🚩جان کری: ترامپ نگرانیهای رهبر ایران را تایید کرد/ آمریکا به دنبال براندازی است
وزیر خارجه پیشین آمریکا:
🔹️خروج ترامپ از توافق هستهای مطمئنا بزرگترین خطای استراتژیک از زمان جنگ عراق و یکی از مهم ترین اشتباهات در تمام تاریخچه آمریکا است
🔹️ما با این اقدام، آمریکا را منزوی می کنیم. البته همچنین آن هایی که در ایران حامی این توافق بودند و برای آن کار کردند هم منزوی شده اند.
🔹️این مسئله بر سیاست داخلی ایران تاثیرات منفی گذاشته و افراط گرایان در این کشور را هم تقویت می کند.
🔹️ایالات متحده آمریکا در قبال ایران استراتژی را انتخاب کرده است که زمانی رئیس جمهور بوش آن را در قبال عراق دنبال می کرد و آن استراتژی تغییر رژیم است
🔹️ترامپ می خواهد فشار قدرتمندانهای بر ایران وارد کند تا نظام را ساقط کند
🔹️من کاملا صریح و بی پرده می گویم که ایرانی ها به این توافق پایبند بودند اما ما نه. با خروج ترامپ از این توافق ما آن را نقض کردیم.
🔹️ ایران به سادگی نمی تواند بنشیند و ببیند که چگونه توسط طرف های دیگر این توافق مورد حمله قرار می گیرد. دولت این وضعیت را از دلایل سیاست داخلی نمی تواند تحمل کند.
🔹️مقصر این اوضاع رئیس جمهور آمریکا است که همه این آتش ها را به پا کرده است. وی همه نوع امکان و فرصت برای شروع مذاکرات با ایران را داشته است.
🔹️حالا دیگر ایرانی ها این کار را انجام نمی دهند، از نظر آن ها ترامپ نشان داد که نمی توان با آمریکا معامله کرد.
🔹️همه آنچه که رهبر انقلاب اسلامی درباره آمریکا از آن ابراز نگرانی می کرد ترامپ با رفتارهایش تایید کرد
دست برتر دشمن در جنگ روانی
آمریکا و متحدان منطقه ای او در نبرد با جبهه مقاومت و ایران در میدان های کارزار نظامی و سیاسی شکست خورده اند، این را واقعیات صحنه در انتخابات لبنان و عراق، تحولات میدانی در سوریه و یمن و پیگری خط انتقام در غزه مقابل اسراییل، به خوبی نشان می دهد. اما دشمن در عرصه جنگ روانی دست برتر را دارد. او علاوه بر امپراطوری رسانه ای خود، در جهان اسلام شبکه های العربیه و الجزیره را دارد که به دلارهای نفتی متکی هستند و در داخل هم برخی افراد قلم دار و سخن دان که با مواجب یا بدون آن، پیاده کننده تاکتیک های عملیات روانی او هستند.
در این باب چند نکته گفتنی وجود دارد:
۱- هدف نهایی دشمن بازگشت به دوران سلطه بر ایران و منطقه است، اما روشهای خود را در قالب زرورق های فریبنده دنبال می کند، لذا باید هدف های او را برای افکار عمومی تبیین نمود.
۲- آمریکا در پی انباشته سازی نارضایتی های مختلف در جامعه و تزریق مداوم اعتراضات در کشور است، قطعا بخشی از معترضین اقشار مختلف، مطالبات به حقی دارند که باید مسولان را وادار به پاسخگویی به موقع نمود، اما همزمان باید مراقب موج سواری عوامل دشمن در پشت این اعتراضات بود.
۳- دستگاه های تبلیغی و رسانه های دولتی توان و هنر مقابله با جنگ روانی دشمن را ندارند و از آنجا که فرماندهی واحدی هم ندارند، بعضا گل به خودی می زنند، در اینجا راهبرد آتش به اختیار در حوزه رسانه با رویکرد « هر فرد یک رسانه» می تواند خلا موجود را در تبیین اهداف دشمن و عناصرداخلی آن در جنگ روانی علیه ملت ایران، پر نماید.
۴- طرح هایی همچون نهضت روشنگری در پایگاه های بسیج در گذشته بعضا با اتهام مصرف انتخاباتی مواجه می شد، اکنون فارغ از این بحث ها باید معادلات دشمن را در جنگ روانی به هم ریخت که لازمه آن فراگیری نهضت روشنگری در بین آحاد مردم است و این امر مهم فقط از « بسیج» بر می آید.
قاسم حبیب زاده
#تحلیل_سیاسی_زمانه
🔴 فریب ِ تقابل با حاکمیت ، تعامل با مردم
🔸نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و #شمر_زمان در یک پیام ویدئویی اعلام کرد که اسرائیل یک وب سایت فارسی زبان ایجاد کرده که مختص پروژه های مربوط به مدیریت منابع آب و دیگر مسائل هم چون آبیاری است تا ایرانیان بتوانند از آن برای غلبه بر بحران کنونی آب در این کشور بهره ببرند.
نخست وزیر #کودک_کش، در ادامه ادعا می کند که میلیون ها #کودک_ایرانی از سوء مدیریت و بی کفایتی رنج می برند. او این اقدام را ابتکار عمل #بشردوستانه اسرائیل به حفظ جان ایرانی ها می داند.
📚 در این باره چند نکته حائز توجه است :
🔻۱. این ادعای مضحک در حالی توسط یک جانی بالفطره طرح می شود که تاکنون در به شهادت رساندن هزاران کودک و نوجوان و شهروند فسطینی، لبنانی و سوری نقش مستقیم و غیرمستقیم داشته است.
🔻۲. اما چرائی ارائه این طرح را باید در نکات زیر جستجو کرد :
💠 الف. قطعا این طرح با هدف تاثیرگذاری بر #ادراک_عمومی و با شیوه ای جدید است. این طرح در قالب گزاره :《 تقابل با حاکمیت ؛ تعامل با مردم 》قابل بیان است.
💠 ب. شگرد جدید با تغییر زبان و لهجه صحبت با ایرانی ها و با عبور از حاکمیت و دولت ایران و مخاطب قرار دادن #مردم صورت می گیرد. جدا کردن حاکمیت از مردم ، نقطه مرکزی این طرح و طرح های مشابه آتی است.
