🌐 مشکل اصلی در موضوع جزایر سهگانه کجاست؟
✍صابر گلعنبری:
🔹در مناقشات داغ این روزها پیرامون همراهی روسیه با امارات در مساله جزایر سه گانه آنچه مغفول مانده این واقعیت است که امروزه روسیه روابط با امارات را واجد منافع و فرصتهای بیشتری میداند و معتقد است که به هر حال اگر هم در چنین مسائل اختلافی این گونه موضعگیری کند، منافعش با امارات را تضمین و پایدارتر میکند و در مقابل هم احتمالا آن را فاقد هزینه برای روابط خود با تهران میپندارد.
واقعیت این است که در دنیای امروزی سیاست، بازیگران به دنبال تحقق حداکثری منافع خود هستند و در مسائل اختلافی بینالمللی هم بیشتر به سمت طرفی غش میکنند که این منافع را بیشتر تامین میکند.
بیتوجهی به امر اقتصاد و سیاست خارجی توسعهگرا و اقتصاد محور در طول چند دهه متمادی موجب شده است که مزیتهای راهبردی بالقوه ایران به شکل مطلوبی فعلیت و عاملیت پیدا نکند و در نتیجه آن، منافع روابط با ایران چنگی به دل بازیگران خارجی نزند و از یک مزیت منفعت آور به دلیل تنشها و تحریمهای مستمر به تهدیدی برای اقتصاد این کشورها فرو کاسته شود. به تبع این وضعیت نیز بازدارندگی نرم کشور آسیب دیده است.
در نتیجه عدم ادراک اهمیت مولفه اقتصاد در ساخت قدرت و بازدارندگی در دنیای مدرن همچنان سیاستگذاری و سیاستورزی بر مدار مولفههای سنتی قدرت و غفلت از مولفههای نوین میچرخد؛ اما در مقابل، بازیگران عرب خلیج فارس در این چند دهه با درک مفاهیم و مولفههای نوین ساخت قدرت و بازدارندگی نرم، در نتیجه حکمرانی اقتصاد محور و توسعهگرا از منابع نفت و گاز به گونهای در عرصههای مختلف اقتصادی مزیتسازی کردند که امروز واجد مزیتهای غیر نفتی زیادی شدهاند که در ترازوی دیگر کشورها بر مزیتهای روابط با ایران میچربد.
بر این اساس هم این کشورها در کنار روابط تاریخی با بلوک غرب، روابطی را نیز به ویژه در دو دهه اخیر با قدرتهای دیگر از چین و روسیه و هند گرفته تا ژاپن، کره جنوبی، اندونزی و ترکیه پیریزی کردهاند. در واقع غافلگیر شدن از این روابط رو به رشد، ناشی از عدم شناخت واقعیتهای این منطقه در چند دهه اخیر و صرف شناخت از این کشورها و سیاستهای آنها در چارچوب پیشفرضهای تاریخی و کلیشهای چون وابستگی به غرب و آمریکا است؛ در حالی که آنها از ابتدای هزاره سوم آرام و پیوسته مناسبات خود را با چین، روسیه، هند و دیگر قدرتهای آسیایی از کانال اقتصاد توسعه دادند.
از این رو، روابط کشورهای عربی خلیج فارس با قدرتهای غیر غربی به ویژه چین، هند و روسیه از خاستگاه موازنهسازی منطقهای به نحوی است که اگر هم فردا روزی نفوذ و تاثیرگذاری آمریکا در خاورمیانه در حد قابل توجهی کاهش یابد و یا آمریکا کلا از منطقه خارج شود که بسیار بعید است، باز قدرتهای شرقی همان نقش آمریکا را در سطح منطقه در نتیجه منافع در هم تنیده دو سویه و لو به اشکال دیگری ایفا خواهند کرد.
نگاهی گذرا به حجم تجارت کشورهای عربی خلیج فارس با قدرتهای غیر غربی گواهی بر این مدعاست. به عنوان مثال، تجارت تنها امارات با چین در سال گذشته ۹۹ میلیارد دلار ـ چند برابر ایران ـ بوده و با هند نیز به ۸۵ میلیارد دلار رسیده است؛ در حالی که تجارت هند با ایران تنها ۵ میلیارد دلار است.
