┄┅─✵🍃🇮🇷 🍃✵─┅┄
👓عکس بالا: جمعیت نماز عیدفطر پشت سر #بزرگترین_مرجع آن زمان در قم مقدسه (شیخ عبدالکریم حائری)
🔻 عکس پایین: بخشی از جمعیت نماز عیدفطر به امامت رهبرمعظم انقلاب
🔹 جمعیت ایران از آن روز حدود ۸برابر شده است؛
صف مردان به زور به ۹ردیف می رسد! شاید اگر بدون #انقلاب اکنون بود نهایت ۷۲ صف تشکیل میشد!
✅ اکنون نماز جماعت های #عادی در حرمهای مقدسه به راحتی چندین برابر این جمعیت است!
این از تلاش های عالمان و عاملان زمان حاج شیخ تاکنون و به ویژه از برکات خون شهدا و انقلاب اسلامی است.
بازسازی نقشه ۱۱ سال قبل؛
ترور شخصیت دولت و مجلس
🔹ادعای یک نماینده نزدیک به حلقه انحرافی درباره واگذاری خودروی شاسی بلند به ۷۵ نماینده برای منتفی شدن استیضاح وزیر صمت، در هئیت رئیسه مجلس بررسی و رسما کذب تشخیص داده شد.
♦️نماینده مذکور ضمن عقیب نشینی، به هئیت رئیسه اعلام کرده که من نگفتم تحویل ادعایی خودروها برای پس گرفتن امضای استیضاح بوده است. او همچنین مستندی برای اثبات ادعای خود به هیئت رئیسه مجلس ارائه نکرد.
🔹اکنون با دروغ از آب در آمدن ادعای مذکور، باید پرسید چه کسانی و با چه انگیزه ای کوشیدند ضمن انتشار دروغ مذکور، با یک تیر چند نشان را بزنند؛ هم مجلس و دولت انقلابی را یکجا ترور شخصیت کنند و هم آنان را به اختلاف و تقابل بکشانند؟!
♦️غیر از سایت وابسته به حلقه انحرافی، کدام شبکه سیاسی- رسانه ای به ادعای دروغ نماینده مذکور ظرف چند روز گذشته ضریب دادند؟ نشریات زنجیره ای وابسته به اشرافیت مدعی اعتدال و اصلاحات!
🔹این همان جریان فاسدی است که اقتصاد کشور را در کام بحران فرو برد، رانت های بزرگ را پدید آورد و برخی زعمای آن، خاطره تلخ حقوق های نجومی، رانت های هنگفت، لفت و لیس ها و واگذاری های ویرانگر شرکت ها و کارخانه ها را به یادگار گذاشتند.
♦️نقش آفرینی مشترک برخی عناصر همسو با حلقه انحرافی و جریان اشرافی مدعی اصلاحات و اعتدال، ماجرای تلخ استیضاح وزیر رفاه و کار دولت دهم در مجلس هشتم (بهمن سال ۱۳۹۱) را در اذهان تداعی می کند.
🔹آن روز با تحریکات برخی عناصر مشکوک، دولت و مجلس (به ریاست احمدی نژاد و لاریجانی) چنان همدیگر را لجن مال و بی حیثیت کردند که ثمره آن را پنج ماه بعد، ائتلاف خاتمی و روحانی و شرکای حزبی همسو در انتخابات سال۱۳۹۲ چیدند؛ و آن هشت سال پر خسارت را بر کشور تحمیل کردند.
♦️عجیب و درس آموز این که علی مطهری از آتش بیاران معرکه استیضاح بود؛ کسی که بعدها معلوم شد به خدمت مدعیان اعتدال و اصلاحات درآمده، و حال آن که به اصرار احمدی نژاد، در فهرست انتخاباتی جریان انقلابی قرار گرفته و به مجلس راه یافته بود!
🔹سوال و استیضاح، اگر بر مبنای حق و انصاف و مآل اندیشی باشد، حق مجلس است. در عین حال باید مراقب بود نفوذ طلبی اغیار، موجب آسیب به همدلی و هم افزایی میان دولت و مجلس نشود و تقابل را جای تعاون و هم افزایی مبتنی بر عقلانیت انقلابی و حل مشکلات مردم ننشاند.
✍محمد ایمانی
🇮🇷
📝 یک روز و دو واقعه | مردم! مقابل روحانیت یا پشتیبان روحانیت؟
🍃🌹🍃
1️⃣ واقعه اول: تشییع پرشکوه آیت الله سلیمانی
واقعه مهم اول تشییع آیت الله سلیمانی بود؛ تشییعی که نه فقط روحانیت بلکه اقشار گوناگون مردم حاضر شده بودند و بار دیگر در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شد که مردم همچنان پای دین و روحانیت ایستادهاند؛ و دلدادگی مردم به روحانیت خدوم همچنان پابرجاست.
