🔴سوریه;گام اول آمریکا برای تحدید نفوذ منطقه ای ایران
🔹سوریه یکی از مناطقی که آمریکا به دنبال کاهش نفوذ ایران در آن است. کنت پولاک جمله معروفی دارد که در تبیین استراتژی های منطقه ای واشنگتن تدوین شده است. وی می گوید: پیچیده ترین و سخت ترین پرونده منطقه ای آمریکا ، تحدید نفوذ ایران در سوریه است. وی برای این تحدید نفوذ دو راه حل پیشنهاد می دهد:
🔻۱ . توافق با روسیه در ازای دادن امتیاز همچون لغو تحریم ها
🔻۲. منعقد کردن توافقی همچون قرار داد طائف.
🔹برجسته ترشدن نقش روسیه و پوتین در موضوع سوریه میتواند ناظر به استراتژی فوق باشد. از طرفی ایجاد ائتلاف ها و خروج ایران از سوریه در راستای همان قرارداد سیاسی همچون طائف است. در قرار داد طائف نیروهای سوری از لبنان خارج و سیستمی مبتنی بر دموکراسی انجمنی تدوین شد.
💠 اکنون سوال این است که چرا آمریکا برای پیشبرد راهبردهای خود و مقابله با تحدید نفوذ ايران ابتدا بر روی سوریه تمرکز کرده است؟
1⃣سوریه محل اتصال حلقه مقاومت به دریای مدیترانه و شمال آفریقاست.
2⃣مکانی که نقطه تلاقی نیروهای مقاومت براساس هدف مشترک اتخاذ شده، سوریه است. یعنی ایران، حزب الله و سایر گروه های مقاومت در سوریه حضور دارند.
3⃣سوریه و جنوب لبنان اکنون دو تهدید بالقوه برای موجودیت اسرائیل هستند. بنابراین اگر ایران از سوریه خارج شود، یکی از این تهدیدهای امنیتی اسرائیل کاهش پیدا می کند.
4⃣سوریه عمق استراتژیک ایران است.
✍ #محمدرضا_فرهادی
سردار جلالی:
🔹۶۰ درصد فارسیزبانان ضدانقلاب فضای مجازی در عربستان حضور دارند
🔹احتمال تحریم سایبری ایران وجود دارد
🔹در حوادث خرمشهر رد پای منافقین دیده شد
🔺«محمد هاشمی»عضو سابق حزب کارگزاران:
🔹من با اصلاح طلبان هیچ گونه مراودهای ندارم.
🔹 من هیچ وقت اصلاح طلبان را رصد نمیکنم و هیچ تحلیل و عقیدهای هم درباره آنها ندارم.
🔹اصلاح طلبان حدود ۲۰ درصد در جامعه ضریب نفوذ دارند.
🔴 توجه راهبردی به شرق...
🔻 تجربه برجام و بدعهدی های مکرر آمریکا و دولت های غربی، بیش از پیش پیگیری و پیشبرد #نگاه_به_شرق در سیاست خارجی ایران را به یک ضرورت مهم و راهبردی تبدیل کرده است.
برای رهایی از شر تحریم و رشد و پیشرفت چاره ای جز این نداریم که در قاموس دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی کشور، ترجیح شرق بر غرب، ترجیح همسایه بر دور، ترجیح ملتها و کشورهایی که با ما وجه مشترکی دارند بر دیگران، ترجیح کشورهای مسلمانان بر غیر مسلمانان یکی از اولویتهای راهبردی امروز قرار بگیرد.
باید مقصد هواپیماهای حامل دیپلمات ها و سرمایه داران و کارآفرینان کشور نه غرب جهان که شرق باشد. نباید از مراکز و منابع عمده قدرت که در نزدیکی مرزهایمان هست با یکجانبه نگری در سیاست خارجی غفلت نمود.
✍ #خوش_آیند
🔴 چرا دفاع از مقاومت
🔻صادق خرازی دیپلمات و فعال اصلاح طلب:
🔸اگر در عراق، لبنان و سوریه یک قدم به عقب برمیداشتیم امروز بازنده بودیم
🔸عدهای سوء مدیریتشان را به مسائل بینالملل ربط میدهند
پس از سفر راهبردی علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری به روسیه و ابلاغ پیام رهبری به پوتین اعلام شد که روسیه در ایران به خصوص حوزه نفت و گاز 50 میلیارد دلار سرمایه گذاری خواهد کرد و از طرفی هم توافقاتی برای سوآپ نفتی ایران توسط روسها انجام شده و قرار است روزانه یک میلیون بشکه نفت ایران از طریق این کشور صادر شود البته شنیدهها حکایت از آن دارد که ایران باید مبلغ 500هزار بشکه نفت را دریافت کند و برای 500هزار بشکه مابقی از روسیه کالا وارد کنیم.
