7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 پشت پرده شایعه ترور مولوی عبدالحمید چیست؟
🔹 در این ویدیو کوتاه شما با علت ساخته شدن شایعه ترور مولوی عبدالحمید آشنا می شوید.
🔰شفافیت و رقابت در بورس
✍علی محمدی
✴️دولت در بودجه سال جاری نرخ خوراک پتروشیمی ها را ۷۰۰۰تومان در نظر گرفته بود اما کمیسیون تلفیق در بررسی بودجه، به دلایل فنی، موضوع افزایش نرخ خوراک پتروشیمی را حذف و تعیین نرخ خوراک پتروشیمیها را به دولت واگذار کرد. در ابتدای سال نرخ خوراک پتروشیمی ها با نرخ سال قبل یعنی ۵ هزار تومان محاسبه می شد اما بنا به اخبار منتشر شده، معاون اول دولت در نامه ای، مصوبه هیئت وزیران مبنی بر تعیین نرخ ۷۰۰۰تومان برای خوراک پتروشیمی را ابلاغ کرده است. در اینکه ریزش بورس در اواسط اردیبهشت ماه صرفا به دلیل افشای چنین اطلاعات مهمی در بین عده ی خاصی بوده، اندکی جای تردید دارد و به احتمال بیشتر باید مباحث تکنیکالی شاخص کل را عامل مهمتر در نزول بازار سرمایه بدانیم. هر چند افشای چنین اطلاعات مهمی بی تاثیر در ریزش بورس نبوده است. اما در هر صورت توجه به چند نکته حائز اهمیت می باشد؛
1⃣ انتشار چنین نامه مهمی در باب نرخ خوراک پتروشیمی ها، آن هم بعد از چند هفته، نشان از فقدان شفافیت در بورس تهران دارد. در واقع عدم شفافیت و رانت اطلاعاتی در سایه عدم نظارت نهاد ناظر بر بازار و چند صدایی در حکمرانی اقتصادی، بلای جان بازار سرمایه و بالاخص سهامداران خرد است. مرداد سال ۱۳۹۹ بود که اختلاف بین دو نهاد سیاست گذار اقتصادی یعنی وزارت نفت و اقتصاد بر سر عرصه صندوق های ETF، شوک بزرگی را بر بازار سرمایه تحمیل کرد و آن را وارد یک روند نزولی می نماید تا بزرگترین ریزش تاریخ خود را رقم بزند. موضع گیری های متناقض همچون اختلاف دولت و مجلس فعلی بر سر تعیین نرخ ارز پایه نیز، یکی دیگر از این موارد است که بر بازار سرمایه اثر منفی گذاشت و از این نمونه ها، مصداق های زیادی وجود دارد.
2⃣سوال اساسی اینکه اگر مکانیزم و سازوکار گزارش گیری و شفافیت اعمالی توسط نهاد ناظر بر شرکتها درست به سهامداران علامت می دهد، پس چگونه تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه به وقوع پیوسته و شناسایی نشده است؟ اگر قرار باشد این مکانیزم به درستی عمل نکند در این صورت سازوکار سازمان بورس برای حمایت از سهامداران خرد چیست؟ چرا در حمایت از بازار و سهام داران این سازوکارها اصلاح نمی شود و صرفا به بهانه حمایت از آنها در زمان ریزش بورس به صندوق های حامی بازار، نقدینگی تزریق می گردد؟ سیاستی که تاکنون چندان موثر نبوده است..
3⃣ناهماهنگی میان مسئولین باعث می شود تا سایه سنگین بیاعتمادی دوباره بر بورس تهران سایه افکند. در این بین مسئولیت از بین رفتن سرمایه مردم و سلب اعتماد از بازار سرمایه در بورس که متاثر از اشتباهات مکرر است، متوجه چه افرادی می باشد؟ به نظر می رسد فقدان شفافیت در بورس و ضعف در عملکرد مسئولین سازمان بورس و حقوقی ها، راه را برای انحراف بورس از کارکرد اصلی خود فراهم کرده است. از این منظر اصلاح قوانین و نهادهای ناظر بر سازمان بورس موضوعی ضروری است.
🔚نکته راهبردی:
دولت سیزدهم با در نظر گرفتن واقعیت های فوق و تجربه گذشته باید اولین کارویژه خود را در زمینه بازار سرمایه، بازگشت اعتماد مردم نسبت به بورس و ارتقای جایگاه آن در اقتصاد قرار دهد که این امر از طریق هماهنگی در موضع گیری ها، توسعه شفافیت و نظارت بر سازمان بورس و عملکرد حقوقی ها مقدور است.
16.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگفتههایی از زبان مردی که ساواک را هم سرکار میگذاشت!
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اساتید دانشکده های نظامی آمریکا:
اگر پادشاه بودم کاری میکردم که ایران با دشمنانمان متحد نشود!/نیروی نظامی ایران بهترین نمونه چیزی است که به آن جنگ ترکیبی میگوییم!/ایران راه هایی یافته تا دشمنان شدیدا مجهزتر خود را شکست دهد...
پدر شارمین میمندی نژاد عامل #ساواک بود و چون #بهایی بود مردم مجلشو نمیخریدند ! و از شدت توهین هایی که به مقدسات داشته حتی تو حکومت پهلوی مجلشو توقیف میکنن ! بعد پسرش [ شارمین ] که سال ۵۷ با خودش از ایران فرار کرده بوده دهه هفتاد برمیگرده NGO میزنه به نام #جمعیت_امام_علی !
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴گزارش رسانه صهیونیستی #آلما از پایگاه موشکی سپاه پاسداران در نزدیکی کرمانشاه و حضور موشک قیام در این پایگاه
🔸 هروقت آنچه مانع رسیدن تو به امامت شده است را قربانی کنی، آنروز برایت عید قربان است.
🌷#عید_قربان مبارک باد.
🖋تصويري کمتر دیده شده از آخرين نامه #شهیدمحسن_حججی در روز #عرفه ...
"خدایا معرفتم ده تا حسینی شوم و حسینی قربانی ات...❤️"
꧁꧂🌻꧁꧂🌻꧁꧂
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزئیاتی از پیچیدهترین عملیات شناور اوشنیک
محسن خجستهمهر مدیرعامل شرکت نفت گفت:
🔹ساخت یک سکو برای فاز ۱۱ حدود ۳ سال زمان میبرد اما در ابتکاری جدید ما از ظرفیت سکوی سوم فاز ۱۲ که جزو بزرگترین سکوهای پارس جنوبی است برای نصب و تولید از فاز ۱۱ استفاده کردیم.
🔹برداشت سکو از فاز ۱۲، اولین تجربه این حوزه بود که به دلیل تحریم امکان استفاده از مشاوران خارجی در این عملیات مهندسی پیچیده وجود نداشت، اما این کار با اتکا به توان داخلی به صورت موفقآمیز انجام شد.
🔹ارزش کل این پروژه ۴.۸ میلیارد دلار و تولید گاز در آن ۵۶ میلیون متر مکعب است و همچنین سالانه ۵ میلیارد دلار برای کشور درآمدزایی دارد.