💠 ج. این پیشنهاد اسرائیل را باید بخشی از کلان راهبرد آمریکایی _ اسرائیلی _ سعودی دانست که در تلاشند تا با افزایش گسترده تحریم ها و فشار روزافزون آن بر مردم و تبدیل آن به اعتراضات اجتماعی، عملا ملت را در مقابل حاکمیت قرار دهند و (به زعم خود) طرح فروپاشی از درون را عملیاتی سازند. رژیم صهیونیستی نیز با این طرح تلاش می کند تا با ناتوان نشان دادن حاکمیت و #دلسوزی_فریبکارانه، در قالبی دیگر بر روی خط تحریک افکار عمومی موج سواری کند.
💠 د. از این پس بیش از گذشته شاهد ارائه چنین طرح هایی از سوی جبهه متحد آمریکایی _ عبری _ عربی خواهیم بود.
#تبیین
________________________
🔴 از تویوپت تا لکسوس....‼️
🔻سال ۱۹۳۹ میلادی، ژاپن دو شرکت خودروساز آمریکایی جنرال موتورز و فورد را از خاک خود بیرون کرد تا صنعت خودروی ملی ایجاد کند.
ژاپنیها می دانستند که هیچ کشوری از نظر صنعتی به هیچ جایی نمیرسد مگر اینکه یک صنعت خودروی پیشرفته داشته باشد. و میدانستند که تا خودروساز خارجی در کشورشان حضور دارد، خبری از صنعت خودروی ملی نخواهد بود.
پس از شانزده سال حمایت تمام قد دولتی و صرف هزینههای سنگین، شرکت تویودا (تویوتای فعلی) سال هزار و نهصد و پنجاه و پنج خودروی تویوپت را تولید کرد. این خودرو اما تبدیل به نماد سرخوردگی صنعتی مردم ژاپن شد. به آمریکا صادر شد اما آمریکایی ها آن را عودت دادند.
بیست پنج سال گذشت و صنعت خودروی ژاپن به جایی نرسید. کار به جایی رسید که منتقدان صنعت خودروی ملی، خواهان بازگشت خودروسازان خارجی شدند. اما این گفتمان نتوانست غالب شود و گفتمان تولید ملی همچنان به مسیر طاقت فرسای خود ادامه داد.
اگر امروز می بینیم که شرکت تویوتا برند نخست خودروسازی جهان است، باید بدانیم این موفقیت نه از طریق مشارکت با فورد و جنرال موتورز به دست آمده و نه یک شبه حاصل شده است. تویوتا مسیری طولانی برای رسیدن به این نقطه پیموده است.
خودروسازی در کشور ما به همان مرضی دچار است که زمانی خودروسازی ژاپن گرفتار بود. آنها فورد زده بودند، ما پژو زدهایم! آنها از شر بیگانه خلاص شدند و ۶۰ سال بعد لکسوس را تاسیس کردند. ما اگر شر بیگانگان را کم کنیم، یقین بدانیم در مدتی بسیار کوتاهتر این مسیر را خواهیم پیمود. جایی که ما امروز قرار داریم، به قله بسیار نزدیک تر از جایی است که ژاپن در آن روزها قرار داشت.
پیشرفت، صبر و تلاش و هزینه و مجاهدت میخواهد. با مصرف کردن خودروی خارجی از محل صادرات نفت یا با مونتاژ پژو و رنو ما هرگز طعم شیرین پیشرفت در صنعت خودرو را نخواهیم چشید. لیبرالهای ایرانی که مخالف تولید داخلیاند، از پیشرفت فقط خوشگذرانی با پول نفت و تولید بیگانه را میفهمند.
الحمدلله که پژو از ایران میرود. اما کاش صبر و ارادهای که در مسئولان و مردم ژاپن بود، برای پیمودن مسیر پیشرفت در مردم و مسئولان ما هم به وجود بیاید. آیا روزی میرسد که امثال مهندس آرین به مدیریت یکی از خودروسازی ها منصوب شوند و ظرفیتهای مالی، دانش بنیان و دانشگاهی کشور موظف شوند در خدمت این صنعت راهبردی قرار گیرند تا خودروی پیشرفته ایرانی تولید شود؟
#سید_یاسر_جبرائیلی
______________________
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاریخ_بدانیم
زمان شاه، پول ما خرج عربها نمیشد!!!؟؟
از زبان دکتر عباس میلانی، مدیر برنامه مطالعات ایرانی در دانشگاه استنفورد آمریکا بشنوید.
🆘 @Roshangari_ir
🔴فرآیند تحمیل fatf به ایران🔴
🔷اجرای fatf یکی از پیش شرطهای مهم آمریکا و اروپا برای توافق با ایران است. این معاهده چگونه و با چه فرآیندی باید به ایران تحمیل شود؟
♦️فرآیند تحمیل fatf و برجام معیوب
1⃣اجرای پنهانی بخشهایی از fatf
2⃣تصویب کنواسیونهای مرتبط با fatf
3⃣گره زدن مشکلات کشور به اجرای fatf
4⃣منوط نمودن همکاری اروپا به اجرای fatf
5⃣دوقطبیسازی جامعه و انزوای مخالفین fatf
6⃣تحریک اجتماعی و فشار عملی برای اجرای fatf
🔷آمریکا برای وادار نمودن ایران به پذیرش fatf و قبول برجام معیوب، از سهگانهی فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی استفاده خواهد کرد. در این ارتباط آمریکا از طریق تحریمها، «فشار اقتصادی» را اعمال خواهد کرد و فشار روانی و فشار عملی را نیز با تقسیم نقش بین جریان ضد انقلاب، شبکه همکار داخلی غرب در ایران و قدرت طلبان اعمال خواهد کرد. به نظر میرسد نقش شبکه همکار داخلی غرب و قدرت طلبان، اعمال «فشار روانی» و شرطی سازی مجدد جامعه خواهد بود و نقش ضدانقلاب نیز ماشین اعمال «فشار عملی» است. با این شرایط شاید بروز آشوب جهت اعمال فشار عملی در دو ماه منتهی به رایگیری برای fatf و یا عدم تصویب آن در مجلس، محتمل و قابل تصور باشد.
