eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
409 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴خاطره‌‌ی شنیده‌نشده‌ای از رهبر انقلاب درباره‌ی انتخاب فرمانده نیروی هوایی ارتش رهبر انقلاب در دیدار ۴ شنبه گذشته: 🔹ارتش جمهوری اسلامی به برکت جمهوری اسلامی صِرفاً ابزارآلات و تجربه و دانش و فن نیست بلکه در بخشهایی از ارتش، یک نمایشگاهِ ارزشهای اسلامی هم هست؛ بسیاری از نقاط ارتش، ویترین ارزشهای اسلامی است: چه در دانشگاه‌هایش، چه در پادگانهایش، چه در مراکز اداری و استقرارش، توجّه به ظواهر دین، توجّه به اَعمال شریعت، توجّه به خدمتگزاری؛ اینها چیزهایی است که در ارتش، خودش را نشان داده؛ من حکم کلّی نمیکنم، همه یک جور نیستند. مهم این است که نمونه‌هایی داشته باشیم که انسان بتواند اینها را سرِ دست بلند کند و نشان بدهد. عبّاس بابایی را یا صیّاد شیرازی را یا امثال اینها را انسان میتواند به یک ملّت نشان بدهد، میتواند به امّت اسلامی نشان بدهد و بگوید اینها، این [طور] بودند؛ آن تعهّدشان، آن فداکاری‌شان، آن تواضعشان، آن گریختنشان از نام و نشان. 🔸در یک برهه‌ای، فرمانده‌ نیروی هوایی را میخواستیم انتخاب کنیم، سه گزینه مطرح بود: شهید ستّاری، شهید بابایی و یک نفر دیگر که یادم نیست چه کسی بود؛ مال زمان ریاست جمهوری من است. من به خودشان محوّل کردم، گفتم من انتخاب نمیکنم -به نظرم خواستمشان، حالا یادم نیست، چون خیلی گذشته، سالها گذشته- خودتان بنشینید یکی‌تان را انتخاب کنید؛ نشستند انتخاب کردند. البتّه آن زمان بیشتر رسم بود که فرمانده نیروی هوایی خلبان باشد، شهید ستّاری خلبان هم نبود، نیروی فنّی بود، [ولی] او را انتخاب کردند؛ مثلاً گفتند به این دلیل، به این دلیل. یعنی مثلاً شهید بابایی که حالا یادم هست اسمش را یا آن دیگری که یادم نیست، میتوانست یک اشاره‌ای بکند که آدم بفهمد او مایل است که بشود فرمانده، راحت همین کار اتّفاق می‌افتاد، [چون] بالاخره او خلبان بود و خلبانها آن وقت در نیروی هوایی بیشترین امکانات را داشتند یعنی بیشترین شانس را داشتند برای فرماندهی؛ [امّا اشاره‌ای] نکردند. 🔹اینها خیلی مهم است؛ غالباً چشمهای ظاهربین و زبانهای جدا از اندیشه و فکر، این چیزها را نه می‌بینند و نه میگویند؛ امّا هست، وجود دارد. من در ارتش خیلی بوده‌ام، با خیلی از ارتشی‌ها نشسته‌ام، برخاسته‌ام، آزموده‌ام این را، اینها وجود دارد در ارتش، این ارتش خیلی باارزش است؛ ارتش مکتبی یعنی این، این را شماها که فرمانده هستید تقویت کنید. ۹۸/۱/۲۸
