🇮🇷
📝 چرا #دشمن، بر روی #حجاب، تمرکز کرده است❓
🍃🌹🍃
🔻#حجاب، در جلوگیری از انواع مفاسد فردی و اجتماعی، نقش بسزایی دارد. حجاب، پیوند تنگاتنگی با مقوله «عفت و حیاء» دارد. چراکه با رعایت حجاب است که این گوهرهای اخلاقی به دست میآید.
🔸طبق فرمایش حضرت امیرالمؤمنین (ع)، نیكوترین پوشش دین، حیا است؛ أَحْسَنُ مَلَابِسِ الدِّينِ الْحَيَاء (غرر الحكم، ص: ۱۱۱).
🔹بخشی از آیه ۵۹ سوره احزاب، به نقشِ #حفاظتیِ حجاب اشاره میکند: «فَلا يُؤْذَيْن». امام علی (ع) در تبیین این اهمیت میفرماید: «العَفافُ يَصونُ النَّفسَ و يُنَزِّهُها عَنِ الدَّنايا؛ عفاف نفس را ایمن نگه میدارد و آن را از پستیها دور و پاک میکند (غررالحکم، ص: ۱۱۱).
🔸به همین خاطر، اولین گامِ شیطان، فریب دادنِ حضرت آدم (ع) بود تا او و همسرش را #برهنه کند: فوَسْوَسَ لهَُمَا الشَّيْطَنُ لِيُبْدِىَ لهَُمَا مَا وُرِىَ عَنهُْمَا مِن سَوْءَاتِهِمَا (اعراف/۲۰) سرانجام به هدفش رسید (آدم و حوا را بیحجاب نمود)، بَدَتْ لهَُمَا سَوْءَاتهُُمَا (اعراف/۲۲)❗️ وقتی حضرت آدم و حوا دریافتند که #فریبخورده و بیحجاب شدهاند (لباس عفتِ بهشتی از تنشان بیرون آمده)، بلافاصله با برگ درختان، #خود_را_پوشاندند، طَفِقَا يخَْصِفَانِ عَلَيهِْمَا مِن وَرَقِ الجَْنَّةِ (اعراف/۲۲).
🔺لذا دشمنان اسلام، در طول تاریخ، مخصوصاً در ایران معاصر، بر روی حجاب، تمرکز کرده در صدد تضعیف این دژ مستحکم و فطری انسان است. اما مسلمین، از #اندلس، درس عبرت گرفته و خیلی هوشیارند.
✍🏻علیاکبر صیدی
#زن_عفت_افتخار | #مرد_غیرت_اقتدار
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 تحلیل شنیدنی و جالب از ملیحه محمدی درباره اقتدار ایران و سیاستهای درست منطقهای کشورمان!
🍃🌹🍃
🔻کمک ایران در سوریه فقط این نبود که سوریه لیبی نشود بلکه ایران و شیعه برای داعش چربترین لقمهای بود که در نظر داشتن و ایران با حضور در سوریه، داعش را زمینگیر کرد و این موضوعیست که ژنرالهای آمریکایی بعد از (شهادت) سردار سلیمانی به آن اعتراف کردند.
🔺در این منطقه نمیشود روسیه، چین و آمریکا راجع به چیزی تصمیم بگیرند و ایران را در نظر نگیرند!
سه دروغ علیه سیاست خارجی انقلابی
مواضع این روزهای مسئولین جمهوری اسلامی نسبت به بیانیه مشترک روسها با شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه گانه را دیدهاید. فرق این نگاه با کلیشهای که غربگرایان درباره سیاست خارجی جمهوری اسلامی تلاش میکنند بسازند در سه چیز است:
۱ . آنها به دروغ ادعا میکنند نگاه انقلابی در سیاست خارجی انزواطلب است. در حالیکه تمام تلاش اینست که وارد تعامل با جهان شود. به همین دلیل تلاش میکند تا «راه شرق» را برای خود باز کند.
