۸۶ نفر با «پزشکیان» به نیویورک رفتند
🔹در حالیکه طی روزهای گذشته گمانهزنیهای مختلفی درباره تعداد همراهان مسعود پزشکیان رئیسجمهور به نیویورک مطرح شده است، علیاصغر شفیعیان مدیر سایت انصافنیوز و از نزدیکان به پزشکیان اعلام کرد که تعداد این افراد حدود ۸۶ نفر است.
🔹شفیعیان با رد ارقام اعلام شده در فضای مجازی و رسانهای گفته است: تعداد همراهان رئیس جمهور پزشکیان در سفر نیویورک نه ۱۲ نفر است که برخی به عنوان حامی دولت ادعا کردهاند و نه ۱۸۴ نفر که مخالفان دولت ادعا کردهاند؛ بلکه چیزی بین ۸۰ تا ۹۰ نفر است که شامل اعضای همراه، تشریفات، رسانه، حفاظت و گروه پرواز میشود.
🔹به گفته شفیعیان، عباس عراقچی، حاجی میرزایی، محمدجواد ظریف، علی طیبنیا، تختروانچی، قائمپناه، عابدی مشاور نهاد، مهدی سنایی، مجیدی، گوهری، افشارزاده، زهرا پزشکیان ازجمله افرادی هستند که رئیسجمهور را در این سفر همراهی میکنند.
🔹شفیعیان درباره دیگر اعضا نیز گفت: ۱۸ نفر در قالب تیم تشریفات، ۱۸ نفر از خبرنگاران (چند نفر مربوط به معاونت ارتباطات دفتر رئیس جمهور و چند نفر رسانهای دیگر) ۲۴ نفر تیم حفاظت و ۱۴ نفر نیز تیم پرواز هستند.
🔹وی درخصوص اقوام رئیسجمهور در این سفر نیز گفت: آقای مجیدی (داماد) دستیار اجرایی دفتر رئیسجمهور است و سفر زهرا پزشکیان (دختر رئیسجمهور) نیز چیزی مثل همراهی همسران روسای دولتهاست.
🔹شفیعیان گفته در مجموع تعداد افراد همراه رئیسجمهور حدود ۸۶ نفر هستند که چیزی شبیه گذشته است.
تحلیل شریعتمداری از چهار احتمال درباره اظهارات اخیر رئیسجمهور
۱- آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان در نشست با مسئولان رسانههای آمریکایی گفتهاند:«ما آمادهایم تمام سلاحهای خود را کنار بگذاریم، به شرط آنکه اسرائیل هم همین کار را بکند و یک سازمان بینالمللی به منطقه بیاید و امنیت را تامین کند»! این اظهارنظر آقای پزشکیان نه فقط با نظر صریح حضرت امام، رهبر معظم انقلاب و راهبرد رسماً اعلام شده جمهوری اسلامی ایران در تقابل و تضاد است، بلکه سران برخی از کشورهای عربی همسو با اسرائيل هم برای حفظ موقعیت سیاسی خود در افکار عمومی جهانیان! از اینگونه سخنان و اظهارات پرهیز میکنند! آقای پزشکیان در مصاحبه با فرید زکریا (عضو برجسته شورای روابط خارجی آمریکا) نیز که شبکه CNN پیشخبر آن را منتشر کرده است میگوید: «حزبالله نمیتواند بهتنهایی مقابل اسرائیل که کشورهای غربی، اروپایی و آمریکا از آن دفاع، حمایت و تأمینش میکنند، بایستد»! و اظهارات نسنجیده دیگری که شرح آن بیرون از محدوده این وجیزه است و در گزارش تیتر یک کیهان امروز به آن اشاره شده است.۲- رئیسجمهور محترم در سخنرانیها، مصاحبهها و مکاتبات متعددی نشان دادهاند که مواضع و دیدگاه ایشان نسبت به مسئله فلسطین، غیرقانونی بودن رژیم صهیونیستی، ضرورت نابودی این رژیم، جنایتکار بودن آمریکا و... با دیدگاه و راهبرد رسماً اعلام و دنبالشده نظام مقدس جمهوری اسلامی در انطباق است از این روی میتوان نتیجه گرفت (و یا دستکم این احتمال را قوی دانست) که آنچه در نشست با مسئولان رسانههای آمریکایی و مصاحبه با شبکه CNN مطرح کردهاند، نمیتواند دیدگاه و نظر ایشان باشد. بنابراین چرا اظهارات مورد اشاره را بر زبان آوردهاند؟!
