فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹پیش بینی عجیب شهید اندرزگو درمورد آینده انقلاب(از زبان همسرش):۲سال بعداز انقلاب #سیدعلی نامی رئیس جمهور خواهدشد و بعداز چند سال #امام_زمان (عج)ظهور میکنند.
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️یکی از حکیمانه ترین تحلیلها، در مورد تمدن غرب، در داستان پینوکیو..!
🎥 استاد #محسن_عباسی_ولدی
پوتین میتوانست مرگ پریگوژین را به گردن اوکراین بیندازد اما میخواست عاقبت مخالفت را به همه بفهماند/ مرگ پریگوژین تاثیری در آینده جنگ اوکراین ندارد
عبدالرضا فرجیراد، استاد ژئوپلیتیک و سفیر اسبق ایران:
🔹حرکت نیروهای واگنر به سمت مسکو نه تنها در جنگ اوکراین تاثیری نگذاشت بلکه به نحوی باعث ایجاد انسجام میان نیروهای روسی شد.
🔹نیروهای واگنر در بلاروس هستند و طبق توافق لوکاشنکو و پوتین، تحت نظر هستند و نمیتوانند هیچ نوع تحریکپذیری را در روسیه ایجاد کنند.
🔹رخ دادن یک اتفاق برای پریگوژین دور از انتظار نبود زیرا همه مخالفان پوتین در روسیه به نوعی سر به نیست شدند.
🔹پوتین قبلا در مصاحبهای مدعی شده بود که خیانتکارها بخشیده نمیشوند و باید نابود شوند.
🔹حمله پریگوژین و نیروهایش به مسکو اقتدار پوتین را تا حد زیادی زیر سوال برد.
🔹پوتین از مرگ پریگوژین برای بازسازی وجهه و اقتدار خود استفاده کرد./
14.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 ماجرای رضاشاه و به تنور انداختن نانوا؛ دروغ یا راست؟🤔
🍃🌹🍃
#بزک_پهلوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاطره شنیدنی حسین لاجوردی، فعال سیاسی اپوزیسیون: در خارج از کشور، یکی از کسانی(رضا پهلوی) که بیشترین عبارت «دموکراسی» را برای ایران وعده میدهد، مشاورش را مثل سگ صدا میزند! این یعنی فهمی از دموکراسی، احترام و آزادی وجود ندارد.
🔹مردم را سر کار نگذارید! وعده دموکراسی اپوزیسیون برای ایران، غیرممکن است.
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ آنسوی اغتشاشات ۱۴۰۱ 👆🏼 و فریب خوردگانی که آینده خود و فرزندانشان را تباه کردند‼️
🔺در مظلومیت نظام همین بس که کسی که ۸ سال رییس دولت بوده، با #تکرار ۸ سال بدترین دولت پس از انقلاب را سرکار آورده و جریان سیاسی اش ۸ سال مدیران دولت پس از جنگ بودند، شده مطالبه گر چرایی وضع موجود...
جناب آقای #خاتمی از آن بالاها بیایید کف جامعه، ببینید حنایتان دیگر رنگی ندارد!
✍محمدسعید احدیان
➕ خاتمی هم مخاطبانش را شناخته که اینگونه میتازد؛ یک جماعتی هر چه او بگوید، کف و سوت میزنند، او را معصوم میدانند، مطالبهای از او ندارند و نمیگویند او ۱۰ سال وزیر ارشاد و ۸ سال رییسجمهور و ۸ سال حامی رییسجمهور بوده و باید پاسخگو باشد... چرا خاتمی برایشان ادای پوپولیستی درنیاورد؟!
✍ کبری آسوپار
🔰برخی گفتند مطلب احمدالحسن به چه دردی میخوره؟! وقتی یک فرقه انحرافی در مسیر پیاده روی است باید روشنگری کنیم تا مردم در دام این شیاطین نیفتند.
🔻به این عکس دقت کنید یکی از پرچم ها در عکس پرچم این فرقه است، البیعه لله، متاسفانه در دیوارنگاره میدان انقلاب تهران توجه نشده است و خبرگزاری رسمی مثل تسنیم هم دقت نکرده و منتشر کرده است.