حجم تجارت امارات و روسیه هم در سال گذشته با رشد ۹۵ درصدی به حدود ۱۰ میلیارد دلار یعنی حدود سه برابر ایران رسید. ابوظبی بیشترین بهره را از جنگ اوکراین برده و از زمان شروع جنگ میزبان صدها میلیونر و سرمایهگذار روسیه بوده است. همچنین در حالی که مراودات تجاری ایران با ژاپن و کره جنوبی تقریبا به صفر رسیده، اما تجارت امارات با دو کشور به ترتیب به ۵۴ میلیارد دلار و ۵.۱ میلیارد دلار رسیده است.
امروز وقتی کشوری مثل امارات حجم تجارت خارجیاش ۵۹۹ میلیارد دلار یعنی شش برابر ایران است و اخیرا در فهرست موسسه بینالمللی توسعه مدیریت IMD صاحب لقب دهمین اقتصاد رقابتپذیر جهان شده و قطر و عربستان نیز در جایگاه دوازدهم و سیزدهم قرار گرفتهاند؛ در حالی که در آن نامی از چین و ژاپن و کره جنوبی نیست، طبیعی است که کشورها و قدرتهای بزرگ با هدف سهیم شدن در تجارت گسترده شیخ نشینها از جمله امارات، جذب سرمایههای کلانشان و کسب دوستی آنها رقابت و لو از کیسه ایران خرج کنند. همین رئیس جمهور کره جنوبی که در ژانویه گذشته به امارات رفت و از بن زاید قول سرمایهگذاری ۳۰ میلیارد دلاری گرفت، طی اظهاراتی در آنجا ایران را بزرگترین دشمن امارات خواند.
همین مزیتها و فرصتهاست که اخیرا برای پنجمین بار طی نه سال گذشته نخست وزیر هند را به امارات کشاند. از این جهت هم بعید نیست که هند نیز بعد از چین و روسیه در آینده مواضعی مشابه در خصوص مسائل اختلافی منطقهای اتخاذ کند.
⭕️ به مناسبت سالروز پذیرش قطعنامه 598
♦️خاطره منتشر نشده رهبری از جلسهای که برای تحمیل قطعنامه به حضرت امام(ره) تشکیل شده بود
♦️من خاطرهای از امام(ره) دارم که هیچ کس این را نمیداند؛ یعنی آن روز، چند نفر دیگر هم بودند، ولی هیچ کس نگفته است. مطلبی به امام(ره) گفته شد، امام(ره) گفتند که خیلی خوب؛ پس من کنار میروم، شما یکی دیگر را سرِکار بیاورید و هر کاری خواستید، بکنید! یعنی گاهی کار به اینجاها میرسید! البته آن قضیه، قضیه جنگ بود که این بخش از خاطرة مسئلة جنگ، تا به حال به هیچ کس هم گفته نشــده و هیچ کس هم نمیداند. من نمیدانم یاد آن آقایان هم هســت، یا نه؛ بنده یادم اســت.
♦️همانجا هم بیرون آمدم و یادداشت کردم که وقتی شرح وضع کشور را میدادند که آقا اینجوری است، اینجوری است؛ اولین حرف امام این بود که خیلی خوب؛ من کنار میروم! بحمدالله عکس العمل ما به صورتی بود که میتوانســت در مقابل این حرکت امام(ره) یک چیزی به حساب بیاید.
✅ امروز آخر ذی الحجة نماز با فضیلتی دارد که هر کس این نماز و دعای بعد از آن را بخواند؛ شیطان فریاد میزند: وای بر من آنچه در این سال بر ضدّ او رنج بردم، همه را خراب کرد و سالی که گذشت برای او گواهی میدهد که سالش را به خیر پایان داد.
