🔴 ورود دکتر پزشکیان به صحنه رقابت از این نظر که یک اصلاح طلب باسابقه و جز کاندیداهای برگزیده جریان بود، اصلاح طلبان را در خوف-رجای جدی برد
گزاره "ما نباید از مردم شکست بخوریم" دیگر نمی تواند راهبرد باشد. سختی کار این که اصلاح طلبان با سیاه نمایی مطلق از کشور و نظام پایگاه رای خود را از صندوق دور کردند.
مردمی که با آن سیاه نمایی از صندوق دور شدند حال معلوم نیست با قدرت خواهان امروز و سیاه نمایان دیروز چطور مواجه شوند. مردم نمی توانند هضم کنند کسانی که آن تصاویر را از نظام ارائه می کردند حال اسب خود را برای ورود به همین نظام زین کنند.
این ورود، آزمون سخت اپوزیسیون نمایان و دمکراسی خواهان سکولار (اصلاحات جامعه محور) نیز است. اکنون یا سبد آنان سیل وار پر می شود یا کلا خالی می ماند.
🛑 سه توصیه به دکتر پزشکیان
وقتی هیأت های اجرایی دکتر پزشکیان را برای انتخابات مجلس رد صلاحیت کرد، مقاله نوشتم و خواستار تایید وی شدم
حال٣توصیه به ایشان:
١-تجربه٢٧سال انتخابات ریاست جمهوری و رؤسای جمهور ذی قیمت است،حتما درس بگیرید
٢-قانون اساسی و سیاستهای کلی نظام را خط قرمز بدانید
٣-اصلاح طلبان دو دسته کلی اند:اول منتقد و همراه نظام، دوم عبور کرده از نظام دینی و خواهان نظام سکولار،بین این دو تفکیک قائل باشید
✍عبدالله گنجی
#توصیه_انتخاباتی(۱)
رهبر انقلاب: انتخابات را صحنه جنگ قدرت قرار ندهید..هر وقتی که نامزدها..روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل..را دنبال کردند،کشور به نحوی ضرر کرد..این جوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم که اگر او بیاید چنین خواهد شد..نفرتپراکنی و.. [نباشد].۱۴۰۰/۳/۶
چرا کسی به همتی توجه نمیکنه؟ طفلکی تو این سهسال هیچکار نکرده بود، اومد یه تف کرد، رد صلاحیت شد.
گاهنامه سخن هادی630- 14030321.pdf
503.2K
#گاهنامه۶۳۰
🔴جهاد تبیین و جهاد روایت
🔺 انتخابات و آینده انقلاب اسلامی
۹۲ نقطه سرخط
برای من این انتخابات با این ترکیب نامزدها از ۱فروردین ۹۲ شروع میشود. شاید هم آغازش یک روز بعد از انتخاب آقای روحانی در لابهلای ورقهای کتاب هنر تحریم نفیو؛ آنجا که مینویسد «رای به آقای روحانی به ما در وزارت خزانهداری این نشانه را داد که استقامت ایرانیها برای ایستادگی در برابر غرب ضعیف شده است.»
و این به معنی موفقیت فشار تحریمی و استمرار این روش بر سر ملت ایران بود. تحلیل نفیو غلط بود. #ما به دعوای داخلیمان باختیم. اما آنها برداشت خودشان را کردند. یک دعوا بین آنانی که پرچم انقلاب و نگاه به درون و اقتصاد مقاومتی ... را یدک میکشیدند شکل گرفت و شد آنچه که شد. رقیبی با ۳۵۰ هزار دانه رای دور اول پیروز شد که شعارش مذاکره و رفتارش کمتحرکی و نتیجهاش خزانه خالی بود. خلاصه سالهایی که رهبری فرمودند «دههی ۹۰ دههی پیشرفت خیلی خوبی برای ما نبود. علاوه بر اینکه در این میان، بعضی از دورهها هم دورههای کمکاریِ دولتها بوده است.»
