eitaa logo
بصیر
363 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
417 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑 ماجرایی تلخ با درس‌هایی شیرین ✍ مهدی فضائلی 🔹 آنچه طی روزهای اخیر برای برادر گرانقدر دکتر زاکانی رخ داد یعنی انتصاب داماد خود بعنوان دستیار و مشاور ویژه در امورهوشمندسازی، حاوی نکاتی بود که می توان و باید از آن آموخت تا برخی دیگر تکرار نشود و برخی حتما" باز هم تکرار شود! 🔸گفتن سخن حق از جمله مطالبه عدالت و یکی از مصادیق آن یعنی مقابله با فامیل بازی، اگر چه ارزشمند است لیکن تحقق آن در مقام عمل گاهی با دشواری هایی روبروست. 🔹لذا مسئولان و کارگزاران کشور باید هنگام شعار و وعده دادن به سختی ها و ملاحظاتی که در عمل و اجرا ممکن است پیشامد کند توجه داشته باشند. 🔸امیر کلام در خطبه ۲۱۶ نهج‌البلاغه می فرمایند:الحق اوسع الاشیاء فی التواصف و اضیقها فی التناصف" حق گسترده ترین امور در هنگام توصیف کردن و تنگ ترین آنها در هنگام عمل است. 🔹قطعا" اگر تصویر آقای زاکانی بر اساس برخی عملکردها در دوران نمایندگی مجلس شورای اسلامی و شعارهای رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری، مبارزه با رانت و بطور خاص فامیل بازی نبود، اینقدر ماجرا بازتاب پیدا نمی کرد و ایشان تا این حد مورد سؤال قرار نمی گرفت. 🔻نکته دوم، عملکرد نیروهای جریان ارزشی و انقلابی بود. 🔹بخش قابل توجهی از این نیروها بدون قبیله گرایی، شهردار تهران را مورد سؤال و مؤاخذه قرار دادند و ثابت کردند خودشان در صف نخست مطالبه کنندگان تحقق شعارهای انقلابی هستند؛ نکته‌ای که در جریان های غیرانقلابی به چشم نمی خورد. 🔸این رفتار درست نیروهای جبهه انقلاب باید برای دیگر مسئولان انقلابی نیز به مثابه یک هشدار تلقی گردد! 🔻سومین نکته، عملکرد رسانه ملی است . رفتاری که انتظار می‌رود با هوشیاری و البته بدور از هیجان و ذوق زدگی در موارد دیگر تداوم پیدا کند و جایگاه مهمترین رسانه نظام را احیا و آنرا ارتقاء ببخشد. 🔻چهارمین نکته، واکنش آقای زاکانی به انتقادات است. 🔹اگر چه توقع این بود که چنین ماجرایی اصلا" بوجود نمی آمد و یا خیلی سریعتر و بدون مقاومت خاتمه می یافت اما سرانجام تسلیم در برابر انتقادات بجا و لغو حکم فرد مذکور، اقدام شایسته ای بود که انجام شد. 🔸قدرت افکار عمومی و رسانه‌های فردی و ملی، نکته مهم دیگری بود که در این ماجرا یکبار دیگر نمایان گردید.قدرت بی نظیری که اگر درست و بجا به میدان بیاید در اصلاح امور نقش تعیین کننده ای خواهد داشت. 🔹و آخرین سخن، لزوم توجه مسئولان و کارگزاران جبهه انقلاب به این نکته مهم است که آنها یک تفکر را نمایندگی می کنند و عملکرد آنها مستقیما" در تقویت یا خدای ناکرده تضعیف این تفکر اثرگذار است. 🔸مردم باید حلاوت و کارآمدی تفکر انقلابی و مدیریت جهادی که خوشبختانه امروز در همه قوا حضور چشمگیر دارد را کاملا" احساس کنند تا معلوم شود عقب‌ افتادگی ها نه تنها ناشی از انقلاب و انقلابی بودن نیست بلکه دقیقا" بدلیل دور افتادن از این مشی و فاصله گرفتن از این تفکر بوده است.