💠 سید بن طاووس در کتاب «اقبال الاعمال» براساس یک روایت ذکر کرده است که دو رکعت نماز بخوان و در هر دو رکعت بعد از سوره «حَمد»:
🔸«ده مرتبه» «قُلْ هُوَ اللّٰهُ أَحَدٌ» و
🔸«ده مرتبه» «آیتالکرسی»
🔸 و بعد از نماز این دعا را بخواند:
اللّٰهُمَّ مَا عَمِلْتُ فِی هٰذِهِ السَّنَةِ مِنْ عَمَلٍ نَهَیْتَنِی عَنْهُ وَلَمْ تَرْضَهُ وَنَسِیتُهُ وَلَمْ تَنْسَهُ وَدَعَوْتَنِی إِلَی التَّوْبَةِ بَعْدَ اجْتِرائِی عَلَیْکَ، اللّٰهُمَّ فَإِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ مِنْهُ فَاغْفِرْ لِی، وَمَا عَمِلْتُ مِنْ عَمَلٍ یُقَرِّبُنِی إِلَیْکَ فَاقْبَلْهُ مِنِّی، وَلَا تَقْطَعْ رَجائِی مِنْکَ یَا کَرِیمُ.
خدایا، آنچه در این سال انجام دادم، از عملی که مرا از آن نهی کردی و به آن راضی نبودی و من آن را فراموش کردم، ولی تو فراموشش ننمودی و پس از گستاخیام بر تو، مرا به توبه دعوت کردی، خدایا من از تو آمرزش میخواهم، پس مرا بیامرز و آنچه انجام دادم از عملی که به تو نزدیکم کند، از من قبول کن و امیدم را از خودت قطع مکن،ای بزرگمنش مهماننواز.
👈 نمازهای مستحبی را می توان نشسته یا در حال حرکت نیز خواند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍دفاع جانانه داریوش سجادی از ایران در مناظره جنجالی با مزدور شبکه تروریستی اینترنشنال؛ نوریزاده آچمز شد!
✋
ادبیات قدرتمند و بدون تعارف ایران با روسیه
🔺در نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس و روسیه در مسکو بندی گنجانده شد که اگرچه جزایر سه گانه کشورمان را متعلق به هیچ جای دیگری ندانسته بود، اما رفع اختلافات را به گفتگو و مراجعه به نهادهای بین المللی توصیه میکرد.
🔹اما جمهوری اسلامی همین اندازه را نیز توهین به ایرانیان دانست و گفت تمامیت ارضی ایران چیزی نیست که درباره آن با کسی وارد مذاکره شویم. جزایر سه گانه به ایران تعلق ابدی دارند و جمهوری اسلامی هرگونه گستاخی در این خصوص را بر نمی تابد. بلافاصله پس از آن نشست کذایی، سفیر روسیه در تهران احضار، و مراتب ناخرسندی ایران با قاطعیت به وی ابلاغ میشود.
🔹سپس روسها سعی میکنند با توضیحاتی اشتباه خود را جبران نمایند و طوری رفتار کنند که ضمن به دست آوردن دل ایرانیها، در نزد اعراب حاشیه خلیج فارس نیز بابت آن ماجرا و بندی که در بیانیه آمده بود ضایع نشوند.
🔹 امروز اما وزیر خارجه جمهوری اسلامی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه سلطنت عمان، ضمن بیان تعلق ابدی جزایر سه گانه به جمهوری اسلامی، آب پاکی را روی دست روسها ریخت و به صورت علنی اعلام کرد توضیحات روسیه در این خصوص را کافی نمیدانیم.
🔹این در واقع ادبیات قدرت است که وزیر خارجه ایران بدون هرگونه مماشات و مسامحه در برابر روسها به کار میگیرد و ضمن دفاع قاطعانه از تمامیت ارضی کشورمان، به آنها میفهماند آنکه در موضع ضعف قرار دارد جمهوری اسلامی نیست؛ ما درباره آب و خاک خود با کسی تعارف نداریم، و روسها بهتر است در بیان مواضع خود با احتیاط بیشتری رفتار نمایند.
