10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷مستجاب الدعوه ۱۳ ساله آوردم براتون!
نوجوانی که حرف و عملش عقلای جهان را مات و مبهوت خود کرده!
هر چه دارم از نماز اول وقت و امام حسین(ع) دارم!
حالا هی بنشینید، عکس و کلیپ از زباله گرد و کودک کار بگیرید و درست کنید!
نوجوان کار فقط ایشون!
🛑 همه مثل شهید بهشتی رض گویند که بهشت را به بها دهند نه به بهانه اما من می گویم خداوند بهشت را هم به بها می دهد و هم به بهانه و تو چقدر کریم و رحیمی ای خدا .
🌷❤️🌷 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم! 🌷🌸🌷
گزاره های انحرافی اصلاح طلبان برای افکار عمومی چیست؟
اصلاح طلبان در حال اجتماعی این گزاره هستند که در کوتاه مدت حل مشکلات ایران از مسیر سیاست خارجی و به طور مشخص احیای برجام، قابل حل می باشد.
مروری بر محتواهای تولید شده از سوی رسانه های اصلاح طلب بیانگر آن است که آنان ضمن برجسته سازی اخبار منفی و سیاه از شرایط کشور ضمن تلاش برای تاثیرگذاری بر اذهان نخبگان و عموم مردم، کاهش تاب آوری اجتماعی را در دستورکار خود داشته و از جانب دیگر پیشنهاداتی را بر اساس راهبردهای ترسیمی خود به حاکمیت برای حل مشکلات طرح و بیان می کنند.
بررسی ها در این زمینه نشان می دهد رسانه های اصلاح طلب با تاکید بر گزاره «معطل نگاه داشتن کشور و جامعه برای احیای برجام» تاکید می کنند که حکمرانان دو سال و اندی کشور را از روی غرور و ناآگاهی به امید توافق بهتر و زمستان سخت و شعارهای توخالی دیگر، برجام را به سرانجام نرسانده اند و اینک نهتنها تورم مهار نشد و نصف و تکرقمی نگردید، بلکه آمار و دادههای تورم دچار محدودیت شد بطوری که باید گفت افسار تورم را به امید خدا رها کردهاند تا کجا فرود آید.
این رسانه ها با بیان اینکه «تا هنگامی که در مسیر برداشتن تحریمها حرکت نشود، هیچ گشایش جدیای در اقتصاد رخ نخواهد داد»، تصریح می کنند، حتی اگر تحریمها هم از خلال برجام حل شوند، باز هم بهبود وضع اقتصادی مستلزم داشتن یک برنامه اقتصادی قابلقبول با مجموعهای از نیروهای توانمند است که متاسفانه هیچیک از این دو شرط دیده نمیشود.
به باور اصلاح طلبان، بهرغم تاکید بر برنامه و نیروی کارآمد، ولی تردیدی نباید داشت که توافق برجام یک مقدمه لازم برای بهبود امور است، زیرا اقتصاد ایران بهگونهای است که بدون داشتن روابط اقتصادی آزاد با جهان نمیتواند در مسیر توسعه و بزرگتر شدن گام بردارد، هیچ کشوری نمیتواند، ولی ایران از یک اقتصاد بسته ضربه شدیدی خواهد خورد. اقتصادی که بخش مهمی از کالاهای کشاورزی آن وارداتی یا صادراتی است، پتروشیمی، نفت، گاز و فولاد آن نیازمند مبادلات آزاد است، نمیتواند در شرایط تحریمی کار کند. هزینههای تحریم در قیمت تمامشده کالاها بسیار بالاست.
🔻پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺•✾••┈┈
🇮🇷
📝 #تقلب و #تحریف در مناظره به روش اشرافیت لیبرال
🍃🌹🍃
🔻نحوه مناظره موسی غنینژاد و نوع تحلیلهای نشریات زنجیرهای درباره دو مناظره اخیر وی، مصداق کامل عوامفریبی، فرار به جلو به جای پاسخگویی و پروپاگاندای رسانهای است.
🔸غنینژاد در هر دو مناظره، به جای پاسخگویی درباره آورده (خسارت) های مدیریت اشرافی لیبرال که از دوستان وی بوده اند، ژست انتقادی گرفته و به تخطئه جمهوری اسلامی پرداخت.