🛑 حامیان «برج عاج» روحانی زنده‌اند! یادتان هست که سال گذشته آقای قالیباف برای تشکر از کادر درمان از بخش‌های مختلف مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) دیدار کرد و در بخش ICU کرونایی این بیمارستان حضور یافت و روحانی بلافاصله جلسه روز بعد خود با وی را که قرار بود در ۱۵ مهر ۱۳۹۹ برگزار شود، لغو کرد! اما روحانی با انتقادات گسترده مردمی مواجه شد و در توجیه رفتار خود گفت: «من هرگاه شک داشتم که جلسه‌ای را برگزار کنم یا نه؟ سمیناری باشد یا نه؟ اجتماعی تشکیل شود یا نه؟ از ستاد ملی مقابله با کرونا پرسیدم و هرچه گفتند، عمل کردم!». او به این بهانه، فقط از پشت شیشه دودی مردم را می‌دید و حتی با این روش، نظرسنجی هم می‌کرد! 👈 نکات تحلیلی 1⃣ در روزهای گذشته با افزایش سفرها و دیدارهای مردمی دولت سیزدهم با مردم، رسانه‌های اصلاح‌طلب که دو سال نسبت به یکجانشینی روحانی در کاخ ریاست جمهوری سکوت کرده بودند، اکنون زبان به انتقاد گشوده‌اند که دولت رئیسی کار تبلیغاتی می‌کند! کسی نیست که بپرسد؛ اگر این کار تبلیغاتی است، حتماً خانه‌نشینی دوساله روحانی، فعالیت فوق‌العاده جهادی و انقلابی برای حل مشکلات مردم بود؟! 2⃣ اگر بگوییم که دولت سیزدهم برج عاج نشین نیست که بدون توجه به دغدغه‌های مردم، حیات نباتی داشته باشد، سخنی به‌گزاف نگفته‌ایم؛ زیرا دولتمردان امروزی به‌راحتی در میان مردم رفت‌وآمد می‌کنند و صرفاً مشکلات را از دوربین مداربسته هیئت دولت نمی‌بیند. حضور در بین مردم، شنیدن دغدغه‌ها و مشکلات آن‌ها و پیگیری اصلاح آن، می‌تواند اعتماد عمومی تخریب‌شده توسط دولت لیبرال را بازسازی کند. 👈 نکته پایانی یکی از روش‌های همیشگی جنگ رسانه‌ای جریانات غیرانقلابی این بوده است که نظام را با مسائل حاشیه‌ای مواجه کنند تا از حل مشکلات مردم باز بماند. اکنون نیز با تاکتیک برجسته‌سازی برخی از اتفاقات و حتی شبهه‌سازی در حاشیه برخی رخدادها، به دنبال آن هستند که اولاً دولت را مشغول به موضوعات جزئی کنند و آن را از مشکلات اصلی مردم غافل نمایند و ثانیاً مردم را نسبت به برنامه‌های دولت ناامید کنند تا شاید بتوانند مجدداً با جادو و سِحر مذاکره، نظر مردم را به خود جلب کرده و به قدرت بازگردند! این طیف در حال احیای برج عاج مخروبه لیبرال‌ها هستند. باید مراقب بود در دام‌های نامرئی آن‌ها نیفتاد. ✍ فرهاد مهدوی
دستور کار تغییر نکرده است‼️ 🔵🔴وزیر امور خارجه کشورمان روز چهارشنبه (پنجم آبان ماه) در نشست خبری تصریح کرد: «ما نمی‌خواهیم از نقطه بن‌بست مذاکرات وین وارد مذاکرات وین شویم، ولی فرمتی که در مذاکرات وین شکل‌گرفته را قبول داریم». در این خصوص نکات ذیل حائز اهمیت است: 1⃣همان‌طور که معاون سیاسی وزیر خارجه گفته است، مذاکرات جمهوری اسلامی با ۴+۱ در نوامبر (اوایل آذرماه) بدون حضور آمریکایی‌ها آغاز خواهد شد؛ بنابراین ادعای خبرگزاری رویترز مبنی بر از سرگیری مذاکرات برجامی با حضور آمریکا، ادعای پوچی بوده و صرفاً یک شیطنت رسانه‌ای است. در شرایط کنونی، آمریکا خارج از برجام بوده و ایران مذاکره‌ای را با این عضو بدعهد خارج شده از برجام نخواهد داشت. 2⃣جمهوری اسلامی بر اساس دستور کار قبلی وارد مذاکرات خواهد شد؛ اینکه وزیر امورخارجه کشورمان اشاره‌کرده که ما نمی‌خواهیم از نقطه بن‌بست مذاکرات وین وارد مذاکرات وین شویم، نشان می‌دهد که ایران بر مواضع خود پافشاری دارد و از خطوط ترسیمی در چارچوب منافع ملی، عدول نکرده است. 3⃣ آنچه امیرعبدالهیان از نقطه بن‌بست می‌گوید، درواقع موضوع مهم انتفاع اقتصادی ایران از برجام است که اگر محقق نشود، ماهیت