی مستتر است، اعلام برائت خاتمی از وضعیت حاکم بر جریان #زن_زندگی_آزادی در سطح خيابانها و فضای مجازی است. آنچه عملا این جریان در کف خیابان، در صفحات مجازی و برخی از حامیان اصلی، از خود نشان داده است در نگاه مردم آن را به #جنبش_فاحشگی! تبدیل کرده است. همین نکته باعث شده تا خاتمی مجبور شود با تفکیک حجاب از عفاف، ضمن تایید بیحجابی (برای حفظ پایگاه اجتماعی در بین آنها) از طرفی خود را مدافع عفاف معرفی کند تا رفتار شنیع این روزها به پای او و دوستانش نوشته نشود.
🇮🇷
📝 چرا محل نشست خبری «بن فرحان» تغییر کرد؟
🍃🌹🍃
🔻سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔸مذاکرات وزرای امور خارجه ایران و عربستان در فضای بسیار خوب، مثبت و سازندهای انجام شد و موضوعات مختلف مورد علاقه ۲ کشور در حوزه دوجانبه، منطقهای و بینالمللی مورد گفتوگو و تبادل نظر قرار گرفت و در خصوص گامهای آتی به منظور گسترش روابط دوجانبه توافقهای خوبی انجام دادند.
🔹وزرای خارجه ۲ کشور در پایان گفتوگوهای رسمی، در اظهاراتی رسانهای به بیان نتایج گفتوگوهای خود درخصوص روابط دوجانبه و نیز موضوعات مورد علاقه مشترک پرداختند.
🔺دلیل تغییر محل گفتوگوهای رسانهای ۲ وزیر بروز مشکل فنی و عدم امکان اجرا در محل تعیینشده قبلی بود با تعییر مکان، این گفتوگو در محل مذاکرات رسمی برگزار شد.