eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
408 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❌ سخنگوی فراکسیون امید گفته: اگر رأی نمایندگان شفاف باشه اکثرا به رأی نخواهند داد ️یعنی خودشون میدونن دارن میکنن اما ترجیح میدن مخفیانه حمایت کنن که بعدا که گندش دراومد بگن ما نبودیم! شبیه اصولگراهای مجلس نهم که اکثرشون به رأی دادن اما الان منتقد شدن!
روس ها ایران را دور زدند ؟! روزنامه شرق امروز با عکس معنا داری از رئیس جمهور روسیه تیتر زد: « روس ها ایران را دور زدند». در این باره چند موضوع مطرح است: 1- روزنامه شرق از تعامل راهبردی ایران با روسیه ناخرسند است و همه تلاش خود را برای ترساندن افکار عمومی از روسیه به کار میگیرد و از آن طرف هوادار گسترش و تعمیق اعتماد به غرب است، لذا وقتی مقامات اروپایی و آمریکایی سخنی علیه ایران می گویند آن را چندان بازتاب نمی دهد اما همچنان «امضای جان کری» را سند تضمین شده می داند. 2- اصل ماجرا به موضع گیری بجا و به حق نماینده ایران در اوپک بر می گردد که از افزایش تولید نفت روسیه، عربستان و امارات گله می کند و آن را ضربه به ایران و همراهی با تحریمهای آمریکا علیه ایران می داند، اما روزنامه شرق در تیتر و مطلب زیر عکس، فقط روسیه را عنوان می کند و بدون ذکر موضوع افزایش تولید نفت، به خواننده به صورت کلی و عام چنین القا می کند که روسیه ایران را دور زده است. 3- یکی دو سال پیش که اروپا خرید گاز از روسیه را بابت نقش آن در جمهوری خود مختار کریمه تحریم کرد، مقامات وزارت نفت ایران بلافاصله اعلام کردند حاضرند کمبود نفت گاز اروپا را تأمین کنند. وقتی دولت ما چنین برخوردی با روسیه دارد و با تحریم اروپا علیه روسیه همراهی می کند چه انتظاری از طرف روس باید داشته باشیم. دولت باید برای برقراری تعامل راهبردی با شرق و روسیه تصمیم جدی بگیرد و پایبند به آن باشد نه آنکه به محض لبخند یک مقام اروپایی تعامل راهبردی با شرق را فراموش کند. 4- در عالم سیاست و مراوده با روس ها هر یک از ما به دنبال منفعت خود هستیم، اما فرق روس ها با غربی‌ها در حال حاضر این است که آنها برعکس غربی ها وآمریکایی‌ها به دنبال تغییر نظام سیاسی در ایران و تحریم ملت ایران نیستند، این همان چیزی است که هواداران غرب در ایران که تریبون هایی مانند روزنامه شرق را دارند، درصدد وارونه نشان دادن آن هستند.
1_26749778.pdf
878.4K
✍ واکاوی نقش عملیات روانی در اغتشاشات خیابانی
🔴 اشتباهات راهبردی غرب... 🔻غربی ها به سرکردی آمریکا در محاسبات خود برای تولید داعش و تروریسم منطقه ای دچار اشتباهاتی فاحش و راهیردی شدند که به چند نمونه آن اشاره می شود: ۱- ایجاد و تقویت جبهه ای واحد تحت عنوان مقاومت ۲- تجربه آموزی رزمندگان و آبدیده شدن جبهه مقاومت در عرصه بین المللی ۳- بالفعل کردن ظرفیت بالقوه مجاهدان شیعیان افغانستانی، پاکستانی و ... تحت عنوان لشکر فاطمیون و زینبیون. ۴- ایجاد مرزبندی اسلام سکولار و گفتمان سازش به پرچمداری عربستان سعودی و گفتمان مقاومت به رهبری جمهوری اسلامی ایران بر فرماندهان جبهه مقاومت است تا این سرمایه ما را برای نبرد نهایی حفظ و سازماندهی کند. ✍
