eitaa logo
بصیر
364 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
423 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️عربستان از مذاکره با ایران چه هدفی دارد؟ مسعود اسداللهی، کارشناس ارشد منطقه: در مذاکره با ایران به دنبال یک چیز است، اینکه جنگ در یمن از طریق حوثی‌ها پایان یابد، هدفشان اصلاح روابط نیست. 🔸آل سعود، جوانان شیعه را به جرم نوحه‌خوانی به اعدام محکوم کرده است، این یک پیام برای شیعیان منطقه است که ایران شما را فروخته است!!!
👈علت حضور رژیم صهیونیستی در مرزهای پیرامونی ایران رژیم صهیونیستی با درکِ نفوذ و قدرت منطقه‌ای ایران و در تیررس بودن مواضع حساس و موجودیت خود از سوی محور مقاومت، در چهارچوبی منفعلانه، حضور در محیط پیرامونی ایران را در دستورکار قرار داده است. اقدام اخیر رژیم صهیونیستی در افتتاح رسمی سفارتخانه‌های خود در امارات و بحرین و درعین‌حال تنش‌های اخیر میان ایران و آذربایجان و تأکید مقام‌های ایرانی بر رخنه عوامل اسرائیلی در خاک آذربایجان و تلاش آن‌ها جهت اقدام علیه امنیت ملی ایران، جلوه‌ای عینی از رویکرد جدید رژیم صهیونیستی جهت حضورِ هر چه بیشتر و مؤثرتر در محیط پیرامونی جمهوری اسلامی ایران تفسیر می‌شود؛ 👈 اما رژیم اسرائیل بیش از آنکه از موضعی فعال سعی بر توسعه دامنه نفوذ خود در اطراف ایران داشته باشد، کاملاً در چهارچوبی منفعلانه عمل می‌کند و اقدامات آن نوعی واکنش به دستِ برتر قدرت منطقه‌ای ایران است. با اوج‌گیری قابل‌توجه قدرت و نفوذ منطقه‌ای ایران در عصر پساترامپ، رژیم صهیونیستی سعی دارد تا در حوزه پیرامونی ایران حاضر شود و راهبرد مهار و تحدید نفوذ را علیه تهران فعال سازد؛ اما حضور این رژیم در کشورهای پیرامونی ایران موجب سلب امنیت رژیم‌هایی سیاسی حاکم بر آن نیز خواهد شد، زیرا مردم این کشورها به‌طورجدی با رژیم صهیونیستی مخالف‌اند و توسعه روابط با تل‌آویو را در درازمدت نخواهند پذیرفت. نشنال اینترست در مقاله‌ای می‌آورد: 👈«رژیم آل خلیفه از طریق توسعه روابط با اسرائیل، به قمار خطرناکی دست زده است. توسعه روابط بحرین با اسرائیل نه‌تنها برای آن امنیت ایجاد نخواهد کرد، بلکه حتی می‌تواند سرنگونیِ نهایی آن را نیز رقم بزند».
♨️ سخن رهبر معظم انقلاب تایید شد ▪️سایت‌های معاند بعد از صحبت رهبری که کرونا را عامل کاهش بیش از ۱۰ درصدی مشارکت در انتخابات اعلام کرده بودند آن را دروغ و در راستای توجیه مشارکت پایین خواندند. ▪️دانشگاه مریلند در آخرین افکارسنجی خود از مردم ایران اعلام کرد: ۱۳% از کسانی که رای نداده‌اند، دلیل اصلی خود را ترس از کرونا اعلام کرده و ۲۲% نیز کرونا را یکی از دلایل عدم مشارکت خود بیان کرده‌اند!