🗳 ما که بودیم؟! ما آنانی بودیم که فروردین ۹۲ در حرم امام رضا(ع) حرف رهبری را شنیدیم که تاکید داشت ویژگی ریسجمهور باید آن باشد که با «ساخت مستحکم درون» و «حل وابستگی به نفت» مسائل اقتصادی را حل کند. چرا که «تحریمها بالاخره اثر گذاشت؛ البته نه آنجور که امریکاییها توقع داشتند. این هم یک اشکال اساسی در خود ما است. اقتصاد ما دچار این اشکال است که وابستهی به نفت است. ما باید اقتصاد خودمان را از نفت جدا کنیم؛ دولتهای ما در برنامههای اساسیِ خودشان این را بگنجانند. من هفده هجده سال قبل به دولت (وقت) گفتم کاری کنید که ما هر وقت اراده کردیم، بتوانیم درِ چاههای نفت را ببندیم. آقایانِ به قول خودشان تکنوکرات لبخند انکار زدند که مگر میشود!؟ بله، میشود؛ باید برنامهریزی و اقدام کرد.»
🛑 «ما» بعدتر در حرم امام ۱۴ خرداد ۹۲ شنیدیم که آقا از کاندیداها خواستند که به مردم قول بدهند تا «به مدیریت اوضاع کشور خواهند پرداخت؛ قول بدهند که به مسئلهی اقتصاد - که امروز میدان چالش تحمیلی بر ملت ایران از سوی بیگانگان است - بخوبی خواهند پرداخت»
اما چه شد؟! «ما» به جان هم افتادیم. رقیب را گم کردیم. مردم را هم. امریکا را هم و شد آنچه که شد.
حالا یک دهه از آن نقطه شروع گذشته است و دوباره به نقطه شروع بازگشتهایم. دقیقا خرداد ۹۲. آیا تجربه ۹۲ عبرت پیش روی ما خواهد شد که فرمود من جرب المجرب حلت به الندامه.
نشانهیابی آغاز ترورهای شخصیتی پس از انتخابات!
بازگشت دوباره نئوفرقانیها به صحنه سیاست ایران چه معنایی دارد؟
فرقانیسم جدید این بار با عبور از دستورات ولایتفقیه و ایجاد شکافهای عمیق و بالا بردن کینههای قدیمی مسیر خود را هموار کرده است.
👇👇
https://www.mashreghnews.ir/news/1583303/
آیا فضای انتخابات همانند سال ۹۲ است؟
برای پاسخ به این پرسش چند نکته را باید مد نظر داشت:
۱) ترکیب چند انقلابی و یک اصلاح طلب ، شبیه ترکیب سال ۹۲ است که جبهه اصلاحات روی یکنفر متمرکز بود و آرای جبهه انقلاب بین چند نفر تقسیم شد.
۲) فضای عمومی جامعه شبیه سال ۹۲ نیست.
در آن سال،عملکرد پایانی احمدی نژاد باعث دلخوری عموم مردم از شعارهای انقلاب شده بود.
در حالیکه اکنون، عملکرد مجاهدانه و سپس شهادت رئیس جمهور فقید، فضای اقبال به شعارهای انقلاب را ایجاد کرده است.
۳) تجربه ی انتخاب تلخ سالهای ۹۲ و ۹۶ و برجام نافرجام هنوز در خاطر مردم هست.
۴) اما قدرت نفوذ دشمن در فضای مجازی بخصوص بعد از کرونا و بویژه در بین قشر جوان بسیار بیشتر از قبل است.
لذا فضا گرچه بطور کامل منطبق با سال ۹۲ نیست، اما اگر وحدت بین جبهه ی انقلاب ایجاد نشود، خطر انتخاب فرد ناشایست و تغییر ریل وجود دارد.