🔶 فرقه ای که برخی طلاب را شستشوی مغزی داده است،خطرناک است و باید روشنگری شود تا به اسم دینداری در دام این افراد نیفتند.
✌️عزیزان مسئول هم حتما اطلاع نداشتید لطفا این عکس را ویرایش کنید...
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتوبان بین چین و پاکستان اتوبانی که ۸۸۰ کیلومتر طول باهزینه ای بالغ بر ۶۵ ملیارد دلار و در مدت ۳۶ ماه انجام شد اما قسمت مهم و خطرناک آن تقریبا ۲۴ کیلومتراست که از دریاچه عطا آباد پاکستان می گذرد بهتر است ببینید
این اتوبان ترکستان شرقی چین را به کشمیر پاکستان متصل کرده و از قسمتهای شمالی رشته کوه هیمالیا میگذرد. بیشتر این نواحی در زمستان برف گیر است.
آدم از دیدن تصویرش هم وحشت میکند و هم درمقابل سازندگان آن سر تعظیم فرو می آورد.
.
"غوغای روحانی نگر"؛
این داستان: بحران گندم!
🔹تشدید واردات گندم و قاچاق آن در دولت قبل، قابل کتمان نیست. دولت روحانی، هم قیمت پایین تری را برای خرید می پرداخت که برای کشاورزان به صرفه نبود، و هم پرداخت مطالبات آنها را با تاخیر انجام می داد که موجب دلسردی می شد.
♦️نتیجه این روند، افزایش از سر ناچاری واردات بود. دولت روحانی در چهار ماه پایانی خود، همه بودجه ارزی سال ۱۴۰۰ را هزینه کرده بود. بنابراین، اگر همان روند ادامه پیدا می کرد، می توانست بحران بزرگی را بیافریند.
🔹کشور در اثر سیاست های نادرست، از خودکفایی در تولید گندم در ابتدای دهه ۹۰، به واردات ۷ میلیون تُن گندم در سال ۱۴۰۰ رسید. در اثر عدم شفافیت در توزیع و مصرف، بخش قابل توجهی از گندم وارداتی و آرد یارانهای، قاچاق میشد.
♦️متاسفانه در سال ۱۴۰۰ (نیمسال پایانی دولت دوازدهم)، میزان خرید تضمینی گندم از کشاورزان، به ۴.۵ میلیون تن کاهش یافت و به ناچار، بیش از ۷ میلیون تن گندم از طریق واردات تامین شد.
🔹این در حالی بود که بحران های آب و هوایی و جنگ اوکراین، موجب کاهش تولید جهانی گندم و افزایش قیمت این کالای راهبردی شده بود و بنابراین، امنیت غذایی ما هم مانند برخی کشورهای دیگر تهدید می شد.
🔹اما کشور ما در دو سال اخیر توانست بخش مهمی از بحران جهانی قحطی را پشت سر بگذارد. بر اساس گزارش "گلوبال هانگر ایندکس"، ایران رتبه ۳۵ "کشورهای دارای کمترین گرسنه" را در بین ۲۰۰ کشور دارد و شاخص گرسنگی در محدوده Low قرار گرفته است.
♦️به گزارش فائو (سازمان خواربار و کشاورزی ملل )، تعداد گرسنگان جهان ظرف یک سال، ۴۶ میلیون نفر، و در مقایسه با سال ۲۰۱۹ میلادی، ۱۵۰ میلیون نفر بیشتر شده است. ۸۲۸ میلیون نفر در جهان گرسنه اند و ۳.۱ میلیارد نفر، از عهده تامین یک رژیم غذایی سالم بر نمیآیند".
🔹در چنین وضعیتی از بحران جهانی، سال گذشته در ایران با همت و تدبیر دولت، ۷.۵ میلیون تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شد. امسال هم تا کنون، میزان خرید تضمینی گندم از مرز ۱۰ میلیون تن فراتر رفته و در تامین گندم نان تقریبا خودکفا شده ایم.
♦️نزدیک شدن به مرز خودکفایی در تولید گندم به موازات کاهش قاچاق، با سیاست های حمایتی و نظارتی (شفاف سازی مصرف) اتفاق افتاده است، ولو امثال آقای رشیدپور نفهمند یا نخواهند که بفهمند.
✍ محمد ایمانی