2️⃣ واقعه دوم: حمله به طلبه ایستاده در ایستگاه اتوبوس
صبح امروز رانندهای با خودروی سواری خود به دو روحانی ایستاده در ایستگاه اتوبوس تعرض کرده و بعد از تصادف با چاقو نیز به یکی از روحانیون حملهور میشود و سپس به پلیس حمله کرده؛ ناگفته نماند وی با چاقو به خودش نیز آسیب میزند.
🔸عدهای بسیار علاقه دارند با بزرگنمایی چنین حملاتی، روحانیت را فاقد وجهه اجتماعی نشان دهند و میگویند: روحانیتی که تا دیروز معتمد و محترم مردم بوده، کارش به جایی رسیده که مردم نه تنها از دین بریدهاند، بلکه به روحانیت هم حمله میکنند!
🔹در عصر رسانه، روایت صحیح هر ماجرایی بسیار مهم است؛ چرا که در جنگ روایتها، مخصوصا روایت اول، تأثیرات و تبعات بسیاری به همراه خواهد داشت. از جمله: حس امنیت روحانیون و خانواده ایشان، حس جامعه به اینکه روحانیت در کشور امنیت دارد یا ندارد و... پر واضح است که امنیت روانی از خود امنیت مهمتر است.
🔸بیاندیشیم که دشمن در زمین رسانه دنبال القای کدام روایت و تزریق کدام حس در جامعه است و ما در پازل دشمن بازی نخوریم.
🔺هرچند روحانیت همیشه مظلومترین قشر این جامعه بوده و هست؛ اما مسؤولین هم مثل گذشته وظیفه دارند با هرگونه تعرضی مقابله کنند و میکنند انشاءالله.
✍ علی مهدوی
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥براندازها که تا دیروز مولوی گرگیج رو مدح میکردن الان راه افتادن بهش فحش میدن!
🔹گرگيج خطاب به رضا پهلوی گفت:
رضاشاه پدربزرگ خودم را به سبزوار تبعید کرد و بلوچها را تا ورامین تبعید میکرد و آنزمان هیچ فامیل بلوچی در شناسنامه نگذاشت. وقتی در اینجا بزرگ نشدهاید چگونه میتوانید از آنجا برای مردم تعیین تکلیف کنید و از آنجا برای ما ریاست نکنید. بنام ایران نان نخورید و برای خود مزایا فراهم نکنید و ایران را جای دیگر معامله نکنید.
احتمالاً ما تنها کشوری در دنیا هستیم که جرأت میکنیم بعد از توقیف نفتکش مان توسط آمریکا، یک نفتکش آمریکایی توقیف کنیم!
قیمت این استقلال ملّی چند؟!
واسه یهعده سطلِ ماست از چاقو خطرناکتره ظاهرا…!
مردم به حساب این دوگانه بازیهای سیاسی به وقتش خواهند رسید. اصلاح طلبان طرفدار بی حجابی و بی بندوباری هستند و بخاطر اشتباه یک فرد که سطل ماست بر روی یک خانم بی حجاب ریخت بیانیه دادند ولی الان یک راننده یک طلبه ای را زیر گرفته وبعد خودزنی کرده و یا نگهبان بانک آیت الله سلیمانی را با چند گلوله ترور کرده اصلاح طلبان روزه سکوت گرفته اند . مردم به حساب این دوگانگی خواهند رسید.
#علی_اکبر_شفیعی
🇮🇷
📝 تخریب بارگاه ائمه بقیع | به بهانه سالروز تخریب بارگاه ائمه بقیع
🍃🌹🍃
🔻در طول تاریخ سه ضریح برای حرم بقیع وجود داشت که آخرین آن توسط هنرمندان اصفهانی ساخته و نصب شد.تخریب قبور ائمه در بقیع، واقعه تلخی بود که واکنش مردم و عالمان بسیاری را در ایران، عراق، پاکستان، شوروی سابق و... را برانگیخت.
🔸دولت وقت ایران در واکنش به این اقدام یک روز عزای عمومی اعلام کرد و در پی آن، به رسمیت شناخته شدن کشور تازه تاسیس سعودی سه سال به تعویق افتاد.
🔹اما با این حال زعمای شیعه و حتی دولت های مختلف قبل از انقلاب، در طول تاریخ همواره برای بازسازی آن تلاش کرده اند از جمله عبدالحسین شرف الدین، رضاخان، محمد مصدق، سید موسی صدر، سیدحسن شیرازی، محمدتقی و برادرش جلال آل احمد و عبدالرحیم صاحب فصول.
