eitaa logo
بصیر
335 دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
5.9هزار ویدیو
375 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ استدلال عقلی شیعه بر نصب امیر المؤمنين علیه السلام به ولایت و امامت بلافصل بعد از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، از زبان یک نوجوان دبستانی خطاب به مدیر وهابی مدرسه خودش: 💬 ما درکلاس ۲۴نفر هستیم، معلم ما وقتی میخواد از کلاس بیرون بره به من میگه: خانم محمدی،شما مبصر باش تا نظم کلاس بهم نریزه... و به بچه ها میگه: بچه ها، گوش به حرف مبصر کنید، تا من برگردم... حالا شما میگید پیامبر(ص) از دنیا رفت و کسی را به جانشینی خودش انتخاب نکرد؟ آیا پیامبر(ص) به اندازه معلم ما بلد نبود یک مبصر و یک جانشین بعد از خودش تعیین کند که نظم جامعه اسلامی به هم نریزد؟ طوری که کربلاها واقع شد و ... *جواب مدیر اهل سنت به دانش آموز شیعه:* برو فردا با ولی‌ات بیا کارش دارم!!! دانش آموز رفت و فرداش با دوستش اومد!!! *مدیرگفت:* پس چرا ولی‌تو نیاووردی؟ مگه نگفتم ولی‌تو بیار؟ *دانش آموز گفت:* این ولیه منه دیگه... *مدیر عصبانی شدوگفت:* منظور من از ولی سرپرسته،پدرته، تو رفتی دوستتو آوردی؟ *دانش آموز گفت:* نشد دیگه، اینجا میگی "ولی" یعنی سرپرست... پس چطور وقتی پیامبر میگه این علی "ولی" شماست میگید معنی "ولی" میشه دوست!!!!! 💫 عید الله الاکبر مبارک *یـــاعلـــــــــی*
👈 به بهانه سالگرد مرگ رضاخان میرپنج ✍ حجت‌الاسلام دکتر قربانی مقدم 🛑 آیا می دانستید جنگ هشت ساله بر علیه ملت ایران، از نتایج تصمیمات خیانت بار پهلوی اول است؟ ✅ طبق پیمان‌نامه سعدآباد که توسط رضا شاه امضا شد، حق کشتیرانی در اروندرود به‌جز ۵ کیلومتر از آب‌های مقابل آبادان تا خط تالوگ به عراق واگذار شد. درواقع مسیر اروند به‌کلی به عراق واگذار شد و مرزهای ایران به ساحل شرقی اروندرود آمد. این قرارداد چنان تحقیرآمیز بود که پسر رضاخان هم نتوانست قبولش کند. پس از پیگیری‌های بسیار و البته مناقشه‌های فراوان و چندین ساله با عراق بر سر اتفاقاتی که در اروندرود رخ می‌داد سرانجام پهلوی دوم با عراق به «قرارداد الجزایر» رسید؛ خط تالوگ اروندرود دوباره شد مرز ۲ کشور. اما عواقب سوء قراردادی که رضاشاه امضا کرده بود تمام نشد! صدام در فرصت مناسب قرارداد الجزایر را پاره کرد و جنگ تحمیلی هشت ساله را بر علیه ملت ایران آغاز کرد. به تعبیر دیگر جنگ هشت ساله از تبعات تصمیم خیانت بار رضا شاه در پیمان سعدآباد بود که مسیر اروندرود را به عراق واگذار کرده بود.
آیا «نجیب میقاتی» موفق به تشکیل دولت می‌شود؟ پس از آنکه سعد حریری نتوانست بعد از 9 ماه، کابینه لبنان را تشکیل دهد، با آرای نمایندگان پارلمان به میقاتی، میشل عون رئیس‌جمهور لبنان، این سیاستمدار و بازرگان لبنانی را رسماً مأمور تشکیل دولت جدید این کشور کرد. گزاره خبری: میقاتی پس از مأمور شدن برای تشکیل کابینه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: «من عصای سحرآمیز ندارم و نمی‌توانم که معجزه کنم. مأموریت سخت است، اما ما اگر همه تلاش‌هایمان را مضاعف کنیم و دست از تبادل اتهام برداریم، موفق خواهیم شد. من برای این قدم در این راه گذاشتم و مأموریت را پذیرفتم تا از سرایت آتشی که در آن به سر می‌بریم، جلوگیری کنیم. با همکاری با میشل عون، دولت مطلوب را تشکیل خواهیم داد که طرح فرانسه را اجرا خواهد کرد. به نفع لبنان و اقتصاد آن است تا کشور را از خطر فروپاشی نجات دهیم». گزاره‌های تحلیلی 1⃣تشکیل دولت همواره یکی از موضوعات چالشی در لبنان بوده است که در مقاطع مختلف به کُندی صورت گرفته و چه‌بسا شکل‌گیری آن ماه‌ها و حتی چند سال طول کشیده است. طولانی بودن روند تشکیل دولت در لبنان حتی در یک سال اخیر ناشی از عوامل متعددی است که به‌طورکلی در دودسته تقسیم‌بندی می‌شود: نخست، «عوامل خارجی» که عمدتاً متأثر از تحرکات برخی بازیگران ذینفع به‌ویژه محور آمریکایی- فرانسوی- سعودی است؛ دوم، «عوامل داخلی» که عمدتاً ریشه در بافت‌های قومی و جمعیتی این کشور و متعاقب آن در سهم‌خواهی‌ها دارد. امروزه در لبنان هجده طایفه و قومیت رسمی وجود دارد و قومیت‌گرایی هسته اولیه بی‌ثباتی در این کشور محسوب می‌شود. ساختار نظام سیاسی طایفه‌ای لبنان در کنار نظام اقتصادی غیرتولیدی آن از بدو تأسیس این کشور، به‌ویژه با شکل‌گیری توافق طائف پس از پایان جنگ داخلی، خود ذاتاً بحران‌ساز و همیشه نقش مؤثری در طولانی شدن روند تشکیل دولت داشته است. 2⃣ نجیب میقاتی در حالی مکلف به تشکیل دولت شده است که در یک سال گذشته مصطفی ادیب و سپس سعد حریری دو نامزد تشکیل کابینه در لبنان ناکام مانده‌اند. با توجه به اینکه میقاتی پیشتر در سال‌های 2005 و 2011 نیز نخست‌وزیر لبنان بوده است، لذا به نظر می‌رسد با توجه به تجاربی که در این زمینه دارد، خواهد توانست لبنان را از وضعیتی که دارد، بیرون آورده و به‌زودی تشکیل دولت دهد؛ ضمن اینکه اکثر تشکل‌های سیاسی اصلی لبنان نیز بنا به شرایط نابسامانی که در لبنان حاکم شده و اوضاع اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در این کشور را متشنج کرده است، با واگذاری مأموریت تشکیل کابینه به میقاتی موافق‌اند. حزب‌الله نیز که یکی از مهم‌ترین جریانات سیاسی در لبنان است، اعلام کرده است با هر چیزی که منجر به ایجاد اختلال در روند تشکیل دولت می‌شود، مخالف و با هر چیزی که این روند را تسهیل می‌کند، موافق هستیم.