مذاکرات و توافق را به چالش می‌کشد؛ در این مسیر، عمل طرف‌های برجامی به تعهدات اقتصادی خود با ایران و بعلاوه پذیرش لغو تحریم‌ها از سوی آمریکائی‌ها و عدم امکان بازگشت‌پذیری مجدد تحریم‌ها مورد تأکید تیم جدید سیاست خارجی کشورمان خواهد بود. در شش دور مذاکرات قبلی در وین، برداشته شدن تحریم‌های ایران تبدیل به گره مذاکرات گردید و با کارشکنی طرف آمریکایی، توافقی که تضمین‌کننده انتفاع پایدار اقتصادی ایران باشد، انجام نگرفت؛ موضوعی که به اذعان طرف‌های برجامی، یک حق معقول و لازم برای ایران است و آمریکا می‌بایست به آن عمل کند. سخنگوی وزارت خارجه چین در آخرین موضع خود در همین زمینه، با استقبال از اعلام ایران برای بازگشت به مذاکرات وین قبل از نوامبر، تأکید کرد، «آمریکا بایستی سیاست اشتباه فشار حداکثری در قبال ایران را اصلاح کند». 4⃣ معاون سیاسی وزارت خارجه کشورمان در سفر مسکو، تأکید کرد، «آنچه در دور جدید مذاکرات اهمیت دارد، آمادگی طرف مقابل برای اتخاذ تصمیم جدی در زمینه رفع تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه است. در بروکسل گفتگوهای صریحی با آقای انریکه مورا در مورد شکل‌گیری چارچوب مذاکرات برای لغو تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی داشتیم و الزامات و اقتضائات مورد نظر خود را مطرح کردیم. قرار شد وی این موضوعات را با طرف‌های دیگر مطرح کند». 🔚گزاره‌های خبری، هیچ‌گونه نشانه‌ای مبنی بر عقب‌نشینی دولت رئیسی نسبت به مواضع خود برای مذاکرات آتی با ۴+۱ را نشان نمی‌دهد؛ منطق جمهوری اسلامی مستدل، مستحکم و با پشتوانه فنی، حقوقی، سیاسی و آمیخته با تجربه است؛ این شرایط در کنار مؤلفه‌های بسیاری که دست برتر را اکنون در اختیار ایران قرار داده، نشان می‌دهد که ایران بر دو موضوع لغو تحریم‌ها و راستی آزمایی آن به‌عنوان تضمین، همچنان اصرار دارد و تیم مذاکره‌کننده بر مبنای همین دستور کار پای میز مذاکره خواهد رفت. ✍ احمد بنافی
💬 بروز تنش میان کشورهای حاشیه خلیج فارس و لبنان 🔸 در پی اظهارات وزیر اطلاع‌رسانی لبنان در خصوص حملات متجاوزانه‌ی ائتلاف سعودی به یمن، چند کشور عربی حاشیه‌ی خلیج فارس سفیر لبنان در کشورشان را احضار و یا اخراج کرده‌اند. "جورج قرداحی" وزیر کنونی اطلاع‌رسانی لبنان در گفتگو با شبکه تلویزیونی الجزیره با تاکید بر توقف حملات به یمن گفت: حملات وحشیانه به یمن که هشت سال ادامه دارد، باید متوقف شود. آن‌چه که مردم یمن انجام می‌دهند، حق قانونی آن‌ها در دفاع از خود است. این گفتگوی قرداحی یک ماه قبل از انتخاب وی به عنوان وزیر اطلاع‌رسانی دولت لبنان صورت گرفت. در همین راستا، عربستان سعودی روز گذشته به سفیر لبنان در این کشور ۴۸ ساعت فرصت داد تا عربستان را ترک کند. واردات تمامی کالاهای لبنانی به عربستان متوقف شده و سفیر عربستان در لبنان فرا خوانده شد. پس از عربستان سعودی، بحرین از سفیر لبنان در منامه خواست تا ظرف مدت ۴۸ ساعت خاک این کشور را ترک کند. کویت و امارات نیز کاردار لبنان را احضار کردند. دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس نیز با محکوم کردن این اظهارات، خواستار توضیح دولت لبنان در این رابطه شد. پس از این اقدامات، نخست وزیر لبنان اعلام کرد: از تصمیم مسئولان سعودی متاسفیم و امیدواریم که در تصمیم خود مبنی بر اخراج سفیر لبنان تجدید نظر کند. وزیر امور خارجه لبنان نیز اظهار داشت: در تلاش هستیم تا روابط خود با ریاض را اصلاح کنیم. "محمد علی الحوثی" رئیس شورای عالی انقلاب یمن و "محمد عبدالسلام" سخنگوی انصارالله از اظهارات جورج قرداحی حمایت کردند.
