⭕️بازتاب مراسم تحلیف ریاست جمهوری در رسانه های جهان
🔸راشاتودی:
🔹ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور جدید ایران در مراسم تحلیف رسمی با حضور مقامات خارجی و دهها هیئت رسمی در مجلس شورای اسلامی سوگند یاد کرد.
🔸المیادین:
🔹بیش از ۱۱۵ شخصیت بین المللی و عربی در مراسم بزرگ تحلیف رئیسی شرکت کردند.
🔸الحدث:
🔹اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس برای شرکت در مراسم تحلیف ریاستجمهوری در پارلمان ایران حضور یافت.
🔸المنار:
🔹دهها هیئت خارجی شامل سفیران، فرستاده های ویژه و روسای جمهور برای شرکت در مراسم تحلیف ریاست جمهوری ایران شرکت کردند.
⭕️شبکههای مختلف منطقهای و فرامنطقهای از جمله خبرگزاریهای رویترز، آسوشیتد پرس، اسپوتنیک، یونیوز و شبکههای تلویزیونی الجزیره مباشر، المیادین، المسیره، المنار، القدس، قدس الیوم، فلسطین الیوم، الاتجاه، العالم، پرس تی وی، الاخباریه سوریه، العربیه، الجزیره و العهد مراسم تحلیف سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور جدید ایران را به صورت زنده و مستقیم پوشش میدهند
🌐 چرا حزب الله به حمله دیشب اسرائیل پاسخ نداد؟
✍ علیرضا تقوی نیا
📌بررسی ابعاد تجاوز دیروز صهیونیست ها به جنوب لبنان
🔸️برای اولین بار پس از جنگ ۳۳ روزه ، شب گذشته جنگنده های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند.
🔸️این بمباران هوایی در پاسخ به راکت پراکنی دیروز گروههای ناشناس به شهر کریات شمونه انجام گرفت ( گمان می رود فلسطینی های ساکن لبنان عامل حمله راکتی مزبور باشند ).
🔸️نکته مهمی که در دیروز خشم مقامات صهیونیست را برانگیخت این بود که راکت های ساده و ابتدایی ۱۰۷ میلی متری، با موفقیت در مناطق شهری صهیونیست نشین فرود آمده و ۳ نفر را زخمی کرده است.
🔸️اما حمله جنگنده های ارتش یهود نه تنها تلفاتی در بر نداشت بلکه تصاویری که امروز منتشر شد بیانگر این بود که مناطق خالی از سکنه مورد هدف قرار گرفته است.
🔸️در این خصوص نکاتی قابل تامل است ؛
1️⃣ نفتالی بنت قصد دارد با این حمله به جبهه داخلی اسرائیل این پیغام را بدهد که به حرفهای اخیر نتانیاهو توجه نکنند و او بهتر از نخست وزیر سابق می تواند امنیت آنان را تامین کند.
2️⃣ همچنین نیت دیگری که از رفتارهای نخست وزیر جدید برداشت می شود اینست که سعی دارد بازدارندگی رژیم متبوعش که در نبرد سیف القدس به شدت مختل شد را بازیابی کند و حمله دیشب نوعی خط و نشان برای گروههای مقاومت در مرزهای فلسطین اشغالی بود .
3️⃣ ممکن است سوال شود چرا حزب الله به حمله دیشب واکنشی نشان نداد ؟ در پاسخ باید گفت که یکم ، حمله دیشب تلفاتی در بر نداشت و مناطق خالی از سکنه بمباران شد و اگر نیرویی از حزب الله یا شهروند لبنانی آسیب می دید مطمئنا این جنبش مستقیما پاسخ میداد و صهیونیست ها نیز که حساسیت مقاومت را می دانستند هوشمندانه به شهرها حمله نکردند. و نکته سومی که به ذهننگارنده می رسد اینست که لبنان هم در خلاء سیاسی به سر می برد و هم اقتصادی و حزب الله نیز با ملاحظه شرایط عکس العمل نشان می دهد و همچنین تجربه نشان داده این گروه در شرایط آماده باش کامل و هوشیاری صهیونیست ها خطر نخواهد کرد و مثل جنگ ۳۳ روزه در اوج غافلگیری ضرباتش را وارد می کند.
4️⃣ البته صرف حمله به خاک لبنان ولو تلفاتی در پی نداشته باشد زیر سوال بردن حاکمیت ، امنیت و تمامیت ارضی این کشور است و مطمئنا این حمله دیشب به حساب صهیونیست ها گذاشته شده و در وقت مناسب تسویه آن صورت خواهد گرفت .
#آیتاللهمیرباقری
🔺جامعه ايران متدينترين مردم تاريخ هستند
زيرا بیش از چهار دهه است که در مقابل فشارهاي سنگين ابرقدرتهای مادی و جریان نفاق، پرچم اسلام و پرچم اهل بيت(ع) را بالا نگه داشتهاند.
اينکه کسی در درگيری بين جبهۀ کفر و نفاق با جبهۀ ايمان، بهنفع مکتب اهل بيت(ع) کار کند و مدافع مکتب اهل بيت(ع) باشد، مهمترين شاخصه دینداری محسوب میشود.
شاخصه اصلی دينداری این است که وقتی پرچم در دست اميرالمؤمنین (ارواحنا فداه) قرار دارد و ایشان با قاسطین و ناکثين و مارقین میجنگند، انسان در کنار حضرت امير(ع) بايستد و بجنگد و از آن حضرت دفاع کند.
جامعه ايران متدينترين مردم تاريخ هستند؛ زيرا بیش از چهار دهه است که در مقابل فشارهاي سنگين ابرقدرتهای مادی و جریان نفاق، پرچم اسلام و پرچم اهل بيت(ع) را بالا نگه داشتهاند.
«چند سال پيش بعضی از روشنفکران سکولار ادعا کرده بودند که انقلاب اسلامی هنری نکرده است و مردم ديندارتر نشدهاند!
من عرض کردم: شاخصه دينداری چيست تا بگوييم ديندارتر شدهاند يا نشدهاند؟ به نظر من اصلیترين شاخصه دينداری، دفاع از اسلام و دفاع از مکتب اهل بيت(ع) است؛ يعنی مثلاً وقتی پرچم در دست حضرت اميرالمؤمنین (ارواحنا فداه) است و با خوارج و معاويه و ناکثين و با جبهه جمل میجنگند، اينکه کسی کنار حضرت امير(ع) بايستد و بجنگد، اين شاخصه اصلی دينداری است.