///بازنشر 🔴 سلبریتی ها بازیچه سیاسیونِ پشتِ پرده! ✔️ اینکه یک روز رضا کیانیان بازیگر سینما در مراسم تشییع آقای دری کارگردان سینما در جایگاه قرار می گیرد و در جلوی رسانه ها و مردم افاضه می کند که: "40 سال است یک روز خوش نداریم" و یا .... کیومرث پوراحمد کارگردان سینما در مراسمی دیگر همین جمله کیانیان را با فاصله ای چندماهه تکرار می کند و یا... فاطمه معتمدآریا در جشنواره فیلم فجر می گوید: 40 سال را جلوی من را می گیرند و یا..... مهناز افشار و یا آناهیتا همتی و یا فرخ نژاد و یا فلان فوتبالیست و هنرمند... هر از گاهی به چهره نظام اسلامی خنج می کشند، علت این است که این جماعت همچنان در زندگی روزمره خود در حال بازی هستند و نقشی که برعهده آنان نهاده شده است در حال ایفا هستند! نقشی که نویسندگی و کارگردانی آن را تئوریسین های جریان اصلاحات و نیروهای کارکشته امنیتی و باز مانده از ادامه راه برعهده دارند آنجا که سعید حجاریان(از تئوریسین های جریان برانداز) علتاً گفته است: "حرفمان را باید از زبان سِلِبریتی ها بزنیم!" نتیجه این نمایش ناامید کردن مردم از نظام و سوق دادن جامعه به سمت غرب و متلاشی کردن وحدت جامعه! و چه نمایش تلخی است حکایت هنرمندی که هنرش باید در خدمت مردم باشد و حال بازیچه سیاسیون کثیفی افتاد تا بر علیه مردم گام بردارد!
نوشت: 🔴 رسیدن قیمت بنزین به فوب خلیج فارس؟ 💢 در شرایطی که به نظر می‌رسد نرخ بنزین سهمیه نزدیک به نرخ‌ فعلی باقی خواهد ماند، کارشناسان عقیده دارند می‌توان نرخ بنزین آزاد را به نرخ فوب خلیج فارس نزدیک کرد. 💢 در این صورت ضمن پیشگیری از قاچاق این کالا، زمینه‌های تعیین نرخ سوخت بر اساس قیمت‌های جهانی و حذف کامل یارانه سوخت نیز فراهم می‌شود. 💢 بر اساس اطلاعات موجود، در حال حاضر هر لیتر بنزین در فوب خلیج فارس ۵۵ سنت در لیتر قیمت دارد. با در نظر گرفتن نرخ دلار آزاد، هر لیتر بنزین در ایران می‌تواند بیش از هفت هزار تومان در لیتر قیمت داشته باشد. مابه‌التفاوت این قیمت با قیمت فعلی، از طریق پرداخت یارانه انرژی از سمت دولت پر می‌شود. 💢 کارشناسان عقیده دارند نرخ بنزین آزاد باید دست‌کم به قیمت فوب خلیج فارس نزدیک باشد. با این حال آن‌طور که برخی منابع آگاه خبر می‌دهند، بالاترین قیمت پیشنهادی برای بنزین آزاد که به نوع سوپر مربوط می‌شود، ۴۴۲۰ تومان است که همچنان فاصله‌ای چشمگیر از قیمت‌ فوب خلیج فارس دارد. 💢 دولت روزانه ۴۰۰ میلیارد تومان سهمیه سوخت پرداخت می‌کند تا قیمت روی هزار تومان ثابت باشد. پرداخت این سهمیه مشکلاتی نظیر رشد لجام‌گسیخته مصرف، افزایش قاچاق سوخت، افزایش آلودگی هوا و تهدید از میان رفتن خودکفایی در تولید بنزین را به همراه آورده است.
روحانی:"۱۲فروردين كه استاندار (لرستان)به من خبر داد ارتباط ما با پلدختر قطع شد خيلي نگران شدم قرآن خواندم و دعا كردم و تا صبح چندبار تماس گرفتم كه به من خبر دادند تلفات جاني نداشتيم" دعا و توسل و انس با قرآن در هنگامه مشکلات جز باورهای دینی ماست و اقدام روحانی در کنار تلاش میدانی دولت قابل ستایش است اما فرض کنید این عبارت را رئیسی، قالیباف یا یک امام جمعه گفته بود الان چه مصیبتی داشتیم که ایها الناس چه نشسته اید که مردم تلف می شدند و اینها عقلانیت را تعطیل کردند.
