پیام سیدمحمدخاتمی درباره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
🔹سیدمحمدخاتمی در پیام ویدئویی، با اشاره به فسادستیزی و شایستهسالاری دکتر پزشکیان در کنار ویژگیهای برجسته راستگویی، پاکدستی، پاکدامنی، مردمداری و عدالتخواهی خاطرنشان کرد: آمدن و آوردن رویکردی به صحنه که درد مردم را دارد و عزم آن را دارد که با کمک خود مردم و فرزندان شایسته مردم به درمان بپردازد و انشاءالله شجاعت اقدام را دارد، امیدبخش و نویددهنده به آیندهای بهتر است.
🔹در انتخابات گذشته رأی ندادم و با اکثریتی که احساس می کند گوشی برای شنیدن صدای او و دست توانایی برای رفع مشکلات او وجود ندارد همصدا شدم
🔹اینک فرصتی پیش آمده که امیدوارم روزنه ای باشد به فضایی که در آن صدای اکثریت شنیده شود و تفاوتی هرچند اندک در فضای کنونی پدید آید
🔹پزشکیان راستگو، پاکدست، پاکدامن، مردمی، عدالتخواه، فسادستیز و شایستهسالار است
🔹این بنده کوچک خداوند که خیر و پیشرفت کشور و سربلندی ملت و والایی و توانمندی جامعه را میخواهد به جناب دکتر پزشکیان رأی خواهد داد
🔰اصولگرایان در چه شرایطی پیروز میشوند؟
🔹رسول بابایی کارشناس کمپینهای انتخاباتی و مترجم کتاب بازاریابی سیاسی، درخصوص ارزیابی نظرسنجیهای انتخاباتی و تحلیل این نظرسنجیها در پیشبینی آینده انتخابات گفت: وضعیت انتخابات، آرایش کاندیداها و نتیجه پیش رو از چند جهت قابل تحلیل است. یکی وضعیت نظرسنجیهاست و دیگری تقابلها و دوقطبیها و موجهای اجتماعی است.
🔹وقتی همه این موارد را میبینیم به یک مسئله روشن و متقن میرسیم که اگر اصولگرایان در دور اول روی آقای قالیباف اجماع کنند، امکان برد ایشان در همان دور اول بسار بالا و نزدیک به قطعیت خواهد بود.
🔹اگر به هر دلیلی این اجماع صورت نگیرد، احتمال دو مرحلهای شدن انتخابات بسیار زیاد است و در صورت رفتن انتخابات به دور دوم، شانس پیروزی، بیشتر با آقای پزشکیان خواهد بود.
🔹هم تقابلها و هم نظرسنجیها این مسئله را نشان میدهند که وقتی موضوع اجماع و کنار کشیدن یک کاندیدا به نفع کاندیدای دیگر مطرح میشود، باید این مسئله مهم را در نظر گرفت که چه میزان از رای کاندیدایی که قرار است کنار برود، به سبد مئتلفش خواهد رفت و چه میزان ممکن است به سبد رقیب برود که البته این موضوع هم با تحلیل نظرسنجیها قابل فهم است.
🔹علاوه بر این، در همین دور اول، اگر تقابل بین قالیباف و پزشکیان شکل بگیرد، در این فرصت کم، اصلاحطلبان امکان شیفت کردن دو قطبیای که تا الان ساختهاند را نخواهند داشت.
🔹الان دو قطبی آنها حول پزشکیان-جلیلی و یا به عبارت بهتر بین ظریف-جلیلی شکل گرفته و اگر به صحبتهای آقای ظریف دقت کنیم، دائم اسم آقای جلیلی را میآورد و میگوید اگر ایشان (جلیلی) به پاستور برود چه اتفاق خواهد افتاد و این پتانسیل بالایی برای بسیج پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان دارد ولی اگر آقای جلیلی کنار بود، امکان اینکه دو قطبی با قالیباف با این شدت و قدرت شکل بگیرد کم خواهد بود و حتی اگر شکل بگیرد هم ممکن است اصلاحطلبان تضعیف بشوند.
🔹کلید انتخابات ۱۴۰۳ در دست آقای جلیلی است. آقای جلیلی رئیسجمهور نخواهد شد اما میتواند رئیسجمهورساز شود.