« دکتر رضا سراج »
🔴 سراب سیراب نمیکند...‼️
1⃣ اردوگاه دروغ پس از آشکار شدن خسارتهای اعتماد یکطرفه به غرب، به هر دستاویزی چنگ میاندازد تا واقعیت ملموس در زندگی مردم را پنهان سازد. عکس مذاکرات گروه هفت را که سران 6 کشور روبه روی ترامپ ایستادهاند، بزرگنمایی میکنند و میگویند «دیدید! بین آمریکا و اروپا شکاف افتاد؛ این هم عایدی برجام»! و توضیح نمیدهند که مگر آنها قبل از برجام اختلاف نداشتهاند یا اختلاف و دعوای آنها بر سر برجام است؟ اختلاف سیاسی و تجاری دیرپای آنها چه دخلی به ایران دارد؟ یعنی با این شکاف، تحریمها لغو میشود؟ شرکتهای اروپایی برمی گردند؟ یا لااقل، قطعنامهای علیه آمریکا به شورای امنیت میبرند؟!
2⃣ همینها، با برجسته کردن مذاکرات کره شمالی و آمریکا که نتایج عملی و سرانجام آن در هالهای از ابهام است، میکوشند به منطق مرده اعتماد به آمریکا تنفس مصنوعی بدهند. کره شمالی و آمریکا تا به حال چند بار توافق کرده و هر بار زیرش زدهاند. اما غربگرایان باید پاسخ دهند آیا ادعای آمریکا درباره دادن تضمین امنیتی به کره، مفیدتر از «معاهده نظامی» است که تونی بلر نخستوزیر انگلیس با قذافی امضا کرد تا در صورت وقوع هر نوع حملهای از لیبی دفاع کند اما انگلیس، پیشگام حمله به لیبی بود؟!
البته سخنگوی دولت به درستی گفت «کره شمالی با چه کسی میخواهد مذاکره کند؟ آیا این فردی که در هواپیما با یک توییت، نشست سران گروه هفت را دچار اخلال میکند، قابل اعتماد است؟ ارزش وقت بیشتر از صحبت کردن با شخصی مانند ترامپ است».
3⃣ استخوان گیر کرده در گلوی آمریکا، ایران است نه کره شمالی. طبق گزارشهای متعدد محافل غربی، ایران هجدهمین قدرت اقتصادی، هشتمین قدرت نظامی، سیزدهمین قدرت سیاسی دنیا و سرجمع، قدرتی است که توانسته ترمز آمریکا و اعوانش را در عراق و سوریه و لبنان و یمن بکشد و حتی روسیه منفعل در چند سال قبل را در سوریه پای کار آورد.
نشریه آمریکن اینترست یک سال قبل از قول استراتژیستها نوشت «ایران در سال 2017 در کنار آمریکا، چین، ژاپن، روسیه ، آلمان و هند، هفتمین قدرت بزرگ دنیاست». طی دهه اخیر، بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول، اقتصاد ایران را هفدهمین یا هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا ارزیابی کردهاند. همچنین در نظرسنجی از 21 هزار نفر از سیاستمداران، مدیران و نخبگان آمریکایی که هرسال توسط US News انجام میشود، جمهوری اسلامی ایران در رتبه 13 قدرتمندترین کشورها قرار گرفت. مراکز معتبر بینالمللی، سرعت رشد علمی ایران را 13 برابر متوسط جهانی اعلام کردهاند و مقامات رژیم صهیونیستی میگویند ایران پس از انقلاب 1979، بیست برابر سرعت اسرائیل، رشد فنی و علمی داشته است.
4⃣ چالش و مشکل واقعی از آنجا آغاز شد که طیفهایی در اثر وسوسه و تهدید دشمن و برخی ریزشهای روحی و اعتقادی، دشمن را قویتر از آنچه هست دیدند و توانمندیهای جبهه خودی را یا ندیدند و یا به خاطر عملیات روانی دشمن، تهدید و زحمت و دردسر پنداشتند. در این فرآیند، دولت با عدم اعتماد به نفس لازم و منفصل فکری از اقتدار جمهوری اسلامی پای مذاکره رفت. وسوسه خناسان هم -مبنی بر وقوع معجزه در صورت بستن با غرب- در این روند معیوب موثر بود.
اکنون بعد از 5 سال فرصتسوزی و آرزو اندیشی، نسبت آرزو با واقعیت، همان مثال آیه 39 سوره نور است. «كَسَرَابٍ بِقِيعَهًْ يَحْسَبُهُ الظَّمْآنُ مَاءً حَتَّى إِذَا جَاءَهُ لَمْ يَجِدْهُ شَيْئًا... مانند سرابی در بیابان بیآب که شخص تشنه، آن را آب پندارد؛ تا زمانی که به آن رسید، هیچ نیابد».
✍ #ایمانی
__________________
🔴ترامپ امروز خبر شروع جنگ تجاری با چین را اعلام میکند
🔻نشریه آمریکایی بلومبرگ به نقل از منابع خود در کاخ سفید، از عزم رئیسجمهور آمریکا برای اعمال تعرفه بر کالاهای وارداتی چینی که ارزشی معادل ۵۰ میلیارد دارند، خبر داد.
🔹آنطور که در این گزارش آمده، انتظار میرود که خبر اعمال این تعرفهها امروز جمعه اعلام شود و پس از آن، بر ۱۳۰۰ قلم کالای تکنولوژیک چینی، در گمرکات آمریکا، تعرفه بالاتری اعمال میشود.
🔹ظاهراً استدلال اعلامی کاخ سفید برای اعمال این تعرفههای اضافی، حفظ مالکیت معنوی کالاهای آمریکایی و جلوگیری از سرقت آن توسط کپیکارهای چینی خواهد بود.
__________________
🇮
🔴 جایزه وطنفروشی....‼️
دویچه وله آلمان به صادق زیباکلام جایزه دفاع از آزادی بیان داد. زیباکلام نیز این جایزه را به امیرانتظام (جاسوس مرتبط با لانه جاسوسی آمریکا) هدیه کرد.
زیباکلام که برای دریافت این جایزه به آلمان رفته بود، ضمن سخنانی، جمهوری اسلامی ایران را متهم به نقض حقوق بهائیان، سنیها، دراویش، مسیحیان، اعضای عرفان حلقه و فعالان محیطزیست کرد!!