💠 « غدیر» و پیام‌های سیاسی آن 📝 علی کارگر 🔹 بدون شک عید غدیر یکی از اعیاد بزرگ اسلام است به‌گونه‌ای که حتی در روایات ما عظمت این روز حتی از عید فطر و قربان هم بالاتر شمرده شده است. بی‌شک این عظمت به دلیل طرح مسئله ولایت است. اگرچه واقعه غدیر ابعاد بسیار گسترده‌ای دارد ولیکن بعد سیاسی آن از برجستگی خاصی برخوردار است. نکات تحلیلی: 1⃣ارزش‌ها معیار حکومت هستند؛ در غدیر پیامبر عظیم‌الشأن اسلام کسی را به‌عنوان ولی و سرپرست جامعه برمی‌گزیند که مؤمن‌ترین افراد، باتقواترین و پرهیزکارترین مردم است؛ از کودکی هیچ‌کس خطایی از امیرالمؤمنین ندیده است و در کمال زهد و خداترسی، شجاع‌ترین افراد است. انتصاب چنین فردی به‌عنوان رهبر جامعه اسلامی این پیام را دارد که در منطق اسلام، باید کسانی در رأس امور قرار بگیرند که بیش از سایرین متخلق به اخلاق اسلامی باشند. 2⃣ پیوند سیاست و دیانت؛ این موضوع در اندیشه سیاسی امامین انقلاب بسیار برجسته است و یکی از مهم‌ترین پایه‌های فلسفی نظریه ولایت‌فقیه است. نزول آیه شریفه «يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ ۖ وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ» و همچنین «اَلْیوْمَ أَکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیکُمْ نِعْمَتی» بیانگر آن است که شرط اکمال دین و اتمام نعمت هدایت الهی، مسئله ولایت و حکمرانی جامعه اسلامی است. 3⃣در واقعه غدیر خم، پیامبر عظیم‌الشأن اسلام از مردم می‌خواهند که تک‌تک با امیرالمؤمنین بیعت کنند و به‌نوعی لازمه استقرار ولایت را پذیرش مردم معرفی می‌کنند. رهبر معظم انقلاب در این زمینه می‌فرمایند: «بزرگ‌ترین مظهر دخالت مردم در امور حکومت، غدیر است. خود غدیر این را به ما آموخت و برای همین عید غدیر، عید ولایت است، عید سیاست است، عید دخالت مردم در امر حکومت است، عید آحاد ملت و امت اسلامی است». نکته پایانی: بااینکه واقعه غدیر خم مستقیماً توسط بسیاری از مسلمانان درک شد و سایر مسلمانان نیز به تواتر از دیگران موضوع را دریافت کرده بودند و همه واقف بودند که پیامبر عظیم‌الشأن اسلام از همه حضار برای ولایت امیرالمؤمنین بیعت گرفته بودند، اما تنها پس از گذشت دو ماه و 10 روز، مسلمانان عهد خود را فراموش کردند و انحرافی بزرگ در دین اسلام و حکومت اسلامی پایه‌گذاری شد که هنوز هم امت اسلامی از آن رنج می‌برد. به نظر می‌رسد راه هدایت امت اسلام، وفاداری به حقیقت عید غدیر است و قطعاً با احیای این حقیقت، جوامع اسلامی راه رستگاری و سعادت را باز خواهد یافت.
⭕️ توصیه امروز رهبر انقلاب به استفاده آیندگان از تجربه دولت دوازدهم: در این دولت معلوم شد اعتماد به غرب جواب نمی‌دهد رهبر انقلاب، صبح امروز در آخرین دیدار دولت دوازدهم: 🔹دیگران باید از تجربه‌های شما استفاده کنند. یک تجربه را من به خصوص یادداشت کرده‌ام. حرفی است که من مکرر با شما و مردم تکرار کردم حالا هم همان حرف را تکرار میکنم. این تجربه عبارت است از بی‌اعتمادی به غرب. آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد. 🔹غربیها به ما کمک نمیکنند. هرجا بتوانند ضربه میزنند. جایی که ضربه نمیزنند آنجایی است که امکانش را ندارند. هرجا امکان داشتند ضربه زدند. این تجربه بسیار مهمی است. 🔹مطلقاً نبایستی برنامه‌های داخلی را به همراهی غرب موکول و منوط کرد. چون قطعاً شکست میخورد، قطعاً ضربه میخورد. شماها هم هرجایی که کارهایتان را منوط کردید به غرب ناموفق ماندید، هرجایی که بدون اعتماد به غرب، خودتان قد علم کردید و حرکت کردید،‌ موفق شدید. اینجور است دیگر. نگاه کنید کارکرد دولت‌های یازدهم و دوازدهم اینجوری است. 🔹هرجا شما موضوعات را به توافق با غرب و با مذاکره با غرب و با آمریکا و اینها موکول کردید، آنجا ماندید، نتوانستید پیش بروید. چون آنها کمک نمیکنند دیگر، دشمن‌اند دیگر. هرجا شما از آنها قطع نظر کردید، خودتان راه افتادید از شیوه‌های مختلف هزار تا راه وجود دارد اینجور نیست که یک راه. نه راه‌های مختلف وجود دارد. انسانها فکر کنند راه‌های گوناگونی برای زندگی شخصی و اجتماعی و مدیریتی پیدا خواهند کرد. 🔹این جلسه برای بیان خسته نباشید تشکیل شده البته دولت در بخش‌های مختلف عملکرد یکسان نداشته است. 🔹دولت دوازدهم در برخی بخش‌ها طبق انتظارات عمل کرد و در برخی بخش‌ها انتظارات را برآورده نکرد. 🔹هرکس به قصد خدمت به مردم و کار مخلصانه در راه خدا تلاش کرده‌، اجرش در محضر پروردگار محفوظ است.
