چه افتخاری بالاتر از این که رئیس جمهور هیچکدام از کشورهای جهان، نتوانستند مثل حسن روحانی بدون داشتن مدرک زبان در انگلیس دکترا بگیرند.
#غوغای_روحانی
🌐 شعاع خالص سازی
✍عبدالله گنجی
♦️بحث خلوص یا وحدت موضوع جدیدی نبود که چندی پیش یکی از سیاسیون کشور در جواب یک رسانه مفهومسازی کرد. سالهاست این عبارت در قبض و بسط عرصه سیاسی کشور دیده شده است و حتی دانشجویان این موضوع را در حضور رهبری هم طرح کردند.
با شروع ثبتنام کاندیداهای مجلس شورای اسلامی خوب است چیستی خالصسازی بررسی شود. اخیراً دیدم یکی از اساتید جامعهشناسی (اصلاحطلب) موضوع را به جبهه پایداری ارجاع داده بود که حرفی سیاسی و تقلیلگرایانه است، زیرا انتخابات و فرآیند حقوقی آن حکومتی است و دیگران صرفاً آزادند حرفشان را بزنند. خالصسازی امری بسیار مهم است، اما سؤال اساسی این است که شعاع آن چه اندازه است، شاخصهای آن چیست؟ مخلصین با چه اصولی غربال میشوند و کلاً چنین امری شدنی و لازم است؟ آیا امری فراتر از قوانین موجود است و علت بدبینی طیفی از اصلاحطلبان بدان چیست؟ بدون تردید خالصسازی باید در تراز و شعاع نظام جمهوری اسلامی همیشه وجود داشته باشد و حصر در باند و سلیقه نشود، اما شرط آن این است که سلایق را درست بشناسیم و با اصولی بسنجیم، تفسیر موسع یا تقلیلگرایانه از شعاع جریانات همسو با انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و اندیشه امام باید بدون افراط و تفریط باشد. خالصسازی باید مبتنی بر تجربیات و شناخت گذشته باشد و دو خصلت سلبی را در بربگیرد؛ اول، سکولارهای ساختارشکن که سکولارخواهی، مطالبه دائمی آنان است و با ادبیات متفاوت عنوان میشود. دوم، منفعتطلبانی که جز بدنام کردن نظام جمهوری اسلامی و به حراج گذاشتن سرمایه اجتماعی آن هنری ندارند. خوشبختانه پیش ثبتنام این دوره و فرصت طولانی جهت بررسی صلاحیتها این حسن را دارد که دیگر با گزینه «عدم احراز صلاحیت» مواجه نخواهیم بود. اما خالص بودن نیروهای انقلاب اسلامی امری لازم، ضروری و آرمانی است که همه باید هم برای خلوص فردی خویش، هم برای «وحدت خالصان» تلاش کنند.
بارها نوشتهام که برای عبور از سلایق و یگانه شدن ذیل کلیت نظام، نیروهای سیاسی کشور باید بر اصول مشترکی تفاهم کنند و خالصسازی و توقع خالص بودن حول آنان شکل بگیرد. سکولارها شامل حال این اصول نمیشوند. آنان نمیتوانند هم سکولار باشند و نظام غیر دینی بخواهند، هم از نبود خود در جمع خالصان انقلاب اسلامی تعجب کنند. هیچ چارهای نداریم که این اصول را محور قرار دهیم و گرد آن جمع شویم. ۱- جمهوری اسلامی به معنای باور به مردمسالاری دینی با ماهیت اسلام سیاسی اصل اول است؛ ۲- ولایت فقیه؛ ۳- امام خمینی در حوزه سیره و اندیشه به عنوان بنیانگذار
۴- قانون اساسی ۵- سیاستهای کلی نظام. کسانی که سیاستهای کلی نظام (اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی) را قبول ندارند هرچند محترم باشند، اما وقتی قبول ندارند نمیتوانند ذیل آن قانون وضع یا رفتار سیاسی – حکومتی داشته باشند. اگر خالصسازی را حول این چند اصل قرار دهیم، هم عدد خطوط قرمز کم میشود، هم به تفاهم شفافی میرسیم و هم شعاع مردمسالاری در تراز و شأن جمهوری اسلامی ترسیم خواهد شد.