#محلل
سوال مهمی که الان در سطوح راهبردی مطرح است این است که در نهایت انتخابات به چه سمتی خواهد رفت و برنده احتمالی چه کسی خواهد بود؟ مشخص است سه ضلع اصلی انتخابات امسال آقایان ، جلیلی، قالیباف و پزشکیان هستند. رای آقای جلیلی کاملا ثابت است ایشان یک پایگاه رای ثابتی دارد که خیلی کم رشد میکند شدت رای منفی او بالاست اما یک سبد ثابت قابل توجه رای دارد. اما دکتر قالیباف هم رشد رای او شدید نخواهد بود و اگر انتخابات با مشارکت حدود پنجاه درصد مردم برگزار شود احتمالا میتواند رای اکثریت را بیاورد . اما وضعیت دکتر پزشکیان کاملا متفاوت است ایشان نماینده ی رسمی اصلاح طلب ها است . جریان اصلاحات برای اینکه کاندیدای خود را پیروز انتخابات کند سه جا را باید فعال کند :
الف: نخبگان اصلاح طلب؛
ب: جامعه مدنی اصلاحات؛
ج: پایگاه اجتماعی مردم ؛
به نظر میرسد نخبگان اصلاحات با قدرت پشت پزشکیان آمده اند و جامعه مدنی را هم تا حدود زیادی فعال کرده اند اما هنوز پایگاه اجتماعی فعال و با انگیزه نشده است .
برای فعال کردن پایگاه اجتماعی سه کار را باید بتوانند انجام دهند:
الف: وضع موجود را به خوبی نقد کنند؛
ب:وضع مطلوب را ترسیم کنند؛
ج: به مردم و پایگاه اجتماعی خود انگیزه لازم برای حضور در پای صندوق برای رسیدن به وضع مطلوب ارائه دهند.
اگر همه چیز درست باشد ولی انگیزه لازم نباشد رای به صندوق ریخته نخواهد شد .
اصلاح طلب ها چون سالها مستقیما در انتخابات نبودند تلاش خواهند کرد این فرصت استثنایی را از دست ندهند در این مسیر چند متغیر تاثیر گذار است:
الف: آیا از پزشکیان اصلاح طلبی شبیه خاتمی یا روحانی خواهد بود یا تصویری از یک اصلاح طلب نجیب زاده خواهد داشت؟
اگر نجیب زاده شود رشد رای او بالا نخواهد بود اما اگر شخصیتی ساختار شکن و خاتمی صفت به خود گرفت ممکن است انگیزه لازم به پایگاه اجتماعی اصلاح طلب ها بدهد.
ب: رسانه های غربی از جمله بی بی سی ، ایران اینترنشنال ، رادیو فردا و ... انتخابات را تحریم خواهند کرد یا به کمک اصلاح طلب ها خواهند آمد؟؟؟ این متغیر هم مهم است.(اختلاف بر سر زدن اصول گراها یا جمهوری اسلامی است)
ج: خود آقای پزشکیان در مناظره ها چگونه حاضر خواهد بود؟ آیا مناظره یک به پنج خواهد شد که اگر شود انگیزه لازم برای مردم ساکت غرب گرا فراهم خواهد شد .
د. نوع مواجهه رسانه ای حزب الله چه خواهد بود آیا به دو قطبی سازی کمک خواهند کرد؟ آیا دعوا را تند خواهند ؟ آیا دو گانه دیو دلبر خواهند ساخت؟
الان مشکل اصلی بدنه اصلاح طلب ها و جنبش زن زندگی آزادی نبود انگیزه برای رای دادن است. حتما رسانه های اصلاح طلب تلاش خواهند کرد این انگیزه را به طرفداران خود و مردم قهر کرده از صندوق بدهند که وضع موجود در حوزه ی معیشت مردم، آزادی های اجتماعی، عفاف و حجاب، فیلترینگ، سیاست خارجی بهبود خواهد یافت . حتما اصلاح طلب ها دنبال ایجاد و ساخت بمب انگیزه هستند. اگر انگیزه به بدنه اجتماعی اصلاحات برگردد انتخابات در هشتم تیر ماه ۱۴۰۳به نفع پزشکیان تمام خواهد شد.