🔰 روایت رهبر انقلاب از اصرار آمریکا برای گنجاندن یک جمله جدید در مذاکرات اخیر / آمریکاییها میگویند هیچ تضمینی نمیدهیم که توافق را مجدد نقض نکنیم 🔻 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، صبح امروز در آخرین دیدار دولت دوازدهم: در همین مذاکراتی که اخیراً در جریان بود، خب این همه دیپلمات‌های ما زحمت کشیدند و بعضی از دیپلمات‌هایمان واقعاً خوب ظاهر شدند، آمریکایی‌ها بر سر موضع عناد آمیز خودشان محکم ایستادند، و یک قدم جلو نیامدند. 🔹آمریکایی‌ها در مقام وعده میگویند بله ما تحریمها را برمیداریم، برنداشتند و برهم نمیدارند، شرط میگذارند، میگویند اگر میخواهید تحریمها برداشته بشود باید در همین توافق یک جمله‌ای را بگنجانید که این جمله به معنای این باشد که بعداً باید درباره‌ی این موضوعات با شما صحبت کنیم و توافق کنیم. اگر چنانچه این جمله را نگنجانید ما توافقی با همدیگر الان نخواهیم داشت. 🔹این جمله که میخواهند در توافق بگنجانند یک بهانه‌ای است برای مداخلات بعدی؛ درباره‌ی خود برجام و تمدید برجام، درباره‌ی مسائل گوناگون، درباره‌ی موشک، درباره‌ی منطقه که اگر شما بعداً گفتید که نه من در این مورد مثلاً سیاست کشور اجازه نمیدهد، خواهند گفت خیلی خب شما نقض کردید پس توافق بی‌توافق. 🔺یک بار توافقها را نقض کردند و کاملاً برایشان بی‌هزینه بود و الان هم که به آنها گفته میشود بایستی تضمین بدهید که توافق را نقض نمیکنید، میگویند نه ما تضمین نمیدهیم، این را الان صریح به دیپلمات‌های ما میگویند. میگویند ما تضمین نمیدهیم که نقض نکنیم، نمیتوانیم چنین چیزی را بدهیم.
🔰 خدمت به مردم و کار در راه خدا، در دیوان الهی فراموش‌نشدنی است 🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در آخرین دیدار دولت دوازدهم: این جلسه برای است به آقایان اعضای دولت است، چه آنهایی که هشت سال بودند، چه آنهایی که کمتر بودند و این را بدانید هر کسی که به قصد خدمت یک حرکتی انجام داده، خدمت به مردم و کار در راه خدا؛ این در دیوان الهی فراموش‌شدنی نیست. 🔹 هیچ جا هم ممکن است ثبت نشود آن زحمتی که یکی کشیده، حرصی که خورده برای یک مسئله‌ای، تلاشی که کرده، ممکن است کسی هم نداند، جایی هم ثبت نشود، گفته نشود، اما کرام‌الکاتبین میدانند و خدای متعال علمش احاطه‌ی به همه چیز دارد. 🔹 هر کسی برای خدا کار کرده، برای خدمت به مردم کار کرده، با اخلاص کار کرده، بداند که سعی‌اش ضایع نشده است و ان‌شاءاللّه نزد خداوند متعال مأجور است. 🔺 هر کسی که برای خدا کار کرده، چه من و امثال من بدانیم، چه ندانیم، چه تشکر بکنیم، چه نکنیم، آنی که برای خدا کار کرده، کار صالح کرده، آن ذخیره برای او محفوظ است.
🔴باخت «طرح صیانت» در «جنگ روایت» 🔹سال‌های متمادی از کلید خوردن پروژه‌های کلان در عرصه فناوری اطلاعات گذشته و تا کنون تقریبا هیچ یک از این پروژه‌ها به نتیجه نرسیده است. شبکه ملی اطلاعات، جستجوگرهای ملی و سیستم عامل ایرانی از جمله پروژه‌هایی است که با هزینه‌های زیاد اجرا شده و تقریبا همگی ناموفق بوده‌اند. 🔹از عمده‌ترین دلایل بر زمین ماندن و شکست خوردن این طرح‌ها، عدم پاسخگویی دستگاه‌های دولتی مسئول در این زمینه بوده است. افراد و جریان‌های ذی‌نفع در آشفتگی وضعیت فضای مجازی نیز هر بار که مطالبه توسعه زیرساخت و مدیریت فضای مجازی در کشور مطرح شده، با برچسب محدودسازی و مسدودسازی سعی کردند تا جو رسانه‌ای را به نفع خود تغییر دهند. 🔹خلا قانونی در زمینه توسعه و مدیریت فضای مجازی، موجب هدررفت هزاران میلیارد تومان از بودجه کشور روی طرح‌های بی‌خاصیت و نمایشی دولت‌ها شده بود و از سوی دیگر فقدان برنامه دقیق در این حوزه توان مطالبه‌گری را از نهادهای نظارتی همچون مجلس سلب کرده بود. 🔹مخاطب طرح «صیانت از کاربران در فضای مجازی» بیش از آن «مردم» باشند، «دولت‌ها» هستند. این طرح حجم زیادی از تکالیف در حوزه توسعه و مدیریت در بخش‌های زیرساختی و محتوایی را برای دولت‌ها تعریف کرده و البته با نبود پیوست رسانه‌ای دقیق، از سوی ذی‌نفعان ولنگاری فضای مجازی، به عنوان طرح فیلترینگ در اذهان عمومی تعریف شده است. 🔹نمایندگان طراح و حامی این طرح اگر قدرت اقناع بدنه مردم درباره اهداف و نیت‌های اصلی این طرح را ندارند، بهتر است در همین مرحله پیگیری این طرح را متوقف کنند و در تعامل با دولت بعدی، به طرحی جدید با عناوین و محتوای دقیق برسند. تا زمانی که برداشت عمومی از طرحی که هرچند با هدف درست مطالبه‌گری و ایجاد اهرم نظارتی روی دولت‌ها طراحی شده مساوی فیلترینگ باشد، هیچ دولتی نخواهد توانست مدیریت فضای ولنگار فضای مجازی را ساماندهی کند.