اينکه کسی در درگيری بين جبهه نفاق و ايمان به نفع مکتب اهل بيت(ع) کار کند و مدافع مکتب اهل بيت(ع) باشد و در درگيری اسلام و کفر، مدافع اسلام باشد، مهمترين شاخصه دینداری است؛ ولو اين که کمتر بتواند تلاوت قرآن کند، ولو اين که يکبار نماز صبحش خدایناکرده قضا بشود.
در اين صحنه اگر کسی از اميرالمومنين(ع) جدا شد و به آن طرف رفت و شروع به نماز خواندن و قرآن خواندن کرد، و مثل ابوموسی اشعري پنجاه دور هم در دوران جنگ صفين ختم قرآن کرد، میشود: «رب تال القرآن و القرآن يلعنه» [چه بسا تالی قرآن که قرآن لعنتش میکند]!
ما بايد يک آدمی تربيت کنيم کنار حضرت امير(ع) بايستد و از آن حضرت دفاع کند؛ البته اين آدم، نمازخوان هم ميشود، خوشاخلاق هم میشود و مؤدی به آداب هم میشود؛ حتماً کسي که کنار حضرت امير(ع) است، بايد مناسک هم رعايت کند؛ کنار حضرت امير(ع) بودن، آداب دارد. ولی اصلش اين است که به زير پرچم اميرالمومنين(ع) برود و فداکاری کند. اصلیترين شاخصه دينداری اين است.
بر اساس شاخصهای که گفته شد، جامعه ايران متدينترين مردم تاريخ هستند؛ زيرا بیش از چهار دهه است که در مقابل فشارهاي سنگين دشمن پرچم اسلام را بالا نگه داشتهاند؛ پرچم اهل بيت(ع) را بالا نگه داشتهاند. و این در حالی است که ابرقدرتهای دنیا با ما میجنگند، جریانهای تکفیری با ما میجنگند، و در اين ترديدی نيست که انواع اسلحهها و امکاناتشان را بر عليه ما به کار میگيرند.
در اين درگيري وسيع، بیش از چهار دهه است پرچم اسلام ناب در دست ملتي است که با وجود غيبت امام معصوم(ع)، به نماينده آن حضرت و کسی که معتقدند منصب مرجعيت و فقاهت را از طرف حضرت تصدي میکند، اقتدا کردهاند و مشغول دفاع هستند و اين پرچم را بالا نگاه داشتهاند؛ اينها متدينترين مردماند.
البته در اين تهاجم ممکن است يک مؤمنی، يک جوانی مبتلا به گناهی هم بشود؛ زيرا فشار دشمن زياد است؛ شما اگر میخواهيد به يک جوان نمره بدهيد و تشخيص دهيد که چقدر متدين است يا نيست، بايد ببينيد فشار شيطان چقدر است و در کدام فشار، شما به او نمره میدهيد؟»
♻️ اعتباری که کمتر و بیشتر شد
مطابق تصاویر منتشر شده در سایت شورای نگهبان، آقای آملی لاریجانی اعتبارنامه رییسجمهور منتخب را امضا نکردهاند، با این کار نه به اعتبار آقای رییسی که به اعتبار خودش لطمه زده، اعتبار آقای رییسی به عبارتی بیشتر هم شده!
#حمید_رسایی
درتاریخ ۲۴ مرداد سال ۱۳۶۱ سازمان تروریستی منافقین اقدام به ربایش وشکنجه ی سه تن از پاسداران کمیته انقلاب اسلامی میکند که یکی از آن افراد شهید طالب طاهری رحمه الله علیه بود!
عزیزان، طالب ۱۷ سال بیشتر نداشت که زنده زنده گوش وبینی اش را بریدند ویک چشمش را از حدقه درآوردند؛ با اتو کل بدن طالب را داغ کردند وآب جوش روی تمام بدنش ریختند، وبا شیشه خرده پوستش را جدا کردند و در آخر هم گفته شده زنده به گورش کردند!!!
پ ن:
هر کسی از جلاد های منافقین دفاع کرد، این شهید عزیز را به او معرفی کنید
شادی روح شهدا صلوات
علی قلهکی فعال رسانه ای اصولگرا:
🔹انتخاب نوذری برای وزارت نفت دولت رییسی فاجعه است
🔹مجلس اگر وزیر نفت معرفی شده را بیاندازد، هزینه برای رییسی ایجاد میشود!
🔹مدیران کارکشته وزارت نفت خاطره خوشی از نوذری ندارند و ایشان نمیتواند توقعات افکار عمومی از وزارت نفت دولت رییسی را برآورده کند.
وزیر ۶۷ ساله و بازنشسته به درد وزارت نفتی که باید نفت بفروشد، تحول آفرینی کند و توسعه یابد نمیخورد.
🔹 هیچ گاه پیام تبریک نوذری برای وزارت نفت زنگنه و لابی برای رای آوری وی در مجلس را از یاد نمی بریم.
🔹فردی که مردم را در بورس به خاک سیاه نشاند به دنبال وزارت نفتی ایشان است.
🔹مجلس به این گزینه روی خوش نشان نمی دهد و احتمال اگر ایشان به عنوان وزیر نفت دولت ۱۳ به مجلس معرفی شود، به احتمال زیاد می افتد.
💠 لاف گانتس و کابوس اسرائیل
✍ محمد ایمانی
♦️دیروز بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی لاف زد "اسراییل آماده حمله به ایران است"؛ امروز با شلیک 20 راکت حزب الله به شمال سرزمین های اشغالی غافگیر شد. روزنامه یدیعوت آحارونوت می گوید مراکز نظامی و اطلاعاتی اسرائیل، این حمله را پیش بینی نمی کردند.
🔹محافل صهیونیستی پیش از این برآورد کرده اند که حزب الله لبنان، 160 هزار فروند انواع موشک را تدارک و تولید و به سمت مراکز حساس اسرائیل هدفگیری کند.
♦️رژیم صهیونیستی، آخرین بار در جنگ 12 روزه با مقاومت فلسطین و در برابر شلیک انبوه موشک ها و راکت ها دچار درماندگی شد. و این در حالی بود که نزدیکی های تاسیسات اتمی دیمونا با حمله موشکی مواجه، و در تاسیسات نظامی و موشکی تامر، انفجار بی سابقه اتفاق افتاده بود.