🔸اولین اقدام برای بازسازی بقیع مربوط به دستنوشته عبدالرحیم صاحب فصول به عبدالعزیز پادشاه وقت عربستان است که در آن خواسته شد: بارگاه رسول خدا تخریب نشود و حدود حریم بقیع را با سنگ چین مشخص کنند و به شیعیان اجازه زیارت مزار اهل بیت را بدهند.
🔹بزرگترین اجتماع برای اعتراض به تخریب ائمه بقیع با حضور گسترده اقشار مختلف مردم در تهران رقم خورد. روزنامه ایران مورخ چهاردهم شهریور ۱۳۰۴ گزارش میدهد که گردهمایی مردم بینظیر بود و مشابه آن در تهران دیده نشد.
🔺در دوره جمهوری اسلامی نیز همواره بر این مهم تاکید شده است چنانکه مقام معظم رهبری در بیانات مختلف به آن پرداخته است. اکنون که روابط ایران و عربستان بهبود یافته و فضای آرامی در روابط دو کشور برقرار شده انتظار میرود دولت محترم رایزنی های لازم رابابت بازسازی حرم مطهر ائمه بقیع علیهم السلام انجام دهد.
✍محمد حکیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کلاغ پرچم اسرائیل را به زیر کشید!
🔹در اتفاقی جالب که در شبکههای اجتماعی عربزبان فراگیر شده است، یک کلاغ پرچم اشغالگران را از روی میله پرچم کَند و بر روی زمین انداخت.
💢تولید، نخ تسبیح چرخه مطلوب اقتصادی
🔹کارشناسان اقتصادی با همه تفاوت دیدگاهها در مباحث اقتصادی؛ اما در یک موضوع فصل مشترک دارند که تولید یکی از بهترین روشهای مهار تورم و به نوعی نخ تسبیح چرخه مطلوب و سالم اقتصادی است. به گونهای که اگر تولید به معنای درست، رقابتی و مردم پایه وقتی در کشور به جریان افتد و فضای کسبوکار در کشور رونق گیرد از یکسو قدرت خرید طبقه ضعیف جامعه با کسب درآمد حقیقی کار و تلاش خویش رقم میخورد و از سوی دیگر افزایش عرضه با رونق تولید تورم روبه صعود در کشور را مهار میکند.
🔸تأکید رهبر معظم انقلاب در مقوله تولید و حمایت از کسبوکار و کالای ایرانی با تکیه بر خصوصیسازی و رفع موانع تولید و در یک کلام اقتصاد مقاومتی، در سالیان گذشته، همه و همه حکایت از راه نرفته دولتها در اقتصاد با تکیه بر ظرفیتهای درونی از نیروی انسانی با هوش و استعداد تا منابع و معادن سرشار و موقعیت بیبدیل جغرافیایی و... دارد.
🔹یکی از موانع جدی در مسیر رشد تولید و بهبود فضای کسبوکار، وجود اقتصاد غیر مولد و غیر رقابتی در کنار شرکتهای شبهدولتی است که آنچه در آن مطرح نیست؛ اهمیت فرهنگ کار و تلاش و کم بهاء بودن مقوله کار در ارزشگذاری عوامل تولید است و لذا مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با کارگران به تبیین رابطه مستقیم درآمد و کار و ضرورت فرهنگسازی در این زمینه پرداختند و فرمودند: «از نگاه اسلام، درآمد باید ناشی از سعی و کار و تلاش باشد؛ بنابراین پولها و ثروتهای بادآورده، واسطهگری، سوداگری، دلالبازی، رشوه، ویژهخواری به علت ارتباط با فلان شخص و رباخواری، مخالف منطق قرآنی و دستور پروردگار است.»
🔸آنچه امروز ضروری به نظر میرسد این است که مسئولان در یک وحدت اصولی و به دور از ملاحظات میبایست با ویرایش قوانین، فرایندها و ساختارهای اقتصادی در بخشهای مختلف از بانکها تا گمرک و مالیات و تسهیل فضای کسبوکار، معاملات غیرمولد و دلال محور را پر هزینه نموده و ملاک و مبنای کسب سود و فایده را در میدان تولید و کار و تلاش واقعی تعریف کنند تا ثروت انباشته عمومی به جای جولان بیهدف و کاذب (کمهزینه و پر سود!) در بازارهای طلا، ارز، خودرو و مسکن به سمت بخشهای تولیدی و اشتغالزا سوق یابد.
✍🏻جواد خسروی