🔳 واقعیات ناگفته از روابط تجاری ایران و اروپا/ چرا اروپا از دولت روحانی، سود تجاری میبرد؟
📍حجم تجارت دوجانبه ایران و اروپا در دولت احمدینژاد به طور میانگین سالانه ۲۳ میلیارد یورو بود. اما در دولت روحانی حجم تجارت کشورمان با اروپاییها به میانگین سالانه ۱۱ میلیارد یورو کاهش یافته یعنی نصف شده است.
📍این آمار، استدلال حامیان دولت روحانی درباره اینکه دولت احمدینژاد صرفا به گسترش روابط تجاری با کشورهای عقبافتاده آسیایی و آفریقایی و چین اهمیت میداد، را باطل میسازد.
📍 از ۱۰.۸ میلیارد یورو صادرات اروپا به ایران، ۹.۴ میلیارد یوروی آن کالاهای صنعتی و محصولات کارخانهای بود؛ یعنی ۸۷ درصد صادرات اروپا به ایران کالاهای صنعتی و ساختهشده و ۹۳ درصد صادرات ایران به اروپا، مواد خام است.
🔸 محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار متنی با عنوان 'هشداری که دولت نشنید' در صفحه اینستاگرام خود بخشی از نامهاش خطاب به رئیس جمهور در سال ۹۵ را دوباره منتشر کرد:
🔹 جناب آقای روحانی! پس از اوباما، نوبت جمهوریخواهان است و ممکن است به تعهدات آقای اوباما عمل نشود.
🔹 رفتار اوباما با جنابعالی، دقیقاً مشابه رفتار کلینتون با یاسر عرفات بود که پس از حاکم شدن جمهوریخواهان، بوش، انتخابات فلسطینیها زیرنظر سازمان ملل را نپذیرفت و عملاً تعهدات کلینتون را زیر پا گذاشت.
💢سکس و شهوت رانی راه نفوذ در حکومت اسلامی اندلس!
چگونه از طریق #فحشا یک حکومت را از بین بردند؟
اَندَلُس یکی از ۱۷ بخش خودمختار کشور اسپانیا است.
مسلمانان به مدت ۷۸۱ سال (از سال ۷۱۱ تا ۱۴۹۲) بر اندلس و نقاط دیگر اسپانیا حکومت کردند.
مسلمانان، شبه جزیره «ایبریا» واقع در جنوب غربی اروپا را «اندلس » می نامیده اند.
مهمترین دلیلی که سبب سقوط اندلس شد، تهاجم فرهنگی مسیحیان و تسلیم شدن مردم و مجریان حکومتی در برابر این تهاجم که منجر به فساد اخلاقی نیز شد، میباشد.
مسلمانان که تسلیم حملات فرهنگی مسیحیان شدند از بزرگ تا کوچک از امیر و سرباز غالباً به فساد #اخلاقی روی آوردند. شهید مطهری در کتاب خود به این مطلب اشاره میکند که حتی امیران نیز جذب فتانه و زنان فاحشه وارداتی از کشورهای مسیحی نشین شده بودند.
شهید مطهری دراینباره چنین میگوید:
«در کتابى خواندم که روزى یکى از حاکمان مسلمان در #قصر خودش کنار دریایى نشسته بود و داشت خیابان و بازار را تماشا مىکرد. یک دختر بسیار زیباى مسیحى -و شاید به قصد دلربایى از شخص حاکم- با طنّازى فوقالعاده ازآنجا عبور کرد. او مقدارى تماشا کرد، آنچنان فریفته شد که بىاختیار خودش از قصر بیرون دوید، دیگر مجال به غلامها و نوکرها نداد که بروید او را بیاورید، خودش پرید و شخصاً او را بغل زد و آورد داخل قصر. این واقعه گزارش شد به مرکزى که این توطئه را اجرا مىکرد. مىگویند وقتى به آنجا گزارش شد، آنها از شادى به رقص آمدند، گفتند دیگر ما فاتحیم»
📚مجموعه آثار استاد شهید مطهرى، ج۲۵، ص ۳۰۱