💬 اصلاح‌طلبان و لباس گشاد حمایت از مراجع تقلید 🔹۳۰ مهر بود که آیت‌الله صافی گلپایگانی در جریان دیدار با رئیس مجلس توصیه‌هایی درباره وضعیت معیشتی و روابط خارجی مطرح کرد. این مرجع تقلید گفته بود که «باید با تمام کشورهای دنیا با عزّت و اقتدار رابطه داشته باشیم و اینکه با بسیاری از کشورها قهر باشیم صحیح نیست» این سخنان اما با واکنش یکی از پایگاه‌های خبری مواجه شد. 🔹اصلاح‌طلبان که اکنون تمام عرصه‌های بروز و نمود را درپی ناکارآمدی‌های خودشان از دست داده‌اند، بلافاصله مطالب نقادانه را دستمایه موج‌سواری رسانه‌ای و ایجاد دوقطبی قرار دادند. بی‎شک اگر کسانی شایسته حمایت غیرمزورانه از این مرجع تقلید را داشته باشند، آن‌ها اصلاح‌طلبان نیستند. 🔹سابقه تاریخی برخورد این طیف با این عالم عالیقدر، چیزی غیر از حمایت کنونی‎شان از ایشان است. جناح چپ دهه ۶۰ و اصلاح‎طلبانِ امروز، زمانی که دولت میرحسین موسوی سرکار بود، با فشارهای خود کاری کردند که آیت‎الله صافی مجبور شود از دبیری شورای نگهبان استعفا دهد و از آن روز به بعد در متن سیاست کشور حضور نداشته.
💬 آیا ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف می شود؟ 🔹علی‌رغم توافق سران قوای سه‌گانه نسبت به اجرای طرح حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، اما بدلیل ملاحظات خاصی که شرایط اقتصادی کشور دارد، تصمیم بر این شد که این اتفاق در سال جاری اجرایی نشده و کماکان ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاهای اساسی تخصیص داده شود. 🔹در این خصوص نظر کارشناسان این است که علی‌رغم معضلات اقتصادی تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات کالاهای اساسی، اما در عین حال به دلیل فضای روانی و اجتماعی، ممکن است حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی مثبت نبوده و تاثیر محسوسی در کاهش ارزش پول ملی، افزایش تورم، رکود و گرانی داشته باشد.
