🔥متخصصینخرابکاریوطلبکاری❗️
🔻قالیباف که رفت حدود ۴۰۰۰اتوبوس فعال تحویل داد اما وقتی حناچی رفت ۲۰۰۰ اتوبوس فعال تحویل زاکانی داد! با حدود ۹۰ ٪ فرسودگی!
🔻برای مترو هم بعد از سالها در دوره جدید قرارداد ساخت واگن بسته شده.
امور دیگر همینطور...
پ.ن: علت نگرانی حناچی مشخص شد؟ #مدیریت_غربگرایان
حماقت سعودی و فرصت طلایی برای انصارالله
🔸️حماقت های سعودی تمامی ندارد ؛ این روزها نیروهای وابسته به امارات در حال سرکوب مواضع حزب اصلاح در استان مهم شبوه در جنوب یمن هستند ، در حالی که سعودی ها چشم های خود را بر این درگیری ها و شکست های متحد خود بسته اند.
🔸️استان شبوه ذخایر سرشار نفتی در اختیار دارد که تولیدات آن از طریق بندر مکلا صادر می شود و به همین دلیل نیروهای العمالقه وابسته به امارات به دنبال یکسره کردن سیطره خود بر این منطقه هستند.
🔸️در پی اتفاقات اخیر ، سران حزب اصلاح (اخوان المسلمین یمن) به شدت از دولت سعودی سرخورده و ناراحت گشته اند و بین آنها به اصطلاح شکرآب شده است.
🔸️دولت نجات ملی یمن (وابسته به انصارالله) سعی دارد از این فرصت نهایت استفاده را ببرد و پیشنهاداتی سخاوتمندانه به حزب اصلاح داده است تا با حاکمان فعلی صنعا بیعت کند و به انصارالله بپیوندد .
🔸️در صورتی که این اتفاق رخ دهد ، انصارالله که هنوز در دروازه های مارب حضور دارد می تواند بدون درگیری این شهر و ایضا تمام استان تعز را به کنترل خود درآورد و توازن قدرت در یمن را به طور کامل در اختیار خود گیرد.
🔸️البته هنوز حزب اصلاح به پیشنهادات دولت نجات ملی یمن پاسخی نداده است اما اگر جوابش منفی باشد ، نیروهای العمالقه تلفات بیشتری از آنان خواهند گرفت و موضع این حزب بیش از پیش در صفحه شطرنج یمن تضعیف می گردد.
🔴 وبگاه تیچیس اینبلیک: «اوربان: جنگ در اوکراین به سلطه غرب پایان میدهد»
♦️ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان گفت: پس از پایان جنگ در اوکراین، اتحادیه اروپا ضعیف تر از قبل از جنگ خواهد بود، در حالی که سایر کشورها و مناطق سود خواهند برد.
♦️اول اینکه غرب نمی تواند از نظر نظامی در جنگ اوکراین پیروز شود.
♦️ثانیا، تحریم ها هیچ کمکی برای بی ثبات کردن روسیه نداشت.
♦️ثالثاً، خسارت آنها به اروپا بسیار زیاد است.
♦️رابعاً، جهان پشت سر آمریکا و اوکراین قرار نگرفت.
♦️اکثر جهان آشکارا از آنها حمایت نمی کنند: چینی ها، هندی ها، برزیلی ها، آفریقای جنوبی، جهان عرب، آفریقا.
♦️این احتمال وجود دارد که این جنگ به سلطه غرب پایان دهد.
هدایت شده از بصیرت
#اینفوگرافیک
⭕️ چگونه کودکان خود را در فضای مجازی مراقبت کنیم؟
#ثامن
✅بصیرت _ کانال معاونت سیاسی سپاه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
چشمانداز مثبت شاخصهای کلان اقتصاد ایران
🔹بانک جهانی با بررسی چشمانداز شاخصهای کلان اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ پیشبینی کرد با وجود حفظ تحریمها، رشد اقتصادی ایران در این سال به ۳.۳ درصد برسد و تراز حسابهای جاری ایران مثبت ۴.۱ درصد تولید ناخالص داخلی شود.
