eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
409 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 توییت صفحه ایران به عبری ؛ زمان رو به اتمام است..‌ ما قرار نیست تماشاچی جنایت های رژیم صهیونیستی باشیم!!
راهبرد بن گوریون برای جنگ های اسرائیل چه بود ؟
💢میانه قهر و آشتی 🔹در حالی که مرحله نام‌نویسی نهایی انتخابات ۱۴۰۲ از پنج‌شنبه ۲۷ مهرماه آغاز خواهد شد، برخی جریان‌های سیاسی هنوز تکلیف خود را در قبال انتخابات مشخص نکرده‌اند. جریان اصلاح‌طلب که در ادوار انتخابات گذشته یک سوی رقابت سیاسی بوده است، در این دوره دچار چندگانگی است و آسیب دیده از رشد افراط‌گرایی در درون اردوگاهش ناتوان از جمع مشخص برای مواجهه با انتخابات است و میانه قهر و آشتی گیر کرده است! 🔸از یک سو عضو مشهور حزب کارگزاران معتقد است: «ما اگر انتخابات را کنار بگذاریم چه باید بکنیم؟ یا باید از کار سیاست کناره‌گیری کنیم یا باید به یک شیوه‌ای حرف خودمان را بزنیم. اگر بخواهیم متوسل به تظاهرات و خیابان شویم که این کار سیاسی نمی‌شود. حالا یک وقت تظاهرات موردی پیش می‌آید، اتفاقی می‌افتد و مردم به هیجان می‌افتند که بحث آن جداست؛ ولی یک جریان سیاسی که نمی‌تواند بگوید که من می‌خواهم همه کار سیاسی خود را با تظاهرات و در خیابان انجام دهم!» 🔹از آن سو، عضو دیگری از این اردوگاه معتقد است: «فهم حداقلی از سیاست به ما می‌گوید نباید به مسائل قطبی نگاه کنیم. می‌خواهم بگویم حرف‌هایی از جنس اینکه آن سوی عدم شرکت در انتخابات، خیابان است، بی‌معناست. از انتخابات تا خیابان، منازل زیادی وجود دارد... من دو قطبی «صندوق یا خیابان» را مغالطه‌آمیز می‌دانم زیرا سیاست‌ورزی منحصر در این دو مقوله نیست.» 🔸حقیقت آن است که مهم‌ترین تجلی‌گاه حیات احزاب و گروه‌های سیاسی «انتخابات» است. در معرکه انتخابات است که اندوخته‌های احزاب و فلسفه وجودی‌شان به نمایش گذاشته می‌شود و وزن‌کشی ایشان صورت می‌گیرد. احزاب سیاسی اگر برای انتخابات حرفی برای گفتن ندارند، طبیعی است که در مواقف دیگر سیاسی نیز حرفی برای گفتن در حوزه عمومی ندارند. اینجاست که یا باید مرگ سیاسی خود را اعلام کنند یا راه‌های غیرقانونی و مسیر نافرمانی مدنی و آشوب و بلوا و براندازی را پیشه کار خود قرار دهند! در این میان راه سومی وجود ندارد و تلاش‌های تئوریسین جریان رادیکال نیز ره به جایی نخواهد برد. 🔹سیاست‌های خیابانی و فریب هواداران و کشاندن آنان به خیابان و ایجاد بلوا و آشوب برای امتیازگیری، رویکرد منسوخی است که حداقل در سال گذشته برای چندمین بار تکرار و بی‌اثری آن در جمهوری اسلامی آشکار شد. بنابراین، این گونه است که اگر عقلای این جریان همچنان میدان‌دار بوده و افراطیون و خشونت‌طلبان را به حاشیه برانند، امکان بازیگری برای این جریان در انتخابات پیش‌رو فراهم است؛ اما اگر کار برعکس شود و فتنه‌افکنان میدان‌دار شوند، پیشاپیش ناکامی خود را در انتخابات اعلام کرده‌اند. ✍🏻مهدی سعیدی
✳️ افزایش ۵۲ درصدی حملات سایبری به اسرائیل 🔹شرکت امنیتی چک پوینت اعلام کرد روز به روز بر شمار حملات سایبری علیه اهداف اسرائیلی افزوده می‌شود به نحوی که امروز در مقایسه به اولین روز آن ۱۸ درصد بر حجم این حملات افزوده شده است. 🔹 بخش‌های رسمی و امنیتی به شکل خاصی مورد حمله قرار می‌گیرند، درحالی که حجم حملات در مقایسه با هفته‌های قبل از آغاز عملیات ۵۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