با مطالعات میدانی که اینجانب انجام دادم و مصاحبه های مختلف از اقشار مختلف گرفتم هنوز این انگیزه به جامعه منتقل نشده ولی زمینه های تغییر در آن وجود دارد باید منتظر مناظرات بمانیم ببینیم آیا تحولی در جامعه ایجاد خواهد کرد ؟یا جامعه همان مسیر انتخابات مجلس را با درصدی بالاتر در پیش خواهد گرفت؟
✍دکتر ابوالفضل صدقی
🔰هواداران هم مراقب باشند.
🔻هرچند مسئولیت اصلی در این فقره متوجه نامزدهای انتخاباتی در تریبونهایی است که در اختیارشان قرار گرفته اما این موضوع به هیچ وجه منافی مسئولیت هواداران و حامیان آنها نیست. چه بسا مهار بداخلاقیهای انتخاباتی و اصلاح مسیر نامزدها از سوی افرادی که دارای جهتگیری مثبت نسبت به نامزد مورد نظرشان هستند ممکن باشد: «امّا توصیه به طرفدارها. طرفدارها در طرفداری از هر کدام از نامزدها که انتخاب میکنند، اگر نیّتشان را خدایی کنند، خدای متعال به کارشان برکت خواهد داد. حالا یا این است که آن کسی که مورد نظرشان است موفّق خواهد شد و پیروز خواهد شد یا اگر نشود، خدای متعال از آنها راضی است و این کار برای آنها مبارک خواهد بود. گاهی اوقات طرفدارها یک تعارضهایی را به وجود میآورند که خود نامزدها از آن تعارضها اصلاً خبر ندارند؛ یعنی گاهی اوقات در مواردی، به تعبیری کاسهی داغتر از آش به وجود میآید؛ من خواهش میکنم طرفداران محترم نامزدها مراقب این جهات باشند.»
۱۴۰۰/۰۳/۰۶
💢رهزن عقلانیت
🔹اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده انتخابات مشخص شده و جدول زمانی تبلیغات و رقابتهای انتخاباتی نیز معین شده است. سفرهای انتخاباتی نامزدها نیز در راه است و هر روز بیشتر از دیروز درگیر انتخابات خواهیم شد. در این میان، نوع و کیفیت انتخاب ماست که رئیسجمهور آینده کشور را مشخص میکند. در این مسیر دامها و راهزنانی پنهان وجود دارد که اجازه رسیدن به یک انتخاب عقلانی را به رأیدهندگان نمیدهند که نسبت به آنان باید هوشیار بود.
🔸۱ـ اولین آفت در این مسیر میل افراد به «تقلید و پیروی کورکورانه» است؛ چراکه انتخاب عقلانی دردسرهایی دارد، از جمله آن وقت گذاشتن برای تحقیق و بررسی و تلاش برای شناخت نامزدهای انتخاباتی است. این هزینهای است که اغلب افراد از آن اکراه دارند و ترجیح میدهند در این مسئله تقلید کنند.
🔹۲ـ راهزن دیگر هوشمندی در رأی دادن، نشناختن معیارها و شاخصههای گزینه مطلوب است. بهترین معیار در این زمینه رجوع به رهنمودها و توصیههایی است که بزرگان مورد اعتماد جامعه در اختیار ملت و تودهها قرار دادهاند که در رأس آنان رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار دارد.
🔸۳ـ یکی دیگر از موانع انتخاب مطلوب، تکیه بر یک مؤلفه و بیتوجهی به شاخصههای دیگر نامزد اصلح است. نتیجه این رویکرد، انتخاب گزینهای است که شاید ویژگی برجستهای داشته باشد، اما فاقد حد مطلوب شرایط دیگر خواهد بود. به واقع، باید تلاش کرد تا به همه شرایط توجه شود و از نگاه تکبعدی به نامزدها پرهیز کرد.
🔹۴ـ غلبه احساسات و عواطف، راهزن دیگری است که مسیر عقلانیت انتخابات را ناکام خواهد گذاشت. متأسفانه، شور و هیجانات رقابتهای انتخاباتی آنقدر بالا میگیرد که گامهای تعقل در نیمه راه رها میشود و احساسات و حب و بغضها بصیرت و انتخاب آگاهانه را از آدمی سلب میکند.