🔹همان زمان بنی گانتس گفت "تلاش برای رهگیری موشک های شلیک شده ناموفق بوده و موشک ها از سامانههای پدافندی ما عبور کرده؛ این اتفاقی پیچیده است". و لیبرمن وزیرجنگ سابق تصریح کرد "بازدارندگی ما دچار فرسایش، و موشکی با سر جنگی ۲۰۰ کیلویی به سمت اسرائیل شلیک شده است".
♦️جبهه مقاومت در دوره اخیر ارتقای توانمندی نظامی، هر چند یک بار، برگ تازه ای رو کرده. یکی از این توانمندی های کمتر استفاده شده و بسیار ویرانگر، قدرت پهپادی است که همانند توانمندی موشکی، در میان اضلاع مقاومت، تکثیر شده و در حال تولید است.
🔹بی دلیل نیست که ژنرال مک کنزی فرمانده نیروهای آمریکا در منطقه (سنتکام) چند ماه قبل گفت: "دقت موشکهای ایرانی در هدفگیری، نگران کننده است. استفاده گسترده ایران از پهپادهای شناسایی و هجومی، بدین معناست که برای اولینبار از زمان جنگ شبه جزیره کره، برتری هوایی ما از بین رفته است".
♦️گانتس دیروز در حالی که لاف آمادگی برای حمله به ایران را می زد، یک اعتراف مهم هم کرد که نشان می دهد کار از کار گذشته و آن این که "ایران سعی دارد با پی ریزی قدرت خود در لبنان، غزه و استقرار شبه نظامیان در سوریه، عراق و یمن، چالش چند جانبه در مناطق مختلف علیه اسرائیل تشکیل دهد".
🔹زمانی نه چندان دور، ملت های منطقه از خباثت های مستقیم صهیونیست ها یا خباثت های صهیونیسم مسیحی آرامش نداشتند. اما حالا، شیطنت ها بی پاسخ باقی نمی ماند. اکنون از عراق و سوریه تا لبنان و فلسطین و یمن، و از خلیج فارس و دریای عمان تا اقیانوس هند، زنجیره آفندی و پدافندی قدرتمندی پدید آمده که ویژگی مهم آن، تادیب متجاوز است.
♦️گفتنی است چند ماه قبل هنگامی که برخی منابع رسانه ای اسرائیل گفتند موشک شلیک شده به نزدیکی تاسیسات اتمی دیمونا، ۲۰۰ کیلومتر مسافت را طی کرده و احتمالا موشک ایرانی "فاتح ۱۱۰" بوده، ژنرال عاموس یادلین "رئیس سابق رکن اطلاعات ارتش اسرائیل" واکنش نشان داد و گفت:
🔹"مطمئن باشید حادثه دیشب دیمونا، حمله ایران نبود. ایران هنوز از ما انتقام نگرفته است. اگرچه حزب الله و ایران با اسرائیل حسابی دارند، با این حال باید نفسی به راحتی بکشیم که آنچه منفجر شد، موشک ایرانی نبود".
🌿 مکتب شیفتگان خدمت
🔥 و مکتب تشنگان قدرت
✍ غلامعلی کریمی
📖 از منظر قرآن کریم دو نوع مسئولیت پذیری و به تعبیر امروزی کسب قدرت و مدل حکمرانی داریم.
1️⃣ مسئولیت پذیری و کسب قدرت در تفکر و جهان بینی توحیدی .
🌿 مکتب شیفتگان خدمت
🌸 وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِينَ.
🌼 ﻭ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺟﺰ ﺭﺣﻤﺘﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺟﻬﺎﻧﻴﺎﻥ ﻧﻔﺮﺳﺘﺎﺩﻳﻢ. (انبیاء ، ١٠٧)
در این مکتب، فرد با توجه به توانمندیها و استعداد های خدادادی ، موظف به پذیرش مسئولیت و کسب قدرت در جهت خدمت به خلق خدا و به سعادت رساندن بشریت است ، در اینجا فرد حق ندارد از زیر بار مسئولیت الهی خویش شانه خالی کند.
🕯 پیامبران ، ائمه اطهار و اولیای الهی ، علیهم السلام ، مصداق بارز صاحبان مسئولیت در این تفکر و مکتب هستند.
⚘حضرت یوسف ، علیه السلام ، علاوه بر آنکه "عبد مخلص " است ، چون " حفیظ علیم " است، موظف است ، با پذیرش قدرت و مسئولیت ، بشریت را از عظیم ترین بحران خشگسالی تاریخ عبور دهد و ضمن تامین رفاه مادی ، سعادت اخروی آنان را نیز با دعوت به توحید و یکتا پرستی تضمین کند ؛
❓آیا چنین کار عظیمی بدون کسب قدرت و حاکمیت امکان پذیر است ؟
⚘قاسم سلیمانی حق استراحت و کناره گیری از مسئولیت ندارد ، در این تفکر و جهان بینی فردِ مومن آسایش سلامتی و عمر خود را صرفت خدمت به بندگان خدا می کند چرا که طرف معامله او خداوندی است که مالک کل هستی است.
🕯جهادگران این تفکر که عباد صالح پروردگار هستند، با توکل بر خداوند ، با راز و نیاز و دعا و تذلل به در گاه خداوند و با مراقبه و حساب کشی از خویشتن و با تهذیب نفس خود، روز به روز به اذن الله بر مراتب تقوای خود می افزایند و خود را در حصن حصین الهی قرار می دهند تا از دایره عبودیت و بندگی خداوند خارج نشده و آلوده به ظلم به بندگان خدا نگردند!
2️⃣ کسب قدرت و مدل حکمرانی در تفکر و جهان بینی مادی.
🔥 مکتب تشنگان قدرت.
🥀إِنَّ فِرْعَوْنَ عَلَا فِي الْأَرْضِ وَجَعَلَ أَهْلَهَا شِيَعًا يَسْتَضْعِفُ طَائِفَةً مِّنْهُمْ يُذَبِّحُ أَبْنَاءَهُمْ وَيَسْتَحْيِي نِسَاءَهُمْ إِنَّهُ كَانَ مِنَ الْمُفْسِدِينَ.