🛑 الزامات اجرای یک تصمیم راهبردی ✍️ علی کارگر چندی پیش خبری بر روی تلکس خبرگزاری‌ها قرار گرفت که بنا به دستور رهبر معظم انقلاب و ابلاغ ریاست جمهوری، واردات لوازم‌خانگی کره‌ای ممنوع است و وزارتخانه‌های اقتصاد و دارایی و صمت موظف به تهیه آیین‌نامه‌های لازم برای اجرای این موضوع شدند. این تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) با اماواگرهایی همراه شد و دستگاه‌های مختلف کشور اهتمام لازم در عملیاتی شدن بی‌حاشیه آن را نداشتند. 👈نکات تحلیلی: 1️⃣- تصمیم مقام معظم رهبری دراین‌باره در یک فرآیند اتفاق افتاد که منطق این تصمیم را نشان می‌داد. ماجرا ازاین‌قرار است که آمریکا در مورد پول‌های بلوکه‌شده ایران در کره جنوبی، مجوزی را به این کشور داده بود که به‌جای مبالغ بلوکه‌شده، کالا به ایران صادر کند و کره قصد داشت لوازم‌خانگی خود که اتفاقاً در بازار ایران پرطرفدار است و سود زیادی را عاید شرکت‌های کره‌ای می‌کند به ایران صادر کند. در این شرایط، انجمن تولیدکنندگان لوازم‌خانگی طی نامه‌ای به مقام معظم رهبری اعلام می‌کنند که در صورت باز شدن در واردات لوازم‌خانگی کره‌ای به ایران، کمر تولید داخلی می‌شکند. در این شرایط، رهبری دستور به ممانعت از واردات لوازم‌خانگی دو شرکت کره‌ای را می‌دهند. 2️⃣- دولت می‌توانست بدون رسانه‌ای کردن موضوع، آن را اجرا کند؛ اما برخی منتقدین از این موضوع به‌عنوان دستمایه‌ای برای حمله به رهبری استفاده کرده و رهبری را متهم به دخالت در امور جزئی کردند. این در حالی است که اولاً این تصمیم مقام معظم رهبری مبتنی بر اسناد سیاست‌های کلی نظام در حمایت از تولید داخلی بود و دوم، در پاسخ به درخواست یک مجموعه صنعتی صورت گرفت. 3️⃣- برای اجرای مؤثر و کم‌حاشیه این دستور (اگر تصمیم به رسانه‌ای شدن آن بود)، سه دسته اقدامات باید انجام می‌شد که عبارت‌اند از: توجیه افکار عمومی نسبت به چرایی این تصمیم، اجرای کامل دستور مقام معظم رهبری توسط وزارتخانه‌های مربوط و درنهایت نظارت بر بازار داخلی برای حفظ ثبات بازار؛ از این سه اقدام، اقدام اول تقریباً محدود به روشنگری صداوسیما بود و سایر دستگاه‌های تبلیغی در حد انتظار ورود نکردند. اگر اجرای این دستور را در حد مطلوب ارزیابی کنیم، قطعاً گام سوم اصلاً اجرا نشد و افزایش قابل‌توجه قیمت‌ها در بازار روز لوازم‌خانگی داخلی ناشی از عدم نظارت بر این بازار است. 👈نکته پایانی: رسانه‌ای شدن دستور مقام معظم رهبری توسط هر شخص یا جریانی که بوده است، هزینه‌ساز بود؛ هم برای رهبری به دلیل عدم توجیه جامعه نسبت به منطق این دستور و هم برای مردم به دلیل افزایش قیمت لوازم‌خانگی در کشور.
