فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞 از دیروز کاروان های همجنس بازها توی فرانسه و آمریکا و کانادا راه افتادن توی خیابون های شهر
🔹همه شون لخت مادرزاد جلوی بچه ها و کودکان کثافتکاری میکنن
🔹این نتیجه ارزشها و آرمانهای زن زندگی آزادیه
۱. #گذشته : یادتان هست عده ای در کشور خودمان می گفتند مگر دو تار موی ما چه کار می کند؟!
۲. #حال: می بینید الان چه خبر است در کوچه هایمان؟
و دیدید که دردشان یک تار و دو تار نبود؟
دردشان عریانی و روابط آزاد و به لجن کشیدن خانواده بود؟!
۳. #آینده: این فیلم آینده تهران است. اگر امروز جلوی این تَرَک دیوار را نگیریم. هدف شان به لجن کشیدن انسانیت است!
آنها می خواهند جامعه خوکی بسازند.
طویله ی حیوانات خیلی حیوان!
مساله حجاب، مساله یک فرع از فروع دین نیست. آنها که می خواهند با #الغیبة_اشد_من_الزنا قبح این طاعون و جُزام بشری را بگیرند، جاده صاف کن ابلیسند.
حتی در لباس پیامبر
درست مثل برصیصای عابد
مثل سامری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اصلاحات با ژنرالهایش به انتخابات میآید.
1_5420772309.pdf
466.6K
🔰مسالهپردازی راهبردی حجاب و عفاف
🔸۳۰ سرفصل و ۱۸۰ نکته درباره مقوله حجاب و عفاف در جامعه امروز ایران
✍ علیرضا معاف
🔹کلان مساله پیچیده، چندوجهی، چندمنبعی و چند ضلعی حجاب و عفاف، بی شک به یکی از اصلی ترین موضوعات، چالش ها، مشکلات، مستحدثات و مسائل نظام جمهوری اسلامی در ماه های اخیر تبدیل شده است. نگارنده معتقد است ابر مساله و کلان مساله حجاب، عفاف، پوشش و مسائل پیرامونی آن قابل حل و قابل تدبیر است و امکان عبور از این چالش سخت و پیچیده برای نظام اسلامی وجود دارد؛ به شرط آنکه به جامعیت، تضلع، تنوع، تلوّن و تکثرِ موضوع، توجه و تفتن لازم صورت گیرد.
🔹در ادامه ۳۰ سرفصل مختلف در ابعاد متنوع و متکثر مساله حجاب و عفاف مطرح شده و ذیل هر یک از نکات، مبتنی بر آیات قرآن، روایات اهل بیت و اسناد بالادستی نظام و مطالعات معرفت شناختی و مردم شناسانه گزاره های راهبردی و زیرشاخه های عمده هر یک شرح داده شده است.
🔹مساله (Problem) حجاب و عفاف قابل تدبیر و قابل حل است؛ به شرط آنکه برنامه راهبردی و راهکنشی متناسب با پیچیدگی و اضلاع متکثر این مساله طراحی و با جدیت اجرا شود.
📃متن کامل یادداشت را در فایل بالا بخوانید👆
10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تفاوت عملیات تروریستی پیش از انقلاب و پس از انقلاب
🔹 حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:ممکن است برخی شبهه کنند چطور شما قبل از انقلاب، مسئولین رژیم پهلوی را ترور می کردید و امروز مخالف ترور هستید؟
🔹هدف عملیات های انقلابی، ترساندن ستمگران و دشمنان خدا و خلق و عدالت است اما هدف کشتار های تروریستی، ترساندن مردم است. میان ترساندن ظالم و مظلوم تفاوت وجود دارد.
🔹ظالم باید بداند اگر خون مظلوم را ریخت، خودش هم امنیت نخواهد داشت.
🔹ارعاب ظالمین و قاتلین مقدس است. اگر او را نترسانید قتل های زنجیره ای مرتکب می شود و بی گناهان بیشتری را به قتل می رساند.
هدایت شده از بصیر
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻۹۹ درصد اینایی که میگن کوروش کوروش ازشون بپرسی حداقل دوتا از خدماتشو بگو نمیدونن :)
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 اهمیت #روز_عرفه از زبان آیتالله فاطمینیا
✅جنگ ترکیبی در برابر «دفاع ترکیبی»
⭕️جنگ ترکیبی از جمله جنگهای نوین و نوپدیدی است که برخلاف برداشتهای اولیه و عامیانه، ترکیبی از جنگها نیست، بلکه نوعی جنگ فرهنگی با اهداف سیاسی و به کارگیری تمامی ظرفیتها، ابزارها و شیوههاست.