✅زمانی که ناوشکن آمریکایی نیوجرسی در سال ۱۹۸۳ وارد سواحل لبنان شد... جوزف ابوخلیل در روزنامه فالانژیست "کار" نوشت: کجاست خدای مستضعفین در مقابل عظمت نیوجرسی؟ اندک زمانی بعد، عماد مغنیه «نابغه ی مقاومت اسلامی» با منفجر کردن مقر تفنگداران دریایی آمریکا و کشتن ۲۴۱ کماندوهای آمریکایی پاسخ داد و روی بدن آنها امضا کرد: «پروردگار مظلومان اینجاست، پس عظمت نیوجرسی کجاست.؟
🔺 رهبر انقلاب در دیدار با نخبگان و استعدادهای برتر علمی: ✔️امروز واکنش در برابر قضیه غزه مسئولیتِ همگانی است/ نخبگان و عالمانِ حوزه و دانشگاه بی‌تفاوت نباشند 🔹 علم مسئولیت‌آور است. مثل همه‌ی داراییهای دیگر. دارایی فکری، دارایی مالی، دارایی قدرت؛ اینها همه مسئولیت‌آور است. علم هم از جمله‌ی همین دارایی‌های ارزشمند است. علم دارید، این علم شما را مسئول میکند. یعنی باید هم از علمتان به نفع مردم استفاده کنید، هم از اعتباری که این علم به شما داده به نفع مردم استفاده کنید. هم خود آن دانش در خدمت به مردم باید قرار بگیرد. 🔹 خدای متعال این تعهد را از علما گرفته، از دانشمندان گرفته که در این زمینه تحمل نکنند. پرخوری ستمگر و گرسنگی ستمدیده را تحمل نباید بکنند. عکس‌العمل باید نشان بدهیم. واکنش نشان بدهیم. 🔹 امروز در قضیه‌ی غزه، این واکنش بر دوش همه‌ی ما وجود دارد. باید واکنش نشان بدهیم. عده‌ای گرسنه‌اند، عده‌ای زیر بمباران‌اند، عده‌ای دارند صد تا صد تا به شهادت میرسند. عالم، چه عالم دانشگاه، چه عالم حوزه باید تلاش کند حق را بشناسد، در کنار حق بایستد. نگاه کردن بی‌تفاوت برای عالم و دانشمند جایز نیست. ۱۴۰۲/۷/۲۵
🔴۲۷ ماهواره تصویربرداری روی غزه متمرکز شده‌اند/ اطلاعات مهم از کمک فرانسه و آمریکا به صهیونیست‌ها ♦️ به کمک متخصصان داده‌های ماهواره‌ای در ایران نشان می‌دهد که یک روز پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی، غربی‌ها با استفاده از ماهواره‌های خود به کمک تمام قد این رژیم آمده‌اند. 🔺این اطلاعات نشان می‌دهد که فرانسوی‌ها با ۵ ماهواره تجاری روی باریکه غزه متمرکز شده‌اند و روزانه به طور میانگین بین ۱ تا ۲ بار تمام باریکه غزه و اطراف آن را با استفاده از سنجنده‌های پیشرفته این ماهواره‌ها، تصویربرداری و پایش کرده‌اند. قدرت تفکیک مکانی این ماهواره‌ها بین ۳۰ سانتی متر تا ۱.۵ متر است که همگی قابلیت بسیار خوبی برای رصد تغییرات زمین و تحرکات به شمار می‌آید. 🔺از سوی دیگر، آمریکا هم با تعداد زیادی ماهواره تجاری شامل منظومه‌ ماهواره‌ای بزرگی متشکل از ۳ ماهواره بزرگ و ۱۹ ماهواره کوچک تجاری (جمعا ۲۲ ماهواره) از روز ۱۶ مهر پا به میدان گذاشته و به طور میانگین روزانه حداقل یک بار، از تمام نوار غزه و اطراف آن تصویربرداری کرده‌اند. 🔺اگرچه رژیم صهیونیستی دارای ماهواره تجاری با قدرت تفکیک مکانی ۳۰ سانتی متر است و حتی ماهواره جاسوسی در اختیار دارد اما قطعا به دلیل سرعت تحولات به تصاویر ماهواره‌های تجاری آمریکایی و اروپایی برای رصد باریکه غزه و شناسایی مواضع مقاومت اسلامی نیاز داشت که این نیاز توسط فرانسه و آمریکا برآورده شده است تا رژیم بتواند مناطق مختلف غزه را پایش کند و دست به قتل عام مردم مظلوم غزه بزند و همچنین رزمندگان مقاومت را نیز هدف قرار دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب هم‌اکنون در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی: اگر جنایت رژیم صهیونیستی ادامه پیدا کند کسی نمی‌‎تواند جلوی مسلمانان و نیروهای مقاومت را بگیرد.
