فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ این کاکوی قهرمان کیه؟
🔹 همون که نه لباس نیروهای امنیتی تنشه، نه لباس خادما و انگار که از نیروهای خدماتی و نظافتی حرمه؛ همون که اون تروریست نانجیب رو با ضربه حیدری ناکارش کرد؛ صورتت رو ندیدیم اما دعاگوی خودت و خانوادتیم
♦️بازهم شکست، بازهم ترور
مهدی پیش بین:
🔹اقدامات تروریستی کور یا ترورهای بیهدف مردم در مکانهای عمومی، معمولا زمانی رخ میدهد که سایر پروژهها به نتیجه نرسیده یا زمینهسازی برای پروژه جدید است.
🔹در اینجا دو پیروزی مهم برای ایران و دو شکست مفتضحانه برای دشمنان وجود دارد. از سال گذشته تا الان، پروژه براندازی و تجزیه ایران به هر بهانه و دروغ و سناریوای که میشد، در حال پیگیری بود. یک روز با دروغهای کشته سازی و یک روز با دروغ مسمویت مدارس.
🔹اما امروز میبینیم که این پروژه شکست خورده و کشور حتی در نزدیکی سالگرد مهسا امینی، روزهای آرام خود را سپری میکند.
🔹پروژه دوم، فشار حداکثری بر ایران و عدم هیچ گونه توافق و مبادله با ایران بود. اما مشاهده میکنیم در روزهای اخیر ایران و آمریکا برای تبادل پول و جاسوس، توافق کرده اند.
🔹سوال این است که چه کسی این دو پروژه را پیش میبرد؟ جواب خیلی واضح است؛ رژیم صهیونیستی.
🔹تنها رژیمی که در جهان از ابزار ترور به طور گسترده و عجیبی استفاده میکند، صهیونیستها هستند. حتی به مراتب بیشتر از آمریکاییها که تجربه ترور دانشمندان هستهای برای نابودی این صنعت، گویای این ماجراست.
.
🔹حالا که این دو پروژه صهیونیستها شکست خورده است، راهی که برای آسیب به مردم ایران یافته، اقدامات تروریستی است که در این میان، نیروهای داعشی همواره آماده انجام چنین عملیاتی هستند چرا که سنگین ترین زخم ها را از ایرانی ها خورده اند.
🔹اما باید بدانیم که این پایان ماجرا نیست و برنامهریزیهای فراوانی توسط این دشمن قسم خورده ایران برای آشوب و اغتشاش وجود دارد.
💢روایتپردازی برای کمفروغ کردن پیروزی
✍🏻فتحالله پریشان
🔹سرانجام توافق مبادله زندانیان و آزادسازی منابع مالی ایران نزد کره جنوبی با آمریکاییها با میانجیگری کشور ثالث انجام شد. تحلیل و تجزیه ابعاد گوناگون این رویداد مهم در سطح بینالملل از منظرها و زاویهدیدهای مختلف بنا بر نوع ایدئولوژی حاکم بر تفکر سیاسی کشورها، مقامات، جریانها و افراد سیاسی و رسانههای گروهی در حال انجام است. بررسی معرکه روایتپردازیهای گوناگون نشان میدهد، غالب و قاطبه این افراد، جریانها و رسانهها با استانداردی دوگانه با رهیافت جنگ شناختی دارند با موضوع مبادله برخورد میکنند و از این رو، در وهله اول آن را معاملهای مینامند که در آن ایران ضرر کرده است.
🔰این در حالی است که واقعیت صحنه چیز دیگری است:
🔸۱ ـ در تحلیل زوایای این توافق نباید از جنگ شناختی دشمن غفلت کرد؛ امروز سوژه تبادل در کانون جنگ شناختی و تعارض معرفتی و رسانهای قرار گرفته است. این رسم آمریکاییهاست که برخلاف واقعیت میدان، بیشترین تمرکز خود را بر تصویرسازی رسانهای معطوف میکنند. جالب است که نقطه آغاز این جنگ نرم رسانهای و تبلیغی نیز با اظهارنظر و توئیت وزیر خارجه آمریکا کلید میخورد و دیگران آن خط را به راحتی در داخل ایران امتداد میدهند!