🔹بانک جهانی پیشبینی کرده است تولید نفت ایران طی سال ۲۰۲۲ با رشد ۵.۵ درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه شود.
🔹همچنین بخش صنعت رشد ۱.۶ درصدی در سال ۲۰۲۲ خواهد داشت و رشد بخش خدمات به ۳.۱ درصد میرسد.
🛑 پاسخ به یک سوال تکراری
🔻جناب صادق زیباکلام و رسانههای اصلاحطلب چندسالی است مکرراً یک سوال را میپرسند و اذهان را درگیر میکنند و البته کمتر دیدهام پاسخی اقناعی یا جدلی به ایشان داده شود.
🔻سوال این است:
"آیا مردم راضی هستند عوارضی که به شهرداری برای خدمات شهری میپردازند، صرف تبلیغات ایدئولوژیک نظام شود؟ اگر راضی نباشند، این هزینهها از نظر شرعی چه وجهی پیدا میکنند؟"
🔹آقای زیباکلام؛ این سوال را میتوان در خیلی از مسائل پرسید. اگر وظایف دولت، شهرداری و دستگاهها را به خدماتی چون جادهسازی، پلسازی، جدولسازی و.. محدود کنیم، نه تنها معنویات و مناسک دینی که بساط هر چیزی مرتبط به فرهنگ، علوم انسانی، فکر، روح و روان جامعه را باید جمع کنیم.
🔸بطور مثال، مردم میتوانند بپرسند سودِ علوم انسانی، فلسفه، تاریخ، ادبیات، جامعه شناسی، علوم سیاسی، روانشناسی و ... چیست که باید سالانه هزاران میلیارد تومان از بیتالمال برای دانشکدههای علوم انسانی و حقوق اساتیدی چون زیباکلام و ... هزینه شود؟
🔹یا برای فوتبال؛ مکرراً مردم سوال میکنند چرا بیت المال به پای فوتبال و فوتبالیستهایی ریخته میشود که حتی افتخار آسیایی هم برای ایران کسب نکردند؟
🔸جناب زیباکلام؛ با این استدلال شما، تولید و نشر کتاب، تولید سریال و فیلم سینمایی و ... نیز از بودجه بیت المال خطاست و مردم فقط پل و جاده و جدول و آسفالت و.. میخواهند! چرا باید پول بیتالمال پای #فرهنگ، هدر برود؟
🔹کمی دایره سوالات را اگر کمی افزایش دهید مردم شمال تهران شاید بگویند که بیشتر عوارض شهرداری را ما بالانشینها میدهیم و راضی نیستیم خدمات پایین شهر از جیب ما باشد! یا مردم خوزستان بگویند ما راضی نیستیم پول نفتمان برای شهرداری تهران هزینه شود در حالیکه خودمان آسفالت و آب و ... نداریم! (ارزش افزودهای که دولت از بودجه عمومی به شهرداری تهران پرداخت می کند از محل پول نفت است!)
🔸واضح است که کسی به این سوالات بدیهی پاسخی نمیدهد؛ عقلا میگویند هم باید برای اقتصاد هزینه کرد، هم عمران و آبادی کشور، هم نیازهای اولیه انسانها، هم شادی و نشاط، هم سلامت و بهداشت، هم آموزش و پرورش، هم برای جامعه پذیری سیاسی و ترویج ارزشها و فرهنگ ناب و هنجارها و زدودن زشتیهای اخلاقی از جامعه. مثل مبارزه مواد مخدر، مبارزه با فساد و فحشای جنسی و غیره.