🔹بنابراین اگر ایشان در دور اول به نفع آقای قالیباف کنار برود و قاطعانه از ایشان حمایت هم بکند، آقای قالیباف رئیس جمهور خواهد شد، در غیر این صورت آقای پزشکیان رئیس جمهور میشود.
#انتخابات۱۴۰۳
#انقلابیون
⚜"زمانه"
پیام ویدئویی خاتمی مطلقا سکولار بود و صادقانه برای حد فاصل سروش-گوگوش تنظیم شده بود.
خاتمی بارها ثابت کرده است محبوبیت در این طیف برایش مهمتر از حتی دفاع نمادین از امام است.
در این پیام نه اسلام، نه ج.ا، نه امام جایگاهی نداشت.باز امید است کسانی که خود فراری داده اند باز گردند.
🗣 عبدالله گنجی
بصیر
پیام سیدمحمدخاتمی درباره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ 🔹سیدمحمدخاتمی در پیام ویدئویی، با اشاره به فساد
پیام ویدئویی خاتمی مطلقا سکولار بود و صادقانه برای حد فاصل سروش-گوگوش تنظیم شده بود.
خاتمی بارها ثابت کرده است محبوبیت در این طیف برایش مهمتر از حتی دفاع نمادین از امام است.
در این پیام نه اسلام، نه ج.ا، نه امام جایگاهی نداشت.باز امید است کسانی که خود فراری داده اند باز گردند.
🗣 عبدالله گنجی
🔻 چرا پناهیان بر خلاف 92 به جای دفاع از جلیلی از قالیباف حمایت کرد؟ علت انتشار ویدئو سردار حاجی زاده چه بود؟
کمی بعد از انتشار صحبت های سردار حاجی زاده در خصوص لزوم انتخاب صحیح و برگزیدن یک مدیر اجرایی توانمند از سوی برخی اکانت ها در کمال ناباوری مطرح شد "او اصلا در موشکی هم کاره ای نبوده و همه ی موشک ها را تهرانی مقدم ساخته است"
در خصوص پناهیان و حمایتش از قالیباف بر خلاف انتخابات 92 و همچنین حمایت محمود کریمی از وی هم حرف هایی از این دست مطرح شد.
عجیب اینجاست که بعد از افشاگری حسین قاسمی چهره امنیتی معروف درباره دوره ریاست جلیلی بر شعام در فتنه 88 هم مشابه همین را گفتند.
در طرف مقابل وقتی قاسمیان ، روحانی نزدیک به قالیباف هم از جلیلی حمایت کرد برخی ادعا کردند او از زمان همکاری با وحید جلیلی و حضور در صدا و سیما دچار چرخش شده است...
آنچه میتوان گفت این است : جبهه انقلاب به همدلی نیاز دارد. تک تک افراد فوق حق داشته و دارند نظرات خود را بگویند و به جای بیان تهمت در خصوص چهره های مختلف باید به نظرات آنها احترام گذاشته و همه را دعوت به همدلی کرده و امید داشت که اجماع رخ بدهد.
🔰 فرافکنی متهم اول صدها میلیارد دلار خسارت برجامی
🔸آقای حسن روحانی رئیس دولت یازدهم و دوازدهم، طبق شگرد نخنمای خود (طرح ادعاهای بیسند و خلاف واقع) گفت: قانون هستهای مجلس، ۳۰۰ میلیارد دلار به کشور ضرر زده است.
🔸به گزارش رسانههای منتسب به دولت سابق، حسن روحانی چهارشنبه گذشته در دیدار جمعی از وزیران و معاونان دولت سابق گفت:
🔻ما باید به مردم بگوییم عدهای هستند هم شعارشان این است و هم عملشان خواهد بود؛ ادامه همین ۳ سال. مردم ادامه همین ۳ سال را میخواهید؟ همین ۴۰ درصد تورم و فلاکت ۵۴درصد را میخواهید؟ همین که در هیچ مذاکره خارجی موفق نباشیم را میخواهید؟ میخواهید تحریم باقی بماند؟...