🔹۲ ـ نقش دو جریان بسیار برجسته است؛ نئوکانها و جمهوریخواهان در آمریکا که این مبادله را به نفع ایران تحلیل میکنند و جریانهای سیاسی اصلاحات، اعتدال و برخی از انقلابینماهای رادیکال در ایران که هر یک از منظری جمهوری اسلامی را بازنده تبادل میدانند. واقعیت این است که این پیروزی دیپلماتیک از سوی این دولت مردمی برای آنها سنگین است و بازندهنمایی از تهران، دست آنها را با چاشنی بهرهبرداری از آن در انتخابات پیشرو پر میکند. البته تصادفاً در آمریکا همین طور است و آنها انتخابات ریاست جمهوری را در پیش دارند. جماعت غربمدار داخلی که تا دیروز با دیپلماسی التماسی دنبال کمتر از این توافق بودند تا آن را فتحالفتوح نمایش دهند، امروز تاب توافق عزتمدار را ندارند؛ چراکه از سوی رقیب آنها بسته شده و آنها از چیدن میوه آن در انتخابات محروم شدهاند!
🔸۳ ـ در واقع مسئله سوای مشخص کردن برنده و بازنده در این مبادله، این است که منافع ایران برمیگردد و عزت ایرانیها حفظ میشود. همین مسئله بزرگترین پیروزی دیپلماتیک بر ابرقدرت پرمدعایی است که حدود ۲۰ سال است ایران را درگیر پروندههای متعدد کرده تا ترمزی باشد بر روند رو به جلوی ایران اسلامی در عرصههای منطقهای و جهانی. اتفاقاً، این دستاورد مهم که «فرامتن» تبادل است، باید بیشتر مدنظر تحلیلی ما قرار گیرد و بقیه مسائل روایتسازی و قصهپردازی برای وارونهنمایی این پیروزی است.
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پادکست
موضوع: تحلیلی کوتاه پیرامون مسائل سیاسی روز
🎙کارشناس: دکتر محمد اکبرزاده
احتمالا اونموقع هم که امام علی (ع) توسط یکی از خوارج شهید شدند بعضیا اومدند گفتند مگه امیرالمؤمنین پس از جنگ نهروان پایان خوارج رو اعلام نکرده بودند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انفجار بزرگ در شمال تلآویو
🔹 منابع محلی از وقوع انفجار مهیبی در یک منطقه صنعتی در شمال تلآویو، واقع در فلسطین اشغالی خبر دادند.
🔹 گزارشهای اولیه حاکی از آن است که کارخانه تولید مواد شیمیایی در منطقه صنعتی رماتهشارون منفجر شده و در این حادثه تاکنون زخمی شدن حداقل ۳ صهیونیست تایید شده است.
🔹 برخی منابع نیز کاربری این کارخانه را نظامی توصیف کردهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هواشناسی: پاییزِ امسال در کل کشور باید منتظر بارشهای خوبی باشیم
🔹در بدبینانهترین حالت بارشها در حد متوسط خواهد بود و در خوشبینانهترین حالت فراتر از حد متوسط.
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ادعای بدون سند فیلتر همه سایتهای علمی
▪️سید حسین مرعشی (دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی): در زمان دولت رئیسی، همه سایتهای علمی فیلتر شدهاند!
▫️ثابتی مجری جهان آرا: چند تا از این سایتها را نام میبرید؟
▪️مرعشی: سایت های علمی را نمیشناسم، کارشناسان به من گزارش دادهاند.
پ.ن: دو تا از این سایت ها رو حفظ میکردی و میگفتی تا بتونیم بررسی کنیم!خیلی زشته ادعای بی سند... 😏
#جهان_آرا
#سرطان_اصلاحات
🔴 روزنامه کیهان: برای چی رشیدپور مجری بدسابقه را میخواهید به تلویزیون برگردانید؟!
🔹یک مجری بدسابقه، درحالی بهزودی اجرای برنامه سیم آخر در تلویزیون را عهدهدار خواهد شد که شبکهای ضد ایرانی درباره او دست به افشاگری زد.
🔹یکی از مجریان زن شبکه ضد ایرانی «من و تو» در برنامهای زنده در این شبکه فاش کرد که رضا رشیدپور در زمان مجریگری در صداوسیما، بهصورت مستقیم برای او و همکارانش مطالبی را ارسال میکرده که خودش جرأت صحبت درباره آنها را نداشته است! ضمن اینکه هنوز هم مطالب مخدوشی که در صفحه شخصیاش در فضای مجازی برای همراهی با فتنه سال ۱۴۰۱ نوشته بود باقی است و این خود گواه گرایش اصلی اوست.
🔹با این اوصاف، جای سؤال است که با چه توجیه و توضیحی بناست اجرای برنامهای در دوران تحول صداوسیما به او سپرده شود؟
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ محمدمبین ۷ ساله از ماجرای مردانگی اش می گوید:
- پدرم افتاد روی زمین و من رفتم دستش را بگیرم بلندش کنم، گفت فرار کن؛ ولی من میخواستم کمکش کنم!