🔹اگر نگران #شرع هستید که نظر شرع چیست؟ نظر فقهای بزرگی چون امام خمینی(ره) و سایر علما را بگیرید. نظرشان همین است که مالیاتی که مردم به دولت میدهند و عوارضی که به شهرداری میدهند باید طبق قانون در حوزه های مختلف برای مصالح کشور هزینه شود. علاوه بر عمران و آبادی، یک عرصه آن حوزه فرهنگی و اجتماعی است!
🔸دولت و شهرداریها طبق قوانین موجود، در عرصه #فرهنگ_عمومی وظایفی دارند. طبق چارت سازمانی، برخی قسمتها وظایفشان در حوزه فرهنگ و ترویج ارزشهاست.
🔹نه در ایران که در اکثر کشورها، خاصه کشورهای اروپایی، شهرداریها وظایفی را در حوزه اجتماعی و فرهنگی برعهده دارند و غالباً حدود ۲۰ درصد از بودجه سالانه خود را برای فعالیتهای اجتماعی و حدود ۵ درصد را برای حوزه فرهنگ تخصیص میدهند.
🔸در تهران و ایران، این عدد بسیار پایینتر است. نگاه به عرصه فرهنگ در شهرداریهای ایران کمرنگ است. ولی در کل، وظایف شهرداریها علاوه بر خدمات شهری، فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی را در بر میگیرد و نمیتوان اصل را انکار کرد. اگرچه وظایف اصلی و بزرگ شهرداریها، خدمات شهری است اما طبق قانون، وظایفی در حوزه فرهنگی اجتماعی هم دارند و باید در راستای ترویج ارزشهای دینی و انسانی بکوشند و فرهنگ عمومی را طبق این ارزشها، بالا بیاورند.
🔹یادم میآید روزهای اول انتخاب محمدعلی نجفی بعنوان شهردار تهران، وی گفته بود که در تهران، مشکل زیرساختی و عمرانی نداریم ما از الان باید به فکر فرهنگ و کار فرهنگی اجتماعی باشیم! آقای حناچی شهردار سابق تهران هم از اصل تخصیص بودجه برای فعالیتهای فرهنگی اجتماعی دفاع کرده و دنبال افزایش بودجه آن بود.
✍ مدرسیان
🇮🇷 📝 اگر برای خاتمی، روحانی، ظریف، حسن آقای خمینی، عارف، جهانگیری، خوئینیها و انصاری سخته که در باره خیانت موسوی به شهدای حرم اهل بیت (ع) موضع گیری کنند لااقل امروز که ۲۸ مرداد است درباره کودتای آمریکا علیه دولت ملی مصدق جمله ای ولو تشریفاتی هم شده بفرمایند، مصدق که حزبالهی یا #پاسدار نبود!
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینما رکس آبادان،مرگ برشاه
یادی کنیم از ۲۸ مرداد ۵۷
با سلام خدمت همه عزیزان
درباره مذاکرات هستهای در موقعیتی قرار گرفته ایم که جمهوری اسلامی ایران با شروط سه گانه متن پیشنهادی هماهنگ کننده اتحادیه اروپا را مورد بررسی و ارزیابی قرار داده و آن را پاسخ داده است. از این رو در این شرایط معطوف به پیش نویس متن ارائه شده و نیز عمل مجموعه نظام و خاصه تیم مذاکرهکننده بحث های گوناگونی مطرح شده است. در این باره ضروری است سیاست ها و ملاحظات تحلیلی زیر مورد توجه قرار گیرد:
۱- توازن سازی دیپلماسی کشور با پیگیری تقویت دیپلماسی اقتصادی با همسایگان، ارتباط موثر با شرق و پیگیری مذاکرات با غرب از جمله مواردی است که توسط دولت سیزدهم پیگیری شده است. در این چارچوب مذاکرات هستهای برای احیای برجام به عنوان بخشی از سیاست توازن گرایی دولت به حساب می آید و بایستی این موضوع را در جایگاه و موقعیت خودش مورد توجه قرار داد.
۲-مذاکرات کنونی ناظر به احیای برجام است، نه آنکه توافق جدیدی خلق شود. از این منظر برجام توافقی بود که قوتها و ضعفهایی بر آن مترتب بود اما در آن مقطع بدون توجه به اخذ تضامین پایدار برای صیانت از حقوق و منافع اقتصادی کشور مورد پذیرش قرار گرفت. اما در حال حاضر دولت سیزدهم تلاش میکند در احیای برجام با شروط خود موقعیت اقتصادی ایران را تقویت کند.لذا پیشنهادات ایران در متن کنونی ضمن جبران پارهای از نواقص و ضعفهای برجام، قادر است مزیتهای جدیدی برای ایران ایجاد نماید.
۳-با این حال با تلاش های از سوی تیم مذاکره کننده فعلی صورت پذیرفته است که بخشی از نقصان های موجود در توافق قبل برطرف شده و سند پیش نویس دارای مزایای متعدد نسبت به توافق سال ۲۰۱۵ می باشد.
۴-براساس پیش نویس فعلی و تلاش های صورت گرفته تضامین، راستی آزمایی ، برگشت پذیری، حفظ و صیانت از دستاوردهای هستهای کشور و ... به عنوان بخشی از نقاط قوت سند جدید نسبت به توافق ۲۰۱۵ لحاظ و پیش بینی گردیده است.
۵-بخشی از علل موفقیت تیم مذاکرهکننده در تأمین منافع اقتصادی مردم و اصرار بر تحقق دیگر خواسته های قانونی تابعی از برخی مولفه ها مانند عمل به طرح راهبردی مصوب مجلس شورای اسلامی، اقدامات اساسی دولت احیای مولفه های قدرت ملی، همراهی مردم با نظام و .... بوده است.
۶- در شرایط کنونی باید تلاش گردد تا برجام به عنوان محلی برای انشقاق و ایجاد اختلاف در فضای عمومی جامعه بدل نگردد این امر خصوصاً در بین نیروهای انقلاب اهمیت ویژهای دارد.
۷-اعتماد رهبر معظم انقلاب اسلامی به تیم مذاکره کننده بعنوان سربازان نظام در عرصه دیپلماسی که بدنبال احیای حقوق و منافع ملی هستند و تا به امروز تلاش بسیاری برای این امر انجام داده اند و با جدیت مسائل را پیگیری می نمایند بایستی در تحلیل موضوع مورد نظر واقع گردد. بایستی این اطمینان و اعتماد در بین عناصر انقلابی ایجاد شود که تیم مذاکرهکننده ایرانی با رعایت همه ملاحظات و منافع ملی موضوع هستهای و مباحث مرتبط با آن را به پیش می برد.
۸-مطالبه گری در شرایط فعلی باید معطوف به آمریکا و اخذ نتایج بهتر از مذاکرات باشد نه محلی برای یقه گیری از تیم مذاکرهکننده هستهای که در حال پیگیری حقوق ملی هستند.
۹-جریان انقلابی باید توافق احتمالی را نه فتح الفتوح بداند و معرفی کند و نه عقب نشینی از منافع نظام و حقوق مردم.
۱۰-نکته دیگر اینکه پایان مذاکرات هسته ای و احیای توافق را نباید به معنای پایان اختلافات ایران با غرب و خاصه آمریکا دانست چرا که اختلافات ما با غرب یک اختلاف ماهوی و راهبردی است نه اختلاف شکلی و تاکتیکی.
۱۱-یکی از مسائلی که دولت جدید در حال پیگیری آن است، که در صورت توافق هم تلاش می شود که بعلت خلف وعده های پیشین غرب ، بدبینانه ترین سناریوها لحاظ گردد که این می تواند یکی از نقاط تمایز دولت جدید با دولت قبل باشد که معمولاً بر اساس خوشبینانهترین سناریو ها حرکت می کرد.