نگران «دخالت ناتو» به شمال شرق و غرب خود و آسیای میانه است. از «افریقا به عنوان معدن ثروت» دستنخورده بهره ببرد. «اتحادهای منطقهای» با همسایگان و شرکای راهبردیاش درست کند و با کشورهای اروپای اول و اروپای دوم تعامل و همکاری کند. اما برعکس، غربگراها کل دیپلماسی سیاسی و اقتصادی ایران را سالها بر مدار ارتباط با ۴ کشور «محدود» کردند.
۲ . آنها به دروغ میگویند نگاه انقلابی خود را وابسته به شرق میداند. در حالیکه راهبرد سیاست خارجی ایران ایجاد یا شرکت در اتحاد و ائتلافهای منطقهای برای توسعه سیاسی و گشایش اقتصادی است. خط قرمز نگاه انقلابی برهم خوردن استقلال سیاسی در سیاست خارجی و تحدید منافع ملی است. به همین خاطر وقتی حتی یکی از متحدین ولو متحد استراتژیک هم که باشد خط قرمز را عبور میکند با واکنش جمهوری اسلامی روبرو میشود. در حالیکه این خود غربگرایان هستند که هم خود و هم ایران را وابسته به غرب میخواهند. این همه در مجامع رسمی و در عمل امریکاییها بهصورت علنی اقداماتی را علیه منافع ملی و حاکمیت ارضی انجام دادند. مثلا در همین آشوبهای ۱۴۰۱ش در مقابل امریکاییها آنها کی و کجا موضع گرفتند؟
۳. به دروغ میگویند سیاست خارجی جمهوری اسلامی تنش آفرین است. بله البته اگر منظور اینست که هر که از باغ کشور گذشت سهم خود را بردارد احتمالا تا دورهای باجها مانع از چکمه و اسلحه میشود. مثل دوره پهلوی که سیاست خارجی موازنه مثبت را دنبال میکرد. یعنی به هردو طرف باج میداد. اگر به انگلیس نفت جنوب را میداد به روسیه هم نفت شمال را میداد و... وقتی هم مردم علیه این سیاست خارجی، انقلاب صنعت ملی نفت را در ۱۳۲۹ش راه انداختند با کودتای سخت و خشن امریکایی روبرو شدند. اما حالا اگر اسرائیل در کردستان عراق طرح تجزیه عراق را دنبال میکند این ایران است که به او کمک میکند تا عراق تجزیه نشود یا سوریه و عراق به دست داعش نیفتند. امریکا از منطقه خارج شود. مشخص است که این نگاه موجب ثبات و آرامش در منطقه میشود نه نگاهی که منطقه را دستخوش میل و اراده غربیها میخواهد.
#کمیل_خجسته
🇮🇷
🖼 هنرمندی سوری در حلب این کپی از مجسمهی آزادی را با بقایای خانهاش ساخت؛ با این شعار👇👇
🍃🌹🍃
❌ این همان آزادی است که آنها (آمریکا) برای ما به ارمغان آوردند.🤨
#جهاد_تبیین |
🇮🇷
📝 تحلیل کوتاه آخرین وضعیت تحرکات انتخاباتی جریانهای اصلاحات و لاریجانی
🍃🌹🍃
1⃣ باوجود تلاشهای متعدد همچنان مذاکرات اصلاحطلبان و طیف لاریجانی درباره انتخابات در مراحل ابتدایی قرار دارد و توافق نهایی حاصل نشده اما انتظار میرود نهایتا این طیفها به صورت یکپارچه وارد انتخابات شوند.
2⃣ رحمانی فضلی در تحرکات انتخاباتی لاریجانی دارای نقش محوری است و اخیرا دیدار با روحانی را نیز آغاز کرده است.
3⃣ طیف لاریجانی و اصلاحطلبان به شدت به دنبال یافتن نشانههایی مبنی بر دخالت دولت در انتخابات و بزرگنمایی آن هستند.
