یه جوری شعار میدن که «سوریه رو رها کن»
انگار حسن روحانی و علی لاریجانی دو دستی سوریه رو چسبیدن بعدش حواسشون پرت شده و گند خورده به مملکت؟
چرا هیچ کس شعار نمیده:
« برجام (یا اروپا یا موگیرینی یا ...) رو رها کن
فکری به حال ما کن»
فکر نکنید دارن از جایی خط دهی میشن ها!!!
🔷 دستور عبور از روحانی صادر شد!
🔺 محمد #خاتمی در جمع مشاورانش اظهار داشت:
🔹باید از روحانی عبور کنیم، اگر با همین فرمان به جلو برویم، انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ را باخته ایم...
🔹تکرار ما برای مردم به ضد خودش تبدیل شده و باید تخم مرغ هایمان را از سبد #روحانی خارج کنیم...
🔹روحانی باخت و تمام شد، نباید بگذاریم اصواگرایان و پایداری ها تنها اپوزیسیون او باشند...
🔹خطر #احمدینژاد هم هنوز وجود دارد، پس مخالف خوانی را شروع کنید
_________________
🔴 هولناک بود....
🔻واکنش صادق زیباکلام به سخنرانی چهارشنبه شب روحانی: هولناک بود!
🔹نمیدانم نوبخت، واعظی، نهاوندیان و آشنا در خلوت به روحانی چه میگویند
🔹اگر فردا ٢٩ اردیبهشت میبود، روحانی ۲ میلیون رای هم نمیآورد
_________________
⬛️ شورش علیه رئیسجمهور/ چرا وزرا از شفافیت منابع ارزی میترسند؟
💠روحانی روز چهارشنبه هفته گذشته در نشست سراسری قوه قضائیه گفت: به مسئولان دستور دادهام هر مقدار ارز که برای تأمین کالا تخصیص مییابد، با ذکر جزئیات درباره میزان ارز تخصیص یافته و کالایی که قرار است وارد شود، در فضای مجازی منتشر شود
🔴 وزیر اقتصاد کرباسیان با بیان اینکه شرط انتشار این لیست تداوم گرانفروشی کالاهاست عملا فرصت بیشتری در اختیار رانتبگیران ارزی قرار داد
⚡️ سخنگوی وزارت بهداشت روز گذشته در این زمینه اعلام کرد: وزارت بهداشت لیست شرکتهای دریافت کننده ارز دولتی را فقط به بیمارستانها میدهد
🚩شریعتمداری هم امروز گفت: ما به عنوان وزارت صنعت نمی توانیم که ثبت سفارش کنندگان را افشا کنیم، چراکه اینطور به جنگ بخش خصوصی رفته ایم
📎 مشروح گزارش hamandishi.ir/news/402297
✅استعفای روحانی از کجا کلید خورد?
🔹طیف اصلاح طلبان اخیرا بحث استعفا و عدم کفایت روحانی را مطرح کرده اند و برخی جریان های مقابل نیز با تایید و صحه روی این موضوع، بار دیگر آن را بر سر زبان ها انداخته اند.
اما این استعفا از کجا شروع شد و چه کسی ام را تئوریزه کرد?
🔹ابتدای امر حجاریان در مصاحبه ای که در کانال نیز مبسوط درباره آن مطلب نوشتم چهار سناریو جریان راست را برای آینده رئیس جمهور مطرح کرد که اولین آنها، فشار جریان راست براي استعفای روحانی بود.
بعد از اين ماجرا طیف وسیعی از اصلاح طلبان همچون ناصری، زیباکلام و جنتی و ظریف به بحث استعفا پرداختند.
🔹در مقابل جریان اصلاح طلب، مترصد این است که طیف اصولگرا را به عنوان کسانی که خواهان استعفای روحانی اند، در اذهان جا بندازد. این درحالی است که روزنامه کیهان و برخی افراد خاص اصولگرایی مخالفت خود را با این موضوع اعلام کردند.
🔹نکته اینجاست که تئوریسین اصلی اصلاحات یعنی حجاریان به دنبال این هستند که فشار جریان مقابل برای استعفای روحانی را به ذهن مردم القا کنند، سپس با سیاه نمایی وضع موجود، عدم کارایی دولت را به فشارهای وارده از ناحیه طیف خاص مختص کنند.