🔰 دکتر غریب‌آبادی، عضو تیم مذاکره‌کننده: 👈🏻 هفت اقدام ضدتوافق آمریکا در مذاکرات اخیر 🔻 آمریکاییها در مذاکرات اخیر حاضر نشدند از موضع عنادآمیز خود کوتاه بیایند. مصادیق مختلفی در اینباره قابل بررسی است: ۱.کل تفاهم را به پذیرش بندی درخصوص انجام گفتگوهای آتی درمورد مسائل منطقه‌ای گره زدند. ۲. حاضر به لغو دستور اجرایی تحریم تسلیحات نشدند که کاملاً با قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در تناقض آشکار است. ۳.حاضر به برداشتن تحریم‌های ترامپ علیه بیش از ۵۰۰ نفر از اشخاص حقیقی و حقوقی و لغو قانون تحریمی کاتسا نشدند. ۴.حاضر به ارائه تضمین در مورد عدم تکرار رفتارهای مشابه دولت قبل در قبال تفاهم هسته‌ای نشدند؛ حتی حاضر نشدند دوره زمانی معقولی را برای تداوم کار شرکت‌هایی که با ایران وارد تجارت می‌شوند، درنظر بگیرند. ۵.حاضر به بحث درباره خسارات وارده به ایران در اثر خروج غیرقانونی از تفاهم هسته‌ای نشدند. ۶.درباره فعالیت‌ها و تعهدات هسته‌ای زیاده‌خواهی‌هایی را مطرح کردند که حتی فراتر از برجام است. ۷.نپذیرفتند که ابتدا آن‌ها باید تمامی تعهدات را انجام بدهند و پس از راستی‌آزمایی، ایران به اجرای تعهداتش بپردازد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ کارشناسانه یکی از طراحان طرح صیانت از فضای مجازی به برخی شبهات پیرامون طرح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا تونل های انتقال اب مقصرخشکسالی درخوزستان هستند؟
🔻ظرافتی که در استقبال از ناهید کیانی مد نظر نبود 📝 🔹️یکی از سیاسی ترین اقدامات در المپیک حضور کیمیا علیزاده بود آن هم با پرچم پناهجویان، که اتفاقا در مقابل ناهید کیانی قرار گرفت که با پرچم کشورمان حضور پیدا کرده بود . 🔹️ناهید کیانی تا پایان مسابقه زیر فشار شدید روانی بود که به اعتقاد کارشناسان بر مسابقه او هم تاثیر گذاشت. 🔹️مبارزه تمام شد ناهید کیانی مسابقه را واگذار کرد اما علیزاده هم دستش از مدال کوتاه ماند . 🔹️در طرف مقابل از علیزاده چه تقدیر ها که انجام گرفت و سلبریتی ها برایش فدایت شوم نوشتند. 🔹️گرچه ما خواهان توهین به کیمیا نیستیم و معتقدیم باید دریچه ای برای بازگشت وی باقی گذاشت؛ اما ناهید کیانی پس از بازگشت مورد بی مهری قرار گرفت و کسی به استقبالش نرفت . در صورتی که باید به اندازه قهرمانان المپیک از او استقبال می شد تا مبارزه تحت لوای پرچم ایران ارزشش بیش از پیش برای ورزشکاران مشخص شود و فضای به وجود آمده جنگ شناختی و موج سواری دشمن را در تقدیر از کیمیا علیزاده تحت الشعاع قرار دهد . اما متاسفانه این نشد. و انتظار این درایت از مسئولین کنونی ورزش که خود یکی از عوامل رفتن برخی از ورزشکاران هستند با سو مدیریت، انتظاری بزرگ است!! 🔹️اما انتظار این است که مجموعه های مختلف حالا با تدبیری پخته از وی تقدیر کنند.