🔹در کنار این رویکرد مغالطهای (فرار به جلو)، اقدام نشریات زنجیرهای نیز در نوع خود جالب بود؛ به این نحو که فارغ از محتوای مناظرات سعی کردند با تیترهای القایی، غنینژاد و لیبرالیسم را پیروز مناظره جا بزنند آنها پس از مناظره اول، تیتر زدند:
❌ مناظره علم و شعار (آفتاب یزد)
❌ جدال علم و ایدئولوژی (روزنامه سازندگی)
❌ شکست اسناد (تیتر هممیهن، علیه پروفسور درخشان)
🔸آنها پس از مناظره اخیر نیز با انتخاب تیتر و عکسهای درشت، سعی کردند غنینژاد و لیبرالیسم را پیروز مناظره جا بزنند:
❌ سازندگی: «در ستایش آزادی». مناظره غنینژاد اقتصاددان با علیزاده که سخنانش بوی پوپولیسم میدهد، نشان از برتری لیبرالهاست.
❌ هممیهن: پیروزی آکادمی، پیروزی استاد.
❌ آفتاب یزد: جدل منطق و پریشانی.
🔹در این میان روزنامه هممیهن متعلق به غلامحسین کرباسچی- که دوستان و همحزبیهایش متولی چهار دولت به مدت ۳۲ سال بودهاند- با القای پیروزی غنینژاد، او را "سخنگوی عقل" معرفی کرد.
🔹غنینژاد در حالی در مناظرات اخیر به "اقتصاد دستوری" حمله کرده که نزدیکترین رفقای وی، سکاندار اقتصاد بودهاند.
🔸غنینژاد، به نوشته روزنامه هممیهن سوابق چپ داشته و بعدا لیبرال شده است. او که قبلا در گفتوگویی، ضمن انتقاد از ملی شدن صنعت نفت در مقابل استعمار انگلیس و آمریکا، گفته بود: "بهتر بود شرکت نفت ایران و انگلیس باقی میماند و ایران با مذاکره سهم مناسبی از درآمد نفتی را به دست میآورد... ملی شدن صنعت نفت، منجر به انزوای ایران در دنیا شد".
🔺اجمالا اینکه، منطق آقای غنینژاد در کنار بانیان کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ (سازمان سیاه و MI6 و مزدورانش نظیر فضلالله زاهدی) و رویکرد برچسب زنانه گروهکهای تروریست قرار میگیرد.
📚روزنامه کیهان
🌴مقابله شعار و باور در خرمشهر
🔻پرده اول،( شعار):جمله معروفی که عراقی ها روی دیوارهای خرمشهر پس از تصرف آن نوشته بودند، همه به یاد داریم: "جئنا لنبقی" یعنی آمده ایم که بمانیم.
🔻پرده دوم:(حماسه و باور) من آن روزی که اینجا پا نهادم، ترکِ سر کردم. این را همان روز های اولیه تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یک پاسدار روی دیوار نوشته بود. دیواری که مثل یک تابلو به چشم کسانی می آمد که وارد سپاه می شدند.
🔻پرده سوم.گام اول پیروزی فراتر از صفحه جغرافیا، به تغییر ادراک و فتح دلها وابسته است. هر طرفی که ارادهی قویتری، ثبات بیشتری داشته باشد، او پیروز میدانها خواهد بود.
✅شاهکار جنگ اراده ها در خرمشهر دیده شد.
✅خرمشهری که به باور استراتژیست های نظامی مستحکم و تسخیر ناپذیر بود، اما روحیه انقلابی و باور به ما می توانیم این دژ را فرو ریخت و همگان را وادار به پذیرش برتری نظامی ایران کرد.
#سوم_خرداد
#خرمشهرها
✍ #موسی_سلیمانی
🟥 فوتبالیستِ کوکتل مولوتوف ساز و استاد دانشگاه چگونه بهم دست می دهند ؟
✔️ دهه ۶۰ لات بازی در آوردید زدن ناو سهند و سبلان تون رو ترکوندن!!
✔️ این همه ادعای قدرت منطقه ای دارید از گرفتن حقابه مردم سیستان عاجزید !
به دو گزاره بالا نگاه و در آن تآمل کنید ؛ ☝️
اولی تراوش ذهن یک فوتبالیستِ کوکتل مولوتوف ساز و دومی حرف یک استاد دانشگاه در رشته حقوق است ! این دو در یک چیز شراکت و دستور کار مشترک دارند ؛ تخریب هویت ایرانی و زدن توانایی های ملی !