🔴 این همه جاسوس روزه می گرفتند؟! ✔️ دکتر مجتبی زارعی استاد علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس در تجلیل از فداکاران ادارهٔ ضدّ جاسوسی ایران و در واکنش به خبر تعداد شگفت‌آور شناسایی جاسوسان CIA و MI6؛ با ارجاع به اخبار چمدان‌ها و کیف‌های دلار آمریکایی مطرح شده ازسوی آیات عظام مصباح و جنتی در سال‌های گذشته در توئیت جدید خود نوشت: 🔹 اگر شناسایی حدود #۳۰۰_جاسوس_CIA و MI6 ازسوی بروبچه‌های فداکار ضدّ جاسوسی درست باشد پس چرا غوغاگران به اخبار آیت‌الله مصباح و آیت‌الله جنتی درباره ٔ و کیف هجوم می‌بردند!؟ این همه جاسوس آیا روزه می گرفتند؟!
🔴 اعترافات ناب جناب سفیر در شام آخر‼️ 🔻 "جرارد آرو"، سفیر فرانسه در واشنگتن در مصاحبه با آتلانتیک در آخرین روز ماموریت: 🔹طرح معامله قرن ۹۹ درصد محکوم به شکست است. 🔸 اسرائیل هم‌اکنون یک رژیم آپارتاید است. 🔹نقش آمریکا به‌عنوان کلانتر جهان به پایان رسیده است. 🔸 جلیقه‌زردها شبیه آمریکایی‌هایی هستند که به ترامپ رای دادند. 🔹از خروج ترامپ از برجام بهت‌زده شدیم. 🔸 ترامپ یک شبه تصمیم گرفته بود.
؟‼️ ؛ ‼️ 🔴 گروه نزدیک به داعش غرب تهدید کرد... 🔹 گروه «المنتصر» وابسته به گروه تروریستی داعش تصاویری از آتش گرفتن کلیسای نوتردام پاریس را منتشر کرد و زیر آن نوشت «منتظر بعدی باشید.» 🔹 نهاد اطلاعاتی «سایت» که سازمانی ضد تروریستی بوده و گزارش تهدیدات احتمالی را منتشر می‌کند اعلام کرد که این تهدید نشان از آن دارد که آنها کلیسای جامع شهر پاریس را هدف قرار داده و اعلام این موضوع که «منتظر بعدی باشید» احتمالا اشاره به حمله به کلیساهای دیگر باشد. 👌 : 🔹 رهبرانقلاب: « متأسفانه برخی کشورهای منطقه متوجه خطری که گروه‌های تکفیری، در آینده، برای خود آن‌ها ایجاد خواهد کرد نیستند و همچنان در حال حمایت از این گروه‌ها هستند. برخی کشورهای منطقه اکنون با کمک به گروه‌های تکفیری، از کشتار و جنایات آن‌ها در سوریه و برخی کشورهای دیگر حمایت می‌کنند اما در آینده نه‌چندان دور، این گروه‌ها بلای جان همان کشورهای حامی خواهند شد و درنهایت مجبور خواهند بود که با هزینه زیاد، آن‌ها را از بین ببرند.» (۱۲خرداد ۹۳)
✅ تثبیت یا افزایش انفجاری قیمت؛ کدام تدبیر درباره بنزین عاقلانه تر است؟ ✍ دولت ضمن افزایش 20 درصدی قیمت، بنزین را از خرداد ماه سهمیه بندی می کند. احتمالا نرخی بالای دو هزار تومان هم برای بنزین مصرفی مازاد بر سهمیه تعیین خواهد شد. اینها مباحثی است که دولت به جلسه هماهنگی اقتصادی سران قوا برده است. 