🛑 تلاشی برای قوی دیده شدن! ✍ حمید خوش‌آیند از روز یکشنبه هفته جاری (۲۵ مهرماه) بزرگ‌ترین رزمایش هوایی رژیم صهیونیستی با مشارکت یگان‌هایی از نیروی هوایی هفت کشور جهان در جنوب سرزمین‌های اشغالی در حال برگزاری است. این رزمایش که «پرچم آبی» نام دارد، دو هفته ادامه خواهد داشت. 👈گزاره‌های تحلیلی:  1️⃣- «پرچم آبی» عنوانی است برای سلسله تمرینات هوانوردی رژیم صهیونیستی که اولین رزمایش آن در نوامبر سال ۲۰۱۳ برگزار شد. این رزمایش‌ها به‌صورت دوسالانه و با هدف گسترش همکاری‌های بین‌المللی و «شبیه‌سازی حداکثر سناریوهای نبردهای شدید و پرواز ائتلاف» برگزار می‌شود. در رزمایش اخیر، کشورهای شرکت‌کننده با استفاده از هواپیماهای مختلف جنگی در حال تمرین بر روی شیوه‌های مختلف در نبردهای هوایی ازجمله نبرد هوایی – زمینی، رویارویی با موشک‌های دشمن که به‌ سوی جنگنده‌های در حال پرواز شلیک می‌شود و همچنین نبرد در خاک دشمن هستند. 2️⃣- رزمایش هوایی پرچم آبی از دو جنبه حائز اهمیت است: نخست، سطح و تعداد کشورهای شرکت‌کننده در آن که در مقایسه با سه رزمایش قبلی ارتقاء یافته است و شامل هفت‌کشور آمریکا، آلمان، ایتالیا، انگلیس، فرانسه، هند و یونان شده است که عمدتاً جزو کشورهای مطرح جهان در حوزه عملیات نظامی محسوب می‌شوند؛ ضمن اینکه مقیاس رزمایش در مقایسه با رزمایش‌های قبلی افزایش قابل‌توجهی دارد و آلمان برای اولین بار در این رزمایش حضور دارد و پس از حدود یک قرن، سورت پروازی در آسمان قدس اشغالی انجام می‌دهد. دوم، هم‌زمانی این رزمایش با تشدید تنش‌ها در حوزه قفقاز جنوبی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور آذربایجان است. برگزاری چنین رزمایشی آن‌هم در شرایطی که انگشت اتهام اصلی در زمینه تنش‌زایی در حوزه قفقاز جنوبی که ابعاد فرامنطقه‌ای یافته، به سمت رژیم صهیونیستی است، می‌تواند نشانه مهمی مبنی بر این‌که تل‌آویو که فاقد هرگونه دسترسی نظامی زمینی به قفقاز است، از طریق «نمایش قدرت هوایی» به دنبال جهت دادن به معادلات امنیتی در این حوزه است؛ غافل از اینکه تمام ظرفیت‌های ژئوپلیتیکی قفقاز به سمت ایران سرازیر است. 👈نکته پایانی:  رزمایش هوایی پرچم آبی که به فرماندهی نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در حال برگزاری است، اهداف و مقاصد مشخصی را دنبال می‌کند و در رسانه‌های صهیونیستی نیز «بزرگنمایی» می‌شود، اما تحولات ماه‌های اخیر در منطقه که سطح استراتژیکی تهدیدات امنیتی علیه این رژیم را در دو بخش «عمق» و «دامنه» افزایش داده است، پیشاپیش هرگونه ارزش محاسباتی و اهمیت میدانی و حتی راهبردی آن را از بین برده است. همچنین در جنگ‌های گذشته که در سرزمین‌های اشغالی علیه مردم فلسطین و لبنان به اجرا درآمده است، همین کشورهای حاضر در رزمایش پرچم آبی با حداکثر توان اطلاعاتی، امنیتی و نظامی به رژیم صهیونیستی کمک کرده‌اند؛ اما نه‌تنها پیروزی برای این رژیم حاصل نشده، بلکه شکست سنگین و تاریخی متحمل شده است و هم‌اکنون نیز صرف برگزاری یک رزمایش به معنی دست برتر نظامی این رژیم در منطقه نیست و دست برتر فقط در میدان واقعی قابل‌مشاهده است.