⚫ امام حسین(ع) دوتا بدن را خود به خیمه نیاورده است مرحوم آیت الله فلسفی (ره) خطیب شهیر می فرمود: چرا آقا نعش شهدای دیگر را خودش آورده بود حال چرا نعش علی را نیاورده؟ رو کرد به طرف خیام و فرمود: "یافتیان بنی هاشم! احملوا اخاکم الی الفسطاط" ای جوانان بنی هاشم بیایید و نعش علی اکبر (ع) را به خیمه ببرید. آقا امام حسین(ع) دوتا بدن را نیاورده است. هر دو را هم عذر شرعی داشته است! یکی بدن حضرت ابالفضل العباس(ع) است و یکی هم بدن حضرت علی اکبر (ع) است! چرا؟ چون اسائه ادب به بدن می شد جنازه مسلمانان هم محترم است نباید اسائه بشود. اگر بخواهیم بدانیم چرا پیکر مطهر عباس (ع) را نیاورده است از حرف های بنی اسد به زین العابدین (ع) می فهمیم. بنی اسد به زین العابدین (ع) گفتند: آقا! یک بدن کنار نهر علقمه است آنقدر قطعه قطعه و چاک چاک است که نمی توان بدن را برداشت هر طرف بدن را میگیریم طرف دیگر بدن به زمین می آید. فلذا آقا فرمود: قبر عباس (ع) را در کنار بدنش کندند و همان جا هم دفنش کردند. اگر بخواهی بدانی ابالفضل العباس(ع) کجا به زمین افتاده است . همان جاست که دفنش کرده اند. اما بدن علی اکبر(ع) روایت دارد: " فقطعوه بسیوفهم اربا اربا " خیلی بدن علی اکبر(ع) را صدمه زدند. آقا دید اگر بخواهد یک نفری بدن را بیاورد ممکن است مثلا،  اعضای بدن جدا شود اهانت به بدن می شود! امام حسین (ع)می داند که این کار یک نفر نیست فلذا فرمود: یافتیان بنی هاشم یعنی ای جوانان بنی هاشم همگی بیایید و کمک کنید یکی بازو را بگیرد یکی پهلو را بگیرد یکی سر را بگیرد تا بدن علی اکبر (ع) را به خیمه بیاوریم.
💎 اظهارات تعجب‌برانگیز مولاوردی که با استقبال رسانه‌های ضدانقلاب مواجه شد 🔸شهیندخت مولاوردی مشاور رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی اخیرا در مصاحبه با رسانه آمریکایی آسوشیتدپرس، اظهارات تعجب برانگیزی را بر زبان جاری کرد که با کف و سوت رسانه‌های ضدانقلاب و معاند همراه شده است. مولاوردی در این مصاحبه ارکان نظام از جمله قوه قضاییه را هدف قرار داده است و تلاش کرده تصویری سیاه و باب میل آمریکایی‌ها و ضدانقلاب را از جامعه ایرانی ترسیم کند؛ تعجب نکنید، وی این اظهارات را در گفتگو با یک رسانه امریکایی بازگو کرده است جایی که به سریعترین زمان ممکن باعث شادی دل امریکایی‌ها شود؟! 👈دفاع از یک ! 🔹مولاوردی در گفتگو با این رسانه امریکایی به موارد و هجمه‌های فوق نیز اکتفاء نکرده و صراحتا از یک جاسوس آمریکایی - لبنانی محکوم شده در ایران به نام «نزار زکا» دفاع کرده است تا بازهم بتواند دولت ترامپ را از این حمایت خوشحال کند؟! 🔸« » همان جاسوسی است که شهریور ۹۴ به دعوت همین خانم مولاوردی که در آن زمان معاون زنان و خانواده رئیس‌جمهور بود، در پوشش کارشناس فناوری اطلاعات وارد ایران شد تا ماموریت ویژه خود که از جانب آمریکایی‌ها به وی تفویض شده بود را در کشور ما، پیش ببرد. 🔹زکا که به سبب ارتباط با دستگاه‌های اطلاعاتی و نظامی آمریکا از او به عنوان « پنهان » یاد می‌شود، پس از ورود به ایران برای پیشبرد محوله از جانب آمریکا، توسط نیروهای اطلاعاتی کشور دستگیر شد و در آبان سال ۹۴ در یک فرآیند دادرسی عادلانه به ۱۰ حبس محکوم شد. 🔸حکمی که آمریکایی‌ها هم به سبب آگاهی از جاسوس بودن نیروی خود چندان به آن اعتراض نکردند و به دام افتادن زکا را صرفا یک شکست اطلاعاتی و به خطا رفتن تیر جاسوسی‌شان دانستند؛ اما در کمال تعجب بعد از حدود سه سال از دستگیری و این جاسوس نشان‌دار آمریکایی، فردی در ایران در جایگاه مشاور رئیس‌جمهور در مقام دفاع از او برآمده و در مصاحبه با یک رسانه آمریکایی، علنا از جاسوس آمریکایی حمایت می‌کند و علیه کشور خود و نهادها و دستگاه‌های امنیتی و قضایی آن موضع می‌گیرد و هجمه پراکنی می‌کند! 