✅ ۸ آذر با کیف غنیشده ایران
🔹ایران اورانیوم غنـــی شده ۶۰ درصدی را از ۲۵ کیلوگرم هم بالاتر برده و حالا برای شروع مذاکرات برای هشتم آذر، یعنی ۲۳ روز دیگر با طرفهای غربی، روسیه و چین توافق کرده، مذاکراتی که افزایش ظرفیت هستهای ایران را در وضعیتی بالاتر از شروع مذاکرات در سال 92 قرار میدهد.
🔸دولت امریکا از یک طرف دندان طمع تیز کرده تا از مذاکره هستهای در وین پلی درست کند برای مذاکره کردن در سایر موضوعات و از طرف دیگر، جمهوریخوان کنگره میگویند که حتی در صورت دستیابی احتمالی به توافق، هیچ تضمینی برای پایدار ماندن آن وجود ندارد: «هر توافقی در وین، توافقی مرده است.»
🔹به گفته مقامات ایرانی و روس، ۹۰ درصد اختلافات حل شده و تنها ۱۰ درصد مسائل البته «کلیدی» باقی مانده که باید بر سر آنها توافق صورت گیرد.
🔸 ایران اصرار دارد که امریکا باید برای نشان دادن حسننیت، همه تحریمها را لغو کند و متعاقب آن تهران نیز پس از راستیآزمایی به تعهداتش در برجام برمیگردد، اما امریکاییها مدعیاند که بازگشت به برجام، باید همزمان از سوی دو طرف انجام شود.
🔹 این درحالی است که مقامات واشنگتن بارها اعلام کردهاند که در صورت توافق جدید، قرار نیست همه تحریمها لغو شود و ۳۰ درصد تحریمها که ربطی به برنامه هستهای ایران ندارد، کماکان به قوت خود باقی خواهد ماند.
🔸از سرگیری دور جدید مذاکرات هستهای درحالی است که ایران سطح غنیسازی خود را افزایش داده و با دست پر پشت میز مذاکره مینشیند.
تولید اورانیوم ۶۰ درصدی، در تاریخ هستهای ایران بیسابقه است.
🔹سخنگوی وزارت خارجه امریکا از بازگشت ایران به میز مذاکرات هستهای استقبال، اما همزمان ارسال پالسهایی برای گسترش دامنه مذاکرات را شروع کرد؛ موضوعی که ایران با آن مخالفت کرده است.
🔸 به گزارش رویترز، ند پرایس پنج شنبه شب در نشست خبری گفت که دولت جو بایدن بازگشت به برجام را نخستین اولویت خود میداند، اما قصد دارد از این بازگشت به عنوان سکویی برای مذاکره بر سر سایر موضوعات با ایران استفاده کند.
🔹آنها درصددند برنامه موشکی و رفتارهای منطقهای ایران را نیز در توافق جدید بگنجانند، اما هیئت ایرانی بارها هشدار داده که مذاکرات تنها بر سر مسئله هستهای خواهد بود و قرار نیست بندهای جدیدی در آن اضافه شود.
🔸فراتر از بحثها درباره گسترش مذاکرات، منتقدان دولت بایدن نیز با صدای بلندتری از اخلال در مذاکرات صحبت میکنند.
🔹وبگاه «واشنگتنفریبیکن» به نقل از رهبران حزب جمهوریخواه در کنگره امریکا نوشته که آنها میخواهند این پیام مستقیم را به ایران ارسال کنند که بایدن از هیچ اختیاری برای دادن وعده ابدی رفع تحریمها برخوردار نیست.
🔸هرچند اکثریت کنگره در اختیار دموکراتها قرار دارد، اما در بین دموکراتها هم برخی مخالف جدی توافق هستهای با ایران هستند که این میتواند کار را برای اجرای آن دشوارتر کند.
🔹 با توجه به خروج امریکا از برجام، هیئت ایرانی دنبال گرفتن تضمین از امریکا است که در آینده چنین سناریویی تکرار نشود، اما مقامات واشنگتن گفتهاند که نمیتوانند چنین تضمینی را بدهند و امضای آنها پای توافق تضمین است.
🔸 درحالی که دولت قبلی امریکا نشان داد که چنین امضاهایی نه تنها تضمین نیستند بلکه به راحتی میتوان چنین توافقاتی را زیر پا گذاشت.
.