☄فرعون در زمین برتری جویی کرد، و اهل آن را به گروههای مختلفی تقسیم نمود؛ گروهی را به ضعف و ناتوانی می کشاند، پسرانشان را سر می برید و زنانشان را زنده نگه می داشت؛ او به یقین از مفسدان بود. (قصص ، ۴ )
در این نوع تفکر افراد با توسل به انواع حیله و دست زدن به هر جنایتی سعی می کند با کسب قدرت و حاکمیت ، به انواع و اقسام شهوات رانی ها بپردازد تا شاید عطش پایان ناپذیر و آتش خاموش ناشدنی شهوات و نفسانیت خود را ارضاء کند که شدنی هم نیست و سرانجام با آن بار سنگین جنایات راهی گور می شوند.
فرعون ها ، نمرودها ، معاویه ها ، رضاخان ها، ترامپ ها و ... نماد بارز این تفکر و جهان بینی هستند، که برای ماندن در قدرت به هر جنایتی دست می زنند که عالم پر است از نمونه های آن.
👈 افرادی که در این تفکر و جهان بینی غوطه ور هستند ، یعنی : " تشنگان قدرت " قادر به درک " شیفتگان خدمت " نیستند و آنان را با خویش مقایسه می کنند.
👈 اینکه تربیت یافتگان این مکتب شیطانی، با استناد به سخنان امامان منحرف خویش ، همگان را با خود و اندیشه و مکتب انحرافی خود مقایسه نمایند و با استناد به مبانی مکتب " تشنگان قدرت " و تحریف حقایق، به تخریب خادمان مکتب " شیفتگان خدمت " بپردازند ، امری طبیعی است.
با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی
تا بی خبر بمیرد در عین خود پرستی.
💠 نکته بسیار مهم و اساسی❗
نکته بسیار مهم که در بحث مسئولیت پذیری و مسئولیت سپاری، باید به آن توجه ویژه و خاص داشت ، تفاوت اساسی و مبنایی بین دو تفکر انقلابی ، جهادی و مومنانه ، با تفکر غیر انقلابی، غیر مومن و اشرافی و غربگرا است.
👈 البته کاملاً روشن است که ، انقلابی بودن به عملکرد و کارنامه است نه به ادعا و حرافی ، که آن هم با "شاخص های انقلابیگری " بخوبی قابل تشخیص است.
🥀 لذا آنچه چهره تابناک جمهوری اسلامی را غبار آلود نموده و زبان افراد غرب زده و دنیا پرست را دراز کرده ، تا با تحریف حقایق به تخریب " شیفتگان خدمت " یا همان جریان مومن جهادی و انقلابی بپردازند ، همین سپردن مسئولیت به افراد غیر انقلابی ، غرب گرا ، اشرافی و نا اهل و نا محرم است ، مخصوصا در برخی از انتخابات ها ، که الحمدلله با تغییر رویکرد از از جریان غربگرا به سمت جریان انقلابی ، ان شاءالله این غبار از چهره منور جمهوری اسلامی زدوده خواهد شد و چهره تابناک انقلاب اسلامی روز به روز درخشان تر خواهد شد. ان شاءالله .
*📛 امتحان سخت طرفداران آقای رئیسی*
*🔺یکی از مواردی که احتمال دارد همزمان با انتشار لیست اعضای کابینه و معاونین جناب آقای رئیسی در رسانههای مختلف اتفاق بیفتد:*
*➖نقدها و اعتراض ها نسبت به این لیست وانتخاب می باشد.*
*🔸باید در نظر داشت که ما با رأی دان به آقای رئیسی ، ایشان را صاحب فکر و اهل مشورت در جهت اداره کشور دانسته ایم.*
*پس باید به تصمیمات وانتخاب های ایشان نیز احترام بگذاریم و اعتمادکرده وفرصت دهیم.*
*🔹این نباشد که بعد از اعلام لیست ، طرفداران آقای رئیسی ، فشاری مضاعف به ایشان وارد کرده و به جای یاری دادن در جهت رفع مشکلات اقتصادی و مقابله با هجمه های رسانهای، کارشکنی هاو ایجادموانع معاندین ، خود نیزدر صف منتقدین ومعترضین وارد شوند.*
*🔺در تاریخ این دین وکشور بسیار بوده که با تصمیمات ولی و فرمانده ، مخالفتها شده و به قول معروف آب به آسیاب دشمن ریخته شده ودشمن سودبرده است.*
*♦️برادران عزیز و خواهران گرامی ، درشرایط بسیارحساس حاضر، مراقب باشیم که شیاطین و دسیسه های آنان با تغییر دولت ، درصددایجادشکاف واختلاف و اعتراض بوده و قطعاً برای تضعیف دولت مردمی وانقلابی آقای رئیسی ، تفرقه و عدم استقبال وتمکین از نظرات فرمانده ، از این قبیل نقشه ها وتوطئه ها خواهد بود.*
*🔹مطمئن باشیم که آقای رئیسی - با توجه به تاییداتی که رهبر معظم انقلاب در مراسم تنفیذ از ایشان داشته اند - بدون مصلحت ومشورت بانخبگان اعضای هیئت دولت و معاونین خود را انتخاب نکرده اند و با یاران و دوستان نزدیک ، چه آنهایی که در انتخابات به نفع ایشان کنار کشیدند و چه دوستانی که در روند انتخابات در جهت پیروزی ایشان تلاش کرده اند ، مشورت نموده ، و برای هر پست انتخاب اصلح را انجام داده اند.*
*🔺 نبودن یک فرد مطرح در لیست کابینه و معاونین به معنای حذف آن فرد از دولت آینده نیست.*
*📛 مراقب دسیسه ها باشیم ، چرا که ما از تمامی مصلحت ها و مشورت ها و رایزنی هایی که در روند انتخاب این لیست انجام شده باخبر نیستیم و خدای ناکرده با قضاوت نادرست، وبیان واشاعه آن موجب تضعیف عملکرد دولت نوپا، ولایی، فسادستیزوعدالت محور نشویم.*
*والعاقبه للمتقین*
📌راه حلی که هیچ جایگزینی ندارد!
✍️ مهدی فضائلی
🔹"مردم" یکی از مهمترین ارکان استمرار و استحکام یک نظام مردم سالار هستند و از دست دادن آنها به هر شکل یعنی از دست دادن بخش مهمی از سرمایه نظام.
🔹انقلاب اسلامی با همراهی همین مردم شکل گرفت، به پیروزی رسید، تثبیت شد و تا امروز ادامه یافته است و برای ادامه راه و رسیدن به اهداف عالی اش نیز همچنان باید همین مردم را در کنار خود داشته باشد.