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عبدالحمید علیه عبدالحمید: تو یا مکاری یا نادان! 🔸عبدالحمیدِ امروز: نابودی اسرائیل شدنی نیست؛ چرا زور می‌زنید؟ فلسطینی‌ها به جای نابودی اسرائیل، باید از خیلی چیزها بگذرند و با مذاکره سیاسی به حل و فصل عادلانه و منصفانه برسند. 🔸عبدالحمیدِ دیروز: کسی که خیال کند راه حل فلسطین، سیاسی و گفتمان است یا مکار است یا نادان؛ راه فلسطین، تنها زور است و این جهاد مقدس است که می تواند کمر اسرائیل را بشکند.
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍عوامل تاخیر پیاپی حمله زمینی ارتش اسرائیل به غزه 🔹«منصور براتی»، پژوهشگر حوزه رژیم صهیونیستی در ویدئویی تحلیلی، عواملی که در مجموع باعث شده اسرائیل در اجرای حمله زمینی به غزه دچار تردید شود را مورد بررسی قرار داده است. 🔹به نظر براتی سه دلیل اساسی باعث شده حمله زمینی رژیم اسرائیل به غزه تا این لحظه به تأخیر بیفتد. 🔹نخست آنکه جمهوری اسلامی ایران از نخستین روزهای جنگ رژیم صهیونیستی را از ورود زمینی به غزه بازداشت به این ترتیب تلاش کرد چارچوب‌های جنگ را تعیین کند. 🔹امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران نیز در روزهای اخیر با صراحت بیشتری بر این موضوع تأکید کرد و حمله زمینی به غزه را خط قرمز تهران و محور مقاومت دانست. 🔹نکته دیگر هشدارهای آمریکایی‌ها به مقامات تل‌آویو پیارمون ضرورت پیشگیری از منطقه‌ای شدن جنگ بوده است. در همین راستا بایدن، اشغال غزه توسط اسرائیل را اشتباهی بزرگ خوانده است. 🔹 سومین دلیل اصلی در این تأخیر را نیز باید در سردرگمی ناشی از دریافت ضربه غافلگیرکننده اول و نیز ابهام اسرائیلی‌ها در قبال واکنش احتمالی گروه‌های مقاومت جست‌وجو کرد.
🏴‍☠ «موشه دایان» نخست وزیر اسبق اسرائیل: اسرائیل باید مانند سگ وحشی خطرناک باشد⁉️
⚠️ مجازات جوانی جمعیت!؟ فلسفه قانون حمایت از جوانی جمعیت، حمایت از خانواده های پرجمعیت (خوش جمعیت) در راستای تشویق خانواده ها به فرزندآوری و جبران عقب ماندگی جمعیت جوان و فعال کشور بوده است. این درحالی است که در برخی حوزه ها کماکان قانون بر علیه این فلسفه می باشد بطور نمونه هزینه مصرفی در انرژی خانگی ( آب و برق و گاز) برای خانواده های خوش جمعیت به عنوان پر مصرف و بد مصرف محاسبه می‌شود که ناشی از تعداد افراد خانواده مخصوصا تعداد فرزندان کوچک می باشد فرزند بیشتر=مصرف بیشتر=محاسبه بدمصرف= افزایش پلکانی=هزینه چند برابری‼️ این تناقض در قانون حمایت از جوانی جمعیت با تحمیل هزینه های گزاف بر این خانواده ها چگونه قابل جمع است؟؟ 💠 پیشنهاد می‌شود برای حمایت واقعی از معیشتِ خانواده های خوش جمعیت، هزینه این مشترکین با ملاحظه تعداد افراد خانواده در نظر گرفته شود تا به صرفِ مصرفِ بیشترِ ناشی از افزایش جمعیت، مجازات بد مصرفی و افزایش پلکانی در هزینه ها در مورد این خانواده ها اِعمال نشود! ✍ احمدی پرتو