4⃣ این طیفها کوچکترین نشانه از اختلاف درون اردوگاه انقلاب را برجسته میکنند.
5⃣ تمرکز کمپین انتخاباتی اصلاحطلبان و لاریجانی بر ایجاد یک مجلس قوی برای نظارت بر ناکارآمدی دولت بویژه در حوزه اقتصادی است.
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ناگفتههای صنعت دفاعی ایران از زبان انستیتو واشنگتن
🔹چرا ایران توانست با هزینههای کمتر در صنعت دفاعی رشد کند؟
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 تحلیل شنیدنی و جالب از ملیحه محمدی درباره اقتدار ایران و سیاستهای درست منطقهای کشورمان!
🍃🌹🍃
🔻کمک ایران در سوریه فقط این نبود که سوریه لیبی نشود بلکه ایران و شیعه برای داعش چربترین لقمهای بود که در نظر داشتن و ایران با حضور در سوریه، داعش را زمینگیر کرد و این موضوعیست که ژنرالهای آمریکایی بعد از (شهادت) سردار سلیمانی به آن اعتراف کردند.
🔺در این منطقه نمیشود روسیه، چین و آمریکا راجع به چیزی تصمیم بگیرند و ایران را در نظر نگیرند!
آژانس بین المللی انرژی(IEA) اعلام کرد ایران در ژوئن ۲۰۲۳ نیز همانند ماه می موفق به تولید روزانه ۳.۱ میلیون بشکه نفت شده است.
این آژانس همچنین ظرفیت تولید پایدار نفت در ایران را ۳.۸ میلیون بشکه در روز اعلام کرده است.
مراجع معتبر بین المللی در حوزه انرژی صادرات نفت ایران در ماه گذشته را ۱.۶ میلیون بشکه در روز گزارش کرده بودند؛ تداوم تولید بیش از ۳ میلیون بشکه ای بی شک بیانگر تداوم در صادرات است، و با توجه به تمرکری که دولت بر درآمدهای نفتی دارد، انتظار میرود آمار صادرات نسبت به ماه گذشته بیش از ۱.۶ میلیون بشکه و یا حداقل برابر با آن باشد. این میزان از صادرات در پنج سال گذشته و خصوصا پس از خروج ترامپ از برجام بی سابقه بوده است.
برخلاف برخی ادعاها، دولت سیزدهم بیش از ۹۰ درصد صادرات نفتی خود را بصورت نقدی انجام داده و کشور را از تنگنا خارج کرده است.
لیکن از آنجایی که دسترسی به منابع ارزی با مشقت حاصل میشود، دولت مایل نیست به راحتی دست خود را خالی کند؛ لذا از آن سو تلاش میکند با ایجاد ارتباطات جدید در کشورهای مختلف، بسیاری از مایحتاج اساسی کشور را از طریق تهاتر، غیرنقدی، و بدون نیاز به استفاده از سیستم های مالی تحت نظارت آمریکا تامین نماید.
هرچند درآمدهای این دولت نسبت به دولت قبل فوق العاده بوده و توانسته برای کشور ذخایر کالاهای استراتژیک ایجاد، و امنیت غذایی ملت از طریق پرکردن انبارها را تضمین کند، اما مع الاسف حجم آوارها و اثرات سو مدیریت دولت روحانی همچنان زیاد و برای مردم عذاب آور است.
۵ نکته درباره سلبریتی درمانی آقای قاضی
کشف حجاب و هتک حرمت به پرچم ایران طی یکی دو روز گذشته بسیار خبرساز شده است. طبیعی است که مطالبه مردم مواجهه بهنگام و قاطع با این بی حرمتی هاست. اما حکم اخیر آقای قاضی درباره کشف حجاب به جهتی معنادار بود.