_____________________
🔴 تحلیل آخرین وضعیت ائتلاف ها در عراق
🔸رویداد ائتلاف میان فتح (هادی العامری – ائتلاف دوم پیروز) و سائرون (مقتدی صدر- ائتلاف اول پیروز) موضوع حائز توجهی است که به نکاتی اشاره می شود:
🔻۱. شاید با اختلافات موجود میان #العامری و #صدر، به خصوص، مشکلات میان خزعلی و صدر کسی گمان نمی کرد که این دو در نهایت مسیر ائتلاف و توافق را طی کنند به ویژه آنکه پرونده مذاکرات تشکیل ائتلاف بزرگ تر در سایه آتش سوزی انبارهای کمیساریای انتخابات و تصویب بازشماری دستی آرا، به نوعی دچار کندی شده بود. اما ائتلاف پنج روز قبل سائرون، حکمت و الوطنیه و همچنین ائتلاف دیشب نشان داد که به رغم پرونده ناتمام آرای انتخاباتی، رهبران سیاسی به دنبال تمام کردن کار هستند.
🔻۲. ائتلاف چهارگانه فوق _ اگر علاوی را هم قطعی بدانیم _ اکنون ۱۴۱ کرسی در اختیار دارد و تنها به ۲۴ کرسی دیگر برای تشکیل فراکسیون بزرگ تر نیاز دارد تا نخست وزیری را از آن خود کند. موضوعی که نیل به آن کار سختی را نمی طلبد و چه بسا کردها و برخی احزاب سنی به آن بپیوندند.
🔻۳. فتح یک ائتلاف نزدیک به ایران است و عصائب اهل حق که تا این لحظه واکنش مخالفت آمیزی با اعلامیه توافق #فتح با #صدر نداشته اند در حقیقت نزدیک ترین جریان سیاسی و نظامی به ایران در عراق هستند. بنابراین می توان گفت که نزدیکی فتح و از جمله عصائب به صدر با خواسته ایران به وقوع پیوسته است.
🔻۴. محتمل ترین موضوع درباره چرایی توجه ایران به نزدیک کردن فتح با ائتلاف سه گانه (صدر، حکیم، علاوی) نیز دربرگرفتن و کنترل جریان صدر و شخص رهبر آن است. تردیدی نیست که اگر ائتلاف بزرگ تر توسط جریان رقیب ائتلاف سه گانه تشکیل می شد، باید شاهد یک جبهه بندی دوگانه شیعی - شیعی در عراق می بودیم و ائتلاف سه گانه به جریان سیاسی مخالف ایران (یا غیر نزدیک) و در صف رقیبان منطقه ای و بین المللی تهران تبدیل می شد. این موضوع هم به ضرر تهران و هم به ضرر عراق و جبهه سیاسی شیعیان تلقی می شود.
🔻۵. محقق شدن نزدیکی اغلب جریان های شیعی به یکدیگر و بودن صدر در این ائتلاف، خیال ایران را تا حدود زیادی آسوده می کند. به خصوص آن که اگر گزینه/گزینه های نخست وزیری به طور کامل توسط طرف های داخلی این ائتلاف مورد انتخاب و توافق قرار بگیرد.
🔻۶. بعید نیست مسأله بازشماری آرا و پرونده انتخابات، در پایان راه، مغلوب توافقات اخیر شود به خصوص آنکه اگر این توافقات، کشور را از مسیر تنش های سیاسی خطرناک و جدی احتمالی دور کند و اکثریت احزاب قدرتمند را از نتیجه راضی نگه دارد.
#تبیین
________________
🔴 #دوباره_آدرس_غلط
🔻رئیس جمهور در جمع اصحاب رسانه:
🔹یکی از امضاء کنندگان از توافق برجام خارج شده، اما خوشحالیم که نظام جمهوری اسلامی به گونهای رفتار کرده که امروز همه کشورها بجز چند کشور که تعدادشان از انگشتان دست هم کمتر است، آمریکا را محکوم کرده و ایران را مورد تجلیل خود قرار میدهند و این در ۴۰ سال گذشته بیسابقه است.
☘ #پینوشت:
🔹 رهبرانقلاب(۳خرداد۹۷):
دلخوش کردن به مسائلي نظير بيآبرو شدن آمريکا و يا بروز اختلاف ظاهري ميان آمريکا و اروپا در ماجراي اخير، نافي استفاده از تجربيات هستند؛ اينها واقعيات است اما، مگر ما براي اين چيزها مذاکره کرديم که حالا به آنها دلخوش کنيم؟ هدف از مذاکرات هستهاي برداشته شدن تحريمها بود که بسياري از آنها برداشته نشد!
________________________
🔴 تحلیل دیدار ترامپ و رهبر کره شمالی...
🔸ديدار تاريخی رهبران #آمریکا و #كره_شمالی در سنگاپور نشان از اولويت و اهميت حل مسئله كره شمالی برای دولت جديد آمريكا دارد. در این زمینه به نکاتی اشاره می شود:
🔻۱. ترامپ قصد دارد به شيوه خود مساله را پيش برده و از این جهت مذاكرات و نتيجه آن برای وی و دولتش حيثيتی است.
🔻۲. با لحاظ #سناريوهای پيش روی آمريكا، ترامپ چارهای جز مذاكره با كره شمالی ندارد، بدیلهای موجود هرکدام مشكلات جدی داشته و نه تداوم وضع موجود و نه توسل به جنگ، نمیتواند منافع اين كشور را تأمین نمايد لذا ترامپ تلاش نمود با ايجاد تنش و بحران، در نهایت مساله را به سمت حل تنش هدايت نمايد.
🔻۳. مهمترین هدف ترامپ از مذاكره با كره شمالی، خلع سلاح كامل اين كشور عنوان شده است. موضع اعلامی آمريكا خلع سلاح كامل، برگشتناپذیر و قابل راستی آزمایی در بازه مشخص و كوتاه است. آمريكا خواهان اعلام همه برنامه اتمی كره شمالی و قرار گرفتن اين برنامه تحت نظارت بینالمللی است و احتمالاً تلاش میکند اين توافق را به همه برنامه نظامی كره شمالی تسری دهد. نكته مهم آن است كه تعريف مشخصی از خلع سلاح وجود ندارد.