🔸سرتاسر سخنان آقای روحانی، مغالطه و تحریف و فرار به جلو است. دولت بایدن در حالی که سیاست فشار هوشمند را در پیش گرفته بود، بدون قبل انجام تعهدات برجامی، از ایران میخواست به برجام پلاس (تعهدات و امتیازات بیشتر) تن بدهد بیآنکه حتی حاضر باشد تحریمها را لغو کند و تضمین معتبر بدهد که روند افزایش تدریجی تحریمها پس از برجام از سوی اوباما و ترامپ را تکرار نخواهد کرد.
🔻از سوی دیگر دولت اوباما و بایدن مصوبات تحریمی سنا و مجلس نمایندگان را ابزار فشار برای چانهزنی قویتر و باجخواهی بیشتر قرار داده بودند، اما دولت روحانی به جای قدردانی از قانون مجلس که دستشان را پُر میکرد، زبان به تخطئه و متهم کردن مجلس گشود تا فاجعه انعقاد توافقی نسیه در ازای واگذاری امتیازات نقد را بپوشاند.
🔸اما چرا روحانی صادق نیست. آمریکا بلافاصله پس از انجام تعهدات برجام و شروع زمان انجام تعهدات غرب (دیماه ۱۳۹۴) اقدام به نقض تعهدات کرد و سپس اردیبهشت ۱۳۹۷ کاملاً از برجام خارج شد و تمام تحریمها را برگرداند.
🔻یعنی دولت روحانی باید از همان ابتدای سال ۱۳۹۵ یا دستکم از اردیبهشت ۹۹ طلبکار غرب میشد و به کاهش مقابل تعهدات میپرداخت.
🔻در این میان قانون مجلس در آذرماه ۱۳۹۹ یعنی دو سال و نیم پس از خروج آمریکا از برجام تصویب شده و در واقع مجلس دو سال نیم دست نگاه داشت تا دولت کاری بکند اما دیده شد که برجام کاملاً خاکمال شده و اروپای کلاهبردار حتی حاضر نیست وعدههای موسوم به اسپیوی و اینستکس (فروش محدود غذا و دارو به ایران در ازای فروش نفت به طرف ثالث و انتقال پول آن به اروپا) را به اجرا بگذارد.
🔻این زمانی بود که رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت روحانی میگفت حتی نمیتوانیم یک قطره نفت بفروشیم و غذا و دارو بخریم! خب قرار بود این تحریم و تحقیر و فشار تا کجا تحمل شود؟!
🔸نکته دیگر این که روحانی و حامیانش هنگام بزک برجام ادعا میکردند که با توافق، ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی و ۱۵۰ میلیارد دلار پول بلوکه شده به کشور خواهد آمد. اما نه تنها از یکسیام این پولها هم خبری نشد، بلکه دولت روحانی رکورد کسری و بدهکاری را شکست. میزان کسری بودجه در سال ۱۳۹۲ که دولت روحانی آغاز به کار کرد، ۵۳هزار میلیارد تومان بود، اما هشت سال بعد که آن دولت به پایان رسید، به ۴۸۰هزار میلیار تومان افزایش یافته بود؛ بیش از ۹۰۰درصد
💢ایدههای حکمرانی و انتخابات
🔹همزمان با مواجهه کشور با تحریمهای فلجکننده ضدایرانی، منازعه میان درونگرایی و برونگرایی برای اداره کشور، حل مشکلات و تحقق پیشرفت کشور به یکی از مهمترین مسائل حوزه سیاست کشور تبدیل شد؛ منازعهای که انتخابات ریاست جمهوری در سال 1392 نیز پیرامون آن شکل گرفت و میتوان گفت از آن برهه تاکنون، این منازعه به کلانترین منازعه سیاسی کشور تبدیل شده است. بر این اساس، در رقابت انتخاباتی جاری نیز رقابت میان دو ایده حکمرانی است که یکی از آنها، راهحل مسائل را در خارج و گرهگشایی از روابط خارجی کشور میداند و دیگری، راهحل را در شکوفاسازی ظرفیتهای داخلی میداند.