🔸۵ـ دوقطبی شدن فضای انتخابات، بستری آلوده است که زمینه را برای حذف عقلانیت از صحنه انتخابات فراهم خواهد کرد. با دوگانه شدن فضای انتخابات و سیاه و سفید شدن نامزدها، دیگر معیارها و ملاکهای واقعی سنجش کنار میرود و شاخصهها و مؤلفههای ساختگی و غیر واقعی، معیار گزینش افراد خواهد شد. این در حالی است که معمولاً تفاوت گزینهها آنقدر زیاد نیست که یکی را کاملاً صالح و دیگری را فاسد دید، یکی را منجی و دیگری را ویرانگر!
🔹توجه به این موانع و عبور از آنها، نویدبخش انتخاباتی معقول و هوشمندانه خواهد بود که رأیدهنده در آن بر حجت شرعی خود عمل خواهد کرد و نتیجه انتخاب فردی کارآمد و شایسته خواهد بود.
13910724_5635_128k_01.mp3
1.82M
🔰شیطان اکبر آمریکاست نه نامزد رقیب شما...
🔻امام خامنهای مدظله العالی
15.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پس از استعفای بنی گانتس از کابینه جنگ، در چه صورت حکومت نتانیاهو از هم فرو میپاشد؟
#انقلابیون
✳️آیا فضای انتخابات همانند سال ۹۲ است؟
برای پاسخ به این پرسش چند نکته را باید مد نظر داشت:
۱) ترکیب چند انقلابی و یک اصلاح طلب ، شبیه ترکیب سال ۹۲ است که جبهه اصلاحات روی یکنفر متمرکز بود و آرای جبهه انقلاب بین چند نفر تقسیم شد.
۲) فضای عمومی جامعه شبیه سال ۹۲ نیست.
در آن سال،عملکرد پایانی احمدی نژاد باعث دلخوری عموم مردم از شعارهای انقلاب شده بود.
در حالیکه اکنون، عملکرد مجاهدانه و سپس شهادت رئیس جمهور فقید، فضای اقبال به شعارهای انقلاب را ایجاد کرده است.
۳) تجربه ی انتخاب تلخ سالهای ۹۲ و ۹۶ و برجام نافرجام هنوز در خاطر مردم هست.
۴) اما قدرت نفوذ دشمن در فضای مجازی بخصوص بعد از کرونا و بویژه در بین قشر جوان بسیار بیشتر از قبل است.
لذا فضا گرچه بطور کامل منطبق با سال ۹۲ نیست، اما اگر وحدت بین جبهه ی انقلاب ایجاد نشود، خطر انتخاب فرد غیر اصلح و تغییر ریل وجود دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 اعتراف اینترنشنال به رهبری بی بدیل امامخامنهای مدظلهالعالی
▪️◾️▪️
#لبیک_امام_خامنه_ای_عزیز | #روشنگری
✅ راهبردها و تاکتیک های ضد انقلاب در انتخابات ۸ تیر چیست؟
راهبردها:
۱.ناکارآمد و بی تاثیر نشان دادن رای مردم؛
۲.مشروعیت زدایی از نظام و براندازی نرم
۳.نا امن سازی کشور؛ "باهدف به چالش کشیدن امنیت و قدرت جمهوری اسلامی ایران"
▪️تاکتیک ها:
۱.عملیات روانی رسانهای جهت کاهش #مشارکت
۲.طراحی عملیات های رسانهای به منظور حمایت از کاندیداهای غیر انقلابی
۳.برچسب زنی و تخریب کاندیداهای انقلابی
۴.عصبی کردن مردم جهت جلوگیری از ایجاد وحدت ملی
۵.بسیج ظرفیت ها و امکانات خود به منظور حمایت از کاندیداهای مد نظر
۶. ایجاد دو قطبی های کاذب
✍حیدر بردبار
💠 رای پزشکیان در تبریز
در انتخابات مجلس چقدر بود؟
🔸فرماندار تبریز، ۲ اسفند ۱۴۰۲، در آستانه انتخابات مجلس دوازدهم و درباره واجدان حق رای در این شهر گفته بود: از مجموع جمعیت یک میلیون و ۸۶۳ هزار و ۷۷ نفری این شهرستان، یک میلیون و ۳۵۸ هزار ۷۵ نفر واجد شرایط رای دادن هستند.