♨️ جهش ۴۸ درصدی صادرات در هفت ماه ▪️در نخستین ماه از نیمه دوم سال 1400، رشد تجارت خارجی همچنان ادامه دارد و در هفت‌ماهه سال‌جاری بالغ‌بر 98 میلیون تن کالا به ارزش 54 میلیارد و 800 میلیون دلار بین ایران و کشورهای جهان مبادله شده است. ▪️مقایسه آمار تجارت خارجی کشور در این مدت با زمان مشابه سال 99 حاکی از رشد 16.5 درصد در وزن و 43 درصد در ارزش مجموع کالاهای مبادله شده بین کشورمان با سایر شرکای تجاری است. ▪️براساس آمارهای گمرک ایران در مهرماه صادرات ایران پنج میلیارد و 294 میلیون دلار بوده که نسبت به رقم چهار میلیارد و 727 میلیون دلاری مهرماه سال گذشته بیانگر رشد بیش از 24 درصدی (معادل افزایش یک میلیارد و 149 میلیون دلاری) است. طبق آمارهای گمرک ایران رقم صادرات مهرماه امسال بالاترین رقم از فروردین 99 تاکنون بوده است. ▪️صادرات 27 میلیارد و 100 میلیون دلاری هفت‌ماهه ابتدایی امسال رقم بسیار حیاتی است؛ چراکه بررسی وضعیت صادرات هفت‌ماهه سال‌های 1392 تا 1400 نشان می‌دهد رقم صادرات هفت‌ماهه ابتدایی امسال در کنار رقم 27 میلیارد و 200 میلیون دلاری هفت‌ماهه سال 97 بالاترین رقم است. ▪️در هفت‌ماهه اول سال گذشته با در نظر گرفتن 20میلیارد و 20 میلیون دلار واردات و 18 میلیارد و 328 میلیون دلار صادرات؛ تراز تجاری صادرات غیرنفتی کشور حدود منفی یک میلیارد و 802 میلیون دلار بوده است. اما در هفت‌ماهه ابتدایی امسال با صادرات 27 میلیارد و 100 میلیون دلاری و واردات 27 میلیارد و 700 میلیون دلاری تراز تجاری صادرات غیرنفتی منفی 600 میلیون دلار است که نسبت به رقم سال گذشته بیانگر بهبود 67 درصدی است. ▪️براساس گزارش گمرک، 10قلم نخست صادرات کشورمان در 7ماهه نخست امسال را گاز طبیعی، متانول، پلی‌اتیلن، محصولات نیمه‌تمام آهنی، پروپان مایع، شمش آهن، میله‌های آهنی، اوره، کاتدمس و قیر تشکیل داده است. درخصوص واردات نیز بخش بزرگ کالاهای وارداتی به کشور را کالاهای اساسی ماشین‌آلات و قطعات صنعتی و نهاده‌ها و اقلام واسطه‌ای تولید تشکیل می‌دهد.
💢دو هدف عمده عربستان از تشدید فشارها بر لبنان 🔻«وسیم بزی» کارشناس سیاسی لبنان: 🔹ریاض اظهارات قرداحی را به عنوان پاشنه آشیل اقداماتی که می خواست با آن کمر لبنان را بشکند در نظر گرفته است. 🔹هدف اول طوفان عربستان محاصره حزب الله و هدف دوم آن سقوط دولت نجیب میقاتی است که از زمان تشکیل خود نتوانست ریاض را راضی کند. 🔹اتفاقات لبنان بی ارتباط با شکست اخیر عربستان در نبرد مأرب نیست. 🔹آمریکایی‌ها از اقدامات عربستان در لبنان حمایت می‌کنند. 🔗متن کامل این گفتگو در لینک زیر: 📎 hamandishi.ir/news/435527
✅ سند ذکر «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» کجاست؟ ✍🏻برخی می‏پرسند عبارت «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» که پس از صلوات بر محمد و آل محمد (ص) فرستاده می‏شود، آیا در احادیث معصومان(ع) وارد شده و مَنصوص است و یا از چیزهایی است که علاقه ‏مندان و ارادتمندان به آقا امام زمان(عج)، خودشان، پس از صلوات، آن را اضافه کرده‏ اند؟ در پاسخ به این پرسش، به حدیث زیر توجه کنید که امام صادق علیه السلام می‏ فرمایند: . «مَنْ قالَ بَعدَ صَلوةِ الْفَجْرِ و بَعدَ صَلوةِ الظُّهرِ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و اَلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُمْ لَمْ یَمُتْ حَتّی یُدْرِکَ الْقَائِمَ مِن اَلِ مُحَمَّد صلی الله علیه و آله و سلم؛ هر کس پس از نماز صبح و نماز ظهر بگوید: «اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم»، از دنیا نمی‏رود مگر آن که قائم آل محمد (ص) را درک می‏ کند. 📚بحار الانوار، ج ۵۳ ، ص ۱۷۶