✍ عبدالرحیم انصاری
مواضع اصولی و واکنشهای حرفهای وزیر امور خارجه ایران و رئیس شورای راهبردی روابط خارجی و سایر چهرههای انقلابی درباره موضع غلط روسیه در خصوص جزایر سهگانه نشان داد اتهام مشارکت بیحساب و کتاب با روسیه به دولت کنونی و جریان انقلابی نمیچسبد.
#جزایر_سه_گانه
#دیپلماسی_عزتمندانه
💢خاندوزی: غفلت ۱۰ ساله از بازارهای آفریقا پایان یافت
🗣سخنگوی اقتصادی دولت:
🔸با تلاشهای دولت مردمی، تجارت با آفریقا در مدت ۲ سال به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار افزایش پیدا کرد و امیدواریم تا سال آتی به سطح بسیار بالاتری از تجارت با قاره سیاه برسیم. هماکنون فرانسه ۲۷ برابر ایران، آمریکا ۴۰، چین ۱۵۰، ترکیه ۱۹ برابر و برزیل ۱۲ برابر ایران به آفریقا صادرات دارند.
🔹در بهار امسال نسبت به بهار سال گذشته حدود ۷۲۸ هزار نفر به جمعیت شاغلین کشور افزوده شده است. کاهش نرخ بیکاری در بهار امسال همزمان با بالارفتن جمعیت فعال و افزایش نرخ مشارکت اقتصادی بود. نرخ بیکاری در ۲۵ استان کشور کاهش پیدا کرده و در ۲۴ استان تک رقمی شده است.
🔸نرخ مشارکت اقتصادی در بهار امسال نسبت به بهار سال گذشته ۰.۳ درصد افزایش پیدا کرده است.نرخ بیکاری جوانان کشور، یعنی بازه سنی ۱۵ تا ۲۴ سال نیز نرخ بیکاری از ۲۴ درصد به ۲۱.۶ درصد کاهش پیدا کرده. نرخ بیکاری در فارغ التحصیلان نیز با کاهش ۱.۱ درصد به ۱۲.۱ درصد رسیده است.
💢هيئت جاي چيست؟!
✍🏻مهدی سعیدی
🔹محرم از راه رسیده است و بار دیگر در هر کوچه و برزن به نام اباعبدالله(علیهالسلام)، تکایا و هیئات مذهبی برپا گردیده است. همه آنها که دل در گرو نام حسینبن علی(علیهالسلام) و خاندان عصمت و طهارت دارند در محفلی بزرگ به نام «هیئت» گرد هم خواهند آمد. هیئت آن اجتماعی مردمی است که در مراحل مختلفی تاریخ تشیع کارکردهای مختلفی داشته است. روزگاری پرچمداران احیاء نام اهل بیت(علیهالسلام) بوده، روزگاری به سنگری برای مقابله با تهاجم اجنبی بدل شده و زمانهای پایگاه مبارزه با طاغوت و مجاهدت برای تشکیل حکومت اسلامی قرار گرفته است.
🔸امروز آنچه در صدر مسائل هیئتها قرار دارد، جهتگیری کلی محتوا و مطالبی است که در این مجالس در قالب سخنرانی و مداحی ارائه میشود و انتظار آن است که محتوای این جلسات در راستای اقامه امر سیدالشهداء(ع) و مبتنی بر اهداف و آرمانهای نهضت حسینی باشد. همانطور که هر فرصتی اگر در مسیر درست به خدمت گرفته نشود، میتواند تبدیل به تهدیدی شود، هیئتهای مذهبی نیز که یکی از مهمترین پایگاه تبلیغ و ترویج آموزههای مکتب اهل بیت(ع) است اگر با مراقبت همراه نباشد میتواند به انحراف کشیده شود!
🔹در سالهای اخیر جریانهایی انحرافی تلاش کردهاند تا هیئات مذهبی را از روح و جوهره خود جدا سازند. یکی از این جریانها که توسط حکیم فرزانه انقلاب اسلامی به جریان «تشیع انگلیسی» شهرت یافته است، الگویی از هیئتداری را ارائه میکند که میتوان آن را «هیئت سکولار» نامید.