خدایا: مسئولیت‌های شیعه بودن" را که علی‌وار بودن و علی‌وار زیستن و علی‌وار مردن است، و علی‌وار پرستیدن و علی‌وار اندیشیدن و علی‌وار جهاد کردن و علی‌وار کار کردن و علی‌وار سخن گفتن و علی‌وار سکوت کردن است تا آنجا که در توان این است، همواره فرا یادم آر... به عنوان یک "من علی‌وار": یک روح در چند بعد: خداوند سخن بر منبر، خداوند پرستش در محراب، خداوند کار در زمین، خداوند پیکار در صحنه، خداوند وفا در کنار محمد (ص)، خداوند مسئولیت در جامعه، خداوند پارسایی در زندگی، خداوند دانش در اسلام، خداوند انقلاب در زمان، خداوند عدل در حکومت، خداوند قلم در نهج‌البلاغه، خداوند پدری و انسان پروری در خانواده، و... بنده خدا در همه جا و همه وقت. 💙 ❤️
⁉️آخرین جلسه دولت با رهبر معظم انقلاب چگونه گذشت؟ ✍ محمد علی سافلی 🔹آخرین دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت دولت دوازدهم قدری متفاوت با آخرین دیدارها با دولت‌های هشت‌ساله پس از دفاع مقدس بود و نکته‌ی پررنگ در این دیدار، تأکید بر تجربه‌ای است که می‌تواند چراغ راه دولت بعدی باشد، در حقیقت اگر در آخرین دیدارها با دولت‌های قبل ستایش از تلاش‌ها و مسئولیت‌ها پررنگ بود اما در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش‌ها، تکیه‌ی کلام بر تجربه‌ای بود که میراث دولت روحانی است. 🔻دولت آقای روحانی در سال 92 با شعار مذاکره و نشان دادن مزیت نسبی در دیپلماسی توانست به پیروزی دست یابد و در عرض 100 روز در زمینه مذاکرات هسته‌ای توافق ژنو را امضا کند. مجموع مذاکرات دولت آقای روحانی با 1+5 منجر به امضای قرارداد برجام شد اما با نقض این پیمان از سوی آمریکا و همچنین عدم انجام تعهدات توسط کشورهای اروپاییِ عضو برجام و همچنین ناکامی دولت در پیشبرد دیپلماسی فعال با سایر کشورها، موجب شد درحالی پاستور را ترک کنند که در شاخص‌های اقتصادی بدترین دولت بعد از انقلاب هستند. 🔻علاوه بر اینها مشکلات ناشی از کمبود برق و همچنین بحران آب در خوزستان و دیگر نواحی کشور، موجب شده است دولت آیت‌الله رئیسی در سخت‌ترین شرایط عهده‌دار کشور شود. این ناکامی‌ها و ضعف‌ها را می‌توان ناشی از رویکرد غلط دولت روحانی در اعتماد به غرب و مذاکره برای حل مشکلات کشور دانست. دولت آقای روحانی در دو سال ابتدایی تمام پتانسیل خود را معطوف به مذاکره برای عقد قرارداد برجام کرد و بعد از امضای برجام نیز مجدداً به‌دنبال نقد کردن چک برجام بود، چکی که از قضا از اساس بی‌محل هم بود! 🔻با خروج آمریکا از برجام در سال 97، مجدداً تلاش این دولت معطوف به مذاکره با 1+4 برای انجام تعهدات از سوی سایر طرف‌های برجام بود، در حقیقت مذاکره برای نیل به اهداف مذاکره‌ی قبلی انرژی بسیاری را از دستگاه دیپلماسی گرفت و سایر بخش‌های کشور نیز چشم به این داشتند که شاید از رهاورد این مذاکرات شاهد گشایش اقتصادی باشیم. این تلاش‌های بی‌ثمر منجر به این شد که دولت فعلی با تورم بالای 44/2، نرخ بیکاریِ 8.8 و نرخ رشد اقتصادی نزدیک به صفر و حتی منفی دولت را تحویل دهد. 🔻این شرایط موجب شد آیت‌الله خامنه‌ای برای جلوگیری از احتمال تکرار این تجربه ناخوشایند برای دولت‌های بعدی این واقعیت را هشدار دهند که برای برون‌رفت از مشکلات توجه به ظرفیت‌های داخلی و معطل نگه‌نداشتن کشور مهم است چراکه ماحصل 8 سال تکیه به غربی‌ها نه‌تنها سودی برای کابینه یازدهم و دوازدهم نداشت بلکه خاطره تلخی از آنها در ذهن مردم نقش بست.
رئیس جمهور فرانسه از مالک نقاشی بیلبوردی در جنوب فرانسه که در آن مکرون را به شکل هیتلر نقاشی کرده است، شکایت می‌کند. صاحب نقاشی در توییتی نوشت: هنگام انتشار کاریکاتورهایی درباره حضرت محمد ،مکرون در مورد آنها می گفت آزادی بیان، حالا اوضاع فرق می‌کند، آزادی بیان ممنوع است!
🔴اطلاعاتی دقیقتر از طرح صیانت که رسانه ها به مردم نمیگویند ♦️آزیتا همتیان:از دیروز که بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی در مجلس مطرح شد بخشی از مردم و نخبگان به خاطر نتایج حاصل از بی کفایتی دولت روحانی که منجر به بروز بحران های این روزهای کشور شده است ،دچار نگرانی و نوعی باورپذیری در اظهار نظرهای مخالفان و شانتاژهای رسانه ای شده اند . که متاسفانه وجود چنین فضایی ؛ ناشی از عدم اقناع سازی مردم و گفتگوی صریح و مستقیم نمایندگان مجلس قبل از رونمایی از چنین طرحی می باشد . 👇اما آنچه از این طرح باید بدانیم : 1️⃣طرح صیانت از فضای مجازی به دنبال رفع تبعیض بین پلتفرم‌های داخلی و خارجی است. تا امروز برای پهنای باند به طرف خارجی پول پرداخت می‌کردیم اما طبق این طرح، به تولیدکننده محتوای داخلی حق‌السهم خواهیم داد و اعتبار این کار از محل صندوق تأمین می‌شود. 2️⃣طبق این طرح تا زمانی که نرم‌افزارها و پلتفرم‌های داخلی رشد نکرده و نتوانند تمام سرویس‌های مورد نظر را ارائه دهند، هیچکدام از پلتفرمهای خارجی، فیلتر و یا متوقف نمی شوند . 3️⃣ این طرح دست مسوولان را باز می‌کند تا با پلتفرم‌های خارجی رایزنی کنند که در چارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی فعالیت کنند. 4️⃣ طرح صیانت از فضای مجازی درواقع آغاز قانونمند شدن فضای مجازی برای حمایت از کاربران است.صاحبان پلتفرم‌ها و اپراتورها و کسانی که دوست ندارند فضای مجازی قانونمند باشد، با این طرح مخالف هستند. پلتفرم‌های خارجی درآمد بالایی از کشور ما دارند و هیچ مالیاتی پرداخت نمی‌کنند. 5️⃣ در صورت تصویب نهایی این طرح، اختصاص امکانات خدمات پرداخت الکترونیک، حق‌السهم پهنای باند برای تولیدکنندگان محتوای داخلی و معافیت‌های مالیاتی از ابزارهای حمایتی ما برای پلتفرم‌های داخلی است. 6️⃣ در این طرح حق مالکیت معنوی افراد کاملاً مورد توجه قرار گرفته، و به هیچ‌وجه قرار نیست هیچ شبکه‌ای در فضای مجازی مسدود شود. تا زمانی که پلتفرم‌های داخلی ما نتوانند با نمونه خارجی رقابت کنند، پلتفرم‌های خارجی به کار خود ادامه خواهند داد و مسدودسازی نیست. ⬅️در پایان با وجود همه نگرانی ها ؛ این طرح در مرحله بررسی است و در فاز اجرایی قرار نگرفته است . اما فضای مجازی کشور نیاز به ساماندهی دارد تا نااهلان دیگر نتوانند ملت را فریب دهند و معیشت و فرهنگ و هویت مردم را تباه کنند و مملکت را به آشوب بکشانند .