بازگشت همزمان به برجام
چرا بی معنا و نا ممکن است؟
🔹برجام اگر خردمندانه تنظیم شده بود، تعهدات ایران باید پس از اجرای تعهدات غرب -یا دست کم، همزمان- اجرا می شد و طرف غربی تضمین معتبر می داد. تعهدات ایران، نقد و غیر قابل بازگشت، یا دیر بازگشت بود؛ و تعهدات آمریکا و غرب، نسیه و روی کاغذ، و به سادگی، قابل بازگشت.
♦️اما این انتظار معقول، در برجام کاملا بر عکس نوشته شد. دولت روحانی، همه تعهداتش را در واگذاری یا بتن ریزی و تعلیق 95 درصد برنامه هسته ای کشور، از اواخر مهر تا 27 دی 94 به انجام رساند؛ تا تازه پس از آن، نوبت "روز اجرای توافق"! برسد و دولت ایران، دنبال حقوق حداقلی خود بدود.
🔹شش سال پس از آن ماجرای عبرت آموز، مقامات آمریکایی در حالی که همچنان مشغول دبّه کردن هستند، هر چند وقت یک بار، ادعای بازگشت همزمان را پیش می کشند. چنان که سخنگوی وزارت خارجه شان گفته؛ "معتقد به بازگشت متقابل به توافق هستیم".
♦️اجرای متوازن و متقابل تعهدات، اقتضای روز اول اجرای یک توافق است، نه متناسب با دوره عهدشکنی یک طرف. وقتی یک طرف توافق، قلدری به خرج داد و به شکل یکطرفه از آن خارج شد، نمی تواند توقع بازگشت همزمان را داشته باشد.
🔹طرف عهدشکن، صداقت و پایبندی اش را زیر سوال برده و نشان داده قابل اعتماد نیست؛ همچنان که معلوم کرده توافق، در قبال تعهدات او به اندازه کافی الزام آور و تضمین شده نبوده است.
♦️بنابراین، اولا لازم است او ابتدا اجرای تعهدات خود را از سر بگیرد و در یک بازه زمانی معقول راستی آزمایی (اعتبار سنجی) شود؛ ثانیا ساز و کار های قوی تضمین و تادیه خسارت در صورت نقض مجدد، از وی اخذ شود.
🔹نکته مهم دیگر، مکانیسم ماشه برای امکان احیای خودسرانه تحریم های شورای امنیت است که دولت آمریکا به خاطر خروج از برجام، دسترسی به آن را از دست داده و حالا می خواهد این دسترسی را با عملیات فریب جدید -به نام بازگشت سریع تر به توافق- احیا کند.
♦️طرف ایرانی در کنار خسارت های هنگفت شش سال توقف برنامه هسته ای، متحمل بالغ بر 150 تا 200 میلیارد دلار خسارت اقتصادی ناشی از عهدشکنی آمریکا (و غرب) شده و طرف مقابل باید پاسخگوی ایراد این خسارت باشد.
🔹به عبارت دیگر، نمی شود به واسطه احیای نصف و نیمه تعهدات، روند خسارت های ایران تداوم یابد، و طرف غربی صرفا بتواند موقعیت ایراد خسارت بیشتر از طریق ساز و کار معیوب برجام را به دست آورد.
🔺دقیقا همان جماعتی که امضای کری را تضمین اجرای برجام میدانستند و بعد از خروج آمریکا از برجام، او را موجود مزاحم میخواندند امروز (که کشور را در موقعیت ارّه قرار دادهاند) رفع تحریمها را فقط منوط به مذاکره مستقیم با آمریکا میخوانند و شروع مذاکرات از صفر و به دنبال تضمین بودن را بی فایده عنوان میکنند؛ آنهم درحالیکه اولا تجربه ثابت کرده حتی وادادگی محض در برابر آمریکا نیز منجر به رفع تحریمها نمیشود و درثانی اینگونه اظهار فضلها صرفا باعث کمک به طرف مقابل (بعنوان طرف بدعهد ماجرا) برای فرار از پاسخگویی بابت شکست احتمالی مذاکرات در صورت ادامه زیاده خواهی هایش و نشستنِ دوبارهاش بر جایگاه طلبکار میشود!
#جریان_تحریف
#دولت_باسوادها
#مهدی_قاسم_زاده
♨️ عبدالرضا داوری در کلابهاوس: #احمدی_نژاد زمانی تصمیم گرفت از خانه نشینی ۱۱ روزه خارج شود که از دفتر رهبری به رحیمی معاون اول رئیسجمهور گفته شد که برای تصدی مسئولیت ریاست جمهوری آماده شود.