🔸در هیئت سکولار، قرائتی از نهضت امام حسین(ع) ارائه میشود که در آن نسبتی بین اسلام و سیاست وجود ندارد و این در حالی است که رکن اساسی نهضت حسینی مبارزه با قدرت فاسد و حاکمیت ناخلفی است که به زور بر جایگاه صالحان و انبیاء و اولیاء الهی تکیه زده بود.
🔹حکیم انقلاب تکلیف را در این زمینه به خوبی مشخص کردهاند. ایشان در پاسخ به این سؤال که: «هیئت جای چیست؟» میفرمایند: «جای جهاد. هیئت، کانون جهاد است؛ جهاد فیسبیلالله، جهاد در راه احیای مکتب اهل بیت(ع)، مکتب امام حسین(ع)، مکتب شهادت. خب ائمه(ع) چه جور جهادی میکردند؟ ائمه جهاد نظامی که نمیکردند؛ جز معدودیـ فقط حضرت امیرالمؤمنین(ع)، امام حسن مجتبی(ع) و حضرت امام حسین(ع) با شمشیر جنگیدندـ بقیه ائمه که با شمشیر نجنگیدند؛ جهادشان چه بود؟ «جهاد تبیین»؛ همین که بنده مکرر تکرار میکنم تبیین یا جهاد تبیین، تبیین کنید، روشنگری کنید. هیئت، محل جهاد تبیین است.»
#بیحجابی_عامل_پیشرفت_نیست
برخلاف تبلیغات و تصورات غلطی که ایجاد شده، در رژیم پهلوی ورزش بانوان به صورت رسمی و ملی جایگاه چندانی در بین سیاستهاشون نداشت.
کمیته ویژه ورزش بانوان در ابتدای دهه ۶۰ (یعنی اوایل انقلاب اسلامی) تشکیل شد؛ یعنی در رژیم پهلوی این مسئله اصلا مهم نبوده!
بعد از تشکیل کمیته ورزش بانوان؛ خانمها افتخارات زیادی رو در رشتههای مختلف کسب کردند.
به جدول نگاهی بندازید و تفاوتها رو خودتون ببینید.
#ورزش_بانوان
#حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۷ تیر سال ۱۳۶۷ برای انقلابیها روز تلخی بود.
روزی که امام عزیز با پذیرش #قطعنامه۵۹۸ جام زهر را نوشید!
سعید قاسمی: در ۸ سال جنگ تحمیلی ۱۲۰۰۰ اسیر دادیم، در چند روز بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ (جام زهر) هم ۱۲۰۰۰ اسیر!
اما این ها را در تاریخ سانسور کرده اند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 پیشنهاد میشود قبل از شروع ماه #محرم، این کلیپ رو ببینید، تا بتونید محرم رو واقعی و خوب درک کنید.
🍃🌹🍃
🇮🇷
📝 ردپای سیاست های غلط گذشته در مشکلات امروز اقتصاد کشور
🍃🌹🍃
🔻سخنگوی اقتصادی دولت در پاسخ به این سوال که بصورت کمی چه میزان از مشکلات امروز به دولتهای قبل بر می گردد:
🔸تلاش دولت و تیم اقتصادی این بود که در مرحله اول سراغ اصلاحاتی برود که ماحصل بی عملیها و یا اقدامات منفی ادوار گذشته است.
🔹خیلی از افراد به دولت انتقاد میکردند که چرا در سال اول سراغ اصلاح ارز ترجیحی رفتید. اما این اقدام به منظور اقدام در اصلاح یکی از اشکالات به ارث رسیده از گذشته بود.
🔸ناترازی در انرژی مانند برق به دلیل کم کاری ادوار گذشته در سرمایهگذاری و توجه به زیر ساختها بود که این دولت خود را در مرتفع کردن آن مسئول دانست.
🔹کسریها و ناترازیهای صندوقهای بازنشستگی میراث ادوار گذشته است که این دولت در تلاش است تا بخشی از اصلاحات مربوط به آن را از طریق برنامه هفتم پیگیری کند.
