16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✦❉❥🥀🕊❥❉✦
حضرت آقا چه چیزهایی داخل قبر مطهر #حاج_قاسم گذاشتند.
🎥 سردار جباری فرمانده سابق سپاه ولی امر عجل الله (بیت رهبری)
♦️نابرابری جهانی؛ آیا کشورهای بریکس در مدیریت بهتر اقتصاد جهانی موفق خواهند شد؟
#گزارش_کوتاه
🔹اندیشکده روسی "ولدای" در گزارشی مفصل به نقش کشورهای بریکس در مدیریت اقتصاد جهانی پرداخته و معتقد است این سازمان از ظرفیتهای گستردهای برای حل معضل نابرابری در اقتصاد جهانی برخوردار است.
🔹نویسندگان این گزارش چنین اظهار میدارند که برخی از اعضای گروه بریکس در سالهای اخیر نابرابری اقتصادی بین کشورها را از طریق تجارت و سرمایهگذاری در مناطق فقیرتر جهان کاهش دادهاند. برای مثال اعضای بریکس در سال ۲۰۱۲ مجموعاً بیش از ۶ میلیارد دلار در آفریقا سرمایهگذاری کردهاند و این در حالی است که میزان سرمایهگذاری آمریکا در همین سال حدود ۳.۷ میلیارد دلار بوده است.
🔹در ادامه این گزارش آمده است که گروه بریکس به ایجاد توازن مجدد در تجارت جهانی کمک کرده و دلیل آن نیز سرمایهگذاری در کشورهای توسعهنیافته و کمتر توسعهیافته است. در کنار این موضوع بریکس از اهرمهای بیشتری برای دفاع از منافع خود برخوردار و در برخی از مواقع با منافع کشورهای جنوب جهانی همسو شده است.
🔹این گزارش عضویت برخی از کشورها(ایران، آرژانتین، اتیوپی، عربستان، امارات متحده عربی و مصر) در سال آتی میلادی را حامل پیامدهای مثبت زیادی دانسته و معتقد است با حضور اعضای جدید، توانمندی این گروه افزایش خواهد یافت که نتیجه آن ایفای نقش حیاتی در مدیریت اقتصاد جهانی خواهد بود.
✅با عنایت به مطالب فوق الذکر میتوان چنین اظهار داشت که با توجه به جایگاه گروه بریکس در حوزه اقتصاد و تجارت جهانی، انتظار میرود که در آینده جایگاه این گروه که متشکل از کشورهای نوظهور، در حال صعود و درحالتوسعه است، نسبت به گذشته روند صعودی را تجربه نماید. نکته قابلتوجهی که دراینبین وجود دارد این است که در شرایط کنونی ضرورت دارد دولتمردان ایران بهمنظور مدیریت شرایط تحریمی کشور توجه ویژهای را نسبت به توانمندیهای اعضای گروه بریکس مبذول دارند./ اندیشکده راهبردی تبیین
🔻ولیعهد و حقوقی که ۴۰۰۰ برابر درآمد یک کارگر است
✍ سند مالی دربار پهلوی بهمن 1356 : طبق این سند حقوق رضا پهلوی ۶۰۰ هزار تومان به علاوه ۶۰۰ هزار تومان برای دفتر بوده است علاوه بر این دفاتر فرح، شهناز و اشرف پهلوی هم بیش از 4 میلیون تومان هزینه داشتند در حالی که در سال ۵۶، دستمزد ماهانه کارگر ۳۰۰ تومان بوده است
این یعنی ولیعهد ۱۷ سالهِ شاه ۴۰۰۰ برابر هر کارگر ایرانی پول دریافت میکرد !!! همان کسی که الان در خارج از کشور خود را دلسوز مردم و کارگرای ایرانی معرفی می کند!!!
🇮🇷🇵🇸
﷽
🔻به این گزاره دقت کنید:👇
🍃🌹🍃
🔸"نویسنده کتاب صنعت هلوکاست میگوید صهیونیستها بیمارستان الشفا را بمباران میکنند چون نماد زندگی در غزه است. اگر الشفا نابود شود یعنی غزه دیگر جای زندگی نیست"
🔹توضیحات: در حقیقت این یک نماد سازی فیک به منظور یک عملیات شناختی است. دشمن می آید با استفاده از رسانه یک هدف غیر واقعی (مثلا بیمارستان الشفا) را در اذهان با اهمیت جلوه میدهد. بعد از غلبه بر هدف برای دوست و دشمن اینطور تداعی میشود که او پیروز شده است. در حقیقت با این روش حتی جبهه خودی هم خیال میکند که شکست خورده و روحیه خودش را از دست میدهد.