📸 ماجرای تصاویر بیحجاب دانشجویان با سر در دانشگاه تهران چه بود؟
عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان:
🔻چند روز پیش تعدادی دانشجوی خارجی مقیم ایران در جشن فارغ التحصیلی با سر در دانشگاه تهران عکس نمادین گرفتند. اینجا حامیان و مخالفان حجاب هر دو حمله به جمهوری اسلامی را شروع کردند.
🔻حالا بعضی بدون اینکه بدانند اونها کی بودند با شکلی گرایی و سطحی گرایی مثلا به توطئه پاسخ دادند.
♨ حکمت یک جمله تاریخی!
*حضرت امام در پاسخ تهدیدات آمریکا یک جمله معروف دارند که اگر روی آن خوب کار میشد نهتنها ایران، بلکه امروز شاهد آزادی همه ملتهای تحت ستم بودیم؛ امام خمینی(ره) در پاسخ کسانی که پس از تسخیر لانه جاسوسی به امام میگفتند که آمریکا به ایران حمله میکند، فرمودند: «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند؛ و جوانها مطمئن باشند که آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند. بیخود صحبت اینکه اگر دخالت نظامی... مگر آمریکا میتواند دخالت نظامی در این مملکت بکند؟ امکان برایش ندارد».
👈نکات تحلیلی
1⃣ بیش از ۴۰ سال از تهدیدهای آمریکا علیه ایران میگذرد و تهدیدات و طرحهای آمریکا برای براندازی در ایران در حوزههای سیاسی، اقتصادی، نظامی، رسانهای و حتی حمایت از مزدوران صدها برابر گذشته شده است.
2⃣ در همین راستا کنگره آمریکا از سال ۱۳۸۶ با تصویب چندین قانون مانند "حمایت از آزادی در ایران"در سال ۲۰۰۶ و قانون "قربانیان سانسور در ایران" در تابستان سال ۲۰۰۹ به ترتیب ۱۰ و ۳۰ میلیون دلار برای حمایت از مخالفان داخلی در ایران اختصاص داد. در سال ۲۰۰۸ این مقدار به ۴۰۰ میلیون دلار برای ایجاد عملیاتی مخفیانه در ایران و تغییر حکومت در ایران رسید. اکنون این کمکها به میلیاردها دلار افزایش یافته و قدرت ایران نهتنها کم نشده، بلکه افزایش هم داشته است.
👈 نکته راهبردی
اگرچه کسانی در سالهای گذشته با بهانه عقلانیت و لزوم مدارا با دشمنان درصدد بودند که ملت را بترسانند و به کرنش در مقابل آمریکا وادار کنند، اما موفقیت نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در احقاق حقوق ملت ایران در دریای مکران و شادمانی مردم نشان داد که اولاً تهدیدات و ارعابهای آمریکا در اراده فولادین فرزندان روحالله اثر نکرده و ثانیاً پولهای آمریکا برای ایجاد رعب عمومی در ملت ایران نتیجه عکس داده و نظامیان آمریکایی را ترسوتر کرده است. به همین دلیل، آمریکا برای حفظ نیروهای منطقهای خود مجبور است در مواجهه با جمهوری اسلامی تجدیدنظر کند. پیروزیهای مداوم ایران در ایستادگیِ مقابل آمریکا اثباتکننده نفس قدسی رهبر کبیر انقلاب اسلامی است که فرمود: «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند» و انشاءالله استراتژی مقاومت و برخورد عزتمندانه در مسیر دیپلماسی هم منجر به موفقیت و احقاق حقوق ملت مقاوم ایران خواهد شد.
✍ فرهاد مهدوی
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اختصاصی فارس| دستگیری اعضای شبکه برهم زننده امنیت مردم در #اصفهان
🔹سازمان اطلاعات #سپاه صاحبالزمان(عج) استان اصفهان اعضای شبکه بر همزنندگان امنیت مردم که قصد داشت با فضاسازی در شبکههای اجتماعی و فضای حقیقی علیه امنیت مردم اقدام کند را دستگیر کرد. پشت پرده جذب و برنامهریزی این شبکه را در این ویدئو ببینید.
حمله پهپادی به منزل نخست وزیر عراق و ۲ احتمال
🔸️دیشب صدای انفجاری مهیب در منطقه سبز بغداد خواب را از چشمان ساکنان آن ربود . چندی بعد مشخص شد منزل مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفته است . بلافاصله پس از این اقدام ، وزارت خارجه آمریکا این حمله را محکوم کرد .
🔸️در خصوص حمله به منزل مسکونی الکاظمی ۲ احتمال به اذهان متبادر می گردد .