🔸در حوزه ناترازیهای بانکی و همچنین مشکلات بوجود آمده در حوزه مسکن دولت سیزدهم میراثدار بدعملیها و بی توجهیهای گذشته است.
🔹شواهد نشان میدهد که بخش مهمی از مشکلات امروز مانند سفته بازی و جولان سوداگری در بازارها ماحصل تصمیمهای ناصحیح و بی توجهیهای گذشته است.
🔺البته مردم از بنده به عنوان سخنگوی اقتصادی دولت و وزیر اقتصاد بیش از اینکه به دنبال محاسبه تقصیر دولتهای سابق باشم توقع دارند که صلاحات ساختاری را برای حل مشکلات موجود پیگیری کنم که در حال پیگیری هستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاش اُفتد به دلش، خواهر خود را نَبَرد
یا اگر بُرد ، دگر دختر خود را نبرد
چند روزی نگذشتهست پسر دار شده
یارب ای کاش، علی اصغر خود را نبرد
💢درآمد ۱۰ میلیارد دلاری توریسم درمانی
🗣معاون درمان وزارت بهداشت گفت:
🔸در سال گذشته ۱/۲ میلیون نفر مراجعه از کشورهای خارجی به ایران برای درمان داشتهایم که یک میلیارد دلار درآمد از این مراجعات حاصل شده است.
🔹هدفگذاری ما کسب درآمد ۵ تا ۱۰ میلیارد دلاری در سال از راه گردشگری سلامت است.
🔸بیشترین مراجعات بیماران خارجی به ایران، برای درمان ناباروری، مشکلات زنان و زایمان، چشم پزشکی ارتوپدی، زیبایی و جراحیهای اطفال و جراحی قلب است.
زمانی بود که برای طرح #از_نیل_تا_فرات برنامه داشتن و میخواستن تمام این سرزمین هارو اشغال کنن؛
الان رسیدن به جایی که افتخار می کنن به اینکه با یه باک بنزین میشه کشورشون رو طی کرد...😊
بدون شک شاهکار ادبی #محتشم برای امام حسین (ع)در کل تاریخ تشیع نظیر ندارد
اما در دوران معاصر شاید #عمان_سامانی بی نظیر باشد با این تفاوت که محتشم حزن آلود و عمان حماسه سروده است.عمان در توجیه ورود امام به جنگ نظامی و ناچار بودن در دست بردن به شمشیر چه زیبا تمثیل می آورد :
شد چو بیمار از حرارت ناشکیب
مصلحت را، خون ازو ریزد، طبیب
چونکه فاسد گشت خون اندر مزاج
نیشتر باشد بکار اندر علاج
در مزاج کفر شد، خون بیشتر
سر بر آور، ای خدای را نیشتر
عمان با پدر بزرگ پدرم در حوزه علمیه اصفهان هم درس بودند.در دهه عاشورا از ایشان بیشتر خواهم نوشت
#محرم
✍دکتر عبداله گنجی
لطفا به تحریم کننده هم اخمی بکنید
برخی طوطی وار عبارت "نفت در برابر غذا"را برای تحقیر ملی یا فشار برای زانو زدن مقابل خارج شدگان از برجام به کار می برند.حالا حقیقت چیست؟
نفت در برابر غذا یکبار در جهان با قطعنامه٩٨۶ شورای امنیت سازمان ملل از سال١٩٩۵تا٢٠٠٣خاص عراق اجرا و مشروعیت حقوقی-بین الملی داشت.حالا چگونه؟ با کدام قطعنامه؟
ثانیا:عمده نفت ایران به چین صادر می شود که مواد غذایی در قبال آن وارد نمی شود
ثالثا:دولت قبل در برجام روش پرداخت اینتکس یا دالان مالی نفت در برابر خرید نظارت شده غرب را پذیرفته بود که همان هم اجرا نشد
رابعا:کلیشه ای ها تهاتر نیسان با محصولات کشاورزی را هم نفت در برابر غذا اعلام کردند
خامسا:طبق بند ١٠ اقتصاد مقاومتی موقع تحریم و بسته بودن سوئیف، تهاتر کالا برای بی اثر کردن و دو زدن تحریم راهبرد است
سادسا:محصول غذایی خارجی جدید در بازار ایران می بینید؟
تهاتر مهمترین راه ناکامی دشمن در تحریم است.نفت یک محصول تهاتری در کنار محصولات دیگر ایران است.لطفا به تحریم کننده هم اخم کنید.نقی بزنید.