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹دومین شاهکار استاد قرائتی دراثبات ولایت امیرالمومنین علیه السلام ♦️استاد قرائتی بعد ازاثبات ولایت امیرالمومنین علی علیه السلام دریک دقیقه درمناظره دیگردومین شاهکار راخلق کردند.
🌺پيامبر اکرم (ص) در خطبه غدیر در مورد حضرت مهدی عجل الله مي‌فرمايند: ١- او كسي است كه همه پيشينيان به آمدن او بشارت داده‌اند. ٢- امامت در امامان تعيين شده، اتصال دارد و منقطع نمي­شود تا زماني که به دست خاتم و آخرين آنان كه حضرت مهدی (عج) است، برسد. ٣- نور از جانب خداوند در او قرار داده شده و نوری نيست مگر با او، و حقی نيست جز با او. ۴- او ولی خدا در زمين و حكم كننده خدا در ميان خلق است، كارها به او سپرده شده و او امين خداوند بر سِر و آشكار الهي است. ۵- او ياري كننده دين خدا است و هر صاحب فضلي را به قدر فضلش و هر صاحب جهلی را به قدر جهلش نشانه می دهد. ۶- او بر همۀ اديان و بر همۀ گروه‌های شرك غالب مي‌شود و آنان را هدايت ميیكند و يا (متعصبان را) نابود مي­کند. ٧- خداوند همه آبادي‌ها و شهرهای جهان را تحت تصرف حضرت مهدی (عج) در می آورد. ٨- مهدی (عج) حق خداوند و هر حق را كه به اهل بيت عليهم السلام مرتبط شود، می گیرد و انتقام هر خون به ناحق ريختۀ اولياء خدا را می گیرد. ٩- نور از طرف خداوند در من، و سپس در علی عليه السلام و نسل او تا مهدی قائم عجل الله تعالي فرجه الشريف قرار داده شده است. ١٠- هيچ سرزمين آبادی نيست مگر آنكه خداوند تا روز قيامت اهل آن را به خاطر تكذيبشان هلاك مي‌كند، و آن را در اختيار حضرت مهدی (عج) قرار می دهد. ١١- مهدی (عج) غالب است بر اديان، منتقم از ظالمين فاتح قلعه ها، غالب بر مشركين، منتقم خونهای به ناحق ريخته، كمك كننده دين خدا و وارث علوم محكم كنندة آيات الهی. ١٢- اوست كه كارها به دست او سپرده شده و گذشتگان به او بشارت داده‌اند، و اوست حجت باقي خداوند، و وليِّ او در زمين و امانتدار او بر سرّ و آشكار. 📚خطبه غدير/احتجاج طبرسي، ج١، ص۶۶
🔴به نام آزادی، به کام سانسورچیان واقعی 🔹اینستاگرام طرحهای صیانت از حقوق کاربران و صیانت از کودکان در فضای مجازی را فیلتر کرد 🔸طی چندروز گذشته حداقل ۶ صفحه اینستاگرامی متعلق به نهضت سواد رسانه‌ای انقلاب اسلامی(نسرا) که قصد داشتند در گفتگوهای زنده، طرح صیانت از حقوق کاربران و همچنین طرح صيانت از كودكان و نوجوانان در فضای مجازی را تبیین کنند، مسدود شدند 🔹این فیلترینگِ خلاف آزادی و حقوق کاربران از سوی اینستاگرام، در حالی صورت گرفت که یکی از اهداف این طرحها متعهد کردن پلتفرم‌های خارجی نسبت به رعایت حقوق کاربران ایرانی و عدم مسدودسازی صفحات به بهانه‌های واهی و سیاسی است 🔸رویکردی که پیش از این در بسیاری از کشورها نظیر ترکیه، ایتالیا، فرانسه، هند، چین، روسیه و آمریکا نسبت به پلتفرم‌های خارجی مانند اینستاگرام، فیسبوک، توییتر و تیک تاک اعمال شده است. 👈پ.ن: امیدواریم کم کم همه مدافعان سینه‌چاک رفع فیلتر و توئیتر و اینستاگرام پی ببرند به اینکه چرا برخی جریان‌های داخلی همسو با بی‌بی‌سی و ایران اینترنشنال و منافقین مدافع حضور بی‌ضابطه ایرانیان در این فضاهای تحت تسلط بیگانه‌اند و همسو با بیگانگان مانع ساماندهی و شفافیت در این فضا هستند و هر صدای مخالفی را سانسور می‌کنند.