♦️پس از برگزاری انتخابات،آقایان روح الله متفکر آزاد و مسعود پزشکیان به ترتیب با کسب ۱۰۰ هزار و ۸۵۵ رای و با ۸۹ هزار و ۲۴۸ رای، به عنوان نفرات اول و دوم به مجلس راه یافتند.
🔹به عبارت دیگر در انتخابات اسفند گذشته، ۸ درصد واجدان حق رای در این شهر به پزشکیان رای دادند. البته این رقم مربوط به انتخابات مجلس است و در انتخابات آتی می تواند متفاوت باشد.
👤 محمد ایمانی
15.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴کارشناس آمریکایی: برتری هوایی آمریکا توسط ایران به چالش کشیده شده!
▪️◾️▪️
#ایران_قوی | #روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رایدادن در کدام کشورها اجباری است؟
روزنامهٔ آمریکایی: السنوار در نامههایش نبرد غزه را به واقعهٔ کربلا تشبیه میکند
🔹والاستریتژورنال گزارش کرده السنوار طی دهها نامهای که به میانجیگران و مقامات حماس فرستاده، تأکید کرده که اسرائیل در وضعیت بهتری از مقاومت نیست و «چیزهای زیادی برای ازدستدادن در این جنگ دارد».
🔹به نوشتهٔ این روزنامهٔ آمریکایی، السنوار در نامههایش از آمادگیاش «برای مرگ در میدان نبرد» مینویسد و در نامهٔ جدیدش جنگ غزه را به نبرد امامحسین(ع) در کربلا و شهادت ایشان تشبیه میکند و مینویسد: باید در همان مسیری که شروع کردهایم پیش برویم؛ یا بگذار کربلای جدیدی باشد».
🔹والاستریتژورنال همچنین نوشته: هدف نهایی السنوار دستیابی به آتشبس دائمی است که به حماس اجازه میدهد با ایستادگی و پایداری در برابر اسرائیل و هدایت آرمان ملی فلسطین، پیروزیِ تاریخیِ خود را اعلام کند.
🔴آیا پزشکیان می تواند توفیق روحانی در سال ۹۲ را کسب کند؟
✍مهدی پناهی سردبیر ایسنا: در تحلیل من پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم نمیتواند سناریوی سال ۹۲ را تکرار کند و همچون روحانی با جذب آرای تحریمی و خاموش رئیسجمهور ناگهانی و شگفتیساز شود، در واقع به چند دلیل سناریوی سال ۹۲ تکرار ناپذیر است...
🔹هاشمی رفسنجانی زنده نیست تا همچون سال ۹۲ از پزشکیان حمایت کند، اصولا بسیاری از پدران معنوی جریانهای سیاسی فوت کردهاند یا مرجعیت سیاسی خود را از دست دادهاند، مثلا سید محمد خاتمی دیگر مثل سال ۹۲ اثرگذار نیست و نمیتواند باعث تحریک آرای خاکستری و تحریمی شود...
🔹 پزشکیان حرف نویی ندارد در حالی که روحانی سال ۹۲ دوگانه هستهای و اقتصاد یا تحریم و مذاکره را پیش کشید که برای مردم و قشر خاکستری رای نده جذاب بود.
🔹به علاوه این که شرایط سال ۹۲ و شوکهای تحریمی مردم را تشنه این حرفها کرده بود...