🔸️ اولین احتمال این که عملیات مزبور توسط مقاومت عراق انجام گرفته که با توجه به قانونی بودن جایگاه نخست وزیر فعلی که فرمانده کل نیروهای مسلح عراق به حساب می آید و ایضا رای فراکسیون های حامی حشدالشعبی به وی ، بسیار بعید به نظر می رسد که گروههای مقاومت شیعی در شرایطی که پس از کشتار وحشیانه معترضان به نتیجه انتخابات توانسته اند کاظمی و عواملش را به گوشه رینگ برانند، دست به همچین حماقتی زده باشند زیرا در افکار عمومی به شدت به ضرر آنها تمام خواهد شد .
🔸️و اما دومین حدس اینست که پس از شعله ور شدن جو عمومی علیه کاظمی، حمله پهپادی دیشب با هدف انحراف افکار عمومی از تقلب مشهود عوامل دولت در انتخابات و کشتار روزهای گذشته معترضان حاضر در تظاهرات مسالمت آمیز توسط گماشتگان نظامی و امنیتی نخست وزیر باشد .
🔸️با عطف با قرائن ، حدس دوم به واقعیت نزدیکتر جلوه می کند، لکن نفس مبادرت به حمله پهپادی علیه منزل نخست وزیر ، تحولی به شدت خطرناک و تحریک کننده است که می تواند ابعاد پیچیده سناریوی تلاش جهت آشوب، ناامنی و جنگ داخلی در عراق را نشان بدهد .
🔸️در هر صورت به نظر می رسد بغداد حداقل تا دوهفته آینده روزهای آرامی را پیش روی خود ندیده و التهاب سیاسی و امنیتی در آن تداوم می یابد.
پنج اصل دین در صلوات وجود دارد:
«اللهم» توحید است!
«صلی علی محمد» نبوت است!
«و آل محمد» یعنی امیرالمومنین علیهالسلام و اولادش، این هم امامت است!
توحید را هم که قائل شدیم، پس معاد را هم قائلیم!
و اگر حق محمد و آل محمد را ادا کردید،
عدالت است.
قربان این مستحب، که با آن هر پنج اصل دین را اقرار کردیم.
حاج اسماعیل دولابی
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
🔴 شرکت فولاد مبارکه اصفهان ماهانه ۲۰ میلیارد تومان برای تبلیغات هزینه میکرده است
♦️ براساس گزارش تفسیری مدیریتی، شرکت فولاد مبارکه اصفهان در ۶ ماهه ابتدایی امسال حدود ۱۲۰ میلیارد تومان برای تبلیغات هزینه کرده است. به عبارتی این شرکت ماهانه حدود ۲۰ میلیارد تومان برای تبلیغات هزینه میکند.
پ ن👇
🔰 ساده نباشیم این شرکت یک ریال را هم از جیب خود نمی دهد بلکه با افزایش قیمت افسار گسیخته از جیب مردم برای تبلیغات خود استفاده می کند.
💬چرا دولت عقبتر از آن است که جامعه انتظار دارد؟
🔹جریان تخریبگری عملکرد دولت و مجلس را زیر ذرهبین گذاشته است. جریانی در برابر دولت و مجلس قرار گرفته که از کوچکترین اشکال، نقص و ایراد برای تخریب و کوبیدن آنها استفاده می کنند.
🔹 وزرای کابینه به تدریج بر روند امور اجرایی کشور مسلط میشوند. هرچند دولت در انتصابات بشدت کند عمل میکند. البته بخشی از کندی کار هم به دلیل معطلی برای دریافت استعلامات است. دولت، در برابر انبوهی از مطالبات مردمی قرار دارد. این مطالبات از دولت گذشته پشت یک سد انباشته شده و همه انتظار دارند که به این مطالبات پاسخ داده شود. مردم هم به این دلیل به این دولت رای دادند که بتواند به مطالبات آنها پاسخ بگوید، اما دولت عقبتر از آن است که جامعه انتظار دارد. جامعه انتظارات زیادی از دولت دارد. البته تمهیدات خوبی اندیشیده شده است تا با یک همگرایی در درون دولت بتوانند پاسخگوی این مطالبات باشند اما مردم وضع موجود را میبینند که نه تنها بهبود نیافته بلکه سرعت قیمتها رو به افزایش است.
🔸 دولت باید قبل از هرکاری با هماهنگی قوای دیگر نظارت و کنترل بازار را در اولویت قرار میداد! جریان تخریبگر از فضای موجود در حال بهرهبرداری و سوءاستفاده است که این موضوع میتواند در افزایش ناامیدی و نگرانی مردم تاثیر بگذارد.