🔴 چرا امید بستن به رفع تحریم‌ها خطاست؟ 👤 🔹 مذاکره برای رفع تحریم، یک پیش شرط اساسی دارد و آن، شناخت صحیح ماهیت و اهداف تحریم است. یعنی ما پیش از اینکه هر طرحی را برای مذاکره دراندازیم، باید بدانیم که جایگاه تحریم در دستگاه سیاست خارجی آمریکا چیست و واشنگتن چه هدفی را از اعمال تحریم علیه جمهوری اسلامی دنبال می‌کند. 🔸 چه، بدون داشتن فهم مشترک از این دو مقوله، مذاکره‌کنندگان بر اساس ذهنیت‌ها و اهداف متفاوتی دور میز خواهند نشست و طبعا نتیجه‌ای هم نخواهند گرفت. اگر تلقی ما از ماهیت تحریم‌ها و اهداف آنها، با تصویر واقعی تحریم‌ها در ذهن سیاستمداران آمریکایی یکسان نباشد، بلاتردید در میز مذاکره تصویر واقعی بر تلقی‌های نادرست غلبه خواهد کرد. 1️⃣ درباره ماهیت تحریم‌‌ها، توجه به این نکته مهم ضروری است که اگر وودرو ویلسون در سال ۱۹۱۹ تحریم را "یک گزینه جایگزین جنگ" معرفی می‌کرد، در قرن ۲۱ تحریم تبدیل به "تنها گزینه" سیاست خارجی آمریکا شده است. در واقع رژیم واشنگتن امروز ابزاری جز تحریم در دستگاه سیاست خارجی خود در اختیار ندارد. ✅ برای آمریکا نه قدرت نرمی باقی مانده، نه قادر به ارائه مشوق‌های اقتصادی برای ترغیب دوستان است، نه امکان حمله نظامی به دشمنان دارد، نه غلبه گفتمانی در محیط بین‌الملل دارد که هنجارهایش اهدافش را پیش ببرند، و نه قادر به ایجاد اتحادهای فراگیر است که از موضع جامعه جهانی امری را تحمیل کند. 🔹 این است که صرفا به تحریم می‌اندیشد. دولت آمریکا در دوره اوباما سالانه ۵۰۰ تحریم و در دوره ترامپ سالانه قریب به هزار تحریم وضع کرده است. 🔸 هرچند یک مطالعه در دانشگاه کارولینای شمالی می‌گوید این تحریم‌ها در حدود یک سوم تا یک دوم مواقع موفق بوده‌اند، و با وجود اینکه اصلی‌ترین مزیت "امکان تحریم" یعنی سلطه جهانی دلار به واسطه همین تحریم‌ها در حال رنگ باختن است(قربانیان در حال استقلال از دلار هستند)، اما چون برای آمریکا گزینه دیگری جز تحریم نمانده، ناچارا این هزینه هنفگت را تا زمان پایان سلطه دلار و طبیعتا دچار شدن ابزار تحریم به سرنوشت سایر ابزارها و امکانات سیاست خارجی آمریکا، پرداخت خواهد کرد. لذا این تصور که آمریکا روند اعمال تحریم را متوقف خواهد کرد، خطایی است بزرگ و باید کنار گذاشته شود. 2️⃣ پرسش بعدی این است که آمریکا مشخصا تحریم علیه ج.ا را به چه هدفی وضع کرده است؟ دو هدف برای تحریم ذکر می‌شود: ۱- مهار (containment) ۲- تغییر رفتار (compellence). تا تحصیل تجربه برجام، این تصور میان نخبگان لیبرال ایرانی وجود داشت که آمریکا صرفا نگران برنامه هسته‌ای ایران است و اگر برای واشنگتن این اطمینان حاصل شود که ایران به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت -یا به زعم کاخ سفید هدف تولید سلاح را کنار خواهد گذاشت- تحریم‌ها برداشته خواهند شد. اما تجربه برجام نشان داد که با وجود تحدید گسترده برنامه هسته‌ای و توسعه بی‌سابقه بازرسی‌ها از اماکن هسته‌ای-نظامی ایران نیز، تحریم‌ها حفظ شد. ✅ لذا اگر ما با این تصور که می‌توانیم با جلب اطمینان آمریکا از صلح‌آمیز بودن ماهیت برنامه هسته‌ای، تحریم‌ها را رفع کنیم، ساده‌لوحی کرده‌ایم. آمریکا تحریم را برای مهار و تضعیف قدرت ایران می‌خواهد و این هدف را اگر کنار آن واقعیت محدود شدن همه ابزارهای سیاست خارجی آمریکا به تحریم قرار دهیم، این نتیجه‌گیری چندان سخت نیست که تحریم‌ها برداشته نخواهند شد. 🔹 نتیجه‌ای که از این بحث باید گرفت، این است که جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تحریم‌ها باید همان مسیری را انتخاب کند که ابزار و امکان تحریم را از آمریکا می‌گیرد: از بین بردن سلطه دلار. هرچه نقش دلار در مبادلات و معادلات جهانی تضعیف شود، به همان اندازه آمریکا امکان تحربم را از دست خواهد داد. 🔹 از آنجائیکه ایران تنها هدف تحریم‌های آمریکا نبوده و در سال‌های اخیر، قدرت‌هایی مثل روسیه و چین نیز قربانی شده‌اند، این انگیزه در مجموعه رقبای آمریکا برای شکستن سلطه دلار کاملا وجود دارد و گام‌های مهمی نیز در این راستا برداشته شده است. 💢 لذا اگر بخواهیم برای دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی در دوره جدید، ماموریتی تعریف کنیم، باید بگوئیم وزارت خارجه ما چنانکه رهبر انقلاب فرمودند، باید بر محوریت دیپلماسی اقتصادی بازسازی شود. مذاکره حول برجام به حاشیه‌ای رود و مذاکره حول تقویت مناسبات تجاری-مالی در مرکز طراحی‌ها و اقدامات وزارت خارجه قرار گیرد. جان کلام اینکه محوریت از معاونت سیاسی وزارت خارجی باید به معاونت دیپلماسی اقتصادی منتقل شود.
🛑 مهم 🔹 سلسله بمب گذاری ها و انتحار در افغانستان، عراق و سوریه(وممکن است کشورهای دیگر)نشان می دهد داعش سازان به دنبال تولید نا امنی و بالا بردن هزینه های امنیتی به جای تصرف جغرافیا هستند.امکان تصرف سرزمین از بین رفته است اما امکان انتحار وجود دارد ✍ عبدالله گنجی
🔻تحلیلی از تشدید نبرد میان داعش و طالبان/داعش خراسان چیست و کدام سرویس‌های امنیتی از آن بهره‌برداری می‌کنند؟ 🔸انفجارهای تروریستی در دو نماز جمعه پیاپی و شهادت صدها نفر از شیعیان مظلوم قندوز و قندهار بار دیگر چشمها و دلهای بی شماری را در ایران و سرتاسر جهان اسلام معطوف به سرزمین جفادیده کرده است. به راستی داعش خراسان چیست و چه می کند؟ هدف این حملات چیست؟ تنازعات جاری میان داعش از یکسو و طالبان از سوی دیگر چقدر عمق و گستردگی دارد؟ و .... 