🔴 تحلیل "نیویورک تایمز" از مواضع اخیر رهبری در مورد مذاکرات وین 🔹"نیویورک تایمز" در گزارشی به مواضع و صحبت های اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای هیات دولت، راجع به مذاکرات هسته ای با غرب و آمریکا، و به طور خاص تاکیدات ایشان مبنی بر غیرقابل اعتماد بودنِ آن‌ها پرداخته و این موضع گیری ها را نشان از آن دانسته که روند آتی مذاکرات هسته ای ایران با کشورهای غربی، با چالش های اساسی رو به رو خواهد بود و اساسا ایران، مخصوصا در دولت جدیدِ این کشور که در روزهای آتی در قدرت مستقر می شود، بنا ندارد به هر قیمتی، به توافقی جدید با غرب در راستای احیای برجام دست یابد. 🔹نیویورک تایمز در این رابطه می نویسد: «رهبر انقلاب اسلامی ایران "آیت آلله خامنه ای" به تازگی در موضع‌گیری، ایالات متحده آمریکا را در روند مذاکرات هسته ای با ایران، به دورویی متهم کرده و به طور خاص از غیرقابل اعتماد بودنِ آمریکا سخن گفته است. امری که به زعم بسیاری از ناظران و تحلیلگران می تواند در ادامه راه، موجب پیچیده تر شدنِ بیش از پیش روند مذاکرات هسته ای وین که با هدف احیای برجام انجام می شود، گردد. 🔹مواضع اخیر رهبری جمهوری اسلامی ایران، یک هفته قبل از خروج حسن روحانی و دولت وی از قدرت(پس از هشت سال حضور در قدرت)، انجام می شوند. توافق برجام میان ایران و قدرت های جهانی، در دوره حضور حسن‌روحانی در قدرت به امضا رسید. 🔹در شرایط کنونی، سرنوشت مذاکرات هسته ای ایران و غرب که در مدت اخیر در وین پایتخت اتریش در جریان بوده، به دستان "ابراهیم رئیسی" رئیس جمهور جدید ایران که دیدگاه های نزدیکی با رهبری جمهوری اسلامی ایران در نوع تعامل با غرب دارد و در کمتر از یک هفته دیگر، در قدرت مستقر خواهد شد، سپرده می شود. 🔹برخی ناظران و تحلیلگران بر این باورند که مواضع اخیر رهبری جمهوری اسلامی ایران، جدای از اینکه به نوعی، تبعات منفی اعتماد به غرب را گوشزد می کرد، در عین حال، این سیگنال را نیز به طرف های غربی رساند که در ادامه راه و در مسیر تعامل هسته ای با ایران، بایستی با چالش های زیادی رو به رو شوند و اساسا ایران بنا ندارد در رابطه با مذاکرات هسته ای با غرب، موضعی انفعالی را اتخاذ کند.
📸 تصویر سازی هنرمند عراقی از شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای جبهه مقاومت در محضر امام علی علیه السلام به مناسبت عید غدیر
🔴 سند ذکر «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» کجاست؟ 🔵 برخی می‏پرسند عبارت «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» که پس از صلوات بر محمد و آل محمد (ص) فرستاده می‏شود، آیا در احادیث معصومان(ع) وارد شده و مَنصوص است و یا از چیزهایی است که علاقه ‏مندان و ارادتمندان به آقا امام زمان(عج)، خودشان، پس از صلوات، آن را اضافه کرده‏ اند؟ 🌕 در پاسخ به این پرسش، به حدیث زیر توجه کنید که امام صادق علیه السلام می‏ فرمایند: . «مَنْ قالَ بَعدَ صَلوةِ الْفَجْرِ و بَعدَ صَلوةِ الظُّهرِ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و اَلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُمْ لَمْ یَمُتْ حَتّی یُدْرِکَ الْقَائِمَ مِن اَلِ مُحَمَّد صلی الله علیه و آله و سلم؛ هر کس پس از نماز صبح و نماز ظهر بگوید: «اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم»، از دنیا نمی‏رود مگر آن که قائم آل محمد (ص) را درک می‏ کند. 📚 بحار الانوار ج۵۳ ص۱۷
🔺تایید تاخیر حضور روحانی در دیدار هیئت دولت با رهبر انقلاب 🔹علیرضا معزی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری گفت: به دلیل دستورالعمل‌های کرونایی، قرآن اهدایی رهبر انقلاب از سوی شخص ایشان به وزرا داده نشد بلکه در انتهای جلسه از سوی دست اندرکاران دفتر ایشان به تک تک وزرا تحویل داده شد. 🔹با توجه به شیوع کرونا و ضرورت رعایت فواصل فیزیکی مشخص در جلسات رسمی،‌ روشن است که امکان ثبت عکس یادگاری وجود نداشت. 🔹با توجه به اینکه زمان جلسه به دفتر رئیس‌جمهوری ساعت ۱۱ ظهر اعلام شده بود، دکتر روحانی ۱۵ دقیقه پیش از موعد هم به محل جلسه رفت اما وقوع برخی ناهماهنگی‌ها سبب شده بود که جلسه پیش از زمان رسمی اعلام شده به دفتر رئیس‌جمهوری آغاز شود لذا هر گونه تفسیر یا برداشت مبنی بر تاخیر عامدانه رئیس‌جمهوری در جلسه با رهبر انقلاب قرین به صحت نیست. 👈 از آخرین دیدار رهبر معظم انقلاب با دولت عکسی منتشر شده است که نشان میدهد معظم له در حال بررسی زمان هستند، که حکایت از انتظار ایشان برای شروع جلسه است.