🔹بخش مهمی از سخنان رهبر حکیم انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری حجتالاسلام والمسلمین رئیسی به موضوع مردم اختصاص داشت.
ایشان فرمودند:
« توصیه به رئیسجمهور محترم این است که در شعارهای ایشان مسئلهی مردمی بودن و از مردم شنیدن و در میان مردم بودن تکرار شده؛ این را از دست ندهند؛ این چیز بسیار مهمّی است. »
🔹سخن رهبر انقلاب ضمن تاکید بر عدم منافات مردمی بودن با ارتباط با نخبگان اینگونه ادامه یافت:
"دولت مردمی" را که شعار ایشان بود، در واقعیّت محقّق کنند و به معنای واقعی کلمه با مردم، در کنار مردم، در میان مردم باشند.»
🔹آیت الله خامنهای سپس مردم را تعریف کردند: «مردم یعنی همهی مردم؛ بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی.»
و در ادامه، این بحث را اینگونه مورد تأکید قرار دادند:
« دولت باید مظهر وفاق باشد. بعضی از این تغایرهای موهومی را که در بین مردم وجود دارد، بایستی با نگاه وفاقآمیز و نگاه ملاطفت به عموم مردم این توهّمات را تضعیف کرد. حالا ممکن است این نگاهها، این اختلاف نظرها بکلّی از بین نرود لکن بایستی از تأثیرگذاری آنها در حرکت جامعه جلوگیری کرد.»
🔹"تغایرهای موهوم" تعبیر تازه ای از رهبر انقلاب بود که باید به بحث گذاشته شود و مصادیق آن روشن گردد.
🔹رهبر انقلاب سپس برخی روشهایی را که به "مردمی" شدن دولت کمک می کند برشمردند:
« گفتگوی صادقانهی با مردم هم یکی از همین کارهایی است که به مردمی بودن کمک میکند؛ حرف زدن با مردم از روی صداقت، با قطع نظر از پیرایههای سیاسی و مانند اینها؛ صادقانه با مردم حرف بزنند، مشکلات را به مردم بگویند، راهحلها را به مردم بگویند، توقّعات را از مردم ابراز کنند و کمکهای لازم را به مردم تقدیم کنند. حرف زدن با مردم یکی از کارهای مهمّی است که دولت مردمی بایستی [به آن] متعهّد باشد.»
🔹علت این توصیه ظاهرا" ساده اما بسیار مهم و تاثیرگذار به رئیسجمهور جدید علاوه بر اینکه جزو ویژگی های نظام اسلامی است و خود آقای رئیسی نیز عالم و عامل به آن بوده اند، ناشی از غفلتی است که دولت قبل بواسطه رویکرد تعامل سازنده با جهان (بخوانید با غرب) داشت و نتوانست با مردم خود تعامل سازنده ای برقرار نماید؛ بگذریم که در رویکرد خود نیز ناکام ماند!
🔹نکته دیگری که رهبر انقلاب در تبیین مردمی بودن دولت مورد توجه قرار دادند، مبارزه با فساد بود چرا که اولا" عدالت از بارزترین ویژگی های نظام اسلامی است و مبارزه با فساد یکی از ابعاد مهم اجرای عدالت است ثانیا" فساد موجب بی اعتمادی مردم و فاصله گرفتن آنها از نظام و انقلاب می شود و ثالثا" یکی از مهمترین مطالبات مردم مبارزه با فساد است.« یک جنبهی دیگر از مردمی بودن عبارت است از مبارزهی با فساد. اگر ما به معنای واقعی کلمه میخواهیم در کنار مردم باشیم، باید بیامان با فساد و مفسد مبارزه کنیم.»
🔹و سخن پایانی، مهمترین فراز بیانات رهبر انقلاب در باب مردم است که البته پیش از همه عبارات فوق، مطرح شد و جا دارد همه قوا و بخصوص دولت و حتی نهاد ها در باره ابعاد و چگونگی تحقق آن ژرف نگری کنند.
« و مسئله اصلی، کلید اصلی، اینجا است؛ حضور مردم در همه مسائل، حلکننده مشکلات است. آن چیزی که حضور مردم را تأمین بکند، مردم را تشویق به حضور در عرصه و در میدان بکند -میدانهای مختلف مورد ابتلای کشور- مغتنم است. و حضور مردم هیچ جایگزین دیگری ندارد.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش سخنگوی شورای نگهبان به عدم امضا آملی لاریجانی در اعتبارنامه رئیس حمهور منتخب
سخنگوی شورای نگهبان:
🔹امضا نکردن یک عضو خدشه ای در اعتبارنامه رئیس جمهور منتخب ایجاد نمی کند.
✅امتحان سخت امروز جمهور
🔺یکی از مواردی که احتمال دارد امروز و همزمان با انتشار لیست اعضای کابینه و معاونین جناب آقای رئیسی در رسانههای مختلف اتفاق بیفتد:
➖نقدها و اعتراض ها نسبت به این لیست وانتخاب می باشد.
🔸باید در نظر داشت که ما با رأی دان به آقای رئیسی ، ایشان را صاحب فکر و اهل مشورت در جهت اداره کشور دانسته ایم.
پس باید به تصمیمات وانتخاب های ایشان نیز احترام بگذاریم و اعتمادکرده وفرصت دهیم.
🔹این نباشد که بعد از اعلام لیست ، طرفداران آقای رئیسی ، فشاری مضاعف به ایشان وارد کرده و به جای یاری دادن در جهت رفع مشکلات اقتصادی و مقابله با هجمه های رسانهای، کارشکنی هاو ایجادموانع معاندین ، خود نیزدر صف منتقدین ومعترضین وارد شوند.
🔺در تاریخ این دین وکشور بسیار بوده که با تصمیمات ولی و فرمانده ، مخالفتها شده و به قول معروف آب به آسیاب دشمن ریخته شده ودشمن سودبرده است.
♦️ درشرایط بسیارحساس حاضر، مراقب باشیم که جریان #نفوذ و تحریف با تغییر دولت ، درصددایجادشکاف واختلاف و اعتراض بوده و قطعاً برای تضعیف دولت مردمی وانقلابی آقای رئیسی ، تفرقه و عدم استقبال وتمکین از نظرات فرمانده ، از این قبیل نقشه ها وتوطئه ها خواهد بود.