اما الان نه حرف تازهای هست و نه شرایط ۹۲. بلکه شرایط سیاسی بسیار بهتر از سال ۹۲ است؛ عملکرد و شهادت آقای رئیسی هم چیزی نیست که بتوان از آن مترسکی درست کرد یا به آن حمله رادیکال کرد، در واقع شرایط همچون سال ۹۲ بحرانی و قابل بهرهبرداری انتخاباتی نیست...
🔹 نکته مهمتر اینکه اظهارات پزشکیان در روز اول ماراتن انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم نشان داد که مواضعش خلاف نگاههای اصلاحطلبان و قشر خاکستری رادیکال است؛ پزشکیان خود را مدیون رهبری میداند، مدافع سپاه است، از لزوم مالیات و افزایش قیمت بنزین حرف میزند؛ هرچند کلی و غیردقیق
🔹با این حال حتی اگر پزشکیان با مشارکت بالا قشر خاکستری رئیسجمهور شود، طبق مشی رهبری باز هم جمهوری اسلامی برنده شده چون علاوه بر آرای خاکستری، حتی تحریمکنندگان و براندازان را هم پای صندوق رای خود آورده است، آنهم در فضایی که در سال۱۴۰۱کار ایران را تمام شده میدانستند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 معنای دقیق بصیرت (نکته انتخاباتی)
🎙رهبر انقلاب
▫️ممکن است اختلافات، اختلافات عمیقی هم باشد، اختلافات بزرگی هم باشد، اما انسان دشمن را با غیردشمن نباید اشتباه کند؛ دشمن حساب دیگری دارد، غیردشمن حساب دیگری دارد.
خط درگیری با دشمن را باید ترسیم کرد، مشخص کرد؛ این بصیرت می خواهد. بصیرتی که ما عرض می کنیم، این است.
✍دوستان جبهه انقلاب ، مقداری تأمل!!!
دچار خطای تحلیلی نشوید و جای جلاد و شهید عوض شود....
(نسخه شفابخش، اتحاد جبهه انقلاب است)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراض مهمان ایرانی بیبیسی به القای ناامیدی این شبکه به جامعه ایرانی!
♦️شما به صورت هدفمند در گزارشات و سوالات خود سعی در القای یأس و نا امیدی به بخش گستردهای از جامعه، برای دور کردن آنها از انتخابات دارید.
🔻تا سرتون به انتخابات گرم هست، خواستم بگم:
دیروز دادگاه کانادا شرکت هوایی بینالمللی اوکراین رو عامل سقوط پرواز 752 در ایران معرفی کرد و خطوط هوایی اوکراین ملزم به پرداخت غرامت بازماندگان سانحه پرواز «پی اس ۷۵۲ » در ایران شدن
«پرونده هواپیمای اوکراینی بسته شد.»
همون هواپیمایی که همه میگفتند کار سپاه بوده سپاه اشتباهی زده . 😔
سردار حاجی زاده آبروش رو وسط گذاشت و گفت گردن ما از مو باریک تر 😔.
و حالا مشخص شد که عامل سقوط، سهلانگاری شرکت هوایی اوکراین بوده .
_______________________________
🔸تکفیر، آتو گیری، بی پروایی و حاضر جوابی شاید در دایره ژورنالیسم آن هم از نوع غیر الهی، مطلوب باشد
🔸اما در ساحت سیاست که عرصه مدارا و پختگی است، بسیار مخرب است.
🔸رسایی ها و ثابتی ها، دنباله هر سیاست مدار مجرب و پخته ای هم که قرار گیرند، او را وارد بازی های بی خاصیت خواهند کرد.
🔸جلیلی رای بیاورد، به جان منصوری می افتند؛
🔸رای نیاورد به جان قالیباف می افتند
🔸هیچکس از تیغ تکفیر اینان در امان نیست...
رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی _ اندیشکده راهبردی سعداء.pdf
29.41M
#تبیینکنید
کتاب «رئیس جمهور تراز انقلاب»
📚 پژوهش اندیشکده سعداء ویژه انتخابات ۱۴۰۳ با موضوع:
✅ محورهای تبیین شخصیت و دستاوردهای دولت مردمی شهید آیتالله رئیسی