✅ چگونه در این دام نیوفتیم؟
🔸در جنگ غزه هدف اصلی دشمن از بین بردن کامل حماس بود؛ حال اگر دشمن به هر هدفی کمتر از این برسد در حقیقت شکسته خورده است و تخریب یا اشغال این بیمارستان هرگز نشانه شکست حماس یا پیروزی صهیونیست نخواهد بود.
🔺شبیه این ماجرا در حمله آمریکا به عراق اتفاق افتاد. آمریکا توسط رسانه ها القا کرد که اگر فرودگاه بغداد اشغال بشود یعنی عراق شکست خورده است. بعد از اشغال فرودگاه، مردم عراق باورکردند که شکست خوردند.
#جنگ_ترکیبی | #روشنگری
💢همان روز اول استعفا میدادم!
🔹شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از برخی منابع از اوج تنش و اختلافات بین مقامات سیاسی و امنیتی صهیونیستی درباره مسئله اسرائیلیهای اسیر در غزه خبر داده است. این شبکه افزوده است، نتانیاهو، گالانت (وزیر جنگ) را از هرگونه گفتوگو و رایزنی فردی با رئیس موساد درباره قضیه اسرای اسرائیلی در غزه منع کرده است.
🔸«یائیر لاپید» رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی نیز مطرح کرده است، اگر حادثه هفتم اکتبر در دوره نخستوزیری من اتفاق میافتاد، همان روز اول استعفا میدادم. این اظهارات را میتوان با مواضع شبکه 7 تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از «دان حالوتس» رئیس اسبق ستاد کل ارتش این رژیم که گفت «جنگ با حماس را باختیم و پیروزی ما با برکناری نتانیاهو خواهد بود» در یک راستا ارزیابی کرد.
🔹سخنگوی ارتش رژیمصهیونیستی مدعی است این رژیم برای نمایش تصویر پیروزی عجله دارد و قبل از روشن شدن آن میخواهد آن را نشان دهد و این بسیار خطرناک است. بریک تصریح دارد که نابودی تونلهای حماس سالها طول خواهد کشید و تلفات بسیار سنگینی روی دست «اسرائیل» خواهد گذاشت. بدیهی است که مقامات سه گانه جنایتکار اسرائیل (نتانیاهو، گالانت و گانتز) سردرگم باشند، زیرا هیچیک از اهداف اعلامیشان، محقق نشد و آنچه در جریان است، ثابت میکند که نتانیاهو هیچ هدف و رویکردی ندارد و از یک شکست به شکستی دیگر منتقل میشود.
🔸از طرفی معادله ترس و وحشت حاکم بر رژیم صهیونیستی و حامیانش آنقدر کارساز شده است که حتی طرح اجماعسازی آمریکا و سوءاستفاده از شورای امنیت سازمان ملل و حق وتو و ادعای ائتلاف دریایی آمریکا را نیز با شکست مواجه کرد و آمریکا نتوانست با سوءِاستفاده از توقف عبور غولهای کشتیرانی جهان از دریای سرخ و افزایش فشار اقتصادی به غرب، ادعای مقابله با حملات دریایی مقاومت را بینالمللی کند و از شورای امنیت سازمان ملل علیه حماس قطعنامهای بگیرد.
🔹نکته پایانی اینکه نباید فراموش کرد در عملیات «طوفان الاقصی» رژیم صهیونیستی چنان ضربه سنگینی را متحمل شده است که پنهان کردن آن غیرممکن است و فلسطین چنان به پیروزی دست یافت که موجب عزت و افتخار اسلام و نوید بخش آینده روشنِ نزدیک شد. این پیروزی بیانکننده این نکته است که از گهواره با آوازه مقاومت بزرگ شدن در محاسبات مادی قابل گنجاندن نیست. در نظام محاسباتیای که بدون مفهوم عزت و باور به خدا اتفاقات را میسنجد، نمیتوان فهمید که چرا فلسطین هرچقدر هم شهید بدهد، از راهش برنمیگردد. این نوع زندگی انتخاب آزادگان جهان است. در صحنه مقابل نیز باید گفت، کشتارهای روزافزون صهیونیستها در غزه، هرگز نمیتواند تضمینکننده تداوم حیات ننگین آنان باشد؛ زیرا زوال و نابودی این رژیم نامشروع ، بر اساس سنت الهی، امری قطعی است.
✳️ ارزیابی از عملکرد دولت سیزدهم
🎙حضرت آیةالله خامنه ای
✔️ بنده از همهی دولتها در این سی و چند سال حمایت کردم. لکن در مورد این دولت، علاوهی بر کمک، بنده با نگاه به این دوساله میخواهم تمجید هم بکنم.
🎙 زبان دولت در بیان آنچه انجام گرفته متأسّفانه زبان رسایی نیست.
🏷 کارهای مثبت در زمینه اقتصاد و شاخصهای اقتصاد کلان:
🔹 افزایش رشد اقتصادی بخصوص در بخش صنعت
🔸 افزایش رشد سرمایهگذاری
🔹 کاهش رشد نقدینگی
🔸 کاهش بیکاری
🔹 کاهش ضریب جینی
🔸 رشد قابل توجه صادرات کالا
🔹 تقویت نظام مالیاتی
🔸 رشد قابل توجه تولید محصولات پتروشیمی
🔹 اقدامات ارزنده در زمینه نفت و گاز
🔸 راهاندازی چند هزار کارخانه تعطیل یا نیمه تعطیل
🔹 فعالیتهای مهم در زمینه آبرسانی یا شبکههای آبیاری و زهکشی
👈 از این قبیل اقدامات، دیده نمیشود:
1️⃣ به خاطر اینکه کار اطلاعرسانی در دولت متأسفانه ضعیف است.
2️⃣ چون مشکلات معیشتی وجود دارد، از کارهای باارزش اقتصادی غفلت پیدا میشود.
🏷 کارهای خوب دولت در بخش مدیریتی:
📌 حضور در بین مردم و مواجهه مستقیم با مشکلات مردم
📌 سادهزیستی و کاهش تشریفات در سلوک شخصی و حکومتی دولت
📌 روحیهی جهادی در بخشی از کارها
📌 بهکارگیری جوانان در ردههای گوناگون مدیریتی
🏷 کارهای خوب دولت در بخش سیاست خارجی:
🔹 تحرک بسیار خوب در سیاست خارجی
🔸 سیاست خوب ارتباط با همسایگان
🔹 ارتباط با همه دولتها در دنیا با یک استثنای محدود
🔸 ارتباط با قارّههای مختلف؛ آمریکای جنوبی، آفریقا، آسیا، شرق آسیا
🔹 سیاستِ ارتباطِ متعدّد و متنوّع با کشورهای مختلف
🔸 عضویّت در دو پیمان مهم بینالمللی در فاصلهی کوتاه
🏷 در بخش فرهنگی کارهای خوبی شده که باید در کم و کیف افزایش پیدا کند.
💠تذکرات به مسئولین
👈 شعار امسال دو بخش داشت:
❌ مهار تورّم
✅ رشد تولید
⏪ مهمترین کار برای مهار تورّم، افزایش تولید است، پس تولید شد محور.
⁉️ حمایت از تولید یعنی چه؟
🔻 حمایت قانونی
👈 تولید برای تولیدکننده، هم آسان بشود، هم باصرفه بشود.
🔻 حمایتهای مالی
👈 تأمین منابع ارزی و ریالی در آن حدّی که جزو وظایف است.
🔻 حمایتهای فرهنگی
👈 به مردم تفهیم کنیم که محصول داخلی باید مصرف بشود.
✅ تجارت باید پشتیبان تولید باشد.
✅ نیازهای داخلی کشور را بهنگام تشخیص بدهیم
💪 تولیدکننده داخلی میتواند نیاز داخلی را در عمده مسائل کشور تأمین کند.
✅ در برنامه هفتم، تکالیف زیادی بر عهدهی دولت گذاشته شده
📍 در این برنامه، این چند نقطه را رعایت کنید:
🔹 مسئلهی عدالت و کاهش فاصلهی طبقاتی
🔸 ثبات بازار
🔹 کاهش تورّم
🔸 ثبات نرخ ارز
🔹 رشد تولید
✅ مسئلهی معیشت خیلی مهم است.
⚠️ همه اقدامات مثبت، با مشکلات در معیشت مردم از چشمها دور میماند؛ واقعاً حیف است!
♨️ هدفِ تحریمهایی که تحمیل شده همین معیشت مردم است.
🔺برای رفع تحریم مذاکراتی میشود، امّا در کنار آن باید خطّ موازی عبارت باشد از خنثی کردن تحریمها.
↙️سفارش در باب تعاملات خارجی و سیاستهای بینالمللی:
⭕️ فرصتها شناخته بشود و از فرصتها استفاده بشود.
⭕️ سندهای همکاریای که انجام میگیرد، روی کاغذ نماند.
⭕️ وقتی میگوییم «تعامل با دنیا»، بعضی «دنیا» را عبارت میدانند از چند کشور عمدتاً غربی.
⛔️ این نگاه ارتجاعی است، صد سال پیش همینجور بود، آن روزگار گذشته.
🌐 ارتباط با دنیا یعنی ارتباط با آفریقا، ارتباط با آمریکای لاتین، ارتباط با آسیا.
🏷 چند تذکر:
🔹 زیّ مردمی را حفظ کنید.
🔸 گفتگو با نخبگان را هرچه میتوانید پی بگیرید.
🔹 حضور در دانشگاهها یکی از کارهای لازم است.
🔸 توصیهی دیگر مسئلهی کارآمدسازی فعّالیّتهای رسانهای دولت است.
🔹 در گفتارها، وعدهها، آماردهیهای افراد دولت، انسجام وجود داشته باشد.
🔸 اگر اقدامتان، سنجیده و اندیشیده است، به جوسازیها و حاشیهسازیها اعتنا نکنید.
🔹 کارها را نیمهکاره رها نکنید.
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکست ائتلاف آمریکا به روایت شبکه های ضد ایرانی
ناکامی آمریکا در کنترل ارتش یمن و باز نگه داشتن باب المندب تا حدی افتضاح آمیز جلوه کرده که صدای تحلیلگران ضد ایرانی راهم در آورده است.
🔻آیا کمبارشیهای ایران بهخاطر عقیمسازی سیستمهای بارشی است؟
🔹رئیس مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی: اخبار منتشرشده دربارۀ عقیمسازی سیستمهای بارشی و تغییر مسیر آنها به کشورهای دیگر شایعه است و از نظر هواشناسی صحت ندارد. سیستمهای جوی انرژی بسیار بالایی دارند که انسان توانایی تاثیرگذاری بر آنها را ندارد.
میانگین بارشهای بلندمدت ترکیه حدود ۵۵۰ تا ۶۰۰ میلیمتر است اما میزان میانگین بارندگیهای بلندمدت ایران به حدود ۲۰۰ میلیمتر رسیده یعنی بارشهای ترکیه بهطور کلی بین ۲.۵ تا ۳ برابر از ایران بیشتر است.
گرمای کمسابقۀ حاکم بر خاومیانه، شمال آفریقا و شرق مدیترانه یکی از دلایل اصلی نفوذنکردن سامانههای جوی به منطقۀ ما است و عملکرد سامانهها نسبت به گذشته ضعیفتر است.
البته ایران دهمین کشور خشک و نیمه خشک جهان است!
دو جزیره کاملا ایرانی آریانا(۱۲ کیلومتر) و زرکوه(۸ کیلومتر) هر چند که کوچک هستند اما بسیار حیاتی به حساب میآیند، چرا که از نظر استراتژیک موقعیت ویژهای دارند و از منابع نفتی سرشاری برخوردار است. اماراتیها بعدها برای آنکه نشان دهند این جزایر عربی است نام آنها را تغییر داده و نیز سه یا چهار هزار نفر را در این دو جزیره که خالی از سکنه بود، جا و مکان دادند. مثلا نام"صیر ابونُعَیر" را بر جزیره آریانا نهادند. نکته مهم آن است که این دو جزیره، به صورت غیر قانونی و بدون هیچگونه معاهده و قرارداد بینالمللی از حدود سال۱۹۷۱ یعنی تاریخ شکلگیری امارات متحده عربی در اشغال این کشور است. این اشغال نیز حاصل بده و بستان های سیاسی بین رژیم پهلوی و انگلیسیها بود، که در نهایت در سال ۱۳۵۲ این دو جزیره به امارات تعلق گرفت. الان که برخی کشورها با پررویی بحث جزایر سهگانه را مطرح میکنند، بهترین زمان در خصوص طرح و ترتیب دادن اقدامات اصولی برای بازگشت این دو جزيره به خاک ایران به حساب میآید.
#عزیز_غضنفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهادری جهرمی: در نظرسنجی دولت روحانی درباره دلایل عدم تمایل به مشارکت در انتخابات، ۵۷ درصد مردم دلایل معیشتی و بیش از ۲۰ درصد هم بحث اشتغال را اعلام کردند و زیر ۳ درصد عملکرد شورای نگهبان را دلیل عدم مشارکت دانستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرکوب مشارکت سیاسی مردم در رژیم پهلوی
از زبان دکتر موسی حقانی
👇👇
سه جریان تعیین سرنوشت انتخابات را برعهده دارند:
۱) نیروهای خارجی
۲) دربار پهلوی
۳) برخی احزاب مرتبط با بیگانگان
شایعاتِ تایید و ردصلاحیت روحانی چقدر صحت دارد؟
🔹سخنگوی شورای نگهبان: مباحثی که دربارۀ بررسی صلاحیت خبرگان مطرح میشود و این اخباری که من در فضای مجازی و برخی رسانهها میشنوم واقعا برای من هم جدید است.
🔹اعضای فعلی و سابق خبرگان و کسانی که یک بار آزمون را قبول شدهاند، طبیعتا براساس قانون نیاز به آزمون مجدد ندارند و هنوز وارد بررسی صلاحیت خبرگان نشدهاند و بعد از اتمام مباحث آزمون کمکم بررسی صلاحیتها آغاز خواهد شد.