🔹خانم مولاوردی باید توضیح دهد که بر چه مبنایی به عنوان یک مسئول دولتی در نظام جمهوری اسلامی، با رسانه کشور دشمن مصاحبه می‌کند و در آن مصاحبه به اتخاذ مواضعی روی می‌آورد که مشابه مواضع عناصر ضدانقلاب و معاند نظیر گروهک تروریستی است؟ مولاوردی با سمت مشاور رئیس‌جمهور مگر در جایگاه قرار دارد که اینچنین علیه نظام و ارکان آن با دشمن همراستا می‌شود و به دروغ پردازی همسو با منافع دشمن روی می‌آورد؟ آیا دولت جاسوس پرور است؟ آیا نهادهای امنیتی اطلاعی از این قرار مدارها ندارند؟ یا اینکه پس از اینکه آقای روحانی دیگر در قدرت نباشد، به این پرونده ها رسیدگی میکنند!!! آیا آن زمان برای کشور سودی دارد؟
💠تربیت و معنویت در شبکه‌های اجتماعی 🔻مفهوم تشرف در خصوص پیام های دینی و تربیتی و فرهنگی؛ . امروزه شبکه های مجازی و اجتماعی و نرم افزارهای نوین ارتباطی ،امکان انتشار سریع اطلاعات را برای ما در هر عرصه ای مِن جمله در عرصه و قلمرو دین و معارف دینی و عرفان و سیر و سلوک و تعلیم و تربیت فراهم کردند. پیام‌(چه صوت چه تصویر و چه متن) مستقلاً واجد معنایی است. 🔸️از چه زمانی ما این معنا را درک می کنیم ؟رسیدن به این معنا ،نیاز به تشرف دارد. در شبکه‌های اجتماعی این پیام ها مسلسل وار و با تکرار زیاد به سمت ما هجوم می آورد. اتفاقی که می‌‌افتد نوعی همه چیز خواری است. این همه چیز خواری، ما را دچار سوء هاضمه در درک می‌کند. پیام های که مسلسل وار به ما می‌رسد از معانی تهی می‌شوند؛ در واقع ما با دنیایی با اطلاعات بیشتر و معانی کمتر مواجه شده‌ایم. 🔸️مشکل امروز ما، مشکل اطلاعات نیست؛مشکل ما، تشرف حاصل نکردن به معانی پیام هاست. ما وقتی وارد شبکه های نوین ارتباطی میشویم با همنشینی معانی متعارض مواجه می شویم. همنشینی پیام ها و سرعت ظهور پیام ها در مقابل ما باعث شده تشرف به این پیامها را از دست بدهیم و در واقع از پیامها معنا زدایی بشود. این معنا زدایی نوعی نهیلیسم ناشی از تکنولوژی های نوین ارتباطی است. به عبارتی گاهی صدها پیام را که واجد معنایی معنوی و تربیتی است در کنار هم و با سرعت دریافت می‌کنیم ولی معنای آنها فرصت ته‌نشین شدن در ذهن را ندارند. از طرفی همنشینی پیام‌ها مقدس با پیام‌های مبتذل، به نفع ابتذال است. دکتر یامین پور
⛔️ موج استعفاء در BBCفارسی؛ جنگ قدرت بالا گرفت 🔺موج سهمگین اختلافات در بی‌بی‌سی فارسی که از دو سال پیش با تغییر مدیر ارشد این رسانه و تقابل گروه‌های رقیب در آن شکل گرفته بود در حال حاضر به جایی رسیده است که در کمتر از یک ماه دو تن از نیروهای باتجربه و متخصص این رسانه امنیتی در اعتراض به این مشی رادیکال مدیران بی‌بی‌سی از سمت خود استعفا داده‌اند. 🔺پناه فرهاد بهمن که از تهیه کنندگان ارشد بی‌بی‌سی و از جمله افرادی بود که از قبل از تاسیس تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی با بنگاه خبر پراکنی انگلیس همکاری می‌کرد در توئیتر خود متن بلندی در خصوص دلایل استعفای خود نوشته و تاکید کرده که نشانه‌ای از اصلاحات در این شبکه نمی‌بیند بنابراین این شبکه را ترک می‌کند. 🔺وی در بیان علت استعفای خود می‌نویسد: ”۸ ماه اخیر در اعتراضی صنفی از حضور در خروجی رادیو و تلویزیون امتناع کردم. هرچند مدیریت ارشد به حقانیتم و بازنگری تصمیم‌های ناعادلانه مدیران بخش فارسی رای داد، اما متاسفانه عریان شدن عمق بی‌صداقتی و بی‌کفایتی مدیرانم، تحملشان را برایم غیرممکن کرد و نگذاشت این گره با دست باز شود”.