- نگفتی خودت تیر میخوری؟
- دوسش داشتم!
✅لطفا حاشیهسازی نکنید
🔹خبر کنار گذاشتن محمدرضا غلامرضا معاون سیاسی وزارت کشور جزو خبرهایی بود که روز گذشته مورد توجه رسانهها قرار گرفت علت این کنار گذاشتن هم نامهای بود که وی مدتی پیش به استانداریها زده و محدودیتهایی را در ارتباط بین استانداری، فرمانداریها و دیگر بخشهای دولت با نمایندگان در ایام انتخابات اتخاذ نمود. موضوعی که باعث ناراحتی نمایندگان شد و رابط دولت و مجلس را وارد فاز جدیدی نمود که باعث برکناری معاون سیاسی وزارت کشور شد.
🔸فارغ از حواشی پدید آمده به نظر میرسد در تغییر صورت گرفته با چند اشکال اساسی از سوی مجلس و دولت مواجهیم. اشکال اول اینکه نمایندگان با اینکه یک مقام اجرایی نیستند اما در فضای شهرستانها خصوصاً شهرستانهای کوچک محل رجوع مردم میباشند. حتی به علت اشکال در چهارچوب حکمرانی، نماینده مجلس گاه تأمینکننده مسائلی مانند آب، آسفالت و... نیز هست.
🔹این در هم تنیدگی بین مسئولان اجرایی و نماینده مجلس با یک بخشنامه و یا دستورالعمل یک شبه قابل کنار گذاشتن نیست. از سویی هم این نکته درست است که باید عدالت انتخاباتی بین کلیه کاندیداها حتی نماینده مستقر رعایت شود. وزارت کشور و دولت باید بین عدالت انتخاباتی و تعامل با قوه مقننه مسیری باز کند که نه ارتباط با نمایندگان آسیب ببیند و نه به عدالت انتخاباتی خدشهای وارد شود امری که در اقدام وزارت کشور لحاظ نگردید.
🔸اشکال دوم به مجلس و نمایندگان برمیگردد که رواداری و صبر نمایندگان هم باید به آن اندازه باشد که با یک نامهـ چه صحیح باشد و چه غلطـ از تعامل با دولت خارج نشود. امروز بخشی از جامعه رواداری و صبر مجلس در قضیه معاون وزیر کشور را نپسندیدند و فضای رسانهای پدید آمده علیه مجلس حاصل همین کم صبری بهارستاننشینهاست. سیاستمدار هوشمند و کارکشته با یک غوره سردی و با یک مویزه گرمی نمیکند.
🔹اما اشتباه اصلی و بزرگ بیتوجهی به دستور رهبر معظم انقلاب در نماز عید فطر است که به صراحت سه قوه را از اختلاف و دعواهای سیاسی بر حذر داشتند. آنچه رهبری فرمودند یک امر مولوی و لازمالاجرا بود. بارها گفته و نوشته شد که وظیفه دولت و مجلس نوشتن یک نقشه راه برای اجرایی کردن همافزایی بین دولت و مجلس بود؛ اما این نقشه راه بعد از چند ماه نگاشته نشد و هر مدتی یک مسئله حاشیهای بر متن غلبه میکند. حاشیههایی که دودش به چشم ملت میرود و عرصه خدمت را به عرصه کشمکشهای بیمورد تبدیل میکند.
✍یعقوب ربیعی
✅نگاهی به راهبرد اصلاحطلبان برای انتخابات مجلس
🔹پشتپرده این رادیکالیسم چپ نوعی اپورتونیسم قرار داشت»! این توصیفی است که محمد قوچانی سردبیر مجله آگاهی نو از بخشی از جبهه اصلاحات که منادی تحریم و شرکت نکردن در انتخابات هستند میکند؛
🔹به باور وی این جریان در انتخاباتها همواره فرصتطلبانه و به نفع حزب اتحاد ملت که از احزاب رادیکال اصلاحطلبان است عمل میکند.
🔹اخبار رسیده از جریان اصلاحات حاکی از این است که هرچند طیف رادیکال معتقد است که استراتژی تحریم انتخابات شکست خورده اما با این حال هیچگونه ایده ایجابی برای حضور در عرصه انتخابات ندارند.
🔹نمایندگان احزابی همچون اعتماد ملی، سازندگی و ندای ایرانیان نیز تمایلی به حضور در جلسات جبهه اصلاحات بعد از انتخاب آذر منصوری به ریاست این تشکیلات را ندارند.