در این خصوص تنها میتوان به سه احتمال اشاره کرد و احتمال چهارم بهاندازهای ضعیف و بعید است که ناممکن بهنظر میرسد. بخوانید!۳- احتمال اول؛ «سهو لسان» جناب پزشکیان در بیان منظور و مقصود خویش است! این ضعف در بسیاری از موارد دیگر نیز دیده شده است که نزدیکترین نمونه آن اعلام برادری با آمریکاست! که واکنشهای منفی و خسارتبار فراوانی را به دنبال داشت.۴- احتمال دوم؛ با عرض پوزش، ناتوانی جناب ایشان در بیان منظور و مقصود خویش است. این ضعف را میتوان کماطلاعی آقای پزشکیان از عرصه سیاست و علوم و بایستههای تعریف شده آن دانست. آقای رئیسجمهور در همان نشست با مسئولان رسانههای آمریکایی تاکید میکنند که «من سیاست بلد نیستم»! و پیش از این هم گفته بودند «من سیاست را نمیفهمم»! در این خصوص باید گفت، اگرچه بهنظر میرسد ایشان قصد تواضع داشتهاند! ولی شواهد موجود نشان میدهند که به یک واقعیت اشاره کردهاند و متاسفانه در این عرصه ورود چندانی ندارند. این در حالی است که سیاسی بودن و آگاهی و شناخت از امور و قواعد سیاسی یکی از اصلیترین شرایطی است که باید در رئیسجمهور وجود داشته باشد. بر اساس قوانین جاری، رئیسجمهور از میان «رجال سیاسی» انتخاب میشود.
۵- احتمال سوم که شواهد فراوانی از قویتر بودن این احتمال نسبت به دو احتمال قبلی حکایت میکند، حضور مشاوران غربزده و غربگرا و بعضاً بدسابقه و محکوم امنیتی در کنار رئیسجمهور محترم است. ما پیش از این بارها در کیهان نسبت به خطر این افراد در کنار رئیسجمهور محترم و تصدی و سپردن پستهای حساس به آنها هشدار داده بودیم و به نمونههایی از این افراد و سابقه و کارنامه سیاه آنها اشاره کرده بودیم ولی متاسفانه این هشدارهای جدی مورد توجه ایشان قرار نگرفت. تصور ما این است و برای آن اسناد و شواهدی نیز داریم که همان اطرافیان اطلاعات یاد شده را از دید و نگاه رئیسجمهور پنهان میکردند. بهعنوان مثال وقتی آقای پزشکیان مطلع شد که فلان اطرافی ایشان سابقه چندبار محکومیت، تبرئه ضمنی تروریستهای داعش در ماجرای اهواز و تمسخر رزمندگان اسلام را در کارنامه خود دارد به شدت برآشفته و دستاندرکاران دعوت از او را توبیخ کرده بود و بازهم به عنوان نمونه، اظهارات نسنجیده آقای رئیسجمهور در نیویورک را با آنچه روزنامههای زنجیرهای مدعیاصلاحات طی همین چند روز اخیر نوشته و پیشنهاد کرده بودند، مقایسه کنید! آیا تفاوت چندانی میبینید؟! مدیران و دستاندرکاران این روزنامهها و نویسندگان مطالب یاد شده، برخی از پستهای حساس را در نهاد ریاست جمهوری برعهده دارند!
۶- احتمال چهارم؛ دشمنان بیرونی و برخی از پادوهای داخلی آنها اصرار دارند که اظهارات نسنجیده و دور از انتظار رئیس جمهور محترم را دیدگاه و نظر خود ایشان قلمداد کنند! که این احتمال کمترین جایگاهی ندارد و همانگونه که گفته شد و به وضوح میتوان دید با اظهارات دیگر رئیسجمهور، چه در برخی مصاحبهها در نیویورک و چه در موارد فراوان دیگر نظیر پاسخ به تبریک سید حسن نصرالله، گفتوگو با بشار اسد، سخنان طوفانی در مراسم
تحلیف، نشست با فرماندهان ارتش و سپاه و... نه فقط همخوانی ندارد، بلکه در نقطه مقابل آن نیز قرار دارد.۷- و بالاخره پیشنهادهایی نیز با رئیسجمهور محترم در میان است که عزل غربگراها، افراد بدسابقه و محکومان امنیتی، دستاندرکاران فعال در فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸، حامیان آشوبهای پائیز ۱۴۰۱ از پستهای حساس و در همان حال، مشاوره با افراد خوشسابقه و کارشناسان انقلابی و دلسوز، ضروریترین و حیاتیترین آنهاست که امید است جناب پزشکیان، این پیشنهاد را با قید فوریت در برنامه کاری خود قرار دهند.