🔻۴. كره شمالی مخالف خلع سلاح يكجانبه بوده و معتقد است اقدامات بايد گام به گام و هم زمان توسط طرفين صورت پذيرد. کره معتقد است در اين فرايند و به شكل هم زمان بايد تحریمهای آمريكا متوقف شود. همچنين دامنه خلع سلاح بايد شامل حضور نيروهای نظامی آمريكا در منطقه و به طور خاص كره جنوبی نيز گردد.
🔻۵. چین بر خلع سلاح شبه جزیره كره، راه حل غير نظامی موضوع و عدم تغییر رژيم كره تأکید میکند. هدف اين كشور وجود #بحران_مدیریتشده در شبه جزیره كره است. عدم مديريت بحران میتواند باعث تقويت حضور نظامی آمريكا و استقرار سامانههای پيشرفته و هستهای شدن ژاپن و كره جنوبی شود. چين مجبور به مدارا با دو بازيگر غیرقابل پیش بینی یعنی ترامپ و كيم جونگ اون است. هدف نهايی چين حفظ دولت كره و مهار واشنگتن است.
🔻۶. #روسيه، چين و حتی كره جنوبی نيز معتقد به گام به گام بودن انجام تعهدات هستند.
🔻۷. خلع سلاح كامل كره شمالی نيازمند يك دهه زمان است امری كه طبعاً مرحلهای شدن انجام تعهدات را سبب شده و در اين بازه زمانی هر اتفاقی ممكن است رخ داده و طرفين دچار تغيير موضع گردند.
🔻۸. در مجموع پيچيدگي مساله كره شمالی، یک جانبه گرایی مطلق ترامپ، نگرانی متحدان آمريكا از سیاستهای اين كشور، مواضع متعارض و محتاطانه چين، نقش روسيه بهعنوان يكی از همسايگان كره شمالی باعث شده حل مساله در #میان_مدت با ابهام و ترديد جدی مواجه باشد و علی رغم اعلام برخی پیشرفتهای مقطعی در شرايط كنونی چشمانداز نهايی با ابهامات گسترده مواجه باشد.
#تبیین
_________________________
◾در محاصره حباب ها!
عزتالله ضرغامی نوشت:
🔸وضع اقتصادی مردم خوب نیست، قیمتها در مدت کوتاهی رشد سریع پیدا کرده و افسارگسیخته بالا میروند. ارز و سکه و خودرو و مسکن در رأس آنهاست و الهام بخش گرانی در قیمت سایر کالاها و خدمات عمومی و اساسی.
🔸دولتمردان میگویند، حباب است، غیرطبیعی است و به مسائل روانی برمیگردد، ولی به نظر میآید که این کافی نیست. مردم به طور جدی نگران شدهاند. حبابها محاصرهمان کردهاند.
🔸در این مواقع ناکارآمدی دستگاههای نظارتی به ویژه در برخورد با احتکار و افزایش غیرقانونی قیمتها هم بیشتر نمایان میشود.
شاید برخی مخالفان دولت از این وضع خوشحال باشند ولی صحبت از این حرفها گذشته است. بخش عظیمی از جامعه در دخل و خرج خود ماندهاند.
🔸حبابها عرصه را بر مردم تنگ کردهاند. آنان انتظار یک تحول امیدآفرین را میکشند. به اعتقاد من این تحول از مسیر یک فرآیند وحدتآفرین و همکاری جمعی بر اساس مصالح ملی حاصل میشود. فرصتهای زیادی پیش روی کشور است. آنها را با هیزم تفرقه و درگیریهای بیحاصل نسوزانیم.
🔰ملت ما بیدار و آماده است و خسته نیست
کسانی که تبلیغ میکنند ملت خسته است، خودشان خستهاند
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در خطبههای نماز عید فطر:
🔹️خدای متعال ماه رمضان را میدان مسابقهی بین مؤمنین قرار داده است که بهوسیلهی اطاعت خداوند به رضای الهی نزدیک بشوند. هر سال در این مسابقه بحمدالله ملت ما امتیازات بیشتری به دست میآورند.
🔹️وقتی مقایسه میکنیم هر سال را با سالهای قبل از آن، پیشرفت در معنویت و در کارهای نیک و اعمال مقرب انسان به خدای متعال را در میان مردم بیشتر میبینیم. بنده امسال تحقیق کردم، کسب اطلاع کردم، مجالس دعا و مناجات و توسل و موعظه از همهی سالها گرمتر و گیراتر و پرجمعیتتر بوده است؛ این همان میدان مسابقه است.
🔹️در مساجد افطاری دادن به مردم، سنتی که چند سال است بحمدالله در بین مردم معمول شده است؛ در مساجد، در خیابانها، در کوچهها، در مسیرها فرش میاندازند و افطاری ساده میدهند یا بستههای افطاری را بین مردم تقسیم میکنند... این پیشرفت در این مسابقه است و آنگاه راهپیمایی روز قدس که حقیقتاً پدیدهی منحصربهفردی است در جمهوری اسلامی و امسال از هر سال برجستهتر بود. در آفتاب داغ و هوای گرم و بعد از شب 23 ماه رمضان، چند ساعت بعد از پایان شب و پس از بیداری شب احیا آمدند به میدان. برای ما گزارش کردند که امسال در اغلب شهرهای کشور، جمعیت راهپیمایان پرشورتر و بیشتر از سالهای گذشته بود.
🔹️این ملت بیدار و آماده است؛ این ملت خسته نیست. کسانی که تبلیغ میکنند که این ملت خسته است، خودشان خستهاند، خودشان بینشاطاند؛ این را تعمیم میدهند و قیاس به نفس میکنند.