آقای قاضی برای مجازات بازیگر صرفا جزای نقدی یا حبس در نظر نگرفت و برای درمان این بیماری، خواستار مراجعه به روانشناس و گزارش های دوره ای شده بود.
واقعیت اینست که ریشه هنجارشنکنی های اخیر در میان بخشی از جامعه هنرمند و ورزشکار دلائل متنوع دارد و نباید با همه یکسان برخورد کرد.
بخشی قابل اعتنایی از این رفتارها ریشه در بیماری های فردی دارد. یا عزت نفس پائین و خودتحقیری و بی هویتی و یا ترس از فشار اطرافیان و هراس از هجمه های سازمانی و یا عطش پایان ناپذیر دیده شدن و خودنمائی و غیره. این گروه را باید از افرادی که مساله اعتقادی دارند یا دنبال مبارزه ایدئولوژیک هستند و یا پول گرفته اند و اجیر شدند متفاوت دانست.
اما چند ملاحظه را باید به این نسخه سنجیده و هوشمندانه آقای قاضی و در اصل مواجهه عدلیه اضافه کرد؛ خاصه اینکه این روزها مجلس در حال تصویب لایحه عفاف و حجاب است و از این منظر مخاطب این متن است.
برخورد با ایندست مسائل باید پنج وجه توامان داشته باشد.
اول اینکه به ریشه خطای فرد باید توجه کند. درمان را نمی توان بی اعتنا به مرض نسخه کرد. حکم اخیر آقای قاضی از این منظر اهمیت دارد.
دوم اینکه مجازات در هر سطحی باید بازدارنده باشد. هرچه هست باید مانع تکرار شود. باید در ادراک عمومی سخت ارزیابی شود که دیگری جرئت تکرار آنرا نداشته باشد.
سوم اینکه مجازات نباید بی اعتنا به اصل موضوع باشد. مثلا شکستن حرمت پرچم توهین به همه داشته های یک ملت است. توهین به یک نماد دینی و ایرانی است. اینکه مجرم چه نیتی داشته و چه مرضی، نافی شکستن حریم ها نمی شود. آدمی که قتل می کند ولو بیماری روحی داشته باشد اما مرتکب قتل نفس شده و جان یک انسان را گرفته است.
چهارم نسبت این خطا با گناهان بزرگتر است. یک تخلف فردی وقتی در خدمت دشمن می رود تبدیل به یک پروژه امنیتی می شود. ممکن است صدای بوق ممتد صرفا یک خطای راهنمائی رانندگی باشد و مقابل بیمارستان حکم بی اخلاقی پیدا کند اما وقتی اجابت خواست دشمن می شود معنایش تغییر می کند و گناه سیاسی و امنیتی می شود.
پنجم و در نهایت اینکه ایندست احکام باید جلوی چشم مردم باشد. قاطع و به هنگام. علت نیز روشن است. این خطاها اول از همه موجب جریحه دار شدن احساسات عمومی می شود و از اینجهت زمان برخورد و علنی سازی آن اهمیت دارد.
خلاصه اینکه برخورد با ایندست موضوعات باید هم فرد را ببیند و هم جامعه. هم درمان باشد و هم پیشگیری. هم عمل را ببیند و هم اثر آن و ...
#محسن_مهدیان
🇮🇷
📝 تعریف و تمجید داریوش ارجمند از آیت الله رئیسی
🍃🌹🍃
🔻داریوش ارجمند، بازیگر تلویزیون:
🔹ایران این روزها در چند قرارداد جهانی و منطقهای شریک است که این فعالیتها مهم و از برکت وجود آقای رئیسی این سید بزرگوار است. خداوند حفظش کند.
🔺برخلاف همه بوق و کرنا و تبلیغات خارجی، فعلا به برکت وجود آقای رئیسی در خاورمیانه تک و بزرگ هستیم.
🔺️آیا تهاتر محصولات پتروشیمی نفت در برابر غذا است؟!