🔹فعالیت داعش خراسان بدون حمایت حداقل حلقه هایی خاص در سیستم امنیتی افغانستان و نیز آمریکایی ها میسر نبوده است.. امروز و پس از به قدرت رسیدن طالبان هنوز هم یقینا بقایای سرویس امنیتی افغانستان و دستگاههای امنیتی کشورهای ناتو تلاش می‌کنند از مهره داعش برای به آشوب کشاندن افغانستان استفاده کنند. 🔸نبرد میان طالبان و داعش یک نبرد جدی است که ریشه در باورها و عقاید متفاوت این دو گروه دارد و از سال ۲۰۱۵ (سال اعلام موجودیت داعش خراسان) تا کنون جدی‌ترین سد در برابر ، طالبان بوده است. طالبان پس از تصرف کابل و تشکیل حکومت، مدارس سلفیه در افغانستان را نیز تعطیل کرده و موج مبارزه با تبلیغ سلفیت را در افغانستان شکل داده و در مقابل، داعش نیز با آفریدن موجی از انفجارات و خشونتهای تروریستی سعی کرده به طالبان ضربه بزند (بیش از سی حمله در دو ماه اخیر به طالبان و دو حمله بزرگ در نماز جمعه مسجد سیدآباد خان‌آباد قندوز و امامباره فاطمیه قندهار به شیعیان). 🔹داعش با این حملات، علاوه بر اینکه در جهت لطمه زدن مستقیم به دشمنانش تلاش می کند (به خاطر کینه و عداوتی که از شیعیان و نیز طالبان دارد)، این هدف را نیز دنبال می کند که به آبروی حریف خود لطمه وارد کند و ادعای طالبان مبنی بر ایجاد امنیت را با چالش مواجه کند. 🔸طالبان هم در این ایام ضربات قابل توجهی به داعش وارد کرده است از جمله: الف- اعدام یکی از سرکردگان اصلی داعش خراسان، ابوعمر خراسانی. ب- شناسایی و انهدام خانه تیمی داعش در محله خیرخانه کابل. ج- شناسایی و انهدام مخفی گاه داعش در شهر چاریکار (مرکز ولایت پروان). 🔹دستگاههای قضایی-اطلاعاتی-انتظامی امارت اسلامی باید که با برخورد شدید با داعش بتوانند بر فتنه این گروه غلبه کنند. امروزه طالبان و عالمان دینی طرفدار آن نیز که از پایگاه اجتماعی قابل توجهی در افغانستان برخوردارند، فعالیتهای مسلحانه داعش و امثال آن را مصداق بغی علیه حکومت اسلامی دانسته و به سختی در مقابل آن ایستاده اند. 🔸سعید خوستی سخنگوی وزارت کشور افغانستان اخیرا (۲۱ مهر ۱۴۰۰) گفته است: «با افراد گروه داعش، به‌عنوان «بغاوت‌کنندگان علیه نظام اسلامی» و «خوارج» مطابق حکم شریعت برخورد می‌شود.» 🔹اما باید به مسأله دیگری نیز توجه کرد؛ این خطر بالقوه وجود دارد که سرویسهای امنیتی غرب در پسِ پرده، نوعی هماهنگی میان داعش خراسان و دیگر جریانهای مخالف طالبان در افغانستان پدید آورند و از این رهگذر تلاش کنند با ایجاد هرج و مرج گسترده برای بازگشت ناتو به افغانستان مقدمه سازی کنند، لکن به هر روی داعش خراسان، پایگاه وسیعی اجتماعی ندارد و بعید است که در درازمدت داعش بتواند صحنه سیاسی افغانستان را دچار تغییری اساسی کند. 🔸سخن آخر اینکه کمک کشورهای اسلامی به ویژه جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم در افغانستان می تواند نیاز ضروری این کشور به غلبه بر موج تروریستی ایجادشده توسط داعش را تا حد زیادی مرتفع کند، انشاءالله. ✍ بهرام زاهدی (کارشناس ارشد امور افغانستان)