«برخی ابعاد طرح صیانت از فضای مجازی» 💯در شرایطی که بسیاری از کشورهای دنیا قوانین متعددی را برای حفظ منافع کشور و کاربرانشان در فضای مجازی وضع نموده اند، و حتی برای رسیدگی به این امور در سطح بین الملل سفیر مجازی دارند، متاسفانه ایران بعد از ۳۰ سال هنوز هیچ قانون اجرایی برای حفاظت و صیانت از منافع ملی و کاربران اجرا ننموده است. ⭕️و چه بسا ضربه های متعددی را در این راستا از خارج و داخل کشور خورده ایم. 🍂و البته بجز معدود افراد انقلابی که مخالف اجرای طرح، قبل از تشریح ابعاد آن برای جامعه هستند، عده ای سود جو که بستر رهای مجازی را برای اهداف مغرضانه خود خـواسته اند، امروز از مخالفان جدی طرحندـ بررسی مخالفین کاذب 🔻مخالفین خارجی این طرح کسانی هستند که فضای مجازی را محلی برای تزریق یاس و ناامیدی، ضربه به امنیت ملی، تحریک قومیتی ، رواج شایعات، کشاندن کشور به آشوب و بلوا.... تبدیل کرده اند . 🔻مخالفین کاذب داخلی هم همان کاسبان فیلترینگ اند که همیشه موج سواری اجتماعی را بر بستر رسانه های رهای خارجی انجام داده و خیانتهای خود به کشور را در فضای مجازی سامان و جهت داده اند. 🔻از دیگر مخالفان کاذب طرح صیانت، کسانی هستند که در این فضای بی قانـون به درآمدهای نجومی و بی حساب کتاب دست یافته و از تبلغ قمار و فروش مواد مخدر و روان گردانها و بی حیایی ها و تبلیغات کاذب... به نان ونوایی رسیده اند. 🔻به طبع این گروه ها به سم پاشی مجازی اقدام کرده و کاربرانی را که حیات اقتصادی خود را در گرو رسانه های اجتماعی میبینند، نگران و آشفته همراه نموده اند. راهکار(چه باید کرد): ✅در این میان به نظر میرسد اولین اقدام شفاف سازی همه جانبه طرح صیانت؛ از جانب مجریان طرح است، باید تمام ظرفیتها، برای تمام سطوح اجتماعی شفاف شده و نگرانی مخاطبین رفع گردد. ✅تشریح منافع ملی وصیانت از حقوق کاربران که اتفاقا به اشتغال زایی امن منجر میشود نیز از اهمیت خاص برخوردار است. ✅برجسته سازی اهمیت لزوم اجرای بند های این قانون همچون ایجاد شعب نمایندگی پلتفرمهایی که مخاطبین زیادی از ایران در آن رسانه ها فعالند ( نه مثل تلگرام که با حدود ۴۰ میلیون مخاطب ایرانی و بِرند شدن این رسانه با حضور ما، هیچ یک از تعهدات قانونی را اجرا نکرد،بلکه اطلاعات شخص کاربران نیز افشا و مورد سوء استفاده قرار گرفت و بستری برای تهدید امنیت ملی گردید.) ⭕️به عنوان نمونه ترکیه که اخیرا به قانونمندی فضای مجازی اقدام کرده، هر ای که بالای یک میلیون ترکیه ای را به عنوان مخاطب دارد؛ باید حتما در ترکیه شعبه داشته باشد و به قوانین ترکیه پایبند باشد، والا ۹۵٪ پهنای باند از آن رسانه گرفته میشود. ✅همچنین لازم است، صدا و سیمای ملی با تشریح ابعاد این طرح، با ابزارهای مختلف، بنا به سلایق و سطح اجتماعی مخاطبان، رفع ابهام کند.
🚨برآشفتگی قبیله‌گرایان از واژه «دولت اسلامی»!/ ضرورت آمادگی دولت سیزدهم برای جنگ اقتصادی و رسانه‌ای 🔹پس از انتخاب حجت الاسلام رئیسی به عنوان رئیس جمهور آینده کشور، امیدها برای عمل به تعالیم اسلام و بهبود اوضاع کشور افزایش یافت و کلیدواژه «دولت اسلامی» در رسانه‌ها مطرح شد؛ اما برخی اعضای به جای خوشحالی و استقبال تشکیل «دولت اسلامی» توسط دولت آینده را مورد هجمه قرار دادند! 🔍در این راستا حسین موسوی تبریزی در گفتگو با سخن از تشکیل دولت اسلامی توسط رئیس‌جمهور منتخب را بی‌پایه دانست. ‼️همچنین محمدتقی فاضل‌میبدی در توئیتی که در صفحه اینستاگرام رئیس دولت اصلاحات (از سران ) بازنشر داده شد، اظهارنظر یکی از دلسوزان انقلاب درباره تشکیل را خلاف نظر امام راحل و در راستای اهداف داعش و طالبان توصیف کرد! 📈خوشایند نبودن واژه «دولت اسلامی» برای این افراد آن هم قبل از روی کار آمدن دولت جدید و تحقق احتمالی آن، به معنای ناآگاهی از منظومه فکری امامین انقلاب، عناد و قبیله‌گرایی آنان است. به همین جهت باید مراقب هجمه و سیاه‌نمایی‌های این جماعت در دوران بود. 📣نظر به تأثیر شگرف رسانه بر افکار عمومی، ضرورت دارد دولت سیزدهم برای ارائه تصویر درست از اقدامات خود و مقابله با و تهمت‌ها یک "تیم رسانه‌ای قوی" داشته باشد تا روز موفقیت و پیشرفت کشور برای مردم شب شکست و عقب‌رفت جلوه نکند. 📌در آخر باید از مسئولان و متولیان حوزه گلایه و مطالبه کرد که چرا اجازه میدهند هر سخن کذب و غرض‌ورزانه‌ای توسط برخی چهره‌های معلوم‌الحال حوزوی در فضای رسانه منتشر شود و آبروی روحانیت و امنیت روانی جامعه را هدف قرار دهد!؟؟ 💡هیچکس منکر آزادی و آزاداندیشی در جامعه نیست بلکه سخن در لزوم جلوگیری از لجن‌پراکنی و نشر اکاذیب است که مردم را به غلط می‌اندازد. ⚠️در شرایطی که برای مقابله با ویروس کرونا ستاد فرماندهی ایجاد شده و هیچ عاقلی در هیچ کجای جهان اجازه انتشار ویروس را نمیدهد، رها کردن عرصه برای انتشار ویروس فکری در جامعه چه توجیهی دارد!؟ بنابراین لازم است مسئولان حوزه سازوکار مناسبی برای نظارت بر سخنان غرض‌ورزانه برخی چهره‌های حوزوی در نظر بگیرند. 💡آزادی بیان به سبک غربی یعنی باز کردن میدان برای انتشار انواع دروغ و تهمت‌ها در فضای جامعه که به نفع هیچ قشری نیست و با مبانی اسلام سازگاری ندارد.