🔴تشكر فعال اصلاح‌طلب از سفرهای استانی رئیس‌جمهور 🔹الياس حضرتي، مدیرمسئول روزنامه اعتماد در مطلبی از سفرهای استانی رئیسی تقدیر کرد و نوشت: سفر از پيش اعلام نشده آقاي رييسي، رييس‌جمهور به مناطق زلزله‌زده انديكا، از آن نظر اهميت دارد كه قطعا در سرعت گرفتن امر بازسازي و كمك به مردم و عشاير منطقه براي جبران خسارت‌هاي وارده تاثير بسيار خواهد داشت. 🔹ما روزنامه‌نگاران از گذشته شاهد بوده‌ايم كه در مصيبت‌هايي اين چنيني براي مردم نقاط مختلف كشور رييسان‌ جمهوري كمتر به مناطق گرفتار سفر كرده‌اند و در بيشترين حالت معاون خود يا وزيران را به اين سفرها فرستاده‌اند. 🔹 سفر آقاي رييسي نشان داد كه وي هيچگاه قصد تهران‌نشيني ندارد و سراسر كشور را عرصه كار و فعاليت خود مي‌داند. ناگفته پيدا است كه با چنين سفرهايي وزيران و مديران دولت نيز تشويق مي‌شوند در مشكلات ريز و درشت، خود به سراسر كشور سفر كنند و همين سفرها بسياري از گره‌هاي توسعه و پيشرفت و البته مشكلات مردم و صاحبان صنعت و كشاورزي را خواهد گشود. 🔹همين كه كشاورز خوزستاني ديروز با رييس‌جمهوري روبه‌رو شده و با او از مشكلات خود گفته است در واقع به اصل و اساس مديريت انقلابي و مردمي رسيده‌ايم. همچنان كه مطبوعات گاه قلم به انتقاد مي‌گشايند، بايد در اين گونه موارد قلم به تحسين بگشايند و از رييس‌جمهوري به خاطر چنين سفري قدرداني كنند.
💬 بخشی از پول‌های بلوکه شده در ژاپن آزاد شد 🔹این گشایش‌ها به صورت پول نقد به ایران ارسال نمی‌شود بلکه بر اساس تأمین ارز واردات کالاهایی است که ایران اعلام نیاز می‌کند. 🔹 یک منبع آگاه خبر داد: با چراغ سبز آمریکا ژاپن یک‌چهارم از میزان بدهی نفتی خود را به ایران تسویه کرد. میزان بدهی نفتی ژاپن به ایران حدود ۲.۴ میلیارد دلار است. در آستانه سفر معاون وزیر امور خارجه ایران این کار صورت گرفته است. 🔹آمریکا به خاطر آنکه نشان دهد برای بازگشت به مذاکرات حسن نیت دارد گشایش‌هایی را در پول‌های بلوکه‌شده ایران در کشورهای خریدار نفت ایجاد کرده است که البته این گشایش‌ها به صورت پول نقد به ایران ارسال نمی‌شود بلکه بر اساس تأمین ارز واردات کالاهایی است که ایران اعلام نیاز می‌کند.
💬 يك گل در حمله سايبرى به سامانه سوخت خورديم ولى بازى را نباختيم سردار جلالى، رئيس سازمان پدافند غیرعامل کشور: 🔹️براساس تحلیل‌های اطلاعاتی حمله سایبری به سامانه های سوخت از طرف یک کشور خارجی و آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها انجام شده است اما از نظر اطلاعات فنی در حال بررسی هستیم و به صورت قطعی نمی‌توانیم اظهار نظر کنیم. 🔹️حمله سایبری به سامانه های سوخت در بخش میان افزار اتفاق افتاد که حمله بسیار پیچیده و پاکسازی آن دشوار است. 🔹️این حمله به حمله سایبری به راه آهن و بندر شهید رجایی شبیه است و از نظر ما این حمله به طور قطع به وسیله آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها انجام شده است. 🔹️در این حمله سایبری یک گل خوردیم اما بازی را نباختیم زیرا حضور هوشمندانه و تغییر روند صدا و سیما در پرداختن به این مسائل و بررسی دقیق و اطلاع رسانی به موقع آن به مردم، سرعت عمل گروه‌های فنی و بازگشت سریع جایگاه‌های توزیع سوخت به خدمت رسانی و برخورد آگاهانه مردم با این مساله موجب شد توطئه دشمنان در ایجاد اغتشاش و تجمع مردم خنثی شود.