مارا با این دو شخص کاری نیست؛ این دو ، نماد دو جبهه ائتلافی علیه ایرانند که باید آن را بشناسیم؛ الف) آن دسته سلبریتی هایی که با امکانات ایرانیان شهرت پیدا کرده و اینک به ستون پنجم دشمن تبدیل شدند؛
ب) آن بخش از دانشگاهیانی که بخاطر شکست ها و عقده های شخصی و حزبی ، تولید ناامیدی و نفرت کرده و کسب و کار تخریب هویت ملی را در کلاس ها و در سطح جامعه پیش گرفتند ؛
جریان نخست مستقیما دست در دست دشمن گذاشته است اما جریان دوم با تولید ناامیدی در داخل اردوگاه انقلاب برای دشمن و ستون پنجم سرباز گیری می کند اما درود بر ایرانیان که بی توجه به آنها و با وجود برخی ضعف ها و کاستی ها برای فردایی بهتر و ایرانی قویتر در حالرکوشش و مجاهدت هستند
#دکتر_مجتبی_زارعی
♦️ بخشی از مهم ترین دستاوردهای #مبارزه_با_بسترهای_فساد در کشور در یک سال اخیر
🔺 • سامانه ملی درگاه مجوزها جهت حذف رانت ها و امضاهای طلایی برای دریافت مجوز
🔺• سامانه پايش وزارت صمت برای جلوگیری از گرانفروشی و رصد فروشگاه ها در کشور، اتصال بيش از ۱۱ هزار فروشگاه به اين سامانه تا کنون
🔺• ركورد كشف فرار مالياتي از زمان قاجار تا الان و افزايش ۵۰ درصدي مودیان مالیاتی جدید
🔺• حذف رانت ۱۱ هزار میلیارد تومانی با عرضه خودرو در بورس
🔺 • شفاف سازی صورتهای مالی بانکها و شرکتهای دولتی برای نخستین بار در کشور، بیش از ۶۰۰ شرکت
🔺 • انتشار لیست ابربدهکاران بانکی برای اولین بار در تاریخ
🔺 • بزرگترین تسویه بدهی تاریخ نظام بانکی توسط یکی از بزرگترین بدهکاران بانکی یعنی سازمان تامین اجتماعی :
💢 تسویه ۸۸ هزار میلیارد تومان بدهی، با دستور رئیسجمهور
🔺 • مبارزه با قاچاق معکوس و رانت بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی و صرفه جویی ۳ میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی با حذف ارز ترجیحی
🔺 • جلوگیری از هدر رفتن ۴٠ درصد یارانه آرد به ارزش سالانه معادل ۵٠ هزار میلیارد تومان با اصلاح نظام پرداخت یارانه آرد و نان
🔺 • اجرای طرح دارویار و جلوگیری از قاچاق معکوس، رانت و فساد دارو: در سال ۱۳۹۸ حدود ۵ هزار میلیارد تومان قاچاق معکوس دارو و علاوه بر ۸۰ میلیون جمعیت خودمان ۴۰۰ میلیون نفر جمعیت کشورهای همسایه نیز از ارز ترجیحی دارویی ما برخوردار بودند.
🔺 • آزادسازی ۹۰ درصد از سواحل در اختیار دستگاههای دولتی و حاکمیتی، پس از ۱۴ سال با ضرب الاجل ۲۰ روزه رئيس جمهور
🔺 • سامانه سوت زنی گزارش فساد و پاداش ۳ درصد از عواید حاصل از گزارش فساد تا سقف یک میلیارد تومان
🔺 • سامانه پایش وزارت صمت برای واحدهای تولیدی: تمام آمار مواد اولیه، هزینهها، فروش، قیمت، مصرف انرژی و تولیدات کارخانه ها و واحدهای تولیدی به طور برخط کنترل می شوند، اتصال بیش از ۲۰ هزار واحد تولیدی به سامانه
🔺 • رشد بیش از ۵۰۰ درصدی ارزش فروش کالاهای تملیکی، تعیین تکلیف خودروهای خارجی پس از ۵ سال در انبارهای اموال تملیکی به ارزش حدودا ۳ هزار میلیارد تومان، تعیین تکلیف برخی از کالاهای تملیکی پس از ۲۰ سال
🔺 • ایجاد سامانه های شفافیت:
🔹️سامانه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
🔹سامانه پایش وزارت صمت
🔹️سامانه کدال: شفاف سازی صورتهای مالی بانکها و شرکتهای دولتی
🔹سامانه هوشمند یارانه آرد و نان
🔹️سامانه مؤدیان مالیاتی و پایانه فروشگاهی
🔹سامانه نسخه الکترونیک
🔹️سامانه ملي دسترسي آزاد به اطلاعات
پایگاه اطلاعات کارکنان نظام اداری -پاکنا
🔹سامانه ثبت حقوق و مزایای کارکنان دستگاه های اجرایی کشور
و...