🔻 #شایعه
ایران آب به کویت صادر میکند!!
#پاسخ
🔹شایعه انتقال آب ایران به کویت در حالی این روزها در فضای مجازی منتشر شده است که این موضوع در سال های ۸۲ و ۹۵ هم مطرح شده بود .
🔹هیچ وقت تفاهمنامه انتقال آب به کشور کویت در زمان دولت اصلاحات و وزارت آقای بیطرف اجرایی نشد.
🔹وزیر نیرو بابیان این که انتقال و فروش آب به دیگر کشورها صحت ندارد، توضیح داد: قرارداد فروش آب به کویت که قبلا در دهه هشتاد مطرح شده بود با مخالفت بنده در آن زمان و الان مواجه شده است و اکنون هم هیچ تصمیم، طرح و پروژهای برای انتقال و فروش آب به خارج از کشور وجود ندارد.🔴
☘ وعده ی #یانکی_ها در بزم #مریم و جلّادان‼️
🔻 وعده تحریمهای شدیدتر علیه ایران در گردهمایی تروریستهای منافقین:
✅ «رودی جولیانی»، مشاور دونالد ترامپ در جمع منافقین:«من به شما تضمین میدهم که تحریمها شدیدتر و شدیدتر خواهد شد.»
✅ «نوت گینگریچ»، رئیس اسبق مجلس نمایندگان آمریکا در جمع منافقین: هدف ما از اعمال فشار بر ایران مذاکره نخواهد بود بلکه «ما به دنبال ایران آزاد هستیم.»
🔴 اتاق جنگ نه اتاق خواب....‼️
🔻چهارشنبه هفته گذشته آقای روحانی در نشست هماندیشی مدیران ارشد دولت را میتوان نخستین نشانه از باور به جنگ اقتصادی دانست. رئیسجمهور در سخنان خود گفت واشنگتن درصدد است با جنگ اقتصادی ایران را به زانو درآورد. بیان این سخن حاکی از باور به جنگ اقتصادی است هرچند اختلافی مهم و اساسی در زمان آغاز این جنگ وجود دارد.
حال که دولت حداقل در مقطع کنونی قائل به جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران است، به عنوان پیشانی و خط اول این نبرد چه کارهایی میتواند و باید انجام دهد؟ برخی از این اقدامات عبارتند از؛
1⃣ بهطور طبیعی و منطقی در شرایط فعلی دولت باید نگرش، تصمیمات و اقدامات خود را بر اساس شرایط جنگی تغییر دهد. نمیتوان در شرایط جنگی بود و مانند شرایط عادی و طبیعی رفتار و برخورد کرد. وقتی جنگی شروع میشود، تمام شئونات و اجزای یک کشور را درگیر میکند. برای مثال در جنگ نظامی، نمیتوان گفت چون نبرد مسلحانه است نیروهای مسلح بجنگند و سایر اجزای کشور به روند معمول و عادی خود ادامه دهند. جنگ اقتصادی آمریکا علیه کشورمان به مراتب پیچیدهتر از یک جنگ نظامی است و برای پیروزی در این جنگ تحمیلی، همه اجزای کشور باید در خدمت این دفاع مقدس باشند؛ از دستگاه دیپلماسی گرفته تا بخش دولتی و خصوصی اقتصاد، نهادهای نظارتی و امنیتی، دستگاه قانونگذاری، رسانهها، نهادهای فرهنگی و مذهبی، جامعه علمی و دانشگاهی و غیره. فرماندهی، هماهنگی، کنترل و نظارت میان این بخشها برعهده اتاق جنگ است. اتاق جنگی که در آن سوی میدان، فرماندهی آن در دست وزارت خارجه آمریکاست و سایر نهادها به عنوان بازوهای فکری و عملیاتی آن ایفای نقش میکنند. اولین و مهمترین وظیفه اتاق جنگ، بیدار کردن مدیران و مسئولانی است که همچنان در خواب به سر میبرند. اگر سالهای سال این طیف از مدیران اقتصادی – فارغ از اسم و رسم دولتها- اتاق مدیریت اقتصادی را با اتاق خواب اشتباه نمیگرفتند، بیشک وضعیت جور دیگری بود.