⭕️ ۳۸۰ شهر و شهرستان و ۹ هزار و ۲۰۰ روستا در معرض فرونشست/تا سال ۱۴۳۰ پیش بینی می شود بیشتر آبخوان ها و زیر ساخت های فنی آسیب های شدیدی ببینید
📝روزنامه جوان نوشت:
🔹در حال حاضر ۳۸۰ شهر و شهرستان و ۹ هزارو ۲۰۰ روستا در معرض خطر زلزله خاموش قرار دارند، هر چند رسانههای مختلف درباره خطرات این پدیده هشدار داده و کارشناسان زیادی نیز راهکار ارائه دادهاند اما هنوز اقدام مؤثری برای مقابله با فرونشست انجام نشده است
🔹رئیس شاخه زمینشناسی فرهنگستان علوم می گوید: «عوامل متعددی برای بحرانی شدن فرونشست وجود دارد. در این میان بیش از ۹۰ درصد از فرونشست زمین در ایران به دلیل برداشت وسیع از آبهای زیرزمینی رخ میدهد.
🔹حدود ۳۵میلیون نفر در کشور در معرض مستقیم این مخاطره هستند. بخشهایی از زیرساختهای حیاتی تحت تأثیر فرونشست است.
🔹میتوان پیشبینی کرد استحصال مداوم آبهای زیرزمینی تا سال ۱۴۳۰ به فرونشست بیشتر زمین و از بین رفتن بیشتر آبخوانهای ایران و همچنین آسیبهای شدید به زیرساختهای فنی مانند جادهها، خانهها و سیستمهای تأمین آب منجر میشود»
حدادعادل: اصلاحطلبان ناز میکنند اما در انتخابات شرکت خواهند کرد
🔹حضور اشخاص و نامزدهای مختلف با گرایشات سیاسی مختلف صحنه انتخابات رقابتی را ایجاد خواهد کرد.
🔹در جریان اصولگرایی همت خود را گذاشتهایم تا مناسبترین افراد را شناسایی و به مردم معرفی کنیم.
🔹برخی اصلاحطلبها قدری سختگیر هستند اما برخی واقعبینتر هستند؛ قدری ناز میکنند اما در هر حال در انتخابات شرکت خواهند کرد.
📸اقدام بیسابقه در جلوگیری از فرارهای مالیاتی
🔹میزان افزایش یا شناسایی مودیان جدید مالیاتی کشور طی ۱۱ سال پیش از آغاز دولت سیزدهم در مجموع ۳۶۰ هزار نفر بود که به مودیان قبلی اضافه شدند. اما در دو سال اخیر، بیش از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر مودی جدید شناسایی شدند که این یک اتفاق بیسابقه در جلوگیری از فرارهای مالیاتی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس جمهور: بساط کشف حجاب در کشور جمع خواهد شد.
مقام اسرائیلی: به پایان رؤیای صهیونیسم نزدیکیم
«تامیر پاردو» رئیس سابق موساد:
🔸هر روز که میگذرد به پایان رؤیای صهیونیسم نزدیک میشویم. مسیحیان و فاشیستها، حریدیهای مخالف صهیونیسم را به نخستوزیری گره زدهاند که تغییر رنگ داده و حزب خود را به یک دیکتاتوریِ ارتدوکسِ نژادپرست بدل کرده است.
🔹انسان در عجب است که چگونه رژیم صهیونیستی با دستان خود، در حال از بین بردن خود است.
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 چگونه عکس #شهید_حججی معروف شد؟
🍃🌹🍃
♨️ راز عکس عزت، در پی سلفی حقارت!
✅ مناسبت ۱۸ مرداد، سالروز شهادت شهید حججی
🇮🇷
📝 آریایی واقعی کیست؟ | تفاوت بین #حاج_قاسم و شاهِ #پهلوی ...!