🔹رئیس جمهور از تهاتر محصولات پتروشیمی با کالای اساسی در جریان سفرش به آفریقا خبر داده است؛ رسانه ها و اکانتهای اصلاح طلب همنوا با VOA ، BBC و اینترنشنال موضوع را دست گرفته و با تمسخر، آن را نفت در برابر غذا مینامند!
🔹اولا تهاتر یکی از راه های ارزشمند رها کردن کشور از فشارهای دشمن و دلار زدایی از مبادلات در دوران تحریم است که اجرای آن بدون دغدغه صورت میگیرد، ضمن اینکه کشور نیازمند تراکنش های بانکیِ مشمول تحریم و زیر نظر آمریکا هم نمیشود. ثانیا چه کسی گفته تهاتر محصولات پتروشیمی نفت در برابر غذا است؟
🔹مثلا اگر ما کود شیمیایی به آفریقا بفرستیم و غلات دریافت کنیم، این نفت در برابر غذا است؟ #رئیسی از تهاتر محصولات پتروشیمی در برابر کالای اساسی سخن به میان آورده و کشور ما سالانه بیش از ۱۵ میلیارد دلار کالای اساسی وارد میکند؛ یعنی باید ۱۵ میلیارد دلار پول نقد بدهیم و کالای اساسی وارد کنیم؛ خب مگر مثل این غربگرایان بیماریم پول نقد تحریمی که امکان تبادلش با دشواری های زیادی همراه است را برای کالای اساسی بدهیم وقتی میشود با محصولات صادراتی مان تهاترشان کنیم؟!
🔹با این روش نه صادرات ما در پیچ و خم تراکنش های بانکی بلوکه میشود، و نه وارداتمان مشمول مصیبت های تحریمی خواهد شد! اگر تهاتر حداقل بتواند میزان واردات کالای اساسی ما را پوشش دهد، به این معنی است که در وانفسای کمبود ارز و مصیبت جابجایی پول، ۱۵ میلیارد دلاری که قرار بود خرج واردات کالا کنیم [و احتمالا بسیاری از آن در تراکنش ها گیر میکرد] در جیب خودمان باقی میماند!
🔹رسانه های معاند آن سوی آبی که تکلیفشان مشخص است، اما واقعا نمیدانم مشکل اصلاح طلبان با تهاتر چیست؟! آیا از دلار زدایی و گریز کشور از دام تحریم ها ناراحتند؟ چرا باید یک ایرانی از تضعیف قدرت دلار عصبانی شود؟!
🔹حالا که به اینجا رسید بگذارید باز هم توضیح دهم! آن ۱۵ میلیارد دلاری که مربوط به واردات کالای اساسی بود و گفتیم با تهاتر در جیب دولت میماند که یادتان هست! آن را بگذارید کنارِ درآمد نزدیک به ۴۰ میلیارد دلاری دولت #رئیسی در طول یک سال که عمدتا با فروش نقدی نفت و دور زدن تحریم به دست آمده است! این شد حدود ۵۵ میلیارد دلار!
🔹حالا من از شما میپرسم؛ کل درآمد روحانی در سال آخر دولتش چقدر بوده است که اکنون اصلاح طلبان اینگونه بلبل زبانی میکنند؟! شاید باورتان نشود: فقط ۵ میلیارد دلار! آدم این درد را کجا ببرد؟ اینهایی که تهاتر را مسخره میکنند از کجا آمده اند؟ خدایشان کیست؟ به کدام عملکردشان مینازند؟!
🔹در پایان یک بار دیگر تاکید میکنم بیش از ۹۰ درصد نفتمان را نقدی فروخته ایم و پولش را وارد کشور کرده، خرج بدهی های روحانی، پروژه های سنگینِ رها شده، و صدها آوار دیگرِ بر زمین مانده کرده ایم! مصیبت یکی دوتا نیست، اما رییسی واقعا در حال جهاد و نبرد اقتصادی است.
#عبدالرحیم_انصاری