🔹با اجرای سهمیه بندی بنزین از سال 86، متوسط مصرف روزانه بنزین به 60 میلیون لیتر کاهش یافت. اما با حذف کارت سوخت، این رقم به 90 تا 100 میلیون لیتر رسید و اواخر پارسال تا سقف 135 میلیون لیتر در روز هم بالا رفت. حذف کارت سوخت، حذف شفافیت آماری و موجب تشدید قاچاق بود. ♦ با این روند ممکن است مجبور باشیم بنزین را با قیمت روز دنیا وارد کنیم، در حالی که به قیمت یارانه ای قاچاق می شود! روزانه 100 میلیارد تومان خسارت کشور از قاچاق بنزین است؛ ماهانه سه هزار میلیارد و سالانه 36 هزار میلیارد تومان. این را با رقم یارانه پرداختی در هر ماه که حدود ٣٨٠٠ میلیارد تومان است، مقایسه کنید. 🔹می شد این پول هنگفت صرف حمایت از تولید و ایجاد اشتغال شود. متاسفانه دولت، صرفا از سر لجبازی با دولت قبل و تداوم دو قطبی های عوام فریبانه، کارت سوخت را حذف و موجب بازگشت قاچاق در 6 سال اخیر شد. ♦ دولت، شش سال خلاف مصلحت عمل کرد و قیمت بنزین را با وجود افزایش سالانه تورم- که به 40 درصد و بالاتر هم رسید- ثابت نگه داشت؛ سپس، چند ماه بعد از انتخابات ریاست جمهوری 96، خواستار افزایش انفجاری قیمت به جبران آن کوتاهی 6 ساله شد! 🔹دولت آن زمان ادعا کرد با دو برابر کردن قیمت بنزین می توان 50 تا 200 هزار شغل ایجاد کرد و این در حالی بود که مرکز پژوهش های مجلس ضمن یک پژوهش اقتصادی تصریح کرد 480 هزار شغل با تورم ناشی از افزایش 100 درصدی قیمت بنزین از بین می رود. همان زمان روزنامه شرق، میزان شغل های نابود شونده در صورت دو برابر شدن قیمت بنزین را 800 هزار شغل برآورد کرد . ♦️با افزایش تدریجی و سالانه قیمت در حد 15- تا 20 درصد، می شد قیمت را در مقایسه با کشورهای همسایه که سوخت به آنجا قاچاق می شود، واقعی تر کرد و مجبور نبود ناگهان در لایحه بودجه 97، پیشنهاد افزایش 50 تا 100 درصدی قیمت را روی میز نمایندگان مجلس گذاشت. که با مخالف مجلس هم رو به رو شد. 🔹بنزین، کالایی راهبردی است. چنان که چند سال قبل، در اولویت تحریم های غرب علیه ایران قرار گرفت. اما متأسفانه دولت به جای مدیریت مصرف، روش های غلطی را پیشه کرد که به وابستگی و مصرف بیشتر - ولو به نفع واردکنندگان خاص- می انجامید. ♦️در این میان، هر چند قرارگاه سازندگی خاتم الانبیای سپاه، با احداث و راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس، نقش مهمی در خودکفایی بنزین داشت، اما سرعت افزایش مصرف و قاچاق، می تواند مجددا برای کشور تهدید اقتصادی فراهم کند. 🔹موضوع قاچاق و هدر رفت منابع، در دوره کمبود در آمد نفت و منابع سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال، آسیب مهمی است و سهمیه بندی می تواند راه آن را ببندد. http://fi9.ir/v3d1hz ♦اکنون با آشکار شدن نتایج خسارت بار سوء تدبیر دولت، باید مسیر را تدریجا استباه کرد. و البته ضرورت دارد مقصران این خسارت و سوء تدبیر از طریق مجلس و قوه قضائیه مواخذه شوند. نباید هزینه آزمون و خطا یا لجبازی برخی مدیران دولت را مردم بپردازند.