#خبر_خوب
#مبارزه_با_فساد
🇮🇷
📝 خطرناک تر از لایحه عفاف و حجاب!
🍃🌹🍃
🔻آنچه که از لایحه فشل و مضحک عفاف و حجاب - که از سوی قوه قضائیه و دولت به مجلس فرستاده شده و رسانه ها بخشی از آن را منتشر کرده اند - نگران کننده تر و خطرناک تر محسوب می شود این است که این لایحه نشان می دهد که خطر #عقب_نشینی از برخی اصول و مبانی، نفوذ پیداکردن گفتمان #التقاطی در امور قضایی و اجرایی کشور و تکیه بر #مشاوره های ویرانگر، در درون قوه قضائیه و دولت وجود دارد.
🔺لایحه عفاف و حجاب قطعاً به این شکل در مجلس رأی نخواهد آورد، اما مطمئن باشیم تفکری که جرأت کرده چنین لایحه آبرو بری را آن هم در وسط یک #جنگ فرهنگی تمام عیار و اوج #مطالبات جبهه انقلاب، به نام قوه قضائیه و دولت عرضه کند، در سایر عرصه ها نیز با رفتارهای منفعلانه، تفکرات گمراه و مشاوره های غلط خود، ضربه های مهلکی به جمهوری اسلامی و دستاوردهای آن خواهد زد.
💢جهان نوین از نگاه یک صهیونیست
🗣مردخای کیدار سرهنگ بازنشسته اطلاعات ارتش صهیونیستی گفت:
🔸دنیای امروز دو بلوک است. هر بلوک برنامه و اتحاد خاص خود را دارد. امروز هیچکس آمریکا را به حساب نمیآورد و بازیگران اصلی دیگری نیز وجود دارند.
🔹چینیها ایران را در روزهای تحریم نجات دادند. پروازهای بین کشورها حتی یک روز هم متوقف نشد، شما در این نوع ائتلاف در سطح اقتصادی و برنامهها علیه دنیای غرب به رهبری آمریکا شریک هستید و هر دو از این سود میبرید. جهان دیگر آمریکا را به حساب نمیآورد.
🔸قدرتنمایی حزبالله در پس زمینه غرور رژیم صهیونیستی پس از عملیات غزه صورت میگیرد. این نمایش قدرت علیه رژیم صهیونیستی و آمریکاییها است.
🗣کیدار در مورد بازگشت سوریه به جلسات اتحادیه عرب گفت:
🔹این بیان روشنی از تسلیم شدن جهان عرب در برابر قدرت ایران است. عربستان روابط خود را از سر گرفته و به سمت ایرانیها رفته است. امارات در حال سرد کردن روابط با ما هستند. خاورمیانه در واقع متوجه شده است که در پس زمینه اتفاقات داخلی و اصلاحات قانونی رژیم صهیونیستی کمی ضعیف شده است، کشورهای عربی فهمیدند که شاید بهتر باشد به کشورهایی مانند ایران، روسیه، چین و کره شمالی بپیوندند.
🔸آنها به نوعی گفتند که ما ائتلافی داریم که سر خود را در برابر ایالات متحده و غرب، کسانی که در پاسخ به روسها در اوکراین و علیه چینیها در تایوان و در نهایت تثبیت ایران به عنوان یک قدرت منطقهای است که رژیم صهیونیستی را تهدید میکند تزلزل داشتند، پایین نمیآورد.
