⭕️ برای این اوضاع فرهنگی جامعه، ما چه کردهایم؟! ما چه کنیم؟!
✍️حمیدکثیری
🔹دیروز یک مادر به من پیام داده که میخواهد فرزندش را از خانه بیرون کند! چرا؟! چون پسر نوجوانش استوری زده و از اغتشاشات حمایت کرده! عکس یک دختر بیحجاب را هم منتشر کرده! لذا دیگر جایش در این خانه نیست!!
اما بعد؛
فرض کنیم هیچ دستگاه و مسئول فرهنگی در این کشور وجود ندارد! همینهایی که هر روز برایشان غُر و لَند میکنیم که چرا به وظیفهاش عمل نکرده، چرا این کار را آنجور کرده، چرا ...
فرض کنیم اصلاً اینها وجود ندارند!
از این بالاتر فرض کنیم اصلاً جمهوری اسلامی وجود ندارد! یعنی یا هنوز انقلاب نشده یا براندازان حاکمیت دینی را سرنگون کردهاند! (لطفاً فرض کنید!)
آیا اینها مانع و رافع مسئولیت ماست؟! مانع از این است که برای دین خدا کار کنیم؟! برای #هدایت_عمومی کار کنیم؟!
همین مایی که هر روز در فضای مجازی غُر میزنیم که این چه وضعش است آقای مسئول!! روی چند نفر از اطرافیانمان کار کردهایم؟! بِینی و بِینالله کلاهمان را قاضی کنیم!
آن مادری که میخواست فرزندش را از خانه بیرون کند، آیا راهش این است؟! آیا فرار رو به جلو نیست؟! آیا پاک کردن صورت مسئله نیست؟! مسئولیت خودش را با این کار بیشتر نمیکند؟!
چند نفر از ما توانستهایم سه نفر، نَه دو نفر، نَه یک نصفِ نفر را مسجدی کنیم؟! اصلاً خودمان مسجد میرویم؟! هیئت میرویم؟! کتاب میخوانیم؟! وعظ گوش میدهیم؟! برای رشد خودمان برنامه داریم؟!
چند بار شده در پارکِ محل با بچهها بشینیم و صحبت کنیم؟! اصلاً بفهمیم چی توی کلّه اینها میگذرد؟!
مدام کارمان شده #فشار_مجازی! ولی یک نصفِ نفر را هم با امیرالمومنین(ع) اُنس ندادهایم! شبهه یک نفر غیر خودمان را نسبت به ولایت فقیه برطرف نکردهایم! اصلاً ولایت فقیه پیشکش! خیلی توقع زیادی است! شبهه یک نفر را نسبت به نبود اسم امیرالمومنین در قرآن و تعدد زنان پیامبر پاسخ ندادهایم!
ما معمولاً اگر خراب نکنیم، کار درست هم نمیکنیم! چه تعداد آدم دیدهایم که با برخوردِ بدِ یک عزیزی در مسجد، عطای مسجد آمدن را به لقایش بخشیده؟! چه تعداد دیدیم که با برخورد بد افراد را در دینداری چند گام عقبتر بردهاند؟!
مقصود این است که یک تکانی به خودمان بدهیم! اول یک سوزن به خودمان بزنیم، بعد یک جوالدوز به مسئولین!
پینوشت۱: مخاطب اول این پیام خودم هستم!
پینوشت۲: این متن رافع مسئولیت نهادها و ارگانها نیست! بحث در مورد خود ماست
✅ رئیسی: برخی مواضع رئیس جمهور چین موجب گلایهمندی ملت و دولت ایران شد
🔹رئیسجمهور در دیدار معاون نخستوزیر چین: برخی مواضع مطرح شده در سفر اخیر رئیس جمهور چین به منطقه موجب ناخرسندی و گلایهمندی ملت و دولت ایران شده و مطالبه جدی ایران جبران مواضع بیان شده است.
🔹هو چون هوا: عزم چین برای تقویت و تعمیق روابط با جمهوری اسلامی ایران فارغ از تحولات منطقهای و بینالمللی تداوم خواهد داشت. چین همواره به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران احترام گذاشته و از تلاش ایران برای تامین منافع اساسی خود حمایت میکند.
✅ رئیسی: برخی مواضع رئیس جمهور چین موجب گلایهمندی ملت و دولت ایران شد
🔹رئیسجمهور در دیدار معاون نخستوزیر چین: برخی مواضع مطرح شده در سفر اخیر رئیس جمهور چین به منطقه موجب ناخرسندی و گلایهمندی ملت و دولت ایران شده و مطالبه جدی ایران جبران مواضع بیان شده است.
🔹هو چون هوا: عزم چین برای تقویت و تعمیق روابط با جمهوری اسلامی ایران فارغ از تحولات منطقهای و بینالمللی تداوم خواهد داشت. چین همواره به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران احترام گذاشته و از تلاش ایران برای تامین منافع اساسی خود حمایت میکند.
🔷 مولوی عبدالحمید پیامبر دین جدید شد!
👈 پس از اعدام مجید رهنورد قاتل که به جرم بریدن گلوی دو جوان دانشجوی مشهدی روز گذشته قصاص شد. مولوی عبدالحمید با منتشر کردن توییتی اعلام کرد این اعدام باعث نارضایتی خداوند و شعله ور شدن خشم ملت می شود
📌 پیش از این فکر میکردیم مولوی عبدالحمید اهل سنت و تابع اسلام و قران است ولی گویا او اخیرا از اسلام و قران روی برگردان شده است و دین جدیدی را ارائه کرده است چون در قران کریم خداوند متعال پیرامون قصاص چنین فرموده است «ای عاقلان، حکم قصاص برای حفظ حیات شماست تا مگر (از قتل یکدیگر) بپرهیزید» اما در دین جدیدی که مولوی عبدالحمید، قصاص نه تنها توسط الله توصیه نشده بلکه خداوند متعال طبق کلام او از برپایی قصاص ناراحت نیز می شود
📝 سعی کن بفهمی!
✍محمدایمانی
🔻کیوان عباسی، مدیر و رئیس شبکه ماهوارهای ضدانقلاب "منوتو" در لندن توییت زده: "خاک بر سرتون! همه چیز رو فروختین به چین، چین مالکیت جزایر سه گانه ی ایران رو بخشید به امارات!".
🔸آقا کیوان، خودتو به نفهمی نزن، سعی کن بفمی! جایی که فروخته شد، بحرین بود. فروخته هم نشد؛ آمریکا و انگلیس دستور دادند، محمد رضا پهلوی گفت چشم!
🔹واگذار کردند و نخست وزیر بهایی، امیر عباس هویدا در واکنش به اعتراض ها گفت "دختر خودمان بود، شوهرش دادیم"!
🔺ملت ما، سیصد هزار نفر شهید داد و نگذاشت یک وجب از خاکش از دست برود. وطن فروشان، معلومند: سلطنت طلبان، سازمان منافقین و تجزیه طلبان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 گفتوگوهای ایران و چین برای اجرای سند ۲۵ ساله
🍃🌹🍃
🔻وزیر اقتصاد: اجلاسی با حضور معاون نخستوزیر چین و معاون اول رئیسجمهور برگزار شد که متکی به ۴ حوزه اختصاصی و تخصصی دو کشور بود.
🔹اقدامات اجرایی در حوزه نفت و گاز و سرمایه گذاری و همچنین در زمینه حوزههای استراتژیک در دستور کار اجرایی قرار گرفت تا در دیدار بعدی روسای جمهور دو کشور به تصویب برسد.
🔺علیرغم فشارهای تحریمی و بینالمللی وضعیت تجاری دو کشور در ۹ ماه اخیر ۲۰ درصد افزایش داشته است.
19.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روایت سردار تنگسری از لرزیدن دست تکاور انگلیسی هنگام بیرون آوردن اسلحه از لباس هنگام دستگیری!
🍃🌹🍃
🔻دریادار علیرضا تنگسیری در جشنواره شهید وزوایی:
🔹۲ بار آمریکاییها و ۲ با انگلیسیها در خلیج فارس مقابل اسلام به زانو در آمدند، دیگر خدا چطور به ما بگوید با شما هستم.
🔺بیش از ۵۰ نفر آمریکاییها در دریا کشته گرفتهایم اما نمی گویند، تا امروز ۹ تا سیلی در دریا به آنها زدهایم.
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پاسخ ملا بختیار، عضو اتحادیه میهنی اقلیم کردستان عراق به مجری شبکه ضد ایرانی:
📍چرا ایران در سلیمانیه اقلیم کردستان نفوذ دارد؟
🔻وقتی آمریکا از فاصله چند هزار کیلومتری به اینجا آمده و نفوذ دارد، ایران که بغل گوش ماست چرا نفوذ نداشته باشد؟
💢چرا این همه تناقض
✍🏻فرهادکوچکزاده
🔹در روزهای گذشته برخی جریانها و افراد سیاسی داخل اتهامات بیاساس مندرج در بیانیه پایانی اجلاس سران شورای همکاری خلیجفارس با حضور مقام چینی را بهانهای برای حمله به سیاستها و راهبردهای جمهوری اسلامی ایران قرار دادهاند.
🔰گزارههای خبری:
🔸۱ ـ عباس عبدی، «فعال سیاسی اصلاحطلب» در یادداشتی با عنوان «خدمت بزرگ چین» نوشت: دولت چین به دولتمردان کنونی ایران یاد داد که منافع ملی یعنی چه؟ و این خدمت بزرگی است، البته اگر این درس را گرفته باشند. این آغاز ماجرا است و مرحلهای برای دوشیدن بیشتر ما و منطقه. باید نگران خدمت و درس دادن کشورهای دیگر از جمله روسیه شد.
🔹 ۲ ـ عطاءالله مهاجرانی «فعال سیاسی و وزیر ارشاد دولت اصلاحات» در توئیتی در واکنش به بیانیه مشترک چین و شورای همکاری خلیجفارس نوشت: «ما نباید گمان کنیم که در روابط سیاسى و اقتصادى تعهد اخلاقى و جوانمردى وجود دارد. روسیه هم همین است. در دوران جنگ حتى سوریه و لیبى هم همین بود! این درس مهم را از چین آموختیم! اخلاق و فتوت و ادبیات جایى در روابط سیاسى و منافع مالى کشورها ندارد. هیچ تفاوتى هم بین شرق و غرب، آمریکا و اروپا و چین وروسیه نیست!
🔰گزارههای تحلیلی:
🔸۱ ـ در عرصه سیاست خارجه جمهوری اسلامی بر سه اصل (عزت، حکمت و مصلحت) پایبند است، دولت چین به علت اشتباهی که صورت داد، با پاسخ قاطع وزیر خارجه کشور ما روبهرو شد، جمهوری اسلامی در ضرورت احترام به تمامیت ارضی کشور با هیچ طرفی تعارف ندارد و از سوی دیگر ما بر رویکرد ارتباط متوازن با همه اضلاع سیاست خارجی یعنی همسایگان، شرق و غرب تأکید داریم و چین تنها گزینه ایران اسلامی نمیباشد.
🔹 ۲ ـ در سالهای اخیر جریان غربگرای داخلی بیش از آنکه در فکر ارائه تحلیل و راهکار باشد، در صدد بهرهبرداری سیاسی از حوادث و موضوعات است. زمانی که جمهوری اسلامی ایران به چین نزدیک میشود، سفر دیپلماتیک صورت میگیرد یا «برنامه ۲۵ ساله همکاریهای مشترک ایران و چین» مطرح میشود، موضوع فروش جزایر ایران و حضور نیروهای نظامی چین در کشور را مطرح و با هر روش ممکن نزدیکی ایران به چین را یک خطر بزرگ معرفی میکنند، اما زمانی که کشور چین با عربستان سعودی وارد معامله و روابط سیاسی میشود، آن را نشانه پیشرفت و توسعه معرفی میکنند.
🔸۳ ـ دیدار رئیسجمهور چین از عربستان را باید ذیل تقابل چین و آمریکا توضیح و تفسیر کرد. زیرا زمان خیزش آرام تمام شده و چین وارد حوزه امنیتی و سیاسی آمریکا شده است. اینکه دولتهای عربی به دنبال شریک جدید امنیتی و سیاسی هستند و به جز آمریکا، از چین هم طلب امنیت میکنند یک تغییر جدی در روابط بینالملل است که عواقب جدی از جانب آمریکا خواهد داشت. این مسئله باید باعث نگرانی آمریکا شود نه ایران.
🔅نکته پایانی؛ ما در برخورد با بیانیه اخیر که به بخشی از جزایر سهگانه پرداخته بود، حیث اعلام مواضع و اعمالی یعنی فراخواندن سفیر چین اقدام مناسب صریح و سریعی را انجام دادیم و این کار دستگاه دیپلماسی درخور تحسین است ولی سؤالی که پدید میآید این است که برای عدم تکرار این موارد چه باید کرد؟ مخالفتهای دولتها، جریانات سیاسی اصلاحات و هوچیگریهای ضد انقلاب خارجی در خصوص توسعه روابط ایران و چین باعث شده است که تا به امروز قراردادهای کلان اقتصادی میان دو کشور امضاء نشود، جمهوری اسلامی باید از کارتهای خود در برابر چین (ابتکار کمربند جاده، برنامه ۲۵ ساله همکاریهای مشترک ایران و چین، انرژی و...) بهتر استفاده کند.