🔴، سلبریتی معروف ترکیه، در صفحه شخصیش نوشته چرا گیلاس اینقدر گران است. 🔹️ دو روز بعد ایشونو احضار کردن که چرا اذهان عمومی را مشوش کردی 🔹اونوقت تو ایران، بعضی سلبریتی‌ها، دست بی‌بی‌سی و شبکه سعودی را از پشت بستن
🛑 هدف استراتژیک حمله به پایگاه آمریکا در تنف چیست ؟ ✍ علیرضا تقوی نیا 🔸️ تنف یک منطقه روستایی در شرق سوریه بوده که در مثلث مرزی عراق ، سوریه و اردن قرار دارد و به همین علت از اهمیت ژئواستراتژیکی برخوردار است . 🔸️همچنین این منطقه در مسیر بزرگراه بغداد-دمشق واقع شده که مسیری بسیار مهم و راهبردی برای محور مقاومت است. 🔸️آمریکا از سال ۲۰۱۶ و با اطمینان از موفقیت ارتش سوریه و متحدانش در سرکوب تروریست ها ، در این منطقه پایگاهی دایر کرد و شعاع ۵۰ کیلومتری اطراف آن را منطقه ممنوعه اعلام نمود تا بتواند حاشیه امنی برای نیروهایش ایجاد کرده و همچنین مانع از برقراری کریدور تهران - بغداد - دمشق شود . 🔸️اما سرلشکر سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه با هوشیاری و بدون درگیر کردن نیروهایش در این منطقه ، در صدد برآمد تا مناطق شمالی تر که شهرهای قائم در عراق و بوکمال در سوریه نیز جزیی از آن بود را کاملا امن ساخته تا مسیر بغداد - دمشق فعال شود. 🔸️آمریکا فشار زیادی به دولت حیدر العبادی آورد تا مانع از گشوده شدن گذرگاه مرزی قائم-بوکمال شود اما عادل عبدالمهدی نخست وزیر بعدی برخلاف نظر کاخ سفید این محور را رسما بازگشایی کرد اما کریدور اصلی (همان تنف) همچنان مسدود است. 🔸️در نتیجه با توجه به این که ایجاد پایگاه تنف علاوه بر مشکلات استراتژیکی ، سیاسی و اقتصادی خاص خود ، بدون مجوز دولت رسمی و قانونی سوریه تاسیس گردیده و از اساس خلاف قوانین بین المللی است ، محور مقاومت را ترغیب کرده تا با سلسله حملاتی تلفات اشغالگران را چنان بالا ببرد که آنان مانند اکثر پایگاه های خود در عراق ناچار به ترک آنجا نیز شوند. 🔸️اما نکته جالب آن که عملیات پهپادی امشب همزمان از سوریه و عراق انجام گرفته که پیام مهمی برای آمریکایی ها در پی دارد و آن مسلح بودن کامل جغرافیای محور مقاومت به پهپادها و تسلیحات نوین قرن ۲۱ است . 🔸️نکته مهم دیگر این بود که پدافند پیشرفته آمریکایی نتوانست پهپادهای انتحاری را سرنگون کند و به اذعان خود آمریکایی ها همه آنان به تاسیسات مدنظر خود اصابت کرده اند . 🔸️در نهایت باید گفت عزم مدیریت محور مقاومت بر آنست تا هر چه سریعتر نظامیان ایالات متحده را از عراق و سوریه بیرون کرده تا کریدور استراتژیک تهران - بغداد - دمشق - بیروت را از نزدیک ترین مسیر خود برقرار کرده و کشورهای عضو این محور را از مزایای سیاسی ، اقتصادی ، امنیتی و نظامی آن منتفع سازد .
⚠️ ایران رکوردار فشار و تحریم در جهان ⛔️ تحریم ها علیه ایران: مقامات و موسسات ۹۳۹ تحریم، بانک ها و شرکت های تابعه ۱۴۰ تحریم، افراد ۳۹۴ تحریم، خطوط هوایی ۱۹۵ تحریم، کشتیرانی ۲۰۵ تحریم 🌐 منبع: 📊 مؤسسه اقتصاد بین‌الملل پترسون The Peterson Institute for International Economics (PIIE) www.piie.com 🌎 کشورهای تحریم شده: 🇮🇷 ایران: ۱۷۳۳ تحریم 🇸🇾 سوریه: ۶۷۶ 🇺🇦 اوکراین: ۴۱۹ 🇰🇵 کره شمالی: ۴۱۴ 🇷🇺 روسیه: ۳۳۴ 🇻🇪 ونزوئلا: ۳۳۳ 🇨🇳 چین: ۲۴۶ 🇨🇺 کوبا: ۸۲ 🇧🇾 بلاروس: ۳۸ 🇭🇰 هنگ کنگ: ۸ ________ ‏بر اساس تحلیل روند تحریم‌ها در ۱۵ سال گذشته اگر مذاکره هم انجام شود و حتی به توافق هم برسد، آمریکا باز هم در سال آینده فشار تحریمی خودش را علیه ایران و چین افزایش می‌دهد.راهبرد تحریمی بایدن Tempering Sanctions Weapon (‎بازپخت_سلاح_تحریم‌ها است) این راهبرد نیاز به زمان دارد. ✍"مسعود براتی"
⭕️ ایران در مرکز هسته‌ای (تسا در کرج) به ساخت سانتریفیوژهای نسل جدید می‌پردازد و دلیل اصرار آژانس بر بازدید از تاسیسات کرج این است که می‌خواهد میزان موفقیت عملیات طرف صهیونیست را بسنجد 👤 مصطفی خوش چشم 🔹دلیل اول اصرار آژانس بر بازدید از تاسیسات کرج این است که این احتمال بسیار بالا وجود دارد که می‌خواهد میزان موفقیت عملیات طرف صهیونیست را بسنجد. دوم آنکه آژانس همواره به‌دنبال این است که فعالیت‌های ایران را به‌نفع طرف غربی محدود کند. 🔸 دلیل سوم و مهم‌تر از همه این است که در این مرکز هسته‌ای (تسا در کرج) ایران به ساخت سانتریفیوژهای نسل جدید می‌پردازد و تولید این سانتریفیوژها به‌منظور سرعت‌بخشی بر روند غنی‌سازی و همین‌طور بالا بردن خلوص اورانیوم غنی‌شده، دو مولفه‌ای است که روی طرف غربی همواره فشار وارد کرده است. ▪️به همین دلیل رژیم‌صهیونیستی به تاسیسات نطنز حمله کرد تا برای مدتی روند افزایش قدرت این اهرم فشار در دست ایران در جریان مذاکرات وین متوقف شود. هدف اصلی این‌گونه حملات هم همین است وگرنه این‌گونه حملات نمی‌تواند روند تکنولوژی هسته‌ای و پیشرفت صنایع اتمی ما را متوقف کند. آنها به‌دنبال ایجاد یک مکث و توقف موقت هستند تا ایران اهرم‌هایش در مذاکرات وین بیش از پیش نشود. ➕طبعا آژانس هم به‌عنوان یکی از ابزارهای طرف غربی به‌دنبال همین است که درصورت امکان جلوی افرایش این اهرم ایران را بگیرد یا حداقل از میزان پیشرفت قوی‌شدن این اهرم آگاهی پیدا کند و به اطلاع طرف‌های غربی برساند. 📍 اصرار گروسی بر دیدارهای سیاسی به‌خاطر این است که پرونده ایران را هرچه سیاسی‌تر کنند به نفع‌شان است. با توجه به این مطلب ما در زمینه مذاکرات وین درحال بررسی هستیم و قبول نکردیم که به‌سادگی به مذاکرات وین بازگردیم. حالا گروسی به‌عنوان ابزار فشار آمریکا سعی در سیاسی‌کردن و رسانه‌ای‌کردن پرونده ما دارد تا پرونده ایران را در کانون توجهات تبلیغاتی رسانه‌ای دنیا قرار دهد، به‌طوری‌که ایران هرچه بیشتر در ذیل فشار قرار بگیرد.