🔹مطمئن باشیم که آقای رئیسی - با توجه به تاییداتی که رهبر معظم انقلاب در مراسم تنفیذ از ایشان داشته اند - بدون مصلحت ومشورت بانخبگان اعضای هیئت دولت و معاونین خود را انتخاب نکرده اند و با یاران و دوستان نزدیک ، چه آنهایی که در انتخابات به نفع ایشان کنار کشیدند و چه دوستانی که در روند انتخابات در جهت پیروزی ایشان تلاش کرده اند ، مشورت نموده ، و برای هر پست انتخاب اصلح را انجام داده اند.
🔺 نبودن یک فرد مطرح در لیست کابینه و معاونین به معنای حذف آن فرد از دولت آینده نیست.
🔴 مراقب دسیسه ها باشیم ، چرا که ما از تمامی مصلحت ها و مشورت ها و رایزنی هایی که در روند انتخاب این لیست انجام شده باخبر نیستیم و خدای ناکرده با قضاوت نادرست، وبیان واشاعه آن موجب تضعیف عملکرد دولت نوپا، ولایی، فسادستیزوعدالت محور نشویم.
🔴نظر آیت الله رئیسی درباره شهردار شدن زاکانی در تهران
👈تشریح علت پذیرش شهرداری تهران توسط زاکانی
✅ آقای زاکانی در نشست با جمعی از اساتید، نخبگان و فضلای حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه تعدادی از اعضای شورای شهر تهران موضوع شهرداری تهران را با من مطرح کردند و من این موضوع را به صحبت با سران قوا منوط کردم.
👈به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وی افزود: در صحبت با رییس مجلس و رئیس جمهور، ایشان پیشنهاد، وزارت رفاه، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و ریاست دفتر ریاست جمهوری را مطرح کردند.
✔️نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: بین حضور در شهرداری تهران و حضور در کابینه نتیجه گرفتم که در شرایط کنونی و افزایش نارضایتیهای مردم از شهرداری تهران و نیاز تهران به تحول فرهنگی و اجتماعی در شهرداری تهران حاضر شوم.
🔹وی افزود: پس از انتخابات برای شهرداری تهران تعدادی از اعضای شورای شهر تهران برنامه عملیاتی خواستند و من و تعدادی دیگر از افراد برنامه دادیم و پس از دفاع از برنامه خود؛ خروجی تصمیم اعضای شورای شهر تهران این شد که پس از جمع بندیها، برنامه من برای مدیریت شهرداری تهران انتخاب شد و در برنامه خود نیاز شهر تهران به تحول فرهنگی و اجتماعی را طرح کردم و برنامهای برای زنده کردن روح شهر با نگاه جدید به این کلان شهر را ارائه دادم.
🔸آقای زاکانی تصریح کرد: در صحبت با آقای رییسی گفتم برای رفع مشکلات شهر تهران نیاز به کمک و یاری ۳ قوه و همه دستگاهها است و آقای رییسی استدلال کردند شما بروید شهرداری ومن هم کمک میکنم تا مشکلات شهرداری تهران کمتر شود و با خدمت رسانی و همکاری دولت و مجلس، کام مردم شیرین شود و بنده نیز به ایشان قول دادم با همکاری دولت و مجلس بار تهران را از روی دوش دولت بردارم.
🔹وی با بیان اینکه اراده من حضور در مرکز پژوهشهای مجلس و نمایندگی مردم شریف قم است و مگر اینکه نیاز به حضور در عرصهای باشد افزود: پس از انتخابات از من خواسته شد که باید شانه به کار اجرایی بدهم و با حضور در مسئولیتهای اجرایی باید در جهت رضایت حداکثری مردم از انقلاب وکاهش مشکلات کشور حرکت کرد.
🔸رییس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شهرداری نزدیکترین عرصه به زندگی مردم است افزود: کمبودها و خلاها در بخش فرهنگی و اجتماعی وجود دارد که با خدمت به مردم می توان با الگو سازی کارامدی و حل معضلات بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب که فرمودند: شهرداری تهران؛ شهرداری کل کشور است، میتوان این الگو را در آنجا پیاده کرد.
✔️اقای زاکانی با بیان اینکه قرار است بیانیهای خطاب به مردم قم در خصوص حضور در شهرداری تهران تنظیم شود گفت: در خصوص شهرداری تهران با آیت الله اعرافی، آیت الله بوشهری جریانهای انقلابی، اصولگرایان قم، و نیروهای جهادی نشستهایی داشتم و قرار است بیانیه جمع بندی صادر شود و دفتر قم نیز فعال باشد و مرکزی نیز با محوریت حوزه ایجادشود تا پشتوانه فکری تحول فرهنگی، اجتماعی و کالبد شهری باشد
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/772162
⭕️طراحان جنگ نرم چگونه بر افکار عمومی مسلط میشوند؟
خبرگزاری مهر، گروه فرهنگ و اندیشه: معصومه نصیری، معاون باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکو ـ ایران و مدرس سواد رسانهای در یادداشتی به مساله جنگ نرم و چگونگی کارکرد آن پرداخته است.
💢در جنگ نرم دقیقا چه اتفاقی رخ میدهد؟
▫️جنگ نرم در پی «تغییر قالبهای ماهوی جامعه و ساختار سیاسی» آن است.
▫️جنگ نرم اساسا «آرام، تدریجی و زیرسطحی» است.
▫️در جنگ نرم، طراحان «تصویری شکستخورده، ناامید و مأیوس» ارائه میدهند .
▫️جنگ نرم از آنجا که بهآرامی رخ میدهد، «پایدار و بادوام» نیز هست.
▫️جنگ نرم «آسیب محور» است.
▫️جنگ نرم «تضادآفرین» است.
▫️جنگ نرم «تردیدآفرین» است.
▫️جنگ نرم «احساسات را درگیر میکند.»
💢اما راهکار رسانهای جهت شکست این مواجهه شناختی چیست؟
همواره درباره شیوههای طرحریزی رسانهای رسانههای معاند برای ایجاد تغییر در ادراکات و تفکرات مردم سخن گفتهایم، اما ایراد کار کجاست که همواره آن شطرنجباز ماهر که یک قدم جلوتر از برنامههای اشاره شده باشد، نیستیم.
▫️باید روایتساز باشیم. ما در روایت سازی رسانهای کمیتمان میلنگد.