🔺️این ملتی که بعد از یک شب احیا، با آن هیجان، با آن شور و نشاط، از همهی قشرهای مردم، زن و مرد و پیر و جوان، وارد خیابانها میشوند و آن راهپیمایی را به راه میاندازند، این ملت خسته نیست، ناامید نیست. این ملت، میدان کار را میدان مسابقه میداند و معنویت او روزبهروز بحمدالله بیشتر خواهد شد. ۹۷/۳/۲۵
@khamenei_ir
🔴تجاوز به الحدیده شکست خورد
🔻 جزئیات عملیات موفق ارتش در انهدام ناوچه اماراتی
🔹سرتیپ عابد الثور از فرماندهان عملیاتی ارتش یمن:
🔹 قویترین و تاثیرگذارترین هدف در نبرد دریایی یعنی ناوچه اصلی انتخاب و با دو موشک مناسب هدف قرار گرفت و دو موشک به طور موثر و مستقیم به آن اصابت کرد؛ به طوری که صدای اولین انفجار از مسافتهای دور تا بیش از 30 کیلومتر در خشکی شنیده شد.
🔹 براساس ارزیابی اولیه، میزان خسارت جانی و مالی و تجهیزات نیروهای پیاده نظام 70 درصد بود زیرا عملیات نجات حدود دو ساعت طول کشید. این نشان می دهد که ناوچه در سطح زیادی منهدم شد.
🔹 سرنشین این ناوچه دستکم 300 خدمه و نیروی پیاده نظام بودند
🔹این عملیات با عملیات هجومی نیروهای زمینی ما به سمت مواضع نیروهای دشمن در جنوب شهر الفازه همراه شد و دشمن غافلگیر شده و شکست سنگینی به نیروهایش وارد شد و با این کار، همه نقشه های تاکتیکی متجاوزان خنثی شد و در تصمیم گیری به چالش کشیده شدند.
____________________
🔴حباب وعدههای روحانی!🔴
🔷گرانی افسار گسیخته در بازار مسکن، خودرو، ارز، طلا و... حباب است یا وعدههای روحانی در سال 92 و 96 !؟
♦️وعدههایی که حباب بود
1⃣بنا بود همه تحریمها لغو شود
2⃣قرار بود اشتغال جوانان حل شود
3⃣قرار بود چرخ اقتصاد کشور بچرخد
4⃣قرار بود 100روزه مشکلات حل شود
5⃣بنا بود برجام هر روز گشایش داشته باشد
6⃣بنا بود کلید روحانی قفلهای اقتصاد را باز کند
7⃣قرار بود اقتصاد کشور از رکود عبور کند
8⃣بنا بود عزت به پاسپورت ایرانی برگردد
9⃣قرار بود قیمتها ثبات داشته باشد
🔟بنا بود درآمد مردم سرشار شود
🔷وضع موجود، بیش از همه نشان میدهد که وعدههای روحانی در انتخابات 92 و 96 حباب بوده است.
« دکتر رضا سراج »
✅مظلومیت در هیاهوی جام؛ #یمن عاشوراست!
◀️ این روزها به مدد شعبده تلوزیون، همه نگاه های دنیا به بازی های #جام_جهانی است، فی الواقع بازی های جام جهانی، جهانی را به بازی گرفته و سرگرم کرده است!
اما در این سوی عالم هم یک جام جهانی برپاست، در سکوت کامل؛ تمام دنیای استکبار همه عِده و عُده اش را به میدان آورده، یک جبهه زر و زور و تزویر تشکیل داده و در تیم مقابلش یک ملت محروم، تحریم شده، مظلومانه ایستاده است!
یمن عاشوراست، #ظهر_عاشورا ست؛ #ائتلاف_سعودی، صهیونیستی و آمریکایی در فضایی که بازی های جام جهانی ایجاد کرده، به شدت در حال کشتار مردم یمن است تا شاید مقاومت سرافراز یمنی تسلیم شود.
وجدانهای جهانی در خواب، ام القرای امت اسلام گرفتار دولت #اعتدال و سازمانهای بین المللی هم همراه جانیان..
مقاومت در یمن روزهای سختی را می گذراند؛ تشنه، گرسنه، بی سلاح و تنها در میدان.. یک تکه نان خشک، یک جرعه آب گرم، یک قبضه کلاشینکوف کهنه و چند خشاب گلوله همه داشته های آنهاست..
تمام وجودم داغدار مظلومیت رزمندگان یمنی است..
یمن را دعا کنید، جداً دعا کنید، برای پیروزی مظلوم ترین سربازان جبهه حق صدقه بدهید و دعا کنید.. روزها خیلی سخت می گذرد.. مجاهد مردان صبور یمنی همچون گل های بهاری دارند پرپر می شوند..
اما خدای یاور مظلومین بر عهد خود استوار است که "اِن تَنصرُوا الله یَنصرکم و یثبت اقدامکم"..
#دکتر_صدیقی
شبهه: چرامرگ برامریکا؟
🌀 قُتِلَ أَصْحابُ الْأُخْدُودِ (بروج/۴)
مرگ بر شكنجه گران صاحب خندق آتش.
🔸یکی از نکاتی که سالهای سال بعنوان شبهه مطرح می شود این است که چرا مرگ بر آمریکا؟! مگر مرگ بر آمریکا چه مشکلی را حل میکند؟! مگر مردم آمریکا شعار مرگ بر علیه ما سر میدهند؟! امروز دنیا دنیای دیپلماسی و مذاکره است نه نفرت پراکنی و بغض آفرینی؟! پس از این شعار دست برداریم و به رابطه های مسالمت آمیز فکر کنیم!
🔹سؤالات فوق نکات انحرافی در جهت فریب افکار عمومیست تا واقعیت چراکه :
1⃣ آمریکا و هم پیمانان او با کشتار مردم، خصوصا زنان و کودکان بی پناه، نفرت را در دنیا خصوصا در منطقه غرب آسیا و کشورهای مسلمان در بالاترین مرتبه نهادینه کرده اند و نفرت با ریختن خون بی گناهان ایجاد می شود نه با شعار مرگ بر کسانی که کشتار، خصلت ذاتی آنهاست!
2⃣ شعار مرگ و ابراز نفرت عمومی بر علیه جهانخواران و طواغیت، انگیزه و انرژی امت اسلامی و مظلوم را مضاعف می کند و اصطلاحا اثر روانی مثبت در جهت تقویت جبهه مقاومت دارد و بخش عمده ای از موفقیت های مقاومت در کشورهای مظلوم منطقه مدیون این جریان است.