🔴داریوش ارجمند:سینما پر شده از هزارپا و مارمولک و حیوانات عجیب غریب پول و جنسی‌گرایی کل سینما را فراگرفته گاهی خجالت می کشم به سینما بروم
💎 آمار تکان دهنده بکارگیری بازنشسته ها توسط اصلاحطلبان /فقط یک دستگاه ۲۷۰۰ بازنشسته دارد! سیداحسان قاضی‌زاده‌ هاشمی نماینده مجلس : 🔹ارزیابی اولیه ما هزار و ۵۰۰ تا هزار و ۷۰۰ مدیر بود، اما رفته رفته دریافتیم حجم مشمولان این قانون بسیار فراتر می‌رود. در یکی از دستگاه‌ها بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ نیروی بازنشسته داریم. نمی‌خواهیم وارد بازی اعداد شویم، اما حجم فوق‌العاده بالا خواهد بود.
* 🔻خدا رحمت كند مرحوم آیت الله كشميري مي فرمودند: چشم بصيرتي انسان بر اثر چند عمل باز مي شود. يكي از آن ها گريه بر حضرت سيدالشهداء عليه السلام است. 🔸انسان اشك زياد براي حضرت سيدالشهداء علیه السلام بريزد چشم باطنش را باز مي كند و قواي بصيرتي باز مي شود و حقائق ملك و ملكوت را مي تواند ببيند و درك كند. اين گریه خيلي زود چشم را رقيق مي كند. گريه زياد كلا خوب است چه از خوف خدا باشد يا موارد اين طوري مخصوصاً بر حضرت سيدالشهداءعليه السلام. 🔹آیت الله کشمیری می فرمودند من با مرحوم حاج هادي ابهري بودم خيلي ديدش وسيع بود و بصيرت زيادي داشت و خيلي از امور دور را با قوه بصيرتي درك مي كرد. اين عنايتي كه به او شده بود مربوط بود به گريه هاي زيادي كه بر حضرت سيدالشهداء عليه السلام مي كرد. ‌ ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
یا 🔴 غیبت سفیر ایران در به ۲۴۰ روز رسید‼️ 💢هندوستان چه به لحاظ خرید نفت از ایران و چه تبادلات تجاری و صادرات و واردات، یکی از شرکای مهم منطقه‌ای ایران به شمار می‌آید که مجموع میزان تجارت آن با ایران از ۲.۲ میلیارد دلار در ۵ ماه نخست سال جاری نیز فراتر رفته است. 💢خالی ماندن ۸ ماهه صندلی سفیر ایران در هندوستان سبب شده میزان مراودات تجاری کاهش یابد و این در شرایطی است که کشور هندوستان می‌تواند نقش موثری در کاهش اثرات تحریم‌ها علیه ایران داشته باشد. 💢 در زمانی که ایران در کشور مقصد حاضر بود میزان روابط تجاری دو کشور در هفت ماه مورد مقایسه به بیش از ۳ میلیارد و ۲۶۰ میلیون دلار میرسید که این رقم در مدت مشابه که ایران در هندوستان سفیر نداشت، به ۳ میلیارد و ۹۰ میلیون دلار کاهش یافت. 💢در این مدت بیش از ۱۵۶ میلیون دلار از صادرات ایران به هند کاهش یافته و این درحالیست که تنها ۱۵ میلیون دلار از واردات کم شده است!!