🔸نکته مهم در این میان آن است که اگرچه هر دوی این ایدهها، ضرورت توسعه روابط خارجی را نادیده نمیگیرند، اما مسئله اصلی در این میان، تعیین درست نقش و جایگاه روابط خارجی در اداره کشور و پیشبرد امور است. واقعیت آن است که گرهگشایی از مسائل روابط خارجی اگرچه مهم و اهمیتش انکارناپذیر است، اما حل مسائل این حوزه، قطعاً متغیر مستقلی برای اداره کشور و حل مشکلات نیست و نمیتوان همه چیز را به حل مسائل این حوزه منوط دانست. حل مشکلات کشور در کنار تلاش برای گرهگشایی از مسائل روابط خارجی، منوط به گرهگشایی در داخل کشور در حوزههای مهمی، چون تقویت تولید، شکوفایی ظرفیتهای کریدوری کشور، مبارزه با فساد، تقویت بهرهوری، توسعه تجارت، متعادلسازی بودجه با کاستن از بار هزینهها و تقویت درآمدهای دولت و ... است و بدون گرهگشایی در داخل کشور با انجام اقدامات تحولی، راهحلهای خارجی نیز نمیتواند گرهگشای وضعیت کشور، بهویژه در بعد اقتصادی باشد.
🔹با توجه به آنچه گفته شد، مسئله اصلی در منازعه میان درونگرایی و برونگرایی در اداره کشور، انتخاب یکی در برابر دیگری نیست، بلکه مسئله اصلی، تعیین درست و دقیق نقش و جایگاه عوامل و استعدادهای داخلی و خارجی در اداره کشور و حل مشکلات است. هر دو عامل مهم و ضروری هستند، اما قطعاً اولویت با شکوفاسازی ظرفیتهای داخلی و انجام اقدامات تحولی در داخل کشور است و در این میان، گرهگشایی از ظرفیتهای خارجی تنها در حکم کاتالیزور است که اثربخشی آن نیز منوط به گرهگشاییهای داخلی است؛ یعنی چنانچه استعدادها و ظرفیتهای داخل در کشور شکوفا نشود، «چشم بستن به خارج» و «آویزان شدن به این یا آن قدرت» نیز کارآمد و مؤثر نخواهد بود.
🔸بر این اساس، یکی از شاخصههای انتخاب اصلح آن است که با اتکا به ظرفیتهای خارجی و نه امید بستن به خارج و تصور اینکه «همه راههای پیشرفت از آمریکا میگذرد» بخواهد مشکلات کشور را حل و رفع کند.
⁉️ اجماع بشود یا نشود؛ چه کنیم!؟
❓ اجماع بشود؛ چه کنیم!؟
👈 اگر نامزدها بر عهد خود در ابتدای روند انتخابات بمانند و بر اساس رصد، پایش و نظرسنجیهای صورت گرفته بر یک نامزد با اقبال عمومیِ بیشتر اجماع نمودند و کنار رفتند؛
1️⃣ نامزدهای کنار رفته با صراحت و قدرت از نامزد مورد اجماع حمایت کنند و در کنار هم قرار گیرند و تصویر وحدت را برای جذب حداکثری رای بدنه اجتماعی به نمایش بگذارند...
2️⃣ طرفداران نامزدها نیز بدون ذرهای شک و تردبد و کمترین ریزش، رایِ جریانی خود را به حساب نامزد مورد اجماع واریز نمایند تا با نصاب بالا تداوم دولت شهید عزیز رئیسی رقم بخورد...
❓ اجماع نشود؛ چه کنیم!؟
1️⃣ نامزدهایی که بر عهد خود برای وحدت جبهه انقلابی نماندند، باید پاسخ خون شهدای عزیز انقلابِ جهانیِ اسلامی؛ بویژه شهدای خدمت و مقاومت را که جانشان را برای به ثمر نشستن درخت این انقلاب جهانی ایثار نمودند، بدهند که چرا!!!؟؟؟
2️⃣ و اما طرفداران نامزدها، بدنه اجتماعی جریان انقلابی، نخبگان و موثران انقلابی با یک باهمباییِ تاریخی باید نامزدی که بر اساس فرایند رصد و پایش واقعی دارای اقبال عمومی بیشتر است، که نتیجه آن توسط بزرگان این جریان اعلام خواهد شد، را به رسمیت شناخته و با کمترین ریزشِ رای به نامزد انقلابی معرفی شده، رایِ سرنوشتساز خود را در مسیر تداوم دولت شهید رئیسی عزیز بدهند... ان شاءالله
✍️جواد خسروی -1403/04/06
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پرویز امینی: در صورت ائتلاف کنار رفتن آقای جلیلی و باقی ماندن قالیباف از نظر تکنینکی درستتر است اما با شناختی که دارم احتمال اینکه جلیلی صحنه انتخابات را ترک کند خیلی ضعیف است
🔹اگر آقایان جلیلی و قالبیاف کنارهگیری نکنند امکان پیروزی هیچ کدام در دور اول نیست و بهتر است آقایان زاکانی و قاضیزاده هم در صحنه بمانند
🔹سه احتمال برای دور دوم وجود دارد: در صورت دور دومی شدن پزشکیان و جلیلی، این وضعیت برای پزشکیان بهتر است. در دوگانه قالیباف و پزشکیان، برای قالیباف بهتر است و بین قالیباف-جلیلی وضعیت پنجاه پنجاه است
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 حمایت روحانی از پزشکیان به ضرر او خواهد بود/ "دولت سوم روحانی" بودن پزشکیان تثبیت شد
پرویز امینی، استاد دانشگاه:
🔸این مسئله (اعلام حمایت روحانی از پزشکیان) از دو جهت به کمپین انتخاباتی پزشکیان آسیب میزند. یک: به تثبیت بیشتر پزشکیان به عنوان تداوم دولت روحانی منجر میشود در حالیکه پزشکیان از قبول این مسئله در مناظرات دوری میکرد و به هیچ شکلی حاضر نبود زیر چنین عنوانی تعریف بشود و حتی با این که بخشی از تشکیل دهندگان ستاد خود را از همراهان شهید رییسی دانست اما حاضر نشد خود را در امتداد روحانی تعریف کند.
🔸اما خطای مهمتر ناظر به حجم بالای آرای مرددین در انتخابات برای ترجیح یکی از نامزدهاست.
🔸این عدد (مرددین) برحسب نظرسنجیهای متعدد حدود ۶ تا ۷ میلیون نفر است. یعنی تقریباً به اندازهای که پزشکیان رایدهنده جذب کرده است، آرا مردد و سرگردان وجود دارد.
🔸این آرا عمدتاً آرای اجتماعی و غیر سیاسی و غیر ایدئولوژیک است که در برابر تکرار دولت روحانی و تعریف پزشکیان در زیر عنوان دولت روحانی سخت حساس و آسیبپذیر است.
🔸انعکاس این اعلام حمایت روحانی از پزشکیان در بین رایدهندهها به کمپین انتخاباتی پزشکیان آسیب میزند و در ستاد انتخاباتی پزشکیان نیز به مسئله و چالش تبدیل خواهد شد.
@Kayhan_online
کارآمدی و کارنامه
پایگاه بصیرت
یکی از شاخصههای انتخابات شایسته نظام اسلامی آن است که فرآیند انتخابات به نحوی باشد که در نهایت شایستگان و اصلحان بر مسند قدرت تکیه بزنند. این مسئله رمز تعالی و ارتقای نظام اسلامی است که در آموزههای دینی نیز فراوان بر آن تأکید شده است. رهبر معظم انقلاب در انتخابات گذشته بر ضرورت انتخاب اصلح تأکید داشتهاند. معظمله در سفر به خراسان شمالی و در جمع بسیجیان در این زمینه میفرمایند: «آن چیزی كه در مورد انتخابات خواسته ماست، فكر ماست، آرزوی ماست، این چند چیز است... دیگر اینكه از خدا بخواهیم و خودمان هم چشممان را باز كنیم؛ كاری كنیم كه نتیجه انتخابات، یك گزینش خوب و همراه با صلاح و صرفه انقلاب و كشور باشد.» (۱۳۹۱/۷/۲۴)
ایشان با صراحت اعلام میدارند: «مردم باید به فكر شناخت اصلح باشند؛ چون امر كوچكی نیست.»(۱۳۸۰/۲/۱۱) و معتقدند: «آنچه كه برای مردم در این انتخابات و همه گزینشهای ملی و انتخاباتها مهم است، این است كه سطح كارآمدی نظام روز به روز ارتقا پیدا كند؛ این اساس مسئله است. اگر مردم دنبال رئیسجمهور یا دنبال نماینده مجلس میگردند یا دنبال دیگر كسانی هستند كه میخواهند آنها را با انتخاب تعیین كنند، در پی آن هستند كه انسانهای كارآمدی را بر اریكه مسئولیت بنشانند تا آنها بتوانند سطح كارآمدی نظام را افزایش بدهند و مشكلات مادی و معنوی مردم را حل كنند؛ این خواست مردم است. حالا گروهها و احزاب و عناصر سیاسی هم هر كدام نقطهنظرهایی دارند؛ آن نقطهنظرات برای خودشان است.» (۱۳۸۳/۸/۲۴) لذا توجه و تأكید بر انتخاب اصلح معنا مییابد.