3⃣ امروز که قدرت های شیطانی با منطق موشک و بمب خوشه ای و فسفری و سلاح های شیمیایی متنوع، با دنیا تعامل میکنند و فهم منطقی ندارند شعار «دنیا، دنیای دیپلماسی و مذاکره است نه نفرت آفرینی»؛ در دنیای امروز یک حرف کاملا سیاسی و غیرواقعی است، و جز برای فریب افکار عمومی و تسلط دشمن هیچ کارکرد دیگری ندارد، شعار معروف «دنیای فردا دنیای گفتمان است نه دنیای موشک» نیز از همین قبیل بود.
4⃣ شعار مرگ بر آمریکا و این انزجار عمومی، است که قدرت ایران را به حدی ارتقاء داده که امروز نه تنها آمریکا بلکه تمامی قدرت های دنیا جرأت تصور حمله به ایران را ندارند.
5⃣ اگر این شعار کارکردی نداشت و یک کار بی فایده بود، بارها و در دولت های مختلف، مقامات آمریکایی نسبت به این شعار ابراز نگرانی نکرده و حساسیت نشان نمی دادند!
6⃣ مهمتر از همه این ادله، اینکه این شعار مبنای قرآنی دارد و آیه فوق، در مقام نفرین اصحاب اخدود است که این گروه، مسلمانان را به جرم ایمان، در گودال هایی از آتش می انداختند!
7⃣ یک پایه مهم ایمان، تبری و اعلام برائت از مشرکین است و برائت از مشرکین، امروز، در شعار مهم مرگ بر آمریکا تجلی پیدا می کند چرا که امروز آمریکا مصداق کامل و بارز استکبار جهانیست!
🔷حمیدقدیری
نمک نشناسی خودرو سازان؛
دولت کجای این داستان است ؟!
✍نسبت عملکرد دولت در حوزه تولید و فروش خودرو با شعار انحصار زدایی، همان است که شعار می گوید؛ "چپ آوازه افکند و از راست شد"! دولت همواره از انحصار زدایی به نفع مردم سخن گفته اما در حوزه خودرو کاملا بر عکس عمل کرده است.
🔴سایپا و ایران خودرو اکنون در حالی در ایجاد بازار سیاه و گران شدن چند میلیون تا چند ده میلیونی خودرو نقش ایفا می کنند که دولت تقریبا تماشاچی است و چون عملا ممانعت نمی کند، می شود گفت راضی است. همان گونه که در ماجرای ارز اتفاق افتاد و گفته شد تداوم چند ماهه روندگرانی دلار از 3700 تومان تا 6800 تومان، درآمد17 تا 35 هزار میلیارد تومانی برای دولت داشت.
🔵خودروسازان دولتی سال 94 با رکود شدیدی دست و پنجه نرم می کردند، به نحوی که بالغ بر 150 هزار خودرو در انبار این شرکت ها خاک می خورد و خریدار نداشت و تولید این شرکت ها 17 درصد کاهش یافت. زیان انباشته خودروسازان در این دوره، ۴۲۰۰ میلیارد تومان برآورد می شد. مهر ماه همان سال دولت از بسته حمایت از تولید و ایجاد رونق اقتصادی رونمایی کرد. اما بخش خصوصی کترین سهم را از بودجه اختصاصی داشت.
🔶شنبه 25 مهر 94 بسته سیاستهای دولت برای تسریع در رونق اقتصادی در نهاد ریاست جمهوری رونمایی شد. گفته شد 35 هزار میلیارد تومان قرار است در چند ماه آینده و تا پایان سال به طرحهای عمرانی اختصاص می یابد و تسهیلاتی به کالاهای بادوام و خودرو پرداخت می شود. آقای نوبخت در این نشست، از اختصاص 10 میلیارد دلار ظرف 6 ماه آتی برای سرمایهگذاری در تولید و تحریک تقاضا خبر داد. در همین نشست رئیس بانک مرکزی از وام 25 میلیونی برای خرید خودرو رونمایی کرد.
🔴با این اقدام و اختصاص 2هزار و 770 میلیارد تومان پول از منابع بانک مرکزی، 130 هزار خودرو ظرف 6 روز به فروش رفت، پارکینگ ایران خودرو و سایپا در بهار 95 جارو شد و این شرکت های دولتی به برکت جیب مردم رونق گرفتند؛ هر چند این میزان پول تزریق شده موجب رشد 8/ 1 درصدی پایه پولیشد و با در نظر گرفتن ضریب فزاینده پولی، 16هزار میلیارد تومان به نقدینگی کشور اضافه گردید ؛ رقمی که می توانست اثرات تورمی داشته باشد.
🔵 دو سال پس از این اتفاق، خودروسازان دولتی با مافیای دلالان برای گران کردن بی حساب خودرو مسابقه گذاشته اند اما دولتمردان جز انتقاد لفظی کاری انجام نمی دهند. چرا؟ دولت مگر نباید مدافع حقوق مردم باشد و جلوی احتکار و انحصار های زورگویانه را بگیرد؟
🔶مگر نه اینکه با بسته حمایتی چند هزار میلیاردی که از جیب همین مردم تدارک شد، شرکت های زمین خورده خودروساز سر پا شدند؟ پس این اجحاف با ولی نعمتان برای چیست؟ مردم هم باید تحریم ظالمانه دشمن را تحمل کنند و هم فرصت طلبی شرکت های دولتی نمک نشناس را ؟!
« محمد ایمانی »
🔻 #اخبار_مهم_یمن
«محمد عبدالسلام»، سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن:
🔹نیروهای ائتلاف سعودی حتی وارد فرودگاه نشدهاند چه رسد بر اشغال آن. نبرد در جبهه ساحل غربی یمن و اطراف حدیده یک«جنگ تمام عیار» است و نیروهای متجاوز سعودی در منطقه «الدریهمی» (واقع در جنوب حدیده) در محاصره نیروهای یمنی هستند.
🔹یک ایرانی نیز در یمن وجود ندارد؛ ولی ارتشهای اشغالگر سعودی، اماراتی و سودانی این کشور را اشغال کردهاند.
🔹ادعاهای دبیر کل سازمان ملل که گفته برخی موشکهایی ارتش یمن ساخت ایران است، صحت نداشته ولی حقیقت آن است که نیروهایی از آمریکا، عربستان، انگلیس، سودان و بسیاری از مزدوران جهان در یمن حضور دارند و بخشهایی از آن را اشغال کردهاند.