2⃣ در هر جنگی اطلاعات عنصری فوقالعاده تعیینکننده است. هرچه اطلاعات بیشتری از راهبرد و تاکتیکهای دشمن داشته باشید و برعکس، دشمن اطلاعات کمتری از نقاط ضعف و قوت و برنامههای شما داشته باشد، احتمال پیروزی شما در نبرد بیشتر خواهد بود. اطلاع از وضعیت جبهه خودی نیز همین حکم را دارد. فرماندهی که اطلاعات به روز و دقیقی از امکانات و نیروی خود ندارد، چگونه میتواند امیدوار به پیروزی باشد؟ در جنگ اقتصادی این همان مسئله شفافیت اقتصادی است. همانقدر که شفافیت اقتصادی درونی واجب و ضروری است، دسترسی دشمن به این اطلاعات، ویرانگر و عین خودکشی است. این اصل ساده و بدیهی تکلیف برخورد با برخی کنوانسیونها و معاهدات به ظاهر بینالمللی را روشن میکند. در حالی کشور درگیر جنگ تمامعیار اقتصادی است، ایجاد هرگونه اشراف اطلاعاتی برای حریف، اقدامی فراتر از سادهلوحی و در حد خیانت است.
3⃣ در همه جای دنیا نحوه برخورد با متخلفین و قانونشکنان در شرایط عادی و جنگی متفاوت است. اگر سربازی در شرایط عادی از خدمت سربازی فرار کند، او را دستگیر کرده و طی فرآیندی اداری با او برخورد میکنند که تعیین اضافه خدمت، حکمی معقول و مرسوم است. اما در شرایط جنگی برخورد متفاوت است. دادگاههای صحرایی تشکیل میشود و متخلفان، فراریان و خائنان به سرعت و با شدت عمل هرچه تمامتر مورد مواخذه و مجازات قرار میگیرند.
در حالی که کشور، درگیر یک جنگ اقتصادی تمامعیار است، نحوه و سرعت برخورد با متخلفان اقتصادی نیز باید متفاوت باشد.
4⃣ به موضوع «عملیات روانی و رسانهای» به عنوان آخرین مورد بسنده میکنیم. ممکن است شما تمام بایدها و نبایدهای اقتصادی را به نحو مطلوبی رعایت کنید اما در نهایت بازنده این میدان باشید! چرا؟ چون در میدان عملیات روانی، جنگ مدیریت و تاثیر بر افکار عمومی را به حریف باختهاید.
✍ #محمدصرفی
🔴 هزینه های سنگین سازش......
✍ #محمدصادق_سلطانزاده
🔻رهبر انقلاب امروز در جمع دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع): بعضی میگویند «تسلیم بشویم تا موذیگری دشمن ادامه پیدا نکند»، اما نمیدانند هزینهی تسلیم شدن بهمراتب بیشتر از ایستادگی کردن است. ایستادگی کردن هزینههایی دارد اما دستاوردهای آن صدها برابرِ هزینهها فایده دارد.
✅برخی از هزینه های #سازش :
1⃣ #ایران:
🔹کودتا علیه مصدق پاسخ اعتماد به آمریکا
🔹توبیخ و تحریم ملت ایران به جرم تعلیق و پلمپ داوطلبانه!
🔹عهدشکنی ترامپ ، تداوم و تشدید تحریم ها با خروج از برجام
2⃣ #مصر: نفس های خسته محمد مرسی در زندان
3⃣ #فلسطین: رویاهایی که عرفات با خود به گور برد
4⃣ #لیبی: بساط قذافی با بساط هسته ای جمع شد
5⃣ #شوروی: فروپاشی ابرقدرت قطب شرق
6⃣ #اوکراین:مثل گوشت قربانی تقسیم میشود!
7⃣ #فرانسه: پاره کردن قراردادبین المللی پاریس
8⃣ #عربستان: پادشاه گاو شیرده می شود
9⃣ #گرجستان: خیانت به ادواردشواردنازه و انقلاب مخملی براندازی دولت منتخب
🔟 #دنیا : حمایت و دخالت آمریکا در 62 کودتای علیه کشورهای مستقل: شیلی، کوبا و.....