❓چرا پدربزرگ شما کم سواد است؟ ⁉️آیا می دانید علت کم سوادی پدر بزرگ و مادربزرگ شما چیست ؟ 🔲 در دوران قبل از انقلاب ، بسیاری از مردم چندان به داشتن تحصیلات اهمیت نمی دادند و اکثرا داشتن سوادی در حد خواندن و نوشتن و تسلط بر محاسبات ساده ریاضی را کافی می دانستند.لذا بسیاری از فرزندان بعد از آموزش های ابتدایی معمولا ادامه تحصیل نمی دادند و سر کار می رفتند ... 🔘البته علت اصلی این نگرش مردم، به واقعیت های جامعه برمی گشت چرا که در آن دوران از یک طرف وضعیت اقتصادی خانواده ها طوری بود که فرزندان بعد از رسیدن به سن نوجوانی باید بخشی از هزینه های زندگی شان را خودشان تامین می کردند. ⭕️از طرف دیگر آن زمان کشور چندان پیشرفته نبود و لذا عموم مشاغل، ساده و ابتدایی بودند و نیازی به داشتن سواد خاصی نداشت. عمده امور تخصصی کشور هم مانند امور فنی مهندسی و راه سازی و صنایع نظامی و امور درمانی و ساخت و راه اندازی کارخانجات و ... به خارج وابسته بود و توسط متخصصان خارجی انجام می شد. لذا مردم در داشتن سوادی اضافه بر خواندن و نوشتن و محاسبات ساده ریاضی چندان فایده ای نمی دیدند. ✅اما بعد از انقلاب کم کم شرایط کشور و سطح زندگی مردم تغییر کرد و با پیشرفته تر شدن همه ی جنبه های زندگی مردم، امروز وضعیت طوری شده که داشتن سواد در همه ی امور زندگی موثر و لازم است و همه ی امور کشور بدست افراد تحصیل کرده ایرانی اداره می شود. لذا پیدا کردن شغل مناسب ارتباط زیادی با سطح تحصیلات و تخصص افراد پیدا کرده... 👈 در همین زمانه که عده ای با دیدن پیشرفت های کشور میگویند همه ی دنیا پیشرفت کرده، اگر شما سفری به برخی از کشورهای همسایه داشته باشید، میتوانید وضعیتی که چهل سال قبل در ایران وجود داشت را آنجا مشاهده کنید تا متوجه شوید پیشرفت دنیا دلیلی بر پیشرفته تر شدن یک کشور نیست، و تا زمینه های لازم پیشرفت توسط نظام حکومتی کشور فراهم نشود کشور پیشرفت شتابانی نخواهد داشت (آنهم در شرایط تحریم ...)
🔴 وزارت را قبول نکردم 🔺 پرویز فتاح : در این دولت به بنده اصرار شد که به وزارت رفاه بروم با این وجود رهبر انقلاب نظر دیگری داشتند و بنده در کمیته امداد ماندم. من می خواهم سرباز ولایت باشم.
🔴 بغض و ترس سعودی از نام !! 🔺امتناع رئیس مجلس شورای سعودی از ذکر صحیح نام نخست‌وزیر عراق 🔹اقدام رئیس مجلس شورای عربستان سعودی در عدم ذکر نام «عادل عبدالمهدی» در اجلاس سران پارلمان‌های کشورهای همسایه این کشور، اعتراض یکی از ائتلاف‌های عراقی را در پی داشت. 🔹عباس الموسوی، سخنگوی ائتلاف «دولت القانون» عراق گفت «آل الشیخ» متعمدانه نام عادل عبدالمهدی را بارها «عادل عبد الهادی» گفته است. 🔹الموسوی این حرکت آل شیخ را نشانه و پیامی برای آن دسته از عراقی‌ها دانست که همچنان بر این باورند «نظام پادشاهی» تغییر رویه داده است. 🔹الموسوی تأکید کرد «عراق پایتخت امام مهدی (عج) است»