▫️سوژه ها و موضوعات اصلی و فرعی را درست تشخیص دهیم.
▫️سرگرم نشویم.
▫️طرحریزی آفندی و پدافندی داشته باشیم.
▫️انعکاس صدای مردم و مشکلات کشور برای حل آنها باشیم. رسانههای ما عمدتا انعکاس صدای مسئولان و دستگاهها هستند تا صدای مردم.
▫️به موضوعات ملی، سطحی و جریانی نگاه نکنیم.
و در نهایت اینکه امروز به معنای واقعی کلمه در میانه جنگ شناختی و رسانهای تمام عیاری قرار داریم که وقتی در کنار برخی ناکارآمدیهای مدیریتی داخلی قرار میگیرد، به علت نداشتن سواد رسانهای اکثر مخاطبان، تبدیل به تیری زهرآگین برای افکار عمومی میشود که با هیچ پاککنی نیز نمیتوان آن را پاک کرد. امروز «#سمزدایی_رسانهای» ضرورتی است که اگر مورد توجه قرار نگیرد، باید روز به روز شاهد تلفات کشنده آن باشیم. کاش تا دیر نشده کاری کنیم.
⭕️ پایان کار ایران در المپیک با ۳ طلا، ۲ نقره و ۲ برنز
🔹کاروان ورزش ایران در پایان سی و دومین دوره بازیهای المپیک با کسب ۷ مدال به کار خود پایان داد.
👈اسامی مدال آوران ایران در المپیک ۲۰۲۰ توکیو
🥇۱ - جواد فروغی تیراندازی طلا
🥇۲ - محمدرضا گرایی کشتی فرنگی طلا
🥇۳ - سجادگنج زاده کاراته طلا
🥈۴ - علی داوودی وزنه برداری نقره
🥈۵ - حسن یزدانی کشتی آزاد نقره
🥉۶ - محمدهادی ساروی کشتی فرنگی برنز
🥉۷ - امیرحسین زارع کشتی آزاد برنز
▪️ آفتاب یزد: در این 8 سال، خنده ها فقط برای روحانی بود!/ روحانی معلوم نبود کجا سیر می کند
🔻 روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد در یادداشتی در انتقاد از حسن روحانی نوشت:
🔻شیخ تدبیر و امید هیچگاه ( حتی به اندازه لحظهای کوتاه) لبخند رضایتش از عملکردی که در حال انجام آن بود از روی صورتش محو نشد، مردم سختی میکشیدند او میخندید، بورس به قهقرا میرفت او میخندید، قیمتها افزایش پیدا میکرد او میخندید، بیکاری و بیپولی و رکود اقتصادی و از همه بدتر کرونای لاکردار پایشان را روی گلوی مردم گذاشته بودند و میفشردند اما او باز هم میخندید و در پایان همه این خندهها یک جمله معروف را به زبان میآورد: «من بلد نیستم، اگر شما بلدید...»
🔻اوج اتفاقات بد و تلخی که در طول این هشت سال برای مردم رخ داد .در این میان سایه آقای شیخ هم بسیار سنگین شده بود و معلوم نبود کجا سیر میکند
🔻بماند که در طول این هشت سال ما مردم چهها کشیدیم و چهها دیدیم. به هر روی گذشت، با سختیهای بسیار زیاد و با شادیهای بسیار اندک (که آنهم بیشترش نصیب لبهای شیخ تدبیر و امید بود)، بماند./هاتف
🛑 رفتار شناسی ترکیه در منطقه ی غرب آسیا
🔻ترکیه سیاسیت های منطقه ای و جهانی خود را عمدتا در سه محور طرح ریزی کرده است
۱) تقویت عرق نژادی و قومی
۲) حفظ گرایشات دینی و اسلامی
۳) روابط سیاسی با غرب و رژیم صهیونیستی
🔹 ترکیه با تقویت رویکرد های نژاد پرستانه و تاکید بر مشترکات قومی جامعه ی خود با دیگر کشور ها که از بدنه ی اجتماعی نژاد ترک و آذری زبان ها برخوردار هستند به دنبال تامین منافع و تقویت قدرت خود در منطقه است، نمونه ی این سیاست های قومی و نژادی تقویت رویکرد پان ترکیسم در جمهوری آذربایجان، برخی نقاط شمالی ایران، و ترکمنستان و افغانستان است که تا حدود زیادی این فعالیت ها برای آن ها مفید و کارساز بوده است.
ترکیه در عین حفظ و تقویت گرایشات نژادی به کمک قطر توانست جریان منطقه ای اخوان المسلمین را در کشورهای اسلامی و عربی طرفداری کند
🔹ترک ها سعی می کنند در کشورهای اسلامی سنی مذهب رویکردهای اخوانی را تقویت کنند و از طرفداران این جریان برای قدرت گیری حمایت به عمل آورند، نمونه ی این حمایت ها در کشورهای مصر، لیبی، یمن، و این روزها در تونس قابل مشاهده است.
🔹 با تمام فراز و فرودهایی که ترکیه در سیاست های منطقه ای داشته اما باید به این مساله اعتراف کرد که آن ها به همراه قطر موفق به راه اندازی یک جریان سوم در کنار محور مقاومت و محور عربستان و امارات و نوچه هایشان شده اند
🔹 جریانی که اگرچه این روزها به عنوان رقیب قدرتمند در مقابل محور مقاومت مطرح نیست اما یقینا در آینده به عنوان یک چالش واقعی در روبه روی مقاومت مطرح خواهد شد
ترک ها در کنار این دو رفتار، روابط پایدار و ثابتی با غرب و رژیم صهیونیستی برقرار کرده اند، سیاست های منطقه ای ترکیه تاکنون هیچ خطری را برای منافع رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه نداشته است، حتی در مواردی خوش خدمتی های سیاسی و رویکرد های منطقه ای خود را با رژیم صهیونیستی هماهنگ کرده است
♦️نتیجه ی اصول سیاسی حاکم بر ترکیه توسعه ی نفوذ آن ها در منطقه، بی
تفاوتی نسبت به سیاست های غلط آمریکا و غرب در منطقه و نهایتا حفظ حمایت های بین المللی و غربی ها برای مانور قدرت در منطقه است، سه عنصری که این روزها به راحتی در حال مشاهده ی آن ها در رویکرد های ترکیه هستیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️ابومحمد عسکرخانی، استاد روابط بین الملل دانشگاه تهران:
🔹️باید علف میخوردیم اما برجام را امضا نمیکردیم. امنیت را فروختیم.
کشوری مثل پاکستان که بودجه اش به اندازه بانک صادرات ما هم نیست، مرحوم ذوالفقار علی بوتو آمد گفت علف می خوریم، گرسنگی می کشیم اما بمب اتم را می سازیم.
✅دعوای اصلی در طرح صیانت کجاست؟
✍ محسن مهدیان
واکشن ها به طرح صیانت از کاربران مغشوش است.
مردم بحق نگران اند. نگران کسب وکار یا زندگی عادیی که بدان عادت کردند. کارشناسان هم نقد فنی به طرح دارند. اما تقاطع این دو کنش، در زمینی است که اهریمن را به طمع انداخته است. تصویرسازی از اینکه عده ای در کشور دنبال احیای بربریت اند.
دشمن جیغ می کشد چون با امثال این طرح زمین عملیاتش را از دست می دهد. دقت کنیم آرایش جنگی دشمن در ذهن است. ذهن مخاطب ایرانی را از او بگیرید، رگ حیاتش میخورد.
دشمن دو کار می کند. اول نیت سازی. اینکه جمهوری اسلامی دنبال قطع اینترنت است. دوم بی اعتماد سازی. اینکه هرچه گفتند، دروغ است. باور نکنید.
✅اما محکمات طرح چیست و از چه دفاع و چه چیز را باید مطالبه کنیم؟
جهت گیری راهبردی این طرح چیست؟ حکمرانی مجازی نیازمند قانونمندی است. چرا؟ مگر تا حالا قانون نداشتیم؟ هم داشتیم و هم نه. آنچه نداشتیم که باید تدوین شود و آنچه داشتیم اجرا نشده چون ضمانت اجرایی نداشته است.
این طرح کلا یک جمله است: قدرت بخشیدن به جایگاه حقوقی شورای عالی فضای مجازی و کمسیون مقرراتی اش. تا از این پس مقرارتش هم اجرا شود و هم بودجه بگیرد و هم نظارت شود و هم اگر اجرا نشد برسد دادگاه.
از این راهبرد باید دفاع کرد.
طبیعی است که در این راهبرد ممکن است به محدودیت یک پیام رسان هم برسیم. نترسیم از بیان این حرف. اما مساله نحوه اجرای عالمانه و هوشمندانه ایست که فشارش به مردم نیاید.
بنابراین طرح باید واجد عقلانیت حکمرانی و درک مصالح مردم باشد. یعنی چی؟ یعنی نباید مردم در این قانونمندی به سختی بیافتند. طرح معتقد است اتفاقا بلبشوی موجود را حل کرده است. اینکه هرکس هروقت خواست و هرچه به ذهنش رسید را عمل نکند.
چطور؟ می گوید اگر پیام رسانه داخلی قوانین داخلی را پذیرفت که می ماند. اگر نپذیرفت باید دنبال پیام رسان جایگزین بود. پیام رسان جایگزین چیست؟ پیام رسانی که هم به جهت فنی مثل پیام رسان موجود باشد و هم مردم آنرا بخواهند و بدان اقبال نشان دهند. این تعریف از پیام رسان جایگزین را داشته باشید؛ مهم است.
حالا همزمان هرمیزان مردم به پیام رسان جایگزین اقبال نشان دادند ترافیک پیام رسان خارجی کم می شود. آنهم به نحوی که کسانی که در پیام رسان خارجی ماندند با وضعیت غیرطبیعی مواجه نشوند. این خلاصه نکاتی است که طراحان طرح گفتند.
✅حالا حرف نهایی؛
از راهبرد طرح باید دفاع کرد. این طرح می خواهد با اعتبار بخشی به نقش آفرینی شورای عالی مجازی، قانونمندی فضای مجازی را حاکم سازد. .
✅چه چیز را باید مطالبه کرد؟
اینکه هرکس هرجا نشسته یک ایرادی از طرح یافته و فریاد کند، خوب است اما هنری نیست. هرطرحی همین است. باید منتشر و نقد و اصلاح شود.
مطالبه اینست که اشکالات طرح، در یک فرآیند شفاف در کمسیون ویژه اصلاح شود. منطق مطالبه و پاشنه آشیل طرح در حکمرانی مردم سالارانه اینست: سیاست گذاری باید به نحوی باشد که مردم با آگاهی و اراده خودشان تصمیم به مهاجرت از یک پلتفرم به پلتفورم دیگری بگیرند، نه با زور حاکمیت.
طراحان طرح معتقدند همین گزاره را دنبال کردند. اگر هست که هست. اگرنه باید در کمسیون محقق شود. مطالبه باید در این نقطه باشد. قدم به قدم باید کمسیون را نظارت کرد که همین هدف نهایی محقق شود.
پس دفاع از راهبرد طرح و نقد طرح با منطق دفاع از آزادی و اراده مردم.
💠آیا محل منازعه آملی لاریجانی مناسب بود؟
✍ عبدالله گنجی :
🛑 به آیتالله آملی لاریجانی که در خصوص عدم امضا اعتبارنامه جمهور و مراسم تحلیف مورد سؤال است باید گفت محل مناسبی را برای منازعه انتخاب نکرده است.حتی اگر حرف حقی هم داشته باشد که ما بیخبریم در کانتکس خانوادگی معنا خواهد شد و منازعه در جایگاه حقوقی را به موضوعی شخصی تقلیل خواهد داد.
♦️سرلشکر سلامی: ظرفیت فروپاشی رژیمصهیونیستی مهیاست
🔹هماکنون ظرفیتها برای فروپاشی رژیمصهیونیستی مهیاست و کافی است شرایط با اشتباه آنها فراهم شود تا جنگ آینده جنگ ممات آنها نام بگیرد. حرکت اخیر حزبالله به نخستوزیر جدید رژیم جعلی نشان داد معادلات در جای دیگری تعیین میشود و هیچ چیزی عوض نشده است.
🔹صهیونیستها از این واقعیت درک دقیقی دارند که اگر موتور حزبالله روشن شود آنها باید قطعاً از سرزمینهای اشغالی فرار کنند، زیرا شخصیت جدید حزبالله در بُعد نظامی که قدرت جنگ روی زمین است اگر به حرکت درآید دومینوی فرار اتفاق خواهد افتاد.