☘ #پینوشت
🔻اندکی پس از کودتای سال ۲۰۰۴ آمریکا در هائیتی، «آیرا کورزبان» وکیل «ژان برتراند آریستاید» رئیسجمهور این کشور در میامی آمریکا طی سخنرانی خود یک سؤال و جواب جالب را مطرح کرد:
چرا تا کنون در واشنگتن کودتا شکل نگرفته است؟ چون در واشنگتن «سفارت آمریکا» وجود ندارد!!
________ ________
⚡️شفافیت این نیست!
آنچه از تجربه چندماه اخیر مشخص است اینکه بخش قابل توجهی از واردکنندگانی که ارز ۴۲۰۰ تومانی از دولت دریافت کردهاند، کالای خود را به قیمت بازار آزاد محاسبه کرده و عرضه میکنند.
در شرایطی که دولت کنترل و نظارتی بر نظام عرضه کالا ندارد و همواره تلاشش این بوده که قیمتها را آزادسازی کند، طبیعی است که تخصیص ارز یارانهای به واردات، تبدیل به یک پروژه رانتخواری برای عدهای واردکننده خواهد شد. بر اساس برخی برآوردها فقط ۴۰ شرکت واردکننده موبایل ۱۱۰۰ میلیارد تومان از این محل به جیب زدهاند؛ ۱۱۰۰ میلیارد تومانی که مستقیما از جیب مردم برداشته اند.
اقدام وزیر ارتباطات در انتشار اسامی این ۴۰ شرکت نیز شگفتانگیز و مایه تاسف است. اینکه یک مسئله نظارتی و امنیتی تبدیل به یک مسئله عمومی شود، چه دردی درمان خواهد شد؟ اینکه دولت به جای اعمال نظارت حاکمیتی، یک سامانه اعلام کند که هر کس در این مدت گوشی موبایل خریده، نوع ارز گوشی خود را استعلام کرده و اگر تخفلی مشاهده کرد، به تعزیرات شکایت کند، نوعی شانه خالی کردن از وظایف دولت در رابطه با بازار نیست؟
نام این اقدام آقای آذری جهرمی شفافسازی نیست، بیکفایتی است. دولت که به این ۴۰ شرکت ارز یارانه ای داده است، اولا باید نظارت میکرد که منافع ارز تخصیص داده شده به مصرف کننده نهایی برسد. ثانیا اکنون که از این ارزهای ۴۲۰۰ تومانی سوء استفاده شده، دولت باید سریعا حاشیه سود ناشی از سوداگری این ۴۰ شرکت را از حلقوم آنان بیرون کشیده و به بیتالمال باز گرداند، نه اینکه صرفا نام آنها را به مردم اعلام کند و احساس کند شق القمر کرده است! مردم اقتداری در رابطه با این شرکت ها ندارند که اطلاعشان از ماوقع، مشکلی را حل کند.آذری جهرمی یک نیروی اطلاعاتی است. او سالها در وزارت اطلاعات بوده و کاملا میداند چگونه از ظرفیت دستگاههای اطلاعاتی میتوان برای مدیریت این سوداگری بهره برد. از او انتظار حرکت پوپولیستی نمیرفت!
مشکل اقتصاد ما و وضعیت کنونی، گل آلود بودن آب و ماهیگیری ماهیگیران حرفهای از آن است. راه حل روشن است و بارها گفتهایم. دولت باید بر تمامی روندهای اقتصادی و معاملاتی اشراف داشته باشد و جلوی هر کنش فسادزایی را در سیستم بگیرد. اینکه هر کلانسرمایه داری اختیار این را داشته باشد که با دارایی نقدی خود، دست به هر اقدامی بزند و به قیمت افزایش هزینه زندگی مردم، سودهای یک شبه و نجومی ببرد، نتیجهاش وضع کنونی خواهد بود. اقدام برای این کار، یک اراده انقلابی میخواهد. دولت باید این تصمیم را بگیرد که اقتصاد را مدیریت کند.