⭕️ بنابراین، مهمترین مؤلفههای این جنگ را نیروهای متعارف، جنگهای منظم، جنگهای نیابتی، جنگهای اقتصادی شامل تحریم و جنگ ارزی، انقلاب رنگی، جنگهای اطلاعاتی، جنگ سایبری، جنگهای دیپلماتیک و سیاسی به خود اختصاص میدهند که با محوریت جنگهای شناختی و ادراکی ساماندهی و برنامهریزی میشوند. بدون تردید اغتشاشات اخیر یکی از مصادیق بارز جنگ ترکیبی غرب علیه ایران اسلامی است که با نقشهای پیچیده و دقیق طرحریزی شده. رهبر معظم انقلاب اسلامی ضمن تحسین برنامه ریزان علت ناکامی دشمن را محاسبات غلط آنها بیان فرمودند.
⭕️بدون تردید همانگونه که محاسبه غلط دشمن در این جنگ سبب شد تا نقشه هرچند دقیق و پیچیده آنها با ناکامی مواجه شود، محاسبات غلط در برابر آن میتواند دشمن را به اهداف خویش نزدیک سازد. تمرکز بیش از حد بر یک ضلع از جنگ ترکیبی، غفلت از مؤلفههای اصلی و نرم، عدم برآورد صحیح در خصوص نحوه استمرار و چگونگی پایان آن از جمله محاسباتی میباشند که ممکن است درست نباشد؛ لذا سخن گفتن از پایان جنگ به صرف فروکش کردن ابعاد سخت و فیزیکی آن میتواند دشمن را در پیگیری و استمرار جنگ تشجیع کند.
⭕️از این رو، میتوان گفت تنها راه مقابله با جنگ ترکیبی «دفاع ترکیبی» است که کارایی کامل و کافی آن نیازمند مراحلی تکوینی است.
✍ دکتر عبداللهی
✳️فاز ۱۱، پروژهای که بعد از ۲۰ سال بلاتکلیفی در ۲۰ ماه به سرانجام رسید/ عملیاتی که برای نخستین بار در دنیا انجام شد
🔹امروز بالاخره سکوی فاز ۱۱ پارس جنوبی توسط شناور اوشنیک با موفقیت نصب شد تا در گام بعدی با راهاندازی و بهرهبرداری سکو تا چند هفته دیگر، مرزیترین فاز ایران در این میدان مشترک با قطر، بالاخره بعد از ۲۰ سال به تولید گاز برسد.
🔹ماجرای توسعه فاز ۱۱ به ۲۰ سال پیش برمیگردد، زمانی که توتال فرانسه و پتروناس مالزی توسعه آن را برعهده گرفتند ولی از آن زمان تاکنون این فاز در حال دست به دست شدن بین شرکتهای خارجی بود.
🔹البته پروژه فاز ۱۱ در اواخر دولت دهم و در مرداد ۹۲ به شرکت ایرانی پتروپارس سپرده شد و کار در حال پیشرفت بود که بیژن زنگنه وزیر سابق نفت بدون هیچ دلیلی این پروژه را از پتروپارس گرفت و دوباره این پروژه به توتال سپرده شده و در برزخ بلاتکلیفی قرار گرفت.
🔹با روی کار آمدن دولت سیزدهم، در دی ۱۴۰۰، ۲ قرارداد مهم برای تسریع در توسعه فاز ۱۱ ابلاغ رسمی شد که این قراردادها مربوط به اجرای خط لوله دریایی، همچنین انتقال، اصلاح و نصب سکوی تولیدی در موقعیت SPD11B بود.
🔹۷ ماه بعد، یعنی مرداد ۱۴۰۱ عملیات لولهگذاری دریایی خط انتقال گاز نخستین سکوی فاز ۱۱ تکمیل شد که شامل یک رشته خط لوله ۳۲ اینچ دریایی گاز ترش و یک رشته خط لوله ۴.۵ اینچ تزریق منواتیلن گلایکول بود.
🔹برای تولید از این فاز تصمیم گرفته شد که برای نخستین بار در دنیا، عملیات برداشت و بارگیری سکوی گازی توسط شناور اوشنیک انجام شود و سکوی سوم فاز ۱۲ به موقعیت B فاز ۱۱ منتقل شود. این ابتکار باعث جلو افتادن پروژه به میزان ۳ الی ۵ سال شد و زمان ساخت سکوی جدید را از این پروژه حذف کرد.
🔹سرانجام فروردین ماه امسال حفاری ۴ حلقه چاه تکمیل شد و حال با نصب سکو همهچیز آماده تولید گاز از فاز ۱۱ است که در گام نخست، ۱۵ میلیون متر مکعب در روز خواهد بود.
🔹همچنین سفارشگذاری ساخت یک سکوی دیگر و جکت دیگر برای این فاز در سال ۱۴۰۰ انجام شده تا بلافاصله با حفاریهای جدید، توسعه تکمیلی و رسیدن به تولید روزانه ۵۶ میلیون متر مکعب گاز به عنوان تولید نهایی این فاز در آینده عملیاتی شود.