🔺هواداران دکتر #جلیلی او را دانشمند، فیلسوف و محققی میدانند که وقت اش را شبانه روز صرف بررسی مشکلات ریز و درشت کشور میکند؛ خیلی هم خوب! ولی من فکر میکنم مهمترین چیزی که این روزها باید توسط ایشان و تیمشان مورد واکاوی و تحقیق قرار بگیرد این است که چرا مردم ایران بین او و دکتر #پزشکیان، پزشکیانی را انتخاب کردند که در بیان ساده ترین مواضع نظام هم مشکل دارد؟! نتیجه این بررسی میتواند ارزشمند و البته جالب باشد!
💢سفر به نیویورک و حواشی آن
🔹جمهوری اسلامی ایران در یک جنگ تمامعیار شناختی درگیر است و رسانهها، افسران و فرماندهان عالی این جنگ هستند. میدان جنگ اذهان مردم و طراحان جنگ قدرتهای بزرگ هستند. سه تکنیک «سکوت و عبور»، «مجادله برای مجادله» و «صدای بلند» از تکنیکهای رسانهای هستند که در جنگ شناختی استفاده زیادی از آنها میشود. فصل مشترک این سه تکنیک غلبه حاشیه بر متن است.
🔸این تکنیکهای رسانهای همواره در کشور ما و علیه منافع ملی کشور فعال بوده و هست. حواشی رئیس جمهور شهیدمان در سفرهای استانی، ادبیات و خانواده مسئولان و شخصیتهای سیاسی کشور، حواشی دیدارهای سیاسی و صحبتهای غیر رسمی بسیاری از مسئولان نمونههایی از این موارد هستند که برجستهسازی آنها با هدف غلبه حاشیه بر متن صورت گرفته است. آقای پزشکیان که برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کرده نیز از این حواشی به دور نمانده است.
🔹اگرچه چارچوب کلی سخنان رئیسجمهور دراین نشست درباره جنایات رژیمصهیونیستی در غزه و لبنان کاملاً روشن و گویا بود، اما رسانههای غربی و البته برخی رسانههای داخلی با اهداف چند وجهی کوشیدند روایت موردنظر خود را از سخنان پزشکیان ارائه داده و اینگونه جلوه دهند که ایران از موضع ضعف، آماده تنشزدایی با رژیمصهیونیستی است.
🔸در حالی که پزشکیان در نشست با مدیران و خبرنگاران ارشد رسانههای آمریکایی بهصراحت از نسلکشی رژیمصهیونیستی انتقاد و تأکید کرد،ترور شهید هنیه قطعاً بدون پاسخ نخواهند ماند، آنها کوشیدند با انتشار یک نقلقول با این مضمون که «ما آمادهایم تمام سلاحهای خود را کنار بگذاریم، به شرطی که اسرائیل نیز آماده چنین کاری باشد»، مواضع قاطع و ضدصهیونیستی رئیسجمهور ایران را تحتتأثیر قرار دهند. بی تردید اگر آقای رئیس جمهور از عبارات دقیقتری استفاده میکرد، فرصتطلبان نمیتوانستند این چنین از عبارت مطرح شده سوء استفاده کنند؛ اما تلقی اینکه رئیس جمهور کشورمان مواضعی بر خلاف مواضع رهبری، مردم و فرماندهان نظامی ما در قبال مسئله فلسطین دارد، سخت گمراهکننده است.
🔹آقای دکتر پزشکیان در همین سفر در دیدار با رئیس شورای اروپا، دبیرکل سازمان ملل، رئیس جمهور ترکیه، رسانه های آمریکا، اعضای گروه الدرز، رئیسجمهور فنلاند، رئیسجمهور سوئیس و همچنین در نشست «تقویت اهداف سازمان ملل متحد» علیه رژیم صهیونیستی موضع رسمی آشکار و منطقی اتخاذ کرد که رسانههای مذکور از پرداختن به آن ابا دارند.
🔸بنابراین، اگرچه انتخاب واژهها و رفتارهای مناسب مسئولان میتواند بسیاری از حواشی را کاهش دهد؛ ولی مخاطبان داخلی باید تا این اندازه از سواد رسانهای و هوشمندی برخوردار باشند تا حاشیه بر متن غلبه پیدا نکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- میتونم یه سوال بپرسم؟
+ بپرس دیگه کی به کیه
- من حافظیام خبرنگار رویترز
+ زنده باشی
- اینهمه حرفهایی که تند تند پشت سرهم میگیم که به اسرائیل حمله میکنیم یعنی اسرائیل جانیه قاتله؟
+ نیست؟
- من خبرنگارم
+ اگه خبرنگاری پس باید بدونی که چند تا خبرنگار اونجا ترور شده! #پزشكیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایرانی مشکل اقتصادی، مشکل اولش نیست، مشکل اولش روانی است، بیماری روانی دارد و توهمات و تفکرات سمی ذهن او را نابود کرده
🔰 از مقر فرماندهی موساد در نزدیکی تلآویو چه میدانیم؟
🔸العربیه جدید نوشت؛ مقر فرماندهی موساد در حومه تلآویو در مجموعه پایگاههای نظامی گلیلوت واقع در شهر راماتهاشارون قرار دارد.