🇺🇸برگ دیگری از تفکر الحادی و ضد توحیدی غرب لیبرالیسم👇🏼‼️
بر اساس آخرین برآورد پنتاگون در سپتامبر ۲۰۲۲، روزانه به طور میانگین بیش از ۴۵ مرد در نیروهای مسلح مورد تجاوز جنسی قرار میگیرند، طبق همین گزارش پنتاگون، تجاوز جنسی به زنان در روز به ۵۳نفر افزایش یافته
🔹 تجاوز جنسی مردان در ارتش آمریکا ۲۰ برابر این آمار است ولی بسیار کمتر گزارش شده است، و اینها آمار گزارش شده می باشد❗️
🔹 بر طبق این گزارش یک سرباز نیز عنوان کرده است در اوکلاهاما ۲۲ مرتبه مورد تجاوز قرار گرفته است!
پرسمان
⭕️ این مملکت را امام زمان(عج) نگه داشته/ فکر نمیکردم یک روز فیلمهای بیمحتوا پرفروش شود/ وقتی افراد متعهد حذف میشوند بحث تحریم جشنواره پیش میآید
جعفر دهقان، بازیگر یوسف پیامبر و مختارنامه:
🔸من اصلا فکر نمیکردم روزی سینمای ما به این سمت برود که یکسری فیلمهای سطحی، نازل و بیمحتوا، پرفروش شود اما یکسری کارهای ما که هدفهای انقلاب را دنبال میکرد بیاهمیت میشود
🔹وقتی افراد متعهد حذف میشوند و دلسوزان انقلاب در گوشه عزلت رها میشوند، نتیجهاش این میشود که با کوچکترین اتفاقات، برخی اهالی سینما با سینما قهر میکنند، جشنواره را تحریم میکنند، فیلم کار نمیکنند و کار کمرنگ میشود.
🔹چرا تلویزیون باید منتظر باشد پنج سال دیگر سلمان فارسی تمام شود، بعد فیلم بسازیم؛ چون بودجه نداریم؟ چرا بودجه نیست؟ مگر نه اینکه کار فرهنگی ارزشش از مسائل دیگر بهمراتب بیشتر است
🔸مسئولان ما باید حواسشان جمع باشد. آنها باید بچههای انقلابی را حمایت کنند. امروز برخی افراد وارد سینما میشوند که هیچ علمی از این هنر ندارند. امروز بعضیها با پارتیبازی و پول، بازیگر میشوند. اما آیا سینمای ما با پارتی درست میشود؟!