همانطور که مشخص است، در کلام ایشان مهمترین معیار برای ریاستجمهوری «کارآمدی» است؛ چرا که همه تلاشها برای انتخابات، برگزیدن افراد است که از پس کار حکمرانی برآیند و بر مشکلات فائق آیند؛ اما نکته اساسی در این میان آن است که چطور میتوان کارآمدی افراد را سنجید؟ در حالی که همه نامزدها در عرصه مدعی کارآمدی و دارا بودن برنامه هستند؟ در این میان، رهبر حکیم انقلاب اسلامی شاخص داشتن کارنامه را مطرح میکنند و میفرمایند:
«من تأکید میکنم که به وعده و حرف نمیشود اطمینان کرد، همیشه همین را میگویم که به حرف و وعده اعتماد نکنید: به عمل کار برآید؛ به حرف زدن و به گفتن و به وعده دادن نمیشود اعتماد کرد؛ در مسائل مهم کشور هم همین جور است. خب حرف، آسان است؛ هر کسی میآید، یک ادعایی میکند، یک وعدهای میدهد، یک حرفی میزند؛ به اینها نمیشود اعتماد کرد؛ باید نگاه کرد و دید که آیا یک عملی در گذشته این شخص وجود دارد که این وعده را تأیید کند و تصدیق کند، یا نه؛ اگر چنانچه وجود داشت میشود به او اعتماد کرد، والّا نه. بنابراین کارآمدی را با حرف نمیشود تشخیص داد.» (۱۴۰۰/۳/۱۴)
دویست و چهار صفحه مطلب تولیدی پیرامون انتخابات 1403.pdf
2.76M
🗃 بسته جامع دویست و چهار صفحه ای پیرامون انتخابات 1403
🗂بسته جامع انتخابات پیرامون انتخابات ریاست جمهوری در هفت فصل آماده شده است.
هدایت شده از حامیان سردار قاآنی
🔴سردار باقری: نامزد اصلح کسی است که کارنامهای روشن داشته باشد.
🔹رئیسجمهور منتخب باید دارای تجربۀ کلان و کارآمد باشد.
🔹به کاندیدایی رأی دهید که عملکرد اجرایی او ویژگیهای یک رئیسجمهور تراز باشد.
☫ اخبار دقیق فلسطین در کانال سردار قاآنی👇
https://eitaa.com/joinchat/2972123219C5b728b290b
هدایت شده از م س
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حمایت حجت الاسلام پناهیان از گذشته و هم اکنون از دکتر #قالیباف
لطفا تا پایان ببینید کلیپ کوتاهه🌹
بدونیم چرا دشمن این قدر قالیباف را تخریب کردند
دشمن از وجود قالیباف تنش به لرزه افتاده چون همانطور که حاج قاسم داشت جبهه مقاومت برون مرزی را میساخت حاج باقر موشکی را متحول کرد تا قدرت مقاومت چند برابر شود و بعد آقا فرمان داد که نیروی انتظامی را هم متحول کند و بعد شهر تهران را متحول کرد و بعد قانون مقرارت را در مجلس انقلابی کرد و امروز میخواهد ان شاءالله قوه مجریه را متحول کند تا آخرین مرحله از تقویت جبهه مقاومت تکمیل شود
ما مردم با بصیرت باید ببینیم که این همه تخریب در برابر این همه عملکرد واقعا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
#به_عمل_کار_برآید....