🔹البته طبق برنامه قرار بود که تولید از این فاز در زمستان سال قبل آغاز شود اما به هر حال به سرانجام رسیدن این پروژه در ۲۰ ماه، آن هم بعد از ۲۰ سال بلاتکلیفی، کارنامه قابل قبولی محسوب میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش زاکانی به شایعۀ استعفایش: آرزوهای خودشان را میگویند
ما تا چند وقت پیش دنبال مشکلات بازیهای رایانهای بودیم، حالا دنبال مشکلات بازیهای شایعانهای هستیم. این افراد آرزوهای خودشان را میگویند.
💢تجارت ۱.۵ میلیارد یورویی ایران و اتحادیه اروپا
مرکز آمار کمیسیون اروپا:
🔹مبادلات تجاری ایران و اتحادیه اروپا در ۴ ماه نخست امسال با کاهش ۱۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن مواجه شده است.
🔸ارزش تجارت دو طرف در ۴ ماه نخست سال ۲۰۲۲ بالغ بر یک میلیارد و ۶۷۳ میلیون یورو اعلام شده بود.
🔹صادرات اتحادیه اروپا به ایران در ۴ ماهه ۲۰۲۳ با کاهش ۸ درصدی مواجه شده است. صادرات اتحادیه اروپا به ایران در ۴ ماه نخست امسال به یک میلیارد و ۲۰۸ میلیون یورو رسیده است.
💢قرائتی را تکثیر کنیم
🔹روز گذشته جلسه تکریمی برای بیش از ۴۰ سال مجاهدت علمی و تدریس قرآنی حجتالاسلام قرائتی برگزار شد. کمتر انسانی در جامعه ما وجود دارد که پای درس این شیخ بزرگ ننشسته باشد و از آن به نیکی یاد نکند. از ویژگیهایی که باعث شده است ایشان در ذهن جامعه به نیکی بماند گفتار نرم و ساده با مردم است. البته این نرمگویی و نرمخویی در دل خود نکاتی دارد.
🔻نکته اول؛ به اسم نرمگویی و بذله گفتن از اصول فاصله نمیگیرد.
🔻نکته دوم؛ بذلهگوییاش به مبتذلگویی تبدیل نمیشود. به همین دلیل بود که سالها قبل پیشنهاد داد تا پویشی با نام #خنده_حلال شکل بگیرد.
🔸معمولا بزرگان مطالب دانشگاهی و حوزوی خود را نمیتوانند به مثالهای عامه فهم تبدیل کنند. یکی از خصوصیات این معلم قرآن این است که با اینکه به فقه آشناست ولی درگیر کلمات ثقیل فقهی نمیشود و دین را به زبان ساده و با مثالهای عامیانه به مردم میآموزد.
🔹خصوصیت مثبت دیگر شیخ خندهروی رسانه، این است که هر چند با مردم ساده سخن میگوید اما در مطالبهگری از مسئولان مماشات نمیکند. حاج آقای قرائتی اهل لفافه و کنایه و رودربایستی نیست، اگر تذکر ضروری و نصیحتی باشد؛ چه در رفتارهای شخصی و چه در مسائل اجتماعی به عنوان مبلغ دین به راحتی تذکر میدهد. نامهنگاریهای متعدد ایشان با مسئولان کشوری و تذکرات صریح به متولیان فرهنگی و مسئولان حوزه در خصوص توجه به قرآن کریم و ترویج تفسیر و حتی بیان این مطالب در محضر مراجع عظام نمونهای از صراحت گفتار ایشان است.
🔸همین صداقت و صراحت با مردم است که از ایشان الگویی تبلیغی ساخته که نیازمند کپیبرداری است. در جامعه مدرن و زنگار گرفته که هر روز نیاز به نشر معنویت و محتوای دینی بیش از پیش احساس میشود؛ یک قرائتی کافی نیست بلکه باید قرائتیها تکثیر شود. امروز ما نیازمند قرائتیهایی هستیم که با زبان مردم و با همذات پنداری با آنها برایشان از دین و معنویت بگوید.
🔹مردم ما مردم بیآلایشی هستند که اگر کسی بتواند با آنها به فطرت پاکشان سخن بگوید به راحتی با او همراه میشوند. همین است که بسیاری شیخ قرائتی را با همین سادگی و همان لهجه شیرین کاشانی پسندیده و مهمان قاب جادویی خانههایشان کردهاند. اگر قرائتیها تکثیر شوند طیب حاج رضایی و علی گندابیهای بسیاری هستند که تلاش دارند از گنداب مدرنیته خودشان را بیرون بکشند.
✍🏻یعقوب ربیعی