🔹مسئولان بدانند سینما را کسانی درست میکنند که هنوز به ارزشهای خود پایبند هستند، اگر به این بچهها نگاه کردید، موفق هستید
🔸این مملکت را امام زمان(عج) نگه داشته، زور نزنیم. بیاییم با مردم و انقلاب همراه شویم. یک مقدار دلمان برای انقلاب و این چیز باارزش بسوزد. این را حفظ کنیم. تمام دنیا میخواهد ما را زمین بزند اما شر دشمن به سمت خودش برمیگردد
🔹چون کشور ما دشمن زیاد دارد. شما اگر بخواهید انقلاب را حفظ کنید، برایش باید هزینه کنید، برای نگهداشتن یک چیز باارزش باید از آن دفاع کرد، تلاش کرد و جنگید، پس این هزینه دارد. اگر اینها ارزش نداشت ما هشت سال با دنیا نمیجنگیدیم، هشت سال از همه چیزمان گذشتیم و هزینه کردیم و خسارتها دیدیم و بلاها سرمان آمد اما ایستادیم و نگاه داشتیم. الان هم همین است باید هزینه داد
https://www.jahannews.com/news/844274
تبیین راهبرد شیعه در اولین روز سال قمری توسط امام رضا علیه السلام
🔹ریّان بن شبیب می گوید: در اوّلین روز محرّم بخدمت امام رضا علیه السّلام رسیدم، حضرت فرمودند: آیا روزه هستى؟ عرض کردم: خیر، فرمود: امروز، روزى است که زکریّا علیه السّلام پروردگارش را خواند و گفت: «رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ» (پروردگارا! فرزندى پاک به من مرحمت فرما، همانا تو دعاى بندگان را می شنوى / آل عمران 38) و خداوند دعاى او را مستجاب کرد و به ملائکه دستور داد که به زکریّا - که در محراب در حال نماز بود - بگویند که خدا به تو یحیى را مژده مى دهد، پس هر کس این روز را روزه بدارد و سپس دعا کند، خداوند همان طور که دعاى زکریّا را مستجاب کرد، دعاى او را نیز مستجاب مى کند، سپس فرمود: اى ابن شبیب! محرّم ماهى است که اهل جاهلیّت به احترام آن، ظلم و جنگ را حرام کرده بودند ولى این امّت، احترام آن و احترام پیغمبر خود را حفظ نکردند، در این ماه اولاد او را کشتند و زنانش را اسیر کردند و وسائلش را غارت نمودند، خداوند هرگز این کارشان را نبخشد! اى ابن شبیب! اگر می خواهى گریه کنى، بر حسین بن علىّ ابن ابی طالب علیهما السّلام گریه کن ...
اى ابن شبیب! اگر طوری بر حسین گریه کنى که اشکهایت بر گونه هایت جارى شود، خداوند هر گناهى که مرتکب شده باشى؛ چه کوچک، چه بزرگ، چه کم و چه زیاد، خواهد بخشید.
اى ابن شبیب! اگر دوست دارى پاک و بدون گناه به ملاقات خدا بروى، به زیارت حسین برو.
اى ابن شبیب! اگر دوست دارى با پیامبر اکرم صلى اللَّه علیه و آله در غرفه هاى بهشت همراه باشى، قاتلان حسین را لعنت کن.
اى ابن شبیب! اگر دوست دارى ثوابى مانند ثواب کسانى که همراه حسین بن علىّ علیهما السّلام شهید شدند داشته باشى، هر گاه بیاد او افتادى بگو: «یا لَیْتَنِی کُنْتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِیماً» (اى کاش با آنان مى بودم و به فوز عظیم می رسیدم).
اى ابن شبیب! اگر دوست دارى با ما در درجات عالى بهشت همراه باشى، در اندوه ما اندوهگین و در خوشحالى ما، خوشحال باش، و بر تو باد به ولایت ما، زیرا اگر کسى سنگى را دوست داشته باشد، خداوند در روز قیامت او را با آن سنگ محشور خواهد کرد.
🌴پیام ها(راهبردهای) این روایت:
1⃣. ارتباط با خدا با دعا و روزه و فراموش نکردن ايام الله ها.
2⃣. حفظ حرمت ماههای حرام( حفظ حرمت ماههای حرام در هر زمانی اقتضای فقهی و اخلاقی خاص خودش را دارد)
3⃣. جهت گیری گريه ها و زیارت ها به سمت امام حسین علیه السلام باشد.
4⃣.معیار حب و بغض ها امام حسین علیه السلام و دوستان و دشمنان آن حضرت است
5⃣. معیار هیجانات و عواطف، حزن و شادی ائمه است.
6⃣. تبری از دشمنان و تولی و پیوند با ولایت ائمه علیهم السلام
#محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
#امام_رضا_علیه_السلام
#راهبرد_شیعه
✍ #موسی_سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هوشیار_باشیم
‼️هم کلمه اسلام زیباست
‼️هم کلمه رحمانی
اما،،،
✅امام خامنه ای :
اسلام رحمانی کلید واژه ای است برای نشر مفاهیم لیبرالیسم...