#دولت_خدمت_و_پیشرفت
⭕️ در شرایط فعلی «اصلح» کیست؟
🔸 بسیاری از دوستان و نزدیکان مراجعه می کنند و کسب تکلیف که به چه کسی رای دهیم؟
🔹پاسخ روشن است، رهبر معظم انقلاب در روز عید غدیر فرمودند به اصلح رای دهید و ویژگی های اصلح را اینچنین برشمردند:
«اصلح» کیست؟ اصلح آن کسی است که در درجهی اوّل به مبانی این انقلاب و این نظام اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد.دوّم اینکه کارآمد باشد؛ شب و روز نشناسد، دنبال کار باشد، توانایی داشته باشد برای کار کردن؛ از عناصر خوب و همکاران خوب استفاده کند. توان کار و نشاط کار همراه با اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب، موجب صلاحیّت است.
⁉️ بعد از اعتقاد به مبانی انقلاب که هر چهار نامزد انقلابی دارا هستند، ایشان فرمودند کارآمد باشد، براستی چه کسی «کارآمد» است؟
🔻برای درک این کلمه شما را رجوع میدهم به سخنان رهبری که در ۱۴ خرداد سال ۱۴۰۰ ایراد فرمودند:«البتّه در انتخاب بایستی دقّت کرد. من تأکید میکنم که به وعده و حرف نمیشود اطمینان کرد. ما نسبت به دیگران هم همین حرف را میزنیم؛ به عمل کار برآید؛ به حرف زدن و به گفتن و به وعده دادن نمیشود اعتماد کرد؛ در مسائل مهمّ کشور هم همین جور است. خب حرف، آسان است؛ هر کسی میآید یک ادّعایی میکند، یک وعدهای میدهد، یک حرفی میزند؛ به اینها نمیشود اعتماد کرد؛ باید نگاه کرد و دید که آیا یک عملی در گذشتهی این شخص وجود دارد که این وعده را تأیید کند و تصدیق کند، یا نه؛ اگر چنانچه وجود داشت میشود به او اعتماد کرد، وَالّا نه. بنابراین کارآمدی را با حرف نمیشود تشخیص داد.»
🔻و مورد بعدی هم توانایی داشتن برای کار کردن یا بعبارتی توان کار و نشاط کار است.
⁉️ به نظر شما از بین کاندیداهای انقلابی باقیمانده در صحنه کدام یک این ویژگی را دارد که هم توانایی بالایی برای کار کردن داشته باشد و هم شور و نشاط کار کردن ، با کمی دقت و نگاه به کارنامه افراد موضوع کاملاً روشن است. والله اعلم
✍مهدی شایسته
هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
توییت مهمی که محمد مهدی همت پس از دقیقهای ناچار به حذف آن شد.
@GhadiriNetwork
🔰این نظرسنجی منتشر شده دانشگاه تهران تا ۶ تیر ماه هست.
🔻 وضعیت انتخاب مردم در دو قطبی ها رو ببینید.
🔻 دلسوزان و بزرگان انقلاب برای همینه که خواهش به وحدت دارن.
🔻انتخاباتی که به راحتی میتونیم در اون پیروز باشیم رو نباید با لجاجت و استناد به چند نظرسازی و تجمعات میدانی که سال ۹۲ هم همین بود واگذار کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آقای زاکانی تانک رو به آقای پورمحمدی واگذار کرد😉
🚨 پورمحمدی پنبه پزشکیان را زد:
🔸 با سابقه مدیریت یک بیمارستان نمیتوان کشور را اداره کرد.
پزشکیان مربی خوبی نیست و اطرافیانش او را اداره خواهند کرد.
او تفکر منسجمی ندارد و هواداراناش دچار گسست خواهند شد…
👌 دمت گرم پور محمدی آخرین لحظات به وجدانت رجوع کردی 👏
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
هدایت شده از چشـم بصیرت
🔸روزنامه فرهیختگان: آیتالله محمدعلی جاودان اعلام کرد به قالیباف رای میدهد
┄┅═✧●💠●✧═┅┄
🔴 #چشم_بصیرت | عضو شوید👇
@cheshm_basirat