🍃🌹🍃
🔹شاهی که حتی توان نگه داشتن استان چهاردهم ایران(#بحرین) را هم نداشت!
🔸اسدالله علم، وزیر دربار و معتمد شاه درباره ماجرای خفت بار جدایی بحرین از ایران در خاطراتش مینویسد: شورای امنیت به اتفاق آراء میل بحرین برای استقلال کامل را تصویب کرد. نماینده ایران نیز فوری آن را پذیرفت.
🔺خندهام گرفته بود. گوینده رادیوی تهران طوری با غرور این خبر را میخواند که گویی بحرین را فتح کردیم اما این خنده به آن معنی نیست که من با این کار مخالفت دارم.
📚خاطرات اسدالله علم، ج ۲، ص ۶۸
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 چرا در شهید حججی آرامش را دیدید؟
🍃🌹🍃
#شهید_محسن_حججی | #حاج_قاسم
💢جدال ورزش و تروریستهای رسانهای
🔹انتقال احتمالی مهدی طارمی به تاتنهام، قهرمانی کشتی فرنگی نوجوانان در جهان، قهرمانی تیم والیبال جوانان در جهان، قهرمانی وزنهبرداری نوجوانان در آسیا، توقف نایبقهرمان اروپا توسط هندبال نوجوانان ایران، صعود تیم فوتبال نوجوانان به جام جهانی، قهرمانی تیم وزنهبرداری دختران برای اولین بار در آسیا و... جزو اخباری بود که در مدت اخیر در ورزش کشور اتفاق افتاد ولی در رسانههای ضدانقلاب و برانداز ضریب خبری نیافت.
🔸این نحوه خبررسانی را با خبررسانی در ایام اغتشاشات سال گذشته مقایسه کنید که یک کشف حجاب یا یک توئیت حاشیهای چگونه در رسانههای تجزیهطلب و برانداز خبرساز میشد. اما چرا این جماعت اینگونه با ورزش قهرمانی مواجه میشوند؟ و آیا همانگونه که میگویند ورزش در اذهان آنها سیاسی نیست؟
🔹علت چنین رفتاری را باید تفاوت کارکردهای ورزش ملی و قهرمانی با کارکردهای این رسانهها دانست. ورزشهای ملی خصلتی که دارند موجب وحدت جامعه میگردند. فقیر و غنی، فارس و غیر فارس، شیعه و سنی هنگامی که به ورزش ملی میرسند اختلافها را کنار میگذارند و برای آنها ورزش ملی یک هویت ایرانی میسازد. و این با رویکرد رسانه تجزیهطلبی مانند ایراناینترنشنال در تضاد است. اگر ورزش ملی وحدتساز است او قصد دارد که دیگرساز باشد و هر ایرانی به جای عشق و افتخار به ورزشکاران کشورش، انگشت اتهام را به سمت دیگری نشانه رود و هم وطنش را بیغیرت و یا به صفت قبیحه دیگری معرفی کند.
🔸کارکرد دیگر ورزش و قهرمانی ملی تزریق روحیه نشاط به جامعه است در صورتی که طرف مقابل به دنبال سیاهنمایی مطلق از جامعه است و آنچه میتواند نشاط را به جامعه آورد را به طور کلی منتفی میداند و با آن در ستیز است. لذا ما بیشتر از اینکه با یک موضوع ورزشی مواجه باشیم با یک جنگ شناختی از جنس ورزش مواجهیم. طرف مقابل تلاش دارد تا هر آنچه مؤلفههای ملت ساز و نشاطانگیز وجود دارد را از جامعه ما بزداید. ویژگی دشمن، دشمنی است اما آنچه باید مدنظر داشت این است که با توجه به اینکه بیش از 70 درصد جامعه در شبکههای اجتماعی با این رویکردهای دشمن مواجهند و ضعف سواد رسانهای موجب آسیب به برخی شده و میشود باید یک تأمل اساسی برای سواد رسانهای جامعه کرد تا به درستی ماهیت تجزیهطلبانه این رسانههای تروریستی را بشناسند.
✍🏻یعقوب ربیعی