💢اصلاحات با تشکیلات جدید آمد
🗣پیرموذن، عضو جبهه اصلاحات، در گفتوگو با فارس اسامی ۱۵ عضو حقیقی جبهه اصلاحات را که اخیرا انتخاب شدند به این شرح اعلام کرد:
🔸۱ـ بهزاد نبوی، ۲ـ فخرالسادات محتشمیپور، ۳ـ محسن امینزاده، ۴ـ محمدرضا جلاییپور، ۵ـ عماد بهاور، ۶ـ بدرالسادات مفیدی، ۷ـ سیدحسن رسولی، ۸ـ معروف صمدی، ۹ـ اسماعیل گرامیمقدم، ۱۰ـ فاطمه سعیدی، ۱۱ـ محسن هاشمی، ۱۲ـ غلامرضا ظریفیان، ۱۳ـ محمد مقدم، ۱۴ـ آذر منصوری و ۱۵ـ محسن آرمین.
🔹نبوی، هاشمی، آرمین و منصوری گزینههای ریاست این جبهه هستند.
🔸جبهه اصلاحات ایران از ماه پایانی سال ۱۳۹۹ و پیش از انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ با حضور ۳۱ حزب به صورت رسمی اعلام موجودیت کرد.
🔹اسفند پارسال بهزاد نبوی که در ۲ سال اول ریاست این جبهه را برعهده داشت، برای دومینبار استعفا کرد. حالا دو ماهی میشود که این جبهه بدون رئیس به کار خود ادامه میدهد.
💢سالانه ۸۰ میلیارد دلار یارانه سوخت در کشـور پرداخت میشود
🔸شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی:
ایران از نظر شدت مصرف انرژی در جهان شرایط مناسبی ندارد و این موضوع در کشور سه برابر میانگین جهانی است که در سوختهای فسیلی از جمله گاز و فرآوردههای نفتی این شدت بالاتر اسـت و سـالانه ۸۰ میلیارد دلار یارانـه سـوخت در کشـور پرداخـت میشود.
✅ دلایل ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر:
۱ . شرایط ایران برای صلح شناسایی و تنبیه متجاوز و پرداخت غرامت از سوی عراق بود، که نپذیرفتند.
۲ . مرزهای ایران تامین نداشت و نقاطی در شلمچه، طلائیه، فکه و قصر شیرین در اشغال عراق بود و نیز شهرهای سومار، نفت شهر و مهران در اشغال دشمن بود.
۳ . در حالی که نیروهای خودی، پیروزی های زیادی کسب می کردند، توقف جنگ و چانه زنی در پشت میز مذاکره، برای آزادی نقاط مرزی آزاد شده، صحیح نبود .
۴ . شهرهای آزاد شده همچون خرمشهر، به علت حضور دشمن در شلمچه، همچنان مورد تهدید بود .
۵ . توانایی کمی ارتش عراق ترمیم شده و با کمک های همه جانبه دولت های بزرگ افزایش هم یافته بود .
۶ . تنها چیزی که ارتش عراق از دست داده بود، روحیه بود که با توجه به روحیه فرماندهی آن (شخص صدام)، این مسئله نیز پس از مدتی قابل ترمیم بود .
۷ . در حالی که نیروهای جمهوری اسلامی در نوار پیروزی قرار داشتند، آتش بس و صلح ناپایدار در هنگام قدرت و دادن فرصت مجدد به عراق، زیان هایی به بار می آورد . اگر آن روز جنگ متوقف می شد و تجربه ای چون مذاکرات سوریه و اسرائیل، بر سر ارتفاعات جولان، فراروی ما قرار می گرفت و ما ناچار می شدیم بر سر سایر مناطق تحت اشغال، پشت میز مذاکره با عراق چانه زنی بی حاصل کنیم; امروز جامعه، مسئولان وقت را شماتت می کرد .
۸ . عراق در نظر داشت با برگزاری اجلاس سران جنبش غیر متعهد در بغداد و کسب ریاست دوره ای این جنبش، برای تحقق خواسته های نامشروع خود، به ایران فشار آورد; ولی ایران با حمله به داخل خاک عراق در عملیات رمضان، این امتیاز مهم و حیاتی را از عراق گرفت .
۹ . امکان پدافند با توقف روی خط مرزی وجود نداشت; زیرا در اغلب نقاط مرزی هیچ گونه مانع طبیعی وجود نداشت و ایجاد استحکامات جدید نیز یک سال به طول می انجامید و طی این مدت احتمال حمله مجدد عراق جدی بود . مهم تر این که با تکیه بر اصل متعارف نظامی «تعقیب دشمن » هرگونه توقف پس از فتح خرمشهر یک حرکت غیراصولی بود "