🔸این پایگاهها با مساحتی بالغ بر ۱۸۷۰ دونم، شامل پایگاه مرکزی یگان اطلاعاتی ۸۲۰۰ است که در پیشبینی عملیات طوفانالاقصی ناکام مانده بود. کمپ هرتزوگ شامل مدرسهای برای بخش اطلاعات نظامی (امان) و کمپ دایان شامل کالجهای نظامی و غیره در این مکان قرار دارد.
🔸در نزدیکی این کمپها، مقر سرویس اطلاعاتی و مأموریتهای ویژه موساد، مرکز میراث اطلاعاتی و محل بزرگداشت کشتهشدگان سرویسهای اطلاعاتی قرار دارد. در سال ۲۰۰۸ تصمیم گرفته شد که اکثر مقرها و کمپهای گلیلوت تخلیه و به نقب منتقل شوند.
🔸پس از تعویقهای مکرر، تصمیم بر این شد که تخلیه بین سالهای ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۸ در سه مرحله انجام شود. اگرچه ارتش اسرائیل در تلاش است تا جامعه اطلاعاتی را متقاعد کند که به سمت جنوب حرکت کنند، اما ۹۷ درصد از کارکنان دائمی واحد ۸۲۰۰ آمادگی انتقال محل سکونت خود را ندارند.
🔸اقدام حزبالله در هدف قرار دادن این مقر، تحول مهمی در رویارویی جاری بین اسرائیل و مقاومت به شمار میآید. حزبالله که در طول چند ماه گذشته، همواره مناطق شمالی فلسطین اشغالی و پایگاههای نظامی صهیونیستها را هدف قرار میداد، برای نخستینبار ساعت 6:30 صبح امروز، یک منطقه واقع در مرکز فلسطین اشغالی را با یک فروند موشک بالستیک هدف قرار داد.
🔸تحلیلگران نظامی و سیاسی میگویند که پیام اصلی و روشن حزبالله از این عملیات، این بود که به اشغالگران نشان دهد که میتواند تأسیسات حساس و مهمی را در قلب تشکیلات صهیونیستی آنها هدف قرار دهد. شاید این پیام دارای ویژگیهای مرحله جدید شلیک موشک از لبنان باشد بهخصوص در مورد موشکهای نقطهزنی که قادرند با کمترین خطا به اهداف خود برسند.
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جان مرشایمر، دانشمند علوم سیاسی:
📍اگر اسرائیل میخواهد ایران و متحدان منطقهای این کشور متوقف شوند باید دست از اشغالگری بردارد، اشغالگری سرچشمه مشکلات است، اسرائیل نخواهد توانست حماس را شکست دهد و حزب الله را نیز شکست نخواهد داد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 منابع لبنانی: جاسوسی در جنوب لبنان دستگیر شد که با نصب ردیاب بر روی ساختمانها عملیات ترور فرماندهان را تسهیل میکرد!
🔹گفته میشود لو دهنده علی الکرکی از فرماندهان حزب الله در روزهای اخیر، همین شخص بوده است.
🔹برخی منابع نزدیک به حزب الله هم می گویند عملیات ترور ناکام الکرکی در واقع یک اقدام و طرح ضداطلاعاتی خود حزب الله برای فریب اسرائیل و لو رفتن و دستگیری همین جاسوس بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرودگاه بیروت ۳۰ تن کمک پزشکی ارسال شده از ترکیه دریافت کرد!
اما مغزهای زنگ زده فکر میکنه تو کل دنیا فقط ایرانه که داره به فلسطین و لبنان کمک میکنه!!
11.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از ۹ سال،
"تقریبا هیچ"، در مصاحبه امروز، از زبان دکتر ظریف:
"نیازی نیست که بر سر توافقی که پیشتر بر سر آن مذاکره شده، مذاکره کنیم. شما یک اسب را دومرتبه نمیخرید. ما این اسب را خریداری کردهایم و بهایش را دادهایم. وقت آن رسیده که آمریکا این اسب را تحویل دهد."
#اسب_برجام