🔹کسانی که مدعیاند ما نیرو و سلاح ایرانی در یمن داریم تا به الآن حتی نتوانستهاند یک سند و مدرکی رو کنند.
____________________
🔻 #بازخوانی دیدار میثم مطیعی با رهبر انقلاب و حمایت قاطع ایشان از شعرخوانی عید فطر #سال_گذشته
سیدکمیل باقرزاده در کانال شخصی خود نوشت: بعد از مراسم شام غريبان بيت رهبرى، آقا خطاب به ميثم مطيعى نكات مهمى فرمودند كه بیش از آنکه شخصی باشد بیانگر شاخصهای مداحی انقلابی است.
💠 آقا فرمودند: میدانم بعد از عید فطر خیلی شما را اذیت کردند و فشار آوردند، هم به شما و هم به شعرا؛ اما مطلقا اعتنا نکنید.
💠 شما یک حرف کاملا درست و محکمی زدید. تردید نکنید. من نظرم را همان موقع به اطرافیان هم گفتم. کار شما کاملا درست بود.
💠 اصلا محل نگذارید به این حملهها و بدانید کار شما مؤثر است. شما روی این جوانها تاثیر دارید. این جمعیتی که امشب آمده بود تاثیر میپذیرد از شما.
💠 در آن شعر هم هیچ اهانت نبود. مسؤولان رده بالای دولتی آمدند پیش من و گفتند توهین شده؛ من گفتم خیر، هیچ اهانتی نبوده.
💠 خود بنده هم صف اوّلی هستم. صف اوّل یک نفر نیست که؛ ما هم مدعى بوديم و هم صف اوّلى.
💠 در آن شعر هم هست: "ما مدعیان صف اول بودیم"، ولی معلوم شد خبرها جای دیگری است؛ دیگرانی را بردند و ماها جا ماندیم.
💠 هیچ خسته نشوید. اگر بنای بر خستهشدن بود آنهایی که قبل از انقلاب زندان رفتند و کتک خوردند و تبعید شدند باید خسته میشدند.
💠 سفت بايستيد و خسته نشوید. اگر خسته نشوید خداوند به کارتان برکت میدهد، و برکت داده است. راه درست همین است که شما دارید میروید.
💠 من همیشه شما را دعا میکنم، اما سر قضیه عید فطر فقط دعا نبود؛ هم دعا میکردم، هم حمایت کردم و نکاتی را به آنهایی که باید میگفتم گفتم.
#رمز_عبور
🔴 سفت بایستید و خسته نشوید...
🔻این روزها برخی رسانه ها وابسته به یک طیف سیاسی خاص در جهت تضعیف #جریان_انقلابی از تضعیف موسسه اوج به بهانه تابلوی بزرگ میدان ولیعصر گرفته تا جریان مداحان انقلابی ، فعال تر از همیشه در حرکت هستند.
خوب است بدانیم در حالی این رسانه ها #میثم_مطیعی و اشعاری را که در نماز عید فطر خواند را می کوبند و قلم فرسایی می کنند که چه کسی میخواهد جلوی این مداحان سیاسی و تفرقه افکن را بگیرد، که رهبر معظم انقلاب پس از انتقادات تند و صریحی که از اشعار میثم مطیعی در نماز عید فطر سال گذشته نیز حتی از سوی جماعت حزب اللهی و اصولگرا انجام شد؛ مشخصا به حمایت از این مداح جوان و انقلابی برخواستند و فرموده بودند:
"میدانم بعد از عید فطر خیلی شما را اذیت کردند و فشار آوردند، هم به شما و هم به شعرا؛ اما مطلقا اعتنا نکنید. ... اصلا محل نگذارید به این حملهها و بدانید کار شما مؤثر است."
ایشان در ادامه این مداح اهل بیت را به استقامت در این راه دعوت می کنند و می فرمایند: هیچ خسته نشوید. اگر بنای بر خستهشدن بود آنهایی که قبل از انقلاب زندان رفتند و کتک خوردند و تبعید شدند باید خسته میشدند. #سفت_بایستید_و_خسته_نشوید. اگر خسته نشوید خداوند به کارتان برکت میدهد، و برکت داده است. راه درست همین است که شما دارید میروید.
همین درس برای جریان انقلابی بس که « #آتش_به_اختیار» کارفرهنگی خودجوش و تمیز را پیش ببریم و سفت باید بایستیم و خسته نشویم! منتها با #بصیرت_انقلابی!
✍ #رضا_صادقی (کارشناس _ زمانه)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴همین آمریکا هیچ وقت قانونش را به رأی مستقیم مردم نگذاشته است
استاد رحیم پور:
🔻این را من به شما بگویم هیچ انقلابی به این سرعت نه قانون اساسی نوشته است و نه بعدش آن را به رأی ملت گذاشته است. همین آمریکا هیچ وقت قانونش را به رأی مستقیم مردم نگذاشته است، فقط انقلاب اسلامی این کار را کرده است، هم اول و هم بعد از اینکه اصلاحاتی در قانون شد، دو بار! علاوه بر این که نماینده های ملت آمدند و نوشتند، باز خود قانون را دوباره امام گفتند به رأی مستقیم مردم هم بگذارید. در دنیا هیچ کشوری این گونه نبوده است.
🔻نکته جالبی هم هست و آن اینکه مهندس بازرگان و گرو ه هایی که خودشان را لیبرال و مردمگرا می دانستند، به امام می گفتند: انتخابات نمی خواهد! همه ی دنیا می دانند که مردم شما را قبول دارند، شما یک گروه را تعیین کنید تا قانون اساسی را بنویسند و شما خودتان تایید کنید و اصلا لازم نیست نماینده های ملت بیایند!
🔻خیلی جالب است آنها که مدعی دموکراسی بودند، اين حرف را ميزدند. ولی امام پای این قضیه ایستاد و استدلال امام هم این بود که اگر ما این کار را نکنیم، نسل عوض می شود و بیست، سی سال بعد می گویند: اصلا کسی رأی نداده است و اصلا انتخاباتی نبوده است، انقلابیون آمدند و به زور اسلحه کارشان را کرده اند
بخشی از سخنرانى استاد در جمع اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل