🔴هاشمی در لایه پنهان دانشگاه آزاد، مدیران بیسوادی را مدرکدار کرد کرد که به توسعه سیاسی کشور لطمه زدند
🔺 چگونه میتوان پذیرفت که روحانی از انگلیس دکترا گرفته باشد، اما نتواند انگلیسی صحبت کند
👈عباس سلیمی نمین، مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در برنامهی «هاشمی بدون رتوش» در کلابهاوس
🔹(با اشاره به تحقیق و تفحص از صدا و سیما در مجلس ششم) در آن زمان هیچ کس مانع نشد و نتیجه آن هم در مجلس قرائت شد/ اما وقتی موضوع تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد در مجلس کلید خورد، افراد محقق را دستگیر و از دانشگاه آزاد بیرون کردند. در مجلس اعلام شد که تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد به دلیل برخورد و بیرون کردن محققان، متوقف شد. اما هاشمی رفسنجانی با ریاست غیرقانونی دانشگاه آزاد و رفتارهای غیرقانونی ایشان برخورد نکرد.
🔹مرحوم هاشمی فراتر از قانون رفتار میکرد تا بتواند افراد را زیر چتر خود نگه دارد. از این رو در دانشگاه آزاد فسادهای بسیاری شکل گرفت و بسیاری از سیاستمداران، دکترای تقلبی گرفتند
🔹هاشمی تفکر خاصی داشت که برای آن تفکر، قانون را دور میزد و برخی معیارهای اساسی انقلاب را زیرپا میگذاشت. چراکه معتقد بود آن راه درست است. یکی از بدعتهایی که در دوران هاشمی پایه گذاشته شد، تحصیل یاران ایشان همچون آقایان روحانی، میرزاده و... در خارج از کشور بود.
🔹هاشمی هیچ موضعی درخصوص تخلفات آقای جاسبی نگرفت و داد و ستد در بالاترین سطح نظام را دانشگاه آزاد شروع کرد
🔹وزیری فوقدیپلم بود، اما یکباره و در زمان وزارتش دکترا گرفت. این موضوع به تمسخر گرفتن موضوع علم در سطح مدیران بود/ مگر میشود یک نفر وزیر باشد و همزمان در مقطع دکترا تحصیل کند و در آن دوره فارغالتحصیل هم شود؟
🔹گفته شد که هاشمی به دنبال توسعه بود، اما مدیرانی در بدنه دولت به وجود آمدند که وابسته بودند. آیا مدیران وابسته میتوانند توسعه ایجاد کنند؟ هاشمی در لایه پنهان دانشگاه آزاد، مدیران بیسوادی را مدرکدار کرد کرد که به توسعه سیاسی کشور لطمه زدند.
🔹چگونه میتوان پذیرفت که آقای روحانی از انگلیس دکترا گرفته باشد، اما اصلاً نمیتواند انگلیسی صحبت کند. حقوق سختترین رشته در انگلیس است و فرد باید به ادبیات انگلیسی مسلط باشد اما چون آنها میدانند که روحانی در ایران جایگاه سیاسی دارد، ارفاق میکنند. رفتن آقایان به خارج از کشور و دکترا گرفتن، فساد سیاسی ایجاد کرد.
🔹آقای هاشمی برای اینکه چترش بر روی سر همه باشد، امتیاز میداد. امتیاز دادن به قشر خاص در مدیریت بدعتی بود که ایشان پایهگذاری کرد.
🔴استخدام دختر نماینده گرگان در وزارت نفت منتفی شد
🔹وزیر نفت دستور لغو استخدام دختر عضو کمیسیون انرژی مجلس را صادر کرد. همچنین فرآیند جذب همه قبولشدگان در آزمون جذب مدت معین نوین که در دوران زنگنه به صورت غیرشفاف و در برخی موارد رانتی برگزار شده بود، نیز متوقف شد.
▪️اما ماجرا از چه قرار بود؟
🔸در دوران وزارت زنگنه، بحث جذب فارغالتحصیلان نخبه در قالب مدت معین پیگیری میشود. جذب نخبهها هر چند کلمه قشنگی است، اما این ثبتنام بدون فراخوان عمومی و به صورت سفارشی انجام شده است.
🔹سرانجام از بین ۲۸ هزار نفر، حدود ۴۵۰ نفر جذب میشوند. مسئولان وقت وزارتخانه ۷۵۰ نفر را خودشان دستچین کردند که ۶۰ نفرشان قبول شدند. تعدادی از این افراد با وجود رد شدن در آزمون، استخدام شدند. نفیسه سنگدوینی دختر عضو کمیسیون انرژی مجلس نیز یکی از این ۷۵۰ نفر بود.
🔹پس وزیر شدنِ اوجی، سنگدوینی برای استخدام افرادی که در قالب جذب مدت معین پذیرش شدهاند، به وزیر نفت نامه میدهد. وزیر هم که از فرآیند غیرشفاف این آزمون آگاه نبود، موضوع را به معاونت سرمایه انسانی ارجاع میدهد او هم نامه استخدام دختر نماینده مجلس را ارسال میکند.
🔴️محاکمه «زنگنه» یا پرداخت ۱۲.۴ میلیارد دلار باج
🔹در دولت نهم و دهم، ایران با کشف فساد در قرارداد کرسنت اقدام به پیگیری حقوقی این قرارداد در دیوان داوری بینالمللی شد و تا پیش از روی کار آمدن دولت یازدهم توانست امتیازات متعددی از شرکت کرسنت بگیرد و ادعاهای خود را در محکمه اثبات کند.
🔹اما با روی کار آمدن دولت یازدهم به ناگهان در پرونده کرسنت ورق به ضرر ایران برگشت زیرا کرسنت مدعی شد که ایران در حالی مدعی وقوع فساد در این قرارداد است که در حال حاضر با روی کار آمدن بیژن زنگنه همه افرادی که در وقوع فساد در این پرونده دست داشتند در وزارت نفت ایران پست گرفتهاند.
🔹قطعا به جریان انداختن پرونده حقوقی زنگنه و تیم وی توسط قوهقضاییه در ماجرای کرسنت تنها عامل موثر و برگ برنده ایران در تغییر نتیجه حکم دیوان داوری بینالمللی درباره بخش دوم پرونده کرسنت خواهد بود.
🔹 وزیر سابق نفت در ماجرای کرسنت در دادگاههای داخلی پرونده دارد و تاکنون دو بار نیز قبل از روی کار آمدن دولت یازدهم احضار شده است.
🔹 مجلس شورای اسلامی هفته گذشته پرونده بیژن زنگنه وزیر نفت در ماجرای تشویش اذهان عمومی درباره بنزین پتروشیمیها و واردات یک میلیارد لیتر بنزین غیرمجاز به کشور را به قوه قضاییه ارسال کرد./تسنیم
♨️ قدرتنمایی مقاومت
*چهارشنبه شب گذشته حملات پهپادی متعددی علیه مواضع نظامیان آمریکا در تنف سوریه انجام شد که موجب وارد آمدن خسارتهای زیاد بهویژه در عرصه زیرساختی به پایگاه آمریکایی شد. در رابطه با این حملات و اتفاقات، ذکر چند نکته ضروری است؛
👈 گزاره های تحلیلی
1️⃣ بعد از عملیاتهای مقاومت در شرق سوریه و در جهت نابودی کامل داعش، آمریکا برای قطع ارتباط مقاومت بین عراق و سوریه، تنف را به اشغال درآورد و این منطقه را بهعنوان حوزه نفوذ خود و ایجاد پایگاههای نظامی خود قرار داد. راهبرد آمریکا مبتنی بر این گزاره بود که با اشغال تنف، سایر گذرگاههای مرزی عراق و سوریه را اشغال و دسترسی مقاومت قطع شود؛ اما در همان مقطع؛ جریان مقاومت با آزادسازی بوکمال، استراتژی آمریکا را با شکست مواجه کرد.
2️⃣ از زمان حضور آمریکا در تنف، این منطقه به محلی برای آموزش تروریستها، حمایت از هستههای داعش و انتقال تجهیزات به این گروهها تبدیل شده است. البته در کنار این موارد، صهیونیستها در این منطقه حضور و ازآنجهت عملیاتهای نظامی خود استفاده میکردند. درواقع این منطقه به یک پایگاه آموزشی و لجستیکی و جاسوسی و بهنوعی مرکز عملیاتی تبدیل شده بود.
3️⃣ حمله به تنف در پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی از این منطقه به تدمر بود که این برای اولین بار بود که این رژیم از این منطقه در جهت عملیاتهای نظامی خود استفاده میکرد.
4️⃣ راهبرد جدید مقاومت مبتنی بر پاسخ بهموقع و ضربه نظامی محدود با حجم خسارت بالا برای جلوگیری از اقدامات بعدی محور آمریکایی-صهیونیستی است. رژیم صهیونیستی نیز در مقابل به دنبال گستره عملیاتی برای خارج نگهداشتن درگیریها از مرزهای فلسطین اشغالی است و از همین منظر بود که حمله خود را این بار از منطقه تنف صورت داد.
5️⃣ این عملیات و اقدامات کنونی منجر به این شد که نفتالی بنت به روسیه سفر کند و در این سفر تمام توان خود را بر ایران هراسی و مقاومت هراسی قرار داد؛ امری که مورد پذیرش روسیه قرار نگرفت. سفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به روسیه نشان از پیوند نزدیک دو کشور در برقراری امنیت سوریه دارد. اخیراً نیز «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه، از آمادگی کشورش برای حفظ همکاری نظامی متنوع و پویا با ایران سخن گفته و تأکید کرده بود، «روسیه و ایران بهصورت فعال در حال مبارزه با تروریسم بینالمللی در سوریه هستند». این سطح از روابط راهبردی در حمایت از جبهه مقاومت در سوریه، زیر پای عوامل خارجی که بدون درخواست دولت رسمی سوریه در خاک این کشور حضور دارند را سست میکند و از این میان، رژیم صهیونیستی بیشازپیش سستی حضورش در سوریه را لمس کرده است.
✍️ محمدرضا فرهادی
بصیر
🛑 بی مایگی و عقده گشایی
✍ محمد ایمانی
🔹انسان حتی اگر دیندار هم نباشد، به حکم عقل، به حقانیت حُکم الهی اذعان می کند که فرمود "وَلَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ. و از آنچه به آن علم ندارى، پیروى مكن".
♦️عقل اگر گیر و گرفتاری نداشته باشد، تایید می کند که بدون اطلاعی و از سر جهل نباید سخن گفت؛ ولو این که به ادامه آیه ایمان نیاورده باشد: "إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولَٰئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُولًا. همانا گوش و چشم و دل، همه اینها مورد سوال و بازخواست قرار خواهد گرفت".
🔹جماعتی را در فضای سیاست و رسانه می شناسیم که نه تنها بدون علم نسخه می پیچند و حکم می دهند و هورا و هوار -له یا علیه این و آن- می کشند، بلکه از سر عقده گشایی، حاضرند بدیهیات عقل و انصاف را زیر پا بگذارند؛ البته حساب آنان که مامورند و معذور، سنگین تر است.
♦️به حکم عقل و انصاف، شاید تعجب بکنید که برخی محافل چگونه از رفتار توهین آمیز یک نفر در سیلی زدن به استاندار جدید آذربایجان شرقی جانبداری کردند و ذوق زدگی نشان دادند؛ و حال آن که علت آن هتاکی معلوم نیست.
🔹ما با جماعتی طرفیم که اخلاق و انصاف و وجدان را سه طلاقه کرده اند؛ و اگر روزی قدرت و اختیاری داشته اند اند، به شکل فاجعه باری اصرار بر "رفتار بغیر علم" به عنوان یک خط و روند داشته اند.
♦️آنها به اعتبار کارنامه خویش از چشم مردم افتادند؛ اما حالا به جای تنبّه و بازنگری در رفتار، قسم خورده اند علیه دولت نوپا و منتسبان آن، به هر بهانه و قیمتی که شده، عقده گشایی کنند؛ همچنان که در عقده گشایی علیه سپاه، سابقه دارند.
🔹برخی از عوام فریب ها در شامورتی بازی اخیر به دروغ مدعی شدند همسر استاندار، چندی قبل کارت بانکی خود را در فروشگاهی جا گذاشته و وقتی از آن موجودی گرفته اند، معلوم شده 67 هزار میلیارد تومان (معادل یک چهلم کل بودجه امسال کشور!!) در حساب آن خانم بوده است! اما تحقیقات پلیس معلوم کرد اولا صاحب کارت، هیچ نسبتی با این سردار سپاه ندارد و ثانیا کارت مذکور، چنان موجودی یی ندارد و در واقع، سازندگان ویدئو مرتکب چندین جعل شده اند..
♦️عقده گشایی گسترده به بهانه ماجرای سیلی، از سوی سه طیف رخ داد؛ یکی جماعتی که در دوره مدیریت شان، فساد های هنگفتی را در پرونده های صندوق ذخیره فرهنگیان، واگذاری های ارزی و کارخانه ها و شرکت ها و برخی قرار دادهای نفتی و... مرتکب شدند.
🔹دوم، پادوهای رسانه ای آمریکا و انگلیس، یعنی دولت هایی که به اذعان گزارش اخیر نیویورک تایمز "پایتخت پولشویی و مفاسد بزرگ مالی در دنیا هستند". و سوم، گروهک های تروریست و براندازی که از رزمندگی مخلصانه و اقتدار سپاه ضربه خورده اند.
♦️عقل و انصاف و شرع می گوید تا حقیقت امر آشکار نشده، قضاوت نکنید. اما برای این طیف، حقیقت و انصاف مهم نبود. مهم این بود که استاندار دولت جدید مورد هتاکی قرار گرفته بود. و جرم بالاترش این بود که برای دفاع از امنیت کشور، با داعش جنگیده و مدتی در اسارت به سر برده و آزار و اذیت دیده بود.
🔹توقع خویشتنداری و انصاف از این جماعت، توقع زیادی است؛ آنها همان قبیله ای هستند که وقتی شهردار اسبق تهران (از هم طیفان شان) با گلوله همسرش را کشت -و بعدا ابراز پشیمانی هم کرد- تهمت های زشت و هرگز اثبات نشده به زن قربانی بستند و گفتند "کُشت که کُشت، حقش بود و فوق فوقش، دیه اش را می دهد"!
#پشتپرده♦️تشکیل اتاق فکر برای غلط گیری از آیت الله رئیسی
🔹🔸یک تیم حرفه ای از روزنامه نگاران اصلاح طلب به لیدری (محمد-ق) با هدف غلط گیری از سخنرانی های رئیس جمهور تشکیل شده است.
♦وظیفه اینتیم غلط گیری و ایجاد شبهه در محتوای سخنرانی های دکتر رئیسی و انتشار گسترده آن در فضای مجازی است.
🔴 نخبه ای که پیشنهاد میلیاردی پادشاه کویت را رد کرد!
🔹در شرکتش حتی به دانش فنی طراحی و ساخت هلیکوپترهای فوق سبک که تنها در اختیار چند کشور خاص بود دست پیدا کرد و موفق شد ماشین آلات مخازن ذخیره آب، وسایل تفریحی، لوازم پزشکی، قطعات خودرو و قطعات پلاستیکی حجیم و بزرگ را تولید کنه که تا قبل از این از چین، برزیل و هند وارد میکردیم و البته این دستگاه ها را به عراق، ارمنستان، عمان و ترکیه صادر و نهایتا پازل افتخاراتش را با رد کردن پیشنهاد میلیاردی پادشاه کویت کامل کرده است.
🔹هادی کاووسی جوان اراکی در سال ۹۷ شرکت پیشرو پرواز پارسیان اراک را با هدف طراحی، ساخت و مونتاژ ماشینآلات پلیمری به ثبت رساند و امروز با دارا بودن دانش فنی در زمینه طراحی و ساخت ماشینآلات پلیمری، امکان تولید انواع ماشینآلات تولید مخازن و احجام پلیمری را فراهم کرده و بیش از ۱۵ نفر از جوانان نخبه و متخصص را جذب کار کرده است.
🔹هادی با تولید هر محصول در این شرکت بین ۸۰ تا ۱۲۰ هزار دلار صرفهجویی اقتصادی برای کشور به ارمغان میاره.
🔹وی برای ساخت هلیکوپترهای فوق سبک ۹ سال زحمت کشیده است و به عشق وطنش پیشنهاد میلیاردی پادشاه کویت برای تولید در آنجا را رد کرده است.
🔹ما برای پیشرفت هرآنچه نیاز داریم داریم.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رسانه صهیونیستی: ایران پدافند هوایی سوریه را تقویت کرده است
🔹هاآرتص: سامانههای پدافند هوایی ایران به ارتش سوریه کمک کردهاند که جنگندههای اسراییل را رصد کرده و با توانایی بالاتری موشکهای آنها را منهدم کنند. تلآویو نگران است که این سامانههای پدافندی به دست حزبالله و انصارالله برسد.
@Farsna
🔴مواجهه غرب با ترکیه را ببینید!
اردوغان فقط می خواهد کمی خودی نشان دهد و قدری جدا از هژمون غرب به ایستد یا از مداخلات غرب در کشورش جلوی گیری کند .یک شبه یک چهارم ارزش پولش نابود شد.اگر بخواهی زیر بلیط نظام سلطه نباشی یا بندگی نکنی و قدرت هم نداشته باشی یکشبه نابودی
#نظام_سلطه
✍ عبدالله گنجی
🌐 افول آرام مغز دولت
🇮🇷سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور کشورمان دو روز قبل با صدور حکمی محمدصادق خیاطیان را به ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک ریاستجمهوری برای یک دوره چهارساله منصوب کرد.
🔻 مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری بهلحاظ قانونی مستقیما زیر نظر رئیسجمهور اداره میشود و وظایف مهمی چون انجام مطالعات، پژوهشها، ارائه طرحها و پیشنهادهای جامع مرتبط با استراتژی ملی در زمینههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی و سیاست خارجی با رعایتهای سیاستهای کلی نظام را برعهده دارد.
🔹پیشینه این مرکز به سه دهه قبل و دوران ریاستجمهوری اکبر هاشمیرفسنجانی بازمیگردد.
🔸در دولت نخست سازندگی با ابتکار مرحوم هاشمیرفسنجانی نهادی تحت عنوان «مرکز تحقیقات استراتژیک» ایجاد شد.
🔹بعد از گذشت هشت سال «مرکز تحقیقات استراتژیک» با روی کارآمدن دولت اصلاحات به ریاست سیدمحمد خاتمی، با حفظ ساختار خود و براساس مصوبه شورایعالی اداری از نهاد ریاستجمهوری جدا و به مجمع تشخیص مصلحت نظام منتقل شد. این مرکز اکنون با نام «مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام» شناخته میشود.
🔸 با انتقال «مرکز تحقیقات استراتژیک» به مجمع تشخیص، دوسال پس از آغاز به کار رسمی دولت خاتمی در سال 78 مرکز دیگری با تعریف همان اهداف پیشین «مرکز تحقیقات استراتژیک» تحت عنوان «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری» تاسیس شد.
🔹 عملکرد این نهاد در دو دهه گذشته با فرازوفرودهای زیادی همراه بوده و در یک جمعبندی کلی میتوان گفت در بیشتر دولتها «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری» نتوانسته است آنگونه که انتظار میرفت به وظیفه اصلی خود یعنی ارائه راهبرد به دولتها عمل کند.
🔸 بر همین مبنا بهنظر میرسد مهمترین و سختترین کار محمدصادق خیاطیان در چهارسال آینده بازگرداندن مرکز بررسیها به مسیر اصلی خود است؛ مسیری که باید درنهایت منتهی شود به ارائه راهکارهای تحولگرایانه به دولت در مسیر حکمرانی درست و عادلانه.